Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

HCK Salamat

Viestiketju osiossa 'Muut suomalaiset sarjat' , aloittajana BrDead, 25.09.2011 klo 23.54.

 1. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Hakin persoonan tietäen homma oli varmasti juuri kuten kirjoitat, mutta miehen mieli myös muuttui varsin nopeasti, kuten Hayley Wickenheiserin tviittaamasta muistokirjoituksesta on luettavissa.
   
 2. Salama44 Jäsen

  Niin, eiköhän kaikki joutuneet Salamoissa aikoinaan miettimään mitä tämän asian kanssa tekisivät.

  Jos muistan oikein niin aloite Salamoissa pelaamisesta tuli Wickenheiserilta itseltään joka haki uusia haasteita.

  Sen jälkeen varmaan Mennander ja muut seuran vetäjät kävivät keskustelun myös Hakin kanssa voidaanko joukkueeseen ottaa tällainen naispelaaja. Ilman Hakin ja muiden pelaajien suostumusta sitä ei varmasti olisi voitu tehdä.

  Kaikkien piti periaatteessa suostua asiaan ja Hakki olisi yksi voinut kaataa hankkeen. Salamat näki asiassa markkinaraon ja Hakkikin alun nihkestä asenteesta huolimatta taipui ajatukseen ja "otti" joukkueeseen valmennettavakseen tämän naispelaajan. Sitä tarkoitin sillä että Hakki hänet lopulta otti joukkueeseen ja samalla seuraan kun Wickenheiserin yhteydenotto seuraan tuli. Hän halusi pelaamaan Salamoihin ja jos ei olisi päässyt pelaamaan niin ei olisi tullut. Tästä Wickenheiserin tulosta Kirkkonummelle on olemassa myös videotallenne jossa asiasta kerrotaan.

  Kyllä moni silloin sanoi ettei kukaan muu valmentaja varmaan olisi suostunut vastaavaan. Osittain siitäkin syystä hän sai kuulla jatkossa niitä "ämmä" huutoja. Hän oli siksikin poikkeuksellinen valmentaja ja uranuurtaja että otti tämän riskin.

  Sittemmin vastaava on toistunut K-Vantaassa Noora Rädyn osalta ja Räty on pelannut Wickenheiseriakin enemmän pelejä Mestiksessä.

  Wickenheiserin lähdön jälkeen Hakin alkoholiongelmat vähitellen pahenivat.
  Se ei kuitenkaan poista sitä tosiasiaa että melko vaatimattomista lähtökohdista huolimatta hän sai nostettua joukkueen Suomisarjasta Mestiksen pudotuspeleihin.

  Tässä linkki Ylen arkistoon jossa on muutama videopätkä asiasta. Viimeisessä kerrotaan selvästi mikä rooli valmentajalla oli asiassa.
  Hänen päätös antaa peliaikaa lopulta mahdollisti sen että tällaista historiaa tehtiin Kirkkonummella. Ei seura olisi voinut muuten vastata myöntävästi Wickenheiserin yhteydenottoon ja alkaa tekemään sopimusta hänen kanssaan

  Hayley Wickenheiser teki jääkiekkohistoriaa Suomessa | Elävä arkisto | yle.fi

  Pitempää n. tunnin mittaista lähetyslinkkiä en vielä löytänyt mutta aikoinaan tallensin sen kyllä suorasta TV lähetyksestä itselle johonkin.
   
  Viimeksi muokattu: 03.11.2016 klo 00.47
 3. Salama44 Jäsen

  HCK Salamoiden nuorentunut joukkue alkaa saada vähitellen pelijuonesta kiinni.

  Viikonlopun 5 pistettä 6 mahdollisesta on hyvä suoritus kun ottaa huomioon että kaikki kokeneimnat pelaajat kuten Katavisto, Suutariset, Romo, Kokko, Taurivuo, välillä Klaus jne. olivat pois kokoonpanosta.

  Puolet joukkueesta alkaa olla jo kirkkonummelaisia kun A- juniorit yhdistettiin edustusjoukkueen kanssa. Samoin n. puolet joukkueesta on parhaassa peli-iässä olevia alle 30 vuotiaita ja toinen puoli näitä 20 pinnassa tai alle olevia nuoria. Yhä vähemmän ollaan senioreiden varassa.

  Tietenkin välillä tulee suurinumeroisiakin tappioita kärkijoukkueille, mutta yhä useamman joukkueen kanssa pystytään jo pelaamaan melko tasaisesti ja silloin tällöin ottamaan joku voittokin tai piste.

  Kaikki onnistumiset pitkän kuivan kauden jälkeen toivottavasti edesauttavat uudistuneen joukkueen kehitystä jatkossa.
   
 4. Behind the S Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HCK Salamat
  Lainaus:
  Korjattakoon sen verran, että Suutarisista ei pelaa kuin Immo. Romo ja Taurivuo laittoivat hokkarit naulaan viime kauden päätteeksi.