MustatKortit
Jäsen
- Suosikkijoukkue
- Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Ihmeellinen paljastus Sipilältä, että tavoitteli ensisijaisesti "neljän suuren hallitusta". Miksi ihmeessä hän tuollaista tavoitteli, luojan kiitos ettei natsannut.
Piti ohikiitävän hetken ajan oikein katsoa, oliko tuo minun kirjoittamani viesti, kun en tietääkseni ollut vielä kommentoinut aiheesta mitään. Tai no, höpöelvytysten talouspolitiikkaa en kuitenkaan kannata, ja oletan että sinäkin kannatat vain esim. määrätynlaisia infrainvestointeja. Kun nyt perhana ryhtyisivät tekemään johdonmukaisesti edes jotakin talouspolitiikkaa, joka pitää tolkullinen vision sisällään.
Puhu sinä spede omaksumiskyvystä vain omasta puolestasi. Muutamille tahoille pakkoruotsista on tullut jonkinmoinen pakkomielle, mutta toki selvimmin persujen lehteriosastolla. Ja olet aivan oikeassa siinä, että neljässä vuodessa ehtii hinkata eduskunnassa vielä paljon toissijaisempiakin kysymyksiä, kun toivottavasti painavammat asiat kuten työelämään liittyvien uudistusten reipas eteenpäinvieminen, tulevat hoidettua.Tämä on minusta lapsellisin argumentti, mitä voi esittää. Aivan kuin eduskunnassa olisi jokin hyvin pieni määrä asioita, mitä neljässä vuodessa voi ajaa läpi. Tietysti ymmärrän, että jos itsellä on vaikeuksia omaksua useita asioita, niin tuollaiseen hassuun lopputulemaan voi päätyä.
Mainitsin jossain aiemmin, että itänaapuri saa tuosta lisää matskua propagandakoneistoonsa, jos puolustusministeriksi nousee henkilö, joka on nuorempana avoimesti kannattanut Tarton rauhan rajojen palauttamista ja jolle vuoden 1918 sota on ennen muuta vapaussota, jonka perinnetyössä hän on toiminut aktiivisesti vuosien ajan.CH oli yksi parhaista puolustusministereistä Suomessa, joiden tekemisistä minulle on kertynyt tuntumaa. Ellei jopa paras. No nyt siellä on mitä ilmeisimmin jo korvamerkitty tuleva puolustusministerin posti Jussi Niinistölle, jolla on harvinaisen hyvät substanssiedellytykset tehtävään. Edellisen ministerin suoritus on joka tapauksessa riittävän kova benchmark tulevalle.
Varmasti siksi, että olisi saanut mahdollisimman laajan pohjan kipeiden päätösten taakse.Ihmeellinen paljastus Sipilältä, että tavoitteli ensisijaisesti "neljän suuren hallitusta". Miksi ihmeessä hän tuollaista tavoitteli, luojan kiitos ettei natsannut.
Yleislakolla uhkailun poistaminen? En muuta syytä itse keksi. Toivottavasti tehdään sitten noita radikaaleja ja "kovia" päätöksiä tasapuolisesti. Alkaen vaikka noista tietyistä julkisen sektorin ylimääräisten lomien poistosta. Lisätään sitten vaikka sitä työaikaa sen 100h, mutta alennetaan palkansaajien verotusta (koskee luonnollisesti myös toiminimiä, yms) sitten sen verran että tuosta jää enemmän käteen kuin ennen. Alennetaan hieman verotusta kauttaaltaan tietysti. Poistetaan typeriä verovähennyksiä ja verottomia "etuuksia" (yhteisöjen nauttima osinkojen verovapaus tulee äkkiseltään mieleen). Listattujen ja listaamattomien yritysten verotus samalle tasolle. Leikataan ylisuuria eläkkeitä. Paljon on hommaa tulossa triple-ässälle.Ihmeellinen paljastus Sipilältä, että tavoitteli ensisijaisesti "neljän suuren hallitusta". Miksi ihmeessä hän tuollaista tavoitteli, luojan kiitos ettei natsannut.
Ihmeellinen paljastus Sipilältä, että tavoitteli ensisijaisesti "neljän suuren hallitusta". Miksi ihmeessä hän tuollaista tavoitteli, luojan kiitos ettei natsannut.
Parasta viihdettä ovat kyllä sinun sepustuksesi, mutta mahtuuhan tänne monenlaista.Tämä on minusta lapsellisin argumentti, mitä voi esittää. Aivan kuin eduskunnassa olisi jokin hyvin pieni määrä asioita, mitä neljässä vuodessa voi ajaa läpi. Tietysti ymmärrän, että jos itsellä on vaikeuksia omaksua useita asioita, niin tuollaiseen hassuun lopputulemaan voi päätyä.
Viimeksi porvarihallitus alensi ansiotulojen verotusta, mikä palkansaajalle on tietenkin hyvä asia. Palkansaajana en muista demareiden pyrkineen edistämään asioitani mitenkään. Lisää veroja ja puusilmäistä tasa-arvodilleilyä.
Puhu sinä spede omaksumiskyvystä vain omasta puolestasi..
Olisihan tuo ilman muuta ollut paras pohja tähän tilanteeseen. Hallitus aikoo tehdä historiallisen kokeilun talouspolitiikassa, ja ratkaisut ovat historiallisen kipeitä. Sipilä haluaa tuloksia neljän vuoden aikana, ja olisi ollut hyvä saada suurin osa puolueista kansaa ruoskimaan. Lisäksi on selvää, että oppositio paisuu kuin pullataikina, kun talous sakkaa ja työttömyys kasvaa. Demarit voi hyvinkin olla suurin puolue seuraavien vaalien jälkeen.Ihmeellinen paljastus Sipilältä, että tavoitteli ensisijaisesti "neljän suuren hallitusta". Miksi ihmeessä hän tuollaista tavoitteli, luojan kiitos ettei natsannut.
Olisihan tuo ilman muuta ollut paras pohja tähän tilanteeseen. Hallitus aikoo tehdä historiallisen kokeilun talouspolitiikassa, ja ratkaisut ovat historiallisen kipeitä. Sipilä haluaa tuloksia neljän vuoden aikana, ja olisi ollut hyvä saada suurin osa puolueista kansaa ruoskimaan. Lisäksi on selvää, että oppositio paisuu kuin pullataikina, kun talous sakkaa ja työttömyys kasvaa. Demarit voi hyvinkin olla suurin puolue seuraavien vaalien jälkeen.
En ole pakkoruotsin kannalla, mutta asia ei ole minulle erityisen tärkeä laajemmassa kokonaisuudessa. Ruotsinkielisten todelliset ja kuvitellut etuoikeudet eivät tätä maata kaada yhtikäs mihinkään. Asiaa saa ja varmasti kannattaa puida jatkossa, mutta moni muu asia on mielestäni lähitulevaisuudessa melko lailla tähdellisempi Suomen ja suomalaisten kannalta.Mitä yleisemmin pakkoruotsiin tulee, niin sehän on aikoinaan syntynyt härskin lehmänkaupan seurauksena. Asiantuntijoiden mukaan pakkoruotsille ei ole olemassa järkeviä perusteita. Ei koulutuksellisia, ei taloudellisia, ei edes kulttuurisia. Kyse on ainoastaan väestön alistamisesta yhden pienen vähemmistön ehdoilla ja etuoikeuksien säilyttämiseksi. Kyllä tällaisen asian romuttamiseksi sietääkin käyttää aikaa ja energiaa.
Palkansaajana koen edukseni sen, että työantajalleni riittää tilauksia ja sitä kautta työnantajallani on mahdollisuus maksaa minulle palkkaa.Mulla on vähän sellainen väliinputoajan fiilis. Esimiehenä saan vääntää ammattiyhdistysliikkeen kanssa. Samaan aikaan olen kuitenkin palkansaaja, joten eivät nuo työnantajajärjestöt sen paremmin minun etuani aja. Ikävä asema puun ja kuoren välissä.
Suomi on jo vuosien ajan ollut äänestystuloksiltaan jotain muuta kuin vasemmistolainen maa, voisiko jumalauta nyt joku tulla ja toteuttaa vihdoin myös oikeistolaista politiikkaa??
Jääkiekko on yksinkertaisten miesten yksinkertainen laji.Mistähän tämä jatkikslaisten huomattavan suuri oikeistokannatus johtuu? Joskus ennenkin mietityttänyt asia...
...
Lisäksi toivon samaa asia kuin sinäkin, että suomalaisia palkattaisiin nykyistä enemmän virolaisten sijaan. Tuohon en varsinaisesti keksi muita keinoja kuin kasvattaa työn vastaanottamisen hyötyä verrattuna työttömyyteen. Bruttopalkkaa kasvattamalla tuo ei onnistu.
Jääkiekko on yksinkertaisten miesten yksinkertainen laji.
On muuten äärimmäisen virkistävää nähdä että Suomea johtaa nyt henkilö joka on selvästi taustaltaan yritysjohtaja. Näin ollen hän ottaa huomioon kaikki merkitykselliset tosiasiat, ja sitten tekee sen perusteella päätöksiä.
Paras mahdollinen hallituspohja, loistava valinta. Menneisyyden haamuja poksahti ainakin pari kappaletta ilmaan. Toki tässä sitten vähän joku ay-liike kitisee muodon vuoksi, kun eivät muutakaan maailmasta ymmärrä heikkotehoisilla ja aivopestyillä pääkopillaan.
Persut on miesten keskuudessa suosituin puolue ja olisi outoa ellei tämä myös heijastuisi tälle keskustelupalstalle. Vasemmistoliittoa täällä kannattavat lähinnä vain Eteläpäädyn jäsenet. Se porukka kuten muutkin vihervasemmistolaisessa kuplissa elevät hyypiöt voisivat joskus vähän avata silmiään.
– Perussuomalaiset tulevat hallitusneuvotteluissa puolustamaan suomalaista työtä ja yrittäjyyttä. Vaikeina aikoina ei tule myöskään jättää heikoimpia ilman puolustajaa ja turvaa tulevaisuudesta. Tulemme olemaan vahva suomalaisten työntekijöiden turvallisuuden ja toimeentulon puolesta taisteleva luottamusmies myös hallitusneuvotteluissa, Slunga-Poutsalo kertoo.
Ihmeellinen paljastus Sipilältä, että tavoitteli ensisijaisesti "neljän suuren hallitusta". Miksi ihmeessä hän tuollaista tavoitteli, luojan kiitos ettei natsannut.
Pitkän pohdinnan tuloksena luulen, että perussuomalaiset tulevat vastaan ja Kokoomus tulee vastaan, ja lopputulos on jotain molempien ohjelmien välistä. Olen kuullut, että politiikka on kompromisseja. Odotetaan sitä hetkeä kun joku puolue saa yli edustajaa ja kompromisseihin ei tarvitse lähteä.Tuossa nyt sitä persujen arvomaailmaa. EU-kriittisyyttä, mamujen kontrollointia ja työmiehen asiaa. Kuinka sopii yhteen kokoomuksen kanssa?
Riikka Slunga-Poutsalo: Omin eväin hallitusneuvotteluihin - Suomen Uutiset
Varmaan jonkinlaisena poikkeustilahallituksena. Onhan tämä maa aika isossa kriisissä.
Epäilempä, että Sipilä vie mediaa kuin "sitä kuuluisaa kuoriämpäriä ©mertsi". Puhuu lämpimikseen ja on koko vaalien jälkeisen ajan tehnyt niin. Ei ole hirveästi joutunut selittelemään tekemisiään, koska koko ajan harkitsee mitä sanoo ja mitä jättää sanomatta. Ei sikäli, että olisi mitenkään huono asia, hyvä että osaa hoitaa hommansa.Ihmeellinen paljastus Sipilältä, että tavoitteli ensisijaisesti "neljän suuren hallitusta". Miksi ihmeessä hän tuollaista tavoitteli, luojan kiitos ettei natsannut.