Räksyttää, sininen ja Rivers, uurteet johdattavat sankaritaruun. Majakoiden valot, siellä ne piileskelevät pesien ja löytävät onnensa kypärättömyydestä, sekaantumisesta kolmannen osapuolen. Aina sisään, sessioon sisään ja osallistumaan sekä villisti viuhtomaan. Liekin himmetessä, uusi pari yhtyy ja taas vauhkona viuhdotaan sekä yltiöpäinä sekaannutaan.

Aate viiksien, kupolit paljaina ja henki oli edelläkävijä, monessa suhteessa. Ylös kierreportaita, kohden huippua ja Dr. Hook se siellä porsuttaa keihäs tapissa, Nicky nakkoo tumppujaan. Taulussa seinällä, pysähdyimme siihen vuosikausiksi ja taltioimme nyanssit, katosimme syöksyputouksiin. Olimme menestyjä sekä epäonnistuja, samanaikaisesti ja läähätimme, selin katon tyhjyyteen katsoen.

Ne olivat, kokemuksia arveluttavia ja luonne seikkailujen, sisältö lautasien. Livottauduimme yhä syvemmälle luolaston palkitsevuuteen ja huipulla majakan, irtautuessamme kokemuksesta. Tervehdimme nuuskat isot huulessa, kävimme läpi afrot sekö pälvikaljut ja kertasimme jokaisen laajamittaisen brawlin, mielihyvän temppeleihin sulkeuduimme.

Materiaalin, materiaalin ollessa kiihkeän mehukasta ja hytkyimme tajunnanvirtaisissa pomppulinnoissa, hahmomaailman polkukaivurilla tongimme rantahietikkoa. Tongit utopian , kourat sekä pihdit kipristelyyn johdattavat ja kaikkialla kuhisee, lohikäärmeitä sekä villisikoja. Sekasortoisten tunnelmien kuningas, palaa kotikonnuilleen pohjoiseen ja vavahtelevan ilmamassan kieleke, poreilu maailmankaikkeuden jännitepankissa.

Ulottuvuudet urkurin mielipuolisen, kiuas sihahti ja Laforge vetäisee näyttämöllä lenkin, päällekarkausien sekä pahoinpitelyiden sävyttämä rinki hulluuden. Korskeaa sekä uhkeaa, 80-luvun maisemaa ja mahtipontinen tempaus taiteellinen, alttarilla sadismin.
 
Viimeksi muokattu:
Olemme vartija pääoman, suojelija pyhimmän ja aina susi tai häpeilemätön loinen tilanteen mukaan. Kutsukaa, kutsukaa paikalle joukot sarvekkaiden ja silmanräpäyksessä saapuivat suutarit, papintappajat sekä nahkurit. Rinki kohoavan taikuuden, kiihkeän taianomaisuuden ja väreileviltä ylisiltä henkiolentojen, ylempien tasojen monologin pidimme ja roolissa jymyjäärän sen teimme.

Avautuivat hetket, hetket sekä portit avautuen ja leuat jykevät ihoon pureutuen. Olemukseen, olemuksen ytimeen kaivautuen ja onkaloiden onnenkaivoista ammentaen, kadotetun kaivatun päivänvaloon tuoden. Mättäältä toiselle edeten, silmään suon vajoten ja vinhasti ääriin taivaan sinkoutuen, rannassa taivaan kauaskatseisesti kimmeltäen.

Aitta aarteiden, aarteiden aitoissa temmeltäen ja muistikuvat melskeiden, viestinviejiä syvyyksien. Olemme ensimmäinen, etsijä ilmestyksien ja Rangersin Harris piestään edessä Wolvesin penkin. Osallistuvat kaikki, Gonger-mentaliteetti runollinen kepeästi kukkien ja pamppua ottanut Harris, tajuton maestro tikittävien sekä nakuttavien toe-to-toe helmien.

Valtakunnassa lähtijöiden, myrskyisä paroni tilttien ja leimahduksissa nerokkuuden, oivallusta tätä kuitenkaan tavoitelleet emme. Ilta moukareiden, ilta samainen mehevästi moukaroiden ja kiehuu sekä poreilee, keitos sykkivän kiimainen. Lekutellen sadistinen O, öykkärit rämäpäisesti rähisten ja koko maailmankaikkeus vastaanottavaisena kuolaten, meditaatio orgastinen.

Toisensa kohdaten, kohdussa orgioiden ja kohtaavat toisensa Brennan sekä Harris. Vaunu nousussa, on vaunumme nousussa ja ui paikalle Rangersin molari Raycroft, Brennania naamariin kilvellä iskien. Padot sisäiset murtaen, syöksyvät hahmot läpi lasikattojen ja rähinäheijarit poltteissa vatsanpohjien, kutupaikkoja inspiraatioiden.
 
Massan velloessa, velloessa massan ylevyys siivilleen kohoaa ja taitelijat pensseleihin, pensseleihin taianomaisiin tarttuvat. Näyttämöllä sekaannutaan, lataus kehäeroottinen huipussaan ja maiseman eurottumisesta, ei tietoakaan. Salaperäinen tikitys luolastoissa mysteerisukeltajien, intohimonkello päätyyn syvään juonikuluissa sukeltaen ja kiihkomielinen lajitoveri, toveri kuolemankellon.

Rähinäheijari heilahtaa, heilahtaa rähinäheijari ja olemme ytimessä, ytimessä luomisvimman. Luolastoissa tikittää ja kosteikoissa, sikiää rantaruovikoissa ja kukkii paljakoilla. Tätä on, kokea kadonnut ilmapiiri ja mystinen palapeli, kokoaa itse itsensä. Rakenteissa tajunnanvirran, viettivire tihkuen ja valmiustila versoaa, keinuva kerrossammal loihtii uutta elämyksellistä kerrostumaa.

Tikitys, tikitys tutkii peitteen unenomaista lähtöaktiivista säteilyä ja sädekehät tanssivat kangasmetsän kangastuksissa, ennen kuin esirippu laskeutuu ja kalmamies nautiskellen omiaan luokseen kutsuu. Hyökyaallokossa tässä, kohtalomme on purkaus mammuttimainen ja gladiaattorit vetävät vimmalla vertahyytävällä, raivolla kehäsissien raivotautisten.

Sykkeessä tiltin, tulta syösten ja lekaa niellen, kupolit taakse pompsahdellen. Nuollessa liekkien, Brennan vastaan Erskine ja tuokio tarunhohtoinen, helmeily helmen mitä huumaavin. Henki kulttuurin, henki väkivaltainen ja tuossa hymyilevässä hetkessä taidehistoriallisessa, kohtaaminen nyrkkinoituuden oli sadistisen O:n jumaltarustoa.
 
Tunnusmerkit, elementtien kiehtovuus ja tuoksut, havainnointi muotojen. Hurahtamiset ja me hurahtelimme, kosketuspinnat hekumoiden poimimme. K-town (kulttuuri), St. Michaels (Boxla/Metro) sekä Spits (öykkäröinti räkäinen) ja harppaus pohjoisen raiskattuun happomaisemaan, Sherryn jälkeen jonossa seuraava.

Wolves, kimaltelevat suoraan aloituksesta lähtijät ja näytösluonteisten kohtaamisten elämyksellisten ottajat, Brennan sädekehällä. Koppava, hahmo ylevä ja räiskyvän vihaisella rähinämomentilla maustettu kehäparoni, aina munasuojissa koppikäytävällä poseeraten. Tavaramerkki nyrkkigurun, iso kädenjälki verinen lähtövirrassa O:n ja statukset sekä egot, suoraan aloituksesta.

Polskijat isot, lähtölammen kalat isot ja aikakaudella gladiaattorinäytöksien, 1998-99 Wolvesin pohjoisessa kattauksessa myös McGrattan. Hullua, aivan hullua ilotulittelua näin jälkikäteen ajatellen ja valtavat, laineet mehukkaat. Omistautuneet, toisilleen omistautuneet ja tuokiot kietoivat meidät verkkoonsa, verkkoon olentojen sekä otusten ainutlaatuisten.

Jännitys poreili, bongailu palkitsi ja katsokaa, lapinharakka istuu langalla. Arkistokuva astuu ulos muodostaan ja muotokuva muodostuu viettienergian koskien kuohuissa, himokkaasti hytkyen putoksissa seilaten. Lautta ihmeiden, hahmosumu maaginen ja saavuimme irvistäen, maahan spektaakelien.

Juhla suurreellinen, pulleat teriöt loistokkuuden ja pamppua, ei huolta mistään muusta. Runojalka ryskytti, illat intohimoisesti maaliinsa ryskien ja poimintavahvuudessa sesonkiin vielä Defoe, uskottavuuden valtakunnissa henki vaelteli.
 
Aivan oikein, jälleen kerran ja kehäeroottisiin tuntemuksiin perehtyneiden palatiini, huomista korpimaisemien vaikeaselkoisten kivilinnojen. Asiantuntevasti elehtien ilmoille saattoi, 1995-97 sauman olleen toisilleen omistautumisen sekä elämysmatkojen aika arvovaltaisen kultainen. Luonne kirkkaan näytöksenomainen, lähtösotakuntien taisteluiden aste yli ja kohdata näyttämöllä Poler, egot sekä statukset.

Muinaiset jumalat, suoraan aloituksesta ja eläin ilmestyksellinen, killuu plekseillä bakkanaalien. Anraumuksellinen, antakaa avautua antaumuksellisuuden ja matkatkaa aluksilla ulottuvuuksien, salaperäisiin salakätköihin nerokkuuden. Myönnämme, varastoimme sinne haaveita harhaisia ja nyt ne ovat haamuja, soittaen haitaria kuistilla.

Soittavat, isot nuuskat huulessa ja pitopöydän notkuvan päässä, loveen langennut kalmamiehestä tunnelmoi. Ääressä pöydän, niellyt viimeiset teeman toi ja syvän viihteelliset hahmot tunnelman loi. Laudalla ikkunan, tehakat taimet tupakan ja joku totesi innoissaan, niitä on tuhansia. Kyllä, maestro asialla sydämen ja Wolvesin kuninkuusluokan jonossa kolmantena tilttaa itsestään selvästi Stortini, huikaisevia mittauksia tason suoraan aloituksesta.

Myöhemmin maineeltaan ryvettynyt, haltija kiistaton vyön ja ehdoton pohjoisen nyrkkitenori, tulkintaa eriterikasta. Jyskeet uhkeat, nuijaa nukuttavaa ja erehdymmekö nyt, pankista hahmojen kaivettiin uskaliaasti esiin jopa Crowder. Leimoilta O:n, näytöiltä O:n ja sormet mullassa tunnustamme, ne kohtaamiset eivät olleet Probert vastaan Coxe -luokan hetkiä tunnetasolla henkilökohtaisella.

Jälkikaikuja, ne olivat haikeita jälkikaikuja mahtipontisten gladiaattorinäytösten ja toikkaroinneissamme olimme saapuneet, tylsistyvään aikaan modernismin. Odotteluun ratkaisun lopullisen, iskeytyi äärilaidalta myös HCH ja heittäytyjistä tunnelmoiden, suorittajia lähtö tai ulos -korin huuruisesti palvoen. Nuo prinssit valon vihreän, tiltit lankoina elämän ja aina tappiiin, villisti tuuletellen boksiin.

Niin, me kutsumme sinua Shiner.
 
Viimeksi muokattu:
Oletteko nähneet lähtöjen tulevan otetuksi; kirjoitettuna maisemaan mielen ja hetkessä samassa näimme pihamaalla varikset, harmaatakit rääkyivät kuin edellä tulemisen ja katuojista ilmestyivät pultsarit lehdille historian unohtuneet. Raakkuen, ilmestyivät raakkuen ja vaappuen, nakkelivat setelit näkymättömät voimaksi energian sisäisen.

Terapeuttiset hetket ja tämä on hetkien herskyvä henki, joka ymmärtää luonnon ja näkee eläimet. Unohtaen kaiken muun, saattajat sanan sielun kotiinpaluun ja puolella valoisalla jysähteli, puettuina sekä LB että Jay. Kosketus runollinen, Show oli jykevä järkäle ja louhoksella intohimojen, me louhimme itsemme keinuttavaan vankeuteen elämysrikkaaseen.

Mystiikan liekkien kummittelu, kairaa hikisesti ja lähietäisyydelle tunkeutuen, palaa varatankilla takaisin. Ihmeiden näköalapaikalla upealla, inspiroitua ratkaisuista näköalattomuutta vastustavista ja tunnepaikka, luo kouristelevaa kipristelyyn johdattelevia tunnekuvia. Nämä ovat ne kekkerit, joista ontto kaikkitietävyys loistaa poissaolollaan ja pidot pitelemättömät, hytkyvät loukkoihin mieltäylentäviin.

Tabut, kiertyessä teipin ja hokemassa mantraa. hahmo hokemassa mantraa. Nämä loitsut ovat, ruumiillistunutta tärinää syöksytulvien ja iänikuinen, pihdeissä sen heittäytyjä iänikuinen. Olemme päässä hyppysellisen, tasosta korkealentoisuuden kukonharjojen ja Linnén järjestystä maailman vivahteikkaasti lainaten, roskajoukkoa kuljeskelevaa lähtösienet maailman.

Utu viimeinen, utu viimeinen pohjoisen happosateiden ja tiltit lankoina elämän, kohtaamme Alex Eatonin jälkeen vuosien. Takana Stortinin operoiden, suunnistaja uurteikas lähtösokkelon ja selviytyjä uhmakas viikateviidakon, nyrkkitornado uhkuvan elinkelpoinen. Takertuja kiilamainen, kuin pyrstö korpin ja kuolemakielissä ei aivan vielä tuolloin kärvistellyt, rooli roikkuvien poisottajan.

Yksipuolisen, olemassaolon piirteiden olennaisten tyrskyisän tulkitsijan.
 
Viimeksi muokattu:
Tiltit lankoina elämän ja kerittyä loppuun kehräävien kerien, kokoontuivat lähtöteoreetikot majakalle hylättyjen unelmien ja katosivat ikuisuuksiin humuun hahmokavalgarien viitekehyksien. Sukelsivat läpi kliimaksin porttien ja välähdyksinä ajatusrakennelmien ainutlaaatuisen upottavuuden, nousivat taivaalle pohdiskelun päätyypit ja majakka sykki terhakkaana lomasta avaruusratsastajien pilvenpyörteiden.

Ja surviaiset survoivat ylös ja alas, survoivat lailla jojon vauhkoontuneen ja iltaa, ne eivät näe surraavissa tarinoissaan iltaa. Olla elinkelpoinen, vuoksi tilttien ja kiitos lähtemisen, kunniaksi Jordan Shinen. Unohdetaan sekä ohitetaan, polskijat isot sekä egot ja statukset. Arvaamattomat sekopäät, hullut saalistajat sekä elkeet muut, 80-luvun nostalgian kultahippujen. Näillä askelmerkeillä toisarvoiseksi tulkitsemme hirviöt sekä mursut, nuo näyttelyeläimet huikaisevat sekä kehien sirkushahmot kulmikkaat

Luonteessa seikkailumme korostuu paljaan paljakka ydin ja me kurottaudumme kohden ulostuloja hanskattomia, ensimmäisessä vaihdossa tai pelin viimeisillä minuuteilla. Muun ollessa joutoaikaa ja seikkaperäisesti tämän opasti meille Ricky, operoiden intohimoisten kohtaamisten kiimapiikissä. Aikakaudella gladiaattorinäytösten, esiintyi kanssa jumalhahmojen ja repäisi taiteen square offien tasolle ylitsepursuavan uhkeiden sfäärien.

Tyyliin hekumalliseen, kiusoittelevaan sekä leikittelevään ja lemmikiksi hohoten, hengeen ylvääseen Rickyn sekä Shinerin. Tiltit lankoina elämän, lähdöstä toiseen survoen ja penkillä istuen, selkään kopautusta odotellen. Valmiustila ikuinen, olla ja elää lähdöille, roikkuvat pois ottaen ja Gonger, ilmeikäs pyykkikoneen käynnistin. Tähän kategoriaan istuu iskevästi myös Eaton ja aikoinaan HCH, kulttuurin vielä kukkiessa jäljessä liekehtivän käden. Tyylipuhdas Jr. league fighter, termi oli syväluotaavasti leimat rystysiin sekä olemuksiin tuottava.

Operoinnin korkein taso myyttinen O, matkalaukut pakattuina ja silmäkulmat mustina, vailla tulevaisuuden suunnitelmia. Varaukset kirkkaiden kaukaista hölynpölyä ja sinnikkäästi yllä hahmon heittäytyvän leijaili kolkko kohtalokkuus, rajun leikin pyörteet tunnettiin läpikotaisin. 80-luvulla se jo sisäistettiin, auringonlaskuun kadonnut roolisoturi rosoisen elämän tulkiksi tuomittiin ja unohdettiin, muistettiin vain kirjoituksissa muistojen. Äärilaidan haikujen tunteikkaissa luontokuvissa.
 
Harjaantuminen, nyanssit ja hullaantuminen, majakka kiisi yötaivaalla lailla ohjuksen. Hytkyen sekä keinahdellen, saavutimme tason ymmärryksen äärimmäisen uhkuvuuden. Uljaasti hahmottelimme tason syvempien syvyyksien ja pohjasta sen noukimme arvoituksen tavoin aukeavan lippaan salaisuuksien, edessä sen vapisimme vallassa huuman kuvajaisten kurkistain.

Sontiaiset lähtöjen, myyttiset lähtösontiaiset ja urakka uskomaton, historian havinaan kadonnut. Kadotukseen tuomitut, hyväksikäyttäjät lantakasojen ja itse itsensä kadonneeksi julistaneet, kiertolaiset väkivaltaisten campien. Orjat taipumuksien, tuokaa takaisin lähtölaitumet ja junaan hypäten, avautuva käsitekuva on nostalginen.

Tämä vahva kuviokirjoiltu symboliikka, sai teidän vauhkona vauhkoontumaan ja olemuksenne värähtelyiden vaikeaselkoisesta mongerruksesta, tavoitimme suunnattoman vihan visiirinaamoihin kohdistuvan. Lyhty, syttyi lyhty latvuksessa ja kiitäjä jokainen tokkuraisena, kuin yökköset valoon villiin hakeutumassa ja pilkahduksissa, vilisivät niityt seikkailijoita.

Shawn Delahunt.

Boxla, Metro ja kolmet syksyiset lähtöleirit, aina leikkuriin ja taivaanrantaan kohtalokkaasti kadoten. Olisivat voineet vaikkapa pestata heittäytyjän himokkaan tatuointiartistksi, pukea jouluisessa kiimapiikissä ja antaa sen kohdata tarinassaan Poler, myös tasolla tällä ylisen maailman. Kisoissa kesytetyt harmaat ja keskiympyrässä värikkäät, taustoiltaan sisältörikkaat ja tähän sykkivyyteen, me olemme totuttaneet kehomme.

Hurmosta, koetteko henkevästi muotojen hurmoksellisuuden ja olitte aikoinaan se airut, joka puhalsi maireasti torveen hulluuden. Payette, miten päädyimme siihen ja se on mysteeri, myös vapaaherralle äärilaidan. Otetaan tarkasteluun Sandhallin teos ötökät ja se on tunnistusopas, olemuksiin hahmojen. Lemmikki ikuinen, läsnäolo vuorten huippujen ja otteli aikaan, gladiaattorinäytösten sekä kehäeroottisten kohtaamisten kahden.

Olemme romantikko lähtöjen, tunnistamme lajinomaisen käyttäytymisen ja hehkuva suoraan aloituksesta kuningas, oli poikkeavuuksista huolimatta lajityypillinen Jr. league fighter.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy