Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Hattrick

Viestiketju osiossa 'Peliluola' , aloittajana Seti10, 07.11.2002 klo 21.26.

 1. Seti10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo
  Ei jääkiekkoaihetta, mutta kuitenkin urheilua....

  Vastaavaa jääkiekkopeliä odotellessa:

  www.hattrick.org

  Liity netissä pelattavaan reaaliaikaiseen futismanageripeliin. Saat joukkueen, osta ja myy pelaajia, laajenna stadionia, hanki sponsoreita, miellytä fan clubia, Nouse Veikkausliigaan ja voita Suomen Cup, hanki pelaajasi maajoukkueeseen, vai oletko itse maajoukkuevalmentaja ainesta ->sekin on mahdollista

  Maailmanlaajuisesti yli 60 000 käyttäjää (Suomessa jo yli 850). Sarjapelit lauantaisin, kausi kestää 3 kk, ei vaadi jatkuvaa "huolenpitoa", vaan satunnainen riittää... (jos vain maltat)

  Ja kaikki tämä ILMAISEKSI!!!!

  VAROITUS: Aiheuttaa vakavaa riippuvuutta...

  www.hattrick.org
   
 2. Pitbat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flames
  Hattrickia tulee pelattu tosi aktiivisesti eli olen online useita tunteja viikossa ja katson lähes kaikki matsit "livena". Tällä hetkellä tavoittena on nousu nelosesta kolmoseen, karsintapaikka on yhden pisteen päässä mutta suoraan nousuun tarvitaan kolme voittoa kolmesta matsista ja paljon maaleja.

  Muutamia screenshotteja Hattrickista:
  Veikkausliiga, FC Troopersin tämän kauden matsit, matsi (Cup tappio Veikkausliigan joukkuelle), pelaaja (kuvat ja numerot on käytössä vain HT supportereilla), pelipaikat ja -ohjeet, tiimini taloustilanne, sää ja siirtolista.
   
 3. Hamraan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Ottawa Senators, Edmonton
  Täällä on pelattu myös tätä peliä kohta 2 viikkoa.

  Esitän PitBatille kysymyksen että auttaako se supporter juttu
  pelituloksiinkin vai mihinkä? Tuskin se jää pelkästään siihen että saa kuvat ja saa numeroida pelaajat.

  Jos jollain on hyviä vinkkejä miten menestyä niin mielelläni kuuntelisin. :)
   
 4. Pitbat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flames
  Lainaus:
  Supporterit eivät saa mitään etua peleissä tai talousasioissa. Supportereilla on lähinnä käytössä erilaisia statseja: rikkain seura, isoin katsomo, ym. Paras bonus mun mielestä ovat bookmarkit koska niiden avulla voi kasata listan myynnissä olevista pelaajista.
  Hyviä HT vinkkisivuja:
  http://www.databased.at/hattrick/
  http://hem.passagen.se/hammervald/abc_of_tactics/abc_of_tactics_index.htm
  http://www.lokesoftware.dk/osr/hattrick/ham/index.cfm
   
 5. ZD Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Rekisteröidyin tuonne n. kaksi tuntia sitten, enkä ole vieläkään saanut salasanaani sähköpostiin. Kuinkahan kauan tuossa täytyy odotella?
   
 6. Matwee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Liverpool FC, Suomen maajoukkueet
  Lainaus:
  Mä rekisteröidyin 2 päivää sitten. Ei oo näkyny postia. Ymmärsin että sieltä tulee sitten salasanaa lotaan kun on tarjolla joku sopiva sarja mihin uus joukkue voidaan laittaa.
   
 7. Seti10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo
  Kirjautumisesta

  "Käsittely" kestää 4 päivää. Kun saat joukkueen, saat myös salasanasi. Viikonloppu saattaa hidastaa salasanan saantia, mutta 4 päivää on fakta.

  Kaikkien henk. koht tietojesi (nimi, s-posti, jne...) pitää olla oikein ja joukkueen pitää olla suomesta. muuten ylläpito ei anna tiimiä. Syy tähän on se, että ruotsissa, jossa peli on Järjettömän suosittu on niin pitkät jonot, että svedut yrittävät saada joukkueita itselleen ns. pikkumaista. Suomessa ei tätä ongelmaa ole, vaan joukkueita on yli 2000 ja käyttäjiä tällä hetekllä vähän yli 900 eli tilaa on.

  Tervetuloa.
   
 8. Seti10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo
  Jos virhe

  Jos ette vieläkään ole saaneet salasanojanne, lähettäkää www.hattrick.org sivuilta ilmoitus gamemastereille (ja niistä sille suomelle). Hän on luvannut tarkistaa onko ollut jotain virheitä...
   
 9. Damien Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko ja suomen maajoukkueet.
  Mites toi nyt sitten käytännössä toimii, sain salasanani jo. Eli mitä nyt pitäisi tehdä, kannattaako alkuun koittaa hankkia pelaajia vai mennäänkö alkuperäsillä ja miten toi treenihomma toimii. joukkueella on rahaa 300 000 € alussa ja stadionille mahtuu 7 000 jotka lienee samat kaikilla aloittelijoilla.

  Voisko joku pidempään pelannut valaista joko tässäketjussa tai yksityisviestinä.
   
 10. Afan Jäsen

  Nytpä pääsi käymään niinkin kummallisesti, että minäkin kiireistä huolimatta erehdyin tuonne rekisteröitymään ja eilisellä jo joukkueenkin sain. Vinkkejä saa täysin verovapaasti siis lähettää minullekin, jotta jonain sumuisena päivänä voisi vitosdivarille vilkutella hyvästiksi...

  Vieläkö joku jatkoaikalainen uskaltaa ketjussa jo ilmoittautuneiden lisäksi tunnustaa olevansa vaarassa ennemmin tai myöhemmin kokea tappion joukkueelleni?

  Edit: painovirhe
   
  Viimeksi muokattu: 12.11.2002 klo 15.30
 11. Seti10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo
  Aluksi

  Ei kannata innostua liikaa alussa tuhlailemaan. Ensiksi kannattaa opetella pelaajien sijoittelu ja taidot (lukekaa rules huolella) että ymmärtää siirtomarkkinoistakin jotain. Sitten ostaa pari vahvennusta joukkueeseen. Stadionia kannattaa kanssa laajentaa hieman. Pitää kuitenkin muistaa että stadionityön aloittaminen maksaa 30000 varsinaisen työmaksun lisäksi. Eli kannattaa rakentaa kaikki kerralla.

  JA MUISTAKAA!!! Isoveli valvoo. Huijauksesta (eli esim kahden joukkueen pitämisestä) tulee lapikasta persuksiin. Ja IP-osoitteet ovat oikein tehokkaita valvontaan. Koneesi kertoo valvojille mistä pelaat. ELI ÄLÄ HUIJAA. TULEE VAIN PAHA MIELI.

  Ps. Valvojien lisäksi pelimaailmassa on satoja henkilöitä, jotka tekevät pelaamisen ohella "cheater-huntingia". Eli käry käy jos huijaa...
   
 12. Pitbat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flames
  Jos itse olisin taas alussa niin ekaks menisi valmentaja vaihtoon (jos nykyinen on huonompi kun solid) mutta se homma on kunnon rulettia. Pitäisi antaa valmentajille potkuja niin kauan kunnes löytyy: A solid coach... Jokaisen valmentajan vaihto maksaa 10000 euroa ja siinä voi helposti mennä 200-300k tai sitten täyspotti tulee ekalla yrityksellä. Solid valmentaja on paras mitä pelissä on ja sillä pärjää koko loppupelin (vaikka vuosia).
  Toinen tärkeä juttu on stadioni koska alussa se on aivan liian pieni. Katsomon koko saisi olla supporterit*25 eli tee 7000-8000 uutta paikkaa niin niillä pärjää ainakin yhden kauden (3kk). Katsomossa saisi olla 63% terraces, 25% basic seating, 10% seats under root ja 2% seats in VIP-boxes.
  Paras taktiikka on yleensä 3-5-2 koska silloin on vahva keskikenttä.  Paras vinkkisivu: http://www.databased.at/hattrick/index.asp
   
 13. tonttu83 Jäsen

  Tulipa mullekkin tuo joukkue. Viitosdivarissa ollaan, kuusi pistettä ja lohkon toiseksi viimeinen, kaksi peliä jäljellä. Missä divarissa te muut uudet pelaajat olette? Itse olen divarissa V.6.
   
 14. Damien Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko ja suomen maajoukkueet.
  Plaah ei sitten voida pelata broidinkans samalta koneelta :)?
  Sitten vielä onnistuin eilen leikkimään harkimoa ja nyt sitten onkin jo pankkitili 2m pakkasella :) miten muuten saa vaihdettua taktiikan ja hankittua sponsoreita
   
  Viimeksi muokattu: 12.11.2002 klo 12.51
 15. Hamraan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Ottawa Senators, Edmonton
  Ei kannata palkata 24 assistant coachia ja 4 goalkeeping coachia, sillä pojat olivat pistäneet tappelun pystyyn keskenään. Tuloksena joukkueen mieliala on Furious.

  :)
   
 16. Pitbat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flames
  Lainaus:
  10 coachia on maksimi (assistant+goalkeeping) ja jos niitä on enemmän niin tulee tappelua. Myös muissa apulaisissa 10 on yläraja. Jos tilin saldo menee alle -500k:n niin tulee konkurssi...
   
 17. Hamraan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Ottawa Senators, Edmonton
  Lainaus:
  siis muita apulaisia kannattaa olla yhteensä 10 vai maksimissaan 10 kutakin? Olihan tuo mun systeemi vähän hölmö, kun jokaisella pelaajalla oli oma assistant coach ja maalivahteja kohden oli 2 valmentajaa :)
   
 18. Pitbat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flames
  Lainaus:
  Jokaista voi olla max 10. Econimistit ovat aika turhia.


  Damien: mun mielestä voi pelata 2 tai enemmän samalta koneelta kunhan ette tee kauppoja keskenään.
   
 19. Damien Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko ja suomen maajoukkueet.
  funds: 300 000 Euro (-1 805 994) Euro
  Total expenses 2 107 000
  Expected income/loss -2 105 994

  miten sen tiimin saa sitten konkkaa ja mitä sitten tapahtuu jatkan puhtaalta pöydältä :)?

  ensimmäisessä harjotusottelussa tulikin kivasti 1-5 pataan. ja oli itselläkin kauhee tappelu pääl kun oli koutseja liikaa, sihteeri ilmoittelikin tänään että oli tullut tappelu
   
 20. Pitbat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flames
  Lainaus:
  Lauantaisin taloustilanne päivittyy ja silloin sinulle tulee ilmoitus, että voit 4 tai 5 kertaa loggautua sisään (viikon aikana muistakseni) ja korjata saldoa. Jos et onnistu niin tunnukset poistetaan. Sen jälkeen saat laittaa uuden hakemuksen ja aloittaa alusta (eri tiimillä). Minunkin eka yritys ht:ssä päättyi konkurssiin kun alussa tuloja on vähän ja menoja paljon.

  Perjantaisin eli huomenna päivittyy pelaajien tiedot. Form ja/tai taidot mahdollisesti nousevat tai laskevat.
   
  Viimeksi muokattu: 14.11.2002 klo 19.52
 21. Footless Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Joo, nyt ollaan mukana divarissa V.31; viimesenä, ilman pisteitä. Tosin pelasin harkkamatsin sarjakärkeä vastaan ja pesin sen puhtaasti 0-3. Ihan hyvin.

  Meni melkein kaikki rahat kun ostin ruotsalaiskärjen. Scoring oli solid ja staminakin ihan ok. Ja vasta 18-vuotias, siitä tulee vielä tähti.

  Kävi hirveä pulla, tokalla yrittämällä sain solid coachin. Siitä on hyvä jatkaa, ens kaudella nousen.
   
 22. Miklu the Hurricane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Mukana ollaan sarjassa v.42. Kaikki on uutta ja ihmeellistä, joten hyvät neuvot ovat kullan kalliita. Palkkasin itselleni maalivahtivalmentajan. Hoitaako kaveri hommansa itse vai saako sen valmentamaan jotan tiettyä pelaajaa jostain? Peli ilmeisesti alkoi kesken kauden niin, että kaudesta oli kaksi matsia jäljellä. Kaikki samassa liigassa olevat joukkueet ilmeisesti aloittavat pelin alusta samaan aikaan? Vähän hullulta vain vaikutti, kun kesken sarjan hyppää joukkueen remmiin.
  Eka matsista tuli 5-1 kotivoitto, joten meni se huomattavasti paremmin kuin odotin. Vois ottaa parit ystävyysottelut, että pääsis paremmin peliin mukaan aluksi. Laittakaan siis haastetta joukkueelle 74239.
   
 23. Snakster Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Snakster ottaa haasteita vastaan: 21778

  Osaako joku kertoa, että mistä sitä muodostelmaa vaihdetaan.
   
 24. Miklu the Hurricane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Muodostelmaa vaihdetaan match->orders->vaihtamalla jonkun pelaajan tila normalista extraksi. 3-4-3 irtoaa siis esim. vaihtamalla puolustajan tila extra forwardiksi.
   
 25. Sisäliitin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Mistä saan sponsoreita? Kaikki ottamaan matsia FC Sukkaa vastaan: 74169...Pelaajasi saavat ainakin harjoitella maalintekoa...