Asiantuntija on demari, joten pettymystään huutelee.
Höpön löpön. Lähde oli SDP:n jäsen Ahtisaaren kampanjan ajan ja erosi sittemmin puolueesta. Myöhemmin on toiminut mm. Sauli Niinistön kampanjassa.
Asiantuntija on demari, joten pettymystään huutelee.
Soinin kiima on kuitenkin niin kova, että eiköhän hän perseensä myy.
En minä SAK-SDP:n perään haikaile.
Mulla on vähän sellainen väliinputoajan fiilis. Esimiehenä saan vääntää ammattiyhdistysliikkeen kanssa. Samaan aikaan olen kuitenkin palkansaaja, joten eivät nuo työnantajajärjestöt sen paremmin minun etuani aja. Ikävä asema puun ja kuoren välissä.
Virkistän muistiasi 1995-2003 Lipposdemareilla.Viimeksi porvarihallitus alensi ansiotulojen verotusta, mikä palkansaajalle on tietenkin hyvä asia. Palkansaajana en muista demareiden pyrkineen edistämään asioitani mitenkään. Lisää veroja ja puusilmäistä tasa-arvodilleilyä.
Joku asiantuntija arvailee, ettei vaalimainoksia kannata kauhean syvälle ullakkoon kätkeä. Onko tämä vaan tulokseen pettyneen asiantuntijan arvio vai voidaanko jatkislaisen mielestä oikeasti ajautua uusiin vaaleihin, vielä tämän kesän aikana?
Voitko perustella, miten Stubb ulkoministerinä tai Niinistö puolustusministerinä vaikuttaa köyhimpiin kansalaisiin?Stubb ulkoministeriksi ja Jussi Niinistö puolustusministeriksi. Toivottavasti heistä tulevat ulkosuhteiden vastuuhenkilöt.
Muuten näyttää köyhinpien kansalaisten kohdalta karulta.
Voitko perustella, miten Stubb ulkoministerinä tai Niinistö puolustusministerinä vaikuttaa köyhimpiin kansalaisiin?
Voitko perustella, miten Stubb ulkoministerinä tai Niinistö puolustusministerinä vaikuttaa köyhimpiin kansalaisiin?
Ulko- ja puolustusministerit eivät vaikukuta sosiaalipilitiikkaan, joten nämä veijarit mielestäni osamisellaan olisivat miehiä paikallaan. Mutta ans kattoo!
Sosiaalipolitiikan määritelmiä on erilaisia, mutta laveampaan määritelmään mahtuvat mm. koulutus ja terveydenhuolto joista tullaan leikkaamaan miljardikaupalla. Tiukemman määreen alaisista jutuista taas uskon, että esim. päihde- ja mielenterveystyölle, joiden asiakkaat muodostavat aikamoisen osan tämän hetken 300 000 työttömästä, ei oikeistohallitukselta paljon sympatiaa löydy. Muistakin sosiaalipalveluista vedettäneen juustohöylällä (gif) siivut.Mitä kiristyksiä sitten uskot sosiaalipolitiikaan tulevan? Suomessa on jo nyt se tilanne, että vähiten saavat elävät kädestä suuhun. Ei heiltä ole enää vara ottaa. Jos joltain otetaan, niin heiltä, joilta on vielä otettavaa.
Ja luulet, että sieltä varmasti tulee "pätevämpiä" henkilöitä tilalle, kun nämä kaksi ovat poissa. Jos te oikeasti luulette, että esim Eero Lehti tai Susanna Koski vai miten kävisi Hakkaraisen Teuvo? Jos luulette, että jokin edellämainituista on parempi valtionvarainministeri kuin esim Stubb niin metsään meni. Pakko vaan todeta, ettei esim valtionvarainministerin paikalle hirveää tunkua luulisi olevan. Menee sinne kuka vain niin kova on paikka, Mielummin Stubb kuin moni muu. Stubb tuskin ulkoministeriksi haluaa, koska on sen jo kokenut. Tosin oli mielestäni ihan ok siinä tehtävässä. Ja tällä hetkellä valtionvarainministeri on kusisimmassa paikassa ja sinne haluaisin kokeneen ja rohkean henkilön. Kuka sinne pitäisi siitten laittaa, niin minulla ei ole harmainta hajua enää.Ulko- ja puolustusministerit eivät vaikukuta sosiaalipilitiikkaan, joten nämä veijarit mielestäni osamisellaan olisivat miehiä paikallaan. Mutta ans kattoo!
Sosiaalipolitiikan määritelmiä on erilaisia, mutta laveampaan määritelmään mahtuvat mm. koulutus ja terveydenhuolto joista tullaan leikkaamaan miljardikaupalla.
Hauskaa, että juuri EK kaatoi yhteiskuntasopimuksen.
Joo, ja täällä pääkaupunkiseudulla on taas vaikea törmätä suomalaiseen raksamieheen, oletettavasti aika iso siivu rakentamisesta tapahtuu juuri täällä.
. Mikäli siellä kohteella ei osata, sutta tulee ja rahaa palaa. Esimerkki on tosi ja otettu oikeasta elämästä, nimiä muuttelematta, vaan ei ainutkertainen edes omakohtaisesti.
Ei, mielestäni Terho on semi-hörhö, Niinistössä on särmää.
Sopuliefektistä epäilisin. Äänekkäimmät ohjaa laivaa ja monet komppaa koska ajattelu omilla aivoilla olisi liian raskasta. Tekisi mieli nauraa tälle hallitukselle, mutta ei paljon naurata. Nauroin kun Soini siansilmät kiiluen oli jo tekemässä leikkauksia veriviholliseensa Yleen.
Onko "perusjatkislainen" myös samalla yhteiskunnan parempiosainen ja näinollen valmiimpi tulevaisuuden haasteisiin?
Terveydenhuollon parissa yrittäjänä toimivana omaan sangen avarakatseisen poliittisen näkemyksen, mutta kyllä tämä pohja kaikkea muuta kuin hurraa huutoja herättää.
Kaikesta päätellen poppoo tulee vetämään myötäsyklistä talouspolitiikkaa eli tuntuvia leikkauksia tilanteessa, jossa Suomi Euroopan Komission arvion mukaan on lähellä ajautua jo valmiiksi kysyntälamaan. Suunnilleen yhtä loogista kuin, että antaisi liian korkeasta hemoglobiinista kärsivälle lääkkeeksi epo-hormonia.
Onko se muuten mainittu, että Sipilähän sanoi pressissä, että kokonaisveroastetta ei nosteta. Tuo nyt oli ainakin uutinen mielestäni. Toivottavasti myös työn verotusta lasketaan ja yritysten verotusta muutetaan ainakin viron suuntaan niin, että investointihalukkuus nousee.
Vertauksena kelvollinen, mutta valtion kestävyysvaje ei ole tokikaan noin suuri.
Muuten näyttää köyhinpien kansalaisten kohdalta karulta.
Tätä varmaan tullaan kuulemaan vasemmiston taholta aika paljon lähitulevaisuudessa,
Stubb tuskin ulkoministeriksi haluaa, koska on sen jo kokenut. Tosin oli mielestäni ihan ok siinä tehtävässä. Ja tällä hetkellä valtionvarainministeri on kusisimmassa paikassa ja sinne haluaisin kokeneen ja rohkean henkilön. Kuka sinne pitäisi siitten laittaa, niin minulla ei ole harmainta hajua enää.
Minusta olisi mielenkiintoista tehdä jonkinlaista diskurssianalyysia Jatkoajan poliittisesta keskustelusta. Esim. Jussi Niinistö tuntuu olevan ihan hyvässä suosiossa huolimatta "valkoisen Suomen puolesta"-menneisyydestään, mutta opiskeluaikoinaan kolme-neljä vuosikymmentä sitten äärivasemmistoaatteisiin hurahtaneet ovat ikuisesti stallareita, eikä heidän puheitaan tarvitse siksi ottaa vakavasti tai kuunnella.
Hallituksen säästöyritykset tulevat kaatumaan myös yksityistämiseen. Vaikuttaa siltä, että yritetäänpä mitä tahansa julkista palvelua yksityistää, niin se pitemmällä aikavälillä johtaa aina kulujen kasvuun
. Esimerkiksi maahanmuuttajien kielikoulutus on täysi vitsi. Kukaan ei opi mitään, firmat pyörivät ja veronmaksajat maksavat firmoille rahat. Vähintään rahoitus pitäisi saada sidotuksi mitattaviin tuloksiin, mutta oikeistohallitukselle muoto tulee olemaan sisältöä tärkeämpi. Pääasia, että koulutuksen toteuttaa yksityinen, oppimisella ei ole merkitystä.
Onko pelko mielestäsi perustelematon?
Tätä sinä et tiedä. Enkä minäkään. Pahoin pelkään että kestävyysvaje on paljon suurempi kuin mitä julkisuudessa on heitelty mutta tämä jää nähtäväksi mutta se joka väittää kestävyysvajeen suuruuden noin vahvasti nostaa itsensä jalustalle aika isosti.
Niin, en minä tiedä muuta kuin VM:n julkiset ja ehkä jotkut vähemmänkin julkiset luvut, mutta esillähän oli koko (julkisen) talouden kestävyysvaje, josta Carlos puhui valtion budjettiin verraten. En tiedä ymmärsikö Carlos mitä kirjoitti, vai oliko tosiaan kyse puhtaasta luvusta (silloin sitä voisi verrata vaikka Nokian vaihtoon yhtä hyvin, jos haettiin vain suuruusluokkaa). Iso(in) osa tuosta on nykyrakenteessa kuntapuolella.
Voin sanoa kokemuksesta, on aika helvetin hiljaista. Raksa-alan kotimainen työttömyys johtuu ensisijaisesti siitä että TESsin mukainen palkka ei riitä. Viron pojille se riittää hienosti mutta kotimaisille ammattimlaisille se vajaa 14€/h ei riitä nostamaan persettä penkistä.
Töitä on, haluja ei. Tai ainakaan TESsin mukaisella palkalla.
Hmm.. Nyt olisi kiva kuulla perusteluja.Ei, mielestäni Terho on semi-hörhö...
http://www.kauppalehti.fi/uutiset/y...yvaksyi-soinin-ja-sipilan-sopimuksen/kTNsWBW2On yleisesti tunnettua ja useissa yhteyksissä todettua, että on olemassa persujen (Soinin) ja kepun (Sipilän) välinen sopimus.
http://www.kauppalehti.fi/uutiset/yle-perussuomalaisten-eduskuntaryhma-hyvaksyi-soinin-ja-sipilan-sopimuksen/kTNsWBW2
Jos oikeasti olet sitä mieltä, että tuota sopimusta – tai sen sisällön kuvaavaa muistiota, pöytäkirjaa, muistiinpanoa, jäsentelyä tms. – ei ole missään olemassa kirjallisessa muodossa, jollaisena se esiteltiin sen hyväksyneelle persujen eduskuntaryhmälle, niin et taida oikein ymmärtää, miten maailma toimii.
Heh, Kreeta Karvala ihmetteli kokonaista päivää, mikä meni Keskustan ja PS:n keskinäisessä neuvottelussa. Että kyllä varmasti tulee vaikeaa, kun noin kauan meni luottamuksen löytämiseen. Vähän hymyilyttää, kun muistelee sixpackin synnytystä....