Fanitoiminta ja sen seuraukset

  • 836 955
  • 2 865

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Ei kai tähän oikeasti muuta voi sanoa kuin... nyt kävi näin. Joskus kai jostain syystä sitä saa mitä tilaa, oli paikka sitten katsomo tai snagarijono, joskus päänaukominen johtaa joidenkin kohdalla johonkin.

Mutta juu, jeesustelu jatkukoon, anteeksi että olin eri mieltä valtaväestön kanssa.

Siis Kärppäfanit tilasivat tämän?

Kannustivat omiaan ja siksi ne piti hakata vai mitä tällä tarkoitat?

Ei voi olla jeesustelua se, että tälläinen toiminta vituttaa.
 

Puscutractori

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Harri Olli, rahaton ManC, NP#32, DEFC #62
Joskus kai jostain syystä sitä saa mitä tilaa, oli paikka sitten katsomo tai snagarijono, joskus päänaukominen johtaa joidenkin kohdalla johonkin.

Tilasivatko Kärppä-fanit kiviä bussinsa ikkunaan?

Kaikki Jokeri-fanit eivät ole syyllisiä eikä heitä myöskään pidä syyttää. Olisi tietysti suotavaa, että ääliömäisyyksiin syyllistyneet tajuaisivat, että OIKEAT PITKÄNLINJAN JOKERIFANIT, kuten bozik, häpeävät heitä ja ovat todella vittuuntuneita nykymenosta. Tällaisia "kivienheittelyfaneja" tietysti aina välillä putkahtaa jostain hetkeksi. Onneksi he ovat yleensä sellaisia, jotka eivät kovin kauan jaksa "kannatustaan" jatkaa vaan siirtyvät pian purkamaan energiaansa johonkin muuhun.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Ikävä kyllä, tämä farssi se vain jatkaa kulkuaan kaudesta toiseen.

Ilmeisesti jonkun todellakin täytyy kuolla, että "vahvat sidokset ydinryhmään" omaavan henkilön (jonka muija on muuten Kärppä-kannattaja) jengi laitetaan julkisen paineen vuoksi devnulliin. Kummolankaan jokerikytkökset eivät voi riittää, kun puhutaan jatkuvista "fanclubiin kuulumattomien" toimista. Milloin Jokereiden "kannattamisen" lieveilmiöt todellakin yhteiskunnallisella tasolla tunnistetaan ja sen vuoksi toimitaan? Ei ennen kuolonuhreja... enkä todellakaan toivo sitä yhtäkään kuollutta tai edes mustelmaa saanutta mistään joukkueesta tai niiden kannattajista!

Järki, missä pelaa? Ihan oikeasti. Olen nähnyt ja myös ikävä kyllä tahtomattani kokenut tappion kärsineen joukkueen "fanien" purkaukset (terveisiä vaan Kokkolaan). Mutta niistä selvittiin pelkällä rinnuksista pitämisillä ja asioiden selvittämisillä... tämä "uusi" ilmiö mitä "fanitoimintaan joka kerta kuulumattomat" toistavat kerta toisen jälkeen, ei kerta kaikkiaan pelaa minkään järjen puolesta.

Kun ei kerran kaudesta toiseen mitään tehdä, onko se sitten vain hyväksyttävä tosiasia, että näitä naurettavia luusereita ei koskaan tuomita mistään? Mitä nyt suurin osa täällä (paitsi maho tai mikä tää pelle nyt olikaan) tekee... ja ennen kaikkea, jos bozik:a vituttaa: pitäisi saatana teillä muillakin alkaa pikku hiljaa tuntua jotain pientä pistoa sisällä!

Jos ei tunnu pientä pistoa sisällä, hankkikaa isompi pisto sisällenne. Säästätte meidän veroja maksavien ja kiekkoa seuraavien huolta.

Voiko ihminen olla noin typerä? Voiko?
 

sladdi#17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sininen Suosikkijuoma: Ilmanen
Noniin, jokohan on taas ruikutettu tarpeeksi ja tuomittu kaikki jokerifanit, ultras jokerit jne tietämättä asiasta yhtään mitään. Mutta kivasti on taas internetin välityksellä nähty ja tiedetty että voidaan ruikutta. Syyllisethän ovat toki samalla finninaamaisia tarkkailuluokkalaisia ja työttömiä juoppoja. Yhtä kaikki yhteiskunnasta syrjäytyneitä hylkiöitä, hirveätä pohjasakkaa, jotka hyökkäsivät syyttä suotta sympaattisten ja atleettivartaloisten koko Suomen rakastamien ihkupallerokärppäfanien kimppuun. Hyi hyi, härskiä toimintaa. Nyt kaikkia hävettää ja jokerifanien pitää nuolla kaikkien kenkiä. Törkeää käyttäytymistä suorastaan. Keräännytäänpäs tänne jatkoaikaan oikein kuorossa ruikuttamaan.

Ei kai tähän oikeasti muuta voi sanoa kuin... nyt kävi näin. Joskus kai jostain syystä sitä saa mitä tilaa, oli paikka sitten katsomo tai snagarijono, joskus päänaukominen johtaa joidenkin kohdalla johonkin.

Mutta juu, jeesustelu jatkukoon, anteeksi että olin eri mieltä valtaväestön kanssa.

^^^
Ai vittu että tämä on säälittävä asenne.

Miksi helvetissä jääkiekon seuraamiseen pitää liittää joku vitun oikeus pahoinpidellä muita. Ei itselläni ainakaan tulisi mieleeni lähteä millekään kostoretkille, vaikka kuinka jonkun muun joukkueen fanit ilkkuisivat voitostaan.

En muutenkaan näe mitään syytä väkivaltaan oikein missään tilanteessa. Jos avovaimoani tai sisaruksiani tai niiden lapsia uhattaisiin menen tappiin asti. Koti, uskonto, Isänmaa tai lätkäjengi listalta tuohon menee varauksin tuo kolmas.

Omat pelini eri palloilulajeissa on aivan eri asia. Jos omassa pelissä käy jotain epäilyttävää voidaan asioita selvitellä kentällä sinänsä sääntöjen puitteissa ja jos niistä mennään ohi kannetaan myös se vastuu mitä sanktioita hommasta seuraakaan. Kun peli loppuu ollaan sujut, jos ei olla niin jatketaan seuraavassa pelissä samoilla ehdoilla. Ei näitä vittu viedä kotiin tai johonkin hallin nurkille.

Sanoin jo viime vuonna välierissä tietyn joukkueen fanien hypittyä poliisien silmille hallilla, että joku päivä käy jotain peruuttamatonta. Mikäli tälläistäkin paskaa taas aletaan vähättelemään joka tuutista joku päivä se stiletti on jonkun kylkiluiden välissä. Siinä ei sitten mene yksi kiinnitys välieräpaikkaan vaan yksi oikea ihminen. Ja minkä takia? "No kun se vittu tuuletti voittoa, ja näyttikin vähän homolta".

Mene sinäkin vittu itseesi. Jos ei pää kestä tee jotain muuta. Työnnä vaikka tussi perseeseesi tai aloita vaikka pelaamalla itse jotain edes semifyysistä joukkuelajia. Elä oikeaa elämää ja tunteita siinä.

Sääli, niin sääli. Oikeasti säälin vain sitä ensimmäistä uhria ja hänen läheisiään, kun se päivä koittaa.

Liigalta pitäisi löytyä cojonesia viheltää peli poikki. Loput poffit Helsingissä tyhjälle katsomolle. Siinä kärsii samalla sinisilmäisesti toimiva joukkue ja tapahtuman järjestäjä. Tottakai kyseessä on harmi homma niiden 98% Jokeri kannattajien ja esim. Etäkärppien kannalta, mutta jotainhan on vittu pakko tehdä ennenkuin on liian myöhäistä...
 
Viimeksi muokattu:

Roadstar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Blackhawks
^^^
Liigalta pitäisi löytyä cojonesia viheltää peli poikki. Loput poffit Helsingissä tyhjälle katsomolle. Siinä kärsii samalla sinisilmäisesti toimiva joukkue ja tapahtuman järjestäjä. Tottakai kyseessä on harmi homma niiden 98% Jokeri kannattajien ja esim. Etäkärppien kannalta, mutta jotainhan on vittu pakko tehdä ennenkuin on liian myöhäistä...

Näin EtäKärppänä voin kompata, että tuollainen tempaus vituttaisi, mutta hyväksyisin sen jos muuta ei ole tehtävissä. Joka tapauksessa voitosta huolimatta tämänpäiväiset tapahtumat vituttavat. "Ihan *tun nerokkaat lakanat" + pöllityn banderollin esittely + pahoinpitelyt - ei todellakaan näin! Oksettaa tuommoinen perseily. Jos näistä vastuulliset pellet kutsuvat itseään kiekkofaneiksi, niin hävettää ja kovasti. Jääkää kotiin kasvamaan kunnes osaatte olla ihmisiksi hallilla :center:

EDIT: typo
 

Creed Bratton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Joo o... Itse kylläkin tästä hetkestä irtisanoudun koko kannattamisesta siksi aikaa kunnes nämä ultrasit ja muut pellet ovat kadonneet koko areenalta. Täysin idioottimaista ruveta kivittämään vierasjoukkueen faneja.

Vielä sen Jyskylän soihdun aikaan jaksoin näiden taulapäiden puolta yrittää pitää, koska kyseessä piti olla "yksilön sekoilu", mutta kun tämä sikailu jatkuu kerrasta toiseen, niin pitäkää pellejoukkonne. Pysykää v*tun kaukana kaikista normaaleista ihmisistä ja menkää vaikka johonkin kainuun metsiin hakkaamaan toisianne

Toivon, että SM-liiga langettaisi jotain kunnollisia sanktioita Jokereille, jotta myös itse emo-organisaatiolta löytyisi jotain mielenkiintoa lähteä estämään näiden idioottien sekoiluja. Ensimmäinen askel olisi kieltää näiltä Ultraspelleiltä pääsy koko Areenalle ja samalla tehdä yhteistyötä poliisin kanssa jotta näitä yhteenottoja voitaisiin ehkäistä.

Hävettää suuresti kannattaa samaa seuraa kuin nämä ääliöt ja vaikka en ole itse näihin sekoiluihin osallistunutkaan, niin pahoittelen kaikkien oululaisten + muiden kärsimää vahinkoa, ei me kaikki Jokereiden kannattajat olla idiootteja :(
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Yhtä kaikki yhteiskunnasta syrjäytyneitä hylkiöitä, hirveätä pohjasakkaa, jotka hyökkäsivät syyttä suotta sympaattisten ja atleettivartaloisten koko Suomen rakastamien ihkupallerokärppäfanien kimppuun.

Usko unelmiis.

Olen hyvissä lihoissa, mutta poistuin hallilta ihan napit korvilla vielä eikä yksikään Ultras (Pampers) uskaltanut käydä takaa tai muuten kimppuuni, eli kaikille ultraseille tiedoksi, lällällää, ette osuneet. Todella raukkamaista toimintaa hyökätä rauhaa rakastavien perusKärppäfanien kimppuun kun tiedätte että voisitte kokeilla allekirjoittanutta, eli laitakatujen stevenseagalia™, jos teillä olisi oikeaa särmää kokeilla.

Jos jne.

"STICK AROUND" (© Arnie/Predator)
 
Suosikkijoukkue
AIK
KFC:n keskustelusta poimittua:

Lainaus:
Kun pelaajat poistuivat jäältä niin joku pellefani viskasi P. Koivistoa lärviin jollakin. Koivisto otti hetken lukua jäässä.
Lainaus:
Narrifanit osoittivat taas tasonsa kun heittelivät pitkin ottelua kolikoita kentälle ja kuuluttajan piti muutamaan kertaan muistuttaa heitä miten vaarallista se on. Joku jokerifanipäädyn kaveri heitti vielä pelin jälkeen Petri Koivistoa jollakin esineellä, ilmeisestikin kolikolla kasvoihin niin että kasvoista tuli verta. Toivottavasti tuomarit tekevät asiasta raportin ja pellefanit saavat sitä jonkinlaisen sanktion.



Aika pahalta kuulostaa ja jos silmään osuu niin huh huh...

Uuh, sitä heitettiin kai jakoavaimella silmään?

Olin EP:ssä ja en nähnyt että sitä kassaria olis edes mikään osunut.
Kuolevat joutsenet se veti jäälle ja kun kukaan ei antanut sille mitään huomiota, se lähti pikkuhiljaa pois. Verta ei ainakaan tullut.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
AIK
Usko unelmiis.

Olen hyvissä lihoissa, mutta poistuin hallilta ihan napit korvilla vielä eikä yksikään Ultras (Pampers) uskaltanut käydä takaa tai muuten kimppuuni, eli kaikille ultraseille tiedoksi, lällällää, ette osuneet. Todella raukkamaista toimintaa hyökätä rauhaa rakastavien perusKärppäfanien kimppuun kun tiedätte että voisitte kokeilla allekirjoittanutta, eli laitakatujen stevenseagalia™, jos teillä olisi oikeaa särmää kokeilla.

Jos jne.

"STICK AROUND" (© Arnie/Predator)

Aina kova jätkä intternetissä?

Koko juttu oli mun silmin nähtynä "paljon melua tyhjästä."
Mitä mä areenan pihalla näin, pientä suunsoittoa ja molemminpuolista tönimistä.
Perjantai-iltana pleijarimatsissa ihan yleistä joka vitun paikkakunnalla. Tässä erosi vaan se, että nyt oli kyse Jokereista.
Muualla se menee piikkiin "ei kannata vittuilla paikallisille" mutta auta armias kun joku ottaa vapauksia areenalla ja olisi joutumassa vastaamaan siitä, kyse onkin huliganismista, stileteistä kylkiluiden välissä, jne.
Laittakaa nyt vittu niitä valoja päälle, vaikka onkin niin kiva jeesustella Jokereihin liittyvillä asioilla.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
About tunti aikaa ja Ouluun. Ei mitään hajua eililistä urpoiluista enkä ymmärrä jengin spedeilyä. Tottakai tappio vituttaa, mutta kehenkään ei kosketa.

Täältä tullaan.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Hienoa, on varmasti taas ylpeää olla Jokereiden kannattaja... kun ne olivat edelleenkin "fanclubiin kuulumattomia ja voi vittu kun meitä aina sorsitaan vaikka olemmekin ässien kannattajiakin typerämpiä".

GG Jokerit ja "kannattajat".

Tuliks jo? Parin tunnin päästä lähdetään kohti Oulua ottamaan voittoa. Eilen oltiin huonompia ja tänään parempia. Katsotaaan sitten oululaisten ja ikaalilaisten fanikultuuri.
 

Woland

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, Suomen maajoukkue
Typerryttävää

Mein Kampf:

http://www.ultrasjokerit.com/main/?m=pages&a=showpage&t=54

Bluesin sekä ottelukohtaista & yleistä keskustelua aktiivisesti seuranneena että kyseisen nimimerkin tähän episodiin tarjoamaa panosta mielessäni ladaten toivon, että sladdi#17 äänestettäisiin kuukauden jatkoaikalaiseksi...

En voisi olla enempää samaa mieltä Ladislavin kanssa.

Mitä Ultras-imbesillien toimintaan tulee, on miellyttävää lukea kyseiseltä nimimerkiltä noin viisasta vihan vihaamista.

Mitä Espoo Bluesin otteisiin tulee, on miellyttävää lukea erityisen keskittynyttä analyysia joukkuueen erityisen keskittymättömästä pelitavasta ja keskittymättömistä pelaajista.

Jokerit-Kärpät-sarja vasta alkaa Kärppien launtaisen 5-1-voiton jälkeen, viides peli Pasilassa aloitetaan otteluvoitoista 2-2. Kärppien pelillinen nylkeminen joudutaan kuitenkin toimittamaan vailla Ultras-lottovoitettujen kivittämistaipumuksia.

Paitsi että Ultrakset ovat saaneet Sm-liigalta 30 000 euron uhkasakon varoituksena urheilijamaisesta käytöksestä, joutuvat he jättämään viidennen puolivälieräpelin väliin syystä että suomalaisen kannattajakulttuurin ja vapaan tahdon koskemattomuuden hautajaiset järjestetään vasta kun pyytettömyys urheilutuloksia kohtaan, kanssakannattajan kunnioittaminen, voiton maksimointi, todennäköisyyksien laskelmointi, hyvät tavat ja asiantuntemus ovat eläviä Ultrasien lapsille. He kun ovat nielleet tarpeettoman määrän harmaita kiviä fanimatkalla Helsingistä Pernajan Poikien kodista karkoitettujen sosiaaliongelmaisten haliin...

Jotenkin tuli vaan mieleen puhua, vaikka mielessä on jo pidempään itänyt viehtymys klassinen-Ladislav #17:sta kirjoituksia kohtaan.

Eräät Jokerifariseukset eivät ole syntyneet ennen bozikin Jokeri-tunnesiteen syntyä, puhumattakaan että ennen bozikin syntyä...

Loppuun lasten mehuhetki, UJn kolumni:

http://www.ultrasjokerit.com/main/?m=pages&a=showpage&t=49&cc=39

- W.
 
Viimeksi muokattu:

Anssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Erik Karlsson, Pep Guardiola
Näin ihan tuoreeltaan Helsingin reissulta kotiutuneena: aivan uskomatonta toimintaa. Jo ennen peliä ja pelin aikana löytyy liian paljon moitittavaa hallin järjestelyistä, mutta varsinainen finaali oli vasta tulossa. Pelin lopussa Kärppien kannattajat lähtivät, kuten sanottua, kohti messukeskusta, jossa bussi odotti. Ensimmäiset hallista poistuneet fanit tapasivatkin sitten heti hallin ulkopuolella reipashenkisiä nuoria miehiä, jotka ottivat perinteiset 5 vs 1 myllyt oululaisten kanssa. Osa meikäläisistä otti ritolat ja suurin osa välttyi muutenkin pahemmilta damageilta. Tilanteen hieman rauhoituttua lähdimme kahden järjestysmiehen ja perässä tulevan poliisiauton saattamana kohti messukeskusta. Siellä, ennen bussiin nousemista, tuli lisää ilmeisen Jokeri-henkisiä ihmisiä. Paikalla oli tällöin vain 2(!) järjestysmiestä, sekä me Kärppä-fanit. Bussin lähtiessä nämä Jokeri-fanit potkivat bussia, juoksivat bussin perässä ja lopuksi heittivät jollain bussin ikkunan rikki.

Koko episodissa pistivät eniten silmään tämän kyseisen "fani"-porukan ääretön typeryys ja turvallisuushenkilöiden välinpitämättömyys. Myökään poliiseja ei tapaus näyttänyt juuri nappaavan, ja eräs poliiseista keskittyi lähinnä huulen heittoon.

Kaiken kaikkiaan: ei tämmöistä Suomeen, ja mietinpä seuraavaa Hartwall-areenan reissua kaksi kertaa. Pyh.

E. typoja pois
 
Nyt todellakin alan uskomaan, niitä oikeita Jokeri-faneja joita on täällä on pitkään jo syytelty kaikesta, että kyseessä on täysin erillinen idioottien ryhmä jolla ei ole mitään tekemistä sanan fanclub kanssa.
Kyllä nämä ultras-kääpiöt mabon vai mikä lieneekään johdolla vaikuttavat niin tyhmältä sakilta että eihän tuollaista menoa voi olla tuomitsematta ne OIKEAT Jokeri-fanit. Pitkät perseilyt ja miinukset Jokeri-johdolle joka ei millään tavoin ota kantaa näihin vaikka itse fanclub on jo mielipiteensä ilmaissut. Kaippa se Hjallikselle on niin tärkeä jokaisin ultras-sekoilijankin tuoma euro. Luulisi kyllä että tappiota tulee kun osa jättää hallille tulematta koska ei kehtaa tunnustaa samaa väriä kuin nämä idiootit. Ehkä tämänkin heille vielä joskus selviää. Sen jo luulisi seurajohdolle kertovan jotain tämän lauman sitoutumisesta joukkueeseen että näitä ultra-palleroita on enemmän hallin ulkopuolella kuin sisäpuolella.

Jo fanclubin toiminta noiden vierasmatkojen suhteen kertoo mitä siellä leirissä oikeasti ajatellaan. Myönnän itsekkin yleistäneeni ja pitäneeni toimintaa osana fanclubia mutta kyllä nämä touhut alkavat olemaan sitä luokkaa että ns.normaalit ihmiset eivät näitä allekirjoita ja sehän on jo tässä keskustelussa tullut esille.
Nyt vaan muutaman tai korkeintaan muutaman kymmenen idiootin ryhmä on tiellä jossa kannattaminen on sivuseikka mutta mitä "kovemman" tempun tekeminen on se "kova" juttu. Tämä tie on siksi paha koska joukossa vielä tyhmyys tiivistyy vaikka tätä joukkiota katsoessa sen ei uskoisi olevan edes mahdollista. Kohta todellakin joku vitipää tekee jotain peruuttamatonta koska tahtoo olla se kaikkein "kovin" ja seuraukset voivat olla ikäviä ja peruuttamattomia.

Tervetuloa vaan vaikkapa Ouluun tai jonnekkin muualle ihan julkisesti omana ultras-joukkiona. Sitten voitte alkaa isottelemaan kun olette oma pieni ryhmänne niin voi katsoa kuinka kovaa porukkaa te olette.

Toki huomattavasti ennemmin toivotan tervetulleeksi ne OIKEAT Jokerifanit.

http://www.ultrasjokerit.com/main/?m=pages&a=showpage&t=54

Tuo teksti oli kyllä oikeasti lauantai-aamun parasta antia. Nyt muuten on pojilla angstia riittämiin. Vois sanoa jopa että HUI.
 
Viimeksi muokattu:
Uuh, sitä heitettiin kai jakoavaimella silmään?

Olin EP:ssä ja en nähnyt että sitä kassaria olis edes mikään osunut.
Kuolevat joutsenet se veti jäälle ja kun kukaan ei antanut sille mitään huomiota, se lähti pikkuhiljaa pois. Verta ei ainakaan tullut.

No sinä nyt varmasti olet ollut niin suunpielet kuolaa valuvassa ultra-tilassa että todennäköisesti et olisi havainnut vaikka sitä verta olisi ollut omassa suupielessä siellä kuolan seassa.
 

Numero13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kylläpä vituttaa, eikä vähiten asiallisten Jokerikannattajien puolesta. Erätauolla tuli juteltua muutaman Jokerifanin kanssa, asiallista porukkaa tuntui olevan. Ottelun jälkeen sitten Ultrasit näyttivät sen huonomman osan Jokeri"kannattajista". Aivan säälittävää tulla viisi kertaa isommalla porukalla uhkailemaan ja tappelemaan + vielä rikkoa bussin ikkuna. Eikö tälle idiootti joukolle voisi jotain tehdä sieltä Jokerijohdon päästä?
 

valijumi

Jäsen
Playoff otteluissa järjestävänä tahona on SM-liiga toisin kuin esimerkiksi runkosarjapeleissä missä ottelutapahtuman järjestelyistä vastaa kotijoukkue.

Playoff otteluiden lipputulot menevät liigalle. Suurin osa koko plaoff potista jaetaan takaisin seuroille menestyksen perusteella ellen ihan väärin muista.

Käytännössä ottelutapahtumassa on samat järjestyksen valvojat, toimitsijat ja makkaranmyyjät kuin runkkari peleissäki mutta vastuun kantaa liiga.

Näiden asioiden valossa pidän hyvin epätodennäköisenä että pelejä pelattaisiin tyhjille katsomoille koska se rankaisisi kaikkia seuroja taloudellisesti.
Jokeri organisaation rankaiseminen tai sakottaminen on myös hankalaa jos liiga on itse vastuussa tapahtumasta.

korjatkaa missä olen väärässä
 

Jani82

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
Playoff otteluissa järjestävänä tahona on SM-liiga toisin kuin esimerkiksi runkosarjapeleissä missä ottelutapahtuman järjestelyistä vastaa kotijoukkue.

Playoff otteluiden lipputulot menevät liigalle. Suurin osa koko plaoff potista jaetaan takaisin seuroille menestyksen perusteella ellen ihan väärin muista.
SM-liiga järjestää playoff-pelit välieristä lähtien, puolivälierät järjestävät joukkueet eli Jokerit ja saavat myös kaikki tulot.

Nyt olisi SM-liigalla oikeasti paikka rangaista Jokereita tästä jatkuvasta sekoilusta kovilla keinoilla=tyhjä halli kun mikään muu ei tunnu näihin puupäihin auttavan.
Parempi puuttua asiaan nyt kuin voivotella sitten kun näiden "fanien" toiminnan takia sattuu oikeasti jotain vakavaa.

Oikeiden Jokeri-fanien kannalta tuo "faniporukka" on erittäin huono juttu mutta kun seurajohdolla ei tunnu olevan mitään halua poistaa ongelmaa niin SM-liigan on pakko reagoida tähän.
 

manemies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
...Pelin lopussa Kärppien kannattajat lähtivät, kuten sanottua, kohti messukeskusta, jossa bussi odotti. Ensimmäiset hallista poistuneet fanit tapasivatkin sitten heti hallin ulkopuolella reipashenkisiä nuoria miehiä, jotka ottivat perinteiset 5 vs 1 myllyt oululaisten kanssa. Osa meikäläisistä otti ritolat ja suurin osa välttyi muutenkin pahemmilta damageilta. Tilanteen hieman rauhoituttua lähdimme kahden järjestysmiehen ja perässä tulevan poliisiauton saattamana kohti messukeskusta. Siellä, ennen bussiin nousemista, tuli lisää ilmeisen Jokeri-henkisiä ihmisiä. Paikalla oli tällöin vain 2(!) järjestysmiestä, sekä me Kärppä-fanit. Bussin lähtiessä nämä Jokeri-fanit potkivat bussia, juoksivat bussin perässä ja lopuksi heittivät jollain bussin ikkunan rikki.

Ei helevetti mitä touhua... Näyttää siis siltä että mikään ei ole muuttunut. Viimeksi kun kävin fan clubin reissulla Jokerit-Kärpät -matsissa niin bussi hajotettiin siihen malliin että jouduimme vaihtamaan autoa. Tämä siis kolmisen vuotta sitten. Sama meininki vain näyttäisi jatkuvan. Ennemmin tai myöhemmin jollekin käy "oikeasti" huonosti ja silloin herrat pääsevät ihmettelemään että miten näin tällainen pääsi (ihan yllättäen) tapahtumaan.

Edit: Ja siis pahimmillaan tästä seuraa kostot. Viinahuuruissaan vielä joku porukka näkee joskus Raksilassa Jokerikannattajia ja käyvät kostamassa tällaiset takaraivoon jääneet tapaukset. Eli syyttömät kärsivät näissä tapauksissa aina. On se perkele kun ei tuota apinalaumaa saada kuriin.
 
Viimeksi muokattu:

Goner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, NHL
kärppävanit ja bussi on nähty Pasilan poliisitalon edessä.. Hulivkaanit on ilmeisesti riehuneet ja hakeneet omiaan putkasta. Vaadin välitöntä porttikieltoa näätäfaneille. Olivat kuulemma myös löytäneet jotain mitä olivat hävittäneet?!

Aina osapuolena Jokeri-fanit, eikä ikinä saa yleistää. Mutta jos tuon IS:n haastatteleman Kärppä-jannun tarina on totta, niin hyvää päivää. Fanikulttuuria parhaimmillaan...
 

Beeman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaughan Rangers
Erittäin koomista että liigan rangaistusvalikoimista löytyy sakkoa ja uhkasakkoa verbaalisista hyökkäyksistä, mutta organisoitu fyysinen väkivalta on asia johon ei ilmeisesti löydy halua eikä kykyä puuttua. Tästä päivämäärästä alkoi allekirjoittaneen kohdalla sm-liiga boikotti joka ei lopu ennen kuin eiliseen rähinään syyllisiä tahoja on rangaistu. Ihmettelen myös suhteellisen täysijärkisenä pitämääni H.Harkimoa siitä ettei hänelläkään riitä pelisilmää koko UJ:n sämpylän jakajien dumppaamiseen ulos hevospooloareenalta. Noooh, jos on kauhalla annettu niin ei voi lumilapiolla vaatia.
 

Ottomaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit forever ja muulloin HIFK
Vituttaa Jokereiden paska peli ja vituttaa Jokeri"kannattajien" paska käytös. Vituttaa kolikoiden ja muiden tavaroiden heittely jäälle pelin aikana. Ettekö te keskenkasvuiset ääliöt tajua, että siihen kolikkoon voi päättyä jonkun omankin joukkueen pelaajan ura? Vituttaa keskenkasvuisten ääliöiden tavaroiden heittely päin vastajoukkueen pelaajaa pelin ollessa jo ohi. Vituttaa jos tuosta ei tule mitään sanktiota. Euroopan futispeleissä niistä rangaistaan ankaralla kädellä.

Vituttaa keskenkasvuisten ja huomionkipeiden ultras-jokrujen käytös pelin jälkeen. Vituttaa kun nämä pennut eivät ole saaneet lapsena sitä tarvitsemaansa huomiota vanhemmiltaan vaan haluavat nyt sitä väärin keinoin, samalla häpäisemällä kannattamaani seuraa. Eivät nämä "kannattajat" ole mitään Jokerifaneja vaan pelkkiä huliganismi-uskovaisia. Jos heidät suljettaisiin Jokeriyhteisöstä pois niin he löytäisivät jonkin toisen joukkueen tai yhteisön, jonka suojista he voisivat purkaa pahaa oloaan toisiin ihmisiin.

Vituttaa Virmanen ja Hjallis, jotka eivät tee elettäkään poistaakseen tätä leviävää syöpäpesäkettä Jokereista vaan antavat hiljaisen hyväksyntänsä tälle toiminnalle. Toivoisin myös Jokereiden pelaajilta jonkinlaista kannanottoa asian tiimoilta.

Mikähän vittu siinä on kun niitä kameroita ei voida hankkia halleihin yhtä tai kahta kappaletta lisää, että saataisiin kuvattu näitä molempien joukkueiden kannattajia ottelun aikana niin saataisiin nämä keskenkasvuiset kolikonheittelijät selville?

VITUTTAA KUN KUKAAN EI TEE MITÄÄN!
 
Viimeksi muokattu:

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Miksi kirjoitan tähän osioon johtuu siitä, että olen sattumalta nähnyt kahdesti ulkomailla (Dublinissa ja Lontoossa) mitä siellä voi pahimmissa tapauksissa sattua ja mihin tämä on vääjäämättä menossa Suomessakin. Säälittää niiden 98% fiksujen Jokereita kannattavien puolesta, ettei tällä pienelle idioottilaumalle tehdä mitään. Porttikielto kaikkiin halleihin ja hallien lähelle lähestymiskielto olisi hyvä alku. Harkimon olisi ehkä myös syytä herätä Ruususen unestaan ja ottaa myös kantaa tähän, ei tämä ole myöskään Jokereiden etu. Nämä hölmöilyt ovat se syy, miksi en edes harkitse lasteni kanssa lähtemistä vieraspeleihin, myös perjantai/ lauantai-iltojen kotimatseissa en lähde lasten kanssa tiettyihin peleihin. Eihän tässä ole mitään järkeä, että aletaan vieroittaa nuorisoa pois peleistä muutaman mätämunan vuoksi, tiedän myös etten ole ainoa, joka näin tekee. Myös lakanat, kuten p....li Junno tuomitsen jyrkästi. Kiitos Bozikille ja monelle muulle täällä, jotka näkevät asiaa vähän syvemmältäkin ja ymmärtävät tuomita nämä ilmiöt, jotka eivät kuulu urheiluun. Vielä ne olisivat karsittavissa pois.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös