Tuollaisen grillin voisin hommata itsekin. Saas vain nähdä jääkö rahaa sen jälkeen kun talo ja piha on valmis.
Laita jonkinsortin arvostelu tuotteesta muutaman käyttökerran jälkeen.
Noniin, laite on ajettu sisään ja grillailtu kymmenisen kertaa. Matkan varrelle on mahtunut muutamista makkaroista, pihveihin porsaasta ja naudasta vartaisiin, hampurilaisiin, grillattuihin kasviksiin, pekoniauraherkkusieniin, halloumiin ja lohkoperunoihin.
Tulen lähteinä on ollut halkoja, hiiliä ja brikettejä. Näistä ehkä toimivin on ollut briketti, joskin fiilis touhussa on pienempi kuin halkojen polttelussa. Nimittäin on ihan jees poltella halkoja ja juoda kaljaa tai viskiä siinä hiillosta odotellessa.
Mitään pikaruuanlaittoa tämän laitteen kanssa ei todellakaan harrasteta ja huono puolihan on se, että hiiliä tai milloin mitäkin tähän uppoaa aika paljon kerrallaan, koska paistoala on melko leveä.
Ritilät on rosteria ja sopivan tiheät että tuleen ei tipu mitään isompaa, korkeus on aikalailla sopiva että hiilloksen ollessaan kuumimmilaan on paistotulos aika mainio.
Ehkä paras puoli on se, että tässä mallissa saa kannen kiinni ja hormista ilman kiertoa, että loppupuolella kaikkeen saa savun aromin, toki sitä tulee tahtoo tai ei.
Oikeastaan kaikki mitä on tullut tehtyä on onnistunut toinen toistaan paremmin ja jokainen safkailukerta on ollut vitun hyvä.