Futis MM 2006: kenen puolella olet?

  • 12 506
  • 154
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko. /HC Tallinna !
Afrikka viimeinkin esiin !

Toivoisin afrikan ja etenkin Ghanan viimeinkin löytävän sen verran kurinalaisuutta että menisivät ainakin välieriin, taitoa tiimistä löytyy mutta kaikenlainen haahuilu kentällä ja myös sen ulkopuolella on varmasti ollut valmennus portaan vaikein urakka. Mielenkiintoista nähdä kuinka pitkälle pojat tällä kertaa itsensä selvittävät, iloista taidokasta fudista on kuitenkin upea katsella, Chanan kapteeni on muuten vähän Karalahden näköinen väri on vain eri, ja uskoisin että hänelle myös pronssipeli näissä kisoissa kelpaisi.

Vastaus kysymykseen on Ghana !

veini
 

Banhammer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Mystinen mies
1. Englanti
En tiedä mistä johtuu, mutta Britit ovat aina vain semmoinen ikisuosikki.

2. Afrikan maat
Yleensä peli on todella mukavaa katsottavaa, kuten Ghana eilen todisti.

Inhokit: Italia, Saksa, Ruotsi.
 

wilberto

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Olen kyllä samoilla linjoilla Sv veinikretskin kanssa. Afrikan maiden peliä on aina mukava katsella, vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittää. Itse toivoin, että Norsunluurannikko olisi mennyt mahdollisimman pitkälle näissä skaboissa, mutta valitettavasti heidän urakkansa päättyy alkulohkoon, joka on sinänsä pettymys. Nyt olen Ghanan puolella. Eilinen Tshekki -peli oli aivan loistavaa viihdettä. Vauhtia oli niin perkeelesti välillä ja ilman Cechiä tshekit olisivat hävinneet vähintään 5-0. Toivottavasti seuraavissa peleissä Ghanan poijjaat pistävät palloa pussiin hieman paremmalla prosentilla, sekä myös rankkarit varmasti verkon perukoille. Tosin eilisessä pelissä Gyania häiritsi hieman se, että hänen ensimmäinen vetonsa hylättiin. Siinä ajatukset varmasti vähän menivät pieleen, kuten studiovieraatkin sanoivat.

Tulee olemaan ensi viikolla helvetin mielenkiintoinen viimeinen alkusarjakierros näin yleensäkin ottaen. Mikäli Tshekki voittaa Italian ja Ghana jenkit, niin näin ollen Italia olisi poissa karkeloista, joka olisi aivan loistava juttu koko kisoille!
Ghanan vastustaja seuraavassa pudotuspelivaiheessa olisi joku F-lohkon jengeistä, luultavimmin Brasilia tai Australia. Toivotaan, että GHANA menee loppuun asti näissä kisoissa, onhan maa jo ns. kestomenestyjä U17-kisoissa.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Piti vielä sanoa, että Englannin lisäksi minulla on kakkossuosikkikin näissä kisoissa. Olen veikannut ko. joukkueen kisojen ykkösyllättäjäksi. Hyvä arpaonni arvoinnoissa vielä auttaa asiaa - puolivälieräpaikka voi olla erittäin hyvinkin haarukassa. Kyseessä on joukkue, joille MM-kisat ovat välitavoite. Kahden vuoden päästä EM-kisoissa joukkue on parhaimmillaan, kun nuoret pelaajat ovat vähän vanhempia. Noihin kisoihin ei maan tarvitse edes karsia.


Sveitsi.
 

zelios

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit & Bayern München
Saksa

Saksa nykyään, ennen Länsi-Saksa. Matthäus, Kohler, Reuter, Klinsmann, Augenthaler, Brehme, Effenberg, Helmer, Briegel, Rummenigge, Bierhoff jne. niissä vain oli sitä jotain.

Saksassa yksilöiden lisäksi pidän myös siitä, että joukkue yrittää aina 100 % ja saakin suhteellisen hyvän tuloksen irti joukkuuesta. Se tarvittava maali pystytään useasti tekemään kun vaan jaksetaan yrittää loppuun asti. Ja tietysti se, että Saksa hyökkää ja puolustaa hyvin joukkueena, ja pelaa yleensä vapari- ja kulmatilanteet loistavasti. Eli Saksa, aina.
 
Suosikkijoukkue
sm-liiga: HIFK, nhl: vähän kaikkea
Pakko sanoa että USA.

Olisi koko jalkapallon voitto jos USA pärjäisi. Pelaavat vielä melko viihdyttävän näköistä futista (tosin tshekki-peliä en nähnyt, ja toisessa matsissa oli vastassa italia...)
 

Boogeyman

Jäsen
Suosikkijoukkue
FPS
Kenen puolella olet?

1992 suosikkini oli Hollanti (maalivahti Van Breukelenin takia)
1994 fanitin Brasiliaa ja Saudi-Arabiaa
1996 toivoin Englannille parempaa onnea
1998 olin tyytyväinen, sillä odotin maailmanmestaria Ranska-Italia -ottelun voittajasta ja niin kävi
2000 täysillä Italian puolella katkeraan loppuun saakka
2002 unelmajoukkueeni olisi muodostanut Italian pelaajat ja Irlannin taistelutahto.
2004 Suosikkini kaikki pöhöttyneiden Saksan ja Ranskan (sekä ruotsin) vastustajat
2006 Ehkä voitte päätellä, että palloilussa voin olla vankkumattomasti vain yhden maan puolella. Koska se ei tällä kertaa ole mukana, ovat suosikkini kaikki Brasilian, Saksan ja ruotsin vastustajat. Erityissympatiat tietysti kaikille futiskääpiöille ja uusille yrittäjille.
 
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
Ns. huippumaista näkisin mieluiten Espanjan, Tsekin, Portugalin ja Hollannin menestyvän. Usein olen myös heikompien puolella, mutta Aasian maat eivät niin hirveitä sympatiapisteitä minulta saa kuitenkaan.
 

Wiltord

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Englanti ehdottomasti.

Sympatioita saa Argentiina ja Italia. Brasilialle en kyllä menestystä osaa toivoa, pikemminkin päinvastoin.
 

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Saksa täsmälleen samoista syistä kuin nimimerkki zelios on kertonut tuossa ylempänä.

Sympatiapisteitä Espanjalle, Ruotsille, vähän Englannillekin.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
KukaMitäHäh? kirjoitti:
Pakko sanoa että USA.

Olisi koko jalkapallon voitto jos USA pärjäisi. Pelaavat vielä melko viihdyttävän näköistä futista (tosin tshekki-peliä en nähnyt, ja toisessa matsissa oli vastassa italia...)

Italia-USA oli todella mehevä matsi, "... siellä jo miestä kylmenöö". Ulosajot 2-1, omat maalit 1-0 ja hirveä tsemppi kentällä. USA pelasi kuin miehet tai Känädä jääkiekossa.
 

Chintiki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hpk
Argentiina. Tevez, Messi, Riquelme, need I say more?
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Rule Britannia! Opera queens belong to Argentina... Seuraavat suosikit ovat sitten Hollanti ja Tanska.
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Nyt kun Hollanti putosi kisoista niin peliesitysten perusteella sympatiat ovat menossa Argentiinan suuntaan. Heidän peliä on todella kiva katsoa.

fastasashark kirjoitti:
Laitetaan TOP3 inhokki tähänkin:
1. Ruotsi
2. Saksa
3. Englanti (!)
Oma inhokkilista on saanut muutoksen:
1. Edelleen Ruotsi
2. Italia
3. Edelleen Englanti

Saksa on nimenomaan pelannut itsensä pois listalta. Italia taas on kaatunut itsensä listalle.
 

Bay

Jäsen
Omat suosikit:

1. Brasilia. Ollut niin kauan kuin muistan.
2. Tsekki. Noussut viime aikoina suosikiksi. Harmitti kun hävisi Italialle viimeisen pelin alkulohkossaan.

(Ei mukana kisoissa)
3. Tanska. Sympaattinen maa ja iloista peliä.

Ranska oli myös suosikkimaitani kun Eric Cantona vielä pelasi. Nykyään Ranskan peli on aika tylsän ja saamattoman näköistä touhua.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Viimeistään eilisen matsin jälkeen voin kannattaa ainoastaan Italiaa. Sopivan vittumaisia ja armottoman kovia keplottelijoita ovat he. Muita ei oo.
 

Iso-Oskari

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Chicago Blackhawks
Hollannissa vietettyjen vuosien jälkeen olen aina ollut oranssien puolella arvokisoissa... tietenkin Suomi on ykkönen mutta eipä oo tarvinnut paljoa Suomen pelejä skaboissa jännittää.

Täytyy myöntää että Hollannin esitys näissä kisoissa hävettää. Peli ei missään vaiheessa ollut viihdyttävää eikä edes tehokasta ja 1/4 välierä Portugalia vastaan oli jo syvältä. Robbenin hypyt ja itkemiset, Heitingan? fair play, Boulahrouzin taklaukset... näiden jälkeen ei enää hirveästi harmittanut Hollannin putoaminen. Seuraavissa kisoissa kuitenkin taas kannustan jengiä.

Tanska on myös jostain syystä saanut meikän sympatiat aina puolelleen.

Inhokkilistalla on sen sijaan tunkua. Ruotsi on ja tulee aina olemaan kärjessä, mutta hyvänä kakkosena on Italia. Tämä turnaus on osoittanut taas sen että Italian peliä on todella tylsä seurata ja ämmien filmaaminen on ihan omaa luokkaansa, edes argentiilaiset ei pärjää makroneille.

Lisäksi Saksalle ja Englannille toivon putoamista seuraavalla kierroksella. Englannin fanit ja media kuvittelevat vuodesta toiseen maan olevan ennakkosuosikki vailla minkäänlaista näyttöä. Tänä vuonna on ollut harvinaisen helppo tie puolivälieriin, heti kun tulee oikea vastustaja niin bekämit ja kumppanit lentää pihalle.

Jäljellä olevista jengeistä toivon Espanjan vihdoinkin pärjäävän ja pääsevän vähintään välieriin, mielellään voittoon asti mutta en oikein jaksa uskoa joukkueen venyvän riittävästi.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Iso-Oskari kirjoitti:
Englannin fanit ja media kuvittelevat vuodesta toiseen maan olevan ennakkosuosikki vailla minkäänlaista näyttöä. Tänä vuonna on ollut harvinaisen helppo tie puolivälieriin, heti kun tulee oikea vastustaja niin bekämit ja kumppanit lentää pihalle.

Jäljellä olevista jengeistä toivon Espanjan vihdoinkin pärjäävän ja pääsevän vähintään välieriin, mielellään voittoon asti mutta en oikein jaksa uskoa joukkueen venyvän riittävästi.
Espanjassa ollaan myös olevinaan ennakkosuosikkeja kisoissa kuin kisoissa, vaikka näytöt on huonommat kuin Englannilla. Tämä on ilmeisesti mielestäsi silti OK? Mykistävää logiikkaa.
 

Iso-Oskari

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Chicago Blackhawks
Blackie kirjoitti:
Espanjassa ollaan myös olevinaan ennakkosuosikkeja kisoissa kuin kisoissa, vaikka näytöt on huonommat kuin Englannilla. Tämä on ilmeisesti mielestäsi silti OK? Mykistävää logiikkaa.

Oikeessa olet että espanjalaiset itse meuhkaavat paljon omista mahdollisuuksistaan vaikka menestys on ollut kerta toisensa jälkeen köyhää. Itsekään en pidä Espanjan jengiä tänäkään vuonna kisojen kovimpana, sen takia toivon mutten usko Espanjan menevän kovin pitkälle.

Antipatiat Englantia kohtaan korostuu etenkin kun suomalaiset lankeavat tähän englantilaisten ennakkosuosikkiaseman pönkittämiseen. Ihan ok jengi se on, mutta ei nyt sentään mikään mestarisuosikki varsinkaan niin kauan kuin avauksessa heiluu Crouchin kaltaisia puupökkelöitä.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nyt kun Hollanti on pudonnut, niin suurin toive on siinä että Italia ja Totin räkätappi EI voita mestaruutta.

Saksa-Englanti loppuottelu saattaisi olla legendaarinen...
 

Spezzzzza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ottawa Senators, AS Roma
Iso-Oskari kirjoitti:
Inhokkilistalla on sen sijaan tunkua. Ruotsi on ja tulee aina olemaan kärjessä, mutta hyvänä kakkosena on Italia. Tämä turnaus on osoittanut taas sen että Italian peliä on todella tylsä seurata ja ämmien filmaaminen on ihan omaa luokkaansa, edes argentiilaiset ei pärjää makroneille.
Reps. Italiaanot filmaa, Saksa pelaa tylsää konepeliä, brassit taasen: jogabonitosambafutis!!! Englanti tunnetusti taistelee viimeiseen asti ja argot sikailee jatkuvasti. Mikä näistä pitää paikkansa? Iltapäivälehdistön harmiksi ei yksikään väitteeni. Katsotaan niitä pelejä omilla silmillä!

Iltapäivälehdistö :center:
Iltapäivälehdistön lukijoille :center:
 

fedorov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Aina ollut Brasilia ja Italia. Tuossa järjestyksessä. Nyt ajattelin kuitenkin nostaa Italian ykköseksi, koska ei tässä Brasilian kannattamisessa enää oikein ole mitään jännitettävää..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös