UKIP:in Farage lähtee seuraavana. Farssi!
Tehtävä täytetty, joten "uppoavan laivan" voi jättää. Kannattaa kuitenkin seurata Faragen uran jatkoa - ettei vaan päädy jonkun Venäjään kytkeytyvän yrityksen palkkalistoille tai venäläisrahoitteeseen "think tankiin".
vlad
Ihan muuten uteliasuudesta, onko näistä Faragen Venäjä -kytköksistä mitään isompaa näyttöä?
Nigel Farage's relationship with Russian media comes under scrutiny | Politics | The Guardian Tuossa on Faragen ja venäläisen mediasta läheisestä suhteesta, mutta myös hieman Venäjän suhtautumisesta mieheen ja miehen puheiden sopivuudesta Venäjälle. Faragen juttuja löytyy melkoisen paljon RT:stä ilman sen suurempia vaivoja ja lähtökohtaisesti sävy ei ainakaan vihamielinen
Oma tulkinta sen perusteella että esim. Suomessa Kremlin käsikassarat ovat Janitskinin, Bäckmanin, Molarin ja Janus Putkosen kaltaisia henkisesti epävakaita varttihulluja on se, että Farage ajaa vain häikälemättömästi oma asiaansa ja mikäli Venäjästä on hänelle siinä hyötyä hän sen hyödyntää. Tämä ihan silläkin perusteella, että mikäli Kreml -kytkös paljastuisi olisi se UKIP:in loppu ja samalla yhteistyö konservatiivien kanssa katkeaisi välittömästi.
Mutta aika näyttää ja voin olla väärässäkin.
Jos kerran tämä Brexit oli myös Putinin juonia, niin millähän konstilla saivat yli puolet äänestäjistä Brexit leirin puolelle?
Löytyykö jotain faktaa sille, että Brexit on Putinin juonia vai onko kyseessa klassinen uhriutuminen Putinin laskuun :)
Kiinnostaa, että mitä tämä tehtävä mahtaa tarkoittaa ja että oliko siinä jotain negatiivista, jos "Putinin käskystä" Farage toteutti Briteissä demokratiaa? Ja kun kansan mielipide oli väärä niin syytetään Putinia? Pitäisi varmaan nuo EU-äänestykset sipilämäiseen tai orwellilaiseen tapaan kieltää kokonaan, ettei vain unelma monikulttuurisesta ja yhtenäisestä Merkelin EU-liittovaltiosta ala haihtumaan.Tehtävä täytetty, joten "uppoavan laivan" voi jättää. Kannattaa kuitenkin seurata Faragen uran jatkoa - ettei vaan päädy jonkun Venäjään kytkeytyvän yrityksen palkkalistoille tai venäläisrahoitteeseen "think tankiin".
Nuo listaamasi ovat niitä näkyviä ämyriinhuutajia joiden käyttö on lähinnä Venäjän sisäpoliittisille areenoille ja aiheuttamaan epävakaannusta ja pelkoa Suomessa (tarkoitan tässä siis esimerkiksi ammattihaastaja Bäckmanin touhua että kaikki haastetaan käräjille lähinnä kiusan aiheuttamiseksi koska omista rahoista ei kuitenkaan käräjöinnit ole pois ja toisaalta etenkin jos vastapuoliella ei sitä pätäkkää piisaa niin voitokaskin oikeudenkäynti aiheuttaa helposti helvetinmoista taloudellista ahdinkoa. Samoin pelkoa aiheuttamaan on tarkoitettu nämä juristin "joukkoraiskataan Mattila" kommentit), suomalaisten vaikuttamiseen keskittyneet käsikassarat toimivat enemmän kohderyhmään sopivilla keinoilla (kekkoslovakian glorifiointi vanhemmalle äänestäjäväelle ja nuoremmille sitten jotain "mutku-usaa", hyviä kahdenvälisiä suhteita ja iloisen itämaan kulttuuria ja kauppaa). Faragesta tulee kuvauksestasi mieleen esimerkiksi Quisling, kuka ei varmaankaan suoraan ollut kolmannen valtakunnan palkkalistoilla ainakaan ennen Norjan valtausta. Suomessa vastaavia hahmoja olisivat esim. Väykkä (opetuslapsineen) tai sitten tämä PS:n venäjäpiiri (Eerola, Huhtasaari et al)....
Oma tulkinta sen perusteella että esim. Suomessa Kremlin käsikassarat ovat Janitskinin, Bäckmanin, Molarin ja Janus Putkosen kaltaisia henkisesti epävakaita varttihulluja on se, että Farage ajaa vain häikälemättömästi oma asiaansa ja mikäli Venäjästä on hänelle siinä hyötyä hän sen hyödyntää. Tämä ihan silläkin perusteella, että mikäli Kreml -kytkös paljastuisi olisi se UKIP:in loppu ja samalla yhteistyö konservatiivien kanssa katkeaisi välittömästi.
Mutta aika näyttää ja voin olla väärässäkin.
Brittien paskalehdistö (Sun, Daily Mirror jne) taisi olla melko voimakkaasti brexitin puolella ja kyllähän noiden "uutisointi"metodeilla on melko suora yhteys mv:hen ja muihin mielipiteenmuokkausmetodeihin joissa toimintamallina on heittää ilmoille shokkivaupaljastus ilman ihmeempää lähdekritiikkiä ja antaa lukijoiden lietsoa itsensä pyhään vihaan milloin mitäkin kivityksen kohteena olevaa tahoa vastaan. Korjaus täysin perättömään "uutiseen" julkaistaan (jos julkaistaan) kaikessa hiljaisuudessa muutaman viikon viiveellä, tosin mv:n tapauksessahan näin ei tarvitse toimia kun ei ole edes mikään lehti, vaan lähinnä (nykyisenkaltaiselle demokraattiselle) Suomelle vihamielinen blogisivusto....
Onko briteillä jokin oma MV-lehti vai mikä oli se tekijä, jolla saatiin EU-vastainen mielipide, koska eihän EU-vastaisuutta voi olla, ellei ole Putinin aivopesukampanjan uhri.
Wiljami kirjoitti:Faragesta tulee kuvauksestasi mieleen esimerkiksi Quisling, kuka ei varmaankaan suoraan ollut kolmannen valtakunnan palkkalistoilla ainakaan ennen Norjan valtausta. Suomessa vastaavia hahmoja olisivat esim. Väykkä (opetuslapsineen) tai sitten tämä PS:n venäjäpiiri
Kiinnostaa, että mitä tämä tehtävä mahtaa tarkoittaa ja että oliko siinä jotain negatiivista, jos "Putinin käskystä" Farage toteutti Briteissä demokratiaa? Ja kun kansan mielipide oli väärä niin syytetään Putinia? Pitäisi varmaan nuo EU-äänestykset sipilämäiseen tai orwellilaiseen tapaan kieltää kokonaan, ettei vain unelma monikulttuurisesta ja yhtenäisestä Merkelin EU-liittovaltiosta ala haihtumaan.
Montaakos kaikkea ihme pikkuryhmittymää ja osittain suurempaa se USA rahoittaa ympäri maailman? Siihen päälle vielä kaikki ei niin näkyvät rahoitukset erilaisten agentti toimistoiden kautta.Jos mielestäsi siinä ei ole mitään tolkkua, että Venäjä tukee jotain MV-lehteä ja toisaalla Brexitiä, niin miksi Venäjä sitten tukee kymmeniä tai jopa satoja hyvinkin marginaalisia ryhmiä globaalisti? Mitä järkeä on tukea jotain marginaalista ryhmää Aasiassa tai edes Euroopassa?
Enkä nyt muista, että olisin väittänyt Venäjän lappaavan suoraa rahaa MV:n omistajan taskuun, sen sijaan kyse on välillisestä tuesta ja esim. informaatiotilan antamisesta. Toisaalta NR:n kohdalla on heidän itsensä ja venäläisten todiste taloudellisesta tuesta ainakin yhden kerran toteutettuna, joten se omalta osaltaan todistaa, että Venäjä kohdistaa tukea Pohjolaan.
Venäjä on kutsunut Suomesta edustajia erilaisiin konservatiivien ja äärioikeistojen symposiumeihin, persujen ja Suomen Sisun taholta kutsuihin ei ole vastattu. Sen sijaan siellä on Bäckmanin "vieraana" käynyt porukkaa IPU:sta ja muista marginaaleista. Suomessa Venäjän ongelmana on tämä "ryssä viha" ja siksi Suomeen on vaikeampi vaikuttaa ja todennäköisesti osaltaan siksi Sputnik Int lopetti toiminnan Suomessa, ei löytynyt maksavia mainostajia riittävästi, eikä toimittajia heidän kelkkaan hyppäämään. Ruotsissa tilanne on jo toinen, mitään kulttuurista ryssävihaa ei ole olemassa ja siksi vaikuttaminen on helpompaa ja mahdollisempaa.
Suomeen vaikuttaminen kohdistetaan toisella tapaa, olemassa olevien kanavien ja poliitikkojen ynnä vaikuttajien kautta. Samalla "omien miesten" avulla perustetaan erilaisia yhdistyksiä, jossa samanmieliset puuhastelevat keskenään ja joskus saavat hiukan enemmän näkyvyyttäkin, eräs tällainen uusi tulokas on Suomen Geopoliittinen Seura. Tehtaankadulta tuskin on tarvinnut rahaa antaa, korkeintaan vinkki, että perustakaapa yhdistys ja yhdistys perustettiin.
Putinin hallinto pelaa käytännössä "upporikasta ja rutiköyhää" - he melkoisella varmuudella tietävät, että kuinka pelissä käy jos kortit katsotaan, joten bluffia on yritettävä ja samalla toivotaan, että lännestä ei löydy sisua korttien katsomiseen. Venäjä ei kestä sanktioita loputtomiin, sen reservirahastot on käytetty viimeistään vuodessa puolessatoista (jollei öljyn hinta yllättäen nouse jonnekin 100 taalaan barrelilta). Sen jälkeen Venäjä alkaa olla todellisissa ongelmissa, jollei se kykene uudistamaan talouttaan ja yhteiskuntaansa - tuskin pystyy, koska se tietäisi sitä, että Putinin hallinnon päivät alkavat olla luetut.
Tässä pelissä Venäjän etu on epävakaa ja epäyhtenäinen länsi ja suhteellisin pienin uhrauksin voidaan saada aikaan huomattavan suuri hyöty. Enkä nyt tarkoita, että brexitiin Venäjä olisi uhrannut ruplaakaan vaan sitä, että poliittisella tasolla pyritään vaikuttapaan heihin sidoksissa oleviin poliitikkoihin ja puolueisiin, kuten vaikkapa Front Nationaliin Ranskassa (Le Pen sai juuri kutsun saapua juhlallisuuksiin Krimille Sevastopoliin). Italian kautta yritetään vaikuttaa EU:n päätöksentekoelimiin, kontakteja on olemassa Putinin ja Berlusconin yhteyksien myötä - hehän tulivat todella hyvin toimeen. Suhteiden parantuminen Turkin kanssa on jo nostanut esille uudelleen - taloudellisesti hyvin epävarman - South Stream -kaasuputkihankkeen. Mitä tiukemmin länsi on sidottu Venäjään, sen vaikeampi lännen on operoida Venäjää vastaan - näin Moskovassa ajatellaan ja tätä strategiaa toteutetaan. Energiasupervalta-ajatus nousi jo esille vuosikymmen sitten, sitä on toteutettu kaasuputkin tms. keinoin.
Mitä mielestäsi Venäjän suhteen pitäisi tehdä? Kysymys siksi, että haluan nähdä kuinka paljon ajattelumme todellisuudessa eroaa?
vlad
Montaakos kaikkea ihme pikkuryhmittymää ja osittain suurempaa se USA rahoittaa ympäri maailman? Siihen päälle vielä kaikki ei niin näkyvät rahoitukset erilaisten agentti toimistoiden kautta.
Toivon hartaasti, että et jatkossa kirjoita tekstejä, minua lainaten, niin että niistä saisi sellaisen kuvan, että pitäisin USA:ta jonain saatanana ja Venäjää pyhimyksenä. Nyt tuosta sellaisen kuvan voi saada. Minusta molemmat ovat samaa settiä, isot pomputtaa ja pienet tottelee, toinen puoli vain on myynyt sen agendansa paremmin. En pidä kumpaakaan puolta minään vapahtajasta seuraavana, vaan pysyisin "moikka kavereina" molempien kanssa. Eli toimitaan yhdessä tunnilla, moikataan aamulla kun nähdään, mutta oikeasti ei lähdetä siihen touhuun mukaan, yhtään enempää kuin tarvitsee. Ja koskee siis molempia. Suurvallat sitten mittailkoot pippeliensä pituutta keskenään, pidetään me itsestämme huoli. Jos se toinen maksaa hyvin siitä, että saa meiltä oikeat vastaukset, niin siihen kannattaa tarttua, ei silloin saa niin todennäköisesti turpaansa kuin muuten saisi. Samaten sen toisen poppooseen ei kannata lähteä, kun se tekee toisesta vihollisen. Se joka ei sinne tappelemaan lähde ja ilmaisee, että ei kiinnosta osallistua ei todennäköisesti myöskään tappeluun joudu. Samaan aikaan kun se oma voima on sellaisella tasolla, ettei ilman vertavuotavaa nenää pääse kurmuuttuamaan, ihan kuka vain alkaa tappelemaan, niin se kynnys alkaa tappelemaan pitäisi olla varsin korkea. Se on paras ase mitä pieni kansakunta voi omata.Nimenomaan. Lisäksi länsimaat laittaa Venäjän melko ahtaalle, kun NATO:n tukikohtaa alkaa olla joka suunnassa ja Suomikin halutaan viedä tähän leikkiin mukaan.
https://media.riemurasia.net/albumit/mmedia/nt/e6l/34r0/437759/1393841409.jpg
Tilannetta voisi jollain lailla verrata toiseen maailmansotaan, jossa Saksa aloitti ennaltaehkäisevän hyökkäyksen nimeltään operaatio Barbarossa. Olkoon tuo jonkunlainen vertauskuva vaikka Ukrainan kriisille.
Liittyen USA:aan, niin Telegraph-lehden mukaan EU oli alunperin CIA:n projekti: Euro-federalists financed by US spy chiefs - Telegraph
Joidenkin lähteiden mukaan USA:n kapitalistien oma kullannuppu, George Soros, rahoitti Ukrainan "kansallismielistä" vallankumousporukkaa EU:n hampaisiin. Tästä ei Putler näyttänyt tykkäävän. Leaked: George Soros 'Puppet Master' Behind Ukrainian Regime, Trails Of Corruption Revealed
Jostain syystä USA:n touhuilut sivuutetaan ja Putler on kivenkovan syynin alla. Pienikin pieraisu idän suunnalta on vaaran merkki.
Ja vaikea kait sitä on tietää, että mitä kulissien takana todellisuudessa tapahtuu.
Toivon hartaasti, että et jatkossa kirjoita tekstejä, minua lainaten, niin että niistä saisi sellaisen kuvan, että pitäisin USA:ta jonain saatanana ja Venäjää pyhimyksenä.
Niin, jotkut harhaiset Naton kätyrit kuten Venäjän valtiovarainministeri Anton Siluanov tosiaan tällaisia hypoteettisia oletuksia esittävät, eli esim. väittivät viime vuoden loppupuolella, että ellei öljyn hinta nouse yli viidenkympin tai rupla vahvistu dollariin nähden, niin rahat loppuvat (toisesta Venäjän kahdesta reservistä) tänä vuonna.Mitä tulee Venäjän upporikas ja rutiköyhä touhuihin, niin kertokaas nyt joku asiantuntija, että missä se näkyy? Kyllä minä tiedän että paljonko arvioidaan Venäjän tämänhetkisten varojen olevan ja että on arveltu Venäjän käyttäneen kassavarojaan ylläpitääkseen toimiansa, sekä että ne loppuvat joskus vuonna XXXX. Mutta en inä ole nähnyt heidän kirjanpitoaan, aika moni ilmeisesti on. Voiko joku linkata? Minusta Venäjä toimii kuten suurvallat toimii, ei ihan pienet asiat hetkauta ja isommatkin vain vähän. Heidän toimintansa on ollut täysin samaa nyt jo useamman vuoden, missään ei näy tämä varojen hupeneminen, ei näy ne pakotteet (joo saippuaa maitoon, huom. koska vastapakotteet, ei pakotteet), mikään ei viittaa näiden väitteiden paikkaansapitävyyteen, että ihan just se nyt vaan menee konkurssiin. Toki se on kiva elää jossain kuplassa ja kuvitella, että ihan just. Mutta kun sillä naapurilla on tuota läänia, luonnon rikkauksia, isoja kauppakumppaneita yms. edelleen, niin tämä touhu perustuu enemmän fiktioon ja toiveisiin kuin faktoihin.
Kiitos!Niin, jotkut harhaiset Naton kätyrit kuten Venäjän valtiovarainministeri Anton Siluanov tosiaan tällaisia hypoteettisia oletuksia esittävät, eli esim. väittivät viime vuoden loppupuolella, että ellei öljyn hinta nouse yli viidenkympin tai rupla vahvistu dollariin nähden, niin rahat loppuvat (toisesta Venäjän kahdesta reservistä) tänä vuonna.
Russia's Reserve Fund could run empty in 2016
No, öljyn hinta ei noussut eikä nouse:
https://marketrealist.imgix.net/upl...-price-forecast.png?w=660&fit=max&auto=format
Eikä semminkään rupla vahvistunut eikä vahvistu:
XE.com - USD/RUB Chart
Talouskin on lamassa:
Venäjä - BKT Annual Growth Rate
Ja alijäämää paikataan leikkaamalla sosiaalimenoja:
Russia to cut social spending in 2016 — RT Business
Eikä muutosta ole näköpiirissä:
Russia Needs A 'Budget Miracle'
Mutta ehkä nämä raukat eivät tosiaan ole nähneet Venäjän kirjanpitoa!
Eläkeikäisiä mummoja jotka ovat nyt ottaneet kolmannen työn kahden edellisen rinnalle ei ainakaan haittaa, sillä Venäjä tarvitsee vahvan johtajan ja isä Putin pitää imperialistisen lännen kurissa. Siksi aito kannatus 80-90%.
Eihän Forbes mitään väittämiä luo vaan samoja ryssien ministereitä ja tunnettuja faktoja sekin siteeraa. Kannattaisi kokeilla lukea linkkejä ennen kuin alkaa niitä kommentoimaan.Onko mielestäsi siis ihan oikeasti joku Forbes päässyt käsiksi Venäjän hallituksen papereihin, että se voi luoda jotain väittämiä?
Kiitos!
En nyt ihan ymmärrä mihin näillä viittaat. Jenkeissä ei ne kerjäläiset asu kaduilla ja keräile tölkkejä yms. pysyäkseen hengissä ja ne ei nuku siltojen alla ja pahvihökkeröissä, vaan siis se on meille leffoissa luotu mielikuva?
Onko mielestäsi siis ihan oikeasti joku Forbes päässyt käsiksi Venäjän hallituksen papereihin, että se voi luoda jotain väittämiä? Se on aina hauskaa kun samaan aikaan ja ne samat ihmiset väittää, että tietävät maan olevan konkurssin partaalla ja toisaalla, taas että kyseessä on diktatuuri.
Mites se Pohjois-Korea, loppuuks sielläkin ihan just rahat? Arvailla voi aina, varsinkin ekonomistit on hirveen hyviä arvaamaan asioita. Niiden paikkaansapitävyys vaan on sellaista, että se sokea apinakin on keskimäärin parempi arvaajana. Mutta ihan just on konkassa, eihän meidän tarvitse tehdä mitään, kohta rytisee ja me voidaan vain odotella, että se koko paskalafka kaatuu syliin.
Ai niin, mä unohdin, että ennen kuin se kaatuu, niin Putleri lähtee tappaan kaikki. Sori.
Diktatuurissa kun se ei nyt vaan ihan se konkka tule samalla tavalla kuin muualla, ei varsikaan jos populaa on parisataamiljoonaa pitämässä yllä sisämarkkinoita.