Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Hartwall Arena

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Tökö, 15.03.2003 klo 23.14.

 1. TommyT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Yes, mä luulen kanssa että tämän hetken kansantalouden kauppatase näyttää yksinkertaisesti siltä että ei toi rahoitus Suomesta millään nouse ellei suurvaltojen välejä voimakkaasti liennytetä ja pakotteita sen myötä pureta. Ehkä Syyrian tilanne voisi äkillisesti muuttaa balanssia, mutta jotenkin ainakin itse uskon että status quo tulee jatkumaan vielä vuosia Putinin takertuessa imperialistiseen valtaansa ja Venäjän sahatessa omaa jalkaansa talouden sulkeutuneisuuden kautta.

  Tästä päästään siihen ongelmaan, että Areenan ja Jokereiden syvätaskuiset nykyomistajat voivat dollarien riittäessä mennä "ruutanastrategialla" eteenpäin, eli vedetään liekki minimiin ja vältellään suurempia tappioita parempia aikoja odotellessa. Tällöin palautetaan Jokerit liigaan nukkeomistajan vetämänä ja toivotaan että brändi ei ottaisi peruuttamatonta vauriota jos sahaillaan jokunen vuosi Liigassa ilman kunnon ambitiota ja leadershipia.
   
 2. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Venäjä on sotaan valmistautuva valtio. Sen voi lukea ruskien budjetista. Nykyisillä ennusmerkeillä liennytystä ennustavan on oltava melkoisen suurenmoinen optimisti.
   
 3. Gretzky99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL:n suomalaiset
  Kävin vähän yli vuosi sitten Floridassa katsomassa Panttereiden pelejä ja samalla reissulla ostamaani pelipaitaan sain pelaajien nimmareita. Mutta harmiksi Jokisen Jussi pääsi livistämään jostain sivuovesta ja jäi näin herran nimmari saamatta. Nyt siihen olisi tilaisuus, kun Jussi mm-kisoihin lupasi tulla ja on hyvin todennäköisesti ti 3.5. Areenalla Leijonien kohdatessa Jenkit.

  Mitä kautta pelaajat yleensä saapuvat Areenaan? Onko esim pelin jälkeen mahdollisuus jossain kytätä pelaajien saapumista ulos Areenasta?

  Menee aiheen ohi tiedän. Mutta en oikein tiedä, mistä muualta tiedustelisin asiasta.
   
 4. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  Heti alkuun totean että minkäänlaista tietoa tästä asiasta ei minulla ole, mutta jos itse lähtisin nimmaria metsästämään niin menisin sinne toimiston/harkkahallin eteen notkumaan. Eli siis Areenakujalle.
   
 5. Masentaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Sieltä Areenan valvomon kautta pelaajat kulkee. Eli areenakuja, siellä on parkkipaikkoja ja isot ovet niin niiltä nurkilta.
   
 6. jussi_j Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Jos autolla tulee ajoissa niin aika usein näkee pelaajia pallottelemassa tuolla ennen peliä.
   
 7. Fat Jesus Jäsen

  Päivän iltapaskalehdessä oli että Arenalla ois kapea kaukalo kun maajoukkue vetää cupia varten siellä.
  Eikö tuota vois nyt jättää jo Jokerien käyttöönkin??!?
   
 8. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Eikös tuo nyt ole aika win-win? Maju saa harjoitella tärkeää turnausta varten optimaalisissa olosuhteissa ja Jokereiden yleisön ei tarvitse tulla paikalle ajankohtana jona jääkiekkoa ei olla totuttu Suomessa katsomaan (paikan päällä).

  On sitä paitsi hyvä pitää mielessä, että Hartwall Areena sai aikanaan isot tuet juuri siksi, että se rakennettiin myös Leijonien kotiluolaksi. Such Kummola...
   
 9. Fat Jesus Jäsen

  Juu siis ymmärrän kyllä että Jokerit haluaa kotipelit sitten vasta kun oikeasti jääkiekkoa pitäis vasta pelatakin mutta ajattelin pelin kannalta että eikö tuon kapean kaukalon voisi jättää Jokereille. Huomattavasti mielenkiintoisampaa kapeassa kaukalossa.
  KHL:n piti kaventaa kaukalot olympialaisten jälkeen mutta liekkö toteutunut? Eikö Areenan lentokenttä ole 30m?
  KHL:ään tulossa kapeammat kaukalot - KHL - Jääkiekko - Sport - MTV.fi
   
 10. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Venäjän maajoukkueen etu vaatii lentokenttää.
   
 11. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  AAAA aivan, ok, sori, luulin sun tarkoittavan muuta, my bad! @Sako lienee arviossaan ainakin puoliksi oikeassa, mutta eikös joku venäläisjoukkuekin pelaa NHL-kokoisessa askissa?
   
 12. faro Jäsen

  Lainaus:
  Muistaakseni Lada Toljatti ja Admiral Vladivostok pelaavat NHL-kokoisessa kaukalossa.
   
 13. Sturm Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1967
  Lainaus:
  Zagreb taitaa myös snadissa askissa pelata. En kyllä ole ihan varma, joku voi tarkastaa, jos näkee tarpeelliseksi.
   
 14. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  Tästähän oli ihan virallisestikin (mtv.fi) juttua että kaukalot olivat KHL:ssä saman kokoisia kuin Sochin olympialaisissa, jotta venäläiset saisivat etua juuri tuota turnausta silmälläpitäen. Tuon uutisen mukaan kaukaloiden piti olympialaisten jälkeen kaventua, eipä tainneet? Nyt siellä pelaa kaksi tai kolme joukkuetta 26(NHL) -metrisessä kaukalossa ja loput 30 metrisessä?

  Oma toiveeni olisi että kaikki siirtyisivät pelaamaan 27-28 metrisiin kaukaloihin, mukaanlukien NHL ja kaikki muutkin jääkiekkoliigat ympäri maailman.
   
 15. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  Zagrebilla oli ainakin jossain välissä kaksi kaukaloa (jäähallia) käytössään joista toisessa oli (26m)NHL-kokoinen kaukalo.
   
 16. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Minä kannatan 28m kaukaloita. Viasatin myötä tullut seurattua jonkin verran myös NHL ja 26m kaukalon ihannointi on karissut.
   
 17. Tartu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, KHL
  Lainaus:
  Tässä täytyy kyllä olla samoilla linjoilla. NHL-kaukalot ovat jo niin kapeita, että se tekee pelaamisesta roiskimista ja siksi monet NHL:n runkosarjamatsit eivät ole viihdearvoltaan kovin korkeita.

  Itsekin harrastepelaajana Hartwallin isossa kaukalossa pelanneena täytyy sanoa, että se on aivan valtavan kokoinen. Ei ole missään muualla tullut vastaavaa jalkapallokenttää vastaan.
   
 18. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Täysin samaa mieltä! NHL:ssä sitä taitoa tietysti olisi ja pelistä saisi paljon viihdyttävämpää kun tilaa olisi vähän enemmän. Nyt viihdearvoltaan moni KHL peli voittaa sen NHL runkosarjan perusroiskimisen...
   
 19. faro Jäsen

  Lainaus:
  Näinhän se on, mutta itse mainitsin vain venäläiset joukkueet, kun niistä oli puhe.
   
 20. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  Kai Pizza Hutista siis saa myös bisseä huomenna? Vai onko jotain sääntöjä että junioripeleissä ei saa tarjoilla alkoholia?
   
 21. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Lainaus:
  Kaiken järjen mukaan ainakin pitäisi olla semmoinen sääntö. Harva asia on yhtä vastenmielistä kun jurrispedeily lasten peleissä.
   
 22. gege dA mAn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Laser
  Millä mallilla Areenan ruokatarjonta on tällä hetkellä? Saako mitään muuta "fiksua" syötävää kuin Hesburgerista purilaista tai Pizza Hutista pizzaa?
   
 23. attendo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hyvinkään Ahmat
  Eilen kun menin halliin, niin turvatarkastuksessa nauratti kun mut skannasi ja tutki muslimi/islami, mikä lie muhamettilainen. Meinasin kysyä, kun vielä olin pikkaisen maistissa, että eiköhän tää pitäis olla toisinpäin, mutta annoin olla koska tilanne olisi voinut eskaloitua.
   
 24. Mordjinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  No nyt on sellaista tekstiä että toivoisin sinun hieman selventävän mitä tarkoitat.
   
 25. attendo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hyvinkään Ahmat
  Lainaus:
  Toiveesi otettu vastaan, mutta ei lähdetä täällä tämän enempää tälle tielle. Sen verran voin toki avata,että nauroin mielessäni siinä kun mua ratsattiin,niin lähinnä omille asenteilleni, joihin toki myös vaikuttaa viime vuosien tapahtumat. Mutta joo väärä ketju näille asioille, kunhan mainitsin ohimennen kun kerran Arenan edessä tapahtui. Peace, love and happy vai onko se happiness.