fat of the land
Jäsen
- Suosikkijoukkue
- HIFK
Heh, huikeaa ravintolakeskustelua.
En oikein tajunnut kuinka toi lähti siitä Ukkometson kommentista kasvamaan tollaiseen muotoon, tai no olihan se aika selkeästi herjaava kommentti noista miseliiniravintolahomoista. Siitä tosin jäi se pointti huomaamatta, että aika moni perinteinen siis oikeasti huippurafla jää kaikessa ravintolakeskustelussa näide fine-dining raflojen alle.
Esim. Vaikkapa Elite, Lehtovaara, Kuu, Salve, Kynsilaukka jne. Eikä kyseessä ole nyt ihan työmaaruokaloita, muttei tosiaan mitään pröystäilymestoja. Ei sinnekään tosin kannata mennä missään reisitaskuhousuissa ja hupparissa. Siis jos tarkoituksena on ihan tosissaan mennä "viettämään iltaa hyvän ruuan ja juomien kanssa." Eri asia, jos se jotenkin sattuu matkan varrelle eikä ole varautunut siihen, että on menossa vähän Cantina Westiä tasokkaampaan mestaan.
Kyllä ihmisillä pitäisi olla sen verran pelisilmää, että jos tosissaan lähetään ulos syömään, niin voi vähintään vetää sen dresmannista serkun häitä varten ostetun pikkutakin päälle. Siinä tavallaan antaa itselleen luvan olla jotain muuta kuin huoltomies tai toimiston täti ja kunnioittaa sitä paikkaa ja sitä arjesta poikkeavaa tilannetta. En oikein ymmärrä miten se olisi keneltäkään pois, jos joku tykkää käydä miseliinipaikoissa. Koska kyllä sitä työmaata kaikille hyvää ruokaa tekeville rafloille löytyy.
Ei ne miseliinipaikat ja muut trendipellejen paikat meikämandoliinin laji ole, Gajin ja Farang kiinnostaisi, vaikka se Tomi on ihan vitun ärsyttävän oloinen persoona.
Nythän on ihan hyvänlainen trendi menossa raflapuolella, on tota fuusiokeittiötä, lähiruokaa ja laadukkaiden raaka-aineiden trendiä ilmoilla. Telkkarista tulee n. 30 eri ruokaohjelmaa viikossa ja ihmiset harrastaa ruuanlaittoa. "Löytyykö kokkeja"-ketjussa näyttää olevan ihan hyvännäköistä puuhastelua, vaikka osalla näyttää olevan vähän sellainen asenne, että osaa tehdä himassa ihan mitä vaan ja jokaisella pitää olla shapanjavispilät ja muut dildot hankittuna, että on riittävän hyvin varusteltu.
Mutta pohjimmiltaan helvetin hyvä harrastus, satun itse tietämään, että aika moni yli kolmekymppinen kaveri ei osaa edes keittää perunoita. Se on aika säälittävää.
En oikein tajunnut kuinka toi lähti siitä Ukkometson kommentista kasvamaan tollaiseen muotoon, tai no olihan se aika selkeästi herjaava kommentti noista miseliiniravintolahomoista. Siitä tosin jäi se pointti huomaamatta, että aika moni perinteinen siis oikeasti huippurafla jää kaikessa ravintolakeskustelussa näide fine-dining raflojen alle.
Esim. Vaikkapa Elite, Lehtovaara, Kuu, Salve, Kynsilaukka jne. Eikä kyseessä ole nyt ihan työmaaruokaloita, muttei tosiaan mitään pröystäilymestoja. Ei sinnekään tosin kannata mennä missään reisitaskuhousuissa ja hupparissa. Siis jos tarkoituksena on ihan tosissaan mennä "viettämään iltaa hyvän ruuan ja juomien kanssa." Eri asia, jos se jotenkin sattuu matkan varrelle eikä ole varautunut siihen, että on menossa vähän Cantina Westiä tasokkaampaan mestaan.
Kyllä ihmisillä pitäisi olla sen verran pelisilmää, että jos tosissaan lähetään ulos syömään, niin voi vähintään vetää sen dresmannista serkun häitä varten ostetun pikkutakin päälle. Siinä tavallaan antaa itselleen luvan olla jotain muuta kuin huoltomies tai toimiston täti ja kunnioittaa sitä paikkaa ja sitä arjesta poikkeavaa tilannetta. En oikein ymmärrä miten se olisi keneltäkään pois, jos joku tykkää käydä miseliinipaikoissa. Koska kyllä sitä työmaata kaikille hyvää ruokaa tekeville rafloille löytyy.
Ei ne miseliinipaikat ja muut trendipellejen paikat meikämandoliinin laji ole, Gajin ja Farang kiinnostaisi, vaikka se Tomi on ihan vitun ärsyttävän oloinen persoona.
Nythän on ihan hyvänlainen trendi menossa raflapuolella, on tota fuusiokeittiötä, lähiruokaa ja laadukkaiden raaka-aineiden trendiä ilmoilla. Telkkarista tulee n. 30 eri ruokaohjelmaa viikossa ja ihmiset harrastaa ruuanlaittoa. "Löytyykö kokkeja"-ketjussa näyttää olevan ihan hyvännäköistä puuhastelua, vaikka osalla näyttää olevan vähän sellainen asenne, että osaa tehdä himassa ihan mitä vaan ja jokaisella pitää olla shapanjavispilät ja muut dildot hankittuna, että on riittävän hyvin varusteltu.
Mutta pohjimmiltaan helvetin hyvä harrastus, satun itse tietämään, että aika moni yli kolmekymppinen kaveri ei osaa edes keittää perunoita. Se on aika säälittävää.