Silmään pistäen, silmiin pistävästi ja kietoen verkkoon kehollisten taikojen, hetkien vangiksi antautuen. Siinä huumassa kylpien, armoilla laineiden ja yli lyöden, olimme taivaissa muodokkaiden nautintojen. Harhaista usvaa, yöllinen metsä ja ulapalla tajunnanvirtaisten harhakuvien, joku kurotti kättään.

Näin, taltioimme tuntemuksen ja teimme sen, alaisena helmeilevien värinöiden moniulotteisten vaikutuksien. Olkoon tämä, olkoon tämä seikkailu sukelluksien säväyttämä ja niittyhärkit, avautuvat kukkivina valkoisina merinä mäkihärkkien. Syvään, tunkeuduimme syvään ja pettymys karvas, kun Marini naulasikin innosta puhkuen vasurillaan.

Ei niellyt, suorittanut rooliaan historiaan taottua ja polttopisteessä sätkinyt, lailla hervottoman säkin. Alla ylitsepursuavan pampputulvan, antaumuksellisesti ulostuloa niellen ja kupoliin ottaen, kuten tottuneet olimme. Haarassa taiteen tässä ja mursihan Breaker kätensä iskutulvassa kupoliin Wolfmen Jackin, nimenomaan kupoliin ja ilman pipoahan operoi kehissä verisissä Wolfmen.

Melkoinen lopputulema sekin melskeissä kohtaamisien, ytimessä kuitenkin luotettava miellyttäjä ja pää kopsahteli, pomsahdellen kuin sarjakuvissa. Intohimoista, räiskyviä räjäytyksiä sekä lovekasta louhintaa, toe to toe with Nicky. Otokset klassiset, McIlhargey ja kehäeroottista latausta äärilaidalta kutsuen, palloa isoa huuleen runollisesti pyöräytellen ja Nicky sekä Dr Hook.

Keihäs pystyssä ja Pfaff, ei ompelemalla loppuun kulu.
 
Viimeksi muokattu:
Osaa, nauttii ja sen aistii, tuntee luissaan. Se tarttuu, siihen samaistuu ja yhtä nautintoa, sekaisin mielihyvästä. Vaihtaa kättään, naulaa ja Kimble nielee, koko äijä nytkähtää. Tuntemukseen tuohon, havahtuen ja täristen sekä kuolaten. Lopulta elpyen, välissä mansikkarivien ja nieli koukkuineen, koko äijä taaksepäin nytkähtäen.

Tulkitsijoilla, tulkitsijoilla haavansa ja haamunsa kaikilla, tiedolla tuolla ei järkytetä kuin visiirinaamoja. Ilmiöt kiehtovat, puhuttelevat ja päästä varpaisiin, kaartuu aaveiden metsästäjän suunpielet hymyyn. Siihen vastataan, tiukka spurtti ja olo on kevyt, kokemuspiirissä ulottuvuuksia läsnäolon tieteistä tuttuja.

Joku koputtaa, koputtaa oveen näkymättömään ja se on keskellä, keskellä kaukaista peltoaukeata. Saapuu esitaistelija alkulähteiden, psyykkisen tutkimuksen tiet ja esoteerinen henkisyys, salaperäiseen usvaan vihittyjen sielujen kiväärituli. Se laulaa, livertää kuin taivaalle sinkoutuva kiuru ja seuraavaksi on vuorossa maakuntalaulu, elämyksien junan ravintolavaunussa humaltuneiden apostolien.

Parlamentti, heittää loikkia riemun ja tiltti tuo, hengitetään vielä kerran syvään katkuja sekä kutkuja sen. LB mylvien, napsahdettua leukaperiin vasurin ja olimme jo ohittaneet prime-piikin, takana strippiklubit sekä katuojissa rämpimiset. Rystysissä siintäen, jo leimat ottelijan urahautaisen ja lipaistessani session makua, oli kotoisaa kuin 80-luvulla. Lähti terävästi, oli terhakkaa ja teki, teki mieli telmiä.

Niin, jälkiväristyksiä ja edessä vielä uniformussa Bruinsin, se mammutti kera mörön ikimuistoisen.
 
Viimeksi muokattu:
Väreillessä energiakenttien, syvyys periaatteiden henkisten leijailee yllä suon ja rauhoitettu temmellyskenttä luonnon ihmeiden, otusten kiehtovien ja mahtipontisen aution kauneuden. Ylevyys kutsuu jylhyyttä ja tuolla takana männyt kitukasvuisen. Dr hook sekä Jim Murray taikovat bongailtavaksi stick fightin myyttisen. Olosuhteet, olosuhteet lienevät suotuisat ja täällä pätevät lait tajunnanvirran lautturien, lähtökäki kukkuu ne kuultavaksi kaikkien tiedonjanoisten.

Yöllisten kulkijoiden, kosteikoissa rämpijöiden ja pureutuessamme maisemaan tarkemmin, toteamme kosketuksen ihmisjäljen ja udussa nousevan auringon säteiden, heijastuu väkivaltainen rautaliiga läntinen. Uupui ulottuvuus inhimillinen. liiga tyhjäksi kalvettujen silmäkuoppien ja idea, tempaa mukaansa kuin livertely metsäkirvisen.

Onko se kangastusta, kangassuota ojitettua ja säkeet ovat ylistyslauluja väkivaltaisuuksien, hälytysajoneuvojen ääniä vinhasti mukaillen. Symboliikka avautuu, käsinuket toimivat tulkinta-avaimena ja antaa virrata, virrata viinin nimissä evoluution lähtöhengellisen. Heti huomenisssa, huomenissa tuikkaamme tuleen tornit ja se on taisto todellinen, roihukoon roihu kietoen kaiken viittaan mystiikan pyörteiden.

Ajatukset, liihottelevat omia majesteetillisia ratojaan ja kohoumat. ovat vangitsevuudeltaan ylivertaisia. Kokemus planeetallinen, suriseva tietoisuusmuisti ja näkökulma lähtökeskeisen, onko puettuna LB sekä Jay. Näin kysyi, nukke tikkiarpinen ja silmäkulmissa mustissa, se oli jäljillä tarinankertojien rikkaan perinteen. Sitten pitkospuilla. Cali Kid kohtaa viiksi-Staminan ja mikä asettelu teoksen, sytyttävä johdattelu kohtaamiseen kiinnostavien.

Vimma. millä vimmalla nuiji Jay ja edelleenkään emme pysty ymmärtämään, millä vimmalla nakutti Jay. Yli kaiken, vimma ja tapaan Coxen, käytiinköhän tätä herkkupalaa läpi kera tuoppien. Myös se, kipuaa tikapuilla huomionarvoisuuden ja nostaa päätään, ylle muovilauttojen.
 
Jay, viikset sekä kestävyys, se herättää tuntemuksia lämpimiä ja piireissä lähtöjen sytyttää, riippumatta suuntautumisesta. Makunystyröiden taipumuksista ja loputtomasti tikkaava kairamies, lippu kohoaa salkoon. Vaikka olisi karvaista ja yököttävää, kuin 80-luvulla ja soraääniä ei kuulu.

Vain keihäät laulavat, lurittelevat sävelmää hyytävää ja siinä jatkumossa, itäisen rautaliigan verisissä loukoissa. Poukkoilevassa tarinassa, mörkö sekä viikset ja ACHL, kultaa vuollen. Lumoavasti keinahdellen, kuin keiju ja huiluissa mustapääkerttu, hahmot sinkoilevat esiin valtoimenaan vyöryen.

Ryöpsähdyksistä eläen, niistä nauttien ja välillä sortuen, onnesta hehkuen sortuen tielle mieron. Aivan, aistimme kukkaset halun ja himokkaasti, orsilla ylimmillä valtakunnissa himon. Kulku tarinan, vie mukanaan hullaantumaan ja otetaan ajatusleikki kirkkaiden osumasta kesken maestrojen viihteen.

Lähteet nautintojen, keinuminen ja ei pettua, ei ollenkaan petäjäistä. Hurraa, muodoille ja LB sekä Cali, villi ja renttu palaa varatankilla takaisin. Naulaa tavaramerkkinsä, viihdyttäjä vuodattaa tyylikkäästi verensä ja uskokaa tai älkää, me haluamme viihtyä. Viihtyisimme, pauloissa viihtyisimme ja sitä maalailtaisiin, nämä molemmat roolimyönteiset puhuisivat siitä kohtaamisesta päät pyörryksiin.
 
Katsokaa, myyttinen lähtijä kiitää taivaalla ja ottakaa, ottakaa vastaan valoilmiön monisärmäinen sekä ilmiömäinen luonne. Määritelkää, ulos purkakaa se keinoin pantomiimin ja tehkää, tehkää se tajunnanvirtaisten leimahdusten aallokkojen nostelmassa. Siellä villisti elehtien, kuolaten sekä täristen ja lähtee sähäkästi, terävästi vatsaa.

Uhanalaisuusarvio, elinvoimainen ja läpeensä, läpeensä asti hurahtanut. Kiinni kuvissa, mielikuvissa ja usva mystinen, esiintyjä sekä idea siihen kadoten. Kohokohta taiteellisen taipaleen, hyväksytään se ja takana taipaleen, tolkuttomasti touhuten. Vailla järjen hiventä tai häivää ja taulu mielen, kuin kitumaan räme. Muodostus pinnan, muodokkuus hivelee silmiä ja rahkasammalten lomassa ratsastaa kohtaaminen korkeampien henkiolentojen.

Elävästä elämästä ponnistaneiden, siitä johdettujen henkiolentojen ja hetki on naamioitunut, naamioinut olemuksensa karpaloksi. Katselimme näytelmää, raosta teltan oven ja oli vinhaa, mielipuolista sekä yhtä kaikki, ehdottoman sekopäistä. Olimme yksi niistä, siitä ikuisuuksiin säkenöivästä joukosta viuhtovien julistajien ja tällä erakkomaisella suolla asuneet olemme, ajoista hulluista hulluimpien.

Higgy, viittauksena noin sadan miehen sotajoukkoon ja kaikki tämä, kätkettynä häiriköivään hahmoon. Johtajuus sekä juuret, haudattuna havinaan historian sekä perinteeseen runonkerronnan. Täydellistyminen, luvassa lienee tuikkauksia ja ne kaikki elementit, ympärillä bench clearing brawliin sijoittuneen kohtaamisen. Kiehtoi, aivan vietävästi kiehtoi mitä viehättävin ja kehäsissit arvaamattomat, huligaani-urkurin nimi löytyy kärkisijoilta lapulta jokaiselta.
 
Rankkia, rankkia valunut tielle ja tolpissa, "Me olemme nähneet lähtöjen otetuksi tulevan". Maisemissa, olkoon se maisema mielen ja kuka oli tuo myyttinen me, nuo sessioihin aina äärimmäisyyksiin asti hurahtaneet. Juna elämyksien, kiertää kiivaasti ratoja mielleyhtymien ja tulisessa leiskunnassa sen, löytävät he aina toisensa. Toisilleen kuuluen, toisilleen omistautuen ja syvällä verkossa kohtaamisten, silta taianomainen.

Karjavaunussa ylitimme sen, sillan ihmeiden ja raikuvasti röhkien, sikanaamariin verhoutuen. Lajitovereille kerroimme, seminaarista vieraslajien ja eurot sekä visiirinaamat totutusti harmauteen arjen höyrypäisesti kirottiin. Sitten yksi kodittomista, sitoutuneista julisteiden liimaajista ja palatsinsa menettäneistä, runollisen tulkinnan syvään oppineista.

Ikiaikoihin höynähtäneistä, kulttuurin kukintojen ainutlaatuisista oppineista ja vannomme, materiaalin kiehtovuuteen vajonnut on hän. Vajonnut, vajonnut aina mielipuolisuuksiin ja mystinen luontoretki, helmoissa mielipuolisuuden. Huudahti koditon, sykkeessä raikuvien pilkkalaulujen ja maailmojen välissä operoiva huudahti ilmoille nimen Collins.

Huh, Collins istuu päälle LB:n ja räikeästi, hulttiosoturilla näyttämöllä kirkkauden ratsastaen. Me, me katsoimme matsin sen ja Bruins puki molemmat, ilmoilla lupaus seikkailusta. Reagoi, veti puoleensa ja salpaamana jännityksen, sinkoutumista kliimaksiin odotellen. Syövereihin täydellisen onnen tunteen ja meedio ottaa vastaan viestejä nokassa laiturin, on elehtien yhteydessä maahan haltijattarien.

Kerran vielä, vielä kerran aika noitamatkojen ja äärellä nautintojen kohoutumien, seksuaalinen haltioituminen todellisuudesta sadismin ja valkoinen kirja, avautuu mitä räväyttämämmin.
 
Viimeksi muokattu:
Haittalajit, nyökyttely hyväksyvä ja Collins selässä, sisältöä irvokasta. Irvokasta kuvaelmaa, irstailevaa romantiikkaa ja tuulet tarinoiden romanttisten, aina kurjuuden notkoista ponnistaen. Hökkelit polttopisteessä koukeroiden, hautaröykkiöiden penkominen ja häpäisystä halveksuntaan luonnon, kuvaajan sekä kuvattavan kohtaaminen.

Ajatuspolulla tällä, viekkaan vinhasti löytöretkeillen ja kohtaloiden kolkkoutta hamuten, kuohujen kiihkeyttä janoten. Aina polkien, rullaten sekä tangolle nousten, teemana näyttelyn oli sadismi sekä niellyt viimeiset. Tila tuo, tla näyttelyn ja sijoitettuna se, taianomaisiin hetkiin toisen tutkimisen. Tunnelmiin tiiviin tarkkailun, aikaan miellyttämishalun elkeiden löytämisen ja säveliin eleiden, ihastumisesta kumpuavien.

Tila hylätty, autioitunut ja henkeä kannatellen, rakenteissa tikittävät kellot kuoleman. Päivitimme näyttelyn, poltimme koko aarteiston ja nuollessa liekkien, on vapauttavaa olla haltoitunut. Ydintä ravitsevaa, olla hurmioitunut ja roihu oli vailla kauaskatseista lennokkuutta, antaa kaiken olla roskaa kurjaa.

Vain jyske tuhon sielua hellien, on kylvettynä tuhon siemenet ja ankkuroimme olemuksemme, keskelle tikittävän mielikuvitusrikkaiden valokeilojen. Tienviitassa toisessa, siinä luki kammottavuus ja täällä taas, otetaan haltuun estradi. Hämyssä yön, nakuttelee satakieli ja loppuun ammennettu kuitenkaan ole ei, runoudessa sointi kuuluva kohtaamisten majesteetillisen tulkitsijan.

Rinki jätkien, keskiympyrässä sessio valittujen ja intohimoinen, ote Ontarion väkivaltaisten Campien.
 
Leiskumisista leimahduksiin ja sävelet alun, sadistinen O ja säteilee kaksi hahmoa. Säteilyä suoraan aloituksesta, kohtaaminen kahden ja värinät kehossa sekä tarinat taustalla, Kaikki kohdallaan, molemmat haluavat ja molemmat nauttivat, sessioiden taikaa aina äärimmäisyyksiin asti tunnnustavat,

Hautaan tai katuojaan, johdattavat kohtaamiset kahden ja nuollessa hekuman, koditon ei ole kukaan. Ei onneton, ole kukaan ja jälkeen vellovien orgioiden, hyytävien teloituksien sekä päällekarkausien. Idea kirkas, intohimoinen aikakausi näytöksien, suoraan aloituksesta lähtevien esiintyjien ja omanlaisensa vire, vahva hyppysellinen maukasta Boxlaa.

Soturit, taistelijat ja tappiin, hamaan kuolemaan.

Boulton vastaan McPolin, yhä uudestaan ja koko kulttuuri eli sille, sitä hengittäen. Ylistäen, himoiten sekä palvoen ja kohdatessa katseiden, silmäkulmassa pilkehti ilo. Leikki ilo, tanssi ilo ja kroppaa, sadevaatteissa vatsaa. On ilkikurinen, leikkisä sekä leikkimielinen ja tuolla huipulla rinteen, meillä oli hauskaa.

Järkäleitä, vaviskoon maa.
 
Jätkät, rauhallisesti kävellen ja toisiaan, toisiaan janoten. Luopuen, kamoistaan luopuen ja halliten, hetken suuruutta halliten. Toisiaan mittaillen ja täällä, kukaan ei täällä hosu. Lähtee tyylikäs, lähtee vimmainen ja iskut sadellen, nytkähtelevät kupolit. Vaihtuessa iskukäsien ja näin maalaili meille, ääni sisäinen.

Takaa vuosien, vuoristorata ihmeiden ja vatsanpohjassa kipristellen, luonteen kipristelyn tunsimme. Piirtyi siitä, kartta maahan kananlihalle menemisen ja jo 80-luvulta kehittyen. näky oli taianomainen. Kesäinen, jätkät rauhallisesti kävellen ja kohokohdan irrallisen, teoksen näytöksenomaisen luoden.

Huipennus, selkäpiissä kihelmöi ja herkistyy mieli, nuo tunnepiikkien ilotulittelut. Lopussa 90-luvun, mielin määrin ottelijoita kattauksissa ja kaavalla samalla tuolla, päti sekä puri nerokkuus. Toisaalla Spits, tantereilla jään ja Spits toisaalla, kääntää kulkua takaisin rähinään. Sotaisia nakkoen, bongailtavaksi nakkoen ja Pride, Hustle and Desire, valokeilaan taas kerran ilmeikkäästi palaten.

Oi, öykkärit. Kaaoksesta, kaaoksesta versoen ja meidän, hyvä oli olla. Touhua, sitä touhua ja temmeltämään, kaikki minussa halajaa temmeltämään.
 
Viimeksi muokattu:
Barn hehkui, se loimusi ja roihahti, kehässä brawl roihahti. Räkää sekä sylkeä, niin innoittavan eriterikasta ja kaljat niskassa, intohimoisen mielikuvitusrikasta. Massa vellova, on ilmeikästä ja yhtyvät toisiinsa, nyrkein yhtyvät runollisilla veriroiskeilla. Tuli Kugel, kuin hirvi rymisteli ja pullisteli kuin mielipuoli, olo kuin oltaisiin taas 80-luvulla.

Nostalgian kultahipuilla, tällä taikamatolla ja noituutta, sinua kutitteli kyljestä. Lupaus seikkailusta, ihmeitä ja olet olento ihmeiden, valtakunnasta ihmeiden. Lato menneiden, olen vanki menneiden ja pauloissa lähtijöiden, muistoissa tulijoiden eläen. Luola vihonviimeinen, kiintymys perimmäinen ja äärellä äärimmäisen, äärilaidalla syvään hengittäen.

Tuoksuja nuuskien, alkusävelet lumoutumisen ja hetket hurahtaneiden, toisistaan hurahtaneiden. Aivan, polvet verillä ja päivät pääksytysten kitkien, aika ajoin onnensekaisesti itkien. Sitkeä, olemme fanaattisuudessamme sitkeä ja sitkeä olemme, olemme aina äärirajoille. Muuta tohdi emme, tohdi emme toivoa tai loihdi uskoa, tolasta asioiden paremmasta.

Sessiot, rähinäkylllästetyn väkivaltaiset iltamat ja sinkoilevat hahmot. mielin määrin sinkoilevat hahmot. Jälkiä sielun, jälkeen tulemisen ja Spits rummutti, Barnissa lemusi tuoksu virtsan. Yhdessä, yltiöpäisen yhteenkuuluvuuden loivat huligaanit ja tuo kuvasta pois jahdattu ilmiö, keikutti lanteitaan kliimaksiin. Silkkaa 80-lukua, ne pukivat molemmat sopersimme korvaan mielitietyn ja palvojat raikkauden lopullisen ratkaisun keppihevosella ratsastaen, nimi sen oli staged.
 
Viimeksi muokattu:
Yllätti, sade meidät yllätti ja tuhosi, riekaleiksi repi edessä siintävän päämäärän. Emansipaation sosiaalisen, aallonharjalla ratsastaen ja murtajalla aaltojen, puhkui aallotar aaltojen. Puhisi, ylivertaisena puhisi ja hahmossaan lumosi, yläpuolelle muiden kohosi. Filosofia budoaarissa, elegantissa tilassa ja kohokohdissa kohoavissa, tavoitimme vireen kohtaamisiin johdattavan.

Kohtaamisiin, kohtaamisiin kahden ja luonne hehkuvan hehkeiden näytöksien, näytöksenomaisuus linkitettynä tunnepommituksien mahtavuuteen. Kyllä, mahtipontisuuteen ja irrrallisuuteen, katku sessioiden iholla tuoksuen. Siihen, siihen runollisuuteen ja vangitsi momentti vaaran, tämä kieleke luhistuu tahansa milloin.

Shiner, 20 iltaa!

Elkeet pahan, elkeet paheellisuuden ja rooli pieni, pullea kori ja pureva ilme- On lakaistava, viemäriin on lakaistava ja kakut ylenpalttisen juhlavat, öykkäröinnistä ikiaikaisesta. Öykkäröinnistä pienimuotoisesta, raikkauden bullying ja ei tietoakaan muinaisesta sekopäisyydestä, menneiden melskeiden kehäraiskauksista huikaisevan brutaaleista.

Muovilauttoja, rämmimme oksennuksessa ja hamuamme edes pikkiriikkista kovistelua, koputtelua sekä pullistelua. Jätkämäistä poseerausta, virrassa tapahtumien ja sitä samaa, ainaista elostelevaa punaviivaa. Kulmista ei tulla, hihat ylhäällä sekä kypärä takaraivolla tullaan ja näin huhuili, henki pullosta. Lojui siinä, rantakivien lomassa keinuen ja lähettänyt oli sen. itse HCH saarelta lähtöpippaloiden kaunokaisten.
 
Viimeksi muokattu:
Ne pukivat, pukivat molemmat ja näin hoki, humalainen kadulla. Sitten jo tuuletellen, kiivaasti ampaisten ja vimmaisesti tuuleten, sillalta alas ponkaisten. Kuohuihin vajoten, yhä villisti tuuletellen ja samaistuimme roihuun liekin, tärisimme mukana tarinan koukeroissa kuin olisimme olleet 80-luvulla.

LB, kaivettu roskiksesta takaa rähjäisen strippiklubin ottelevaan, Jay ei vielä lähtenyt kaupunkiin enkelten kairaamaan ja vielä Shoe, suustamme puskee vaahtoa. "Mitä sinä etsit täältä, mitä sinä etsit täältä" ja juuri tunnetta tätä, sitä me etsimme täältä. Seikkailun tuntua, kohtaamisen tenhoa ja jännitettä elämään, pamppailua intohimoista sydämen.

Ontarion Shoe, vatsassa perhosia ja henkeä haukkoen, mikä nerokas lisä kattaukseen hahmojen. Kengissä näissä, näissä kengissä ja hoitoa intensiivistä, hamuamisemme vajaaksi jääden. Takaa vuosien, pettymys kutsuen ja yhdessä epäonnistuen, yhdessä onnistuen.

Viuh, keihäät niskaan paukkuen ja Gongshow saapuu kirkkaisiin, ruhtinas pimeyden Shown väreilyssä sekoillen. Jo maiskutellen, sisällämme pirisee soiva lähtölelu ja raiteiltaan ei suistunut runoilija, kutsumus mestarin on pyhä. Se on syvä, kuin luonne leikittelyn ja hurahtanut hurisee, vajotessaan humuun sinun.
 
Vieri vieressä, kiinni kyljessä ja käsi kädessä, kuin takiaisena. Isotakiainen sekä pikkutakiainen, vain kellot kissojen kohtaamista todistivat ja heti ensisilmäyksestä tarunhohtoista, taikaa tähtiin kirjoitettua. Liekit ilon, leimahdukset poskipäillä tanssien ja leikit yhteiset, jotain untuvankevyttä. Vahaa, vahaa olimme me ja poispäin pyöräillessämme, mielessä sykki LB sekä Whalers.

Ne ajot ja numeroihin, kupoliin sekä röyhkeästi takaa puun. Himokkaasti takaa puun, kädet oikeaoppisesti ylhäällä ja maku veren suussa. Rakkaita on jokainen niistä, ajoista petomaisista ja aina vastassa Whalers, se on kummallista. Miten hyppäsit hahmoon hänen, siirryit tarinaan tähän ja ilmestyit tarinaan meidän. Tarinaan, jo tunnettuun, läpikotaisin elettyyn ja tylysti, Jennings selästä levyksi.

Ehdoton suosikkimme, teoksen olemus häijy ja janoamme lisää, tenhoa sekä virettä lumoavaa. Vangitsevaa, haluamme syventyä ja siinä samassa matsissa ne kohtasivat, luonteeltaan väsähtäneessä. Torrie, Kastelic sekä Jennings, ehkä se tarjoaa vastauksia ja railakkaita tapponiittejä, reipashenkisen öykkäröiviä ylikelauksia.

Hyrräämisesti hihkumiseen, rullatessa jalkojen ja nykäistiinhän se kerran takaisin penkille Bruinsin, junan suihkiessa kohden kliimaksia. Kiehtoessa, kaiken kiehtoessa ja lopulta omien kuristusotteessa, kuin yössä jälkeen kostean iltaman. Whalers, sinä käännyit ja minä sujahdin välistä puomien, ne tekevät huoltotöitä radalla. Kirskuu sekä rytisee yössä, kun sinkoilee kipinöitä ja syrjässä katseilta, tapahtuu ihmeitä.
 
Viimeksi muokattu:
Kokoontuivat, kerääntyivät katsomaan ihmettä, ilmiötä ainutlaatuista ja henkeään haukkoen, koko joukko pauloissa ilmestyksen. Hurahtaneina, muodoista nauttien ja muodokkuuten hukkuen, vajoten yhä syvemmälle hurahtaneisuuden suohon nevamaiseen. Sokea pakkomielle, kiihko sekä himo ja havainnoiden avoimempia, huolitellun paljaita laikkuja.

Puuton avosuo, huokuu tenhoa kohtaamisten ja kohdatessa kahden, värisee ojittamaton. Väreilyssä rämpien, rämmimme värähdellen ja yhtä saraa, raatetta sekä kortetta. Suon huokaus tiivistynyt, loihtii balanssia välille hengellisen sekä lihallisen ja olkoon tämä, ei-kielellinen kehollinen kokemus. Tuntemus, tuntemuksien laiturilla ja kohta tuntemuksien junassa, tapaamme taas uudestaan.

Aaltojen aallotar, sinun voimastasi ja tunnevyöhyketerapiaa, ikuisesti ilkikurista. Jaksamista, uskomatonta jaksamista ja jatkamme kantamista lipun, lahkon sekä loven puolesta. Keinuen sekä keinahdellen, valtakunnissa ekstaasin ja konduktöörillä, innoittavan murjottu olemus. Mielipuolisen nopeasti laskimme, yli 100 otettua ja pelkästään O:ssa, sadismin yltäkylläistä juhlaa.

Ei aivan, 120 päivää ja huolimatta siitä, eittämättä taikaloistoa korissa. Kerrontaa tarinan, runonlaulantaa intohimoista nuijitussa hahmossa ja olalla konduktöörin, istuu korppi pöllönaamarissa. Sijaan matkalippujen, leiskuvat sävelet lähdöille ja oletteko nähneet otetuksi tulevan niiden, aterioineet äärellä nieltyjen viimeiseten. Sydän pamppaillen, kohoutumissa maan ja jäntevä piloerektio, kuningatar virnistelee ylivertaisena.
 
Psykedeelinen installaatio, mieli kuvina ja eroottisten hallusinaatioiden näyttelytilassa, itseään hyväileviä elementtejä.Hurmos teoksen, ryöpsähti kasvoille ja vimma mukaantempautumisen, mielihyvän keskuksia mielipuolisesti moukaroiden. Väreily tajunnanvirtainen, lataus alkukantainen ja pauloissa sen, liekehtien kuin kipinätehdas idearikkauksien.

Silkkaa taikaa, silkkaa himoa ja vartija intohimoisten ratojen, tuntemuksien junan vastaanottaen. Taustalla, siintää pieni mökki ja mökin takana, hedelmää kantaa Huvitus, Hedelmää antaa, maalauksen lumovoima huokaa ja koko maailmankaikkeus huojuen, kun raikaa säkenöivät sävelet kohtaamisen. Salamapaikannin, olemme salamapaikannin ja viehättynyt olemme purkauksiin, tulivuorenpurkauksiin.

LB sekä Ray, hehkussa sen ja lauloivat sydämet, molemmat yhdessä hehkuen. Aallotar aaltojen, ylivertainen ja ote taiteellinen, mökki liekkeihin roihahtaen. Takaa karviaispensaiden, kysymys esille nousten ja kaipaatko sitä tunnetta, kun hehkuit hyvää oloa. Huokuessasi, elämyksellistä onnea huokuessasi ja taltioidessasi, toisilleen omistautuneen parin uhreiksi liekkien.

Rummuttaen, dominoiden. Viiltavä tunne rinnassa, viiltävä tunne vatsassa ja uhkeaa, silmänkantamattomiin aivan kaikki uhkeaa. Muodoille, tokaisi painokkaasti vartija ratojen ja maljojen juhlallisten kadotessa kurkkuihin, valtaan astui ääni sisäinen. Olen läsnä, vajonnut syvyyksiin ja manaaja kosteikkojen, kutsui auringon hyväilemään mieltymyksiäsi.

Et tunnistaisi onnea, ilman elvyttävän sateen lempeyttä ja 4 vuotta, 11 kuukautta sekä 2 päivää, kipristellessä varpaiden.
 
Viimeksi muokattu:
Syttyessä, energiaa ja himoa. Yltäkylläistä, palavaa sekä liekehtivää himoa. Paratiisi maanpäällinen, lumottu puutarha ja haluamme, me haluamme. Hurahtaa, hurahtaa aivan hulluna ja kokonaisvaltaisesti, hurahtaa hurmoksellisesti.

Tässä loimussa, hehkumme yhdessä ja imeä, piirteet sekä vivahteet, Poimia nyanssit, virittäytynyt kehokeskeinen maailmankuva ja kohdatessa kahden, ylistävät hihkaisut. Palvomme, olemme armoilla ja janoamme alistuvaa antautumista, seikkaperäinen ykseys.

Kuohu takoo, rakenteita mielen purkupallolla ja laineet poraavat väyliä, nykimisestä kipristelyyn.Tänään on liputuspäivä ja liputamme puolesta, vatsanpohjan perhosten sekä sydämien pörriäisten. Tunnelmallinen elämyshotelli, vauhkon kiimaiset olemukset ja sinkoilua säestää vimmainen rytinä, lähtölinko nakkoo helmiä yllemme.

Olemme ne, fanaattiseen näkemykseen nojaavat lahkot ja hyppysissämme, kiintymyksen kiihkomieliset kraaterit. Yhä syvemmälle, väreihin sekä tuoksuihin ja näyn omaisesti kirkastuen, säväyttävät hahmot LB:n sekä Cochranen. Aloituksessa, ennen kiekon putoamista ja rentut, viikset sekä uppercut, nostalgian kultahipuilla nautitaan.
 
Kaivanneet olemme, kutsua kohtaamisten eläimellisen taian ja ulottuvuuksiin, halu iskeytyy syvälle olemuksiin. Väristen, jännityksestä täristen ja haavanlehtenä havisten, lähtötuulten hyväillessä kokonaisvaltaisesti kehoa. Kumpareille, kohoamme kukkuloille ja löytöretki kananlihalle menemisen, olemme syväänsukellus ilmiömäisen kutkutuksen.

Poltteet, antakaa ilon tanssia mättäältä toiselle pomppien ja etenee jo riemuisasti loikkien, hahmo sammalpeitteinen. Kevätlaidun innokkaiden mielien ja olkoon tämä lähtölaidun, ratkiriemukkaiden tunnelmien. Uhrilehto myyyttisten kohtaamisten ja ryskyy hyydepato murtuen, jysähtää ahnas valtakunta uhkeuden.

Rääkäisy intohimoinen, boksiin villisti tuuletellen,
 
Viimeksi muokattu:
Lauantain kaiken salliva, kaiken mahdollistava rähinähuuma ja villit, villinpuoleiset soidinmenot kehräävien väkivaltaisuuksien. Sadistinen O, pöllönaamarit ja valot vihreät, nakelkaa ruumispussit. Nakelkaa banaanit, rytisten kuin hirvi ja rinki hulluuden, killuu plekseillä mielipuoli.

Kuolaa, kuolaten sekä himoiten, räkää ylle sadellen. Orgiat, sekamelskassa viuhtoen ja rähinäheijarit takaraivoihin iskeytyen, raiteilla yli kelaten. Kupolit, kupolit sammuksiin ja latvuksessa humisee, velloo pohjassa vatsan. Sekaantuen, toisiinsa sekaantuen ja yhtyen, tämä on epistola päällekarkauksien.

Runoudessa, epiikassa sekä draamassa, suoraan aloituksesta lähtee.
 
Lauantain kaiken salliva, kaiken mahdollistava rähinähuuma ja kiehtoo, viettelyksen tuulet kertovat nousevan myrskyn. Tyhjenevätkö penkit, karauttavatko joukot ja harjoitammeko aikamatkailua, löydämmekö itsemme 80-luvulta. Maireasti hymyillen, tyydytettynä ja onnesta täristen, kun iskeytyvät niskaan keihäät verenhimoiset.

Kaunista, on kaunista ja teoksissa, maisemakuvauksissa on värejä sekä tuoksuja. Muotoja, ehdottomasti muotoja huumaavia ja Suppurissa, humalainen ryömii nokisessa hangessa. Selkeällä suomen kielellä toteaa, Houndsia vastaan totutusti leimahtaneen ja hallissa nähtiin kiimainen kavalkadi otetun kymmenen, parit hurmoksellisen lumoutuneina toisistaan.

Ph.D, Gongshow-iltamia Ontariossa ja keskiympyrässä, egot sekä statukset.
 
Viimeksi muokattu:
Lauantain kaiken salliva, kaiken mahdollistava rähinähuuma ja mielipuoliset sessiot, mielipuoliset toisiinsa sekaantumiset. Hihat, takaraivoilla ja teippi kiertyy, runoilee pesusta pyykin kaupungissa syntisessä. Brawl, suoraan ensimmäisestä aloituksesta ja olemukset koppavat, kaikki versoo huomionkipeydestä.

Pukeneet, molemmat elähdyttävästi pukeneet ja intohimon vuoristorataan varustautuneet, tunnekylpy sinkoutuu kasvoille. Lähtömuusat livertelevät ryöpsähdyksistä pulpahduksiin ja erilleen massasta vellovasta, omaan tilaan sekä omaa taikaa, Hekuman polttopiste vispaa meistä vaahtoa ja heittäytyjät pamputtavat toisiaan sykkeessä ilmiliekehtivässä, ilmeikkyys puree naamariin.

On, on valtavat ja Missy, Ontarion kukkein Bush.
 
Lauantain kaiken salliva, kaiken mahdollistava rähinähuuma ja hyytävät teloitukset, giljotiinit sekä seivästykset. Kyllä, maasto on tuttu ja tässä ilmastossa, kylvimme onnen siemenet. Puu on jo iso, luonteeltaan villi ja olemuksellaan muistuttaa meitä siitä, kun askeissa O:n viilettivät hulluista hulluimmat soturit.

Sinua, juuri sinua ja kokonaisvaltaisesti sinua. Sadistinen O, niin murhanhimoista ja täysin pitelemätöntä, maestrot ovat arvaamattomia. Tilttaavat tappiin höyrypäisinä, vauhkoina sinkoilevat ja iltojen kuohuissa, kuohujen sepät takovat mestariteoksia. Napsivat mahtipontisia kakkuja, omena oli muodokas sekä maukas ja siinä oli eittämättä vivahde, penkkien tyhjentymistä.

Kurja seesteisyys, visiirinaamat sekä eurot.
 
Tiivistetysti, olemassa olla varpaiden kipristelyssä ja olkoon se, tavoite ylväistä ylväin. Olemuksemme ydin olennainen ja olennaisuuksiin sukeltaessa, hyppysissä lepää pyhistä pyhin. Kokemus keinuttavin, olemme valtias taikavuorien ja huoneenhaltija elämyksien, mystinen kuiskaus syystuulien.

Yhä korkeammille korokkeille, paatoksesta paisuen ja kansa kerääntyy markkinapaikoille lähtöjen, fanfaarit enteilevät paljastamista muistomerkin. Tavoitatteko kulun ajatuksien, lomassa hyrräämisen ja kiintymys on kuin kengurupallo, ensilumi sisäinen.

Kuolavanoilla höystäen, sähisten sekä säksättäen ilmoille lausumme lailla runonlaulajien sen ja varrella tarinankerronnalisten polkujen, oli Thunder Bay Jr. A. Karille ajautuen, hylystä sen nousi kartalle kehäväkivaltaisuuksien Thunder Bay Jr. B ja alueen parhaat Midget-jengit kattauksessa kera perinteisten Jr.B kyhäelmien.

Hylättyjen, nuhruisten ylijäämäsoturien ja tarjonnassa kukkeimmassa metsäisten syrjäkulmien, näyttämön uhkeudessa 15-vuotias kohtasi keskiympyrässä vertatihkuvasti parikymppisen. Suoraan aloituksesta oikeaoppisesti lähtien, huomionkipeydestä hehkuen ja hulluksi piiskaten sekä vielä hullummaksi lietsoen. Kirkkaudesta valojen katuojissa rypemiseen, taival kivikkoinen lähtijöiden ja nautinnonsekaisessa tunnekylpyssä, kellumme suurimmaksi osaksi edelleen.

Lopulta auringonlaskuuun, auringonlaskuun kadoten toimintamalli Northwesternin kultainen ja raunioille sen, syntyi alkukantaisessa rähinäpitoisuudessaan ylivertainen SIJHL. Oodeja valtaville, oodi mellakoille, nämä ovat kehiä rähinäkuorutettujen anarkistien sekä terroristien. Maisemista muista pois potkittujen luonnehäiriöisten, ehdottomien ongelmatapausten ja pahaenteisten seikkailijoiden, brawlit jyskäävät käytävillä hallien.

Olla jyvällä, palkinto on jyvällä ja reagoidessa kehon, ratapuomeista läpi vauhkona poukkoillen. Hahmoakvaariossa, säkenöivä sauva häirikkösoittojen ja kehäsissien sekoillessa, huikeat uskottavuuspotit ajassa rähinäleimahduksien. Siinä värikylläisyydessä, mittaamattomasti eriterikkauksia ja ei iltaakaan summeriin, intomielisenä tuulispäänä äärilaidan vapaaherraksi.

Pat Gionette, raportoimme henkeä haukkoen.
 
Viimeksi muokattu:
Tuntemuksien arvoituksellisella lautalla seilaten, virrassa tajunnavirtaisten haavekuvien ajelehtien ja olemme keulakuva, intohimoisten kohtaamisten. Olemme perehtyneet, tarinoihin taustoittaviin ja hurahtaneet muotoihin, ilmauksiin ilmeikkäisiin. Ihmeisiin, kohonneet taivaisiin ja lailla ohjuksen, syöksyneet sessioiden sydämiin.

Luomiskertomuksiin, kurkistaneet takaa taikavuorien ja lipaisseet, taianomaisista sävyistä humaltuen. Viuhtoen, vimmaisesti käsillä viuhtoen ja tuhisten, lomassa lähtee sähäkästi. Pää keinuen, maisemalle tyhjälle irvistäen ja on kolkkoa, vain jos antaa sen olla. Jokainen täällä, hehkuu halusta olla Gonger ja loisteliaasti, loistaa halu heittäytymisen katseista.

Purren, huulta purren ja ensiesiintyminen, preseasoniin penkiltä sisään melskeisiin. Spits vastaan Knights ja kuka on tämä räiskyvä Ontarion rähinäkeisari. Häilyvä mestari häiriökäyttäytymisen, maestro arvaamattomien tempauksien ja syvä kiehtovuus, leijailee yllä kiertolaisen nuhruisten leimojen. Matt Davis, ottelijaa minusta ette saa ja minä poltan tasalle maan hallit, pesuvesien mukana likaviemäriin tarinassani hujahdan.
 
Viimeksi muokattu:
Davis, esiintymiset ja nautinto, virittyy äärimmilleen. Ilmeikkyys, se roikkuu katossa ja poreilee ilmassa, ilmenee poltteluna sormenpäissä. Vauhkona, kehon nykiessä ja aistimus on selkeä, aistimme veistoksen kohoavan merestä rähinäkylpyjen.

Tunne on elävä, elinvoimaisuuden ilmentymä ja hetken loistelias muisto, piiskaa kiihkon sisäisen pyörryttävään korkeuteen. Euforisessa transsissa, mumisemme hurjia ja esiinnymme, suoritamme taikoja yliluonnollisia. Gorillapuvussa, katolla ja Davis, Belan sekä Jarram aloitukseen, suoraan aloituksesta tarina ampaisee pyykinpesuun.

Ikuista, ilmielävää sekä intomielistä, unissa on hurmioitunut vire. Jääklaanin soturit, hekumaa jäällä ja kehäeroottisten satujen mörkönä, öykkäröinnin ilmestymänä Jarram puhkuu session liekkeihin. Me hurraamme, hurahdamme yhä syvemmin ja yhä tiiviimmin, koemme yhdessä keinuvan hurmoksen.
 
Viimeksi muokattu:
Hyvät ajat, tuntemukset sekä muistot, päivät intohimoisen elämysväkivaltaisuuden. Olet ainutlaatuinen, teos pysäyttävin sekä rakkain, olet taltioituna minuun. Olet, kokonaisvaltaisesti ja me olemme, vartija tuhoon tuomittujen unelmien. Hengitämme syvään, kupolissa humisee ja teos tuo loihdittiin, vallassa huminan ikuisen.

Kertoisimmeko siitä, kenelle siitä kertoisimme ja keskustelleet olemme vain vain, kanssa tuulten yltyneiden. Tuulten ylitsemme pyyhkineiden ja jälkeen hytkymisen, nautinnollisen kipristelyn ja purtemme oli saapunut huomaan modernin tylsämielisyyden. Ei ollut, ei ollut enää kiivasta tai tarunhohtoista, ei jytissyt hattuun kuin iltoina kiimaisten vuoristoratojen.

Muodokkaiden, ilmestyksenomaisten ilmestysten ja olimme ihmeiden näkijä sekä kokija, kehollisten väristysten vaunun syöksyyn lähtiessä. Kirkskuu ja narisee kuin aidansarana ja kokemus nostaa hahmoja hatusta, Jarram esiintyi viimeisten joukossa. Taidoiltaan lahjattominen jatkumossa, öykkärin sädekehällä koristeltuna ja aina puettuna, ehdottoman käyttökelpoisena.

Tyylipuhtaana kehien sadististen kiintiöhahmona, ei suoraan aloituksesta hirviönä vaan sykkivien hetkien häirikkönä, sitoutuneena heittiönä. Viihdettä kulmikasta ja ne olivat hetkiä viimeisiä, ilmaisun runollisen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy