Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Hattrick

Viestiketju osiossa 'Peliluola' , aloittajana Seti10, 07.11.2002 klo 21.26.

 1. Bacon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Eisbären Berlin
  Pikku vinkki ei olisi pahitteeksi. Yritän ostaa hyökkääjää, mutta laittaa sinne mitä hakukriteereitä tahansa, niin yhtään pelaajaa ei tule listalle näkyviin. Johtuuko tämä FoxTrickin päivityksestä vai jostain muusta?
   
 2. SJK10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sinikeltainen
  Lainaus:
  Joo. Foxtrickiin on tullut uutena hakuehtoihin pelaajan kunto joka on oletuksena olematon-olematon. Se tarvii muuttaa.
   
 3. Bird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Jatkoaika Cup, kausi 11

  Laitetaanhan perinteinen turnaus jälleen pystyyn!

  Viime kaudella lohkoissaan sijoille 1.–3. sijoittuneet joukkueet saivat jo kutsun turnaukseen. Käykää siis hyväksymässä mitä pikimmin!

  Turnauksen avauskierros potkaistaan käyntiin 25. heinäkuuta kello 20.00 eli kauden 7. sarjakierroksen jälkeisenä maanantaina, mikäli 16 joukkuetta on saatu kokoon ensi viikon perjantai-iltaan mennessä.

  Viime kaudella lohkojumboiksi jääneitä joukkueita (Bengali Phantoms, AC Metsänkehto, BööleBoys ja FC Pihlis) ei ole kutsuttu automaattisesti mukaan, jotta myös täysin uusilla (tai uusvanhoilla) osallistujilla on mahdollisuus päästä näyttämään taitonsa. Uusilla joukkueilla on tiistaihin 19.7. asti aikaa ilmoittautua mukaan! Ilmoittautuminen tapahtuu vastaamalla tähän viestiin ja kertomalla joukkueen nimi sekä käyttäjätunnus Hattrickissa. Yritän lähettää sitten kutsun mahdollisimman nopeasti Hattrickissa.

  Jos turnauksesta kiinnostuneita uusia osallistujia on vähemmän kuin neljä, niin sitten myös viime kauden lohkojumbot ovat totta kai tervetulleita mukaan. Näitä kutsuja lähetän tarvittaessa viimeistään keskiviikkona 20. päivä. Mahdollisesti nakkelen sitten kutsuja myös muille Jatkoajan nimimerkeille, joiden tiedän pelaavan Hattrickia, jotta turnaus saadaan kokoon.

  Kaikki perusjutut ovat aivan ennallaan eli jokainen vastaa itse mahdollisesta osallistumismaksustaan jne. Vähintään Gold-tason supporterin omistaville turnaukseen liittyminen ei maksa mitään, mutta muilta veloitetaan kaksi kredittiä. Pienin mahdollinen ostettava kredittimäärä näyttäisi olevan 10 kappaletta, joka maksaa 3,90 euroa eli turnausosallistumisen hinnaksi tulee siis noin 80 senttiä.

  Ja mahdollisille uusille osallistujille varmuudeksi vielä se tieto, että tämä turnaus pelataan ns. normaalin Hattrickin ulkopuolella eli osallistuminen tähän ei vaikuta millään tapaa treeniin, vaan pelata voi aina parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. Turnausotteluissa ei myöskään tapahdu loukkaantumisia, joten tähän voi osallistua täysin huoletta.

  Lopuksi vielä tägättynä viime kaudella turnauksessa mukana olleet JA-nimimerkit tiedonkulun helpottumiseksi: @Krepo @Mad E @Jykke1978 @Karpat46 @Peppuli @Salming @Blue F @Center#30 @mico @McTorso @Tilastomies @Aatelinen @Sisäliitin @SJK10 @Nerozki
   
 4. Jykke1978 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
  Kiitos kutsusta ja kutsu on hyväksytty.
   
 5. Tilastomies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja muut laaksokunnan jääkiekkoseurat
  Kutsu hyväksytty.
   
 6. BitterX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK ja FC Wacker Innsbruck
  Nyt tyhmä kysymys experteille:

  Kehittyykö pelaajien johtajuus ajan saatossa ja kokemuksen karttuessa vai onko tuo ominaisuus, joka on ja pysyy samana koko pelaajan uran ajan? Junioriakatemiamme suoltaa pelaajia, joita ei varsinaisesti voi kutsua luontaisiksi johtajiksi :D
   
 7. Bird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Johtajuus pysyy vakiona koko pelaajan uran ajan. Poikkeuksena tähän on ainoastaan se tilanne, jos pelaajasta tekee valmentajan: Tällöin johtajuus alkaa ajan myötä rapautua. Ensimmäinen näkyvä taitotason pudotus tulee yleensä, kun pelaaja on toiminut valmentajana noin parin kauden ajan.
   
 8. BitterX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK ja FC Wacker Innsbruck
  Lainaus:
  Ok, kiitos tiedosta.

  Hyvät johtajat ovat markkinoilla todellakin harvassa...
   
 9. Bird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Viime kauden lohkojumbot (Bengali Phantoms, AC Metsänkehto, BööleBoys ja FC Pihlis) on kutsuttu mukaan Jatkoaika Cupiin. Edelleen otetaan vastaan myös uusia ilmoittautumisia!
   
 10. Bird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Jatkoaika Cup, 11. kausi – lohkojako

  Perinteinen Jatkoaika Cup käynnistyy ensi maanantaina 25.7. kello 20.00. Tässä alkavan turnauksen lohkojako. Suluissa joukkueiden sarjatasot sekä managereiden nimimerkit Jatkoajassa:

  Lohko A
  FC Villahousut (4. div, McTorso)
  FC Pihlis (5. div, Center#30)
  Pallo-Peikot, Voikkaa (5. div, Tilastomies)
  Rosy Reloads (5. div, Karpat46)

  Lohko B
  Peppulit (4. div, Peppuli)
  Sininen Kyynel (4. div, Blue F)
  BööleBoys (5. div, Mad E)
  FC Jykke (6. div, Jykke1978)

  Lohko C
  Nahkamunkki (3. div, Krepo)
  Thug Anglez (5. div, Lunatico)
  Bengali Phantoms (6. div, Aatelinen)
  JäSy (6. div, Salming)

  Lohko D
  Citystars (3. div, mico)
  AC Niinivaara (4. div, Bird)
  AC Metsänkehto (6. div, Sisäliitin)
  Pohjanmaa United (6. div, Nerozki)
   
 11. Blue F Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Onko kellään tietoa tai edes erittäin vahvaa mututuntumaa siitä, millä periaatteella pelimoottori päättää erikoistilannepelaajan, kun alkuperäinen et-mies vaihdetaan kentältä?

  Kun kapteeni vaihtuu, siirtyy nauha kokeneimmalle kentälle jäävälle pelaajalle, mutta et-mies on poikkeuksetta joku ihan "tuhnu" ampuja, ei paras jäljelle jääneistä...?!
   
 12. Bird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Otteluasetusten välilehti "Rangaistuspotkun laukojat" kannattaa huomioida myös sarjaotteluissa, vaikka ne eivät rankipotkukisaan voi venyäkään. Eli sinne kun laittaa edes pari kolme parasta erikoistilannemiestä järjestykseen, niin kuvailemiltasi ongelmilta vältytään.
   
 13. Lert Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punaiset paholaiset
  Pelaan 5. divarissa. Mulla on 3-5-2 taktiikka ja kaikki keskikenttäpelaajat omaavat erittäin korkean syöttötaidon mutta päätaito pelinrakennus on toki vielä korkeampi ja hyökkääjät vetää 10 tähteä. Olen ennen vetänyt neutraalilla koutsilla ja pitänyt keskikenttäpelaajat keskellä.

  Nyt ajattelin korottaa hyökkäysarvosanoja entisestään palkkaamalla hyökkäävän valmentajan ja siirtävän keskikenttäpelaajat hyökkääviksi ja toisen laiturin tukemaan keskustaa ja hyökkäys siis keskeltä. Tavoittelen siis pallonhallintaa ja erittäin kovaa hyökkäysarvosanaa. Kuulostaako fiksulta ajatukselta?
   
 14. Tumbenson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Sulla vissiin on puhtaat kärjet (ei TDFiä). Hyökkäävä valkku toki parantaa hyökkäysarvosanoja, mutta ei niin paljon kuin puolustava puolustusarvosanoja. Makukysymyshän tuo toki on. Kova keskikenttä jokatapauksessa Hattrickissa aina ennen toi tulosta, ja tuo varmaan nykyäänkin yhtä lailla? Ainakin ennen pallonhallinta = voittajasuosikin asema.
  En ole sitten aivan varma kaikkea mitä on muuttunut n. viimeisen vuoden, kahden aikana. Keskikenttäpelaajan vaikutus hyökkäykseen muistaakseni perustuu juurikin tuohon syöttötaitoon, tietty maalinteko vaikuttaa myös hieman. Kokeilemalla vissiin sen sitten viimestään näkee, minkä verran nuo hyökkävät KK-pelaajat tarjoavat hyökkäykseen lisästatseja vrt. menetettyihin keskikenttäarvosanoihin. Keskustaa tukeva laituri sitten heikentää laitahyökkäystä mutta panostat ilmeisesti enemmän kovaan keskushyökkäykseen? Joka tapauksessa hyökkäys kannattaa pitää suht tasapainossa, jotta vastustajalla tuo peliformaation valitseminen ja "counteraaminen" vaikeampaa.

  Korjatkaa jos olen väärässä. Vuoteen-pariin en ole aktiivisesti peliä pelannut, jotenpa ehkä ylhäällä oleva tekstikappale on pelkkää huuhaata!..

  Omaan HT-tilanteeseen lyhyesti.. 25 milj kassassa ollut jo pidemmän aikaa ja ehkä joskus vois alottaa puhtaalta pöydältä. Puolustajia ainakin vielä jonkin aikaa omatoimisessa treenissä, niin ei tarvi paljon sisälle tarvitse kirjautua. Siellä ne rauhalliseen tahtiin kehittyy.. Onpi muuten Hattrickin pelaajamäärä vissiin laskenut aika roimasti..
   
 15. J.Hotti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
  10 vuotta olisi tullut Ht:tä täyteen nyt elokuussa, mutta nyt saa riittää. Oon saanu Malediiveille kakkosjengin hyvään lentoon ja menestystä on tullut. No nyt Supporter ehti päättyä pari päivää sitten, niin tää saatanan vitun pellet otti kakkosjengin pois! Edellisen kerran, kun Supporter oli lopussa, maksu oli jo lähtenyt muttei rekisteröitynyt tilille, kysyin asiasta. Vastasivat, että kaksi kuukautta (muistaakseni) säilyy kakkosjengi ja on siis aikaa hankkia Supporter, muuten se poistuu. Eli muut Supporter-toiminnot häviää, mutta kakkosjengiä eivät nirhaa heti. No nyt vittu sitten kävi näin. Laitoin viestiä ja jos todella on niin, että tota jengiä en saa enää takaisin mihin tuhlasin aikaa aivan helvetisti, Hattrick saa musta pahimman painajaisensa mitä voi edes kuvitella.

  Edit. Ja virhe korjattu HYVIN nopeasti : ) Ht-ura siis jatkuu perkele!
   
  Viimeksi muokattu: 03.08.2016 klo 18.29
 16. Haastattelija Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Winnipeg Jets
  Vajaan 10 vuoden tauon jälkeen tuli laitettua jengi pystyyn ja kaikki on unohtunut. Olisiko alkuun jotain neuvoja jotten sössisi peruuttamattomasti jotain?
   
 17. avatar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo, Team Talvivaara, P.Perä, Wincapita
  Muu maailma (1055092) kaipaa kuumeisesti viikonlopulle harkkavastustajaa!!

  Oman sarjani urpot eivät paljoa menoa seuraile. Kaikille haaste lähetetty, mutta kenestäkään ei kuulu mitään. Tarttukaa nyt joku...
   
 18. avatar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo, Team Talvivaara, P.Perä, Wincapita
  Lainaus:
  No jos ihan alkeista olet taas lähdössä ja ei paljon muistu mieleenkään pelin lainalaisuudet, niin sanoisin, että ensin hommaat pari maalivahtia. Voivat olla vaikka kelvolliselta tasolta, jos eivät rahat riitä. Molaritreeniä vaan johonkin vähintään armoitettuun asti. Pidemmällekin ykkösmokke, jos ei palkka huimaa. Sen jälkeen hommaat vaikka jonkin aivan junnupitoisen puolustuksen ja alat vain treenata niitä. Treenaat ja treenaat, ainakin yliluonnolliseen asti. Otat kaikki yhdeksän treenattavaa, joista lopulta jätät itsellesi sen 4. Yhdeksän, koska sen kokoonpanoon jättämäsi molarin otat tietysti myös puolustustreeniin mukaan. Nykyäänhän molarin pakkitaidosta keskuspuolustus hyötyy ihan merkittävästi. Muut pakit myyt pois. Sitten vain pelinrakennustreeniin, joihin siirrät myöskin nuo jäljelle jääneet pakit. Siitä sitten laitureihin ja lopulta hyökkäykseen, etc. etc. Myös voit jo pelinrakennustreenin aikana harkita yhden hyökkääjän silmälläpitoa. Yksi hyökkääjä on hyvä olla joukkueessa, joka omaa vahvan pr:n.

  Eihän toi kovin monimutkaista ole. Niin ja sitten kun rahaa on vähänkin enemmän, katselet henkilökunnan palkkaamista. Ostat alkuun jonkin halvan ikivanhan pelaajan, jolla on edes kohtalainen kokemus, johtajuudella ei niin väliä alkuvaiheessa. Siitä teet itsellesi hyvän valkun tai vähintään kelvollisen. Mieluummin hyvän. Treeni nopeutuu huomattavasti.

  Itselläni kun tyhjennysmyynnin jälkeen rahaa jäi rutkasti, hommasin erinomaisen valkun ja valmennushenkilökuntakin on tapissaan. Nyt ovat kaikki pakit titaanisia ja on siirrytty jo pr-treeniin. Rahaa tilillä se 15 miltsiä ja lähdetään kokeilemaan ainakin vielä kerran nousua ihan tosissaan jonnekin kolmoseen asti nyt vähintään. Molarin treenautin unohtumattomaksi myös puolustuksen osalta. Kiva kombinaatio ja palkkakin vielä maltillinen 16 tonnia noin.

  Niin ja hyvin tärkeä pointti. Vain kotimaisia ukkoja! Niitä kyllä löytyy. Ja aivan turha maksella niitä 20 pinnan bonareita. Alkaa nimittäin tuntua, kun kokonaispalkat nousevat lopulta jonnekin 200-300k per kk.
   
 19. P3ksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pens
  Taloutta löytyy tollanen 23 miljoonaa + 15 miljoonaa on johtokunnan säästövaroissa, minkähänlainen joukkue kannattaisi kasata? Keskikenttä on treenissä, joten niille paikoille pelaajat löytyy ja oikeastaan sitten kaikki muut puuttuvat. Tavoite olisi nousta kutosesta vitoseen, jossa sitten ottaa jonkin asteista jalansijaa.
   
 20. avatar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo, Team Talvivaara, P.Perä, Wincapita
  Sain aamusta impulsiivisen aivopierun ja pistin kuitenkin koko tulosyksikön myyntiin. 8 pelaajaa plus yksi oma junnari jos menisi muutamalla tonnilla kaupaksi. Muutama pakki, osa laitapakkia, sekä keskikenttämiestä puolustuksella, kun vähän treenaa. Iät 23-24 vuotta about. Kaikki suomalaisia. Hinnat ovat mielestäni ihan kohtuulliset.

  Ostakee ostakee!! Joukkue, Muu maailma (1055092).
   
 21. Haastattelija Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Winnipeg Jets
  Lainaus:
  Kiitos vinkeistä. Parit molarinalut ostettu ja odotellaan tässä että homma lähtee pyörimään kunnolla. Olikos se muuten junnujoukkueella niin, että ensisijainen treeni paljastaa nykytason ja toissijainen maksimipotentiaalin?
   
 22. Bird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Jatkoaika Cup, kausi 12

  Ja taas sitten mennään!

  Viime kaudella lohkoissaan sijoille 1.–3. sijoittuneet joukkueet saivat jo kutsun turnaukseen. Käykää siis hyväksymässä mitä pikimmin!

  Turnauksen avauskierros potkaistaan käyntiin 21. marraskuuta kello 20.00 eli kauden 8. sarjakierroksen jälkeisenä maanantaina.

  Viime kaudella lohkojumboiksi jääneitä joukkueita (FC Pihlis, BööleBoys, Thug Angelz ja AC Metsänkehto) ei ole kutsuttu automaattisesti mukaan, jotta myös täysin uusilla (tai uusvanhoilla) osallistujilla on mahdollisuus päästä näyttämään taitonsa. Uusilla joukkueilla on perjantaihin 11.11. asti aikaa ilmoittautua mukaan! Ilmoittautuminen tapahtuu vastaamalla tähän viestiin ja kertomalla joukkueen nimi sekä käyttäjätunnus Hattrickissa. Yritän lähettää sitten kutsun mahdollisimman nopeasti Hattrickissa.

  Jos turnauksesta kiinnostuneita uusia osallistujia on vähemmän kuin neljä, niin sitten myös viime kauden lohkojumbot ovat totta kai tervetulleita mukaan.

  Kaikki perusjutut ovat aivan ennallaan eli jokainen vastaa itse mahdollisesta osallistumismaksustaan jne. Vähintään Gold-tason supporterin omistaville turnaukseen liittyminen ei maksa mitään, mutta muilta veloitetaan kaksi kredittiä. Pienin mahdollinen ostettava kredittimäärä näyttäisi olevan 10 kappaletta, joka maksaa 3,90 euroa eli turnausosallistumisen hinnaksi tulee siis noin 80 senttiä.

  Ja mahdollisille uusille osallistujille varmuudeksi vielä se tieto, että tämä turnaus pelataan ns. normaalin Hattrickin ulkopuolella eli osallistuminen tähän ei vaikuta millään tapaa treeniin, vaan pelata voi aina parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. Turnausotteluissa ei myöskään tapahdu loukkaantumisia, joten tähän voi osallistua täysin huoletta.

  Lopuksi vielä tägättynä viime kaudella turnauksessa mukana olleet JA-nimimerkit tiedonkulun helpottumiseksi: @McTorso @Center#30 @Tilastomies @Karpat46 @Peppuli @Blue F @Mad E @Jykke1978 @Krepo @Lunatico @Aatelinen @Salming @mico @Sisäliitin @Nerozki
   
 23. Bird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Uusia ilmoittautumisia ei ole tullut, joten viime kauden lohkojumbot (JA-nimimerkit @Center#30 @Mad E @Lunatico @Sisäliitin) on kutsuttu mukaan turnaukseen. Uusia ilmoittautumisiakin otetaan toki yhä vastaan, tällä hetkellä turnauksessa on mukana 12/16 joukkuetta.
   
 24. Jaded Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Nyt vasta huomasin tämän. Joku turnaus olis kiva vaikka häntäpäässä varmaan oltaisiinki. Joukkuueen nimi FC Toivottomat ja käyttis Juissii
  Jos vielä mukaan pääsee.
   
 25. Bird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Käyttäjätunnus ilmeisesti kuitenkin Toivoa_on? Sellaisella nimellä on joukkue FC Toivottomat, jota ei kuitenkaan pysty kutsumaan mukaan turnaukseen. Joukkueen Toivottomat United sen sijaan voisi kutsua.