Suosittelen sinulle pientä tutustumista GP:n kotisivuihin: www.greenpeace.fi sillä vaikuttaa siltä, että esittämäsi lähtevät enemmän tunnepohjalta, kuin faktoihin nojautuen.
Kun tuolla sivuilla käy, niin silmiin pistää lähinnä silmitön ydinvoimavastaisuus. Aidosti ympäristöstä kiinnostunut olisi päinvastoin kannattamassa ydinvoimaa ja kampanjoimassa esim. hiilivoimaloita vastaan. Kaiken lisäksi sivuilla puhutaan edelleen lisärakentamisen estämisestä, vaikka kansa on demokraattisesti valitun eduskunnan suulla kantansa ilmoittanut. Sanan- ja mielipiteenvapaus on sallittavaa, mutta aktiiviset toimet eduskunnan=kansa tahtoa vastaan ovat todella arveluttavia. Hävettäisi kuulua moiseen epädemokraattiseen porukkaan.
Ehkä sinä tai joku muu asioista perillä oleva voisi selittää, miten ympäristö hyötyi silmittömästä hyökkäyksestä vastuullista Suomalaista metsäteollisuutta vastaan? Eikö se, että jatkossa yhä kasvava osa teollisuudesta sijoittuu metsän hyvinvoinnista viis veisaaviin maihin ole päinvastoin erittäin suuressa määrin metsille haitallista?
(Yhtä typerä kampanja on muuten lopettaa turkistarhaus täällä ja siirtää se maihin, joissa eläimillä ei ole mitään oikeuksia - ei tosin liene GP:n työtä).
Itse katson olevani luonnonsuojelija. Sen tähden sanoudun tiukasti irti GP:n monista käytännössä luonnolle haitallisista kampanjoista. Minusta näyttää siltä, että GP valitsee näennäisesti luonnonsuojeluun liittyvien aiheiden joukosta, kuten ydinvoiman vastustamisen, sen mille kulloinkin laskee saavansa kovimman mediajulkisuuden. Jos he oikeasti ottaisivat asioista selvää, niin eihän esim. ilmastonmuutoksen vastustamiseen mitenkään voi liittyä ydinvoimavastaisuus. Ajatuskin on absurdi.
Kampanja Suomen metsäteollisuutta vastaan on esimerkki samasta mediajulkisuuden hakemisesta. Todelliset ongelmat ovat jossain aivan muualla, mutta siellä ei ole maksavaa yleisöä. Niinpä kampanjoidaan vastuullisia tahoja vastaan, viis veisaten todellisista ongelmista.
Järjestön moraalista kertoo vielä jatkuvat yksityisalueille murtautumiset ja häiriön tuottamiset. Esimerkkinä vaikka laillisten puolueiden laillisten kokousten häiritseminen. Teot ovat äärimmäisen vastenmielisiä ja osoittavat kyseenalaista moraalia, vaikka lain rikkomuksina ovatkin pieniä. Pidän aika käsittämättömänä että kukaan haluaa tukea heitä. Ympäristönsuojelusta kiinnostunut varmasti voi laittaa rahansa parempiin kohteisiin. Ainoastaan anarkiaa ihannoivat voinevat saada rahoillensa vastiketta.