Kaikkonen on eduskuntaryhmän puheenjohtaja, Vanhanen ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtaja ja Jäättenmäki europarlamentaarikko. Aika taidokkaasti ovat luovineet kriisienkin keskellä.Sipilä meinasi nepotismi-diileistään kärytä jo aiemmin. Eikä historiaan tarvitse kauhean kaus palata kun nimet: Kaikkonen, Vanhanen, Jäätteenmäki jne. pomppaa muistiin. Poliittinen muisti on aina aika lyhyttä...
Luovimaan ovat hyviä sitä en kiistä, ansiokkuuden ehkä määritän erilailla kuin sinä. Kepu(lainen) pettää aina?Kaikkonen on eduskuntaryhmän puheenjohtaja, Vanhanen ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtaja ja Jäättenmäki europarlamentaarikko. Aika taidokkaasti ovat luovineet kriisienkin keskellä.
Haluan jonkinlaisen luokkayhteiskunnan. Vituttaa, että sellainen läski kuli sai vittuilla Susanna Koskelle. Ei jossain Italiassa tulisi kuuloonkaan, että tollainen muija alkaisi poliitikoille sössöttämään. Berlusconi sanoisi: laihduta niin saatat saada duunia.
Todellisessa luokkayhteiskunnassa ei tuollaisia taliaivoisia pankkineitejä päästetä valtaan, ainakaan todellisessa porvaripuolueessa.
Ei ole kai kellekään yllätys, että tämänkin asian Sipilä ja kokoomuksen perskärpäset veti päin piip?
Lindström myöntää, ettei kaikkia aktiivimallin vaikutuksia kyetty ennakoimaan.
– Vaikka meillä on kuinka viisaita ihmisiä istumassa ja pohtimassa tätä, niin ei kukaan pysty näkemään kaikkea.
"Hauskinta" tässä on se, miten aktiivimalli on kohdistunut työttömiin paperityöläisiin, joihin herra Lindströmkin on joskus kuulunut.
Paperiliitto löi tiskiin dramaattiset raippaluvut, 77% – Näin reagoi entinen paperimies Lindström | Demokraatti.fi
Anu Vehviläiseltä muuten hienoa pohdintaan eilen eduskunnassa;
"Jonkun mielestä kuusi kuukautta on sama asia kuin noin puoli vuotta"
Yllättävän vähän keskustelua siitä, että hallituksen kohtalo saattaa pitkälle ratketa tällä viikolla perustuslakivaliokunnan lausunnon myötä - ja etenkin siitä seuraavan Kokoomuksen johtopäätöksen takia. Jo nyt on runsaasti vuotoja ja huhuja sen suhteen, että Kokoomus on aloittanut sote-jarrutuksen ja Orpon haastattelu lauantaina ja hänen totaalisen laimea sote-puolustuksensa siinä oli paljon puhuva. Notta Sipilä voi hyvin liitää piakkoin ihan tosissaan sinne Naantaliin eikä lämpimikseen kuten viime vuonna. Ainakin toivoa sopii.
Lienee pitkälti kiinni kokoomuksesta, kaatuuko hallitus. Kyllä Kosket saadaan kuriin, mikäli niin halutaan. Voi kuitenkin olla, että epävakaassa tilanteessa Orpo päätyy ns. ennakoivaan iskuun, jolloin kokoomus voi jossain määrin pestä käsiään koko sotkusta.Yllättävän vähän keskustelua siitä, että hallituksen kohtalo saattaa pitkälle ratketa tällä viikolla perustuslakivaliokunnan lausunnon myötä - ja etenkin siitä seuraavan Kokoomuksen johtopäätöksen takia. Jo nyt on runsaasti vuotoja ja huhuja sen suhteen, että Kokoomus on aloittanut sote-jarrutuksen ja Orpon haastattelu lauantaina ja hänen totaalisen laimea sote-puolustuksensa siinä oli paljon puhuva. Notta Sipilä voi hyvin liitää piakkoin ihan tosissaan sinne Naantaliin eikä lämpimikseen kuten viime vuonna. Ainakin toivoa sopii.
En usko ennenaikaisiin vaaleihin. Sipilä pitää valta-asemastaan kynsin ja hampain kiinni vaikka muuta lupasi. Mutta lupaukset ja teon ovat eri asioita hei! Toivottavasti Sote kaatuu eikä Kokoomus roiku väkisin paskassa kiinni. Maalaisliiton satavuotinen unelma ei vaan saa toteutua. Se olisi valtavan kallis ja suuri virhe Suomelle. Kepulle tietysti märkäuni. Eikä tässä tapauksessa hintalapullakaan ole junteille väliä.Ennenaikaiset vaalit olisivat kauhistus ennen kaikkea keskustalle. Sipilälle tämä sote on kohtalonkysymys.
Maakuntahallinto ei taida olla se keskeisin ongelma. Oppositiopuolueista vihreät, sdp ja vas ovat suhtautuneet siihen varsin maltillisesti. Pienempi määrä maakuntia ei olisi pahitteeksi, mutta 18 on silti hyväksyttävyyden rajoissa.En usko ennenaikaisiin vaaleihin. Sipilä pitää valta-asemastaan kynsin ja hampain kiinni vaikka muuta lupasi. Mutta lupaukset ja teon ovat eri asioita hei! Toivottavasti Sote kaatuu eikä Kokoomus roiku väkisin paskassa kiinni. Maalaisliiton satavuotinen unelma ei vaan saa toteutua. Se olisi valtavan kallis ja suuri virhe Suomelle. Kepulle tietysti märkäuni. Eikä tässä tapauksessa hintalapullakaan ole junteille väliä.
Maakuntahallinto on nimenomaan se ongelma. 8 on kustannustehokkain mutta se ei kelpaa valtapoliittisista syistä kepulaisille. Tässä asiassa kulut eivät olekaan enää ongelma... Kokoomus myi tämän Kepulle valinnanvapausmallilla. Jos valinnanvapaus ei toteudu, ei Kokoomuksella ole enää syytä kannattaa maakuntamalliakaan. Lehmänkauppa raukeaa ja veronmaksajat sekä sotepalveluiden käyttäjät voittavat.Maakuntahallinto ei taida olla se keskeisin ongelma. Oppositiopuolueista vihreät, sdp ja vas ovat suhtautuneet siihen varsin maltillisesti. Pienempi määrä maakuntia ei olisi pahitteeksi, mutta 18 on silti hyväksyttävyyden rajoissa.
Sen sijaan valinnanvapausmalli kaikkine epävarmuuksineen on sen luokan riski, että sitä eivät suomalaiset noin vain halua osaksi sote-uudistusta.