Silmään pistäen, silmiin pistävästi ja kietoen verkkoon kehollisten taikojen, hetkien vangiksi antautuen. Siinä huumassa kylpien, armoilla laineiden ja yli lyöden, olimme taivaissa muodokkaiden nautintojen. Harhaista usvaa, yöllinen metsä ja ulapalla tajunnanvirtaisten harhakuvien, joku kurotti kättään.

Näin, taltioimme tuntemuksen ja teimme sen, alaisena helmeilevien värinöiden moniulotteisten vaikutuksien. Olkoon tämä, olkoon tämä seikkailu sukelluksien säväyttämä ja niittyhärkit, avautuvat kukkivina valkoisina merinä mäkihärkkien. Syvään, tunkeuduimme syvään ja pettymys karvas, kun Marini naulasikin innosta puhkuen vasurillaan.

Ei niellyt, suorittanut rooliaan historiaan taottua ja polttopisteessä sätkinyt, lailla hervottoman säkin. Alla ylitsepursuavan pampputulvan, antaumuksellisesti ulostuloa niellen ja kupoliin ottaen, kuten tottuneet olimme. Haarassa taiteen tässä ja mursihan Breaker kätensä iskutulvassa kupoliin Wolfmen Jackin, nimenomaan kupoliin ja ilman pipoahan operoi kehissä verisissä Wolfmen.

Melkoinen lopputulema sekin melskeissä kohtaamisien, ytimessä kuitenkin luotettava miellyttäjä ja pää kopsahteli, pomsahdellen kuin sarjakuvissa. Intohimoista, räiskyviä räjäytyksiä sekä lovekasta louhintaa, toe to toe with Nicky. Otokset klassiset, McIlhargey ja kehäeroottista latausta äärilaidalta kutsuen, palloa isoa huuleen runollisesti pyöräytellen ja Nicky sekä Dr Hook.

Keihäs pystyssä ja Pfaff, ei ompelemalla loppuun kulu.
 
Viimeksi muokattu:
Osaa, nauttii ja sen aistii, tuntee luissaan. Se tarttuu, siihen samaistuu ja yhtä nautintoa, sekaisin mielihyvästä. Vaihtaa kättään, naulaa ja Kimble nielee, koko äijä nytkähtää. Tuntemukseen tuohon, havahtuen ja täristen sekä kuolaten. Lopulta elpyen, välissä mansikkarivien ja nieli koukkuineen, koko äijä taaksepäin nytkähtäen.

Tulkitsijoilla, tulkitsijoilla haavansa ja haamunsa kaikilla, tiedolla tuolla ei järkytetä kuin visiirinaamoja. Ilmiöt kiehtovat, puhuttelevat ja päästä varpaisiin, kaartuu aaveiden metsästäjän suunpielet hymyyn. Siihen vastataan, tiukka spurtti ja olo on kevyt, kokemuspiirissä ulottuvuuksia läsnäolon tieteistä tuttuja.

Joku koputtaa, koputtaa oveen näkymättömään ja se on keskellä, keskellä kaukaista peltoaukeata. Saapuu esitaistelija alkulähteiden, psyykkisen tutkimuksen tiet ja esoteerinen henkisyys, salaperäiseen usvaan vihittyjen sielujen kiväärituli. Se laulaa, livertää kuin taivaalle sinkoutuva kiuru ja seuraavaksi on vuorossa maakuntalaulu, elämyksien junan ravintolavaunussa humaltuneiden apostolien.

Parlamentti, heittää loikkia riemun ja tiltti tuo, hengitetään vielä kerran syvään katkuja sekä kutkuja sen. LB mylvien, napsahdettua leukaperiin vasurin ja olimme jo ohittaneet prime-piikin, takana strippiklubit sekä katuojissa rämpimiset. Rystysissä siintäen, jo leimat ottelijan urahautaisen ja lipaistessani session makua, oli kotoisaa kuin 80-luvulla. Lähti terävästi, oli terhakkaa ja teki, teki mieli telmiä.

Niin, jälkiväristyksiä ja edessä vielä uniformussa Bruinsin, se mammutti kera mörön ikimuistoisen.
 
Viimeksi muokattu:
Väreillessä energiakenttien, syvyys periaatteiden henkisten leijailee yllä suon ja rauhoitettu temmellyskenttä luonnon ihmeiden, otusten kiehtovien ja mahtipontisen aution kauneuden. Ylevyys kutsuu jylhyyttä ja tuolla takana männyt kitukasvuisen. Dr hook sekä Jim Murray taikovat bongailtavaksi stick fightin myyttisen. Olosuhteet, olosuhteet lienevät suotuisat ja täällä pätevät lait tajunnanvirran lautturien, lähtökäki kukkuu ne kuultavaksi kaikkien tiedonjanoisten.

Yöllisten kulkijoiden, kosteikoissa rämpijöiden ja pureutuessamme maisemaan tarkemmin, toteamme kosketuksen ihmisjäljen ja udussa nousevan auringon säteiden, heijastuu väkivaltainen rautaliiga läntinen. Uupui ulottuvuus inhimillinen. liiga tyhjäksi kalvettujen silmäkuoppien ja idea, tempaa mukaansa kuin livertely metsäkirvisen.

Onko se kangastusta, kangassuota ojitettua ja säkeet ovat ylistyslauluja väkivaltaisuuksien, hälytysajoneuvojen ääniä vinhasti mukaillen. Symboliikka avautuu, käsinuket toimivat tulkinta-avaimena ja antaa virrata, virrata viinin nimissä evoluution lähtöhengellisen. Heti huomenisssa, huomenissa tuikkaamme tuleen tornit ja se on taisto todellinen, roihukoon roihu kietoen kaiken viittaan mystiikan pyörteiden.

Ajatukset, liihottelevat omia majesteetillisia ratojaan ja kohoumat. ovat vangitsevuudeltaan ylivertaisia. Kokemus planeetallinen, suriseva tietoisuusmuisti ja näkökulma lähtökeskeisen, onko puettuna LB sekä Jay. Näin kysyi, nukke tikkiarpinen ja silmäkulmissa mustissa, se oli jäljillä tarinankertojien rikkaan perinteen. Sitten pitkospuilla. Cali Kid kohtaa viiksi-Staminan ja mikä asettelu teoksen, sytyttävä johdattelu kohtaamiseen kiinnostavien.

Vimma. millä vimmalla nuiji Jay ja edelleenkään emme pysty ymmärtämään, millä vimmalla nakutti Jay. Yli kaiken, vimma ja tapaan Coxen, käytiinköhän tätä herkkupalaa läpi kera tuoppien. Myös se, kipuaa tikapuilla huomionarvoisuuden ja nostaa päätään, ylle muovilauttojen.
 
Jay, viikset sekä kestävyys, se herättää tuntemuksia lämpimiä ja piireissä lähtöjen sytyttää, riippumatta suuntautumisesta. Makunystyröiden taipumuksista ja loputtomasti tikkaava kairamies, lippu kohoaa salkoon. Vaikka olisi karvaista ja yököttävää, kuin 80-luvulla ja soraääniä ei kuulu.

Vain keihäät laulavat, lurittelevat sävelmää hyytävää ja siinä jatkumossa, itäisen rautaliigan verisissä loukoissa. Poukkoilevassa tarinassa, mörkö sekä viikset ja ACHL, kultaa vuollen. Lumoavasti keinahdellen, kuin keiju ja huiluissa mustapääkerttu, hahmot sinkoilevat esiin valtoimenaan vyöryen.

Ryöpsähdyksistä eläen, niistä nauttien ja välillä sortuen, onnesta hehkuen sortuen tielle mieron. Aivan, aistimme kukkaset halun ja himokkaasti, orsilla ylimmillä valtakunnissa himon. Kulku tarinan, vie mukanaan hullaantumaan ja otetaan ajatusleikki kirkkaiden osumasta kesken maestrojen viihteen.

Lähteet nautintojen, keinuminen ja ei pettua, ei ollenkaan petäjäistä. Hurraa, muodoille ja LB sekä Cali, villi ja renttu palaa varatankilla takaisin. Naulaa tavaramerkkinsä, viihdyttäjä vuodattaa tyylikkäästi verensä ja uskokaa tai älkää, me haluamme viihtyä. Viihtyisimme, pauloissa viihtyisimme ja sitä maalailtaisiin, nämä molemmat roolimyönteiset puhuisivat siitä kohtaamisesta päät pyörryksiin.
 
Katsokaa, myyttinen lähtijä kiitää taivaalla ja ottakaa, ottakaa vastaan valoilmiön monisärmäinen sekä ilmiömäinen luonne. Määritelkää, ulos purkakaa se keinoin pantomiimin ja tehkää, tehkää se tajunnanvirtaisten leimahdusten aallokkojen nostelmassa. Siellä villisti elehtien, kuolaten sekä täristen ja lähtee sähäkästi, terävästi vatsaa.

Uhanalaisuusarvio, elinvoimainen ja läpeensä, läpeensä asti hurahtanut. Kiinni kuvissa, mielikuvissa ja usva mystinen, esiintyjä sekä idea siihen kadoten. Kohokohta taiteellisen taipaleen, hyväksytään se ja takana taipaleen, tolkuttomasti touhuten. Vailla järjen hiventä tai häivää ja taulu mielen, kuin kitumaan räme. Muodostus pinnan, muodokkuus hivelee silmiä ja rahkasammalten lomassa ratsastaa kohtaaminen korkeampien henkiolentojen.

Elävästä elämästä ponnistaneiden, siitä johdettujen henkiolentojen ja hetki on naamioitunut, naamioinut olemuksensa karpaloksi. Katselimme näytelmää, raosta teltan oven ja oli vinhaa, mielipuolista sekä yhtä kaikki, ehdottoman sekopäistä. Olimme yksi niistä, siitä ikuisuuksiin säkenöivästä joukosta viuhtovien julistajien ja tällä erakkomaisella suolla asuneet olemme, ajoista hulluista hulluimpien.

Higgy, viittauksena noin sadan miehen sotajoukkoon ja kaikki tämä, kätkettynä häiriköivään hahmoon. Johtajuus sekä juuret, haudattuna havinaan historian sekä perinteeseen runonkerronnan. Täydellistyminen, luvassa lienee tuikkauksia ja ne kaikki elementit, ympärillä bench clearing brawliin sijoittuneen kohtaamisen. Kiehtoi, aivan vietävästi kiehtoi mitä viehättävin ja kehäsissit arvaamattomat, huligaani-urkurin nimi löytyy kärkisijoilta lapulta jokaiselta.
 
Rankkia, rankkia valunut tielle ja tolpissa, "Me olemme nähneet lähtöjen otetuksi tulevan". Maisemissa, olkoon se maisema mielen ja kuka oli tuo myyttinen me, nuo sessioihin aina äärimmäisyyksiin asti hurahtaneet. Juna elämyksien, kiertää kiivaasti ratoja mielleyhtymien ja tulisessa leiskunnassa sen, löytävät he aina toisensa. Toisilleen kuuluen, toisilleen omistautuen ja syvällä verkossa kohtaamisten, silta taianomainen.

Karjavaunussa ylitimme sen, sillan ihmeiden ja raikuvasti röhkien, sikanaamariin verhoutuen. Lajitovereille kerroimme, seminaarista vieraslajien ja eurot sekä visiirinaamat totutusti harmauteen arjen höyrypäisesti kirottiin. Sitten yksi kodittomista, sitoutuneista julisteiden liimaajista ja palatsinsa menettäneistä, runollisen tulkinnan syvään oppineista.

Ikiaikoihin höynähtäneistä, kulttuurin kukintojen ainutlaatuisista oppineista ja vannomme, materiaalin kiehtovuuteen vajonnut on hän. Vajonnut, vajonnut aina mielipuolisuuksiin ja mystinen luontoretki, helmoissa mielipuolisuuden. Huudahti koditon, sykkeessä raikuvien pilkkalaulujen ja maailmojen välissä operoiva huudahti ilmoille nimen Collins.

Huh, Collins istuu päälle LB:n ja räikeästi, hulttiosoturilla näyttämöllä kirkkauden ratsastaen. Me, me katsoimme matsin sen ja Bruins puki molemmat, ilmoilla lupaus seikkailusta. Reagoi, veti puoleensa ja salpaamana jännityksen, sinkoutumista kliimaksiin odotellen. Syövereihin täydellisen onnen tunteen ja meedio ottaa vastaan viestejä nokassa laiturin, on elehtien yhteydessä maahan haltijattarien.

Kerran vielä, vielä kerran aika noitamatkojen ja äärellä nautintojen kohoutumien, seksuaalinen haltioituminen todellisuudesta sadismin ja valkoinen kirja, avautuu mitä räväyttämämmin.
 
Viimeksi muokattu:
Haittalajit, nyökyttely hyväksyvä ja Collins selässä, sisältöä irvokasta. Irvokasta kuvaelmaa, irstailevaa romantiikkaa ja tuulet tarinoiden romanttisten, aina kurjuuden notkoista ponnistaen. Hökkelit polttopisteessä koukeroiden, hautaröykkiöiden penkominen ja häpäisystä halveksuntaan luonnon, kuvaajan sekä kuvattavan kohtaaminen.

Ajatuspolulla tällä, viekkaan vinhasti löytöretkeillen ja kohtaloiden kolkkoutta hamuten, kuohujen kiihkeyttä janoten. Aina polkien, rullaten sekä tangolle nousten, teemana näyttelyn oli sadismi sekä niellyt viimeiset. Tila tuo, tla näyttelyn ja sijoitettuna se, taianomaisiin hetkiin toisen tutkimisen. Tunnelmiin tiiviin tarkkailun, aikaan miellyttämishalun elkeiden löytämisen ja säveliin eleiden, ihastumisesta kumpuavien.

Tila hylätty, autioitunut ja henkeä kannatellen, rakenteissa tikittävät kellot kuoleman. Päivitimme näyttelyn, poltimme koko aarteiston ja nuollessa liekkien, on vapauttavaa olla haltoitunut. Ydintä ravitsevaa, olla hurmioitunut ja roihu oli vailla kauaskatseista lennokkuutta, antaa kaiken olla roskaa kurjaa.

Vain jyske tuhon sielua hellien, on kylvettynä tuhon siemenet ja ankkuroimme olemuksemme, keskelle tikittävän mielikuvitusrikkaiden valokeilojen. Tienviitassa toisessa, siinä luki kammottavuus ja täällä taas, otetaan haltuun estradi. Hämyssä yön, nakuttelee satakieli ja loppuun ammennettu kuitenkaan ole ei, runoudessa sointi kuuluva kohtaamisten majesteetillisen tulkitsijan.

Rinki jätkien, keskiympyrässä sessio valittujen ja intohimoinen, ote Ontarion väkivaltaisten Campien.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy