Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

HCK Salamat

Viestiketju osiossa 'Muut suomalaiset sarjat' , aloittajana BrDead, 25.09.2011 klo 23.54.

 1. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Hakin persoonan tietäen homma oli varmasti juuri kuten kirjoitat, mutta miehen mieli myös muuttui varsin nopeasti, kuten Hayley Wickenheiserin tviittaamasta muistokirjoituksesta on luettavissa.
   
 2. Salama44 Jäsen

  Niin, eiköhän kaikki joutuneet Salamoissa aikoinaan miettimään mitä tämän asian kanssa tekisivät.

  Jos muistan oikein niin aloite Salamoissa pelaamisesta tuli Wickenheiserilta itseltään joka haki uusia haasteita.

  Sen jälkeen varmaan Mennander ja muut seuran vetäjät kävivät keskustelun myös Hakin kanssa voidaanko joukkueeseen ottaa tällainen naispelaaja. Ilman Hakin ja muiden pelaajien suostumusta sitä ei varmasti olisi voitu tehdä.

  Kaikkien piti periaatteessa suostua asiaan ja Hakki olisi yksi voinut kaataa hankkeen. Salamat näki asiassa markkinaraon ja Hakkikin alun nihkestä asenteesta huolimatta taipui ajatukseen ja "otti" joukkueeseen valmennettavakseen tämän naispelaajan. Sitä tarkoitin sillä että Hakki hänet lopulta otti joukkueeseen ja samalla seuraan kun Wickenheiserin yhteydenotto seuraan tuli. Hän halusi pelaamaan Salamoihin ja jos ei olisi päässyt pelaamaan niin ei olisi tullut. Tästä Wickenheiserin tulosta Kirkkonummelle on olemassa myös videotallenne jossa asiasta kerrotaan.

  Kyllä moni silloin sanoi ettei kukaan muu valmentaja varmaan olisi suostunut vastaavaan. Osittain siitäkin syystä hän sai kuulla jatkossa niitä "ämmä" huutoja. Hän oli siksikin poikkeuksellinen valmentaja ja uranuurtaja että otti tämän riskin.

  Sittemmin vastaava on toistunut K-Vantaassa Noora Rädyn osalta ja Räty on pelannut Wickenheiseriakin enemmän pelejä Mestiksessä.

  Wickenheiserin lähdön jälkeen Hakin alkoholiongelmat vähitellen pahenivat.
  Se ei kuitenkaan poista sitä tosiasiaa että melko vaatimattomista lähtökohdista huolimatta hän sai nostettua joukkueen Suomisarjasta Mestiksen pudotuspeleihin.

  Tässä linkki Ylen arkistoon jossa on muutama videopätkä asiasta. Viimeisessä kerrotaan selvästi mikä rooli valmentajalla oli asiassa.
  Hänen päätös antaa peliaikaa lopulta mahdollisti sen että tällaista historiaa tehtiin Kirkkonummella. Ei seura olisi voinut muuten vastata myöntävästi Wickenheiserin yhteydenottoon ja alkaa tekemään sopimusta hänen kanssaan

  Hayley Wickenheiser teki jääkiekkohistoriaa Suomessa | Elävä arkisto | yle.fi

  Pitempää n. tunnin mittaista lähetyslinkkiä en vielä löytänyt mutta aikoinaan tallensin sen kyllä suorasta TV lähetyksestä itselle johonkin.
   
  Viimeksi muokattu: 03.11.2016 klo 00.47
 3. Salama44 Jäsen

  HCK Salamoiden nuorentunut joukkue alkaa saada vähitellen pelijuonesta kiinni.

  Viikonlopun 5 pistettä 6 mahdollisesta on hyvä suoritus kun ottaa huomioon että kaikki kokeneimnat pelaajat kuten Katavisto, Suutariset, Romo, Kokko, Taurivuo, välillä Klaus jne. olivat pois kokoonpanosta.

  Puolet joukkueesta alkaa olla jo kirkkonummelaisia kun A- juniorit yhdistettiin edustusjoukkueen kanssa. Samoin n. puolet joukkueesta on parhaassa peli-iässä olevia alle 30 vuotiaita ja toinen puoli näitä 20 pinnassa tai alle olevia nuoria. Yhä vähemmän ollaan senioreiden varassa.

  Tietenkin välillä tulee suurinumeroisiakin tappioita kärkijoukkueille, mutta yhä useamman joukkueen kanssa pystytään jo pelaamaan melko tasaisesti ja silloin tällöin ottamaan joku voittokin tai piste.

  Kaikki onnistumiset pitkän kuivan kauden jälkeen toivottavasti edesauttavat uudistuneen joukkueen kehitystä jatkossa.
   
 4. Behind the S Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HCK Salamat
  Lainaus:
  Korjattakoon sen verran, että Suutarisista ei pelaa kuin Immo. Romo ja Taurivuo laittoivat hokkarit naulaan viime kauden päätteeksi.
   
 5. Salama44 Jäsen

  Heikolta näyttää Kirkkonummelainen pelaajatuotanto. 16 vuotta on nyt halli ollut ja ollaan III-Divaritasolla. Siinä ajassa olisi luullut jo että saadaan jonkinlainen joukkue kasaan, mutta yhä ollaan puulaakitasolla.
   
 6. Toivo Isänmaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues, espoolaiset kasvattajaseurat
  Lainaus:
  Kuka Kirkkonummen hallin nykyään omistaa? Onko Varuboden-Osla edelleen iso sponsori nimenkin muodossa? Jotensakin hiljaiseloa ilmeisesti viettää, kun mistään uutisista ei nykyään Varuboden Arenaa bongaa.
   
 7. NMT33 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Järvenpään Haukat, Pitsburgh Penguins, Jokerit
  Lainaus:

  Taitaapi olla Varuboden vielä....

  Onkohan S8länteellä vielä oma parkkiruutu??
   
 8. Salama44 Jäsen

  Lainaus:
  Onhan se edelleenkin samassa paikassa.

  Salamoiden otteet näyttävät joka vuosi samoilta oli sarjataso mikä tahasa. Alku on aina nihkeää ja tulee sellainen viiden tappion putki ja on pakko vahvistaa joukkuetta että saadaan edes muutama voitto ennen taukoa.

  Sitten alkuvuodesta on yhtä nihkeää ja parhaassa tapauksessa päästään johonkin pudotuspeleihin ja pudotaan siellä aina ensimmäisellä kierroksella.

  Viime vuosina ollut hissijoukkue kakkosen ja kolmosen välillä ja yhä enemmän kolmosen tasoa kun vanhimmat pelaajat ovat lopettaneet. Nuoret eivä saa nostettua joukkuetta edes kakkosen kärkipään joukkueksi mikä ei vielä pitäisi olla kummoinenkaan urheilullinen taso.