Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Hattrick

Viestiketju osiossa 'Peliluola' , aloittajana Seti10, 07.11.2002 klo 21.26.

 1. Bird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Jatkoaika Cup, kausi 9

  Tätäkin voisi sitten taas viritellä hiljalleen käyntiin. Sopiva aloitusaika voisi mielestäni olla 21. joulukuuta eli kauden 8. sarjakierroksen jälkeinen maanantai.

  Mennään samalla tavalla kuin viimeksi eli kaikki edellisellä kaudella mukana olleet ja alkulohkoissaan kolmen parhaan joukkoon sijoittuneet managerit saavat kutsun turnaukseen automaattisesti.

  Sen sijaan mahdollisilta uusilta osallistujilta tarvitsen tiedot joukkueen nimestä ja käyttäjätunnuksesta HT:ssa. Viestiä voi pistää joko tähän ketjuun vastaamalla tai sitten yv:llä. Toki siitäkin voi ilmoittaa, jos viime kaudella oli mukana, mutta tietää varmasti, ettei tällä kertaa halua osallistua.

  Joka tapauksessa lähtökohtaisesti vanhoille osallistujille on tarjolla 12 paikkaa ja uusille (tai uusvanhoille eli joskus aiemmin, mutta ei kuitenkaan viime kaudella mukana olleille) 4 paikkaa. Jos turnauksesta kiinnostuneita uusia osallistujia on vähemmän kuin neljä, niin sitten myös viime kauden lohkojumbot ovat totta kai tervetulleita mukaan.

  Luon turnauksen Hattrickiin ensi viikon sunnuntaina 13.12. illalla. Uusilla joukkueilla on siis tähän asti ilmoittautumisaikaa eli runsas viikko. Sinä aikana toivottavasti kaikki hommasta edes vähäsen kiinnostuneet ehtivät käydä tämän viestin lukemassa.

  Kaikki perusjutut ovat aivan ennallaan eli jokainen vastaa itse mahdollisesta osallistumismaksustaan jne. Vähintään Gold-tason supporterin omistaville turnaukseen liittyminen ei maksa mitään, mutta muilta veloitetaan kaksi kredittiä. Pienin mahdollinen ostettava kredittimäärä näyttäisi olevan 10 kappaletta, joka maksaa 3,90 euroa eli turnausosallistumisen hinnaksi tulee siis noin 80 senttiä.

  Todetaan myös vielä kerran se, että tämä turnaus pelataan ns. normaalin Hattrickin ulkopuolella eli osallistuminen tähän ei vaikuta millään tapaa treeniin, vaan pelata voi aina parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. Näissä turnausotteluissa ei myöskään tapahdu loukkaantumisia.
   
 2. Mad E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Miten menee supporterin kanssa kun itsellä umpeutuu reilun viikon päästä eikä ole tarkoitus uusia tällä hetkellä.
  Siis ilmoittautumaan ehtii, mutta umpeutuu ennen turnausta. Kai se ilmo pysyy?
  No sen näkee kai sitten aikanaan.
   
 3. Bird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Jatkoaika Cup, kausi 9

  Turnaus on nyt luotu Hattrickiin. Koska uusia ilmoittautumisia ei ole ainakaan toistaiseksi tullut yhtään, niin kutsut lähtivät heti myös viime kauden lohkojumboille.

  Edelleen turnaukseen voi myös ilmottautua! Ja jos alkaa näyttää siltä, että on vaikeuksia saada 16 jengiä kasaan, niin nakkelen sitten kutsuja pyytämättäkin sellaisille ei-ilmoittautuneille palstalaisille, keiden tiedän pelaavan Hattrickiä + joukkueen nimi on tiedossani.
   
 4. Bird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  14/16 joukkuetta on koossa. Laitoin vähän lisää kutsuja matkaan, jotta saataisiin turnaus täyteen perjantai-iltaan mennessä. Muutoinhan tämä sitten siirtyy viikolla eteenpäin.
   
 5. Bird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Jatkoaika Cup siirtyi sitten viikolla eteenpäin eli uusi aloituspäivä on maanantai 28. joulukuuta. Yksi joukkue enää puuttuu, ja kutsuja on tällä hetkellä odottamassa yhdeksän kappaletta. Koittakaas nyt siis edes joku kutsutuista käydä klikkaamassa itsenne viimeisenä turnaukseen!
   
 6. mico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues, (sympatiat Pelicans ja Jyp)
  17-vuotias junnu myynnissä:

  Riku Rautionaho, 17 (02)

  TSI: 700
  Erikoisuus: Voimakas

  Puolustus: Kelvollinen
  Syöttäminen: Välttävä
  Maalinteko: Välttävä

  Potentiaali: 1959

  Erikoisuuden ja iän ansiosta erinomainen potentiaali kehittyä hyväksi pelaajaksi melkein millä tahansa pelipaikalla, joten jos treenissä on tilaa niin ostakaa pois. Hinta tuskin kohoaa siltikään kovin korkeaksi, joten pelkässä myyntikuntoon treenaamisessakin olisivat todennäköisesti katteet kunnossa :)
   
 7. Bird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Jatkoaika Cup, 9. kausi – lohkojako

  Järjestyksessään yhdeksäs Jatkoaika Cup käynnistyy ensi maanantaina 28.12. kello 20.00 (HT-aikaa 19.00), kun 16. joukkuekin saatiin pari päivää sitten lopulta mukaan turnaukseen.

  Tässä alkavan turnauksen lohkojako. Suluissa joukkueiden sarjatasot sekä managereiden nimimerkit Jatkoajassa:

  Lohko A
  Nahkamunkki (4. div, Krepo)
  BööleBoys (5. div, Mad E)
  FC Jykke (5. div, Jykke1978)
  Rosy Reloads (5. div, Karpat46)


  Lohko B
  AC Niinivaara (3. div, Bird)
  Peppulit (4. div, Peppuli)
  Enforcer's (6. div, Hordi24)
  JäSy (6. div, Salming)

  Lohko C
  Kultaiset Apinat (5. div, Hybbe)
  Sininen Kyynel (5. div, Blue F)
  FC Pihlis (5. div, Center#30)
  FC Asterix (5. div, Lert)

  Lohko D
  Citystars (3. div, mico)
  FC Villahousut (4. div, McTorso)

  Pallo-Peikot, Voikkaa (5. div, Tilastomies)
  Bengali Phantoms (6. div, Aatelinen)
   
 8. mico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues, (sympatiat Pelicans ja Jyp)
  Nyt olisi myynnissä vielä toinenkin 17 vuotias junnu, tällä kertaa pääpelierikoisuudella:

  Janne Blinnikka

  Puolustus Kelvollinen
  Pelinrakennus Heikko

  Potentiaali 1952 eli käytännösä sama kuin edelliselläkin kaverilla. Hintaa tällekään tuskin tulee montaa tuhatta, mutta oikeanlaisessa treenissä voisi olla varsin tuottoisa ostos, tai miksei omaankin käyttöön erikoisuutensa takia. Myynnin takaraja maanantaina
   
 9. Krepo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, LA Kings
  Tänään hatun jatkoaika cupin finaalissa omia kasvatteja kentällä 7/11 pelaajaa. Maalivahti muualta, 4/4 puolustajaa omia junnuja, Laitureista 1/2, innereistä 2/2 ja hyökkääjistä 0/2. Tuo aika kivasti lisää motivaatiota pelaamiseen, kun kasvattelee itse omia pelaajiaan. Ihan päätyyn asti ei varmaan tällä systeemillä pääse, mutta nytten tuli nousu 3. divariin. Joten vinkiksi aloitteleville pelaajille, jotta kannattaa ainakin miettiä tätä polkua pelissä. Ei varmasti ole nopein reitti ylöspäin, mutta melko palkitseva mielestäni.
   
 10. Bird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Jatkoaika Cup, 9. kausi – finaali

  Jatkoaika Cupin yhdeksäs kausi huipentui maanantai-illan loppuotteluun:

  Nahkamunkki–Citystars 1–3 (1–0)

  Nimimerkki micon luotsaama Citystars otti siis historiansa toisen turnausvoiton ja sai samalla revanssin edellisen kauden loppuottelusta. Jatkoaika Cupin 8. kauden mestarin Krepon luotsaama Nahkamunkki kaatui vahvan toisen puoliajan ansiosta 3–1. Nahkamunkin vastahyökkäystaktiikka puri pitkään, mutta lopulta ottelua selvästi hallinnut Citystars jauhoi arvosanojen perusteella mielestäni aivan ansaitun voiton.

  Finaalissa olivat siis vastakkain edellisen kauden loppuottelijat, ja myös välierissä putosivat samat joukkueet kuin kautta aiemmin – ja myös samoille joukkueille: Citystars pudotti AC Niinivaaran jatkoajan jälkeen 3–0, ja Nahkamunkki eteni loppuotteluun kukistamalla välierässä Voikkaan Pallo-Peikot rankipotkuilla 8–7 (varsinainen peliaika ja jatkoaika 2–2).

  Onnittelut Citystarsille turnausvoitosta!

  Lopuksi vielä Jatkoaika Cupin päivitetty mitalitaulukko. Koska pronssiottelua ei turnauksessa pelata, niin taulukko menee idealla turnausvoitot–finaalitappiot–putoamiset välierissä. Joukkueen nimen perässä suluissa managerin JA-nick.

  Koodi:
  AC Niinivaara      (Bird)       3–1–3
  Citystars        (mico)       2–3–3
  Nahkamunkki       (Krepo)      1–2–0
  FC Arabia        (Footless)     1–1–3
  FC Villahousut      (McTorso)     1–0–1
  FC Pizzapojat      (Hocki)      1–0–0
  Thug Angelz       (Lunatico)     0–1–0
  Bengali Phantom     (Aatelinen)    0–1–0
  Kiksautus FC       (Brutus)      0–0–2
  Pallo-Peikot, Voikkaa  (Tilastomies)   0–0–2
  FC Jykke         (Jykke1978)    0–0–1
  BööleBoys        (Mad E)      0–0–1
  Rosy Reloads       (Karpat46)     0–0–1
  Peppulit         (Peppuli)     0–0–1
   
 11. Bird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Jatkoaika Cup, kausi 10

  Ja taas mennään! Tällä kertaa siis palautellaan turnauksen ajankohtaa kauden lopusta puolivälin paikkeille, kuten HT:n turnausfoorumilla 9. kauden puussa jo aikanaan kirjoittelinkin.

  Koska viime kausina tähän on ollut hieman hankala saada osallistuja, niin nopeutin hommaa nyt niin, että viime kaudella lohkoissaan sijoille 1.–3. sijoittuneet joukkueet saivat kutsun ennen kuin edes kirjoitin tänne Jatkoajan puolelle turnauksesta. Eli kutsut ovat siellä jo odottamassa, käykää hyväksymässä mitä pikimmin!

  Mikäli 16 osallistujaa saadaan nopeasti kasaan, turnauksen avauskierros voidaan pelata jo maanantaina 14. maaliskuuta kello 20 alkaen. Jos näin ei käy, niin sitten turnee kenkäistään vauhtiin toivottavasti viikkoa myöhemmin eli 21. maaliskuuta.

  Viime kaudella lohkojumboiksi jääneitä joukkueita (FC Jykke, JäSy, FC Pihlis ja Bengali Phantoms) ei sen sijaan ole vielä kutsuttu mukaan turnaukseen. Uusilla joukkueilla on nyt siis pari kolme päivää aikaa ilmoittautua mukaan! Ilmoittautuminen tapahtuu vastaamalla tähän viestiin ja kertomalla joukkueen nimi ja käyttäjätunnus Hattrickissa. Yritän lähettää sitten kutsun mahdollisimman nopeasti Hattrickissa.

  Jos turnauksesta kiinnostuneita uusia osallistujia on vähemmän kuin neljä, niin sitten myös viime kauden lohkojumbot ovat totta kai tervetulleita mukaan. Ja mikäli yhtään uutta joukkuetta ei ole ilmoittautunut, niin viime kauden jumbot saavat kutsun varmasti jo heti torstain puolella. Tarvittaessa lähettelen sitten kutsuja myös muille Jatkoajan nimimerkeille, joiden tiedän pelaavan Hattrickia, jotta turnaus saadaan kokoon.

  Kaikki perusjutut ovat aivan ennallaan eli jokainen vastaa itse mahdollisesta osallistumismaksustaan jne. Vähintään Gold-tason supporterin omistaville turnaukseen liittyminen ei maksa mitään, mutta muilta veloitetaan kaksi kredittiä. Pienin mahdollinen ostettava kredittimäärä näyttäisi olevan 10 kappaletta, joka maksaa 3,90 euroa eli turnausosallistumisen hinnaksi tulee siis noin 80 senttiä.

  Ja mahdollisille uusille osallistujille varmuudeksi vielä se, että tämä turnaus pelataan ns. normaalin Hattrickin ulkopuolella eli osallistuminen tähän ei vaikuta millään tapaa treeniin, vaan pelata voi aina parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. Näissä turnausotteluissa ei myöskään tapahdu loukkaantumisia.

  Lopuksi vielä tägättynä viime kaudella turnauksessa mukana olleet JA-nimimerkit tiedonkulun helpottumiseksi: @Krepo @Mad E @Jykke1978 @Karpat46 @Peppuli @Hordi24 @Salming @Hybbe @Blue F @Center#30 @Lert @mico @McTorso @Tilastomies @Aatelinen
   
 12. Jykke1978 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
  Jos kutsu tulee niin mukana olen kyllä.
   
 13. Sisäliitin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Voisinhan minäkin mukaan lähteä ottamaan turpaan.Joukkue on uusi mutta pelaaja Hattrickin veteraani.

  Joukkue: AC Metsänkehto
  Käyttäjä: Kettu666
   
 14. Peppuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Chicago Blackhawks
  Tällä kaudella Peppuleiden joukkue on suhteellisen kasassa, ja lupaa lähteä tosissaan haastamaan kaikkia turnauksen voitosta. En häviä peliäkään ;) Pitää alkaa hieman uhoilemaan niin jos saataisiin tuonne Hattrick:in puolelle turnauksen alettua hieman keskustelua aikaiseksi.
   
 15. Bird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Jatkoaika Cup, kausi 10

  Pari päivää on mennyt, ja uusia osallistujia on ilmoittautunut vain yksi eli JA-nimimerkin @Sisäliitin joukkue AC Metsänketo, joka onkin jo kirjautunut mukaan turnaukseen. Nyt siis kutsut lähtevät myös viime kauden lohkojumbojen managereille (JA-nimimerkit @Jykke1978, @Salming, @Center#30 ja @Aatelinen).

  Tällä hetkellä turnaukseen on ilmoittautunut 9 joukkutta, ja 8 joukkuetta on lisäksi kutsuttuna. Myös uusia osallistujia otetaan edelleen mukaan! Seitsemän nopeinta ehtii nyt joka tapauksessa vielä turnaukseen!
   
 16. Jykke1978 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
  Mukana ollaan kuin takiainen.
   
 17. Bird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  14/16 joukkuetta on kasassa ja peräti 15 kutsua ilmoilla odottamassa vastausta. Kaksi käyttäjää siis tarvitaan vielä mukaan ennen perjantai-iltaa, jotta saadaan tämä turnaus alkamaan edes ensi viikon maanantaina eli 21. maaliskuuta.
   
 18. avatar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo, Team Talvivaara, P.Perä, Wincapita
  Aloitin joskus viime kesänä koko projektin uudestaan ja kauppasin koko jengin pois ja ostin nuoria suomalaisia ja peluutan vieläkin pakkeja. Kohta ensimmäiset lähestyvät uskomatonta. Sille tasolle kaikki ja sitten pelinrakennustreeniin. Onhan tää kyllä vähän unettavaa touhua, mutta tehdään nyt ainakin vielä tämä yksi nousu :D

  Ja nyt todellakin pysytään siinä, että koko jengi on kotimaista, jotta palkat pysyvät kurissa. Yritetään nyt ainakin kolmoseen asti, jos rahkeet riittäisivät.
   
 19. SJK10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sinikeltainen
  @Bird Mulle voi laittaa kutsun jos osallistujia vielä tarvitaan. Joukkue id = 1217696.

  Joukkue nyt on ison re-buildin alkuvaiheessa että aika heikoilla varmaan ollaan mutta kai sieltä jokunen haastettavakin löytyy.

  e: ilmeisesti toi turnaus jotain maksaa tai vaatii supporterin en nyt oikein löydä infoa. Creditejä löytyy 3 kappaletta että jos se riittää niin sitten voin osallistua.
   
  Viimeksi muokattu: 14.03.2016 klo 22.03
 20. Crapbag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
  Avatar muistanee tämän oman poikansa;)

  23.2.2010
  Muu maailma ->
  Johanneksen Dynamo
  450 000 € 760 [​IMG]

  Kyseessä siis Jaakob Riikola, erikoistilannemies ja laitapakki joka luutinut melkoisen uran Dynamon riveissä. Maajoukkuekutsua ei koskaan kuulunut vaikka olisi ehdottomasti ansainnut näyttöpaikan! Ikä alkaa painaa mutta pilkut uppoaa edelleen:


  [​IMG]Jaakob Riikola (277797902)

  36 vuotta ja 90 päivää, seuraava syntymäpäivä: 6.4.2016

  hyvä kunto, heikko kestävyys
  Hän on miellyttävä heppu, joka on tasapainoinen ja epärehellinen.
  Hänellä on unohtumaton kokemus ja hän on kurja johtaja.
  On uskollisuudeltaan jumalainen.
  Omistaja:
  Johanneksen Dynamo
  (alkaen 23.2.2010)
  Total Skill Index (TSI): 4 010
  Palkka: 1 710 €/viikko
  Varoitukset: 0
  Loukkaantumiset: Terve
  Erikoisuus: Tekninen

  Maalivahti: [​IMG] olematon
  Puolustus: [​IMG] armoitettu
  Pelinrakennus: [​IMG] surkea
  Laituri: [​IMG] loistava
  Syöttäminen: [​IMG] erinomainen
  Maalinteko: [​IMG] kehno
  Erikoistilanteet: [​IMG] unohtumaton

  Maalit uralla: 127
  Maalit joukkueessa: 127
  Hattutemput: 9
  Kauden sarjamaalit: 2
  Kauden cup-maalit: 3


  Nousin vihdoin V -divariin, kun pelattiin mukava 14-0-0 kausi samassa kutosessa mitä hinkattu varmaan yli 10 kautta. Nyt alkaa valitettavasti joukkueen vakava vanheneminen, kasvatettu hyökkäys on siinä 31-32v, pakit Jaakobin ikäisiä höystettynä nuoremmilla ostomiehillä. Keskikentällä on vähän sekavaa seurakuntaa, siellä sentään ukot vielä ok iässä, siinä ~25v. Laidoille on heittää ihan ok ukkoa tästä keskikentän porukasta ja ikähaarukasta.

  Pitäisikö nuo hyvät pelaajat (lähinnä hyökkäys) myydä väkisin pois vai antaa vaan eläköityä rauhassa? Kannattaako enää myydä kun "käyttöarvo" on paljon suurempi? Joku leikkaus tässä pitäisi tehdä, reenailen pelinrakennusta tällä hetkellä ja sieltä nyt ainakin saisi jokusen rahan vaikka talous taitaa pyöriä tällä hetkellä omalla painollaan.

  Pitää kirjoitella/kysellä lisää kunhan ehdin!
   
 21. avatar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo, Team Talvivaara, P.Perä, Wincapita
  Lainaus:
  Toki toki muistan :)

  Kyllähän noita omia junnareita tulee aina silloin tällöin mielenkiinnosta katseltua, että miten kehittyvät. Pienet siirtokorvaukset silloin tällöin eivät toki olisi myöskään pahasta. :P

  Joku noin 70 omaa junnaria on tällä hetkellä maailmalla ja kyllä niistä joka kausi joku 50-150k tulee, kun yleensä yksi kaksi ukkoa ainakin treidataan jonnekin.

  Jaakobin uraa olen seuraillut alusta asti. Hyvä, että on vieläkin kuvioissa. :) Maajoukkuekutsuun olisi pitänyt olla vielä hivenen kunnianhimoisempi treeni pojalle. ;)
   
 22. Bird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Jatkoaika Cup, 10. kausi – lohkojako

  Järjestyksessään kymmenes Jatkoaika Cup käynnistyy ensi maanantaina 21.3. kello 20.00. Turnaus saatiin sitten kasaan jo alkuviikosta, mutta en ole valitettavasti aiemmin ehtinyt osallistujalistaa koota.

  Mukaan saatiin lopulta ihan kivasti uutta vertakin, kun täysin uusina joukkueina mukaan tulivat AC Metsänkehto ja Rauma Casuals sekä comebackin Jatkoaika Cupiin tekevä Pohjanmaa United.

  Tässä alkavan turnauksen lohkojako. Suluissa joukkueiden sarjatasot sekä managereiden nimimerkit Jatkoajassa:

  Lohko A
  Nahkamunkki (3. div, Krepo)
  Rosy Reloads (4. div, Karpat46)
  Bengali Phantoms (6. div, Aatelinen)
  JäSy (6. div, Salming)

  Lohko B
  FC Villahousut (4. div, McTorso)
  Peppulit (4. div, Peppuli)

  Pallo-Peikot, Voikkaa (6. div, Tilastomies)

  AC Metsänkehto (6. div, Sisäliitin)

  Lohko C
  Sininen Kyynel (4. div, Blue F)
  Rauma Casuals (5. div, SJK10)
  FC Jykke (5. div, Jykke1978)
  BööleBoys (6. div, Mad E)

  Lohko D
  Citystars (3. div, mico)
  AC Niinivaara (3. div, Bird)
  FC Pihlis (5. div, Center#30)
  Pohjanmaa United (6. div, Nerozki)
   
 23. Peppuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Chicago Blackhawks
  Petrakis Christou [playerid=322157135]
  32 vuotta ja 111 päivää, seuraava syntymäpäivä: 12.4.2016

  Kansallisuus: Cyprus

  hyvä (7) kunto, hyvä (7) kestävyys
  Hän on kiistelty henkilö, joka on levollinen ja epärehellinen.
  Hänellä on jumalainen (+6) (26) kokemus ja hän on kehno (3) johtaja.
  On uskollisuudeltaan hyvä (7).
  Kuuluu myös joukkueeseen Cyprus!

  Omistaja: Peppulit (alkaen 7.3.2016 (4/61), 5vk 0pv)
  Total Skill Index (TSI): 148 340
  Palkka: 40 008 € (33 340 €)/viikko sisältäen 20% bonuksen 640 128 €/vuosi
  Varoitukset: 0
  Loukkaantumiset: Terve
  HTMS Pisteet: Taito: 1957 / Potentiaali: 1341
  Paras paikka: Puolustava laitapuolustaja (15.74)  Puolustus myyttinen (17)
  Pelinrakennus kelvollinen (6)
  Laituri yliluonnollinen (14)
  Syöttäminen erinomainen (8)
  Erikoistilanteet armoitettu (12)

  Määräaika: 14.4.2016 14:43 (9/61)
  (2pv 23h 55min)
  Hintapyyntö: 3 750 000 €

  Ostakaa joku siitä Kyproksen maajoukkueessakin pyörinyt laitapakki.

  Menee sittenkin tuo Jatkoaika turnaus todennäköisesti ihan penkin alle, kun tuli myytyä jo toinen laituri, ja nyt kokeilen päästä useasta pelaajasta eroon ja aloitella taas nuoremmalla joukkueella kun ei tällekkään kautta nousua kolmoseen näytä tulevan.

  edit; lisätty linkki pelaajan nimeen, linkki vie Hattrick sivulle.
   
 24. mico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues, (sympatiat Pelicans ja Jyp)
  17-vuotias junnu myynnissä:

  Viljami Kurki-Suonio, 17 (02)

  Puolustus Kelvollinen
  Pelinrakennus Kelvollinen
  Syöttäminen Välttävä
  Maalinteko Välttävä

  Potentiaali: 2098

  Hintapyyntö: 1 000€

  Sopii erinomaisesti ainakin puolustus-, pelinrakennus-, syöttö-, tai miksei vaikka laituritreeniinkin.
   
 25. mico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues, (sympatiat Pelicans ja Jyp)