Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Helsingin Jokerit – tunteiden vuoristorata

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana V-G-, 04.02.2013 klo 11.01.

 1. Gemondo Jäsen

  Tuossa viimeisten minuuttien tunnelmaa aistiessa -koko Areenan osoittaessa suosiotaan seisoen- tuli vahva fiilis että tästä kaudesta tulee vielä ikimuistoinen. Ja tällä kertaa positiivisella tavalla. Kiitos Jokerit. Kiitos Eteläpääty. Kiitos Otto. Kiitos kaikki jotka olitte tänään paikanpäällä.
   
 2. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Olipa taas peli v:stä v:hen eli #itutuksesta voittoon.

  This is KHL!
   
 3. flintstone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit&DT, Diniz, L.Lepistö, Johaug, Kadi, Käpä<3
  Tänään sai tuntea epätoivon ja yllättyneen voitonriemun ja epäuskoisen jännityksen joka kuitenkin vaihtui ~10s ennen loppua infernaaliseen vitutukseen, josta mentiin taas turhautuneeseen epätoivoon tietäen ettei hyökkäämättä voida millään voittaa tätä peliä, ei edes säkällä, josta sitten tunne vaihtui kuin salamaniskusta orgastiseen huutoon ja riemuun.

  Loppuviimein siis päädyttiin hyvään tulokseen mutta kyllä tää oli aika karmeaa vuoristorataa.
   
 4. Hande75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, LFC, RoPS, NYG, Suomi, Argentiina, ANA
  Vitutti ettei millään saatu raavittua edes tasuria viimeisestä b-pistealoituksesta, mutta WTF otettiin jatkoerävoitto! Milloin viimeksi playoff-sarjassa!
   
 5. Lainaus:
  Varmaan puumaila aikakaudella.
   
 6. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Pistetään vaikka tähän ketjuun.
  Positiivinen pitää olla ja katsoa eteenpäin mutta realistina pitää todeta että ei Jokerit tätä sarjaa voita sitten millään.

  Vastustaja yksinkertaisesti joka osa-alueella niin paljon parempi.
   
 7. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Parista pettymyksestä lähes orgasmiseen voittoon!

  This is KHL!
   
 8. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Möröllinen Jokerit
  Perinteistä Jokeria tänään. Kun ei mitään odota, niin silloin räjähtää!
   
 9. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  Vaikka kirves lensikin jo kaivoon pudotuspelien aikana, niin kyllä tästä kaudesta keskimääräistä Jokerikautta enemmän positiivisia muistoja jää joka tapauksessa.
   
 10. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Kyllä siinä meinasi eilen lapset herätä yöunilta kun meikäläinen karjaisi Niemen ladattua kiekon reppuun!

  This is............ fantastic ;=D
   
 11. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Möröllinen Jokerit
  Nyt on buumi kova ja palstalla jo innokkaimmat kääntäny sääntökirjan esiin siitä, onko Jokereilla finaalissa kotietu vai ei. No kaikki pitkään Jokereita seuranneet jo tietääkin mikä on seuraus tästä kaikesta. Vittu ku ois vaan kaikessa hiljaisuudessa saatu pelata pelit alta pois.
   
 12. DR_J Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Länsi-Lontoon Siniset
  Lainaus:
  Hyvä vain että hypetetään. Pitkästä aikaa positiivinen pöhinä Jokereiden ympärillä ja silloin pitää hehkuttaa kun siihen aihetta on. Tänään väsynyt ja alistettu Cska kanveisiin ja kohti Moskovaa ja game seveniä.
   
 13. gcz_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
  Lainaus:
  Sama. Jos tänään tulee dunkkuun niin sitten tulee, ehtipähän tässä hetken aikaa haaveilla Gagarin Cupin finaaleista ja vierasmatkoista eksoottiseen Tatarstaniin tai Bashkortostaniin Sika-hattu päässä.
   
 14. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  On kyllä kunnon kiekkokiima päällä!

  Tänään meidän perheestä lähtee hallille mukaan vaimo ja pari poikaa.

  Aurinko paistaa ja jääkiekko pyörii jo mielessä.

  Tänään odotan kovaa TAISTELUA Jokereilta, sitten katsotaan mihin se riittää!
   
 15. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Möröllinen Jokerit
  Lainaus:
  Totta tuokin. Yltiöpäiset hehkutukset vaan suomalaisittain valitettavan usein loppuu mahalaskuun ja siksi tavallaan toivoin, että oltais saatu pelaa "muilta piilossa". Mutta tottahan sekin on, että hypestä pitää osata myös nauttia.
   
 16. liigajyrä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit vuosimallia 1983
  Niin usein näissä käy niin että se ennakkoon parempi pystyy pitämään tasonsa tai nostaa sitä...
  Kuitenkin tälläisiä pelejä on hiton harvoin jossa kaksi hyvää joukkuetta jättää kaiken kentälle.
  Sarja on ollut hyvä ja pelaajat nauttivat tilanteesta. Moskovassa asuva tuttu sanoi että siellä myös sarjaa on kehuttu ja todettu että tämä Jokerit on aivan eri kuin kaksi edellistä kohtaamista seurojen välillä.
   
 17. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Ei sitten riittänyt. Halvalla ei nahkaa myyty, mutta aivan saatanan kalliiksi tuli 2-0 ottelupallojen tarjoaminen käytännössä ilmaiseksi. Tänään pari pomppua toisin ja game7 olisi ollut totta, mutta noiden ottelupallojen takia se sitten meni poikki pomppujen takia.

  On tää skitso juttu taas vaihteeksi. Tässä sarjassa nähtiin muutamaan kertaan se Jokerit, jota mä tahdon nähdä. Game3 vedettiin niin hurjalla sykkeellä, että vieläkin korvissa soi. Game5 voitettiin Moskovassa aika saatanan rujo matsi viidennessä jatkoerässä. Tässä sarjassa nähtiin myös se, missä on parannettavaa. Paremmalle annettiin kaksi ilmaista voittoa ja tällaisissa sarjoissa se vain on liikaa. Jokerit oli neljä matsia täysin tasapäinen vastustaja ja voitot noissa menivät 2-2, mutta ne kaksi... Ne kaksi matsia. Niin paljon tasoitusta ei vain voi antaa.
   
 18. Pazix Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit.
  Fiilistelen gonna fly now+ muuta Jokerimusaa. On meillä hieno jengi. Ikävä kerkee kesällä taas tulemaan se on ihan varma. Haluan vielä kiittää joukkuetta ja koko Jokeriorganisaatiota upeasta juhlakaudesta. Nämä muistot jäävät elämään. Haikein mielin eteenpäin.

  Kumarrus syvään ja iso kiitos koko Jokeriperheelle.
   
 19. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Lainaus:
  Tämä. Vielä opetellaan voittamista.
  Sarja oli täysin vietävissä. Eka ja osin tokakin annettiin puoli-ilmaiseksi kaverille. Lisäksi Game 4 ja Game 6 olivat sellaisia, joista momentum oli selkeästi meillä, mutta molemmissa tapauksissa pudotettiin pallo kädestä. ZSKA oli nelospelissä heikko, mutta heikot ratkaisut hyökkäyspäässä ratkaisevilla hetkillä, sekä pahasti sakannut yv antoi kaverille sen mahdollisuuden voittaa yhdellä onnenkantamoisella matsi ja sellainenhan sieltä myös saatiin.

  Game 6 otettiin liian monta pomppua omiin. Heikot aloitukset, myöskään mv-peli ei ollut edellisten matsien tasoa. Kolmella tehdyllä maalilla ei olisi missään nimessä saanut hävitä tämmöistä peliä.

  Ehkä pelkästään Gilroyn sairastuminen ratkaisi nelosmatsin ja mukana ollessaan oltaisiin tehty se yv-maali ja Mäen tilalla olisi ollut tekijämies. Vielä vahvemmin uskon, että ilman Rämön - ilmeisesti nestehukan aiheuttamia ongelmia - joukkue valmistautuisi tällä hetkellä Moskovassa Game 7:aan.

  Vaikeimmissa paikoissa pystyttiin venymään ja ottamaan voitot, mutta silloin kun niitä tarjottiin meille, niin jätettiin ne ottamatta. Sääli.
   
 20. PunaKelta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit kotimaan kaukaloissa
 21. -Ville- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit kotimaan kiekkokaukaloissa | 100% ANTIkhl
  Lainaus:
  Huh huh sentään, tossa oli kyllä jotain niin maagista... Tämä neljäs näytös oli yhtä tykitystä alusta loppuun ja ne desibelit mitä päädystä, ala- ja yläsivuista lähti oli jotain niin hurmoksellista ettei mitään rajaa. Jos sitä joskus tunsi että Areenan katto nousee ilmaan niin se oli tässä sarjassa sekä myös vuotta aiemmassa kohtaamisessa. Tunteilla ei ole ylärajoja, se tuli todistettua noissa sarjoissa positiivisen kautta. Tunteella ei myöskään ole alarajoja, eli se voi laskea vaikka loputtomasti. Näin on käynyt Jokerien venäläistymisen kanssa.

  Neljä päivää aikaisemmin: Eteläpääty: Jokerit - hifk 24.3.2012 - YouTube (6:03......)
   
 22. Vahamestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Nhl-sympatiat Nashvilleen
  Kylmät väreet! Nää oli hienoja aikoja. Se kiima ja sähköisyys oli koko pleijarisarjan "käsin kosketeltavissa"
   
 23. PunaKelta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit kotimaan kaukaloissa
  Lainaus:
  Vahvasti samaa mieltä. Pakko vaan toivoa, että tämä ryssäretki loppuu mahdollisimman pian ja palataan kotimaan sarjaan, minne kuulutaan.
   
 24. Ovhj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ymmärrän teitä jotka fiilistelee vanhoja hyviä aikoja koska teen itsekkin niin usein mutta kun mietin hetken asiaa näin että vaihetaan regin ja lepistö tyrväiseen ja joonas raskiin ja aletaan pelaa tosissaan sportia kookoota ja jukureita vastaan 6000 ihmisen edessä areenalla niin en välttämättä sitäkään halua. Liiga ei ole enään se sama liiga joka se oli ennen että ollaan välitilassa jossa khl on paskaa ja nykyinen liiga on paskaa.
   
 25. Stadin kundi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Komppaan Ovhj:ta. Mulla ei mitään hinkua takaisin suomen amatööriliigaan ja syitä on monia mutta esim liigan surkea tuomaritaso ja pelaajataso. Huolimatta KHL:n paikoin puolueellisestakin tuomaroinnista niin sekin on parempi kuin "ämmämäinen" ja linjaton liigan tuomarointi johon totaalisesti hyydyin aikoinaan. Pelaajatason raju laskeminen siirtymällä takaisin liigaan olisi myös aika murhaavaa. Liigaan ei vaan kertakaikkiaan mahdu noin monta joukkuetta jotta pelit olisi laadukkaita.
  Henkilökohtaisesti en vaan voi käsittää sitä miksi joku haluaisi seurata omaa suosikkijoukkuetta selkeästi huonommalla pelaajilla selkeästi huonommassa liigassa ja ehkä vain sen takia että näkisi muutamia kertaa kaudessa paikallisotteluissa "hurmosta". KHL on kuitenkin maailman toiseksi paras liiga jossa riittää huippujoukkuita ja pelaajia vieläpä jatkossa enemmän heikkojen joukkuiden poistuessa ja vaikka mikään venäjä fani en ikinä ole ollutkaan niin se ei mulla riitä pelkästään syyksi olla kuulumatta siihen liigaan. Politiikka on politiikaa ja urheilu on urheilua vaikka ikävä kyllä monesti aika käsikädessä menevätkin. Itse koitan välttää politikointia urheilussa jolloin KHL:ssä plussat voittavat miinukset selkeästi.