Guns N' Roses

  • 795 863
  • 4 528

Vteich

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Hauskaa miten ympäri nettiä sanotaan että ihmiset ovat tuominneet levyn jo ennen julkaisua kun sanovat sitä paskaksi. Yhtä lailla täällä fanipojat ovat tuominneet levyn loistoalbumiksi jo viisi vuotta sitten.

Niin, vai voisikohan kuitenkin johtua siitä, että levystähän on valtaosa ollut jo ennakkoon kuultavissa vuosien varrella?

Itse kai lukeudun jonkun asteiseksi "fanipojaksi", kun olen aina digannut nimenomaan Axlin tekemisiä ja pitänyt häntä GNR:n ylivoimaisesti lahjakkaimpana biisientekijänä, mutta ei minulla ainakaan mitään syytä ole ollut hehkuttaa Chinese Democracyn biisejä kuin itse biisien takia. Joskus '98 tms. näytti vielä todella surkealta, kun silloin julkaistu Oh My God (joka luojan kiitos jätettiinkin lopulta unohduksiin) oli jotain todella paskaa ja ei yhtään GNR:ää. 2000-luvun alkupuolella sitten alkoikin pikkuhiljaa vuotaa keikkabootlegejä ja demoja mm. Madagascarista, The Bluesista, nimikkobiisistä ja IRS:stä, ja kyllä nuo iskivät ja iskevät edelleen ihan täysillä. Joskus viime keväällä tms. muistaakseni kirjoitin tähän ketjuun, että eihän tuo tuleva levy voi olla kuin hyvä, jos siltä oli jo etukäteen kuultu yli 45 minuutin edestä tavaraa, eikä yksikään biiseistä ollut huono. Siitä olen tosin eri mieltä, kun aikoinaan moni uskoi, että parhaimmat biisit ovat vielä vuotamatta nettiin ja ovat Axlilla varastossa tulevaa levyä varten. Kyllä ne parhaat biisit olivat niitä ihan ensimmäisiä vuotaneita (Madagascar, The Blues, CD, IRS, Better, TWAT, Catcher), tai ainakin suurin osa parhaista. Joka tapauksessa levyn ~71 minuutista valtaosa on ihan loistokamaa, mukana vain muutama huonompi biisi.
 

mice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Flames, Juventus, Parma
Yllättävänkin hyvä levy. Oikeastaan heikompia biisejä vain levyn keskivaiheilta löytyvät If the World, Scraped ja Riad N' the Bedouins.

Sorry on muuten niin Lake of Tearsia kun jonkun toisen bändin biisi vain voi olla.
 

Jokeriarska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mä kyllä tykkään levyn alkujytinöistäkin (CD, Shackler, Better), vaikka kokonaisuudessaan albumin balladit jyrääkin rokkarit. Varsinkin CD:n kitarat iskee kuin leka päähän, vaikka biisi itsessään onkin albumilta melko keskinkertainen. Joka tapauksessa erittäin kuunneltava perushyvä rock-biisi. Tämän jälkeenhän levy muuttuu varsin raskaan eeppiseksi. The Blues (en ole uuteen nimeen tottunut) on alusta asti ollut oma suosikkini, eikä myöskään There Was A Time perusteluja kaipaa varsinkaan mahtavalla loppuosuudellaan. Catcher In The Rye kuulosti myös hienolta, kun aiemmin on kuunnellut ainoastaan sitä pölyistä demokohinaa.

Väliin on sitten yritetty menoa vähän piristää rokkareilla Scraped ja Riad, mutta nämä ovatkin sitten sitä albumin kehnompaa osastoa mielestäni. Loppuosa levystä on sitten taas taattua laatua. This I Love on todella kaunis biisi, selvästi Axl:n kuuloinen.

Aikaahan tämän levyn kuuntelu vaatii biisien jättimäisyyksien takia, mutta ei tästä huteja paljon löydy, vaikka suurin osa olikin etukäteen jossain muodossa kuultuja. Sorrya en ole päässyt vielä oikeassa fiiliksessä kuuntelemaan, mutta selvää ainesta siinäkin on.
 

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Joka tapauksessa levyn ~71 minuutista valtaosa on ihan loistokamaa, mukana vain muutama huonompi biisi.
Tässä on kiteytetynä Guns n' Roses -ongelma, joka ilmeni jo Illusioneiden aikana ja ainakin tämän hetken tuntemuksieni mukaan koskee tätä uuttakin. Halutaan julkaista aivan liian pitkiä levyjä, kun ennemmin kannattaisi tehdä yksi n. 40 minuutin albumi ja sitten julkaista ne loppubiisit vaikka sinkkujen b-puolina yms. extroina. No, sama ongelma koskee aika suurta joukkoa muitakin artisteja ja bändejä.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Jotenkin olen kuulevinani If The Worldissa mahdollisuuksia, jatketaan tutkimuksia, muuten monien kanssa samoilla linjoilla. Balladit ovat hienoja, mutta en nyt pitäisi This I Lovea minään niin eeppisenä, vaikka erittäin Axlin kuuloista onkin.
 

Syötä!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool ja England
Kahteen otteeseen olen nyt kyseisen tuotoksen luukuttanut, ja kyllä olen tykännyt. En ole niin sanotusti täydellistä musiikkia tai täydellistä levyä kuullut enää vuosikymmeniin, joten tämä uusi Axl N' Roses menettelee.

Ennakko-odotukset levystä eivät olleet kovinkaan korkeat, koska olen kuullut netissä olevaa versiota muutamaankin otteeseen eikä silloisten tunkkaisten saundien alta noussut oikeastaan yksikään biisi kunnolla esille.

Tänään kuitenkin ostin tämän uutukaisen CD:nä ja kyllä tykkään. Kaupan kassalle ehdin tokaista, että "tämä on paskaa, mutta pakko ostaa". "Vajaa 20 vuotta levyä odottanut, joten pakko ostaa". "Melkoista kuraa, mutta pakko ostaa". CD:tä kun kuuntelin, niin tykkäsin.

Tasainen tuotos. Ei yllä edeltäjiensä tasolla... mutta eipä tuo haittaa. Kyllä maailmaan musiikkia ja rokkia mahtuu.
 

Kaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Jets, Green Bay, ENCE, Tazen ARTA-viha
Buckethead soitti viimeisen keikkansa Guns N' Rosesissa 5.12.2002 New Yorkin Madison Square Gardenissa ja bändi esiintyi muutenkin tämän jälkeen seuraavan kerran vasta vuoden 2006 alussa.

Mutta muuten allekirjoitan kyllä kehut Bucketheadista. Nykyiset soolo-osuudetkin keikoilla ovat aika mielikuvituksettomia verrattuna BH:n 2002 keikkojen esiintymisiin. Hienoa kuitenkin, että osuudet jätettiin albumille.

Tuon Youtube- videon infon varassa olen tuosta ajankohdasta, mutta tosiaan tuo MexicoCityssä vedetty soolo sointuu kyllä korvaan mallikkaasti.

Nyt ajattelin pitää parin päivän tauon levyn kuuntelussa ja palata loppuviikosta uudelleen sen pariin. Ei kuluteta heti loppuun.
 

Jokeriarska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mä en kyllä ymmärrä minkä takia Riadiin on menty änkemään Bumblefootin soolo. Tykkäsin siitä Bucketheadin demon soolosta paljon enemmän ja kun kerta Bumblen rooli tällä levyllä jäi muutenkin pieneksi, niin en tajua. Olisivat voineet miehen panoksen säästää myöhemmille levyille jos niitä ylipäänsä vielä tulee. Muutenhan levy rokkaa soundillisesti todella hyvin, mm. tittelibiisin kitaroita ei voi kuin ylistää. Kaikki aiemmin kuulemattomat biisit eivät heti ole auenneet paitsi This I Love. Heti ensimmäisellä kuuntelulla meni kylmät väreet.
 

axe

Jäsen
Tämä levy on timankia!!!

Ainakin se on platinaa. 30 tuhannen kappaleen raja menee pian rikki ja 20K riitti jo platinalevyyn Suomessa. Aika surkian pieni määrä muuten siihen tarvitaan. http://www.universalmusic.fi/

Ihan hyvin noinkin pienellä promootiolla. (En siis tarkoita 10 vuoden hypetystä, vaan ihan perinteistä mainontaa sun muuta. Tänään just tsekkailin paria levykauppaa kun näyteikkunat on edelleen vuorattu Death Magneticin ja Black Icen julisteilla ja jossain pienellä näkyy, että on täällä Chinese Democracykin.)
 

KPL

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Q
Ainakin se on platinaa. 30 tuhannen kappaleen raja menee pian rikki ja 20K riitti jo platinalevyyn Suomessa. Aika surkian pieni määrä muuten siihen tarvitaan. http://www.universalmusic.fi/

Oliko ne rajat ennen niin, että kultaa irtosi 20k myydyllä levyllä ja platina oli 50k? Aika huvittavaa, että ovat laskeneet noin paljon rajojaan. Ilmeisesti levy-yhtiöiden ja artistien pitää saada niitä kultalevyjä seinälle, vaikka sitten noita rajoja rajusti laskemalla.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Yhtä lailla täällä fanipojat ovat tuominneet levyn loistoalbumiksi jo viisi vuotta sitten.

Lue näitä juttuja niin huomaat, että täällä ja muuallakin löytyy aika paljon muitakin kuin fanipoikia, jotka pitävät levystä. Mutta porukkaa, jotka ovat vesikielellä odottaneet pääsevänsä lyttäämään levyn löytyy myös aika paljon enemmän kuin fanipoikia, mutta onneksi myös arvostelut ovat olleet pääsääntöisesti hyviä ja mikä minulle on pääasia, niin minulle henk.koht. homma toimii hienosti.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Tänään just tsekkailin paria levykauppaa kun näyteikkunat on edelleen vuorattu Death Magneticin ja Black Icen julisteilla ja jossain pienellä näkyy, että on täällä Chinese Democracykin.)

Sunnuntaina kun kävin ostamassa lisälevyn Citymarketista joskus klo 16, niin ihmettelin miten voi olla näin vaikeata paikallistaa sitä. Löysin "ulkomaiset uutuudet" hyllyn missä oli Death Magneticia muutaman kymmentä kappaletta kahdessa rivissä ja monta aina päällekäin.

Olen aika varma, että CD:tä ei ollut koko kaupassa. Top Tenistä löytyi sitten helposti, joskaan ei mitenkään mainostettuna. Stockmannin pienen ilmoituksen huomasin NYT-liitteestä.
 

LaTe_Show

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Rockies: 1980-1981.
Sunnuntaina kun kävin ostamassa lisälevyn Citymarketista joskus klo 16, niin ihmettelin miten voi olla näin vaikeata paikallistaa sitä. Löysin "ulkomaiset uutuudet" hyllyn missä oli Death Magneticia muutaman kymmentä kappaletta kahdessa rivissä ja monta aina päällekäin.

Tähän vahva sama, itselläni oli vaikeuksia löytää sitä lauantaina CM:stä. Luulin jo, että olin erehtynyt julkaisupäivästä.

Ensimmäisen kuuntelun jälkeen oli WTF-olo, mutta levy vaan paranee joka kuuntelulla...
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
En ole ikinä ollut varsinaisesti Gunnarien fani, vaikka hyllystä löytyvätkin Appetite for Destruction sekä molemmat Use Your Illusionit. Omasta mielestäni AfD on niin perkeleen kova levy, että ihan sille tasolle tämä uusi ei yllä, vaikka yhden kuuntelukerran perusteella on toki vaikea antaa lopullista tuomiota. Hyvältä Chinese Democracy joka tapauksessa kuulostaa.
 

Joope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Tänään tipahti levy postiluukusta. Pari kertaa on levy tullu nyt läpi kuunneltua ja eihän tuo hassummalta kuulosta. Tosiaan ei kyllä ekalla kerralla nää biisit vielä oikein mullekaan auennut, mutta koko ajan alkaa vaan kuulostamaan paremmalta. Ehkä paria vielä vähän räväkämpää biisiä kaipaisin, mutta toisaalta kokonaisuus on kyllä harvinaisen ehjä. Madagascar, Prostitute ja Better tuolta tällä hetkellä tuntuu nousevan muiden yläpuolelle. This I Love on myös kaunis biisi.
 

Sic

Jäsen
Harmittaa kyllä tuo vähäinen promoaminen, olisi saatu vähintään kaks kertaa suurempia myyntilukuja koko maailmaa katsoen jos ois promoaminen hoidettu sillä tavalla minkä tämä levy ansaitsisi, siinä asiassa Axl & Co. on kusenut homman aikalailla. Toki Dr.Pepper homma toi varmasti huomiota, ja luultavasti pitkälti sen varaan laskettiinkin promoaminen.

Kuulemma näyttäs siltä, että ekalle viikolle/päiville myyntiluvut ois jotain 300k-500k luokkaa tuolla amerikassa, vai onko nää sit koko maailman arvioituja myyntilukuja ekalle viikolle, en tiedä. Tässä kuitenkin juttu tosta: http://www.gnrdaily.com/news_detail.asp?id=1885

Kyllä nyt miljoona pitäs saada rikki ekalle viikolle, se oli itelle se vähimmäistavoite, toki tällä hiljasuudella sitä ei tulla saamaan, ehkäpä levy kuitenkin saa lisää huomiota kun se pääsee nyt listoille muiden kovasti myyvien levyjen sekaan. Voisko sit käydä AFD-efekti, no en kyllä usko että 20 vuoden jälkeen enää. Ja toisaalta kun ajattelee, 300k-500k vasta ekalla viikolla ameriikoissa ois ihan hieno tulos kuitenkin. Ja toki olen tyytyväinen tohon 30k myyntisaaliiseen parissa päivässä suomessa, tässä voitas vielä pistää ainakin yli 50 tuhannen.

Mutta pitää muistaa mitä Gouldin ja Azoffin lehdistötiedotteessa sanottiin: “We’re launching with a monumental campaign developed by Gary Arnold and the Best Buy team that matches the groundbreaking sound of the album itself. Guns N’ Roses fans have every reason to celebrate, for this is only the beginning.”

Lihavoitu osa antaa aina toivoa. Parhaimmillaan tästä tulee vielä 4 vuoden matka jolloinka näkisimme toisen ja kolmannen levyn vuosina 2010 ja 2012 ja siinä välissä pari kiertuetta ja monta monta upeaa musiikkivideota. Eiköhän näillä jo myyntiä heruisi. Muutenkin odotan musiikkivideota/videoita tältä levyltä, eiköhän niidenkin pyöriminen musiikkikanavilla auttaisi jo levittämään viimeistään sanaa, että GNR todella on palannut.

Ja sitten takas levyyn. Tossa eilen kuunnellessa biisejä Sorry ja This I Love tuli vahvasti se fiilis, että Sorry on suunnattu etenkin Slashille ja This I Love Stephanie Seymourille, vaikka toi This I Love olikin selviö, niin silti se antaa aina hienoja fiiliksiä kun sitä kuuntelee tuo asia mielessä. Sorry on kyllä semmosta tilitystä että jos tuossa ei ole sitaatteja Slashille päin sanoituksissa, niin ei missään. Esimerkiksi alkupuolen "but i dont want to do it" hauskalla aksentilla laulettuna on väkisinkin joku Slashin tai muun ihmisen kommentti Axlille. Oisko sit jotakin biisiä tehdessä ollut niin, ettei Slash olisi halunnut tehdä jotain juttua, esim November Rainin nauhotus jne.

Sit Scraped on myös huikean kova biisi, Axl on kirjottanut hienot sanat tohon, mitkä varmasti kuvaa Axlin mielentilaa joskus 1990-luvulla megakiertueen jälkeen. Vielä kun Axl laulaa tuolla vähän mielipuolisella tyylillä, niin kyllä nuo sanat ja laulu menee siinä vaiheessa ihan yhteen ja muodostaa juuri oikean tunnelman tuohon biisiin. Dont u try to stop us now?

I.R.S ja Shackler's Revenge omaa myös tollaset sanoitukset, joissa on paljolti vihaa kehissä. I.R.S. olisi voinut olla vieläkin kovempi biisi, jos se ois vedetty vähän nopeammalla temmolla ja vielä rankemmalla tyylillä, livenähän Axl vetää aina I.R.S.:n täysillä.

Pitkälti Chinese Democracyn sanoituksissa on kaipuuta vanhaan, pettymystä, vihaa ja kaikkea siltä väliltä. Ainakin tämmönen fiilis mulle on jäänyt CD:n sanoituksista. Eiköhän tää kuvaa pitkälti myös Axlin elämää 1994-1999 välillä. Melkosta menoa on ollut kun Stephanien kanssa suhde päättyi, sitten taisi olla toinen muija kuvioissa joskus 1994 tienoilla (blondi joka on Since i dont have you videossa), sit näitä oikeusjuttuja ja toki bändin hajoaminen ja mitäpä vielä. Eiköhän noista ole jo riittänyt melko paljon asiaa kirjoitettavaksi, ja se näkyy tällä levyllä.
 
Viimeksi muokattu:

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Toisaalta, eihän Princekään anna haastatteluja eikä hänen uransa ole siitä pahemmin kärsinyt. Axlhan ei ole koskaan ollut mitenkään äärettömän hyvää pataa lehtimiesten kanssa. Jota jo Illusion-kiertueen haastattelusopimukset korvausvaatimusuhkauksineen todistavat. Ja tuskin kovin kiinnostavaa olisikaan vastata 1000 eri toimittajalle, miksi levyn tekemisessä meni näin pitkään. Ehkäpä parempi vaan antaa musiikin puhua puolestaan.
 

Sic

Jäsen
Toisaalta, eihän Princekään anna haastatteluja eikä hänen uransa ole siitä pahemmin kärsinyt. Axlhan ei ole koskaan ollut mitenkään äärettömän hyvää pataa lehtimiesten kanssa. Jota jo Illusion-kiertueen haastattelusopimukset korvausvaatimusuhkauksineen todistavat. Ja tuskin kovin kiinnostavaa olisikaan vastata 1000 eri toimittajalle, miksi levyn tekemisessä meni näin pitkään. Ehkäpä parempi vaan antaa musiikin puhua puolestaan.

Kyllä musiikki puhuu tällä hetkellä puolestaan mainiolla tavalla, ja etenkin tekstit. Axl varmasti tietää, ettei hänen tarvitse välttämättä vielä "tulla esiin", vaan luultavasti hänellä on itseluottamusta ja tietoa missä mennään. Luultavasti hän antaa asioiden rullata nyt jonkin aikaa, ennen kuin jotain suurempaa taas tapahtuu. Ja jos Axl tekee jotain haastatteluja tulevaisuudessa, niin kyllä ne tullaan tekemään luotettavien ja hyvien tahojen kanssa, se on toki varmaa.

Mutta lähinnä ite tossa mietin promoamisen vähyyttä, Axlin hiljaisuuden käsitän, mutta promoamisessa tosiaan olisi parantamisen varaa. Varmasti pian nähdään, jos sillä puolella tulee parannusta.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Nyt tuota levyä on tullut (pakosta) kuunneltua kun Radio Rock sitä jatkuvasti soittaa (tuli kyllä myös ladattua levy ja kuunneltua ihan ajatuksen kanssa läpi), ja täytyy sanoa että ei iske ei sitten yhtään. Joissakin biiseissä Axlin ärsyttävä naukuminen lähtee jo ihan käsistä ja niiden kuunteleminen on kerta kaikkiaan sietämätöntä. Ei yhtään sellaista biisiä joka oikein kunnolla iskisi, aika keskinkertainen levy. Vähän jäi sellainen olo että "tätäkö tässä nyt 14 vuotta odotettiin? Miksi?"
 

ditrim

Jäsen
Levy on nyt pyörinyt korvalappustereoissa about neljä kertaa. Better on jäänyt vahviten mieleen, johtuen osittain siitä että soittimeni aloittaa siitä. Vanhat Gunnarit ei ole aiemmin hirveästi iskeneet, musavideoita olen kuitenkin diggaillut.

Tästä levystä kuitenkin tykkään aika paljon. Siinä on riittävästi kivoja juttuja ja useimmiten taustalla soivat menevät soolot. Rokkibiiseissä soolot menevät vähän liikaa väline/soundikikkailuksi mutta toimivat nekin perusrokkibändin sooloja paremmin. Slovareissa hommahan on sitten niin kuosissa kuin olla ja voi. Kuka noita sooloja soittelee, joku Slashin ja Santanan fuusiosymbioosi?
 

Sic

Jäsen
Kuka noita sooloja soittelee, joku Slashin ja Santanan fuusiosymbioosi?

Voisinkin listata noiden kitarasoolojen soittajat tähän jokaisesta biisistä (löytyvät toki kansilehdestä):

Chinese Democracy:
- Robin Finck ja Buckethead
Shackler's Revenge:
- Ron "Bumblefoot" Thal
Better
- Buckethead, Finck
Street Of Dreams
- Finck, Buckethead
If The World
- Buckethead
There Was a Time
- Finck, Buckethead
Scraped
- Bumblefoot, Buckethead
Rhiad
- Bumblefoot, Buckethead
I.R.S.
- Finck , Buckethead
Madagascar
- Buckethead
This I Love
- Finck
Prostitute
- Buckethead


Joten kuten näkyy, pääosin Finck ja Buckethead noi soolot on vetäny, muutamaan jopa saatu Bumblen vedot lisättyä. Parhaat soolot omasta mielestä löytyy Betteristä, If The Worldista, TWAT:sta, Sorrysta ja This I Lovesta. Mutta tosiaan, voidaan sanoa että tuo Santanan ja Slashin symbioosi on pääosin Buckethead, mies joka pystyy kitarallaan mihin vain. Toki pitää Finckillekkin antaa propsit kun noin monessa biisissä on hänen soittoa mukana, ja häneltä on peräisin Betterin intron riffi, mikä on ehkä tarttuvinta koko levyllä. Mutta eiköhän Axlkin huomannut Bucketin taidot ja tiesi, että ei näitä sooloja voi korvata kukaan.
 

Reckless

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Sami Kapanen
Levyä nyt tullut kuunneltua muutamaan otteeseen läpi ja täytyy sanoa että, löytyy useampi huippu kipale ja joidenkin kohdalla taas laittaa miettimään "Tätä paskaako on työstetty 15 vuotta?!?!d<sfdfhm" . noh, jospa niiden kappaleiden hienoudet selviävät tässä vuosien saatossa. Äänen ylärekisterissä vedetään hyvin paljon, ei välttämättä täyspitkällä keikalla puhti riitä vetämään kaikkia. Tosin teräsvaarista kyse, joka saa hämmästymään yhä uudestaan ja uudestaan.

Joka tapauksessa hienoa nähdä Axelin kaltainen levy biisejä ja kaikkia muita härpättimiä myöten!
 

ditrim

Jäsen
Mutta tosiaan, voidaan sanoa että tuo Santanan ja Slashin symbioosi on pääosin Buckethead, mies joka pystyy kitarallaan mihin vain.

Kiitos. Sanokaa nyt samalla sitten pari parasta levyä Bucketheadilta niin voin tutustua lisää.
 

Sic

Jäsen
Kiitos. Sanokaa nyt samalla sitten pari parasta levyä Bucketheadilta niin voin tutustua lisää.

No suosittelen alkuun levyjä Population Override, Pepper's Ghost, Electric Tears ja Colma. Uusin levy Albino Slug vaikuttaa myös hyvältä. Enter Chickeniltä löytyy tuo huikea Nottingham Lace, muuten ite levy on aika kuraa. Noista omat suosikkilevyt on varmaankin Population Override ja Colma, niitä tullut eniten kuunneltua tässä, Pepper's Ghost ei ole ollenkaan huono myös. Electric Tears on se rauhallisin levy Bucketilta, ja koko levy on vedetty vain kitaraa soittaen läpi. Tuota levyä kuunnellessa pitää olla rauhallisessa mielentilassa ja sitten vain antaa hienojen soundien viedä. Muutenkin noilta levyiltä löytyy kyllä pirun kaunista soittoa, joskus on aina hienoa vain uppoutua kuuntelemaan. Albino Slugista en pahemmin osaa sanoa vielä kun vasta muutamia biisejä kuullut tolta.

Sitten jos rankempi tavara kiinnostaa, voi Monsters & Robots ja Crime Slunk Scene olla sopivia levyjä alkuun. Iteltä on vielä pari levyä bucketilta tsekkaamatta, joten pitäs vielä joku päivä jaksaa paneutua niihin.

Tässä sit pari esimerkkipiisiä Bucketin parhaimmistosta:
Soothsayer: http://www.youtube.com/watch?v=adV8-_hgL4g
Nottingham Lace: http://www.youtube.com/watch?v=QeEFgVCC1w8
Too many humans: http://www.youtube.com/watch?v=oVVCavjaltM
King James: http://www.youtube.com/watch?v=dgmf0iSWflA
Earth Heals Herself: http://www.youtube.com/watch?v=uKUYSl8c-90
I Love my Parents: http://www.youtube.com/watch?v=BwXlzy9k7jI
Whitewash (live): http://www.youtube.com/watch?v=8akmP6Sjv2o
Siege Engine: http://www.youtube.com/watch?v=xJMuT9SXRiw Ihan mielenkiintonen, uusimmalta levyltä joka julkaistu vasta n. pari kuukautta sitten.
 
Viimeksi muokattu:

axe

Jäsen
Keväällä Axl oli vielä ihan ok Dr Pepperin "jos Chinese Democracy ilmestyy, koko Amerikka saa ilmaisen juomatölkin" -julistuksen kanssa. Nyt kun juomafirma mokasi homman, niin sitten onkin lakimiehet sitten kimpussa. GNR:n lakimiehen mukaan Dr Pepperin koko kampanjan pointti oli "to use public interest in Axl Rose and Guns N' Roses as a lure to increase consumer awareness of Dr Pepper" ja sellaisena kampanja oli "exploitation of my clients' legendary reputation and their eagerly awaited album", joka "brazenly violated our clients' rights". Nyt vaaditaan sitten koko sivun anteeksipyyntöjä isoihin jenkkisanomalehtiin ja kampanjalupausten toteuttamista oikeusjutun uhalla.

Niin ne mokat. Dr Pepper lupasi siis jokaiselle amerikkalaiselle (paitsi Slashille ja Bucketheadille) ilmaisen Pepper-tölkin jos Chinese Democracy ilmestyy 2008. Ja sehän ilmestyi. Dr Pepper yritti lunastaa lupauksensa tarjoamalla 24 tunnin aikana verkkosivuillaan täytettävää lomaketta, jonka lähetettyään sitten joskus saisi kupongin jolla voi lunastaa ilmaisen juomansa. Serverihän ei kestänyt sellaista ruuhkaa edes vähän alusta ja suurin osa jäi ilman mahdollisuutta saada edes sitä kuponkia. Lisäksi kupongin saadakseen piti olla yli 13-vuotias, ja yhteen talouteen sai vain yhden kupongin, oli ihmisiä sitten yksi tai kahdeksan. Eli läheskään jokaisella amerikkalaisella ei sitten kuitenkaan ollut edes mahdollisuutta saada Pepperiään.

Eikä Dr Pepper ole edes hyvää. Ja tästä alkuperäisuutiseen.

Levyn tiimoilta on muitakin hassutteluja. On tietysti se Kiinan reaktio tähän rokkiteitse tehtyyn hirvittävään poliittiseen hyökkäykseen heidän rauhaarakastavaa kansaansa kohtaan. Jossain Amerikkoloissa joku tyyppi oli pistänyt levykaupan palasiksi, kun ei ollut löytänyt sieltä Chinese Democracyn uutuutta - jota ei siinä kaupassa saa vielä myydä BestBuyn yksinoikeuden takia.

Niin ja Suomessakin on Soundia uhattu jo ainakin kahden tilauksen peruuttamisella kun oli niin huono levyarvostelu!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös