HCK Salamat

  • 102 915
  • 137

Salama44

Jäsen
HCK Salamoille ensimmäinen kotivoitto II-Divisioonssa kun Tinatuopit kaatui 8-4. Hieno voitto jännittävien vaiheiden jälkeen, koska Tinatuopit ei ole niin huono joukkue kuin mitä sarjataulukko näyttää.

Nyt HCK Salamoiden kokoonpano oli jo huomattavasti tasapainosempi kun joulutauon jälkeen pelaajia on saatu lisää mm. sairastuvalta, täydet 3 pakkiparia ja yhtä pelaajaa vaille neljä hyökkäysketjua.

Mielenkiintoinen läpimurto oli kirkkonummelaissyntyinen Jari-Pekka Mynttinen joka teki avausottelussaan hirmutehot 3+1. Ei liene kovin tavallista että puolustaja tekee hattutempun. Muutenkin puolustajat olivat vahvasti esillä mm. ylivoimapelissä. Ero ensimmäisiin peleihin on iso. On varmasti helpompi pelata tutun pakkiparin kanssa kuin jos yhden kiertävän pakin vuosi pelikaveri vaihtuu usein. Toivottavasti täydet pakkiparit saadaan pidettyä jatkossakin.

Hyökkääjien osalta tilanne oli nyt myös selvästi aikaisempaa parempi. Neljän kokeneen pelaajan - Pekka Kärkkäinen, Ari Katavisto, Immo Suutarinen ja Simo Romo - ympärille on hyvä rakentaa nuoremmista pelaajista vaikka neljä toimivaa kentällistä tai tiivistää kolmeen tehokkaampaan ketjuun. Erikoistilannepelaamiseen saadaan myös lisää variaatioita. Toivottavasti Immo pystyy pelaamaan jatkossakin eikä telo heti itseään vaikka onkin aika tulisieluinen luonne.

Juuri nyt HCK Salamoiden kokoonpano vaikuttaa sellaiselta että kaiken osuessa kohdalleen on vielä mahdollista tavoitella vaikka ylemmän jatkosarjan paikkaa mikä varmistaisi II-Divisioonapaikan myös ensi kaudeksi. Pieni notkahdus yleisömäärässäkin varmasti korjaantuu jatkossa.
 

upnorth24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
II-divarin tasoa voi itse kukin miettiä jos 2-vuotta sitten A-junnuissa lopettanut tulee ja tekee hattutemput...

Olisiko ketjukavereiden tasolla tämän kanssa mitään tekemistä? Mikäli tämä salibandysankari pelasi näiden Salamoiden konkareiden kanssa, niin vanhaa sananlaskua lainaten siinä tekisi linja-autokin maaleja.
 

Valittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit -2013.
Olisiko ketjukavereiden tasolla tämän kanssa mitään tekemistä? Mikäli tämä salibandysankari pelasi näiden Salamoiden konkareiden kanssa, niin vanhaa sananlaskua lainaten siinä tekisi linja-autokin maaleja.

Eikun positiivisuuden kautta :). Suomalaisen pitää aina vähätellä ja etsiä negaa. Eikös maiseman vaihto tee joskus hyvää? Jos on pelannut vuosia nollanollaa/kiekkopäätyyn ajokoiraa jossain junnudivarissa niin ei ole ihme jos lopettaa. Ilmeisesti perusasiat on kohillaan ja pallosilmää löytyy. Tauko ja etäisyyden otto tekee joskus hyvää. Nyt tarvitaan peluuttaja joka näkee muutakin kuin jonkun pelikirjaraamatun. Toivottavasti sai uuden kipinän kun ei ole ikääkään vielä.

...Katsoin huvikseni ottelun pöytäkirjan. Oli tehnyt jäähyaitiosta yhden :).
 

Anzi

Jäsen
II-divarin tasoa voi itse kukin miettiä jos 2-vuotta sitten A-junnuissa lopettanut tulee ja tekee hattutemput...

II-divarihan on käytännössä 4. tai 5. korkein sarjataso, eli vanhassa systeemissä III divarin ylä- tai alaloppusarja. Ja kyllä sen silmämääräisestikin vähemmänkin kokenut katsoja näkee, mitä etanavauhtia tässä II-divarissa mennään verrattuna Nuorten SM-liigaan.

Mutta sitä en tietty kiistä, että tällä II-divaritasolla (ainakin pk-seudulla) kyllä pitää jo jonkun tason pelimies olla, että mahtuu kokoonpanoon.
 

Salama44

Jäsen
...Katsoin huvikseni ottelun pöytäkirjan. Oli tehnyt jäähyaitiosta yhden :).

Tinatuoppien kotisivuilla olevan otteluselostuksen mukaan jäähyllä istui Anton Wikström #10 ja Jani Petteri Mynttinen teki maalin. Wikströmin kakkonen tosin oli jo päättynyt, mutta saiko hän 2+2?

http://www.tinatuopit.fi/

Ovathan ne Katavisto, Kärkkäinen ja kumppanit syöttöjä varmasti muillekkin antaneet mutta se viimeistely on jäänyt yleensä yhteen maaliin. Pelkästään se ei ole sarjan tasosta kiinni tuleeko niitä maaleja vai ei. Toisilla on enemmän virtaa ja ne osaavat hakeutua parempiin paikkoihin ja viimeistelyssäkin on eroja. Ei tällä tasolla ole mikään ihme vaikka menestyisi kahdessakin eri palloilumuodossa.

Perjantaina HCK Salamoilla on oiva mahdollisuus haastaa viiden ottelun tappioputkessa kärvistelevät sapelihampaat Nummelassa. Matkakin on sen verran lyhyt että Kirkkonummelta on helppo lähteä kannustamaan myös vieraspeliin. Lauantaina onkin sitten mielenkiintoista nähdä vieläkö riittää virtaa Hyvinkään Hoki Klubia vastaan Kirkkonummella. Lappeenrannassa viime lauantaina jäi jalat ensimmäisessä erässä pahasti bussiin ja PePo HC vei ensimmäisen erän murskaavasti 5-0. Loppu olikin sitten PePo HC:ltä vain voiton varmistelua ja Salamat sai lopussa hieman lohtua viemällä kaksi viimeistä erää 3-2.
 
Viimeksi muokattu:

Krutov#66

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa, Nups
Lainaus: Perjantaina HCK Salamoilla on oiva mahdollisuus haastaa viiden ottelun tappioputkessa kärvistelevät sapelihampaat Nummelassa.

Tähän pieni korjaus - Nups katkaisi tappioputkensa kotihallissaan viime perjantaina Vuosaaren Viikinkien kustannuksella numeroin 4-1.

Esbocon Areenan pimeiden käytävien siimeksistä kantautuvien kuiskausten mukaan Nups saa tänään jalkeille miltei täyden neljän kentän kokoonpanon.
Poissa vain pitkäaikaispotilaat: A. Sundström, S. Vikström ja A.Loikkanen.

Itse en työ kiireiden takia kummankaan pelejä ole kauden aikana nähnyt, mutta mieltäisin Nupsin lähtevän pienoisena ennakkosuosikkina otteluun.
Kotikaukalo, vieraille hankala peliaika sekä kokoonpanon syvyys ja rutiini kääntävät oman vaakani kotijoukkueen puolelle - oma tulosveikkaukseni on 5-2.Ja ensimmäistä kertaa tällä kaudella: hallilla nähdään !
 

Salama44

Jäsen
HCK Salamat sai NuPS:ta yllätysvoiton 5-3 , mutta seuraavana päivänä palattiin kotiottelussa taas karusti arkeen. Tuplaottelut ovat tämän hetken huonokuntoiselle joukkueelle myrkkyä.

Edellisellä kerralla hävittiin K-Vantaa Idälle ensin kotona niukasti 7-8, mutta seuraavana päivänä puhti oli täysin poissa Viikenkejä vastaan ja tulos oli 3-10. Nyt Nups voiton jälkeen H.K.H. vei Salamoita tylysti 2-9. Toiveet tasaisesta pelistä menivät heti alun karmeisiin puolustusvirheisiin kun vastustaja karkasi läpiajoihin kuin konsanaan Ruotsi aikoinaan Suomea vastaan ikimuistoisessa "miten menetetään johto ja voitto puolessa minuutissa ennen pelin loppua ottelussa". Kolmannen erän alussa oli jo täysi paniikki eikä peliä meinattu saada millään rauhoitettua.

NuPS:aa vastaan nähtiin myös mielenkiintoinen comeback kun jo kertaalleen uransa K-Vantaassa lopettanut ja aikaisemmin edellisessä Salamajoukkueessa pelannut Ville Vuorisaari auttoi HCK Salamoita voittoon tehoilla 1+3. Ari Kataviston poissaolo vastaavasti oli tuntuva heikennys varsinkin toisessa H.K.H. pelissä.

Jos torstain pelin jälkeen K-Kissoja vastaan halutaan perjantaina pisteitä Haukkoja vastaan, niin tuoreita pelaajia pitäisi saada ainakin ketjullinen mukaan. Haukoilla on yksi sarjan parhaista maalivahdeista ja maalinteko ei tule olemaan silloinkaan helppoa varsinkin jos jalka alkaa painaa jo ensimmäisen erän jälkeen.
 

Salama44

Jäsen
Nyt oli HCK Salamoilta väkevä tuplaottelu. Edellisenä päivä tuli upea venyminen jatkoajalle perinteikästä K-Kissoja vastaan, josta selostajalegenda Raimo "Höyry" Häyrinen tapasi aina radioselostuksissaan muistuttaa.

Tänään oli kokoonpanossa sopivasti pelaajavaihdoksia. Ville Vuorisaari vahvisti puolustusta ja täydensi pakkiparit kolmeksi pariksi. Immo Suutarinen korvattiin kahdella nuorella kirkkonummelaisella hyökkääjällä Mikko Junnolla ja Jeremi Teukulla. Heistä varsinkin 17 vuotias Jeremi Teukku pelasi ikäisiään kokeneemmassa seurassa ennakkoluulottomasti ja kirjasi debyytissään komeat 2 syöttöpistettä. Eikä kirkkonummelaisten panos tähän jäänyt. Janne Petteri Mynttinen näytti jälleen ylivoimatehonsa. Komea veto puolustajan paikalta vei Salamat jo turvallisen tuntuiseen kahden maalin johtoon.

Kahteen viimeiseen kotipeliin jää paljon panosta, mutta kotipelit ja yksi välipäivä antavat tietenkin mahdollisuuden käyttää parasta mahdollista kokoonpanoa. Jos HCK Salamat ne selvittää niin jatkopaikka riippuu vielä siitä miten muut pelaavat ristiin. Jos Salamat jää alempaan loppusarjaan, niin on kuitenkin hyvät mahdollisuudet jättää vielä kolme joukkuetta taakse ja varmistaa II-Divisioonan paikka myös ensi kaudeksi.
 
Viimeksi muokattu:

Salama44

Jäsen
HCK Salamat menetti mahdollisuutensa II-Divisioonan ylempään jatkosarjaan kun sekä NasKi että PePo HC voittivat edellisen ottelunsa. Tasapisteissäkään maaliero ei riitä.

Tärkeistä pisteistä torstaina ja lauantaina kuitenkin pelataan koska jos Salamat voittaa Granin ja ValKin niin molempien otteluiden pisteet tulevat mukaan alempaan loppusarjaan sillä silloin myös Granin mahdollisuudet ylempään jatkosarjaan kariutuvat. Toistaiseksi HCK Salamat ei ole voittanut alempaan loppusarjaan jäävistä joukkueista kuin Tinatuopit sillä Viikingitkin saivat ainoan voittonsa juuri Salamoilta.

Säilyttääkö Antti Tevasen Grani huomenna vielä jatkomahdollisuudet vai ottaako HCK Salamat kotona arvokkaat sarjapisteet alempaan loppusarjaan?
 

Valittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit -2013.
Salamat vs Grani ja Salama44

Tulee varmaan hyvä paikallisvääntö. Laitathan raporttia pelistä? Itsellä flunssa päällä ja en ole varma pääsenkö tapahtumaan. Huomasitko mainoksen länärissä?
 

Salama44

Jäsen
HCK Salamat - GrIFK 7-6

Tulee varmaan hyvä paikallisvääntö. Laitathan raporttia pelistä? Itsellä flunssa päällä ja en ole varma pääsenkö tapahtumaan. Huomasitko mainoksen länärissä?

Enpä jaksanut heti työvuoron jälkeen lähteä näin kovalla pakkasella paikalle, mutta aikamoinen jännitysnäytelmä siellä on ollut. HCK Salamat menetti kahden maalin johtonsa pari minuuttia ennen loppua. Yksi espoolainen 21 vuotias miehen alku oli kuitenkin päättänyt voittaa Granin vaikka yksinään. Nimittäin Juuso Mansikkamäki teki tuplahattutempun eli 6 maalia! Ei ole kukaan Salamapelaaja kuuna päivänä tehnyt millään sarjatasolla 6 maalia samassa ottelussa. Kirkkonummelaisista Janne-Petteri Mynttinen jatkoi myös tasaista pistehtailuaan kahdella syöttöpisteellään. Konkareista Ari Katavisto keikkuu pistepörssin kärkisijoilla ja Immo Suutarinen on vahvoilla jäähytilastossa:) Kyllä Immo vähintään yhden kakkosen joka pelissä ottaa.

En ollut vielä avannut länskäriä, mutta hieno mainoshan siellä oli ja katsojamäärä palasi heti yli kahden sadan vaikka nyt oli tuo pieni kannatusmaksukin. Kannattaa varmasti olla jatkossakin esillä myös epoolaisessa mediassa koska joukkueen runko muodostuu pääasiassa espoolaisista ja kirkkonummelaisista pelaajista.

Sarjasijoitus parani kertaheitolla kaksi pykälää ja Valkia vastaan on mahdollisuuksien rajoissa tavoitella kolmensadan rajaa. Nikkarit rikkoi jo tämän II Divisioonalohkon katsojaennätyksen 550 katsojalla. Tarkiasen ja Kansikkaan johdolla ValKi laittaa HCK Salamat varmasti yhtä ahtaalle kuin Granikin.
 
Viimeksi muokattu:

Salama44

Jäsen
HCK Salamat - ValKi 5-6

Jälleen kerran Salamoiden peli oli todellinen jännitysnätelmä.

Voitto oli Salamoilla täysin omissa käsissä kun toisessa erässä oli noustu 0-1 tilanteesta 4-2 johtoon. Sitten tuli kuitenkin kaksi pahaa virhettä. Maalivahti Korhonen otti huolimattomasti hänelle puolustusaluelta heitetyn kiekon ja Korhonen pompotteli kiekon täysin vaarattomassa tilanteessa suoraan vastustajan mailaan.

Eikä tässä vielä kaikki. Sitten tuli hyvä muistutus siitä että ajatus täytyy pitää koossa erän viimeiseen sekuntiin asti. Anton Wikström otti tyhmääkin tyhmemmän jäähyn omassa päädyssä lyömällä kiekon päätyverkkoon sekunti ennen erän päättymistä kun kukaan ei ollut edes ahdistamassa. Sen kuin olisi vain odottanut että summeri soi. Jäähy oli siitäkin erikoinen että summeri ei koskaan tässä erässä soinut. Jos se olisi soinut niin jäähy olisi tullut ajassa 40.00 mikäli se ylipäätään on mahdollista. Jos jäähy olisi tullut ajassa 39.59 miltä tilanne vaikutti, niin sitten olisi pitänyt mennä vielä aloitukseen. Näin ei kuitenkaan tapahtunut. Taisi olla Varuboden Areenan sireeni kuitenkin jäässä. Tästä jäähystä alkoi kuitenkin ValKin takaa-ajo jolla he nousivat lopulta kahden maalin takaa voittoon.

Muuten Salamoiden peli oli koonpanoon nähden ihan hyvää ja lopussa haettiin vielä ahnaasti tasoitustakin, mutta jäähy kaksi ja puoli minuuttia ennen loppua teki tehtävästä vaikean. Kuitenkin viimeisen puolen minuutin aikana oli loistava syöttökuvio ja vain vastustajan maalivahti esti tasoituksen. Poissa olivat sekä Simo Romo, Immo Suutarinen ja Jani-Petteri Mynttinen. Juuso Mansikkamäki pelasi jälleen vahvasti ja avitti hienosti Salamat 3-2 johtoon todellisella tahtomaalilla. Mikko Tarkiainen ei tainnut olla ValKin kokoonpanossa ja se tasoitti voimasuhteita. Salamoissa ihailtavan varmoja otteita esittivät Katavisto ja Vuorisaari. Kirkkonummelaisille pelaajille jäi tällä kertaa enemmän antisakarin rooli. Virheiden kautta kuitenkin opitaan ja tappioista huolimatta olisi hyvä jos kirkkonummelaisia saataisiin jo ensi kaudella koko kentällinen joka peliin. Nyt kokoonpanoon on mahtunut se 3-4 pelaajaa. Hyvä kuitenkin että jo kymmenisen pelaajaa on päässyt tämän kauden aikana hakemaan pelituntumaa.

Katsojien suuri mielenkiinto taisi lopahtaa ennen viimeistä peliä tai sitten pakkanen ei houkutellut lähtemään liikkeelle. Yleisöä ei varmaan ollut 100 enempää. HCK Salamat lähtee II-Disioonan alemman loppusarjan toiselle kierrokselle ainakin kahdella voitolla Tinatuopeista ja GrIFK:sta ja jos NuPS jää myös alempaan loppusarjaan niin sekin voitto tulee mukaan. Viimeinen jatkopaikka on NasKin omissä käsissä huomenna. Jos se voittaa jumbojoukkue Viikingit - mikä on hyvin todennäköistä - niin NuPS jää alempaan loppusarjaan.

Kirkkonummella on sireenin lisäksi jäätynyt myös tulospalvelu, koska ottelutilasto puuttuu edelleen.
 
Viimeksi muokattu:

Salama44

Jäsen
II-Divisioonan alempi loppusarja:

HCK Salamoiden toisen kierroksen pelit alemmassa loppusarjassa.

Su 12.2.2012 18:30 Heinola Tinatuopit - HCK Salamat
La 18.2.2012 19:00 Kirkkonummi HCK Salamat - Viikingit
La 25.2.2012 19:30 Hyvinkää H.K.H. - HCK Salamat
La 03.3.2012 19:00 Kirkkonummi HCK Salamat - NuPS
La 10.3.2012 18:00 Valkeala ValKi - HCK Salamat
La 17.3.2012 19:00 Kirkkonummi HCK Salamat - GrIFK

Ensimmäiseltä kierrokselta voitot Tinatuopit 8-4, NuPS 5-3 ja GrIFK 7-6 ja tappiot ValKi 5-6, H.K.H. 2-9 ja Viikingit 3-10. Maaliero 30-38, pisteitä 9.
 

Stimppy

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
HCK Salamoiden toisen kierroksen pelit alemmassa loppusarjassa.

Su 12.2.2012 18:30 Heinola Tinatuopit - HCK Salamat
La 18.2.2012 19:00 Kirkkonummi HCK Salamat - Viikingit
La 25.2.2012 19:30 Hyvinkää H.K.H. - HCK Salamat
La 03.3.2012 19:00 Kirkkonummi HCK Salamat - NuPS
La 10.3.2012 18:00 Valkeala ValKi - HCK Salamat
La 17.3.2012 19:00 Kirkkonummi HCK Salamat - GrIFK

Ensimmäiseltä kierrokselta voitot Tinatuopit 8-4, NuPS 5-3 ja GrIFK 7-6 ja tappiot ValKi 5-6, H.K.H. 2-9 ja Viikingit 3-10. Maaliero 30-38, pisteitä 9.

Jääkö vain keskinäisten pelien pisteet voimaan eikä nykyiset?

Itse oletin, parempaa tietämättä, että myös paremmista saavutetut pisteet jäisivät voimaan.

-Stimppy
 

Salama44

Jäsen
Jääkö vain keskinäisten pelien pisteet voimaan eikä nykyiset?

Itse oletin, parempaa tietämättä, että myös paremmista saavutetut pisteet jäisivät voimaan.

-Stimppy

Niin taitaa olla jos toisessa ketjussa oleva lainaus pitää paikkaansa vaikkei sekään tieto ole varma:

Lainaus:
ScottStevens kirjoitti:
Varmaa tietoa minulla ei ole, mutta kuulin että ensin pelataan yksinkertainen sarja kaikilla joukkueilla ja sen jälkeen ylempi (8 joukkuetta) ja alempi (7 joukkuetta) jatkosarja myös yksinkertaisena

Lisäyksenä vielä, että tämän jatkosarjan pisteet jäävät voimaan loppusarjaan. Alemman loppusarjan kolme huonointa putoaa 3-divariin.


Jos näin on niin Viikingit on jo käytännössä menettänyt mahdollisuutensa, mutta kaikki muut kuusi joukkuetta ovat viiden pisteen sisällä.

Tulospalvelu
 
Viimeksi muokattu:

Salama44

Jäsen
Ei näytä tulevan HCK Salamat - ValKi ottelujen tilastoja lainkaan vaikka ottelusta on kulunut jo viikko.

Tulospalvelu

Kyllä ne siellä jotakin tilastopapereita täyttivät, mutta eivät näytä tiedot menevän jääkiekkoliiton tulospalveluun. Säännöt kyllä yksinkertaisesti edellyttävät "reaaliaikaista otteluseurantaa" ja jos on tullut jokin ylivoimainen este teknisten ongelmien tms. vuoksi niin luulisi että ottelupöytäkirjan saisi seuraavana arkipäivänä lähetettyä vaikka faxilla. HCK Salamoiden yleisömääräksi tästä ottelusta on merkitty 0 ja vain ottelutulos 5-6 on otettu huomioon, mutta mm. kaikki palaajien tehopisteet puuttuvat tilastoista.

Huomenna onkin sitten alemman jatkosarjan ensimmäisessä ottelussa kivenkova vastus Heinolassa kun voittoputkessa oleva ja otteitaan kovasti parantanut Tinatuopit kohtaa HCK Salamat. Ensimmäisen ottelun 8-4 kotivoitolla ei ole huomenna enää mitään merkitystä. Vaikka Salamat saisi kaikki parhaat pelaajansa mukaan niin pisteet tulevat olemaan tiukassa. Toisaalta ajoittain peli on vieraissakin kulkenut hyvin. Tästä osoituksena voitot Kellokosken Alkua vastaan 7-4 ja NuPS:aa vastaan 5-3 sekä Karhu-Kissoja vastaan tasapeli 4-4 varsinaisella peliajalla.
 

Salama44

Jäsen
Tinatuopit - HCK Salamat 7-4

II-Divisioonan alempi jatkosarja käynnistyi Salamoiden osalta tappiolla. Voittamiseen olisi tarvittu 2-3 pelaajaa lisää varsinkin kun pelaajia puuttui sieltä kokeneemmastakin päästä. Mukana olleetkaan eivät olleet ihan terävimmmillään. Vaikka Katavisto teki 1+1 niin luvattoman paljon tuli kiekonmenetyksiä huonoilla syötöillä, hukattu läpiajo ja jopa turhia jäähyjäkin.

Ottaen huomioon että joukkueen enemmistön keski-ikä oli vain n. 22 vuotta niin Salamat kyllä yritti pelata ihan hyvää kiekollista peliä ja hakea syötöillä hyviä maalipaikkoja. Kun TiTun vauhti oli vielä yllättävänkin verkkaista niin Salamat sai hyvällä luistelussa ottelun alussa hyvin ylivoima-aikaa. Viimeistelyssä eivät taidot eikä ehkä itseluottamuskaan kuitenkaan vielä riitä. Sitten kesken oman yrityksen vastustaja saa ensimmäiset paikkansa ja pääsee helposti laittamaan kiekon sisään tyhjään maaliin kun takanurkalle on jäänyt pelaaja täysin vapaaksi. Sitten Salamat kuitenkin tasoittaa kun TiTun vauhti on edelleen yhtä verkkaista ja Salamat pääsee ensin kilauttamaan tolppaa ja sitten hieman onnekkaastikin saa reboundista kiekon maaliin.

Erän lopussa toistuu sama ilmiö kuin edellisessäkin pelissä Kirkkonummella. Erää on jäljellä enää 15 sekuntia ja Salamoilla ylivoima. Kun pitäisi ottaa se varman päälle ja mennä tauolle tasatilanteessa niin päästetäänkin vastustaja luistelemaan etanan vauhtia yksin läpi ja tekemään alivoimamaalin. Puolustaminen unohdettiin täysin. Jatkossa täytyy varmaan maalivahdin takoa erän lopussa jäätä mailallaan ettei oteta enää näitä tuhia maaleja tai jäähyjä.

Toisessa erässä Salamat saa taas nopean tasoituksen kun usein läpiajoissa epäonnistunut Mikko Punsar sijoittaa kiekon tällä kertaa upeasti maaliin maalivahdin kilpikäden puolelta. Sitten pelataan muutama hyökkäys havajikiekkoa päästä päähän kunnes se lopulta taas kostautuu Salamoille kun ei välillä rauhoiteta tilannetta. Yhdellä avaussyötöllä Titu pelaaja päsee lämäämään heti siniviivan jälkeen 3-2. Sitten molemmat ottavat jäähyt kolmen sekunnin välein ja pelataan tasavajaalla. Salamat pelaa kuitenkin edelleen niin kuin olisi vajaalukuinen eikä haasta vastustaajaa tarpeeksi. Niinpä Titu tekee kuin ylivoimalla 4-2. Sitten unohtuu se että vastustaja on vaarallisimmillaan heti maalin jälkeen ja vanhoja ei pitäisi muistella seuraavan aloituksen jälkeen. 18 sekuntia edellisestä ja taas kiekko on maalissa kun vielä edellisenkään maalin jälkeen Salamat ei saa yhtä monella miehellä kaikkia TiTun pelaajia vartioitua.

Kun Salamat saa vielä jäähyn niin peli näyttäisi taas karkaavan käsistä ja menevän totaalisesti sekaisin niin kuin monta kertaa aikaisemminkin . Sitten kuitenkin nuorin pelaaja Jeremi Teukku tekee järkevimmän teon mitä tässä tilanteessa voi tehdä. Ajaa laidasta röyhkeästi vastustaja hyökkäysalueelle ja pyrkii vielä vastustajan ohi jolloin vastustaja joutuu kaatamaan hänet sääntöjen vastaisesti ja puntit tasoittuvat. Erän lopussa Salamat tulee vielä peliin mukaan 5-3 kavennuksella kun Jussi Pennasen jäänuoliainen yllättää siniviivan tuntumasta ja maskin takaa.

Kolmannen erän alussa näyttää heti siltä että kolmen pelaajaan vajaus kokoonpanossa alkaa näkyä ja TiTu lisää luistelua Salamoihin nähden. 34 sekunnin jälkeen kiekko kilahtaa jo keskelle tolppaa ja tulee takaisin. Ajassa 2.43 ei sitten mikään enää auta vaan kotijoukkue siirtyy tavoittamattoman tuntuiseen kolmen maalin johtoon. Turhautuminen alkaa näkyä ja muutama pieni nujakkakin syntyy josta salomonin tuomiolla molemmat jäähdyttelemään. Lopussa TiTun Paavo Johansson tekee ensin TiTun 7-3 johtomaalin sitten ajassa 57.44 vielä pudottaa hankat jäähän yrittäen haastaa Salamoiden pelaajan tappeluun, mutta ajetaankin itse suihkuun tästä yrityksestä. Turha tällaisessa tilanteessa on alkaa nyrkkejä heiluttelemaan kun peli on selvä ja muutenkin ottelu on ollut siisti eikä kumpikaan ole esittänyt mitään rajuja taklauksia. Niinpä Salamat hyödynsikin lopun ja Katavisto pääsi vielä Romon syötöstä kaventamaan loppulukemat 7-4.

Tässä pelissä Salamoilla oli mukana monia nuoria "uusia" pelaajia kuten kirkkonummelaiset Jeremi Teukku 17 v, varamaalivahti Jari-Pekka Kuronen 20 v. ja siuntiolainen Ari-Pekka Marjatsalo 21 v. sekä espoolainen Joni Häikiö 21 v. muutamia mainitakseni. Hienoa että paikallista väriä saadaan lisää mm. Siuntiosta. Kirkkonummelaisista pelasi tänään myös Jani-Petteri Mynttinen.

Ensi lauantaina vaan kivenkova kokoonpano kotipeliin Viikinkejä vastaan niin ollaan taas mukana kilvoittelemassa II-Divisioonan sarjapaikasta ensi kaudelle. Viikingit ei ole mikään läpihuutojuttu. Muistissa on rökäletappio vieraissa 3-10 ja Viikingit on hävinnyt useita pelejä vain maalilla. Nyt he voivat pelata paineitta ja silloinhan peli voi kulkea yllättävänkin hyvin.
 
Viimeksi muokattu:

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
No niin, Viikingit meni alemman loppusarjan tokassa pelissä katolleen komeasti 8-2! Kataviston Arttu toimi pääkapelimestarina Karjalaisen Teemun avustuksella, mutta muuten pisteet jakautuivat yllättävänkin laajalle.

Vielä ollaan siis mukana taistelussa suorasta II-divaripaikasta ensi kaudelle eikä siihen tarvita juuri muuta "ihmettä" kuin paras mahdollinen kokoonpano loppuihin peleihin. Ja kun loput pelit ovat aina lauantaisin niin mahdollisuudet hyvään kokoonpanoon pitäisi olla olemassa... Mielenkiintoista!
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Tänään sitten H.K.H.lle tappio jatkoajalla => Lehtisen Hude kohtuu isossa roolissa Hyvinkään jengissä kuten tietty Arttu Salamoissa. Tosin Artun huitomisjäähy jatkoajalla antoi isännille sen ratkaisevan YV:n, joten ehkä Arttu oli konkareista se "ratkaisevin"?

Kolme matsia on Salamoilla kautta jäljellä ja omissa käsissä on edelleen sarjapaikka ensi kaudelle II-divarissa!
 

Salama44

Jäsen
Turhan paljon on Salamoilla pelaajia vielä sairaana. mutta niin on muillakin. Viikingeillä esim. oli vain 10 kenttäpelaajaa. Tällainen kokoonpanoalivoima antoi mahdollisuuden mm. Mikko Junnolle avata maalitili kahdella maalilla. Eilen Jeremi Teukku puolestaan avasi maalitilinsä vietyään Salamat YV:llä 1-0 johtoon. Taas kerran Teukulle upea pistesaldo 1+1. Harmi vain että 3-0 johto ei kestänyt aivan loppuun saakka.
 

Valittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit -2013.
Nummelaa vastaan tänään ei tule tehoja junnuilta. Kai hoitavat oman hommansa tyylikkäästi kotiin? Toivottavasti "konkareista" ja muista löytyy tasonnostajia. Sarja menee nimittäin aika jännäksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös