Ilmoitukset

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Fancy Jasper huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella.

Sulje ilmoitus

Espoo Unitedin ikimuistoinen liiganousu

Viestiketju osiossa 'Espoo United' , aloittajana Ramirez, 06.10.2016 klo 12.47.

 1. Lystikäs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JU-58
  Lainaus:
  Olipa mukavan pitkään taas seesteistä tällä palstalla. Katselin jo, että E oli tyytynyt siirtymään yleiselle osastolle kirjoittelemaan Bluesin viestiketjuihin, mutta näinpä se taas tuli takaisin myrkkypurkkinsa kanssa, kun United tuntui saavan peliotteisiin ryhtyi. Rivien välistä voisi lukea, että E on katkera ihminen, joka ei siedä Jussin ylläpitävän jääkiekkotoimintaa Espoossa, tai kenenkään nauttivan siitä.

  Mielenkiintoista myös, että valikoit noita artikkeleita kehen uskot. Unitedista positiiviseen sävyyn kirjoittavat ovat Jussin trolleja, et usko heitä lainkaan, mutta Unitedia kritisoivat tahot ovat automaattisesti oikeassa näkökulmansa kanssa. Kun tulet tänne siteraamaan jotain artikkelia totena ja muodostamaan rivien välistä mielipiteitä, tuo esille ne FAKTAT, joihin nämä pohjaat. Ei mikään yllätys, että se ei tullut Raution poppoon kanssa toimeen, joten onko outoa, että se kuittaa asiaa sanoilla "ei se jääkiekkoseuran johtaminen tainnut olla niin helppoa kuin monet kuvittelivat". Jos tämä on se fakta, jolle pohjaat tämänkin myrkytysretken, niin laihat on eväät.
   
 2. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  Lainaus:
  No jos keskustelun totaalinen kuoleminen on seesteisyyttä niin olkoon. Tai no, onhan täällä Hirvosta parissa viestissä kritisoitu...

  Hieman provosoiva viesti, voisin jopa sanoa, mutta kiinnittäisin kuitenkin huomiota siihen, että tuo juttu on Jussin oman mediapropagandakoneiston helmen eli Marko Lempisen kirjoittama. Ja sen vuoksi olen todella ihmeissäni, miten Jussi on tuollaista antanut lehteen kirjoittaa. Yleensä Lempinen nyt on kirjoittanut vain ylistävää viestiä Jussista tai jotain, mitä Jussi haluaa vuotaa mediaan. Jussin maalaaminen katkeroituneeksi kiukuttelijaksi, jolla vaan on ilman päivänkään työntekoa tipahtanut miljoonaomaisuus, ei ole yhtään normaalia Lempistä.

  Suosittelisin sinuakin lukemaan tuon jutun, koska nuo on kaikki ihan suoraan siitä. Enkä mä mitään myrkyttele, Jussi tekee sen ihan itse antamalla tällaisia juttuja julkisiksi.
   
 3. Hartza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekkoilu, Espoo United, EPS, EKS
  Lainaus:
  Jutun on kirjoittanut Lempinen eikä Jussi ja toi on siten Lempisen omaa tulkintaa. Vähän sama kuin kirjoittaisin tähän, että nimimerkki E vaikuttaisi olevan vahingoniloinen, mikäli Jussin United projekti epäonnistuisi tai joutuisi vastatuuleen.

  Itse en ole edes vahingoniloinen, ettei Rautio enää vaikuta espoolaisessa kiekkoskensessä. Olen vain iloinen.
   
 4. Blågula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Lainaus:
  Hiukan ehkä hämmästelen miten vähälle huomiolle tämä huhu on jäänyt, sekä täällä että FF:n puolella. Salonoja ei tietenkään vahvistanut huhua, mutta puhui siitä että jalkapallo halutaan mukaan ja on jo aiemmin puhunut siitä, joten eiköhän se futis ole tulossa seuran valikoimaan tavalla tai toisella. Ja kaiken järjen mukaan ostokohde ei ole Honka jonka rahoituskuviot ovat sen verran hyvällä mallilla etteivät tarvitse uusia taustahahmoja.

  Mutta jos Salonoja saisi Granin itselleen, ja saisi lisenssin pelata ykköstä (pelkän edustusjoukkueen pyörittäminen ei tuo lisenssiä), niin sehän olisi avoin sodanjulistus Honkaa kohtaan – lätkäpuolen hyökkäys jalkapallopuolta vastaan. Jolloin oltaisi aika lähellä tilannetta jossa Salonojan "kaikkien yhteinen ja yhteisöllinen seura" olisi saanut espoolaisen palloilun riitaisemmaksi kuin ehkä koskaan aiemmin.

  Mielenkiintoista seurattavaahan se olisi, ja Hongan kannalta se voisi lopulta olla ihan hyväkin juttu. Tietynlainen potku persauksille joka saisi seuran kiristämään otettaan liigatasoiseksi. En nimittäin usko hetkenkään että Färid Ainetdin, joka sentän on ihan aito ja oikea liikemies, jäisi kakkoseksi Salonojalle kabinetin tai kentän puolella.
   
 5. Lystikäs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JU-58
  Lainaus:
  On täysin sun omaa tulkintaa, että Lempinen on joku Jussin mediapropagandakoneiston helmi. Tietääkseni se on vaan toimittaja, joka pyrkii tekemään juttuja, ja saa varmaan haastiksia Jussilta, kun ei ole hirveämmin kussut koiville. Jos sulla on toisenlaista faktaa, niin tarjoa se. Ja tosiaan oli provosoiva viesti. Toivoisin hartaasti, että katoaisit täältä palstalta, kun et ole Unitedin fani, pikemminkin vihamies - ilkeämielinen sellainen. Mutta aina ei saa mitä haluaa. Ja kyllähän sitä pettyi, kun luuli tämän saman vanhan jauhamisen jo lakanneen... Tai jos on pakko tulla taas tänne huutelemaan, niin sulla olisi edes jotain uutta jauhettavaa.
   
 6. oka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekko
  Lainaus:
  eikös "yleisen jääkiekkokeskustelun" -puolelle perustettu näiden vihaajien oma ketju joten tässä nyt lienee ns lipsuttu väärään ketjuun.
  On se kovaa mielensäpahoittajilla kun asiat ei mene kuten itse tahtoo.
   
 7. T1971 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kolme kovaa
  Lainaus:
  Huhuille on syynsä, koska GrIFK:n manageri on Jussin kaveri ja pyörittää Suomen urheiluhierontaa? (muistaakseni firman nimi) joka taas on kytköksissä halliin ja EU:iin. Jussilla on toki henkilökohtaistakin taustaa GrIFK:ssa, pelasi siellä ainakin muutaman kauden kiekkoa. Nuo jo yksittäisinä riittävät tällaisiin huhuihin.
  Tuo mainitsemasi skenaario ei kuitenkaan tule tapahtumaan 99% varmuudella koska GrIFK. Varsinkin Granin lätkäpuoli on erittäin sitoutunut nimenomaan HIFKiin ja sen kanssa toimivaan yhteistyöhön ( on ollut jo muutaman vuoden HIFK:n kasvattajaseura). Ja futispuolellakaan ei yleisellä tasolla haluta olla jotain muuta.
  Lopussa mainitsemasi ukko voi olla liikemies, mutta väittäisin noiden kaavavalitusten ja muiden urheilupuiston hankkeita hidastaneiden toimenpiteiden vieneen arvostusta ainakin kaupungin puolelta.
  Millä muuten mitataan tuo aito ja oikea?
   
  Viimeksi muokattu: 27.11.2016 klo 22.38
 8. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Itseäni ihmetyttää tuo Granin perään haikailu muutenkin. Ensin olisi hyvä todistaa, että monilajiseura toimii junnuista lähtien. Tällä tavalla on vastaisuudessa helpompi houkutella uusi lajeja sekä seuroja mukaan. Kun tämä on todistettu pitäisi keskittyä espoolaisiin seuroihin, kuten FC Espoo ja Honka jalkapallopuolella. Oliko sähly tarkoitus myös tarkoitus saada mukaan? Siinä tapauksessa Oilers tai Indians olisi oikea kohde. Jos tämä homma saadaan oikeasti toimimaan, siirtyvät lahjakkaimmat yksilöt meille eikä yksikään (tai ainakaan) espoolainen aloita kiekkoilua Granissa. Tämähän tarkoittaa sitä, että koko seura näivettyy pois tai vaihtoehtoisesti fuusioituu isomman kanssa, koska Granissa ei yksinkertaisesti ole tarpeeksi ihmisiä tuollaisen seuran pyörittämiseen. Nyt Grani on jotain kiekkokoulua lukuunottamatta pystyssä ainoastaan siksi, että hommat on Espoossa hoidettu heikosti.
   
 9. ohiveto1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Lainaus:
  Menee nyt ohi palstan aiheen, mutta Honka ei varmasti mukaan lähde. FC Espoo sen sijaan voi olla hyvinkin mahdollinen...
   
 10. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aggregaatti Metro-Areenan pihalla
  En ymmärtänyt @The Nikkari n viestiä lainkaan; aivan kuin ihmisille merkitsisi joku hallinnollinen raja Espoon ja Kauniaisten välillä jotakin. Ok, Granin puolella ehkä joillekin merkitsee mutta Espoossa olen kuullut tuollaista puhetta ainoastaan joiltakin paikallispoliitikoilta. Itse asun noin kilsan päässä Granin rajasta ja huomattavasti läheisemmäksi koen sen takia Granin kuin vaikkapa jonkun Espoonlahden alueen.

  Sinänsä ketjussa ei ole jäljellä enää montaakaan viestiä jotka liittyisivät otsikkoon joka sekin taitaa olla lähinnä parodiaa. Olisiko aika sulkea?
   
  Viimeksi muokattu: 29.11.2016 klo 08.29
 11. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  Lainaus:
  Käsittääkseni FC Espoolla on virityksiä kesken toisen isomman rahoittajan kanssa tällä hetkellä. En tunne FC Espoon toimintaa kovin hyvin, mutta joukkue on käsittääkseni hyvin vahvasti sidoksissa Leppävaaraan, eikä halua sieltä mihinkään - Jussi taas ainakin lausuntojensa mukaan haluaisi jalkapallojoukkueen nimen omaan Tapiolan urheilupuistoon, koska se on Jussin toiminnan keskiö ja se alue, jolle Jussi investoi.
   
 12. Physical Edge Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Moderaattorit:

  Voisiko tämän ketjun sulkea tai ainakin vaihtaa nimeä? Ketjun nimi perustui uutisankkaan. Kun nousu n vuoden päästä tapahtuu, siitä keskusteluun voinee perustaa uuden ketjun.
   
 13. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Lainaus:
  Viesti oli, että Kauniaisissa ei ole tarpeeksi asukkaita. Löysin netistä luvun 9035. Suomalaisten keskimääräinen elinajanodote on 81,3 vuotta. Tämä merkitsee, että Kauniaisissa asuu keskimäärin 111 henkilöä ikäluokkaa kohti. Tuo ei riitä millään monen lajin seurojen pyörittämiseen. Mikäli asiat hoidettaisiin Espoossa hyvin, ei tarvitsisi mennä kauniaisiin harrastamaan. Näin ollen GrIFK kuihtuisi pois. Tilanne on tietysti hypoteettinen, koska Espoosta on helppo mennä Kauniaisiin harrastamaan ja päinvastoin. Tällä hetkellä useampi Espoolainen harrastaa urheilua GrIFK:ssa kuin päin vastoin. Jos asiat hyvin hoitamalla nuo luvut tasoittuisivat, lakkaisi GrIFK hyvin nopeasti olemasta.

  Mainitaan tähän vielä, että minulla ei ole mitään Kauniaisia, siellä asuvia tai GrIFK:ta vastaan. Pointtini oli lähinnä se, että asioiden ollessa hyvällä tolalla Espoossa, ei GrIFK:n organisaatiota tarvitsisi millään tavalla kosiskella hommaan mukaan, vaan se tapahtuisi automaattisesti. Toki "vuotoa" varmasti tapahtuisi myös muihin PK-seudun joukkueisiin.

  Ehdotan, että jatkamme yksityisviesteillä, mikäli haluat kommentoida tai kysyä jotakin.
   
 14. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aggregaatti Metro-Areenan pihalla
  Nyt kun джокер jatkaa ainakin seuraavat viisi vuotta Venäjällä, lienee entistä todennäköisempää että EU nostetaan lähivuosina Liigaan.
   
 15. Kiekoton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Luulisi olevan aika paljon etuja Liigalle parillisesta joukkuemäärästä ja kahdesta pääkaupunkiseudun joukkueesta. Kaudelle 18-19 nousu antaisi aikaa ja tavoitteita monelle nyky-Unitedin pelaajalle kehittyä potentiaaliseksi liigapelaajksi.
   
 16. Tonnikala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo / Espoo Blues (liiga), Espoo United
  Lainaus:
  Toisaalta uskoisin EUssa jo tällä hetkellä olevan ainakin pari kentällistä liiga materiaalia loput voisi korvata vanhojen miesten kotiuttamisella jne. Joten ei ole mahdotonta nousu ensi kaudellekkaan. Tuskin tällä tämänhetkisellä pelaajabudjetilla ja kokoonpanolla ligaa pelattaisiinkaan edes vaikka noustaisiin myöhemmin.

  Myös mestiksen kannalta olisi ehkä hyvä ettei tarvitsisikaan pudottaa joukkuetta alaspäin jos EU nousee.
   
 17. Kiekoton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
 18. Vanhaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  EU
  Suora lainaus Liigahallituksen puheenjohtajalta: " Varmasti suomalainen jääkiekko tarvitsee kaksi joukkuetta pääkaupunkiseudulta."
   
 19. Ramirez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Tällähetkellä liigakelpoisia ainakikin pari kentällistä?
  Mun mielestä liigakelpoisia:
  -Hirso (jos vaan ylipäätään olis pelikelpoinen)
  -Tirronen
  -Tikkinen
  -Veistola
  -V.Westermarck

  Sitten ehkä Tarkkanen, F.Westermarck, Kaijomaa menis jossain täyteroolissa. Miksi ei jopa Elgbacka?

  Ehkä tulevaisuudessa liigakelpoisia:
  -Oksanen
  -Uomala
  -Iisakka
  -Nisula

  Kivilahti tuntuu olevan liian usein pimennossa ja onko sitten tarpeeksi hyvä kuitenkaan liigaseuran kärkikentällisiin? Santala ja Piispanen on hyviä mestiksesessä mutta onko tarpeeksi hyviä liigassa? Puhakan pörrääminen on melko aikaansaamatonta ja Mobergin taso on ollut pettymys, eivät ainakaan tällä hetkellä ole mitenkään liigatasoa.
   
 20. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  No tuo pari kentällistä liigatasoisia pelaajia on kyllä aika kaukaa haettua. Ei siellä ainakaan yhtään kahden ensimmäisen kentällisen kavereita ole. Organisaatiokaan ei missään nimessä ole liigakelpoinen. Vähintään vuosi lisää Mestistä, mieluummin kaksi.
   
 21. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo United
  Lainaus:
  Mun mielestä asia on niin, että tässä vaiheessa on turha miettiä liiganousua. Jos sinne oltasiin menossa ensi kaudeksi, niin joukkue pitäisi alusta asti olla rakennettu liigaan. Ja se rakennustyö on pitänyt aloittaa jo ennen joulua. Liigaan mentäessä ei ole varaa antaa samalla tavalla tasoitusta kun tälle kaudelle jouduttiin antamaan kun joukkuetta alettiin kasaamaan vasta kun merkittävä osa pelaajista oli jos sopimuksensa tehneet.
   
 22. ~KarKaus~ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Mä oon samaa mieltä ja lisäisin vielä että ei näillä yleisömäärillä vielä kannata suunnitella liigaan menemistä. Onhan tässä kauden mittaan huomannut et jengi alkaa pikkusen lämpenee unitedille, mut sanoisin et minimissään vuosi vielä mestistä.
   
 23. Blöö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
  Milloin olisi oikea hetki nousta Liigaan? Oikea vastaus: heti kun siihen on pieninkin mahdollisuus. Jos se mahdollisuus aukeaa jo ensi kaudeksi, niin täysiä päin!
   
 24. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Lainaus:
  No joo. Tämä on kyllä totta. Toivon kuitenkin, että se mahdollisuus tulisi 2-3 vuoden mestisseikkailun jälkeen.

  Liigan kiinnostus varmasti nousi Jokereiden jäädessä KHL:ään viideksi vuodeksi. Eri asia on sitten onko sitä sarjaa olemassa vielä parin vuoden jälkeen.
   
 25. Lystikäs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JU-58
  Lainaus:
  En usko, että yleisömäärät tulee kummemmin nousemaan tuolla mestiksessä, vaikka peli olisikin hyvää. Panokset ovat liian pienet liigameininkiin tottuneelle rivikatsojalle. Mutta organisaatio kehittyy varmasti, joten ei vuosi mestistä pahaakaan tekisi. Pelaajien suhteen en näe mestiksessä oleilua kovin tarpeellisena. Jos mestiksessä onnistuu jonkun Suomelan tapaisen helmen leipomaan ilmoille, se kyllä pelannee loppukauden jossain toisessa liigajoukkueessa. Kotikaupunkia on kiva edustaa, mutta kyllä kaikki nuoret pelaajat mielummin pelaa liigaa. Kärkiosaaminen haalitaan joka tapauksessa liigamarkkinoilta, joten uskon mahdollisen liiga-unitedin kahlaavan läpi noita espoolaistaustaisia liigapelaajia runkopelaajikseen. Mutta tietänevät parhaiten Unitedin suunnalla milloin on paras aika haikailla liigan suuntaan.

  Omista itsekkäistä syistä toivoisin nousua jo ensikaudeksi. Mikäli nuori organisaatio ei mene siitä solmuun. Pääosin siitä syystä, että tahtoisin päästä jälleen katselemaan liigakiekkoa. Kuluneen vuoden liigatapahtumat ovat olleet täysin yhdentekeviä, kun ei ole joukkuetta jota kehtaisi kannattaa.