Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Helsingin Jokerit – tunteiden vuoristorata

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana V-G-, 04.02.2013 klo 11.01.

 1. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  En tuota tiennyt, mutta ihan sama. Ei ainakaan mulle tee toiminnasta yhtään sen hyväksyttävämpää jos joku muu tekee jossain jotain muuta samanlaista paskaa.
   
 2. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Lainaus:
  Ei tietenkään ole hyväksyttävää. Mun mielestä Harkimokin on ollut persona non grata FC Jokereiden kuolemantuomiosta lähtien, eli yksi vitun nilkki vaihtui vain toiseen samanlaiseen nilkkiin. Ei heilauta mun suhtautumista logoon millään tavalla, vaikka samalla puolella aitaa sattuukin nyt olemaan henkilöitä, jotka näkisin mielummin vaikka seipään jatkeena kuin nykyisissä duuneissaan. Näähän nyt on juttuja mitkä jokainen kokee omalla tavallaan ja reagoi sen mukaan. Rotenberg voisi olla vaikka diehard-jokeri, ja silti mä en pitäisi siitä ihan vaan siksi, että sen ulkonäkökin viestittää mulle, että jäbä on kuvottava itseään täynnä oleva nilkki.
   
 3. pappi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  En ymmärrä, että heti olet tuomitsemassa minun ajatuksiani jotka rehellisesti ja avoimesti toin esille.
   
 4. haukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Euroopan no 1: Jokerit
  Kyllä minäkin kirjoitin täysin rehellisesti ja avoimesti oman mielipiteeni ja olen edelleen kirjoittamani tekstin takana, vaikka yksi palstaveli täällä väittikin tietämykseni jääkiekosta olevan "alle lapsen tason". Millainen taso se sitten onkin, jäi häneltä avaamatta. Kertoi kuitenkin sanojastaan oleellisen.

  Avoimessa yhteiskunnassa on tapana tuoda mielipiteitä vapaasti esille ja niitä voi avoimesti myös moittia tai sitten olla jopa samaa mieltä, tämähän on politiikassa arkipäiväistä. Kun "kynään tarttuu" on oltava valmis kritiikkiin, ei tämä saa olla mikään sopulien temmellyskenttä, vaikka välillä siltä tuntuukin. Tai jos onkin, niin silloin minä en tänne sovi.

  Mikäli Jokereiden vuoristorata saa jatkoa, niin huomenna on sitten taas tappion vuoro ja palstalla alkaa taas kerran hirveä itku siitä, miten kausi on menetetty, valmentaja pitää vaihtaa, tuomarit vihelsi väärin, vastustajan pelaajabudjetti on liian suuri, Erkka peluutti väärin, Lajunen mokasi taas kerran, nimeltä mainitut pelaajat pitää siivota mahdollisimman kauas Jokereista, uusia vahvistuksia pitää hankkia mieluummin heti, kuin nyt jne jne... Jos fanin tehtävä on jatkuvasti nimitellä omia pelaajia ja huudella katsomosta vittuilevia huutoja, niin nämä fanit on vedettävä tukasta ulos hallistra ja lukittava ovet sen jälkeen.

  Fani on aina ja ikuisesti joukkueensa ja sen pelaajien takana! Tämä on avoin ja rehellinen ajatukseni.
   
 5. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  @haukka Aika ironisella tavalla alleviivaavaa, mutta kirjoitin ymmärtämisestä, en tietämyksestä muiden kirjoittajien pointteja ja näkökulmia kohtaan, samoin kuin jääkiekosta pelinä. Jos vaatimalla vaadit, voin avata heikkoa logiikkaasi sinulle illalla paremmin, kun pääsen mobiililaitteen sijasta koneelle.

  Sen kuitenkin voin sanoa jo tässä, että jännästi puolustat ensin sananvapautta ja kritiikin sietämisen tärkeyttä, mutta heti perään toteat ettei ktiittinen fani ole fani lainkaan tahi edes tervetullut lehtereille.
   
 6. flintstone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit&DT, Diniz, L.Lepistö, Johaug, Kadi, Käpä<3
  Lainaus:
  Sen ei silti pidä tarkoittaa kritiikin vaientamista tai vain hyvien fiilisten yksipuolista julkituomista. Fanin kannattamiseen kuuluu niin ylä- kuin alamäetkin kun eletään tunteella mukana joukkueen tekemisissä. Siinä vaiheessa kun kannattamisesta kuolee tunne siinä vaiheessa joukkue alkaa olemaan yhdentekevä, tunne vaatii välittämistä ja sitä ei synny jos suhde joukkueeseen on välinpitämätön.

  Ja tämä on avoin ja rehellinen ajatukseni tästä asiasta. Kaipaan monia asioita liigasta, mutta en ole hylännyt enkä ole hylkäämässä Jokereita KHL:ssä ja uskon ja toivon että Jokerit menestyy oli liiga sitten mikä tahansa. Tällä hetkellä Rotenbergin toiminta Jokereiden taustalla vituttaa, mutta en pidä sitä Jokereiden syynä vaan se henkilöityy Rotenbergiin.
   
  Viimeksi muokattu: 07.12.2015 klo 12.53
 7. ss74 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit FC, Jokerit (A)
  Lainaus:
  Huuteluun ja vittuiluun en ota kantaa, mutta eipä tuolla rosterissa ole enää kuin kolme omaa kundia joten aika hankalaksi menisi edes teoriassa.

  Lainaus:
  Mun mielestä krittiikki on joskus nimenomaan omien takana olemista. Viimeaikojen krittiikki on mielestäni puolustanut oman joukkueen historiaa, arvoja ja identitieettiä.

  Jotkut olisivat varmaan hyväksyneet sellaisenkin kuvitteellisen tilanteen, että liiga aikoina Jokerit ja jullit olisivat vaihtaneet joukkeensa keskenään? Olisiko uudet pelaajaat muuttuneet Jokereiksi pukemalla rakkaan narripaidan päällensä? Eivät olisi, eivätkä nämä nyt seuraan raahatut näädät ole muuttuneet Jokereiksi minun silmissäni.

  Sinulla on oikeus mielipiteeseesi ja arvostan sitä siinä kuin muitakin mielipiteitä. Toivetta erimieltä olevien kannattajien raahaamisesta tukasta ulos en voi kuitenkaan ymmärtää. Varsinkin, kun olet samassa postissa hekuttanut sananvapautta.
   
 8. Bremberg#19 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Tampa Bay
  Tämä omatpojat keskustelu on kyllä koko KHL-aikakauden ollut silkkaa huumoriosastoa. Samat nimimerkit, jotka kertovat Hahlin, Hardtin, Nagyn, Lahden yms olevan omia poikia ovat samalla sitä mieltä, että nämä nykyiset potentiaaliset monivuotiset runkopelaajat ( Huhtala, Ohtamaa, Sallinen yms) eivät voi ikinä nousta samaan asemaan. Melko ristiriitaista.

  Jos meillä olisi joukkueellinen Väänäsiä ja Ritoja pelaamassa niin voitaisiin samantien muuttaa Tikkurilaan pelaamaan. Ja sekin olisi vaikea saada täyteen.
   
 9. ss74 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit FC, Jokerit (A)
  Lainaus:
  Tässäpä yksi isoimmista KHL:n ongelmista. Pelaajapolkua junnuista edustukseen ei enää ole. Joukkueessa kuin joukkueessa on palkkasotureita joista osa nousee omiksi kundeiksi, osa ei. Nyt joukkue on täynnä palkkasotureita.
   
 10. Helsing#65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit ei-venäläisessä sarjassa, Sens, Blackhawks
  Mä olen muuten jo vähän aikaa ihmetellyt, kun täällä jotkut on huudellut että viimeisillä (eli siis useilla) Liiga-kausilla Jokerit oli jo hengetön palkkasoturivirkamiesarmeija, niin mä en ihan ymmärrä, että millä perusteella? Toki se ihan viimeisin Liiga-kausi sopii tähän kuvaukseen, mutta se oli KHL-siirron aiheuttama farssi, jota ei edes tee mieli muistella. Mutta...

  Kautta 13-14 edeltävillä kolmella kaudella Jokereihin oli nimenomaan Kekäläisen johdolla luotu sellainen ilmapiiri, joka oli kaukana mistään palkkasoturivirkamiesarmeijasta. Rosterissa veti omia kasvatteja kuten Eronen, Teräväinen ja Pulkkinen isolla vastuulla, ja muutenkin nostettiin koko ajan omia junnuja kokeilemaan suurissa valoissa. Tämä on nyt KHL-aikakaudella tietenkin loistanut poissaolollaan. Ja muutenkin kausien 2010-2013 rosterissa myös ne muualta tulleet tuntuivat paljon enemmän Jokereilta kuin nämä nykyiset Huhtalat, Salliset sun muut. 12/13 oli ainakin mulle yksi hienoimpia jokerikausia, jonka sitten ikävä kyllä pilas nimeltämainitsematon maalivahti ja yksi portugalilainen kääpiö.

  Mutta mietitään nyt kuitenkin tota kauden 12/13 rosteria; joukkueessa pelasi ihan omista kasvateista Mäksä, Polle, Ossi, Aju, Pulu, Teuvo, Eronen, Lindbohm, Lindell. Lisäksi Filppulatkin voi laskea tohon joukkoon, ja Semirkin oli ollut jengissä jo 5-6 vuotta. Moseksenkin voisi luokitella omaksi pojaksi. Unohtamatta toki Kungenia, joka on ehkä eniten Jokereiden identiteetin näköinen pelaaja ketä olen ikinä saanut ilon seurata. Lisäksi oli vielä kasa muitakin junnuja, esimerkiksi Hännikäinen, keitä sai katsoa rosterissa. Ja ai jumalauta, kun tuli ikävä Hardtia, Hahlia, Heinoa ja Dehneriä, kun tässä kattelin ton kauden rosteria ja muutamia matsikoosteita.

  Mutta sitten se Kekäläinen lähti, ja kaikki tämä hyvä vedettiin muutamassa kuukaudessa vessasta alas. Toki Lukko-sarjaa ei voi ehkä suoraan laskea Keklun lähdön syyksi, mutta olisihan sekin voinut kääntyä ihan eri tavalla, jos Jarmo olisi ollut vielä puikoissa ja marssinut pukkariin sanomaan joukkueelle pari painavaa, mutta kannustavaa sanaa.
   
 11. Ruutuässä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Nämä ovat näitä fanien turhautumista osoittavia selityksiä, kun tulee tappioita. Jokaiselle pelaajalle ja joukkueelle sattuu huonoja pelejä ja huonoja jaksoja. Jos ei peli kulje, niin on helppo alkaa syyttää joukkuetta palkka-armeijaksi. Ammattilaisurheilu on henkisesti todella paljon raskaampaa kuin voisi kuvitella ja jokaisessa pelissä ei mitenkään voi olla 100 % latauksella. Se ei ole aina halusta kiinni vaan riippuu monesta muuta jutusta.
   
 12. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Itse elättelen toiveita siitä, että nämä Jokereista maailmalle (maakuntiin) lähteneet tekevät paluun punakeltaisiin. Lepistö, Kivistö, Eronen ja Rantakari muodostaisivat jo ihan hyvän nelikon puolustukseen. Parin vuoden sisällä ehkä sitten Muse ja Laku?
   
 13. Memotuss Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks, Messin joukkue.
  Ei vittu tätä pelleilyä. Hieno mainos Pietariin lähdöstä ja tajusivatkin ku tuli vähä negaa et meni pieleen -> mainos poistoon. Onneks se screenshotattii ja löytyy Helsingin Jokerien facesta postauksista sivulle.
  Viaplaysta täytynee väijyä matseja tän viikon, hallille lähtö ei kiinnosta kyllä pätkääkään.
   
 14. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Mitäs vikaa siinä on jos poistetaan päivitys, jossa on palautteesta ymmärretty, että on tullut tehtyä joku moka?
   
 15. Memotuss Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks, Messin joukkue.
  Lainaus:
  Olisi hyvä myöntää myös se virhe eikä vain poistaa. Nyt jää helvetin tyhmä kuva, mutta ei se nyt ole ainoita syitä miksi tätä pelleilyä ei nyt just jaksa.
   
 16. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Itsellä tuo päivitys tuntui siltä kuin olisi kierretty veistä haavassa. Olisko sitten pitänyt heittää vielä suolaa päälle postaamalla uuden päivityksen:

  "Jokerit pahoittelee, että mainitsi Moseksen ja SKA:n kohtaamisesta, eikä mainitse tätä enää uudestaan" tms.

  Aika herkällä on fani tällä hetkellä ymmärrettävistä syistä. On fanituotegate, on Rotta, on loukkaantumiset, on pari hävittyä peliä, on Moses, eikä ole vahvistuksia.

  Tuntuu että tällä hetkellä Eteläpääty on ainut taho, joka vaalii Jokerien identiteettiä, niin onhan se vähän hölmöä jättäytyä siitäkin pois. Toisaalta jos ei ole fiilistä, niin ei ole fiilistä. Tsemppiä kaikille näiden samojen tunteiden kanssa painiville.
   
 17. Memotuss Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks, Messin joukkue.
  Lainaus:
  Pikkuhiljaa EPssäkin voisi alkaa viritellä protestia tälle hommalle.
  En suoriltaan osaa nyt sanoa mitä se on, mutta jotain on alettava tekemään. Omistajia palaveriin ja miettimään meneekö tää nyt iha niiku strömssöissä. Ensi kaudella jengi varmasti vähenee.
  Itelki se paikka päädyssä niin ei sinne huvita tulla seisomaan kädet puuskassa, mutta ei tällä hetkellä tunnu siltä että tota haluaisi kannattaakkaan. Kaikki nää gatet yms ovat kyllä syksyn aikana syönneet innostuksen.
   
 18. Nismo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  100% ANTI-KHL, Jokerit FC
  Lainaus:
  En ole tällä (enkä viime) kaudella peliäkään Eteläpäädyssä ollut, mutta jotain tuolta suunnalta olen kaivannut myös.

  Asia erikseen sitten onko Eteläpäädyssä väkeä protestoimaan. Mutulla sanoisin että RY:n puheenjohtajaa ei vallitseva tilanne tunnu juurikaan häiritsevän ja yhdistys lienee muutenkin niin henkitoreissaan ettei siellä ole tällaiseen aikeita. Eikä itse Eteläpäädyssä ole niin kollektiivista massaa että mitään yhteistä protestia saataisiin aikaiseksi; se suurin ja äänekkäin kriittinen massa kun on jo matseja boikotoinut kolmatta vuotta. Suurimman toivon laskisin capojen varaan, mutta sieltä ei ole mitään kuulunut tähänkään asti (?) niin en pidättelis hengitystä.

  Jottei aivan offtopiciksi menisi niin en tiedä voiko enää puhua vuoristoradasta kun Karalahdesta asti on vituttanut eikä tää tunnu laantuvan. Mutta ei siitä sen enempää.
   
 19. Ihmepeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Samaa mieltä EP:n protestista. Tai ehkä voisi puhua mielenilmauksesta.

  Sen sijaan, että haukuttaisiin haluttomia Eteläpäädyssä seisoskelevia, joita huutaminen ei kiinnosta, vois miettiä, miks ei kiinnosta. Ja voiko EP ehkä vaikuttaa asiaan jotenkin?

  Mielestäni Eteläpäädyn pitäisi astua näkyvästi esiin ja ottaa kantaa siihen, mitä Jokereita tässä halutaan kannattaa. Olkoon se sitten vaikka joku lakana tms. viritys, jolla viestitään, että a) Jokerit on stadilainen seura ja b) stadilaisena sen tulee pysyä.

  Ei riitä, että paikattoman fanit "tietävät, mitä capot asioista ajattelevat."
   
 20. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Öö tota noin? Yritän tässä hahmotella, että mitä sinä sitten kaipaat niiltä "vanhoilta hyviltä ajoilta"?

  Monesta voi tuntua ihmeelliseltä, mutta itselleni parhaat Jokeri muistot on kyllä niiltä ajoilta kun tiputtiin divariin ja oltiin todellakin pohjalla (Janecky, Selänne, Strömberg...). Siitä alkoi sitten omien poikien johdolla hurja nousu kohti kirkkaampia valoja ja mitaleita! Broidin ja parin kaverin kanssa istuttiin Nordiksen jäähallin alakatsoimoissa (olisko ollut A2 katsomo) ja kannatus oli silloin siihen aikaan hienoa Paven johdolla. Voi pojat niitä aikoja!

  Sitten tuli menestystä ja siirryttiin nykyiseen halliin. Silloin pelattiin suhteellisesti isoilla pelimerkeillä ja nähtiin valitettavasti monena kautena todellisia palkka-armeijoita ilman minkäänlaista tunnetta. Mainitaan nyt Mika Nieminen nimeltä pelaajana joka kuvasti tätä fleguilua siihen aikaan muistaakseni parhaiten. Pikku hiljaa (tai oikeastaan aika rysäyksellä) kasvettiin Suomen suurimmaksi jääkiekko joukkueeksi mitattuna oikeastaan millä tahansa mittarilla. Siihen aikaan meillä oli todella epäpätevä kaksikko Jokereiden johdossa ja tekstitv:n perusteella taidettiin ihan oikeasti ostaa maalintekijöitä llmalaan.

  Silloin ei tullut kenelläkään mieleen miltä tuntui pienemmistä seuroista kun rahalla hommattiin vuodesta toiseen muiden joukkueiden "omat pojat" ja tuotiin ne alisuorittamaan Jokerit paitaan. Nyt sitten kun saadaan maistaa omaa lääkettä (Moses) niin jengi pillittää täällä että menee maku koko hommasta... no morjens!

  Itseäni tuo KHL on kiinnostanut eniten juuri sen vuoksi, että nyt ollaan taas pieni seura isompien joukossa joka täydellisellä onnistumisella pystyy tuomaan kannun kotiin (vaikka konsensus tällä palstalla on eri mieltä). Itseäni alkoi nuo viimeiset liigakaudet sillai kyllästyttämään, että pelattiin vuodesta toiseen isoimmalla budjetilla, ainakin paperilla parhaalla joukkueella mutta menestys kiersi Jokerit kaukaa. Jotenkin oli vaikea syttyä peleihin, kun joka ikiseen peliin lähdetiin käytännössä ennakkosuosikkina ja mikään muu kuin voitto ei olisi kelvannut. Nyt saadaan olla taas se haastaja ja kiva pistää isommille kapuloita rattaisiin.

  Kun oikein mietin, niin tasan kaksi asiaa voisin ottaa mukaan viimeisiltä liiga kausilta. Rakkaan paikallisvastustajan ja upean eteläpäädyn kannatuksen!
   
 21. Max Power Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ''Mä hankkiudun siitä eroon''
  Lainaus:
  Kaikille se pelillinen menestys ei ole tärkeintä. Ehkä gloryhunttereille on mutta kannattaja kykenee onneksi näkemään asiat hieman laajemmasta näkökulmasta. Siinä kohdassa kun seuran nimi käännetään fanituotteissa venäjäksi ja muutenkin koko markkinointi perustuu siihen, että halutaan systemaattisesti ajaa vanhat kannattajat pois, niin silloin ei yhden pelin, kuukauden tai edes koko kauden pelillisellä menestyksellä ole mitään väliä.

  Muutenkin huvittaa toi into siitä, että ''saa olla taas altavastaaja''. Onko teillä noin ajattelevilla oikeasti jotain itsetunto-ongelmia tai jotain häviämiseen liittyviä pelkotiloja? Mä olisin ylpeästi Jokerien kannattaja vaikka pelattaisiin 50 vuotta Liigassa suurimmalla budjetilla eikö voitettaisi yhtään mestaruutta sinä aikana. Ylpeys omasta seurasta ja sen perinteistä on paljon tärkeämpää kuin se mitä kaukalon sisällä tapahtuu.
   
 22. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  En ole varma ymmärsitkö oikein, mutta enemmän kiksejä saisin nyrkkeilykehässä antessani Furylle tasapäisen vastuksen kuin tyrmätessäni illasta toiseen riisitautisen 16 vuotiaan.

  En rupea mihinkään eipäs - juupas leikkiin täällä. Itse olen tuotteeseen (pelin tasoon) tällä hetkellä erittäin tyytäväinen enkä jaksa tästä aiheesta sen enempää täällä vänkätä. Minä - ME - JOKERIT!
   
 23. haukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Euroopan no 1: Jokerit
  Lainaus:
  Kuinka sä jaksat - ja kyllähän sä jaksat.

  Jos saan sanoa, niin minulla on täysin päinvastainen ajattelu fanittamisesta, kuin sinulla "oikea fani", sori nyt vaan. Ei voi kyllä hymyilemättä lukea noita sinun tuotoksiasi tälle foorulle, kiitos niistä. Päivä alkoi hymyilevillä huulilla.
   
 24. haukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Euroopan no 1: Jokerit
  Lainaus:
  En ole sanallakaan väittänyt, että suhteeni joukkueeseen on välinpitämätön, missään, koskaan.
  Jos 103:ssa oleva "muka jokerifani" huutelee jäähyn saaneelle Jokerille, että "mee saatana sinne koppiin, äläkä tuu takaisin koskaan", niin minua suoraan sanoen tekisi mieli vetää kaveria turpaan (siis huutelijaa), vaikka hiljainen kaveri oonkin. Tämä oli vain yksi esimerkki, niitä on aina silloin tällöin esimerkiksi koskien VLajusta, joka yksin sai aikaan viimeisen pelin voiton, ilman niitä syöttöjä Jokerit olisi jäänyt ilman maalinmaalia.
   
 25. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Tämähän taisi olla se alkupiste, josta sinä haukka aloit tässä ketjussa inttää? Nimimerkki pappi perusteli ja avasi omia tuntemuksiaan siten, kuin näki parhaaksi. Hän ei kirjoittanut tekstiään provosoivasti, loukkaavasti tai hyökkäävästi, vaan varsin neutraalisti. Ja huom! vastauksena @-Ville- n pitkään viestiin, jonka kanssa oli samaa mieltä, ie. tunsi samoin.

  Lainaus:
  Ensinnä hyökkäät papin kimppuun vain, koska hän kokee eri tavalla kuin sinä. Vähättelet noita tuntemuksia niin henkilökohtaisella kuin yleiselläkin tasolla, eli koska sinun mielestäsi Jokereilla ei ole ongelmaa, se tarkoittaa, että Jokereilla ei ole ongelmaa. Ja toisaalta käytännössä kerrot, että pappi on tuntemuksineen väärässä.

  Tuo "olen ollut mukana pidempään kuin sinä" toimii tässä yhteydessä viittauksena siihen, että sinä olet väittämäsi perusteella osa oikeassa olevaa enemmistöä. Sen lisäksi se on perustelu sille, miksi sinä koet olevasi parempaa mieltä kuin pappi.

  Sanon aivan suoraan: Tuo argumentti on banaalein mahdollinen oman paremmuuden esille tuomisen yritys, jota on olemassa!

  Lainaus:
  Huomaatko kuinka kohtelet kanssai eri tavalla ajattelevia? Minä kutsuin (ja pidän) sinua paskana kirjoittajana ja palstakäyttäytyjänä mm. siksi, ettet joko edes halua ymmärtää tai ymmärrät tahallaan väärin sen mitä muut ihmiset kirjoittavat. Ja sen jälkeen hyökkäät ja vähättelet omaa itseäsi korostaen, varsinkin suhteessa Jokereihin, kuten yllä.

  Olet omasta mielestäsi parempi kannattaja, kuin joku toinen, jota nykyinen meno ärsyttää.

  Lainaus:
  Olkoonkin, että olet voinut ihan oikeasti Jokereiden fani pidempään, kuin joku muu, se on täysin merkityksetön fakta. Sillä ei ole mitään väliä, kuka on ollut fani pisimpään, ts. se ei tee kenestäkään toista parempaa fania. Jos välittää Jokereista, on kiinnostunut Jokereista, seuraa Jokereita ja/tai tuntee syvästi Jokereista, on fani. Ja yhtä arvokas fani kuin kuka tahansa muukin, piste.

  Sitä paitsi älä yritä väittää, että tuo sinun "olen ollut mukana pidempään" -argumenttisi olisi ollut jotenkin irrallinen ja viaton totuuden esittäminen. Se ei ollut sitä, vaan sinun säälittävä yrityksesi nostaa itsesi jalustalle parempana fanina suhteessa niihin, joilta tunne on tällä hetkellä kadoksissa.

  Lainaus:
  Ja taas mennään! Otin tämän mukaan ihan vain tuodakseni esille sen, että sulla todellakin on ihon alla se, etteivät kaikki tunne samoin kuin sinä.

  Yritä nyt hyvä ihminen tajuta, että Ihmiset kokevat asioita eri tavoilla. Se, että joku kritisoi säännöllisesti KHL:ää, on sallittua. Niin voi ja saa tuntea ja sen saa tänne kirjoittaa.

  Lainaus:
  Lainaus:
  Nämä kaksi ylläolevaa lainausta ovat samasta viestistä, uskokaa tai älkää. Mitä helvettiä?

  "Kyyllä sä saat vapaasti tuoda mielipiteesi esille mutta jos se on mun mielestä paskaa, niin sut pitää raahata väkivalloin pois! MURRR!"

  WAU! Hyvin vedetty!

  Lainaus:
  "Oikea fani"... Ensinnäkään en usko tuohon "hymyilyyn", sillä aiemmin kiehuit siitä, kuinka vittumainen tämä väärin kannattava kakaralauma on, kun eivät yli kahdessakaan vuodessa ole oppineet kannattamaan oikein. Mahtaa olla pakotettu hymy.

  Toisekseen, sulla on aika paljon otsaa haukkua @Max Power ia oikein fanittavaksi, kun itse olet ihan pelkästään näissä lainauksissa
  - vähätellyt lyhyemmän aikaa kannattaneita
  - kutsunut kritisoijia keskenkasvuisiksi
  - halunnut heittää pelaajia kohtaan väärin käyttäytyvät pois hallilta pysyvästi

  ja...

  Lainaus:
  ...vetää niitä turpaan.

  Minä kritisoin, jopa haukuin sinua siitä, ettet edes yritä ymmärtää, mistä kritiikki joko nyt vaikka Lajusta tai sitten Jokereita, KHL:ää tai mitä tahansa aiheeseen liittyvää kohtaa johtuu. Korostat vain omaa lähestymistapaasi, omaa itseäsi, etkä näe erilaisuutta ympärilläsi. Tai näet ehkä, mutta kaikesta päätellen pidät sitä pahana, huonona, keskenkasvuisena tai mitä ikinä. Tätä minä en sulata. Jokerifani voi olla monella tavalla, ja kritiikki on yksi terveimmistä asioista muuallakin kuin vain jääkiekkoyhteisössä. Jos joku kritisoi ja perustelee kritiikkinsä niinkin hyvin, kuin nyt vaikka täällä Jokerit-osiossa on moni tehnyt, se on arvokasta ja sille pitää löytyä tilaa.

  Se, jos joku tuntee eri tavalla kuin sinä, ei ole pois sinulta tai hyökkäys sinua kohtaan. Se jos sinä vähättelet toisen kannattajan mielipiteiden merkitystä suhteessa omaasi, on hyökkäys.