benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Missä kohtaa menee raja että on "aivan liian nuori Gunnareihin" ? Uutisten mukaan tuo tubettaja on 27-vuotias eli syntynyt joko vuonna 1992 tai 1993. Esimerkiksi minua siis 2-3 vuotta nuorempi ja tiedän paljon tuota nuorempiakin joille Gunnarit ei kyllä ole mitenkään vieras asia. Eli ei tuo kyllä iän piikkiin mene sitten millään.

Toki Gunnareilta sitä uutta musiikkia on tullut melko vähän verrattuna muihin aikalaisiin, mutta ei tässä nyt silti puhuta mistään pikkubändistä vaan yhtyeestä joka esim. Suomessakin on vasta myynyt yli 50 000 lippua omalle keikalleen.
Itse olen kymmenen vuotta vanhempi kuin tubettaja, ja olen itsekin liian nuori. Gunnarit on kasariyhtye, minä olen ysärin lapsi. 00-luvun lapsi on sitten jo aivan liian nuori. Tottakai silti on monia nuoria tai vaikka lapsia joille Gunnarit on tuttu, mutta ei tuo 90-luvulle syntyneelle enää mikään sukupolvikokemus ole, ja jos yhtyeen edustama musiikki on yhdentekevää niin on aivan ymmärettävää että bändi on tuttu vain nimeltä. Kaksi jäsentä osaisin itse sanoa, kummankaan oikeasta sukunimestä ei mitään hajua.
 
"Varmistaaksemme mahdollisimman korkeatasoiset keskustelupalstat,
emme valitettavasti myöntää kirjoitusoikeuksia automaattisesti kaikille hakijoille" -Modet

axe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, URS LaKu, Slow Motion
Täällä puolustellaan yleissivistymättömyyttä sillä että kun ei vaan tiedä eikä kiinnostakaan tietää, niin ei myös tarvikaan tietää. Se on totta, aika harvaa asiaa tosiaan todella tarvitsee tietää. Mutta se ihmisistä juuri tekee yleissivistymättömiä moukkia kun "ei kiinnosta". Ja tällaisessa pelissä missä saa vielä vaihtoehtoja, niin asioiden ei yleensä edes tarvikaan kiinnostaa niin paljoa että olisi joku superlevel-tietäjä juuri siinä kysymyksen asiassa, mutta että edes otsikko- ja nimitasolla tietäisi edes suunnilleen mistä asioissa ja ihmisissä puhutaan. Ei tarvi muistaa ulkoa Elviksen managerin nimeä, Orleansin neitsyttä tai kuka edusti Suomea Euroviisuissa 2015 kappaleella Aina mun pitää, mutta toivottavasti vaihtoehdot nähdessään heti kello kilisee, että toihan se oli. Ja jos ei ole, toivottavasti sitten sillä jonkinlaisella tietämyksen tasollaan pystyy vaihtoehdoista heittelemään pois, että Darude tekee kappaleensa englanniksi, Mona Lisa taisi olla joku taulu, ja Michael Jordan on koripalloilija eikä viihdemanageri

Sen takia mua myös vituttaa sinänsä fiksut ihmiset, jotka omahyväisyydessään julistavat kuinka eivät lue iltapäivälehtiä tai katso telkkarista typerää viihdepaskaa. Pysykööt he yhtä lailla sivistymättömät moukat omassa kuplassaan ja ihmetelkööt, miten edes voisi tietää kuka on Roni Back tai Ed Sheeran kun ei ulkoa opetellussa vuonna 1981 painetussa Facta-tietosanakirjasarjassa puhuta heistä mitään.
 

Byvajet

Jäsen
Itse en saa mitään kicksejä, jos joku joutuu noloon tilanteeseen, vaikka se olisikin omaa tietämättömyyttä. En myöskään ymmärrä niitä, jotka liekittävät omaa itsetuntoaan haukkumalla jonkun toisen tietämättömyyttä.
Kyllähän se narsististen persoonallisuuspiirteiden ja pienimunaisuuden yhdistelmästä kertoo, jos kokee tarvetta ilkkua tietämättömille kilpailijoille. Nämä ilkkujat tuskin ilkkuvat itselleen, kun eivät tiedä vastausta kysymykseen, joka jollekin kilpailijalle on helppo.

Olen ihmetellyt, miksi TV on täynnä kilpailuja ja ohjelmia, joihin liittyy ilkeys ja kieroilu. Perusidealtaan mukavat ohjelmat tökkäävät itselläni siihen, että niihin on ympätty mukaan sosiaalinen juonittelu. Siitä tulee vain paha mieli, joten ohjelmat jäävät kokeilun jälkeen katsomatta.

Ilkeyttä kaipaavia lienee kuitenkin niin paljon, että ohjelmille riittää katsojia. Pohjimmiltaan kysymys on perinteisestä koulukiusaamisasenteesta. Vaikka joku ei olisi tehnyt kenellekään mitään pahaa, niin kyllä hänen kiusaamisekseen silti syy keksitään, kun halutaan kiusata. Lasten tapauksessa tällaisen kanalaumameiningin voi kypsymättömyyden vuoksi vielä jotenkin ymmärtää, mutta ilmeisesti suuri osa ihmisistä ei koskaan pääse yläkouluasenteesta eteenpäin.
 
”Espoon kaupunki etsii Espoo Innovation Gardenin innovaatioekosysteemin orkesterointiin tiimin vetäjää. Tehtävänä olisi törmäyttää ja verkottaa sekä ymmärtää startupien kasvupolun eri vaiheet.”

Loorz15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers | Teuvo Teräväinen
Hyvää keskustelua täällä. Itse heitin kerran kysymyksenä "Asia joka ei avaudu minulle"- ketjuun, että miksi ihmiset kokevat tarpeekseen ylpeydellä ilmoittaa että ei ole kuullut jostakin tyypistä (taisin käyttää esimerkkinä jo ketjussa mainittuja Ed Sheerania ja Billie Eilishiä). Mutta samalla jos joku nuoremman polven henkilö ei tiedä Guns N' Rosesin jäseniä, on se suuri häpeä. Tekopyhää. Yhtä lailla olet kujalla jos et tiedä tämän hetken suosituimpia artisteja, kuin jos et tiedä ennen syntymääsi suosittuna olleita artisteja.

Mitä itse kysymykseen tulee, niin kyllähän tuo olisi ilman hätäilyä ja panikointia ollut helposti pääteltävissä. En minäkään olisi osannut nimetä Marcuksen ja Martinuksen sukunimeä, eli en olisi tiennyt vastausta. Olisin vain teinnyt että nuo kolme muuta se ei ainakaan ole. Sita selitti tuota Instagram- storyssaan, että tuli tehtyä iso aivopieru ja tietää kyllä että GnR on bändi eikä duo, mutta oli kuulemma lukenut kysymyksen huolimattomasti. Ihan ymmärrettävää. Olihan tuo ensimmäiseksi kysymykseksi vähän outo.
 
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
Sita selitti tuota Instagram- storyssaan, että tuli tehtyä iso aivopieru ja tietää kyllä että GnR on bändi eikä duo, mutta oli kuulemma lukenut kysymyksen huolimattomasti. Ihan ymmärrettävää. Olihan tuo ensimmäiseksi kysymykseksi vähän outo.
Tämä kyllä ihmetyttää, siis kuinka tuollaisessa kerran elämässä -tilanteessa lukee kysymyksen huolimattomasti, eikä varmista ja tuplavarmista jne.

Olen miettinyt jos itse päätyisin hot seatille, että suurin ongelmani tulisi olemaan se, että katoaa luotto omaan intuitioon. Ja että alkaisin kyseenalaistamaan ilmiselviä vastauksia. Jos esimerkiksi kysytään jotain sellaista, jonka kotisohvalta tietää jo ennen vastausvaihtoehtoja, niin tuolla sitten alkaisi arpomaan ja miettimään onkohan se Ruotsi sittenkään Suomen rajanaapuri vai onko tuossa nyt joku koira haudattuna. Mutta en kyllä hätäilyyn menisi tuossa tilanteessa, kun mitään kiirettä ei ole.

Siinä mielessä olisi joskus mielenkiintoista päästä testaamaan kuinka itseltä tuo menisi. Politiikko-jakso taisi olla ensimmäinen, jossa olisin tiennyt kaikki vastaukset ilman oljenkorsia, lumilautailukysymys tosin veikkaamalla perustuen juuri tuohon, mitä Jaajo sanoi kysymyksen jälkeen. Mutta en sitten tiedä kuinka tuo olisi lopulta mennyt tosipaikassa. Tosin tuo tilaisuus olisi sen verran ainutlaatuinen, ettei sinne huvita mennä mistään parista tonnista kisaamaan. Joten todennäköisesti ainakin näin kotisohvalta kirjoitettuna pyrkisi ennen 10k kysymystä ottamaan vähän riskiä oljenkorsia säästellen.
 

neks0n

Jäsen
Suosikkijoukkue
Los Angeles Kings, Juventus, HIFK, Darts
Fiksu ihminenhän valehtelisi harrastuksissaan ja kiinnostuksien kohteissaan hakulomakkeelle, niin voisi saada kysymyksiä omista kiinnostuksen kohteistaan.
Näinhän sitä voisi toki tehdä, en sitten tiedä näkevätkö he tämän "valehtelun" jollakin tavalla. Toki sitä voisi kokeilla, mutta sitten onkin paha jos tulisi omaan aihealueeseen liittyviä kysymyksiä, mutta sitten niitä ei osaisi ollenkaan.

Olisi mukavaa kuulla jonkun hakijan tai jopa pelaajan mielipiteitä ja analyysiä tästä koko prosessista.
 
Fucking slash me again you little fucking shit, I'll fucking fuck you up - Drew Doughty to Paul Byron

Nosebleed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, San Jose Sharks
Olen 31v Gunnarit fani, mutta olisin iltalehdistä ja somen kautta osannut päätellä tuon Marcuksen ja Martinuksen, eli mielestäni tämä oli jopa enemmän somekysymys someammattilaiselle kuin, että tietääkö Sita ketkä sävelsi Appetite For Destructionin. Käsittääkseni tuokin duo on juuri somen ja lehtien kautta tullut pinnalle kuten se Suomenkin versio Eino ja Aapeli.
 

Dynamo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Näinhän sitä voisi toki tehdä, en sitten tiedä näkevätkö he tämän "valehtelun" jollakin tavalla. Toki sitä voisi kokeilla, mutta sitten onkin paha jos tulisi omaan aihealueeseen liittyviä kysymyksiä, mutta sitten niitä ei osaisi ollenkaan.

Olisi mukavaa kuulla jonkun hakijan tai jopa pelaajan mielipiteitä ja analyysiä tästä koko prosessista.
En tiedä onko tätä jo käsitelty ketjun aiemmilla sivulla, varmaan jossain. Mutta siis kokemuksia vuodelta kivi ja miekka (yli 10v sitten, joten en enää ihan tarkkaan muista): teimme kaverin kanssa laskelmat (kaverillani oli kavereita, jotka olivat tuolla jo olleet, joten emme laskeneet, vaan saimme tiedot "annettuna", ja kyl ne piti kutinsa), että tuonne pääsee puhelinvisaa pelaamalla noin 200 € panostuksella. Pääsyyn edellyttävässä puhelinvisassa oli samat "200 tai mikä lie määrä" kysymyksiä ja ne sitten jossain vaihessa alkoivat toistumaan, ja kun niitä alkoi muistamaan, niin vastausnopeus kasvoi rajusti. Muistaakseni silloin viikon nopeimmat kuusi pääsi jatkoon yrittämään tuonne tv-studioon. Laskimme, että studioon päässeistä 2 yleensä pääsi pelaamaan. Eli pelaamaan pääsy oli suhteella 1/3, maksu 200 € ja jos pääsi pelaamaan, niin "käytännössä varmasti 2000 euroa oli tulossa". 2000 euroon saakka kysymykset ovat helppoja, sitten ne vaikeutuvat olennaisesti. Tää oli/on ihan pelkkää matematiikkaa. Pokeritermein EV+++ (expected value). Tämä oli/on ainoa tietovisa, jossa voi oikeasti voittaa jotain. Kaiken maailman "heikoimmat lenkit" oli ihan bulaa, voittaessaankin pelaaja sai ehkä 500. Tässä oli hyvä mahdollisuus saada vaikka 10k€. Tän laskelman oli tehnyt joku muukin, kisailussa oli parin kauden aikana jostain pikkukylästä varmaan 10+ osallistujaa. Sen verran voin paljastaa, että studioon pääsin, mutten pelaamaan. Kyl ne jotain taustatietoja kyseli, ikä, ammatti, harrastuksia yms. en enää muista, ei muistaakseni kovin paljoa edes profiloitu. Silloin olin sinkku ja kauhistutti ajatus jostain 100 € kysymyksestä, joka koskisi jotain Teletappeja tms. pikkulasten ohjelmaa, jota ei ollut mun nuoruudessani. :) No, en päässyt pelaamaan ollenkaan, että turhaan sitäkin jännitin.
 
"I am not young enough to know everything." -Oscar Wilde

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho!
Tän laskelman oli tehnyt joku muukin, kisailussa oli parin kauden aikana jostain pikkukylästä varmaan 10+ osallistujaa.
Kyllä. Hämeenlinnasta oli erään "pelitoimiston", vai mitä ne olikaan, asiakkaita tuolla useampikin. Taisi asiasta olla juttua erään entisen jääkiekkoilijan ja ravintoloitsijan omaelämäkerrassakin.
 
Sinä tykkäät tästä

Kerho!
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
Olen 31v Gunnarit fani, mutta olisin iltalehdistä ja somen kautta osannut päätellä tuon Marcuksen ja Martinuksen, eli mielestäni tämä oli jopa enemmän somekysymys someammattilaiselle kuin, että tietääkö Sita ketkä sävelsi Appetite For Destructionin. Käsittääkseni tuokin duo on juuri somen ja lehtien kautta tullut pinnalle kuten se Suomenkin versio Eino ja Aapeli.
Sama muuten, mutta en ole Gunnarit-fani. Osaan nimetä bändistä Axl Rosen ja Slashin sekä muutaman biisin. Marcuksesta ja Martinuksesta en tiedä muuta kuin että ovat kaksi alaikäistä turskajonnea, jotka ovat tällä hetkellä ilmeisen suosittuja lasten ja nuorten keskuudessa, kaiketi vähän samaan tapaan kuin Robin aikoinaan uransa alkuvuosina. Silti tuo kysymys ei olisi aiheuttanut mitään ongelmia. Siinä mielessä ihme, sillä näiden tubettajien luoma sisältö on kohdistettu juuri samaan ikäluokkaan kuin jotka näitä marcuksia ja martinuksia fanittavat. Tubettajat ovatkin yleensä hyvin perillä nuorten keskuudessa vallitsevista trendeistä, keskimääräisesti ikäisiään paremmin, ikään kuin aallonharjalla. Siinä mielessä ihmettelin kuinka tämä Sita Salminen onnistui vastaamaan väärin, sillä hän on aivan varmasti minua paremmin perillä nykynuorison keskuudessa vallitsevista trendeistä, termeistä, sanonnoista jne.


Koko teksti
Nykyäänhän tuonne hakiessa täytyy täyttää vain jonkinlainen kaavake, jossa kysytään joitain erinäisiä kysymyksiä mm. persoonallisuuteen liittyen. Ei ole olemassa mitään muuta tietoon perustuvaa esikarsintaa. Kaiketi tuosta sitten karsivat jatkoon ne, jotka olisivat viihdyttäviä kisaajia. Kuvastaa hyvin sitä, kuinka ohjelmasta on tullut tietokilpailun sijaan viihdeohjelma, jonka sekaan on upotettu muutamia tietokilpailukysymyksiä. Aiemmin oli päinvastoin, tietokisailua viihteellisesti.
 

Dynamo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä. Hämeenlinnasta oli erään "pelitoimiston", vai mitä ne olikaan, asiakkaita tuolla useampikin. Taisi asiasta olla juttua erään entisen jääkiekkoilijan ja ravintoloitsijan omaelämäkerrassakin.
Muistelen, että kyseessä oli joku oikeasti pieni paikkakunta, siis sellainen jossa asukkaita oli alle 5000. Ei mikään Hämeenlinnan tapainen kaupunki. Teekkareiita taisi kans olla suhteessa "vähän" enemmän kuin mitä heidän osuutensa on väestöstä.
 
"I am not young enough to know everything." -Oscar Wilde

Peluuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Kyllähän se niin menee, if you cant stand the heat, stay out of the kitchen.

Ihan täydellisen tietämättömyyden piikkiin. Menet tietokilpailuun ja et voi sulkea Guns N' Rosesia pois vaihtoehdoista kun kysytään suosittua lauluduoa, Gunnarsenin veljeksiä. Voi morjesta pöytään. Varsinkin kun kaikki muut oli pelkkiä huumorivastauksia, kun se oikea vastaus. Uskomatonta.
Oisin vastannut samoin kuin pudonnut kilpailija, vaikka omaan hyvän yleissivistyksen ja pääsisin useimmiten ko. visailussa mukaviin summiin saakka..Ensimmäisiin kysymyksiin en useinkaan tiedä vastausta, koska ovat pitkälti lasten tai nuorten kiinnostuksen kohteisiin liittyviä.. Poissulkumenetelmällä toki niistä yleensä selviäisi, muttei tässä kysymyksessä, koska jäi tietämättömälle 2 vaihtoehtoa..eli ei ollut kaikki muut huumorivastauksia tietämättömälle.
 

Peluuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Täällä puolustellaan yleissivistymättömyyttä sillä että kun ei vaan tiedä eikä kiinnostakaan tietää, niin ei myös tarvikaan tietää. Se on totta, aika harvaa asiaa tosiaan todella tarvitsee tietää. Mutta se ihmisistä juuri tekee yleissivistymättömiä moukkia kun "ei kiinnosta". Ja tällaisessa pelissä missä saa vielä vaihtoehtoja, niin asioiden ei yleensä edes tarvikaan kiinnostaa niin paljoa että olisi joku superlevel-tietäjä juuri siinä kysymyksen asiassa, mutta että edes otsikko- ja nimitasolla tietäisi edes suunnilleen mistä asioissa ja ihmisissä puhutaan. Ei tarvi muistaa ulkoa Elviksen managerin nimeä, Orleansin neitsyttä tai kuka edusti Suomea Euroviisuissa 2015 kappaleella Aina mun pitää, mutta toivottavasti vaihtoehdot nähdessään heti kello kilisee, että toihan se oli. Ja jos ei ole, toivottavasti sitten sillä jonkinlaisella tietämyksen tasollaan pystyy vaihtoehdoista heittelemään pois, että Darude tekee kappaleensa englanniksi, Mona Lisa taisi olla joku taulu, ja Michael Jordan on koripalloilija eikä viihdemanageri

Sen takia mua myös vituttaa sinänsä fiksut ihmiset, jotka omahyväisyydessään julistavat kuinka eivät lue iltapäivälehtiä tai katso telkkarista typerää viihdepaskaa. Pysykööt he yhtä lailla sivistymättömät moukat omassa kuplassaan ja ihmetelkööt, miten edes voisi tietää kuka on Roni Back tai Ed Sheeran kun ei ulkoa opetellussa vuonna 1981 painetussa Facta-tietosanakirjasarjassa puhuta heistä mitään.
Näistä "fiksuista" ihmisistä iso osa on huonon itsetunnon omaavia, joille on tyypillistä se, että luovat itsestään "ihannehahmon", johon liittävät mm. sen, mitä lukevat, mitä katsovat telkkarista ja mitä musiikkia kuuntelevat..Tällä ei ole mitään tekemistä sen kanssa, mitä he todellisuudessa haluaisivat lukea, katsoa tai kuunnella- ylipäätään tällä "ihannehahmolla" ei ole paljonkaan tekemistä heidän todellisen persoonansa kanssa. Tällainen täydellisenä "roolihahmona" eläminen altistaa ajan kanssa vahvasti masennukselle.
 

jake styles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tuolta löytyy mielenkiintoisena vertailuna kysymykset Britannian Miljonääristä, jaksosta jossa voitettiin £500,000, eli viimeinen kysymys vain jäi vastaamatta:

Ei muuten näy kauheasti tubettajista kysymyksiä, eikä muutenkaan mitään vitsikysymyksiä edes alussa...
 
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
Oisin vastannut samoin kuin pudonnut kilpailija, vaikka omaan hyvän yleissivistyksen ja pääsisin useimmiten ko. visailussa mukaviin summiin saakka..Ensimmäisiin kysymyksiin en useinkaan tiedä vastausta, koska ovat pitkälti lasten tai nuorten kiinnostuksen kohteisiin liittyviä.. Poissulkumenetelmällä toki niistä yleensä selviäisi, muttei tässä kysymyksessä, koska jäi tietämättömälle 2 vaihtoehtoa..eli ei ollut kaikki muut huumorivastauksia tietämättömälle.
Lisäksi on näitä peluureja, jotka perustelevat omaa tietämättömyyttään sillä, että "eihän tällaista tarvitsekaan tietää". Jännästi myös tämän kysymyksen kohdalla tietämättömät nuoret sanovat, ettei Guns N' Rosesia tarvitse tietää, kun ovat vanhusten juttuja ja tietämättömät vanhukset taas ilmeisesti perustelevat sillä, että tällaiset kuuluu nuorille. Joka tapauksessa Guns N' Roses oli huipulla siinä 80-90 -lukujen taitteessa.

Tuossa kysymyksessähän oli kyse siitä, että joko tiedät Marcuksen ja Martinuksen sukunimen tai sitten tiedät Guns N' Rosesista sen verran, että kyseessä ei ole duo. Ei Guns N' Roses toki mikään The Beatles ole, mutta ihan yleissivistykseen kuuluvaa tietoa kyllä ehdottomasti.

Itse en olisi tiennyt poliitikko-jakson 100€ kysymystä. Siinä olisin toki kyennyt rajaamaan kaksi huumorivaihtoehtoa pois, mutta loppu olisi mennyt kolikonheitoksi. Tämä lähinnä hävettää, eikä minulle tulisi mieleen olla ensimmäisenä huutamassa, ettei tuollaista kysymystä kenenkään tarvitsekaan tietää. Huomasin ison aukon yleissivistyksessäni.
 

K.A.H

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Joo joskus on tuota brittien versiota tullut katsottua ja se on enempi klassinen tietokilpailu, jossa kysytään ennemmin Shakespearen soneteista kuin jostain tosi-tv julkimoista.
Tuohon suuntaan toivoisin tätä Suomenkin versiota kehitettävän, mutta varmaan turha toivo. Muutama kehitysidea:

- Alkukarsinnassa tieto saisi ratkaista, ei nopeus
- Hakuvideoiden näyttäminen pois
- Hassuttelukysymykset alusta pois
- Kysymysten vaikeus ei saa vaihtua kilpailijan mukaan
- Tempo naksun nopeammaksi
- Teemajaksot pois, joiden tarkoituksena on vain mainostaa Nelosen omia ohjelmia

Takaan, että jo noilla muutoksilla katsojamäärät kasvaisi entisestään.
 

Kippe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tuohon suuntaan toivoisin tätä Suomenkin versiota kehitettävän, mutta varmaan turha toivo. Muutama kehitysidea:

- Alkukarsinnassa tieto saisi ratkaista, ei nopeus
- Hakuvideoiden näyttäminen pois
- Hassuttelukysymykset alusta pois
- Kysymysten vaikeus ei saa vaihtua kilpailijan mukaan
- Tempo naksun nopeammaksi
- Teemajaksot pois, joiden tarkoituksena on vain mainostaa Nelosen omia ohjelmia

Takaan, että jo noilla muutoksilla katsojamäärät kasvaisi entisestään.
Tuleeko katsojia tarpeeksi kattamaan parempien kilpailijoiden ja nopeamman kysymystahdin myötä kasvaneet palkintokustannukset? Hidastetelu on bisnesnäkökulmasta aivan tietoista, vaikka katsojana 10-15 kysymystä tuntiin onkin tuskaisen hidas tahti.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tuleeko katsojia tarpeeksi kattamaan parempien kilpailijoiden ja nopeamman kysymystahdin myötä kasvaneet palkintokustannukset? Hidastetelu on bisnesnäkökulmasta aivan tietoista, vaikka katsojana 10-15 kysymystä tuntiin onkin tuskaisen hidas tahti.
Sitten kysymyksiä pari pykälää vaikeammiksi, niin harva pääsee riittävän pitkälle.
 
Hö.

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Viikingit, Spurs, narrit (pre 2014)
Tuleeko katsojia tarpeeksi kattamaan parempien kilpailijoiden ja nopeamman kysymystahdin myötä kasvaneet palkintokustannukset? Hidastetelu on bisnesnäkökulmasta aivan tietoista, vaikka katsojana 10-15 kysymystä tuntiin onkin tuskaisen hidas tahti.
Joo tää nykyinen malli toimii Sanomalle, niin eihän sitä tulla muuttamaan. Harmillista toki. Miljonääri on ollut yksi ehdottomia omia suosikkejani televisiossa. Nykyisin katson ehkä 1-2 jaksoa kaudessa.
 

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun jengit, yksilöinä Rantanen ja Kakko
Turun ylpeys politiikalle, Ville Tavio, tänään kisassa. Jokin masokisti minussa toivoo tuon selviytyvän karsinnasta.
 
Olemme tarkastaneet tämän pöytäkirjan ja todenneet sen keskustelun kulun mukaiseksi

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun jengit, yksilöinä Rantanen ja Kakko
Ja sieltähän se Ville piinapenkille pääsi. Ensimmäiset kysymykset menivät yllättävän hienosti. Toiveissa on kuitenkin että ensi lauantain jälkeen Persuketju olisi liekeissä. Tai ainakin tämä ketju. Tavio 4ever.
Vilpittömästi koko jakson nauroin kuitenkin Villen kaverille. Koskisen kohdalla hörähdin, miksi piti soittaaa noinkin papalle toverille. Kunnioitan Lindéniä isosti, mutta tuossa pelkkä keskustelu oli kovin hidas.
 
Olemme tarkastaneet tämän pöytäkirjan ja todenneet sen keskustelun kulun mukaiseksi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy