jsavolai

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
Noniin.

Kausi 2012-2013 on ohi ja voidaan siirtyä - hyvällä syyllä ja hyvillä mielin - spekuloimaan kautta 2013-2014. Kenttä on siis vapaa!

Kaudesta 2012-2013 jäi mieleen:

- Petri Karjalainen, valmentaja paikallaan eikä ihme että on nuoresta iästään huolimatta ollut ulkomailla valmennushommissa. Aivan varmaan on että tästä kaverista kuullaan lisää jääkiekkovalmentamisen saralla! Oikeastaan koko valmennuksesta jäi positiivinen kuva.

- Ville Järveläinen, taskuraketti joka tuli, teki duunia ja pääsi koittamaan SM-Liigaa jo tällä kaudella. Järveläisen tapaisia hakuja tämä seura tarvitsee lisää.

- Joukkueen kasaus. Sanoisin että tässä onnistuttiin aika hyvin vaikka pelivaraa ei aivan hirmuisesti loppukaudesta ollutkaan. Kuitenkin hyvin kasattu ja tästä sietää antaa plussaa.

- Rasmus Rinne. Musta alkoi tarttua ja ensi kaudella ollaankin sitten Porissa taas "Liiga-ilmastossa". Mielellään olisi saanut jatkaakkin mutta lykkyä hänelle pyttyyn Porissa.
¨
Negatiiviset asit sitten sinne 2012-2013 ketjuun :)

Miten eteenpäin:

Kokemusta tuli ja entiset pelurit saanevat lisää hommia organisaatiossa myös jatkossa. Tästä hyvä esimerkki on Saittakari joka jatkaa joukkueenkasaus hommissa. Hieno juttu. Tämä kausi osoitti että valmennukseen kannattaa satsata vaikka resurssit olisivat hieman pienehköt joten mikäli Karjalaiselle ei saada sorvattua jatkoa (tällä esityksellä epäilen että ottajia on rahakkaammissa ympyröissä) niin vastaavan tasoinen nuori ja menestysnälkäinen valmentaja olisi hyvä haku.
 
"Natseilla oli järjestys. Sigut aina särmässä. 160 merkkiä pitkiä. Oli Natseilla sigut. Aina tasan 160 merkkiä. Allekirjoituksia syynäsivät Natsit" --Tuntematon

Koukkupolvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat ja tietysti Titu
KIITOS PELIITAT !

Kausi oli todella upea kaikkineen. Ottelut kotikentällä haluttiin voittaa hyökkäävällä taktiikalla ja se toi usein kaivatun tuloksen. Petri Karjalainen on VALMENTAJA. Iso hatun nosto hänelle, kiitos. Sinua tuskin ensi kaudella Heinolassa nähdään. Jos nähdään niin lupaan tuulettaa torilla ilman housuja elokuussa (päivää en kerro). Koko joukkue ansaitsee enemmän kuin nyt saivat, haastoivat Tuton tasaväkiseen ottelusarjaan, ja onnistuneella viimeistelyllä nyt tuulettaisivat Peliitat välieräpaikkaa.

Hienoa oli myös se, että Heinolassakin ihmiset heräävät talviunestaan keväällä ja tajuavat, että täällähän tapahtuu jotakin. Ei täällä ihan kuolleita olla. Meillä on hieno kaunis kaupunki, ollaan ylpeitä siitä. Hyvää kevättä kaikille. PS. Tuto-faneille: Kiitos, noin omaa joukkuetta pitääkin kannattaa, ei ...tuilemalla vastustajilla ja tuomareille. Hyvä Tuto, haastakaa savolaiset.
 
Suosikkijoukkue
TuTo
Niin. Minusta oli hieno hetki kun TuTon kannattajat taputtivat voimakkaasti Peliittojen joukkueelle kun se poistui jäältä ottelun jälkeen. Fanit osoittivat kunnioittavansa vastustajaa joka taisteli urheasti loppuun asti. Erityskiitos myös mukavalle vastaanotolle, kaikki meni hyvin ja Heinolasta jäi kaikin puolin hyvä kuva.

Ja on-topic, toivottavasti Pelitat ilmestyy seuraavaan kauteen entistä vahvempana. Yleisön soisi kansoittavan lehterit jo runkosarjan aikana, se toisi lisää liikkumavaraa taloudessa - tunnelmasta puhumattakan.
 
TuTon kannattaminen ei ole harrastus, se on elämäntapa.

Hangref

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks, JYP, Peliitat
Olipahan kausi! Hienoa Peliitat, iso käsi!

Vaikkakin kevät ei jatkunutkaan tämän pidempää kaukalossa, voidaan olla ylpeitä joukkueesta! Kovinkaan moni ei odottanut joukkueen haastavan TuToa, mutta kahden voiton nappaaminen Aurinkokuninkaalta on hieno juttu! Molemmat voitot vielä vieraista. Ei tainnut runkosarjassa kovinkaan moni joukkue käydä Marli-areenalla hakemassa täyttä pistepottia(?) Hieman toki kirjoittanutta harmittaa kotipelien tappiot.

Kautta 2012-2013 voidan pitää kyllä runsaasti positiivisena!

Mutta mitä tuokaan kausi 2013-2014 tullessaan? Kuka jatkaa? Kuka ei? Kuka lähtee isommille vesille? Kuka laittaa hokkarit naulaan? Onko hallin kulmilla kuulunut huhuja jo jatkosopimuksista tai jo varmoista lähtijöistä? Onko HPK ensi kauden virallinen yhteistyöseura?

Rinne kenties jatkaa uraansa isommilla vesille jos uutisointi pikää paikkaansa. Mutta miten on muiden laita?
Itse toivoisin ainakin Karjalaisen jatkavan Peliittojen peräsimessä. Iso askel mentiin eteenpäin pelillisesti hänen ja Kepon taktiikoillaan verrattuna Jasin ajokoirakiekkoon. Liekö Karjalaisen jatkaminen vain haaveilua ja isommat seurat nappaavat lahjakkaan kiekkoneron?

Täällä odotetaan ensi kautta jo innokkaasti!
 

waida

Jäsen
Suosikkijoukkue
FPS
Noniin vaikkakin ei vielä yhtään sopimusta eikä valmentajaakaan ole julkaistu. Uskaltanen esittää omat spekulaationi ensi kauden joukkueesta, huhujen ja omien fantasioitteni perusteella!

Maalivahdit:

Rautiola/Huumonen - Tuomisto

Tuomistolle ehdottomasti saatava jatkopahvi kouraan, äijä hoiti tonttinsa joka kerta kiitettävästi kun hänet tolppien väliin laitettiin.

Rautiola pelasi Jokipossa paljon paremman kauden kuin viimeksi Heinolassa, itselleni oli kova menetys päästää Rautsi Joensuuhun, nyt voitaisiin hakea poika takaisin Heinolaan!

Toinen hyvä ja halpa ehdokas, olisi myöskin heinolalaisille tuttu kassari, eli Tuukka Huumonen, Rokissa uskomattoman komean kauden vetänyt veskari olisi kyllä ihan hyvä hankinta veskariosastolle. Uskon tuon pohjoisen reissun tuoneen uutta motivaatiota, varsinkin kun päässyt pelaamaan 1.veskarin roolissa koko kauden!


Puolustajat:

Tarkiainen - Mattila

Erittäin hyvä haku loppu kaudeksi oli Mikko Tarkiainen, erittäin taidokas kiekollinen pakki ja auttoi kyllä erittäin paljon Peliittoja playoffeissa!
Mattilan kausi oli kaksijakoinen, välillä peli luisti välillä ei, silti itse tykkäsin kyseisen pelaajan pelityylistä, ehdottomasti siis hänellekkin jatkopahvia kouraan!

Westerman - Laitinen

Myös kesken kauden joukkueeseen tullut Roope oli aivan erinomainen puolustuspään lukko, miehellä löytyy tulivoimaa ja kovuutta hoidella miehiä pois oman maalin edestä, ehdottomasti jatkopahvin arvoinen pelaaja!
Saku Laitinen on näitä Vierumäen A:n poikia joka pelasi loppu kaudesta muutaman ottelun Peliittojen rivissä ja hyvällä tuloksella, ehdottomasti kuuluu omasta mielestäni Peliittojen top-5 pakistoon ensi kaudella mikäli sopimus sorvataan tälle!

Hofer - Väkeväinen

Kausi jäi italiaanolta torsoksi kun ikävä loukkaantuminen tuli jo reilusti ennen kauden puoliväliä. Kuitenkin tältä puolustajalta löytyy varmasti motivaatiota jatkaa uraansa Heinolassa ja käväisihän mies viime kauden alussa näyttämässä taitojaan Pelicansissa! Jatkopahvia miehelle vaan!
Mestiksen oma VVV, viime kaudella paikat olivat katsomoon nähden aika rikki, ja mies ei ollut aivan sillä tasolla mitä hän pelasi toissa kauden keväällä, silti hoiti tonttinsa kohtuudella, ja ansaitsee näin ollen jatkopahvin, ja onhan VVV yleisön suosikki, ainakin monien mielestä!

Kuusisto - Nurminen (mahdolliset ylimääräiset puolustajat)

Viime kaudella vähälle peliajalle Peliitoissa jäänyt pari metrinen herrasmies Kuusisto, haluaisi varmasti jatkaa uraansa myös Heinolassa. Miehen pitää kuitenkin reenata entistä lujemmin mikäli mielii päästä useammin Peliittojen pelaavaan kokoonpanoon.
Noh Nurmisen Aki, Peliittojen/Hekin oma "legenda", ansaitsee jatkopahvin vaikka pelillisesti mies ei ole enään huippukunnossaan, tiukkaa tulee tekemään päästäkseen pelaavaan kokoonpanoon varsinkaa useasti!


Hyökkääjät:

Manninen - Koponen - Rairama

Manninen oli Peliittojen viime kauden paras maalintekijä, ja kuka tahansa heinolalainen haluaa pitää henkan kotona! Jatkopahvi olisi todella iso asia tälle joukkueelle!
Koponen lukeutuu myöskin niihin pelaajiin joitten jatko olisi todella iso juttu, mies varmasti hamuaa liigakentille, ja voi jopa taistellakkin jonkun joukkueen mukana kesän loppuun, mies kuitenkin kuulopuheitten perusteella on tykännyt pelata Heinolassa, eli jatkopahvia vaan tunkemaan entistä kovemmin!
Loppu kauden loukkaantumisen takia sivussa ollut hämeenlinnalais nuori Rairama, oli ehdottomasti yksi Peliittojen ilopillereistä läpi kauden, erittäin energinen ja nopea pelaaja, joka pelasi itsensä monien heinolalaisten sydämmiin. Jatkoa kiitos!

Kainulainen - S.Manninen - Holappa

Joni otti viime kauden lopulla Järveläisen paikan kun Viltsu pelasi aluksi nuorten majun mukana ja lopulta siirtyi HPK:n riveihin, loisti aivan upeasti runkosarjan lopun, mutta hieman hyytyi playoffeissa, ehdottomasti olisi saatava jatkamaan ensi kaudella!
Kajaanissa viime kaudella pelannut "super"lupaus Sakari Manninen olisi oiva lisä joukkueeseen, miehen perässä on lukuisia joukkueita, mutta moni on tullut Heinolaan sen takia että täältä on päässyt helposti liigaympyröihin, toisiko se Sakarin tänne? Toivotaan parasta!
Ketjun kolmas lenkki, Sami Holappa. Samilta tasaisen paksu punnerrus oli tämä kausi, silti hoiti oman tonttinsa miehekkäästi ja kuuluu näin ollen minun Peliittojen joukkueeseen ensi kaudella, jatkoa kiitos!

Ekström - Keinänen - Mustonen

Viime kaudella lähes koko kauden puolustajana pelannut Martin, on jo lähes tulkoon heinolalainen, mies joko jatkaa heinolassa tai palaa Ruotsiin, en usko miehen lähtevän muihin suomalaisiin seuroihin.
Vanhalla papalla ainakin kiinnostusta löytyy, ja hän onkin avoimesti ilmoittanut että mikäli jatkaa uraansa, on Heinola lähes ainut seura jossa aikoo pelata.
Mustonen oli loppu kaudesta yksi Peliittojen parhaita, luistin kulki uskomattomalla tavalla ja myös kädet toimivat, ehdottomasti kolmosketjuun ja jatkopahvia syömään!

Peltonen - Sompi - Rajamäki

Loppu kaudeksi Peliittojen riveihin nostettu Heinolan oma poika Jesse Peltonen, pelasi arvosanalla tyydyttävän loppu kauden, lisää harjotetta ja nopeutta niin mies on varmasti ensi kaudella kova pala Peliittojen nelosketjussa!
Sompi on ilmoittanut halunsa jatkaa Heinolassa, ja mikä ettei miestä voisi istuttaa nuorisoketjun keskelle neloseen, pahvia vaan kouraan!
Rajamäki piristyi loppukautta kohden ei muuta kuin pahvia kouraan, nuorisoketju tarvitsee nopeutta!


Muita mahdollisia jatkopahvin ansaitsevia:

Stloukal

Uusia hankintoja/omia junnuja:

Severi Konttinen (Vierumäki A)
Jaakko Kauppi (Vierumäki A)
Antti Hölli (Ilves)
Anton Kokkonen (TuTo)
Antti Kauppila (EHC Bregenzerwald)
 

jyly

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat
Maalivahdit:

Rautiola/Huumonen - Tuomisto

Puolustajat:

Tarkiainen - Mattila
Westerman - Laitinen
Hofer - Väkeväinen
Kuusisto - Nurminen (mahdolliset ylimääräiset puolustajat)

Hyökkääjät:

Manninen - Koponen - Rairama
Kainulainen - S.Manninen - Holappa
Ekström - Keinänen - Mustonen
Peltonen - Sompi - Rajamäki

Muita mahdollisia jatkopahvin ansaitsevia:

Stloukal

Uusia hankintoja/omia junnuja:

Severi Konttinen (Vierumäki A)
Jaakko Kauppi (Vierumäki A)
Antti Hölli (Ilves)
Anton Kokkonen (TuTo)
Antti Kauppila (EHC Bregenzerwald)
Muutama kommentti. Itse en edes yrittäisi ostaa Rautiolaa takaisin, ei vakuuttanut tällä(kään) kaudella. Luottaa liiaksi peittävyyteensä. Huumosen voisi yrittää houkutella takaisin, vaikka kaipaisinkin veskariosastolle "jotain muuta." Huumonen-Tuomisto duon luulisi olevan toisaalta halpa kaksikko.

Puolustus näyttää muutoin kohtuu hyvältä, mutta Kuusistolle ja Westermanille näyttäisin ovea tämän kauden näyttöjen perusteella. Molemmat ovat pelokkaita kiekon kanssa, eikä katsomossa voi istua purematta kynsiään herrojen ollessa jäällä. Kuusisto on ulottuva ja pitkä kaveri, mutta hätäilee kiekon kanssa aivan liikaa. Hyvä laukaus korvaa joitain puutteita, mutten tarjoaisi jatkoa Matiakselle. Westerman tuli meille kesken kauden sarjaporrasta alempaa, ja osoittautui kohtuu hyväksi paikkaajaksi vajaamiehiseen pakkikalustoon. Westermanin ongelma on jonkinlainen fyysisten tilanteiden ja laitakähinöiden pelko, ei jatkoon. Tilalle koodinimi tonikiren tms.

Hyökkäys nopeasti läpi. Manninen on kuulema jopa lopettamassa kiekkouraansa työkiireiden takia. Kainulaista on huudeltu Kouvolaan. Holappa tuskin jaktaa (mutu), Rairama saattaa siirtyä Hämeenlinnaan. Koposelle pitäisi tarjota kuukausittainen rahakylpy, jotta VMK jäisi Heinolaan. Keinänen on ainakin Jatkiksen haastattelun perusteella jatkamassa täällä, One More Year Keikka! Stloukal nyt olisi ehdottomasti saatava pidettyä täällä, top-3 jatkaja ehdottomasti.

Junnuista Stylman nyt ainakin saa pahvin Peliitoilta, ja luulisi ainakin Laitisen, Kaupin ja Konttisen harjoittelevan miesten mukana. Maalivahtitroikkaan voisi ottaa kehittymään lupaavan Matias Laaksosen Vierumäeltä, tai tietysti tulisieluisen Haimakaisen Juhan.
 
"Olisin kyllä valmis antamaan kuulapäälle vaikka jo tänään!" -Strawberry

Steus

Jäsen
Tinonderilla hyvä pohja, pieni vaihtuvuus. Tällä kaudella materiaali riitti pleijareihin, joissa meni pitkälti pelikurin ja valmennuksen onnistumisen ansiosta (käsittääkseni, en nähnyt pelejä - tulkitsen vain muiden puheita) varsin mallikkaasti! Tie kuitenkin nousi pitkässä juoksussa pystyyn TUTOn materiaalia vastaan. 2013-2014 Peliitat kaipaa hakuja (ulkkareita tai kotimaisia); Mikäli riveihin jostain onnistuttaisiin taikuri tai pari saamaan, olisi Peliitta-laumalla olisi mahdollisuus neljän parhaan joukkoon. Noh, tammikuussa pyrkisi varmasti joku apajille, mutta saisihan siitä rahat pois pyörimästä.

Enhän minä mistään mitään tiedä, mutta kommentoinpa nyt kuitenkin.
 

jsavolai

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
Uusi Lahti kirjoitteli Pelicansin uus-vanhasta valmentasjasta Arajärvestä ja samaan tuuttiin oli sitten otettu Saarisen Mikan (UTJ) haastattelu

Uusi Lahti sanoi:
Yhteistyö Peliittojen kanssa on rakoillut Petri Karjalaisen - ex-Kärppä hänkin - tultua Heinolaan.
Varsin mielenkiintoista sinällään. Ymmärrän että se varmasti Pelicansin UTJ:tä vähän korpeaa kun haavit on auki muuallekin päin.

Vaikkin viimekausi meni menestyksellisesti ihan ok, niin vaihtuvuus porukan sisällä pelaajamäärissä katsottuna oli aika suurta. Plussaa toki se Vierumäki A:sta pääsi porukkaa koittamaan myös Mestiksen puolella :) Tätä liikennettä voisi olla enempikin :)
 
"Natseilla oli järjestys. Sigut aina särmässä. 160 merkkiä pitkiä. Oli Natseilla sigut. Aina tasan 160 merkkiä. Allekirjoituksia syynäsivät Natsit" --Tuntematon

nataS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Varsin mielenkiintoista sinällään. Ymmärrän että se varmasti Pelicansin UTJ:tä vähän korpeaa kun haavit on auki muuallekin päin.
Kun jutussa viitattiin nimenomaan siihen, että yhteistyö oli ruvennut kangertelemaan Karjalaisen tultua valmentajaksi, niin voisi kuvitella että ongelma on ollut joko siinä, ettei Karjalainen ole antanut Pelicansin Peliitoille tarjoamille pelaajille peliaikaa tai sitten siinä, ettei Karjalainen ole suostunut lainaamaan Peliitoista pelaajia Pelicansiin silloin kun siihen olisi ollut tarvetta. No minun osaltani tämä on pelkkää arvailua, kun en taustoja tiedä. Jotenkin se tuntuu kuitenkin aika kaukaa haetulta, että Pelicansia korpeaisi tuo Peliittojen muiden seurojen (esim. HPK) kanssa tekemä yhteistyö. Luulisi, että Pelicansin kannalta ainoa millä on merkitystä on se, että saadaanko yhteistyöstä Peliittojen kanssa irti sitä mitä on haluttu.
 
Viimeksi muokattu:

jsavolai

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
No kyllähän se muiden seurojen kanssa tekemä yhteistyö varmasti korpeaa kun muiden seurojen miehet vie peliaikaa Pelicansin kavereilta.

Kysymys kuuluu: miten tota pitäisi kehittää. Ehkä kannattaisi miettiä enempi tommoisia Case Järveläinen tapauksia jossa suurin osa kaudesta tosiaan ollaan yhdessä miehistössä. Toki klausuuli siihen että jos tulee Liigassa näytönpaikka ja sinne saa sopimuksen niin heinolan suunnilta ei asetuta tielle.

Mene ja tiedä sitten, en usko että Peliitoissakaan nyt hirmuisesti olisi innostusta sulkea mitään portteja mihinkään suuntaan mutta voihan se olla taas mielenkiintoista odottaa miten tuo homma kehittyy Lahti-Heinola akselilla.

Ensi kauden valmentajapuolikin varmaan siinä ratkaisee jonkin verran.
 
"Natseilla oli järjestys. Sigut aina särmässä. 160 merkkiä pitkiä. Oli Natseilla sigut. Aina tasan 160 merkkiä. Allekirjoituksia syynäsivät Natsit" --Tuntematon

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Jaaha. Vain nyt on viimein kuultu jostain virallisesta lähteestä tyytymättömiä kommentteja Pelicans-Peliitat yhteistyökuvioista. Miten tuo nyt sitten liittyy Karjalaisen tuloon? Olisiko tässä sekin mahdollisuus, että Lahdessa ollaan petytty, kun piiskurin pukille ei valittukaan lahtelaisia vaihtoehdokkaita...
 
Kussa on mun hopotiti?

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Jaaha. Vain nyt on viimein kuultu jostain virallisesta lähteestä tyytymättömiä kommentteja Pelicans-Peliitat yhteistyökuvioista. Miten tuo nyt sitten liittyy Karjalaisen tuloon? Olisiko tässä sekin mahdollisuus, että Lahdessa ollaan petytty, kun piiskurin pukille ei valittukaan lahtelaisia vaihtoehdokkaita...
En tiedä onko HPK ollut mukana tuossa Karjalaisen sainauksessa. Karjalainenhan valittiin Kerhon A-junnujen päävalmentajaksi pari kautta sitten, mutta alku kesästä mies päästettiin venäjälle. Kai siinä ajassa kerkesi kauden jälkeen hiukan joukkuetta harjoituttaa ja täten tuli ehkä tutuksi myös Jäveläinen, Eerola, Rairama ja kumppanit. Itse toivon että Kerhon ja Peliittojen yhteistyö jatkuisi ja jopa hieman suurenisi. Siellä otti isoja harppauksia eteenpäin nämä muutamat HPK lähtöiset pelaajat. Toki koko kauden lainoja, edestakaisessa liikkeessä ei ole mitään järkeä muualla kuin sängyssä. Kerhon junnut pelaavat nyt A-junnujen finaaleja ja siellä esim. Eetu-Ville Arkiomaa jne. olisi varmasti hyvää materiaalia Mestikseen.
 

jsavolai

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
Pakka elää. Timo Keppo lähti päävalmennushommiin Lustenauhun. Hieno juttu ja lykkyä pyttyyn Timolle. Mutta mutta, onkos turuilla ja toreilla kuulunut Peliittojen ensi kauden valmennuksen suunnalta mittään muita uutisia?
 
"Natseilla oli järjestys. Sigut aina särmässä. 160 merkkiä pitkiä. Oli Natseilla sigut. Aina tasan 160 merkkiä. Allekirjoituksia syynäsivät Natsit" --Tuntematon

The Rock

Jäsen
Suosikkijoukkue
Titaanit & Ässät
YLE tietää kertoa, että Karri Rämö olisi vetämässä kyhnynsä pois Peliittojen taustalta: KLIK!

Ei todellakaan mikään mieltä ylentävä uutinen Peliittojen näkökulmasta katsottuna, mikäli tämä case realisoituu kevään/kesän aikana. Vai kuinka suuressa roolissa Rämön rahat ja miehen näkemykset toimarina seuran tämän hetken toiminnassa oikein ovat?
 
Life is just a place where we spend time between games.

waida

Jäsen
Suosikkijoukkue
FPS
Mikäli kesäkuun puoleen väliin mennessä ei saada uutta tukijaa/Karri ei peru päätöstään. Niin kyllä Mestis kausi pelataan silloin ilman heinolalaista joukkuetta. Harmi sinänsä, ymmärrä itse kuitenkin täysin Karri Rämön kannan asiassa.
 

jsavolai

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
Eipä yllätä, sinällään paska homma mutta ei toisaalta tullut niin hirmuisen suurena yllätyksenä että kun tilanne Heinolassa on näinkin tulehtunut niin se tulehdus leviää sitten muuallekin kuin kaupungintalolle. Kuitenkin aikalailla kaksi eri asiaa kyseessä, mutta niin vain tuo Heinolan paska kunnallispolitikointi vienee sitten sivullisia uhreja.
 
"Natseilla oli järjestys. Sigut aina särmässä. 160 merkkiä pitkiä. Oli Natseilla sigut. Aina tasan 160 merkkiä. Allekirjoituksia syynäsivät Natsit" --Tuntematon

jsavolai

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
Harmi sinänsä, ymmärrä itse kuitenkin täysin Karri Rämön kannan asiassa.
Tiedät ilmeisesti tilanteesta enempi mitä meikäläinen, sillä itsestä näyttää aika pahasti siltä että nyt tulee sivullisia uhreja. Toivotaan että saadaan jollain tasolla rahoitus järjestettyä myös Rämöä, mutta jos ei niin olisi hyvä saada sitten tarpeeksi ajoissa heitettyä pyyhe kehään ettei tule Kiekko-Laserin toisintoa.
 
"Natseilla oli järjestys. Sigut aina särmässä. 160 merkkiä pitkiä. Oli Natseilla sigut. Aina tasan 160 merkkiä. Allekirjoituksia syynäsivät Natsit" --Tuntematon

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Vai kuinka suuressa roolissa Rämön rahat ja miehen näkemykset toimarina seuran tämän hetken toiminnassa oikein ovat?
Linkin jutun mukaan tukenut vuosittain "yli 50.000 eurolla". Jos luku pitää paikkansa (ja on siis mennyt edustuksen käyttöön), niin on kyllä ollut huomattava osuus noin 300.000 euron kokonaisbudjetista.
 
"Unless we do something about it, in ten or fifteen years the Internet
will be monopolized by the megacorporations" -Noam Chomsky​

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Kyllä Rämö on pussiaan varsin avokätisesti Peliittojen hyväksi levitellyt. Kyllä rahaa on seuraan uponnut pitkä penni joka vuosi ja kiitos siitä! En kyllä toisaalta ymmärrä millä tavalla tuen vetäminen Peliitoilta edesauttaisi kaupungin toilailujen korjaamisissa. Peliittojen mukana lähtisi viimeinenkin ilo ja hupi tästä kylästä. Toivottavasti kyseessä on ollut vain pohjoiskoreamainen raju uhkaus, joka liittyy osana kaupungin sisäistä valtataistelua. Ja sivullisille mainittakoon tässä vaiheessa, että Karrin äitihän on Heinolan eturivin poliitikkoja.
 
Kussa on mun hopotiti?

Tanhu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, Ilves
Omien lähteitteni mukaan homma ei kaadu tähän, mutta tuo toki melkoisesti lisähaasteita. En nyt yhtään tiedä, mikä liittyy mihinkin mutta Heinolassa kaikki on mahdollista. Onhan tuo päättäjien riitely ylittänyt surkuhupaisuuden rajat jo ajat sitten.
 
Mikä meno, mikä veto, mikä lento!

jyly

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat
Peliitat julkistaa ensi viikon keskiviikkona tulevan kauden päävalmentajansa! Pelaajasopimuksia on kasassa tällä hetkellä puoli joukkueellista. Ensi viikkoa odotellessa.
 
"Olisin kyllä valmis antamaan kuulapäälle vaikka jo tänään!" -Strawberry

Tanhu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, Ilves
Karjalainen jatkaa!!! Ja muitakin mieluisia soppareita julkaisivat.
Hienoa työtä utj Saittakarilta!
 
Mikä meno, mikä veto, mikä lento!

Rud1us

Jäsen
Suosikkijoukkue
HeKi
Karjalainen jatkaa!!! Ja muitakin mieluisia soppareita julkaisivat.
Hienoa työtä utj Saittakarilta!
Kyllä täytyy olla todella tyytyväinen ihan jokaisesta jatkosopparista. En olisi ikinä uskonut, että saadaan pidettyä Karjalainen vielä toinen kausi Heinolassa. Kerrassaan mahtavia uutisia! Jos runko pysyy hyvin kasassa (tällähetkellä siltä todella näyttää) voidaan taistella jälleen hyvistä sijoituksista seuraavalla Mestis kaudella.
 

jsavolai

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
Karjalaisen jatko on kyllä jotain todella hienoa - väheksymättä yhtään muutakaan jatkosopimusta.

Vieläkun saadaan nuo oman alueen try-out kaverit vakiinnutettua pelaavaan kokoonpanoon niin hyvä tulee.
 
"Natseilla oli järjestys. Sigut aina särmässä. 160 merkkiä pitkiä. Oli Natseilla sigut. Aina tasan 160 merkkiä. Allekirjoituksia syynäsivät Natsit" --Tuntematon

jyly

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat
Mainio pelinavaus Peliitoilta. Kukapa olisi uskonut Ville-Matti Koposen jatkavan tulevalla kaudella Heinolassa? Koutsi-Karjalainen lienee suurin syy siihen tähän kiinnitykseen ja varmasti moneen muuhunkin. Keinäsen jatkosopimus olikin kaikille jo itsestään selvää, tai ainakin näin konkari vihjaili kauden päätyttyä Jatkiksen haastattelussa. Sentteriosasto saatiinkin kerta rysäyksellä kuntoon Jukka Sompin ja Topi Kettusen rustatessa nimensä jatkopahveihin Koposen ja Keinäsen lisäksi.

Joukkuetta ei enää edelliskausien tapaan "täydennetä" Lahden junnuilla, vaan annetaan omille kasvateille tilaa ja aikaa kasvaa mukaan isompiin ympyröihin, mikä on todella iloinen asia. Uskon Tomi Stylmanin ja Jaakko Kaupin taistelevan paikkansa pelaavaan kokoonpanoon. Kunnon kesähiet molemmille pintaan ja kuntopuntari nousuun niin eiköhän se paikka aukea puoliammattilaissarjassa! Osaakos kukaan sanoa mikä Joona Rönkön sopimustilanne on? Jatkoaika uutisoi, että mies olisi try-outilla mutta esim. Peliittojen FB ei vahvista tätä tietoa.

Pakkipuolelta Risto Mattila ja Roland Hofer ovat kumpainenkin kärkiparien miehiä terveinä pysyessään. Italiaanolta jäi viime kausi harmillisesti suurimmalta osin välistä, vaikka Hoferilla on edellytyksiä mielestäni jopa liigaan asti, jos kehitys vielä jatkuu. Mattila muodosti viime kaudelle heinolalaisten ykköspakkiparin Ville-Veikko Eerolan kanssa, mutta Eerolan siirryttyä isompiin piireihin Mattilalta perättiin johtajuutta ja sitä mies todentotta antoi. Kuuleman mukaan Mattila on perheineen viihtynyt Heinolassa joten Mattilan jatkopahvi olikin odotettu ja mieluisa sopimus. HeKi-ikoni Aki Nurminen alkaa hiipumaan parhaimpien vuosien tasoltaan, mutta hienoa että miehellä itsellään on edelleen intoa antaa oman kaupungin seuralleen jotain!

Onneksi saatiin Heikki Tuomisto pidettyä Peliitoissa. Tulevalla kaudella miehellä vaan reilusti enemmän pelejä alle niin hyvä tästä tulee. Tuomisto tullee olemaan kirittäjän roolissa, mutta 30-40% pelejä Heikille niin pysyy motivaatio kohdallaan. Tuomiston torjuntatyylissä on nähtävissä Nupen kiekkokoulun jälki, sillä mentaalipuolella kaveri on tyyni kuin mikäkin viilipytty. Maalit eivät hetkauta keskittymistä, päin vastoin, ne motivoivat olemaan entistä valppaampi seuraavassa tilanteessa.

Ainoa uusi tuttavuus Joona Tolvanen voisi hyvinkin olla Ville Järveläinen vol. 2, mutta tuskimpa kuitenkaan. Lupaavalta vaikuttava häiskä kyseessä joka tapauksessa, kivat tehot junnusarjoissa tähän mennessä. Tolvanen tulee opiskelemaan Vierumäelle neljäksi vuodeksi, joten hyvällä tuurilla saatiin todellinen kultakimpale seuraaviksi kausiksi.

EDIT klo 01:20: Lisätään vielä sen verran, että Mikko Tarkiainen tykkäsi kovasti pelata Peliitoissa kautensa loppuun. Kuuleman mukaan täällä on mukavan rento meininki verrattuna KooKoo aikoihin. Jännä kun sekä Tarkiainen että Koponen ovat kumpikin mielissään, kun ura Kouvolassa on ohi, pienessä ja piskuisessa kyläjengissä on nähtävästi sopivan rento meininki pelata Mestistä.

Toni Kiren kyseli jo viime kaudella, pääsisikö pelaamaan Heinolaan, joten soittoa länsinaapurin suuntaan, josko Kireniä kiinnostaisi vahvistaa Peliittoja tulevalla kaudella. Kirenin ja Tarkiaisen kylkiäisenä voisi vielä lisätä triplavee Väkeväisen, niin pakkikalusto alkaa näyttämään jo suht jämäkältä. Väkeväinen oli jo uhkaillut siirtyä kaupungin kakkosjengin Tinatuoppien sotisopaan, mutta josko Väksyn mieli olisi muuttunut, kun puolivälierätappio on nollattu.
 
Viimeksi muokattu:
"Olisin kyllä valmis antamaan kuulapäälle vaikka jo tänään!" -Strawberry
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy