Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Hattrick

Viestiketju osiossa 'Peliluola' , aloittajana Seti10, 07.11.2002 klo 21.26.

 1. Bird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Hattrickin turnausfoorumilta löytyy. En ole noita enää jaksanut tänne Jatkoajan puolelle postailla, kun aika vähissä on keskustelu ollut.
   
 2. avatar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo, Team Talvivaara, P.Perä, Wincapita
  Haastetta tälle päivälle vielä?!

  Muu maailma (1055092) tarvitsisi lauantain harjoitusvastustajaa kipeästi vielä. Eli tälle illalle!!

  e: No perkele eihän noita haasteita enää tänään voi jättää. :/ En nyt taas tiedä, mikä järki siinäkin on, että perjantain puolella on haastettava. Pitäkää tunkkinne...
   
  Viimeksi muokattu: 07.01.2017 klo 12.12
 3. sunnuntai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Newcastle united
  Tuleeko nuo johtokunnan säästävät jollain aikavälillä käytettäväksi?

  Kiitos
   
 4. Siniharmaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -
  Lainaus:
  Valmentaja valitaan vaaleilla, joihin kuka tahansa voi asettua ehdolle ja kaikilla kyseisen maan käyttäjillä on äänioikeus. Joka toinen kausi valitaan aikuisten maajoukkueen valmentaja ja joka toinen kausi nuorten maajoukkueen valmentaja. Valmentajilla on yleensä valmiiksi hyvät tiedot maajoukkueeseen mahdollisesti pääsevistä pelaajista, sillä vapaaehtoisista koostuva Suomen maajoukkueet -järjestö seuraa parhaita suomalaisia pelaajia ja neuvoo heidän managereitaan. Nuo pelaajat ovat olleet ikäluokkansa parhaita pelaajia heti 17-vuotiaista asti ja saaneet kokoajan optimaalista treeniä (useimmiten) erinomaisella valmentajalla. Nykyään onkin erittäin harvinaista, että pelaaja, joka ei olisi seurannassa nousee maajoukkueeseen. Sopiva erikoisuus on käytännössä pakko löytyä pelaajalta, sillä marginaalit huipulla ovat pienet ja erikoisuuksilla on merkittävä vaikutus peleihin.

  Jos maajoukkuetoiminta kiinnostaa enemmän, niin rohkeasti vaan yhteyttä Suomen maajoukkueet -järjestöön. Käsittääkseni treenareille ja muille toimijoille on aina tarvetta
   
 5. Rapala Jäsen

  Lainaus:
  Vähän jo joku valottikin, mutta maajoukkueen pelaajat (ja kaikki edes vähän sinnepäin potentiaaliset) ovat 17 vuotiaasta lähtien optimaalisessa treenissä maajoukkueen tarpeita varten. Jokaiselle pelipaikalla vaaditaan erityistaidot ja optimaalinen treenin rakenne ( erinomainen valkku, 5% kesto ja aukoton treeni haluttuihin taitoihin) aina maajoukkuetehtäviin asti. Urat alkavat yleensä +29v iässä, ja voinkin taata että sinun 25 pelaajasi on jokaista maajoukkueen pelaajaa vähintään sen ~4 ikävuoden verran treeniä perässä :)

  TSI voi näyttää mitä sattuu ja PR:ääkin kI voisi olla riittävästi mutta kokonaisuutena et voi olla pelaajasi kanssa lähelläkään maajoukkuetta.

  Annan lopuksi esimerkin omasta maajoukkuetreeenattavastani.

  Pelaaja listattiin 17v0 ikäisenä ja ostin kaverin pois 17v03pv listoilta liki 8 miljoonan hinnalla. Siitä asti on kaverille treenattu taidot (nopean erikoisuuden hyökkääjä) triplatitaaniseksi (maalinteko, laituri ja syöttäminen) ja tämän lisäksi pelinrakennus on häikäisevä. Nyt kaveri on 28v ja tästä eteenpäin saa keskittyä pelkästään maalintekoon. Noin hattrickvuoden päästä on mahdollista että minunkin pelaaja saisi muutaman maajoukkuematsin ottaa.. Sikälimikäli onni jatkuu suosiollisena ja loukkaantumisia ei tule, ja että tuon taitomallin (se on maajoukkue-organisaation laskema ja tilaama pelaaja) pelaajalle tarvetta on.

  Summaten: maajoukkuetoiminta on äärimmäisen suunniteltua ja loppuun asti hiottua, mutta tavan hattrickkaajalle vaikeasti seurattavaa. Yllä mainittuun maajoukkuejärjestöön liittymällä pääsee alkuun.
   
 6. Aatelinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Glen Metropolit, New England Patriots
  Itse sain junnuakatemiaan kauan sitten 15-vuotiaan pelaajan jonka taidot olivat hyvä maalivahti, kelvollisella puolustuksella. Ollut aivan kärkiehdokas maaliin maajoukkueeseen jo pitkän aikaa, mutta nyt näyttää ettei lopullista kutsua maaliin tulekaan. Tuosta viisitoista vuotiaasta olen treenannut pelkästään kaverin ehdoilla ja nyt hän on 30,77 vuotias. Eli pitkäjänteistä työtä tuo vaatii, yksi hattrick-vuosi on 16 viikkoa, eli kun kaveri on ollut joukkueessani nyt 15 HT-vuotta, niin oikeassa elämässä hänen harjoitteluunsa on mennyt yli neljä vuotta tähän mennessä.
   
 7. Peppuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Itse olen treenannut muutaman U20-joukkueeseen, ja myynyt sen jälkeen pois. Siinä ei mene niin kauvaa, ja mikäli hommaa kärki pelaajan jollekkin paikalle, niin voi sanoa lähes 100% varmuudella että tullee pelaamaan myös U20-pelejä. Niitä on ihan mukava seurata sitten, kun oma pelaaja mukana. Saitko nostettua 17v0pv tämän kaverin? Tuon kovempaa maalivahti lupausta ei oikein voi olla, kuin Hyvä MV kelvollinen puolustus. Onko treeni ollut optimaalista vai mistä jäi MJ-ura tekemättä?

  Miten muuten @Bird Jatkoaika Cup?
   
 8. Aatelinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Glen Metropolit, New England Patriots
  Lainaus:
  Kaveri nousi 17v0pv ja siitä asti menty maajoukkueen toiveiden mukaan. Väärä syntymäpäivä piti huolen ettei U20 joukkueeseen ollut asiaa.
   
 9. Bird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Jatkoaika Cup, kausi 13

  @Peppuli ehti jo kaipailla turnausta, joten potkaistaanhan se taas hiljalleen käyntiin.

  Eli Jatkoaika Cupin historian 13. turnaus on nyt luotu. Avauskierros käynnistyy 6. maaliskuuta kello 20.00 eli kauden 7. sarjakierroksen jälkeisenä maanantaina, mikäli 16 joukkuetta on kasassa viimeistään edellisenä perjantaina.

  Viime kauden lohkojumbot on kutsuttu nyt suoraan mukaan, lukuun ottamatta Citystarsia, joka antoi luovutusvoiton viime kaudella jokaisessa ottelussaan. Lisäksi viime kauden osallistujista Pohjanmaa United näyttää olevan nykyisin botti, joten paikkoja uusille osallistujille on lähtökohtaisesti kaksi kappaletta.

  Uusien joukkueiden ilmoittautumisia otetaan vastaan sitä mukaa, kun niitä tulee. Ilmoittautuminen tapahtuu vastaamalla tähän viestiin ja kertomalla joukkueen nimi sekä käyttäjätunnus Hattrickissa. Yritän lähettää sitten kutsun mahdollisimman nopeasti Hattrickissa.

  Kaikki perusjutut ovat aivan ennallaan eli jokainen vastaa itse mahdollisesta osallistumismaksustaan jne. Vähintään Gold-tason supporterin omistaville turnaukseen liittyminen ei maksa mitään, mutta muilta veloitetaan kaksi kredittiä. Pienin mahdollinen ostettava kredittimäärä näyttäisi olevan 10 kappaletta, joka maksaa 3,90 euroa eli turnausosallistumisen hinnaksi tulee siis noin 80 senttiä.

  Ja mahdollisille uusille osallistujille varmuudeksi vielä se tieto, että tämä turnaus pelataan ns. normaalin Hattrickin ulkopuolella eli osallistuminen tähän ei vaikuta millään tapaa treeniin, vaan pelata voi aina parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. Turnausotteluissa ei myöskään tapahdu loukkaantumisia, joten tähän voi osallistua täysin huoletta.

  Ja sitten taas loppuun turnaukseen kutsutut JA-nimimerkit, jotta tieto kulkee paremmin tätäkin kautta: @Blue F @Center#30 @Mad E @Jaded @McTorso @Tilastomies @Peppuli @Jykke1978 @Aatelinen @Salming @Krepo @Karpat46 @Sisäliitin
   
 10. Brutus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Täällä osallistuja. Vanha naama turnauksessa sen alkuvuosilta, mutta kun "nollasin" pelaajani ja otin uuden startin, niin jätin muutaman kauden väliin. Nyt uudella nipulla ja innolla mukana.

  Kiksautus FC / Dremus
   
 11. Bird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Kutsu lähetetty!

  Tällä hetkellä koossa on vasta 12/16 joukkuetta, joten uusia (tai ylläolevan kaltaisia uusvanhoja) osallistujia kaivataan nyt ehdottomasti mukaan. Ja mitä nopeammin, sen parempi.
   
 12. Lecavalier4 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bolts
  Mikä olisi järkevin tapa lähteä uudelleenrakentamaan joukkuetta? Pelaajien myynnistä saisin about 25-30M. Aloitin pelin kolme vuotta sitten ja tuntuu että tällä nipulla voin ehkä nousta kolmoseen jos hyvä säkä käy, mutta joukkue ei enää kehity sillä pelaajat alkavat olla 27 vuotiaita. Olisiko hyvä taktiikka ns. aloittaa alusta ja ottaa vauhtia alemmista sarjoista nyt kun rahaa olisi ostaa hieman kovempia junnuja kuin aloitusrahoilla. Tykkään pelata peliä kehittämällä omaa joukkuetta pitkällä tähtäimellä valmiiden pelaajien ostamisen sijaan. Vinkkejä otetaan avosylin vastaan! Mitkä ovat tässä tilanteessa ne do's and dont's
   
 13. Bird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Jatkoaika Cup, kausi 13

  Turnauksen alku siirtyi sitten viikolla eteenpäin. Nakkelin matkaan kutsuja aiempina kausina mukana olleille, joskohan sieltä löytyisi se kolme vielä tarvittavaa osallistujaa. Ja toki edelleen saa myös ilmoittautua mukaan myös tässä ketjussa!
   
 14. Lert Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punaiset paholaiset
  Hei!

  Treenautan nuorille keskikenttäpelaajille pelinrakennusta. Kuinkahan paljon pelinrakennusta kannattaa treenauttaa suhteessa syöttötaitoon? Ideana olisi saada pelaajista paras mahdollinen hinta siirtomarkkinoilla?

  Esimerkiksi minulla on 19-vuotias pelaaja, jonka pelinrakennus on yliluonnollinen ja syöttäminen heikko. Kannattaako alkaa kehittää syöttämistä vai jatkaa pelinrakennusta?

  Saanko siis paremman hinnan jos pelaajan pelinrakennus on lähes tapissaan, vai siten, että pelinrakennus on joku 4 pykälää syöttämistä parempi.
   
 15. Walrus21 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Itse olen panostanut enempi aputaitoihin. Aika nopeastihan nuo taidot kehittyvät, mutta hinta ei juurikaan, jos ei löydy apuja. Myöskin kun miettii pelaajien palkkoja, niin aika lailla turhasta joutuu maksamaan, jos on pelkästäään kova pr.

  Itsellä on nuo syöttötaidot pääosin siellä loistava-armoitettu -akselilla.
   
 16. Peppuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Pelinrakennusta ei kannata missään nimessä yli titaanisen treenata, ja yliluonnollinen riittää vallan hyvin.

  Siirtolistoiltahan tuon näkisi, mutta parhaan hinnat lienee saat mikäli treenaat puolustuksen erinomainen-loistava välille.

  Edit; Onko @Walrus21 ja @Lert jo mukana Jatkoaika Cupissa? 1 tarvittais että saadaan turnaus käyntiin.
   
  Viimeksi muokattu: 11.03.2017 klo 11.40
 17. Lert Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punaiset paholaiset
  Lainaus:
  Kiitos vastauksesta. Ja mukana ollaan taas pienen tauon jälkeen!
   
 18. Bird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Jatkoaika Cup, 13. kausi – lohkojako

  Saatiinhan se turnaus sitten kasaan tällekin HT-kaudelle, vaikka pariin kertaan alkamisaikaa jouduttiinkin lykkäämään. Jatkoaika Cupin 13. kausi käynnistyy siis ensi maanantaina 20.3. kello 20.00.

  Hallitseva mestari Sininen Kyynel aloittaa urakkansa A-lohkosta, ja viime kauden hopeajengi FC Villahousut arvottiin lohkoon D. Välierien häviäjäjoukkueet Nahkamunkki ja Rosy Reloads taas ovat lohkoissa B ja C, joten ainakin viime kauden kärkitrion osalta lohkojako vaikuttaa erittäin onnistuneelta ja mielenkiintoiselta.

  Viime kauden 16 joukkueesta vain 12 jatkaa tällä kertaa mukana Jatkoaika Cupissa. Kokonaan uusia osallistujia on kuitenkin vain yksi kappale: nimimerkin @uljas joukkue Uljas Pallo. Muut kolme uutta porukkaa (FC Asterix, Kiksautus FC ja Kajaani Eagles FC) siis ovat kaikki tuttuja ainakin joiltakin aiemmilta kausilta.

  Merkittävin poissaolija on Jatkoaika Cupin maratontaulukon kärkiryhmä Citystars, joka jätettiin kutsumatta tämän kauden turnaukseen, koska joukkue luovutti viime kaudella kaikki ottelunsa.

  Suluissa joukkueiden sarjatasot sekä managereiden nimimerkit Jatkoajassa:

  Lohko A
  Sininen Kyynel (4. div, @Blue F)
  Uljas Pallo (5. div, @uljas)
  BööleBoys (5. div, @Mad E)
  FC Jykke (6. div, @Jykke1978)

  Lohko B
  Nahkamunkki (3. div, @Krepo)
  Peppulit (3. div, @Peppuli)
  FC Asterix (5. div, @Lert)
  Toivottomat United (6. div, @Jaded)

  Lohko C
  AC Niinivaara (3. div, @Bird)
  JäSy (4. div, @Salming)
  Rosy Reloads (4. div, @Karpat46)
  FC Pihlis (5. div, @Center#30)

  Lohko D
  FC Villahousut (3. div, @McTorso)
  Pallo-Peikot, Voikkaa (5. div, @Tilastomies)
  Kiksautus FC (5. div, @Brutus)
  Kajaani Eagles FC (5. div, @Jesyy)

  Ja sitten loppuun vielä Jatkoaika Cupin maratontaulukko 12 pelatun kauden jälkeen:

  "Pronssit" ovat siis sijoja 3.–4., koska turnauksessa ei pelata pronssiottelua:

  Koodi:
  Citystars         (mico)    3–3–3
  AC Niinivaara       (Bird)    3–2–3
  Nahkamunkki        (Krepo)    1–2–1
  FC Arabia         (Footless)  1–1–3
  FC Villahousut      (McTorso)   1–1–2
  Peppulit         (Peppuli)   1–0–2
  Sininen Kyynel      (Blue F)   1–0–1
  FC Pizzapojat       (Hocki)    1–0–0
  Bengali Phantom      (Aatelinen)  0–2–0
  Thug Angelz        (Lunatico)  0–1–0
  Pallo-Peikot, Voikkaa   (Tilastomies) 0–0–3
  Kiksautus FC       (Brutus)   0–0–2
  Rosy Reloads       (Karpat46)  0–0–2
  FC Jykke         (Jykke1978)  0–0–1
  BööleBoys         (Mad E)    0–0–1
   
 19. Bird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Jatkoaika Cup, 13. kausi – mitalipelit

  Finaali
  AC Niinivaara
  –JäSy 4–1 (2–1)

  Välierät

  Peppulit–AC Niinivaara 0–3 (0–2)
  Pallo-Peikot, Voikkaa–JäSy 0–1 (0–0)

  Historian 13. Jatkoaika Cup saatiin päätökseen tänään. Oma joukkueeni AC Niinivaara otti neljännen turnausvoittonsa (aiemmat kausilta 2, 3 ja 7 eli jo aika kaukaa) kaatamalla loppuottelussa nimimerkin @Salming luotsaaman JäSyn maalein 4–1. Ottelu oli lähes täysin ympäripyöreä, mutta pääsi hieman repeämään lopussa. JäSylle kuitenkin mitali (ja edes pudotuspelipaikka) oli turnaushistorian ensimmäinen, joten luultavasti silläkään suunnalla ei valtavan pettyneitä olla.

  Ja tässä sitten Jatkoaika Cupin maratontaulukko 13 pelatun kauden jälkeen. "Pronssit" ovat siis sijoja 3.–4., koska turnauksessa ei pelata pronssiottelua.

  Koodi:
  AC Niinivaara       (Bird)    4–2–3
  Citystars         (mico)    3–3–3
  Nahkamunkki        (Krepo)    1–2–1
  FC Arabia         (Footless)  1–1–3
  FC Villahousut      (McTorso)   1–1–2
  Peppulit         (Peppuli)   1–0–3
  Sininen Kyynel      (Blue F)   1–0–1
  FC Pizzapojat       (Hocki)    1–0–0
  Bengali Phantom      (Aatelinen)  0–2–0
  Thug Angelz        (Lunatico)  0–1–0
  JäSy           (Salming)   0–1–0
  Pallo-Peikot, Voikkaa   (Tilastomies) 0–0–4
  Kiksautus FC       (Brutus)   0–0–2
  Rosy Reloads       (Karpat46)  0–0–2
  FC Jykke         (Jykke1978)  0–0–1
  BööleBoys         (Mad E)    0–0–1
   
 20. Peppuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Chicago Blackhawks
  Ensimmäistä kertaa Peppuleiden historiassa tuli noustua 2-divariin. Näköjään Citystars lähti samasta lohkosta juuri pois alemmas. Tässä kun on katsellut noita tulevia vastustajia, niin tietää että eipä täällä mitään asiaa ole. Tai keskikastin sijoitukseen nyt jotain mahdollisuutta on, mutta ei mitään toivoa yrittää tapella sarjan voitosta. Kovia kavereita nuo ketkä mestiikseen ovat itsensä pelanneet.
   
 21. Bird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Jatkoaika Cup, kausi 14

  Taas on aika perinteisen turnauksen!

  Jatkoaika Cupin historian 14. turnaus on nyt luotu. Avauskierros käynnistyy 26. kesäkuuta kello 20.00 eli kauden 7. sarjakierroksen jälkeisenä maanantaina, mikäli 16 joukkuetta on kasassa viimeistään edellisenä perjantaina.

  Viime kauden joukkueet on kutsuttu suoraan mukaan turnaukseen, lohkoissaan viimeisiksi jääneitä tiimejä lukuun ottamatta. Lohkojumboillekin lähtee sitten kutsut viimeistään heti ensi viikon alussa, mikäli vielä tilaa on.

  Uusien joukkueiden ilmoittautumisia otetaan vastaan sitä mukaa, kun niitä tulee. Ilmoittautuminen tapahtuu vastaamalla tähän viestiin ja kertomalla joukkueen nimi sekä käyttäjätunnus Hattrickissa. Yritän lähettää sitten kutsun mahdollisimman nopeasti Hattrickissa.

  Kaikki perusjutut ovat aivan ennallaan eli jokainen vastaa itse mahdollisesta osallistumismaksustaan jne. Vähintään Gold-tason supporterin omistaville turnaukseen liittyminen ei maksa mitään, mutta muilta veloitetaan kaksi kredittiä. Pienin mahdollinen ostettava kredittimäärä näyttäisi olevan 10 kappaletta, joka maksaa 3,90 euroa eli turnausosallistumisen hinnaksi tulee siis noin 80 senttiä.

  Ja mahdollisille uusille osallistujille varmuudeksi vielä se tieto, että tämä turnaus pelataan ns. normaalin Hattrickin ulkopuolella eli osallistuminen tähän ei vaikuta millään tapaa treeniin, vaan pelata voi aina parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. Turnausotteluissa ei myöskään tapahdu loukkaantumisia, joten tähän voi osallistua täysin huoletta.

  Ja sitten taas loppuun turnaukseen kutsutut JA-nimimerkit, jotta tieto kulkee paremmin tätäkin kautta: @Blue F @uljas @Mad E @Krepo @Peppuli @Jaded @Salming @Center#30 @McTorso @Tilastomies @Brutus
   
 22. Jaded Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Mukana. Toivottavasti tällä kertaa jo pääsis vähän pidemmälle.
   
 23. Bird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Uusia ilmoittautumisia ei ole ainakaan vielä näkynyt, joten kutsut lähetetty myös viime kauden lohkojumboille: @Jykke1978 @Lert @Karpat46 @Jesyy
   
 24. Jykke1978 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
  Mukana ollaan.
   
 25. Jykke1978 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
  Mitäs mieltä turnauksessa mukana olevat ovat tuosta uudesta ainakin nyt vain turnauksissa käytössä olevasta kokoonpano asettimesta?
  Oma mielipiteeni on, että on aivan hirveä eikä se ainakaan itselläni järjestä pelaajia mitenkään järkevästi niin kuin tuo muissa otteluissa käytössä oleva lajittelee. Toivottavasti tämä uusi ei tulisi käyttöön vaan se haudattaisiin kaidessa hiljaisuudessa bittiavaruuteen.