Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Helsinki

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana hannes_ko, 05.04.2002 klo 20.22.

 1. Malmi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lexaa
  Lainaus:
  Upouusi Moshi Moshi Iso Roballa on myös hyvä vaihtoehto. Sushia olen siellä tähän asti pelkästään syönyt, mutta tarjolla on myös muita aasialaisia ruokalajeja.
   
 2. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  En tiedä narreista, mutta IFK - Pelicans on klo 17.
   
 3. DAF Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
  Lainaus:
  Ainakin lounasaikaan se sushibuffa on lähinnä syömäkelvoton. Voi toki olla ilta- ja viikonloppusesongissa parempi, mutta epäilen. Kuivunutta ja huonoa. Toki sushibuffa on lähes mahdoton konsepti muutenkin.
   
 4. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Edellisessä asuinpaikassani oli kirjaimellisesti sushi-paikka joka kadunkulmassa, niin tuli useita kertoja viikossa käytyä. Kieltämättä, ei ollut buffia, kun ei kuulu kulttuuriin, mutta en silti keksi miksi se olisi lähes mahdoton konsepti maassa missä niitä on muutenkin.
   
 5. jussi_j Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Itä-Pasilassa on sushibuffa mikä toimii ihan hyvin. Ei siinä mikään kuivu kun koko ajan lapataan lisää ruokaa esille. Onhan sellaisen liukuhihnaravintolatkin varmasti japanilaisten keksintö, ainakin olen jossain lentokentällä sellaisessa japanilaisessa syönytkin. Ihan hyvin toimii. Mitään gourmeeta nyt ei kai kukaan luulekaan saavansa liukuhihnalta, että mättöähän se.
   
 6. Fat Cat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Luckiefuns on hyvä mesta Helsingissä. Itse olen käynyt vain Kaivopihalla sushibuffassa, mutta Sörkässa kuulemma saa kinkkiruoat myös.
   
 7. jussi_j Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Eikö helsingin sivuilla ole tosiaan mitään paikka mihin voi ilmoittaa jalkakäytävälle kaatuneesta puusta. Tai no, enempi kysymys on suuresta oksasta tai puun puolikkaasta. Olin kaatumisen silminnäkijä ja olisin voinut siitä ilmoittaa, mutta 10 minuutin googletuksella ei löytynyt paikkaa. Ei tuo tuossa mitään vaaraa aiheuta, mutta pitäähän se siivota ja kattoa, että kaatuuko kohta loputkin.
   
 8. macnevis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ...
  Lainaus:
  Stara siitä kaiketi vastaa tai jos se on jostain yksityiseltä maalta kaatunut eikä aiheuta riskiä henkilövahingoista, niin kyseinen maanomistaja. Jos taas siinä on riski, että kaatuessa voi aiheuttaa lisää vahinkoa, niin Pelastuslaitos.

  Jonkin verran voi kaikilla yllämainituilla pitää vipinää, sen verran kauheassa kunnossa on tiet ja kaatuneita puita on todella paljon.
   
 9. jussi_j Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Niin, siksipä en viitsi lähteä soittelemaan, kun joku nettilomake olisi toiminut hyvin. Toi on kyllä ihan stadin joku puistokatu, tommonen valaistu kävelytie, missä menee koirien kusettajia. Ei minulla ole hajuakaan, että kuka sitä hoitaa, enkä aio ottaa selvääkään. Ehkä soitan sinnenmäelle niin joku tulee halaamaan tota. No, joku muu hoitaa.
   
 10. Anssi #5 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Helsingin kaupungin sivuilta häiriötilanteet ja vikailmoitukset: Häiriötilanteet ja vikailmoitukset | Helsingin kaupunki

  Ja tuolta alin kohta, eli muu palaute
   
 11. sonnychiba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Vinkkiä kyselisin. MIkä olisi sellainen yökerho, jossa väki olisi sellaista 25 - 40 vuotiasta ja paikka olisi suurin piirtein lähellä keskustaa. Niin ja olisi myöhään auki eli neljään.
   
 12. Tadu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Viikingit, Narrit, Spurs
  Lainaus:
  Kalle eli Kaarle XII.

  Tai no, ainakin pari vuotta sitten tämä päti. Tuskinpa asia on kuitenkaan muuttunut. Kallessa erikseen suomirock-puoli alakerrassa ja sitten yläkerrassa isompi sali, jossa normi yökerhomeiningit. Näyttäisi olevan 24 vuotta ikärajakin.
   
 13. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  En ole käynyt Kallessa varmaan kymmeneen vuoteen, mutta jotkut asiat ei muutu.
   
 14. sonnychiba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Googlasin tuon ja näyttää ihan sopivalta. Kiitos.
   
 15. aquanqua Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Pääseekö Pirkkolan uimahallin parkkipaikalle ajamalla Pirkkolantien puolelta ns. urheilupuiston "läpi"? Google Maps tarjoaa tuota reittiä ja nimenomaan kokonaisuudessaan autolla, mutta minulla on jonkinlainen mielikuva, että uimahallin ovien edessä olisi - mahdollisesti lukollinen - puomi. Ylipäätään olen ollut käsityksessä, että jäähallin kulmassa olevista muutamista parkkiruuduista eteenpäin kulku ajoneuvolla olisi sallittua vain huoltohenkilökunnalle jne..
   
 16. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  On siinä. Ei pääse muuten kuin pohjoispuolelta parkkikselle.
   
 17. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Suomenlinnaan voi tulla pääsymaksu – "Tässä on monta asiaa mietittävänä" | Helsingin Uutiset

  Tuossahan se on jo sanottuna:

  "– Emmehän me mitenkään voi laittaa yhtä Helsingin kaupunginosaa maksulliseksi. Minusta se tuntuu hyvin vieraalta ajatukselta. On ymmärrettävää, että turistiliikenne haittaa asukkaita, mutta se on kaikkien kaupunkilaisten paikka sekä lisäksi vielä maailmanperintökohde"

  Tuohan olisi varmaan jo maailmanlaajuisestikin melko ainutlaatuista, jos jonkun kaupungin kaupunginosa olisi maksullinen. Toki on kaikenlaisia tietulleja ja muita, mutta eihän nyt kaupunkia voi sillä lailla sulkea, että sinne ei maksamatta pääse.
   
 18. Sanainen arkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ne, joilta ei odoteta mitään ja JYP
  Lainaus:
  Sinne on jo nyt pääsymaksu. Ainakaan pyörätietä ei ole, että ilmaiseksi voisi mennä.
   
 19. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Vaikka pyörätie sinne menisikin, niin pyörästäkin pitäisi tyypillisesti ensin maksaa. Veneellä sinne pääsee ilmaiseksi. Ja jos jalkakäytävästä tulee kysymyksiä, niin ei ole sitäkään koska kyseessä on saari, mutta uiden tai talvella jäitä pitkin toikkaroiden on mahdollista saapua ilman hintaa. Muuten joutuu menemään julkisilla.
   
 20. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Olisi aika keskiaikainen ratkaisu, silloinhan oli kaupungit aidattu muureilla ja porteilla perittiin sisäänpääsymaksu tai jätettiin köyhät ja kipeät muurien ulkopuolelle. Suomenlinnaan tosiaan on jo pääsymaksu kuten @Sanainen arkku totesi, eivät lauttamaksut ilmaisia ole olleet.
   
 21. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Eihän se nyt mikään pääsymaksu ole vaan ihan tavallinen maksu joukkoliikenteen käyttämisestä. Se on ilmaista joissain paikoissa, mutta Helsingissä ei ole eli se maksaa.
   
 22. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Jep. Pääseehän Suomenlinnaan vaikkapa veneellä ilmaiseksi. Se lautta on vain yksi osa Helsingin joukkoliikennettä (metro, bussi, spora), kaikkiin pääsee samalla lipulla tai matkakortilla. Mikään pääsymaksu se ei ole vaan maksu joukkoliikenteen käyttämisestä. Ei sillä bussilla ilmaiseksi körötellä Turussa tai Tamperellakaan.
   
 23. aquanqua Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lauttamaksut eivät todellakaan ole mitään saaren pääsymaksuja.
   
  Viimeksi muokattu: 19.03.2018 klo 15.49
 24. Sanainen arkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ne, joilta ei odoteta mitään ja JYP
  Lainaus:
  Kyllä se siinä mielessä on, että Suomenlinna on ainoa kaupunginosa, johon ei käytännössä voi päästä ilmaiseksi / jalan.
   
 25. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Sinänsä jännä peruste tuo turistiliikenteen vaikutus asiakkaisiin. Eiköhän se ole jokaiselle saarella pysyvästi asuvalle ollut jo etukäteen tiedossa, että siellä saattaa tulla vastaan japanilaisia turisteja kamerat viuhuen tai suomalaisia kaljatölkit kourassa ottamaan aurinkoa. Ymmärtäisin tuon argumentin huomattavasti paremmin, jos saarta oltaisiin vasta nyt muuttamassa turistikäyttöön.

  Toki jos tuohon nyt pamahtaa turistimäärät romahduttava maksu, niin aika nopeasti saarelta katoaisi kummasti palveluja. Välttämättä ihan entiseen tyyliin ei löytyisi kahvilaa, ravintolaa, kauppaa ja vastaavaa, jos asiakasmäärät supistuisivat merkittävästi. Ja tuskin ne lautatkaan nykyistä tahtia paahtaisivat, jos kyydissä olisi olematon joukko kärttyisiä paikallismummoja ja muutama hassu mukaan huijattu turisti.