Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

HCK Salamat

Viestiketju osiossa 'Muut suomalaiset sarjat' , aloittajana BrDead, 25.09.2011 klo 23.54.

 1. Salama44 Jäsen

  HCK Salamoille ensimmäinen voitto 5-4 KooKoo 65 joukkuetta vastaan voittolaukauskisan jälkeen

  Kahden maalin johto onnistuttiin vielä hukkaamaan viimeisen 5 minuutin aikana, mutta voitto kuitenkin tuli lopulta.

  Toivottavasti peli vähitellen paranee alempaan loppusarjaan mennessä jotta voittoja tulee lisää.
   
 2. Salama44 Jäsen

  HCK Salalamat lähti yli 10 pisteen takamatkalta ja viimeiseltä sijalta tavoittelemaan pudotuspelipaikkaa. Nyt tavoite on jo realistinen kun kolme edellä olevaa joukkuetta on saatu kiinni.

  Jos peli kehittyy edelleen niin on myös mahdolista saada pudotuspelivastustaksi joku muu joukkue kuin lohkon ykkönen. Niitä vastaan olisi mahdollisuuksia jo pudotuspeleissäkin.
   
 3. Salama44 Jäsen

  Never give up! HaKi-HCK Salamat 7-8 ja

  Torstai 30.1 oli 19 vuotiaan Salama pelaaja Eetu Koivistoisen päivä. 5 maalia ja yksi syöttöpiste päälle. Ihan siistii sanoisi Enni Rukajärvikin.

  Niin kuin joku juoksija on joskus sanonut niin kisassa on tärkeintä johtaa se viimeinen metri.

  Ihan jännittävä ja viihdyttävä lätkämatsi Lohjalla naapurikuntien joukkuiden kesken.
   
 4. Salama44 Jäsen

  Salamat sittenkin pudotuspeleihin 7-5 voitolla Haukoista!

  Salamoiden sijoitus on lohkossa 7. Pudotuspeleissä vastaan tulee Titaanit tai K-Vantaa Itä jos se tänään voittaa KooKoo65:n.

  Molemmat ovat täysin voitettavissa ja se on jo kertaalleen tällä kaudella onnistunut. Haukat parhaalla mahdollisella kokoonpanolla olisi voinut olla liian kova pala vaikka Salamoilla olisi kaikki parhaat pelaajat käytettävissä.

  Pitkä miinus Salamoiden ja Kirkkonummen tulospalvelulle. Kaikista muista otteluista tilastot on saatu (myös myöhemmin alkaneista otteluista).Kirkkonummella vaan nukutaan "ruususen unta" tilastoinnin suhteen. Jos jääkiekkoliitto ja Salamat eivät paranna tältä osin tulospalvelua niin lopetan kaiken alasarjojen seuraamisen enkä maksa enää yhtään euroa näistä peleistä. On liian työlästä käydä muiden joukkueiden sivulla vakoilemassa miten Salamat on pelannut.
   
 5. Salama44 Jäsen

  Voi voi sentään. Salamat taistelee itsensä pudotuspeleihin, mutta sen jälkeen joukķueella ei ole mitään päämäärää.

  Ei edes kotipelissä olla mitenkään valmiita. 11 sekuntia ja kiekko on omassa maalissa. Siihen sitten lisää takaiskumaaleja ja peli on ohi.

  Vieraspeleihin mennään vajaalla joukkueella. Eikö kauden tärkeimpiin peleihin pitäisi kasata paras mahdollinen joukkue? Nyt ei edes matkat ollut esteenä.Todellista play off asennetta ja esimerkkiä junioreille

  Joku voi olla flunssassa, mutta kaikki poisjäännit eivät johdu siitä. Ei tämä ole mitään oikeaa urheilua.
   
 6. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Eiköhän Salamat ollut aikasta tyytyväinen pudotuspelipaikan myötä varmistuneeseen ensi kauden sarjapaikkaan II-divarissa. Tämän olettamuksen perusteella en ihmettele, ettei joukkue enää kunnolla syttynyt Kiekko-Vantaa Idän kyydissä.

  Salamat olisi varmasti halutessaan voinut olla helvetin ikävä vastustaja pudotuspeleissä valtaisan kokemuksensa turvin, mutta kuten totesin – ensi kauden sarjapaikka taisi täyttää kirkkonummelaisten vatsat.
   
 7. Behind the S Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HCK Salamat
  Salamoiden ensi kauden joukkueen rakentaminen on aloitettu ajoissa. Edelliskausien puuhamies/GM Petri Mesterton tarttui Salamoiden tarjoukseen. Tällä hetkellä joukkueelle kartoitetaan päävalmentajaa ja joitakin neuvotteluja on kuulemma jo käyty. Lisäksi kentällinen -94 syntyneitä ensi kaudella yli-ikäisiä a-junioreita on nostettu joukkueen vahvuuteen. Mestertonin hankinnasta luin joukkueen facebook sivuilta - facebook.com/Salamatedustus.
   
 8. Behind the S Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HCK Salamat
  Salamat uutisoi facebook sivuillaan hetki sitten solmineensa 1+1 vuotisen valmentajasopimuksen Petro Koivusen kanssa!
   
 9. Salama44 Jäsen

  HC Salamoissa viime kaudella II-Divisioonaa pelannut Eetu Koivistoinen siirtyi suoraan Lukon Liigajoukkueeseen.
   
 10. Behind the S Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HCK Salamat
  Lainaus:
  Itseasiassa solmi Lukon kanssa 1+2 vuotisen sopimuksen ja aloittaa pelinsä Keuruulla Mestiksessä Nemo Niemisen alaisuudessa. Eli ei suinkaan siirry suoraan Lukon liigajoukkueeseen.
   
 11. Salama44 Jäsen

  HC Salamoiden peli näyttää tuskaiselta muutaman tasaisen alkukauden pelin jälkeen.

  Haukkoja vastaan pelatun kotipelin perusteella puutteita on vähä joka osa- alueella. Ensinnäkin materiaali on liian kapea. Samoilla pelaajilla joukkue on jo etukäteen hävinnyt peräkkäisinä päivinä pelatut pelit.

  Pitäisi olla sen verran materiaalia että osa voisi huilata toisen pelin. Nyt kaikki poissaolot kokoonpanosta näkyvät armottomasti. Jeremi Teukun, Simo Romon ym. puuttuminen näkyy hyökkäyspelissä.

  Puolustajien määrä on liian pieni ja niitä yritetään paikata jopa hyökkääjillä tai liian kokemattomilla kavereilla mikä ei toimi.

  Haukkojakin vastaan puolustajat nukahtivat vaihdossa ja antoivat Haukoille ilmaisen 2-3 johdon eikä sen jälkeen enää noustu.

  Kun joukkue tuskastuu niin hyökkäyspeli menee summittaiseksi roiskimiseksi jossa kiekko vain heitetään pois ja vastustaja saa pitää sitä ilmaiseksi kun he pitävät huolen että 2-3 ensimmäistä syöttöä menee omille.

  Nyt kun siellä on valmentajakin penkin takana niin luulisi että tämä asia laitettaisiin ensimmäisenä kuntoon.

  Yksi pakkipari ja yksi hyökkäysketju pelaajia tarvitaan lisää jos halutaan kamppailla tasapäisesti lohkon muita joukkueita vastaan.
   
 12. Behind the S Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HCK Salamat
  Lainaus:
  Olisko sulla myynnissä yhtään pakkia?
   
 13. Salama44 Jäsen

  Lainaus:
  Solmi sopimuksen suoraan Lukon Liigajoukkueen kanssa ja aloittaa lainalla KeuPa:ssa. Kuuluu siis Lukon organisaatioon.

  Etusivu - Salamat edustusjoukkue uutiset
   
 14. Salama44 Jäsen

  Lainaus:
  Ei, kyllä joukkueen pitää kasvattaa ja valmentaa ne ihan itse jos ei ole mistä hanķkia. Tällä hetkellä Salamat voittaa vain jos vastustajalla on vajaa joukkue. Niin oli sekä KJT:tä että NasKi:a vastaan.
   
 15. Behind the S Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HCK Salamat
  Kas vain. Salamat oli perjantai-illaksi onnistunut kasvattamaan ja valmentamaan pakkeja ja onnistui jopa voittamaan täydellä rosterilla Kirkkonummella vierailleen KJT Miehet. Jos Salamakriitikko 44:sta on uskominen, on Salamat hävinnyt tämäniltaisen ottelun Viikinkejä vastaan koska tuplaviikonloppu, mutta pelataan nyt ensin. Salamat kohtaa siis tänään Viikingit Vuosaaressa ja liihottaa 2 ottelun voittoputkessa. Mainittakoon vielä, että viime lauantaina Salamakassari Jari-Pekka Kuronen pelasi Naskian vastaan 0-pelin.
   
 16. Jawested Jäsen

  Lainaus:
  KJT pelasi pelin kolmella kentällisellä ja poissa olivat mm. joukkueen kaksi parasta puolustajaa, ykkösketjun laituri sekä kakkossentteri.. Täysi rosteri siis lievästi huono ilmaisu. Salamat kuitenkin ansaitsi voittonsa ja tulee varmasti jatkossakin voittamaan myös kovia pelejä varsinkin kotikaukalossaan. Nälkäinen, melko luisteluvoimainen ja yritteliäs joukkue on hyvänä päivänään kova pala kaikille Kirkkonummen kaukalossa, joka on kooltaan suunnilleen meikäläisen olohuoneen luokkaa. Vaikka tällä hetkellä näyttääkin Vuosaaressa tulevan isännältä nokkaan, niin uskon Salamoiden olevan keväällä yllätysvalmis porukka. Sen verran joukkueen peli on mennyt eteenpäin. Samaa kehitystä ja vielä tasaisuutta otteisiin ja Kirkkonummella voitaneen olla kauden jälkeen tyytyväisiä joukkueen esityksiin.
   
 17. Salama44 Jäsen

  Lainaus:
  Mites kävi Viikenkejä vastaan? Missä tuplavoitto? KJT rosteri ei ollut läheskään täysi kuten edellä kerrottiin.

  Pakkitilanne on parantunut, siitä plussaa.

  Kahden peräkkäisen ottelun voitaminen peräkkäisenä päivänä vaatii sekä kuntoa että materiaalia. Vertaa vaikka yleisurheilun pikamatkat. On niitä yhden juoksun miehiä jotka tekevät yksittäisissa kisoissa kelpo tuloksia, mutta arvokisoissa kun pitää juosta monta kierrosta niin silloin pitää olla erilainen kunto.

  Hieman pitää kavereiden vielä vääntää punttia ja kehittää kaikin puolin kimmoisuus , nopeus- ym. ominaisuusia. Muutaman pelajan kunto paranisi hieman jo laihduttamalla jotta esim. Cooperin tulos paranisi muutama sata metriä.

  Tietenkin siellä osa on näitä jäähdyttelijöitä, mutta kohtuullisen kunnon pystyy kyllä hankkimaan ja pitämään melko helposti myös iäkkäämpänä. Vasta sitten voi odottaa voittoputkia ja selvästi parempia tuloksia myös vieraspeleissä. Pelkällä pelisysteemillä tulokset evät parane riitävästi. Tulee vain yksittäisiä voittoja lähinnä kotona ja muutama ihan hyvä tasainen peli vieraissa, mutta vimeinen kynnys voittoon jää ylittämättä jopa sarjataulukossa jäljessä olevia ja ennalta lohkon heikoimpia joukkueita vastaan.

  Salamoiden tilanne näytää lohkossa nyt ihan hyvältä. Mahdollisudet on vaikka 5. sijaan ja sellainen onkin edellytys ettei edellisten kausien kaltainen lähes varma putoaminen ensimmäisellä pudotuspelikierroksella toistu.

  Sellainen sijoitus sattaisi kiinnostaa jopa suurinta osaa pelaajia niin pajon että he voisivat olla mukana pudotuspeleissä. Viime vuonna osa aloitti lomansa tai lopetti kauden jo pudotuspelessä ja oli vain muodollisuus hävitä selvästi. Normaalilla asentella olisi tullut edes siedettävät tulokset. Nyt lippua ei kannattunut edes ostaa kun tiesi etukäteen että tilanne tulee oleman 1. erän jälkeen luokkaa 0-4.

  Salamoilla oli myös yleisömäärä viime kauden peleissä huonoimmillaan mikä kuvasti joukkueen asennetta. Miksi mennä turhaan katsoman tällaista peliä jos osa pelajista suhtautuu pudotuspeleihin hällä väliä asenteella. Viimeiset sarjapelit vedetään hyvin, mutta kun pudotuspelit alkavat nopealla aikataululla niin ei olla valmiita.
   
  Viimeksi muokattu: 07.12.2015 klo 12.52
 18. Salama44 Jäsen

  Salamoiden vierapelit eivät kulje. Yhtään vieraspistettä ei tullut syyskaudella. On selvää ettei tällaisella saldolla ole pudotuspeleihin kuin jämäpaikkoja Titaaneita tai Haukkoja vastaan jos sitäkään. PePo on jumbosijalla enää pisteen päässä.

  Haukkoja vastaan oli taas eka erä luokkaa 0-4 ja pari minuuttia pelin alusta jo 0-2 aivan kuten viime kevään pudotuspeleissä.

  Ihan täyttä joukkuetta ei ollut nytkään ja silloin ei pysty edes rimpuilemaan yhtä tai kahta erää.
   
 19. Salama44 Jäsen

  HCK Salamoille vihdoin ensimmäinen vierasvoitto kun Grani kaatui tänään 3-6.

  Samalla tuli tällä kaudella ensimmäinen tuplavoitto kun Viikingit kaatui eilen ensimmäisen kerran 7-3.

  Erikoista eilisessä pelissä oli tuomaritoiminta kun joka hipaisusta tuli jäähy.

  Toisinkin olisi voinut käydä sillä Salamoiden ollessa eilen 1-3 tappiolla peli uhkasi taas mennä syöttöjen osalta sekavaksi ja oli vähän flegmaattista, mutta kaikki muuttui 2-3 kavennuksen jälkeen.
   
 20. Salama44 Jäsen

  Pudotuspeihin tälläkin kaudella vaikka joka kausi HCK Salamat lähtee kauden alun jälkeen pitkältä takamatkalta kirimään pudotuspeleihin. Vaikemman kautta paikkaan tarvittava piste tuli vieraista viimeisessä pelissä.
   
 21. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Vanha vertyy hitaasti... niin se vain tuntuu Salamoiden kohdalla vuodesta toiseen menevän. :)

  Tokihan tälle kaudelle puikkoihin hypännyt päävalmentaja Petro Koivunen on ajanut rohkeasti ja myös osin pakonkin sanelemana paljon nuoria sisään edustusjoukkueeseen, joten ehkäpä tulevina kausina Salamat on heti runkosarjan alusta lähtien valmis napsimaan pisteitä nähtyä paremmalla tahdilla.

  Mitä taas tulee tähän kauteen ja ensi viikolla alkaviin pudotuspeleihin, ainakin minä tervehdin näin Titaanien miehenä Salamoiden kohtaamista ilolla, sillä joukkueesta löytyy paljon mielenkiintoisia pelaajia sekä myös entisiä titaanikasvojakin.

  Tulossa on varmasti jännittävät puolivälieräkoitokset ja toivoa sopii, etteivät "omat koirat" – Romo ja Tikkanen – pure punanuttuja kovinkaan pahasti nilkasta.
   
 22. Salama44 Jäsen

  Salamoiden jääkiekkotoimintaan tulee lisää virtaa kun Salamat valitsi ja sai toiminnajohtakseen Hannu Saintulan.

  Ihan vaikuttavahan tuo Saintulan työhistoria on Salamoiden tasoiselle joukkeelle. Varmaan puolipäiväisenäkin pystyy tekemään paljon Salamoiden eteen.

  Tarkemmin HCK Salamoiden kotisivuilla.
   
 23. Salama44 Jäsen

  HCK Salamoiden nuorentuneelta joukkueelta ihan pirteä kauden alku vieraissa Riihimäellä Nikkareita vastaan vaikka tuloksena 5-7 tappio. Kaksi viimeistä erää kuitenkin 3-3.

  Nuoriso ketjukin pysyi ihan kohtuullisesri vauhdissa mukana, mutta virheitäkin toki tulee. Pari vaihtovirhettä joista toisesta tuli alivoimamaali. Pari kertaa hukkui kiekko näkökentästä ja vastustaja rokotti helposti käytännössä tyhjään maaliin.

  Ajoittaista pelin hallintaakin Salamoilla oli toisessa ja kolmannessa erässä ja pisteisiinkin oli mahdollisuus. Hyökkäyspelissä kolmella yhtä vastaan oli liikaa itsekkyyttä kaksi kertaa. Lainaamalla kiekkoa kaverille molarin olisi voinut helposti pelata pihalle.

  Intoa A:sta edustukseen nostetuilla nuorilla on ja he tuovat luisteluvoimaa. Konkarit lähtee usein verkkaisemmin liikkeelle, mutta kokemuksella syöttöpeli toimii varmemmin.

  Nuorten pitäisi myös purkupelissä katsoa huolellisemmin etteivät lyö kiekkoa summassa siniviivalle päin jolloin se on yleensä vastustaja lavassa.
   
  Viimeksi muokattu: 14.09.2016 klo 23.13
 24. Salama44 Jäsen

  Kirkkonumme Salamoiden ensimmäinen valmentaja Suomisarjassa ja Mestiksessä Matti Hagman on kuollut kertoo Iltasanomat.

  Legendaarinen Hifk pelaaja nosti valmentajana Salamat Mestikseen heti ensimmäisen Suomisarjan jälkeen ja johdatti Salamat vielä pudotuspeleihin heti Mestikseen nousun jälkeen.

  Värikkäänä persoonana tunnettu Hagman otti joukkueeseen mukaan myös Haley Wickenheiserin.

  Innostus jääkiekkoon oli Kirkkonummella tuolloin kova ja jos hallihankkeen kanssa ei olisi epäonnistuttu niin täydellisest niin Kirkkonumella pelattaisiin vieläkin Mestistä.
  Hagman ja pelaajat tekivät kaikkensa, mutta Harkimon ja Selänteen hallihanke pilareineen oli suuri pettymys ja tappoi aikaa myöten alkuinnostuksen.

  Kunnioituksella muistan kuitenkin Hagmanin pelaaja- ja valmentajauraa. 400 metrin juoksukin kulki parhaimmillaan niin että sillä oltaisiin nykyään SM-kisojen finaalissa.
   
 25. Anzi Jäsen

  Lainaus:
  Hakki OLI ja ON Legenda.

  Wickenheiser myös naiskiekkoilun suuria ellei suurin nimi. Mutta...öh... meniköhän tämä nyt ihan näin, että Hakki otti Haleyn joukkueeseen? Ymmärsin, että Hakki ei ollut kovin innostunut tästä kuviosta ja Haleyn joukkueeseen tulon takana olivat muut. Korjatkaa toki, jos olen väärässä.