Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Heinolan Peliitat 2013–2014

Viestiketju osiossa 'Peliitat' , aloittajana jsavolai, 23.02.2013 klo 21.55.

 1. Accompagnato Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, sympatiat Pelsuille ja HPK:lle
  Joopajoo. Näin joulun alla toivoisi, että Heinolan ylpeys saisi lahjaksi rauhallisuutta ja isännän otteita. Tuukka Mäkelän toimintaa oli mukava katsoa parin pelin ajan ja toivotttavasti sieltä olisi jäänyt jotain isäntämiehenoppeja Peliittoihin.

  Pelejä on jäljellä vielä rutkasti, mutta pisteitä soisi tulevan heti joulun jälkeen. mahdotonta ei pudotuspelihommat ole tänä(kään) vuonna. Olen hieman optimistinen...
   
 2. Accompagnato Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, sympatiat Pelsuille ja HPK:lle
  Jokipolta pataan ja pikkujypiltä pisteet viime hetken maalilla. Kuudesta pisteestä kolme. Ei paha. Perjantaina Jukurit vieraissa ja sitten taas muutaman päivän lepo. Pisteitä saisi herua enemmän ja nimenomaan noilta samoilla sijoilla majailevilta joukkueilta. Myös sairastupa saisi jo tyhjentyä. Nurmista ja Rairamaa kaivataan... Samoin Leskistä.

  Pleijareita odotellessa.
   
 3. Koukkupolvi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat ja tietysti Titu
  Pitkästä aikaa tännekin.

  Jukurit-Peliitat, upeaa. Taistelu, jota joukkue esittää illasta toiseen soisi poikivan enemmän pisteitä kuin tähän asti on siunaantunut. Mikkelissä tuo joukkio esitti samanlaista taisteluilmettä kuin pikkuleijonat ruotsinmaalla. Kroppaa kiekon tielle, taklauksia, (joista mm. nyyh kultakypärä Jalo sai mallia) ja toisilleen pelaamista. Ja taas, sokerina pohjalla, Jani Keinänen. Jos en olisi hetero, olisin ihastunut. ;-)

  Taisi olla Mikkelissä jonkun verran heinolalaisia kannustamassakin jos en väärin ymmärtänyt. Rautiolan ollessa Pelsujen riveissä on Pesosen Anssi saanut tilaisuutensa eikä ollenkaan pöllömmin sitä käytä. Jukureiden tekemät maalit olivat joko kovan maskin ansiota tai sitten muuten niin hyvin rakennettuja, ettei veskarilla ollut niihin saumaa.

  Hienoa Peliitat. Kyllä tästä hyvä tulee.

  Ja vielä. Hyvä Jussi, uljaasti huudatettu :)
   
 4. Hanson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, alasarjat.
  Tulenpa käväisemään täällä "vieraan" jengin sivulla. Olen nähnyt lähes kaikki HCK:n kotipelit ja jokusen vieraspelinkin ja vastustajajoukkueista olen jollain tavoin "ihastunut" Peliittoihin. Vertaan joukkuetta näkemiini (kaikki) Mestis-joukkueisiin ja on pakko sanoa, että pelinne näyttää huomattavasti paremmalta kuin sijoitus sarjataulukossa osoittaa - en keksi syytä miksi näin on ? Voihan olla, että Peliitat pelaa paremmin HCK:ta vastaan ja peli tökkii jossain muualla ? Joka tapauksessa eilenkin oli mielenkiintoista seurata HCK-Peliitat matsia ; se oli hyvää urheiluviihdettä alusta loppuun - aluksi mentiin Peliittojen tahdissa, lopussa HCK:n. Toivotaan Peliitoille paikkaa playoffseihin.
   
  Viimeksi muokattu: 09.01.2014 klo 15.10
 5. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Lainaus:
  Yksi syy voi olla, että Peliitat syttyy aina altavastaajana parempiaan vastaan parhaimpaansa. Karjalaisen opeilla peli on mennyt kauttaaltaan eteen päin. Huono sarjasijoitus lienee varmasti kehnon puolustuksen ja koko syyspuoliskon kestäneen huonon ylivoimapelin syytä. Puolustus on joutunut pelaamaan loukkaantumisten vuoksi pitkään vajaalla ja mm. hyökkääjä Tuukka Rajamäki on joutunut tuurailemaan pakin tontilla.
   
 6. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Olihan peli Sportia vastaan. Kenties tämän kauden viihdyttävin ottelu. Peliitoilta loistava esitys. Rautiola oli maalilla parhaimmillaan. Kolme pistettä ja kaksi pistettäkin oli tyrkyllä, mutta kiekko ei suostunut toista kertaa löytämään tietään vaasalaisreppuun. Vielä kun tuohon saataisiin Nurmisen Aki ja Rairaman Make mukaan niin hyvältä näyttää, vaikka sarjasijoitus tällä hetkellä ei. Otteluita on vielä roppakaupalla ja noilla viime pelien otteilla heruu vielä voittoja.
   
 7. jsavolai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
  Mjoo, vaikka peli olisi hienon näköistä niin pisteitäkin saisi tulla, sillä alkavat nuo piste-erot olla sen verran suuria kohta että pudotuspeleihin pääsy tekee todella tiukkaa, samalla karsintaviivan alla olevat seurat huohottavat suorastaan niskaan. Hankalaksi menee sanon minä.
   
 8. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Leskisen Ville palaa Heinolaan ja Aki Nurminenkin on kai yhtenä palasena. Näillä eväillä kelpaa lähteä jokseenkin vaikeaan viikkoon. Keskiviikkona paha paikallishenkinen vääntö KooKoota vastaan ja viikonloppuna reissataan nälkämaalle ja susirajalle. Tälläiseltä viikolta ei olettaisi ihan yhdeksää pistettä heltiävän, mutta jonkun verranhan niitä on tässä tilanteessa pystyttävä haalaamaan. Jospa KooKoolta saataisiin ensin kähvellettyä pari pistettä, niin reissun päälle olisi huomattavasti mukavampi lähteä.
   
  Viimeksi muokattu: 15.01.2014 klo 09.51
 9. Al Dente Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokipojat, HIFK
  Lainaus:
  Mistäs tämä tieto on? Villehän pelasi eilen mainion pelin kerhossa, joten ei ole ainakaan tänään pelikelpoinen mestiksessä. Kerholla lisäksi niin vähän pelaajia jalkeilla, ettei sieltä ole Savonlinnaankaan pelaajia viime aikoina herunut, niin olisihan tuo melkoinen perseennäyttö yhteistyöseuralle pistää Järveläinen pahimman kilpailijan leiriin... Itse luulen että Ville pelasi eilen itselleen paikan kerhon miehistöön vähäksi aikaa.
   
 10. jsavolai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
  Tais Uljaalla mennä sekaisin Järveläinen ja Leskinen ;) No Leskinen on kyllä selkeä apu Peliitoille.
   
 11. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Lainaus:
  Ei pitäs vissiin väsyneenä alkaa tuhertamaan mitään kirjallisena... Tällästä siitä tulee kun on vanha ja väsynyt. Leskinen tosiaan! Leskisen Ville oli ajatuksissani, mutta sormet säveltivät jotain ihan muuta. Kyllähän tuo Järveläinen sinänsä tänne kelpaisi. Harmi kun Kerholla on oma pässifarminsa savossa.
   
 12. Accompagnato Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, sympatiat Pelsuille ja HPK:lle
  No niin. Tänään sitten tuli kuokkaan KooKoolta. Se mitä näin ottelusta oli paikoin melkoista räpellystä. Korjatkaa jos olen väärässä.

  Ainakin kolmessa viimeisessä ottelussa on yhteisenä nimittäjänä ollut se, että maalipaikkoja on mutta niistä ei saada kiekkoa sisään. En tiedä mikä tuossa on vikana muttei tunnu tietävän valmennuskaan. Jotenkin on todella tyhjä olo tämän kauden peleistä, ehkä odotin liikaa. Pudotuspelijuna taisi mennä viimeisen viikon myötä. Harmi. Toiminta olisi ehdottomasti kaivannut buustia ja varsinkin pudoluspelien lipputuloja. Toivottavasti olen väärässä.
   
 13. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Pohjalla on hyvä olla. Nyt voidaan huoletta lähteä altavastaajaksi SaPKoakin vastaan... Maalinteko se vaan nyt tökkii ratkaisevilla paikoilla. Toisaalta aiemmin on viimeistelty todella kovalla prosentilla ja mukana on ollut tuuriakin. Mutta omissa ei kolise enää samalla tapaa kuin aiemmin. Valmennuksen ja joukkueen luotto Rautiolaan ei ole mennyt hukkaan ja nyt on nähty parasta Rautiolaa ikinä. Näemmä tämä torjuja tarvitsee selkeän ykkösvahdin aseman ja täydellisen luoton pystyäkseen parhaimpaansa. Hyvä näin! Puolustuskin alkaa olla ehjänä, kun kuningas Nurminen luistelee taas kuvioissa. Eniten tässä koko touhussa kuitenkin mietityttää, mikä on joukkueen tilanne siirtorajan umpeuduttua? Jääkö Heinolaan Lahden pakkeja ja menetetäänkö Rautiola Lahteen.. Entä mikä on pahimpien kilpailijoiden tilanne? Tällä hetkellä pudotuspelihaaveet ovat vaihtumassa taisteluun sarjassa säilymisestä. Vielä ei playoff-kirvestä kannata kuitenkaan kaivoon viskata, sillä otteluita on kosolti jäljellä. Voittojen maantielle pitäisi vain joukkueen tiensä löytää.
   
 14. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Yksi piste vaikealta vierasreissulta taskuun. 15 ottelua vielä jäljellä, eli pisteitä on vielä roimasti jaossa. Positiivista on, että edessä on paljon otteluita pahimpia kilpailijoita vastaan. Keskiviikkona kotona kohdataan aina paha Jukurit, mutta viikonloppuna olisi sitten tärkeä revanssiviikonloppu JYP-Akatemiaa vastaan.

  Lopuissa peleissä kohdataan muista pahimmista kilpailijoista, K-Vantaa ja SaPKo kahdesti, sekä LeKi kerran. Laskin nyt tuon K-Vantaan tärkeiden otteluiden listalle siltä varalta, että homma jostain syystä menee siellä vielä täysin läskiksi. Hyökkäysmestari Jarmo Jokila lähti ja Etelä-Korealaisten pakkopeluutus saattaa sotkea paletin... Edellyttäisi kuitenkin melkoisen täydellistä romahdusta, että Peliitat K-Vantaan taulukossa ohittaisi. SaPKo on näistä ehdottomasti pahin vihulainen. Karjalainen saa näihin peleihin tussata ihan uudet tuherot taktiikkatauluun ettei Sinkkonen taas nauraisi partaansa.

  Peliittojen peli on tappioista huolimatta ollut ilmeisen hyvässä kuosissa. Maalintekijöitä vain tarvittaisiin takaisin äkkiä kokoonpanoon. Jani Keinästä tarvitaan parkkeeraamaan rollaattorinsa maalin kulmalle, Marko Rairamaa maalintekoon ja missä on Ville Leskinen? Lensikö jo Ouluun vai loukkaantunutko, kun ei Joensuussa pelannut? Hyökkäyksestä on tällä hetkellä aivan liian monta avainmiestä sivussa. Jonkun pitää toimittaa se vempula maalin sisään.

  Ensi viikolla yllätetään Jukurit ja kellistetään JYP-Akatemia kahdesti, niin eikös se siitä taas lähde suttaantumaan. K-Vantaa ottaa kuokkaan kahdesti Keravalta ja eroa p-off-viivaan onkin enää seitsemän pinnaa...
   
 15. thakku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Arizona Coyotes, Peliitat
  Lainaus:
  Niin, kummasti se vaan kääntyy. Nyt kun saatiin puolustajia terveeksi, niin hyökkääjät tippuu.

  Keinänen jäi viime viikolla tuomarin alle ja loukkasi siinä itseään. Rairama on pikkuhiljaa palaillut treeneihin. Leskinen on ilmeisesti sairastunut, kun niin äkillisesti jätettiin kokoonpanosta ennen perjantain Hokki-peliä. Bussissa ei varmaan kukaan pysty luitaan murtamaan.

  Iso viikko. Jokainen pelihän on voitettavissa, mutta erityisesti tuo viikonlopun back-to-back Akatemiaa vastaan on must win.
   
  Viimeksi muokattu: 27.01.2014 klo 18.34
 16. pertteli Jäsen

  Missäs oli Lahtela eilen? Loukkaantunut vai poppariosastolla?
   
 17. Koukkupolvi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat ja tietysti Titu
  En usko, että Lahtela voi poppariosastolle joutua. Komeasti on pojat syksyn aristelusta kasvaneet ja ehdottomasti peliajan arvoisia näinä päivinä. Tietenkin voi olla jotain muita syitä, joita emme tiedä.

  Kiirehän meille alkaa tulla kun optimistina pleijareita ajattelen. Tämä on kuitenkin peli monien muiden hienojen pelien joukossa, jossa voi saada niin negatiivisen kuin positiivisenkin vyöryn päälle kun palaset paikalleen loksahtavat. Porin Ässät tästä hyvä esimerkki viime kaudelta. Aiemmin joku kirjoitti, että Peliitoilla on ollut onnea pompuissa ja saattaneet voittaa sitä kautta. Olen eri mieltä. Kyllä Rouva Fortuna on niin monesti näyttänyt tulehtunutta ahteriaan meikäläisille. Toivon, että kyseisen rouvan takapuoli saadaan rasvoin ja mahdollisin antibioottikuurein kuntoon ja sitä kautta hyvälle tuulelle. Hetken se ehkä kirvelee, mutta tulos on hyvä. Eli lähdetään tekemään omaa suoritusta ja katsotaan mihin se riittää. :)

  Tästä pikku pomppujen kautta sellainen hype päälle, että Närhikin näyttää munansa.

  Joukkue mielestäni pelaa hyvää peliä ja ansaitsee enemmän kuin nyt saa. Väkeä hallille, kiekkoa maaliin ja Hakkaa Päälle! Keskiviikkona sitten...
   
 18. Accompagnato Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, sympatiat Pelsuille ja HPK:lle
  Lainaus:

  Tältä vahva sama. Vaikka kilpaurheilussa parempi voittaa ja ns. ansaitut voitot ovat sanahelinää on pakko huomauttaa, että Koukkupolvi on mielestäni oikeassa. Jokipo -pelissä(kin) Peliitat oli toki aika ajoin pahasti alakynnessä mutta loppujen lopuksi tasoitus ja sitä kautta mahdollinen jatkoaika oli vain tolpan verran liian kaukana. Soisi poikain saavan edes joskus palkintoa uurastuksestaan.
   
  Viimeksi muokattu: 20.01.2014 klo 09.43
 19. Accompagnato Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, sympatiat Pelsuille ja HPK:lle
  Viikko lähti käyntiin kolmella pisteellä ja jumbosijan hyvästelyllä (ainakin hetkeksi). Hetkittäin Peliitat pelasi todella hienoa kiekkoa! Seuraava kysymys onkin, mihin hemmettiin se häviää puolen ottelun ajaksi? Tason vaihtelu ottelun sisällä on välillä suorastaan hämmentävän suurta.

  Nyt vaan kokonaisuus kasaan ja lasaretti tyhjäksi. Heikkilä näytti tänään mallia muille! 42 pistettä olisi vielä tarjolla.
   
 20. Koukkupolvi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat ja tietysti Titu
  Keikka puuttuu, muut ottavat vastuuta. Ei toki samankaltaista roolia, muuta roolia kuitenkin. Heikkilä oli varsinkin viimeisessä erässä juuri SE KUUMA PELAAJA, jota urheilussa monesti mediassa mainostetaan. Kyllä se vain niin on, että kun onnistuu, niin sitten itseluottamus kasvaa kasvamistaan. Karjalaisen Petri huomioi mielestäni hyvin tämän ja antoi miehelle peliaikaa. Mestiksessä ei mennä kaikki pelaa metodilla ja hyvä niin.

  Jukurivalmentaja varmaan sanoo, "kaveri tuli hyvin pelin alussa ja meidän jalat jäivät bussiin". Liirum laarum. Peliitat toki tuli loistavasti otteluun ja näytti halunsa voittaa. Ja voitti. Torjuntatilastoista en tiedä, mutta selväähän on, että Rautiola koppeja huomattavasti enemmän joutui ottamaan. Ja upeasti taas ruutunsa hoiti. Toivonen toisessa päässä taas nopean ensimmäisen maalin jälkeen toistuvasti epävarma ja se oli se mihin kiinni pääsimme.

  Lukemat totuuden nimessä olisivat voineet olla toisin päin, mutta uhrautuvaisuus, taistelu ja Mr. Heikkilä takasi sen, että tärkeämpääkin tärkeämmät pisteet jäivät Heinolaan.

  Olikohan tuo todella vähäinen yleisömäärä pakkasen, Ihamäen kommenttien, katuvalaistuksen vähäisyyden, keväiseen koirankakkakeskusteluun keskittymisen vai jännän Salkkarit-jakson syytä? Mitään kaupungissa ei ainakaan samaan aikaan tapahtunut. Sarjan hännillä oltiin, mutta silti. Voittajan puolella on helpoin olla.

  Huomio kiinnittyi myös siihen, ettei kultakypärä Jalo päässyt jäälle aikalisän jälkeen ilman veskaria pelatessa. Ei edes vaihdon tullessa, siellä mies imeskeli tuppea laitaan nojaten. Hmmm....
   
  Viimeksi muokattu: 23.01.2014 klo 01.48
 21. HighFlyer#95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Leskisen Ville lähtee KalPan riveihin kahden ottelun ajaksi. Tälläistä kertoi Peliittojen twitter.
   
 22. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Peliitoilla kymmenestä viime ottelusta yksi voitto ja yhdeksän tappiota. Tappioista peräti viisi on tullut jatkoajalla tai rankkareilla! Mistäpä tämä nyt sitten kertoo..? Varmaan ainakin niitä vastuunkantajia puuttuu, jotka pystyisivät ratkaisuhetkillä maalintekoon. Jonkinlainen häviämisen kulttuuri vaivaa vuodesta toiseen. Tiukkoja pelejä pelataan, mutta lopulta niukasti hävitään. Viime vuosi oli toki piristävä poikkeus.

  Keskiviikkona TUTOlta piste ja sitä voidaan pitää hyvänä suorituksena. Karu totuus on kuitenkin, että kotona on piristyttävä ja väännettävä voittoja vastustajalta kuin vastustajalta. Peliitoilla on ollut hyvä vire päällä ja viime viikko olisi voinut poikia pari voittoa lisää. Romahdus kuitenkin tärkeissä Akatemia peleissä. Lauantaina kotona vastassa Hokki ja ensi viikolla edessä kuolemanviikko. Keskiviikkona vieraspeli Vantaalla ja perjantaina kotona SaPKo ja lauantaina Lempäälässä LeKi. Todellisia pakkovoittovääntöjä. Mutta keskitytään nyt ensin ihmettelemään kuinka Hokin kanssa käy.
   
 23. pertteli Jäsen

  Kyllä nyt rupeaa karsinnat häämöttämään. Mitenkäs pelicans-laina Pekkala on tehtävässään suoriutunut pelaamissaan otteluissa. Ei ainakaan pahemmin ole tehoillut!
   
 24. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Vantaalta nokkaan selvin luvuin. Kunhan ei vaan joukkueessa tapahtuisi "mie romahan" -ilmiötä. Viikonlopun pelit SaPKoa ja LeKiä vastaan on kauden tärkeimmät. Molemmat on väkipakolla voitettava. Enää ei auta taivastella. Toivottavasti ei mene nämä pelit tuskailuun ja toivon mukaan selkäranka kestää heikommatkin hetket. Tärkeät pelit varmasti motivoivat ja toivottavasti pelaajat osaisivat nauttia tilanteesta, eikä kaikki menisi oman kepin puristeluksi. Karsinnat on vielä täysin vältettävissä. Petri Karjalaisen tavoitteena oli ennen kauden alkua tehdä Peliitoista ilkeä ja paha kotijoukkue. Paljon ei ole kuitenkaan kotipeleissä ollut hurraamisen aihetta ja se on näkynyt yleisömäärissä. Toivottavasti kansa kuitenkin saapuisi paikalle jännäämään perjantain tärkeää kotikoitosta.

  Jesse Peltonen oli muuten haalittu Mikkelistä takaisin ja Peltonen syöttikin Peliittojen ainoan maalin. Syöttöpiste oli Peltosen uran ensimmäinen Mestiksessä! Toivon mukaan Peltonen vankistaisi asemiaan joukkueessa ja nappaisi itselleen ensi kaudeksi pelipaikan.
   
 25. Rysänperä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, Pelicans
  Vantaan pelin parasta antia oli nuorten Heinolan omien poikien, pakkiparin Kauppi ja Peltonen, peli. Kaverit pääsivät tapiopelissäkin plussille. Varman puolustamisen lisäksi he ehtivät mukaan hyökkäyksiin. Toivotaan että valmennus luottaa heihin tulevissa ratkaisupeleissäkin. Jotain uutta tammikuun taaperrukseen pitää löytää. Heinolan pojilla on varmasti tosi halu pelata hyvin ja pitää Peliitat Mestiksessä. Yleisöäkin kiinnostaa nähdä oman junnukoulun kasvatteja jäällä.

  Perjantaina Sapko kumoon kotona kunnon yleisön edessä. Värvätään naapuritkin mukaan!