Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin ja oikean henkilöllisyyden yhdistäminen (myös huumorilla) tuottaa edelleen yleensä kuukauden pelikiellon. Tällä kertaa kuukauden tauolle jäi NakkiFakiiri.

Nimimerkki kausi pääsee kuukauden rauhoittumislomalle. Katsotaan, jos sen jälkeen TPS-keskustelu onnistuisi ilman viimeisiin lauseisiin pesiytynyttä raivoamista. Aiempi rikehistoria vaikutti loman pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Haluaisitko Jokerien pelaavan Liigassa vai KHL:ssä?

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana jeani, 03.04.2018 klo 17.23.

?

Jokerit KHL:ssä vai Liigassa, kumpi mieluisampi?

Poll closed 20.09.2018.
 1. KHL (olen jokerifani)

  16,0%
 2. Liiga (olen jokerifani)

  27,6%
 3. KHL (en ole ensisijaisesti jokerifani)

  10,9%
 4. Liiga (en ole ensisijaisesti jokerifani)

  45,5%
 1. C.Orr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Liigassa
  Lainaus:
  Nimenomaan näin. Mitä tulee samastuttavaan seuraan niin siinä meillä on pieni näkemysero. Jokereihin pystyy edelleen samaistumaan ne joille ei ole mitään väliä sillä missä tai mitä sarjaa Jokerit pelaavat, Suomessa asuva venäläinen vähemmistö, Rajat kiinni, Suomi ensin ja dosentti Bäckmanin faniclubi sekä muut Venäjää sympatisoivat tahot. Sekä tietenkin ne joista KHL on muokannut ennätysajassa peliä syvemmin ymmärtäviä, joille pelin taso on se juttu.
   
  Viimeksi muokattu: 21.06.2018 klo 10.46
 2. Beukeboom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät / Mamba!
  Lainaus:
  Näinpä. Ehkä se järjestelmän lasikattoon ajautuminen kausi toisensa jälkeen ja toisella pudotuspelikierroksella putoaminen hyvänä kautena antaa enemmän kuin mahdollinen liigamestaruuden kokeminen, koska ensinmainittu tapahtuu "parempitasoista jääkiekkoa" pelaten.

  Kuinka moni tänne kirjoittavista muuten muistaa tai myötäeli 2002 mestaruuden? Koetteko, että KHL:ssä olisi mahdollista kokea samaa tunneskaalaa?
   
 3. C.Orr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Liigassa
  Lainaus:
  Näin sen on pakko olla. Unohtaa ei sovi myöskään sitä, että joillekin neokannattajille Arenaa kiertävien ledipaneelien väriloisto ja mykistävän moderni mediakuutio peittää alleen kaiuttimista kantautuvan vierasjoukkueen maalilaulun. Pääasia, että hallin tekniikka on #tätäpäivää ja keppihevosena #pelintaso.
   
 4. Stadin kundi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Huoh...täällä taas besserwisserit kertoo kuinka muiden pitää samaistua suosikkijoukkuueeseen. Jokaisella on tietysti omat arvonsa ja mieltymyksensä. Itse olen fanittanut Jokereita 70-luvulta asti ja kuten aikasemminkin olen täällä tainut kertoa mulle oli jokereiden viimeiset pari vuotta liigaa aivan tuskaa katsottavaa kun taso laski kuin lehmä häntä seka pelaaja puolella että tuomaripuolella.Siirto KHL:ään oli todella iso buusti mun mielenkiinnon nostoon lätkää kohtaan. Tuntuu että isolla osalla kirjoittajista inho KHL:ää kohtaa johtuu pelkästään siitä että siellä on paljon venäläisiä ja politiikka ei miellytä. Sillä tietenkään ei ole mitään vaikutusta että KHL:n taso joka suhteessa on kovempi ja parempi kuin sammaltuneessa kotimaan liigassa ja vieläpä yhä enemissämäärin. En tietenkään väitä sitäkään että KHL olisi ongelmaton kuten ollaan huomattu mutta selkeesti kuitenkin parempi vaihtoehto kuin liiga.
  Sitäkään en käsitä että vuosi toisen jälkeen näyttää että samaa purnausta jaksetaan kirjoitella tänne vaikka mitään urheilullista perustelua ei siihen ole eikä parannusta kotimaan puolella ole tapahtunut juurikaan ja kuitenkin vuosi vuodelta jokereihin saadaan aina vaan kovempia ja mielenkiintoisempia pelaajia. Areenaa kiertävien ledien väriloiston ollessa KHL:ssa negatiivinen asia samaa NHL:n puolella onkin sitten niin makeeta. Koittakaas päästä pikkuhiljaa yli tuosta henkisestä katastrofista jonka KHL on teille aiheuttanut ja tulkaa nykyaikaan...
   
 5. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Haluatko lukita vastauksesi, että Jokereiden pelillinen taso oli toiseksi viimeisellä kaudella laskusuunnassa?

  Toisekseen, tulit tässä omakohtaisesti demonstroineeksi, mitä me kriittisesti ajattelevat edellä aprikoimme. Lue ne viestit.

  Ja vielä: ei tekisi ollenkaan pahaa jos hieman keskittyisit viestiesi kielen tasoon. Tuota tankeroa on oikeasti aika väsyttävää lukea, kun melkein jokainen lause on päin honkia. Tämä siis kaikella ystävällisyydellä.
   
 6. Stadin kundi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Juu, ystävyydellä otin ja sorry mun tankero ulostulo mutta ilmeisesti ymmärsit sen sisällön kuitenkin suht ok mikä onkin se pääasia.

  Mutta joo, voinhan tuonkin "jokereiden pelillisentason laskemisen" lukita myös kun pitää paikkaansa sekin kun samalla koko liigan taso suhteessa muihin liigoihin on romahtanut. SM-liigan aikaan jääkiekko oli tasokasta myös verrattuna muihin liigoihin...joidenkin mielestä jopa NHL:n jälkeen kovinta. Missäs mennään nykyaikana...? Ja liigaan halutaisiin takaisin jotta saataisiin around 10 kovaa ottelua kauteen ja loput sitten "tusinaotteluja". Jos liigaan mentäsiin takaisin niin varmasti vielä seuraisin sitäkin mutta tuskin samalla mielenkiinnolla kuin nyt tulee tehtyä.
   
 7. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Minusta taas tuntuu, että sinulla ei ole faktoja lainkaan väitteessäsi. Kun tarkastellaan Jokerien kannattajia, ei uusia KHL-kannattajia, luvut voisivat olla:

  * Inho KHL:ää kohtaan johtuu Jokerien kannattajilla noin 0-3 prosentilla siitä, että siellä on venäläisiä
  * Inho KHL:ää kohtaan johtuu Jokerien kannattajilla noin 2-10 prosentilla siitä, että Venäjän politiikka ei miellytä.

  Sanoisin, että tuota luokkaa ne ovat.

  Se mitä et halua lainkaan mainita, on siten noin 90-95 prosentin vaikutusta "nauttiva" tekijä niillä, joita nykymeno ja Jokerien raiskaaminen tuotteena, logona ja yhtiönä ei miellytä:

  * Inho KHL:ää kohtaan johtuu Jokerien kannattajilla noin 90-95 prosentilla siitä, että valtaa pitävät oligarkit, jotka ovat EU:n ja/tai USA:n Venäjä-pakotteiden listalla ja jotka pesevät venäläistä rahaa länsimaissa ja joilla ei ole mitään kunnioitusta rahoittamaansa, meille rakasta Jokereita kohtaan.

  Jostain syystä KHL-fanit pyrkivät vähättelemään omistajiaan.
   
 8. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), Suomalaiset (TML, VGK) & Kummitus
  Lainaus:
  Suosittelen seuraamaan liigaa niin huomaat, ettei se taso ole tippunut niin miten sinä sitä demonisoit. Mikäli KHL jätetään laskuista, niin liigassa pelataan yhä SHLn jälkeen toiseksi parasta eurooppalaista kiekkoa ja tasoerot ruotsiinkaan ei ole järkyttäviä. Hallitseva Euroopan mestari eli CHLn voittaja tulee suomesta ja Jyväskylästä. Voitti CHLn finaalissa Växjössä vieraskentällä tuon ylivoimaisen ruotsin mestarin suhteellisen stabiililla esityksellä 0-2.
   
 9. -Ville- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit kotimaan kiekkokaukaloissa | 100% ANTIkhl
  Lainaus:
  Tämä! Tässä se on. Täydellisesti pähkinänkuoreen tiivistettynä.

  Lepää rauhassa, rakas Jokerit.
   
 10. C.Orr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Liigassa
  Lainaus:
  Yliarvointi KHL:n tasosta kokonaisuutena on toisinaan suorastaan hupaisaa luettavaa ja toisaalta rankka aliarviointi Liigan tasosta on mantraa jota pro-KHL jaksaa sokeana jauhaa. Vaikka -kuten sinä viestissäsi- tuot esiin perustelut siitä, että nämä "liigan tason rankka romahtaminen verrattuna muihin sarjoihin" ei pidä paikkaansa on tuuleen huutamista. Palstatotuus -tuloksista huolimatta- on se että Liiga ja sen taso on surkea. Huolimatta myös siis siitä, että se on kasvattunut viimevuosina ennätysmäärän NHL:n ykköskierroksen varauksia. Melko hyvin sarjalta, jonka taso nimenomaan muihin sarjoihin verrattuna on romahtanut. Mutta vaikeaahan siitä keppihevosesta on luopua, kun sillä on vihdoin oppinut ratsastamaan.
   
 11. sporttipappa Jäsen

  Voihan vitsi. Miten Jokerioottisia kannattajia täällä on viime aikoina kirjoitelleet besserwisser-totuuksiaan palstalle. Kaikki kunnioitus teidän uhriutumisillenne.

  Likaista se venäläinen raha on. Aivan varmasti.

  Ja sitten tullaankin tähän, miten teidän/minun Jokereita nyt niin raiskataan perseeseen... Mitä se on se Hjalliksen jokerirakkaus? Hifkifani osti uppoavan laivan ja teki siitä ilmiön, missä omaa harrastustaan toteuttavien miesten intohimolla omaan tekemiseensä rakennettiin lopulta dynastia.

  Olen sen verran läheltä katsonut tätä lajia pk-seudulla ihan sieltä kaukalonlaidan tasolta, että rohkenen sanoa, että Jokeruus, Hifkiys, Kiekkoespoolaisuus, Evuus, Karhukissuus, jne jne listaa voisi jatkaa ihan miten pitkälle tahansa, on loppujen lopuksi ihan muiden ihmisten mielissä kuin niiden, jotka siellä kaukalossa tai ylipäänsä halleissa sitä toimintaa pyörittävät.

  Olette ostaneet idean, johon olette halunneet uskoa. Teille on tärkeää, että Jokerit pysyy pyhänä. Arvostan pyrkimyksiänne.

  Samalla, katsokaapa fanikatsomoon pelin aikana, jos niissä käytte nykyään. Siellä on 15-vuotiaita huutamassa. Ovat samalla tavalla ostaneet idean, kuten te, koska heillä on siihen jokin tarve omassa elämässään. Kuinka vähän he teidän mielestä tietävätkään. Loppujen lopuksi olette olleet nykyisen päätöksen tehdessänne yhtä varmoja tästä ideasta kuin hekin. Kun ollaan tosissaan niin sitten ollaan. Hyvä teille kaikille!

  Minä katson tätä KHL-saagaa nykyään siitä näkökulmasta, että poimin rusinat pullasta. Näkemykseni mukaan on ollut politiikasta ja bisneksestä yhdistettynä ainakin 90-luvun alkupuolilta lähtien. Kestääkö suomalaisen Hjalliksen johtajana tekemät ratkaisut ja niiden taustasyyt päivänvaloa, on jotain mihin en itse halua edes tietää perusteltua vastausta, koska luultavimmin pettyisin.

  Mutta tietenkin oman elämän besserwisserinä minäkin tämän paremmin tietämisen halusin teille kertoa. Vanha suomalainen internet-sananlaskuhan taisi olla, että kaikkien kannattaisi ja pitäisi ajatella niinkuin minäkin.
   
 12. HaZekki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans,Suomi
  Äänestin ehdottomasti Kyllä. Jokerit on aina ollut meidän jengille yksi suurimista "rivarlyista", sekä hyviä ja kiihkeitä pelejä ollut monesti. Muistan vieläkin sen yhden puolivälierä sarjan, kun hävittiin se jatkoilla, Leinon Ville taisi vielä ratkaista sarjan game-sevenissä silloin, kyllä vitutti se.

  Tärkein asia on silti se, että aina narreja vastaan pelatessa, oli meillä päin mökki aina lähes täysi(kiitokset myös suuri lukuisille jokeri kannattajile). Kun nykyään jotain kookoita ja sporttteja vastaan halli on puoli tyhjillään.

  Pelicansin ensimmäinen liiga peli hartwallilla päättyi meidän yllätys voittoon 1-4, joskus vuonna 1999, never förget.
   
 13. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Möröllinen Jokerit
  Minä olen ilmeisesti väärinkannattaja, venäjänmielinen ja neonvaloihin pukeutunut putinlooklike, koska vittu ihan sama. Eikä mua haittaa yhtään noi leimat mitä saan nykyään Jokereiden kannattamisesta. Olen kuullut kaikenlaista pilkkaa -80 luvulta saakka kun olen Jokereita kannattanut, joten nahka on tullut jo tosi paksuksi ja aina olen pääni pitänyt. Se tästä aiheesta.
   
 14. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Sohaistaan nyt muurahaispesään, mutta en keksinyt muutakaan ketjua. Lueskelin tuota Jatkoajan tekemää selvitystä Liigaan hankituista pelaajista ja Liigan vetovoimasta, niin kyllä tuo selvitys vaan tukee itsellä tätä ajatusta, että KHL on tällä hetkellä paras paikka Jokereille. Vaikka KHL:ssäkin on omat huonot puolensa, en ihan arvannut että tilanne on jopa noin radikaali nykyisin kotimaisessa sarjassa. Kyllähän noilla päättäjillä pitäs olla munaa nyt ensimmäiseks vaikka vähentää noita joukkueita reilusti ennenkun tuo sarja kuivuu kuivumistaan.
   
 15. pyy Jäsen

  Kilpailu pelaajista on nykyään koventunut KHL:n takia, mutta asiaan vaikuttaa myös NHL:n laajentuminen, Sveitsin ja Saksan liigojen piristyminen ja niin edelleen. KHL ei ole ideaali ratkaisu, mutta Eurooppalainen kiekko tarvitsee sarjan tai sarjoja jotka ovat edes kilpailukykyisempiä kuin AHL. Ja sellaisessa sarjassa ei pelaa Vaasan Sport, enkä ole oikein vakuuttunut pelaako siellä edes Kuopion Kalpa tai Porin Ässät, niin valitettavaa kuin se onkin. Jotta kiinnostaisi Jokerit Liigassa sen Liigan pitäisi ensialkuun kiinnostaa.
   
 16. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Tää nyt on osaltanikin käyty läpi monesti, mutta:

  Kyllä mä Jokereita seuraisin, vaikka pelattais vitosessa. Eihän se pelin taso päätä huimaisi, mutta Jokerit on aina Jokerit.

  Kyllä mä haluan vielä joku päivä nähdä Jokerit myös Liigassa. Mä toivon, että se Liiga mihin palataan on avoin sarja, jossa pelaa 10-12 joukkuetta. Ja toivon, että paluu tapahtuu vähintään Mestiksen kautta, miksei jopa Suomi-Sarjan kautta?

  Mennään nyt KHL:ssä ja nautitaan siitä mikä on hyvää ja dissataan sitä mikä on paskaa. Sama pätee tulevaakin, oli sarja mikä hyvänsä.
   
 17. Haastattelija Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Winnipeg Jets
  Mieluummin Liigassa. Pelin taso on parempaa KHL:ssä, mutta tunne on kadonnut. Voitot eivät enää sytytä, eivätkä tappiot vituta. Harmaata.
   
 18. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Liigaa äänestin.

  Periaatteessa KHL voisi olla kanssa ihan mieluinen vaihtoehto, mutta se vaatisi niin suuria muutoksia sekä sarjassa että Jokereissa, että tuolle en voi nykytilanteessa antaa ääntä. Sinänsä lienee turha mennä detaljeihin mitä kaikkea tässä pitäisi muuttua, että ääni vaihtuisi tuolle vaihtoehdolle...
   
 19. Detritus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit-vuodesta 1972, KiVa.
  Lainaus:
  Olen pannut saman asian merkille...siellä on aivan uusi fanijoukko kasvamassa, jotka viis veisaavat oikeinkannattajien mielipiteistä. Muutamalle nimimerkille voisi jo selvitä, että juna on mennyt aikoja sitten.

  Kaksi ensimmäistä KHL-kautta katselin kausikortilla, mutta nyt on jäänyt vähemmälle hallissa käynti. Onhan siellä jo yli 45 vuotta tullut käytyä. Liigaan paluuta kannatan, vaikken oikein keksi keinoa, miten sinne edes voitaisi palata?
  Hjallikselle näytän keskisormea, vaikka nostikin Jokerit suosta silloin joskus. Suuruudenhulluus vaatii hintansa, ja sen hinnan joutuu loppujen lopuksi maksamaan Jokerit ja sen kannattajat. Joskushan nuo omistajien rahahanat menevät kiinni, ja siihen loppuu Jokereiden tarina - ainakin huipputasolla.
  Mutta siihen asti kannatan KHL-Jokereita, vaikkakin vähän passiivisemmin, kuin ennen.
   
  Viimeksi muokattu: 11.09.2018 klo 15.03
 20. DR_J Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Länsi-Lontoon Siniset
  Liigassa. Haluaisin nähdä Jokerit pelaamassa suomenmestaruudesta ja kehittämässä täten omalta osaltaan suomalaista jääkiekkoa. En pelaamassa venäjän mestaruudesta, venäläisessä sarjassa. Jos joskus sellainen ihme tapahtuisi, että Jokerit voittaisi KHL:ssä mestaruuden, tuntuisiko se samalta kuin Suomen mestaruuden voittaminen? Ei todellakaan.
   
 21. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Sitä emme voi vielä tietää. Urheilusuorituksena Gagarin olisi monta kertaluokkaa kovempi saavutus. Useassa KHL joukkueessa NHL tason ukkoja enemmän kuin kotimaan Liigassa yhteensä.
   
 22. PPK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK
  Lainaus:
  Minä en pysty ymmärtämään miksi kukaan suomalainen haluaisi juhlia venäjän mestaruutta. Ja vielä maksaa siitä lystistä.
   
 23. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:

  Mitäpä sitä Stanley Cupiakaan tavoitella, kyllä perus reiskalle pitää Suomen mestaruus olla ainoa tavoite.
   
 24. C.Orr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Liigassa
  Jos Kristian Kuuselaa - jolla on kokemusta niin KHL:stä kuin Liigastakin- on uskominen, niin Liigan taso on KHL:ää korkeampi.

  En tuota mielipidettä tuollaisenaan allekirjoita, mutta jutussa on paljon asiaa laajemmassakin kontekstissa, mitä liittyy keskustelun sävyyn Liigasta ja sen tasosta.

  edit. Edelleen haluaisin nähdä Jokerit pelaavan Liigassa ja sen olevan mukana kehittämässä mieluummin suomalaista kuin venäläistä lätkää.

  linkki IS
   
  Viimeksi muokattu: 14.09.2018 klo 11.02
 25. pappi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ehdottomasti Jokereiden paikka on pelata Suomen mestaruudesta liigassa. Ei Venäjän mestaruudesta missään KHL:ssä.