uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Josko nyt Pekkalan myötä maalinteon kanssa tuskailu saataisiin päätökseen. Pietilä vahvistaa, jos pelaa parhaalla asenteellaan. Toivon mukaan Juvosella tarttuu, että voitaisiin kapinoida sarjapisteistä.
 
Kussa on mun hopotiti?

jsavolai

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
"Hei me kynnetään, oo, kynnetään."

Sanotaan näin että Jumbotroni ei valehtele ja nyt näyttäs siltä että kynnös on sen verta mutkalla että jotain pitää tehdä. Pakka on sekaisin ja saa nähdä miten pitkään se on vielä nuin sekaisin.

Paska homma mutta kyllä tästä vielä noustaan! :)
 
"Natseilla oli järjestys. Sigut aina särmässä. 160 merkkiä pitkiä. Oli Natseilla sigut. Aina tasan 160 merkkiä. Allekirjoituksia syynäsivät Natsit" --Tuntematon

Koukkupolvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat ja tietysti Titu
Katselin peliä ikävähköstä Savolinnan lähettämöstä ja aivan yhtä ikävää oli pelikin. En tiedä, miten sitä nätisti luonnehtisi, mutta jos 5-3 ylivoima on moista kuraa niin nyt on korvien välistä kiinni tuo homma. Ei mitään luovuutta, vaan viivasta vetoja. Voin olla väärässä - ja monesti olenkin - mutta kyllä kahden miehen ylivoimalla pitää luovempia ratkaisuja löytyä. Sapko ei taaskaan ollut hyvä, joten pisteet piti kyllä ottaa. No, minä en halua missään nimessä valmennusta moittia, P. Karjalainen on osoittanut, mikä on miehiään ja uskon, että kurssi kääntyy jos vain pelaajistossa munaa riittää. Vaikka kausi on vasta alussa niin nämä alkukauden pisteet ovat ihan yhtä tärkeät sarjataulukkoa ajatellen kuin loppukaudenkin. Leki tästä hyvänä esimerkkinä käyköön. No, siinä porukassa on käynytkin taas tuttuun tyyliin liigamiehiä esiintymässä ja odottamassa parempaan palkkapussia. Tervetuloa Leki taas tavallisten "kuolevaisten" joukkoon.

Mutta, ettei mene ikäväksi kokonaan, niin hienoa oli Rasmus Rinteen debyytti liigajäillä ja voitto. Vaikkakin Pelsujen kustannuksella.

Huomenna kylläisten Jukureiden kaatoon. Urheilu on ihmeellistä, josko huomenna sitten...
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Sama vanha kirkkolaulu jatkuu. Sarjataulukon peräkammarin puoleisille joukkueille hävitään ja kärkeä rökitetään... Yllätyspöllytys Jukureista tuli hyvään paikkaan. Sarjatilanne näyttää tällä hetkellä ihan mukiinmenevältä. Aurinkopaikkaan on eroa neljä pistettä ja vain kehvelimpi maaliero pitää Peliittoja kuolemanpaikalla sarjataulukossa. Akatemia onkin sitten keskiviikkona vastassa. Vieraissa viheliäinen vastustaja tunnetusti. Pisteitä tuosta ottelusta vaaditaan tuomisiksi. Tämä jos mikä on vieraspeli mistä niitä tuliaisia on tuotava. Perjantaina kova paikallisrähinä Kouvolassa ja lauantaina kohdataan levännyt Akatemia jo toistamiseen, tällä kertaa Heinolassa. Mielenkiintoinen viikko tiedossa. Peliitat oli ainakin viime kaudella vaikeuksissa viikon kolmansissa otteluissaan. Jotain lienee tehty tällä kertaa oikein, sillä ainakin viime lauantaina Jukurit keilattiin komeasti kumoon. Toivon mukaan yhtä virkeään suoritukseen pystytään myös tulevana lauantaina.

Toivottavasti maalinteko luonnistuu tulevallakin viikolla. Maalivahti Rautiolalle on syytä antaa viimein tunnustusta. Otteet ovat vallan reipastuneet. Puolustuskin hieman terävöitynyt Rautiolan irtokiekkojen siivoustalkoissa. Hyökkäyspäässä soisi näkevän vielä nähtyä enemmän terävyyttä. Maalille saisi ajaa ahnaammin aina laukausten perään eikä jäädä taivastelemaan saako se vastustajan vahti kiekkoa haltuunsa vai ei. Nurmisen Akin sienestys-saappaiden perimysjärjestyksessä seuraavana oleva Jaakko Kauppi pääsi viimein haistelemaan Mestis-tunnelmia lauantaina. Niin sitä hiljalleen suoritetaan sisäänajoa. Vielä kun saataisiin Peltosen Jesse jossain vaiheessa kehiin niin katsomossa hihkuttaisiin riemusta. Peltosella työsarkaa kyllä riittää, sillä jonossa on edellä joukko kovia nimiä ohitettavana.
 
Kussa on mun hopotiti?

jyly

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat
Toisin kuin otteluketjufoorumilla tiedettiin, niin Peliitat alkaa lisäämään Youtubeen kotiotteluiden jälkeen maalikoosteita. Eihän niissä ole hidastuksia eikä kuvanlaatukaan päätä huimaa, mutta hienoa, että saatiin tekijä tällekkin saralle! Etenkin vierasjoukkueen kannattajille mukava plussa.

Tässä vielä linkki lauantain Peliitat-Jukurit maalikoosteeseen Youtubeen: PELIITAT - JUKURIT 12.10.2013 Maalikooste
 
"Olisin kyllä valmis antamaan kuulapäälle vaikka jo tänään!" -Strawberry

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Heleijaa! Kaksi tärkeää sarjapistettä haalittu Jyväskylästä! 0-3 johto tussittiin, mutta jatkoaikavoiton pisteet kelpaa mainiosti. Nyt vielä ainakin 2 pistettä lisää viikon lopuista otteluista niin olisin tyytyväinen. Toivottavasti ne pisteet saataisiin lauantain pelistä. Kaikki mitä Kouvolasta tulee on plussaa.
 
Kussa on mun hopotiti?

Koukkupolvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat ja tietysti Titu
Go Peliitat go! Siis mene Peliitat mene, hah. Jees, en ole ehtinyt kirjoitella vähään aikaan, vaikka Jukurit-pelin näinkin. Ja näin erittäin energisen Peliitat. Yllättävää, kun tiedetään Peliittojen pelanneen keskiviikkona ja perjantainakin ennen lauantaista Jukurien nöyryyttämistä. Kirjoittelin Sapko-pelin surkeasta ylivoimasta, mutta Jukureita vastaan se taas oli erinomaista. Mutta se siitä, siitähän on jo melkein viikko. Keskiviikkona oli vastus Jyväskylässä Akatemia eli junnujyppi. Tätä en katsonut kuin tekstitv:stä ja olin tyytyväinen kun kahden erän jälkeen tilanne meille 2-0, kolmannen erän alussa vielä maalin enemmän. No, en tiedä, mitä siellä on pelillisesti sen jälkeen tapahtunut, mutta tasoihinhan junnut tulivat. Onneksi on olemassa Keikka Keinänen. Kaksi pistettä oli kuitenkin juhlava suoritus joukkueelta, joka ottaa pisteensä yleensä kotikentältä. Kiitos siitä, sillä ne pelithän me normikannattajat olemme katsomassa.
Hienoa Peliitat, tästä se lähtee. Mannisen äitin poikakin on löytänyt maalijyvän alun tuskastelun jälkeen ja se tietää HYVÄÄ. Lauantaina sitten hallille ja kaverit mukaan - vaikka baarin puolelle jos ei muuten ja voitto kotiin. Tottakai sitä toivotaan jo huomenna Kouvolastakin.
 
Viimeksi muokattu:

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Peliittojen viime viikko oli menestys. Pisteet haalattiin juuri niistä otteluista mistä pitikin. KooKoota vastaan tuli odotetusti takkiin, mutta taulukossa KooKoon kanssa ei samoista sijoista kahistellakaan. Rairaman paluu Peliittoihin oli kyllä huippujuttu! Myös Rautiola on pystynyt torjunnoillaan antamaan joukkueelle mahdollisuuden voittaa.
 
Kussa on mun hopotiti?

jyly

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat
Perkule, SaPKo vahvistui kahden ottelun ajaksi viime kauden Peliitoilla Ville Järveläisellä ja Ville-Veikko Eerolalla. Kyllä tuon tasoiseit kaverit mahtuisivat koska tahansa takaisin Heinolaan. Onneksi ei ole SaPKoa vastaan peliä tällä viikolla.
 
"Olisin kyllä valmis antamaan kuulapäälle vaikka jo tänään!" -Strawberry

Koukkupolvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat ja tietysti Titu
Mahtuisivat kyllä, ehdottomasti. Tässä on luullakseni vain se mutta, että Pelicans-yhteistyön edellytyksenä on ollut se, ettei HPK:n ukkoja Heinolassa saa näkyä. Voin olla aivan kuutamolla, mutta mutta...
Katselen tässä matsia turuust, jossa Peliitat pelaavat todella hyvää peliä niin puolustus- kuin hyökkäyspäässäkin. Painopiste on ollut ilman Peliittalasejakin Tuton päädyssä ja karvaus on ollut myrkkyä Tuton avauksille. Toivottavasti homma jatkuu samanlaisena, vaikka uskon Lehkosen heittäneen soppaan uudet mausteet erätauon aikana. Siihen vastataan sitten vatkaamalla soppa kiisseliksi ja jatketaan turkulaisten piinaamista kuten viime keväänä.
 

Koukkupolvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat ja tietysti Titu
Jees, tässä vaiheessa Järveläisen Ville tehnyt 3 Sapkon maaleista. ...vetti... No, teki vielä neljännekin, kova kaveri. Meillekin kelvannut... No joo, lopputulos Turusta 2-3 jatkoajalla siis oma joukkue Peliitat ensin mainittuna. Ei ollenkaan paskenpi peli, vaan oikeastaan oikein hyvä. Rautiola palkittiin parhaana, mikä ei ole huono merkki loppukautta ajatellen. Toinen maali oli ehkä helppo, mutta vastaavasti otti muutaman todella maukkaan tuhannen taalan paikan joko "lonkerojalallaan" tai hanskallaan. Olen joskus ajatellut hänen olevan ns. keskinkertainen jopa mestikseen, mutta on hienoa olla joskus väärässä. Kyllä mies on kauden edetessä osoittanut olevansa hyvä. 1 piste Turusta ei ole huono, saattaa olla helmikuussa oikeinkin tärkeä, mutta enemmänkin oli saatavissa. Hyvä jätkät, hienoa joukkuepelaamista ja taistelua. Kyllä tästä hyvä tulee. Ja vielä, on meillä vaan hieno logo!
 
Viimeksi muokattu:

jyly

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat
Mahtuisivat kyllä, ehdottomasti. Tässä on luullakseni vain se mutta, että Pelicans-yhteistyön edellytyksenä on ollut se, ettei HPK:n ukkoja Heinolassa saa näkyä.
Eiköhän syy ole juurikin tämä. Viime kaudella Heinolassa oltiin tyytymättömiä Pelicans-yhteistyöhön, ja HPK:ta valmensi sopivasti ex-Peliitta Ari-Pekka Selin. Kun Lahdesta ei saatu ukkoja (ei sielläkään tainnut olla terveitä miehiä yli tarpeiden), niin Karjalainen käytti puhelahjojaan, minkä ansiosta saatiin korvaavia ukkoja pyörähtämään aina silloin tällöin täällä.

Mikä Leskisen tilanne on? Ei ole näkynyt kokoonpanossa eikä ole muutakaan tietoa herunut.
Leskinen on palannut Ouluun kuntoutumaan. Muuta en osaa tuohon sanoa.
 
"Olisin kyllä valmis antamaan kuulapäälle vaikka jo tänään!" -Strawberry

jsavolai

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
Savonlinnan ja Hämeenlinnan pallokerhoilla taitaa olla voimassa oleva yhteistyösopimus joten siinä suhteessa tuntuisi aika oudolta että HPK:n pelureita näkyisi Peliitta nutussa.

Pakisto on meillä hieman ongelmallinen tällä hetkellä, leveyttä ei oikein ole ja muutenkin pikkaisen kysymysmerkkejä ilmassa sen suhteen. Toivottavasti ei tule hirmusia loukkaantumissumia tässä pakkien osaksi tällä kaudella.
 
"Natseilla oli järjestys. Sigut aina särmässä. 160 merkkiä pitkiä. Oli Natseilla sigut. Aina tasan 160 merkkiä. Allekirjoituksia syynäsivät Natsit" --Tuntematon

Prague 220406

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja toki doupatut hiihtäjälegendat
Kerhon kasvatit

Perkule, SaPKo vahvistui kahden ottelun ajaksi viime kauden Peliitoilla Ville Järveläisellä ja Ville-Veikko Eerolalla. Kyllä tuon tasoiseit kaverit mahtuisivat koska tahansa takaisin Heinolaan. Onneksi ei ole SaPKoa vastaan peliä tällä viikolla.
Mitenkäs ne Kerhon nuoret miehet on siellä teillä pelanneet ?
 

jyly

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat
Onko Rairaman tilanteesta kenelläkään mitään tietoa?
Ei ole. Eiköhän huomenna olla viisaampia, koska voidaan alkaa odottamaan Rairamaa takaisin kokoonpanoon. Tuossa muuten linkki TUTOn maalikoosteeseen, jossa tuo loukkaantumiseen johtanut niitti tulee heti ajassa 0:14.

Mitenkäs ne Kerhon nuoret miehet on siellä teillä pelanneet ?
Lahtela ja Heikkilä ovat pärjänneet ihan hyvin miesten peleissä. Heikkilä niittasi viikko sitten ensimmäisen maalinsa miesten peleissä Akatemiaa vastaan, ja saihan miesten kentällinen kehut itse päävalmentajalta kyseisen ottelun lehdistötilaisuudessa. Kova on yritys jätkillä joka pelissä, toivottavasti saisivat onnistumisiakin jatkossakin.
 
"Olisin kyllä valmis antamaan kuulapäälle vaikka jo tänään!" -Strawberry

Koukkupolvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat ja tietysti Titu
Peliitat - HCK, 1-4. Tuollaiset lukemat jäävät aikakirjoihin eikä kukaan muista mitä ottelussa todellisuudessa tapahtui. HCK teki neljä ja Peliitat yhden, mutta en ole ehkä ikinä nähnyt yhtä pirteää Peliittanippua kuin tänään avauserässä. Täydellinen hallinta ei kuitenkaan näkynyt taululla erän jälkeen. 3 tolppalaukausta ja lukuisia todella läheltäpiti tilanteita, mutta kun ei niin ei. Ismo Lehkonen sanoi Turussa pelatun Tuto-Peliitat -ottelun ensimmäisestä erästä, että Peliitat olisivat voineet ensimmäisen erän jälkeen johtaa 5-0. Täsmälleen samoin tänään. Keravalaiset olivat telineissä kun Peliitat vei peliä mennen tullen. Toinen erä olikin sitten tasaisempi ja ottelun tuomarit tekivät siitä vielä paljon tasaisemman. No, siitä sen enempää. Kolmas erä taas Peliittahallintaa, mutta kun niitä maaleja ei tule niin ei tule, yritys on kyllä kovaa. Tänään oli tilanteita valtavasti, tuloksena se yksi ainokainen. Ei tuollainen epäonni voi jatkua. Seuraavissa otteluissa tuolla pelillä tehdään useampi maali, turha tuskastua. Jos ei olisi paikkoja, olisi asiat huonommin. Ei hätää kaverit, peli oli hyvää muutamia puolustuspään hazardeja lukuunottamatta.
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Peliitat-HC Keski-Uusimaa 1-4

Jaa-a. Perinteinen Peliittojen peli tältä kaudelta huikea ensimmäinen erä, jossa ei kuitenkaan maaleja. Sitten toisessa tai viimeistään viimeisessä erässä vastustaja onnistuu kerran-pari ja pakka on sekaisin. Peliitat saa syyttää tappiosta vain itseään. Maalipaikkoja oli vaikka kuinka, mutta viimeistely ei onnistut sitten millään. Jos Kerava olisi päässyt vastaaville paikoille niin rumaa jälkeä olisi syntynyt... Toisaalta eilisessä pelissä yksi pieni asia oli pelin kannalta jopa ratkaisevassa osassa. Jesse Häkkinen sai mailan suuhunsa samalla kun teki Peliittojen ensimmäisen ja ainoan maalin. Minkäänlaista jäähyä ei kuitenkaan tuomittu, vaikka Häkkisen huulet tilanteessa verille aukenivatkin. Pian tämän jälkeen Kerava avasi maalihanansa, jonka jälkeen Peliittojen peli meni yliyrittämisen vuoksi täysin koohotukseksi. Mielestäni myös jasimaista apinanraivoa puuttui ja on puuttunut näistä edellisistäkin kolmannen erän takaa-ajoista.

Hyökkäyspäässä Peliitat ei edelleenkään ole tarpeeksi suoraviivainen. Kiekottomat pelaajat ajavat itsensä kohti kulmia, eikä maalia. Sen harvan kerran kun kiekkoa pelataan maalille, huitelevat hyökkääjät aivan muualle kuin maalin edustalle. Myös puolustajat saisivat pelata enemmän kiekkoa suoraan maalille, olettaen tosin että sinne olisi hyökkääjiä menijöinä. Muutenkin syöttöpelissä on parantamisen varaa. Harvoin etenkin hyökkäyspäässä näkee kahta perättäistä omille mennyttä syöttöä.

Kun maalinteko on tällaista töherrystä niin alkaa todella kaivata Leskistä ja Rairamaa takaisin pelikuntoon...
 
Kussa on mun hopotiti?

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Revanssiviikonloppu takana ja tuloksena kaksi voittoa pistesaaliin ollessa 5 kpl. Liki täydellinen viikonloppu siis. Peliitat on siis edelleen vahvasti mukana taistelussa jatkopaikoista. Tiukkaa kuitenkin jatkossa tekee, kun sivussa on iso liuta toipilaita. Paikallisen kiekkokansan suosikkipelaajiin kuuluva Marko Rairama näyttää olevan yksi lääke maalintekotuskailuun. Viikonloppuna Rairama laittoikin heti tuulemaan.

Lahdesta lainattu tsekkipakki Stepan Jenik oli mielestäni erinomainen. Pakki ajoi aina kylmästi suoraan kiinni kiekolliseen hyökkääjään yhtään empimättä. Peliittapakeilla ja monella muullakin Mestis-puolustajalla on tapana peruutella tai empiä näissä tilanteissa aivan liikaa. Maalinedustapeli omassa päässä oli todella vahvaa ja irtokiekoissa oltiin useimmiten ensimmäisiä molemmissa päissä. Hyökkäyspäässäkin maalille ajettiin jo hieman edellispelejä paremmin ja tulostakin tuli Sifverin ja Alanteen onnistumisten muodossa.

Ensi viikolla edessä onkin vain yksi, mutta sitäkin tärkeämpi koitos. Keskiviikkona hallilla nähdään ainakin ennakkokaavailuissa yksi mielenkiintoisimmista ellei mielenkiintoisin spektaakkeli, kun tärkeässä ottelussa vastaan luistelee vanha perivihollinen SaPKo ruorissaan itse Janne "Jasi" Sinkkonen. Mikä on vastaanotto yleisöstä..? Tämä peli pitäisi pystyä voittamaan. Pelissä tulee olemaan varmasti todella kova lataus. Vanhat pelimiehet haluaa varmasti näyttää Sinkkoselle ja vielä kovempi halu Jasilla on voittaa Heinolassa. Vanha sotapäällikkö on varmasti lietsonut pässilaumansa vähintään kevätkiimaiseen hurmostilaan. Pässilauman rynnistys on saatava omassa päässä pysähtymään. Puolustus on vuotanut aivan liikaa. Vastaavasti hyökkäyspäässä on pyrittävä entistä suoraviivaisempaan peliin. Viime viikonloppu olikin jo askel eteenpäin.
 
Kussa on mun hopotiti?

Arsi Haakana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans
Teitin Joonas Alanne on tällä hetkellä Pelicansin treenivahvuudessa, tiiä sitten mitä se tarkottaa tulevaa silmällä pitäen...
 
Lahti VS Everybody

jsavolai

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
Voipi hyvinkin olla että Alanne pääsee haistelemaan Liigaa tällä kaudella, ei sillä hyvinhän kaverilla on Peliitoissa alkukausi mennyt, mutta mihin rooliin sitten Pelicansissa kaverille olisi käyttöä?

Mutta kaverin kannalta homma on hyvä että pääsee katselemaan liigaseuran menoa.
 
"Natseilla oli järjestys. Sigut aina särmässä. 160 merkkiä pitkiä. Oli Natseilla sigut. Aina tasan 160 merkkiä. Allekirjoituksia syynäsivät Natsit" --Tuntematon

Arsi Haakana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans
Voipi hyvinkin olla että Alanne pääsee haistelemaan Liigaa tällä kaudella, ei sillä hyvinhän kaverilla on Peliitoissa alkukausi mennyt, mutta mihin rooliin sitten Pelicansissa kaverille olisi käyttöä?

Mutta kaverin kannalta homma on hyvä että pääsee katselemaan liigaseuran menoa.
Veikkaan että ajetaan kaveri majutauolla sisään joukkueen systeemeihin, sen varalta mikäli Smolenakille ei korvaajaa löydy.

Meiltä kun ei alaketjuista/reservistä oikeen leftin puolen wingeriä löydy Pekkalan loukkaannuttua, voi saada hyvinkin mahiksen kärkiketjuista, ken tietää....

Minkätyylinen pelaaja muuten Alanne on (vahvuudet, heikkoudet..)? Itse en ole kuin yhden pelin nähnyt (Kouvolan ekan erän persraiskaus) eikä siitä pelissä saanut oikeen mitään kuvaa mistään.
 
Lahti VS Everybody

Arsi Haakana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans
Ei ole ilmeisesti Alanteelle mitään suunnitelmia Lahessa. Tuskin tulee peliäkään pelaamaan, ei ollut tänäänkään aamutreeneissä enään.
 
Lahti VS Everybody

jyly

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat
Ei ole ilmeisesti Alanteelle mitään suunnitelmia Lahessa. Tuskin tulee peliäkään pelaamaan, ei ollut tänäänkään aamutreeneissä enään.
Alanne pelaa huomenna Peliittojen vahvuudessa, mutta palaa torstaina Pelicansin treenivahvuuteen, näin kuulin tänään. Maaliahne ja älykäs pelaajahan Alanne on, tiedä sitten olisiko Liigassa samanlainen lentokeli. Mihinkään jarrukenttään Alannetta on turha edes mallailla. Tärkein pelaaja tällä hetkellä Heinolassa!
 
"Olisin kyllä valmis antamaan kuulapäälle vaikka jo tänään!" -Strawberry
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy