Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Espoo Unitedin ikimuistoinen liiganousu

Viestiketju osiossa 'Espoo United' , aloittajana Ramirez, 06.10.2016 klo 12.47.

 1. Ramirez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Itse odotan että Aleksi Valavuori tekee lentokentällä Pasi Nurmis tyyppisen ilmaveivin tuossa nuosuhumussa. Lisäksi ehdottaisin että Espoon kaupunki lahjoittaisi vähintäänkin omakotitontit 1-1 maalin tehneelle Piispaselle, sekä 5-2 maalin tekijä Wuolteelle.
   
 2. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs. Suomisarja-sympatiat HCIK, VG, FPS
  Lainaus:
  Siis lensikö EU pohjoiseen? Ei tuo kuulu Mestiksen henkeen. Jokipojat näytti sitä henkeä perjantaina (löytyy mm. Ilta-Sanomien sivuilta).
   
 3. Ramirez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  En tiedä, mutta asiaa mietittyäni olen tullut siihen tulokseen että ilmaveivi linja-autoasemalla olis paljon reteempi.
   
 4. Visiiri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Maajoukkue, Kuopion KalPa
  Tervetuloa vaan taas mukaan!

  Hieman huvitustahan nämä liigankin johdon "perumispuheet" mediassa toki herättävät, mutta se kuuluu tässävaiheessa asiaan: Kun kukaan muu ei halua liigaan nousta ja kandeja on taloudellisesti tasan yksi halukkaita, osaa tämmöinen tavallinenkin tallaaja käsittää että 16 joukkueen liigaan tarvittava joukkue on Espoo.

  Liigaa vituttaa vain lähinnä se, että asia vuosi julkisuuteen jo vuotta ennen : D
   
 5. -Jonne- Jäsen

  Lainaus:
  Liiga ei todellakaan kaipaa EU:ta, vaan kyllä 16 joukkue on Jokerit jos sellainen tilanne on tuloillaan.
   
 6. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Itse näen EU:n merkittävänä pelurina siinä hienossa mahdollisuudessa, että liiga saataisiin aidosti auki. Nimittäin, jos Jokerit palaa häntä koipien välissä Venäjältä suoraan liigaan (kuten varmasti kävisi), jäisi EU selkeästi kakkoseksi siinä väännössä ja jäisi Mestikseen. Tästä huolimatta uskon EU:n kiinnostavan liigaa huomattavasti Jukureita yms enemmän, joten tosta saataisiin sitten hyvä syy avata liiga karsinnoille.

  Ehkä. Tai sitten kaikki menee niinkuin ennenkin, Jokerit jatkaa Putinin hoivissa ja EU nostetaan saunanlauteilla viidentenä peräkkäisenä kabinettinousijana liigaan.
   
 7. -Jonne- Jäsen

  Lainaus:
  Niin, tai liigahuuma vaihtuu saunomiseksi Mestis-paikasta?

  Luulen, että Jussilla ei pää kestä enää pitkään ja mopo lähtee käsistä. Valmentajat vaihtoon ja rosteri vaihtoon. Maksatte nyt isosti siitä, että joukkue ja organisaatio rakentui ihan liian myöhään vrt. muut Mestis-joukkueet.
   
 8. Lätkä Jäsen

  Lainaus:

  Mitä helvettiä sä horiset?

  Eihän tässä sarjassa ole vitunkaan väliä peliesitysten ja nousun välillä! Tämä naurettavalla nimellä varustettu nk. maamme kakkossarja on puuhastelijoiden paikka. Mikään ei johda mihinkään, rahaa palaa rutkasti jne. Ainoastaan idiootit jaksavat tällaista sarjaa pelata. Parasta Espoon muoviklubillekin on vaan hoitaa saunottelut huolella, jotta saa vetää rinta rottingilla kultaisessa liigassa ensi syksynä. Ei tästä paskasarjasta nousta, vaan tästä nostetaan...auditoinneilla, lisensseillä ym. kivalla. Lopettakaa nyt hyvät ihmiset karsintamatseista jauhaminen. Niitä ei tule, ennen kuin Kummola ja joukko perässä hiihtäviä mulkkuja potkaisee tyhjää. Toki toivotaan, että mahd. PIAN näin tapahtuu! Niin...ja näitähän perässä hiihtäjiä riittää. Uusimpina nämä Hiltuset ja Toivakat. Nopeasti omaksuivat "ryhmäkurin" ja taidokkaan valehtelemisen.
   
  Viimeksi muokattu: 08.10.2016 klo 21.29
 9. Visiiri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Maajoukkue, Kuopion KalPa
  Lainaus:
  EIEIEEIJEI! Jokerien ja Espoon ero on se, että Jokerit tulee liigaan vain pakon edessä takaisin, mutta Espoo tahtoo olla liigassa. Joten Espoo kiinnostavana vanhana liigapaikkakuntana on tässä etulyöntiasemassa, ei Hjallis tänne tule kun korkeintaan NATO:n kivääri ohimolla : D
   
 10. Jambo78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoon Blues, HaKi
 11. Ramirez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Näköjään pientä nousukrapulaa havaittavissa kun Euroopan Unionin joukkue on nyt mestiksen viimeisenä.
   
 12. Lieminen Jäsen

  Tuhkimotarina - Suomi-sarjan porteilta liigaan!

  Huikeita otsikoitahan tällä tehdään. Nyt kun ei tulot, peliesitykset, odotukset ja menestys ole ollenkaan tasapainossa, niin joko se kaksi sarjaa alaspäin sääntö ensi kaudella toteutuisi?

  Vaihtoehtona on se ahkera saunanlämmitys ja selänpesu, josta tuloksena on sitten priority boarding liigakaistalle.
   
 13. Pain no gain Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues, scholl, FASlapsi
  Lainaus:
  Mikäs sääntö tämä on?
   
 14. Lieminen Jäsen

  Lainaus:
  Eikös se joskus ollut tapana kun talous sakkaa tosi pahasti?
   
 15. mikko6000 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NUFC & K-Espoo/Blues 1984-2016
  Lainaus:
  Espoo United on uusi seura. Espoo Blues kaikkinensa meni konkurssiin. Perusjuttuja jne.
   
 16. Pain no gain Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues, scholl, FASlapsi
  Lainaus:
  Ei.

  Jostain syystä tämmöinen huhu on syntynyt, vaikka mitkään faktat sitä eivät tue.

  Lainaus:
   
 17. Jambo78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoon Blues, HaKi
 18. Ekonyymi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues, Honka
 19. Visiiri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Maajoukkue, Kuopion KalPa
  Ennen tuota jäihinmenoa vaan toteaisin, että parista murskavoitostahan tuo nousu on alkanut. Hyvältä näyttää espoolaisen liigakiekon paluu!
  Ei mittään, nähhään sitten 2019! : D
   
 20. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  Aika vähälle huomiolle on täällä jäänyt se, että Jussi Urheilusanomissa kertoo jo viime keväänä keskustelleensa siitä, että Liigaan olisi mahdollista nousta vuodessa, jos vaan Jussi niin haluaisi. Juttu nyt on muutenkin sitä ihan itseään, mutta tuossa Jussi taas puhuu ristiin aikaisempien lausuntojensa kanssa.
   
 21. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Miten? Tämähän vain täsmää siihen tietoon, että Liiga haluaa Espoon takaisin joukkoonsa. Salonoja itse on puhunut rauhallisen joukkueen rakentamisen puolesta. Olisiko tarjota linkkiä tai muuta lähdeviitettä?
   
 22. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  Lainaus:
  Urheilusanomat on netissä maksullinen lehti, joten linkkaus on vähän turhaa. Osoitteessa iltasanomat.fi/lehti tuo löytyy, jos on tunnukset. Jokainen joka haluaa niin voi mennä IS:n maksullisen palvelun kautta sen lukemaan. En tiedä, löytyykö lehti vielä fyysisesti myynnissä jossain. Ja ai niin - arvatkaa jutun kirjoittaja.

  Samassa jutussa on rivien välistä ymmärrettävissä, että Jussilla oli alun perinkin tarkoitus päästä Bluesista eroon, jotta voisi perustaa myöhemmin uuden seuran. Ja Jussi oli myös vahingoniloisen oloinen siitä, ettei muut "häntäkin kritisoineet ihmiset" pystyneet Espoossa Bluesia pitämään pystyssä.

  Kokonaisuudessaan kyllä todella erikoinen juttu.
   
 23. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Lainaus:
  Onpa mukava kuulla, että liiga on kuitenkin kiinnostunut.
  Lainaus:
  Missä kohtaa mennään ristiin? Jussihan sanoi, ettei EU:lla ole kiirettä.
  Lainaus:
  Nämä tulkinnat rivien välistä ovat hieman vaarallisia. Tässä tapauksessa kirjoittajan lähihistoria huomioiden, tyydyn kohauttamaan olkiani.
   
 24. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  Lainaus:
  Ihan suora lainaus jutusta:

  Lainaus:
  Tuossa ei mielestäni jää kovin paljon oman tulkintani varaan siinä, miten Lempinen on asian kirjoittanut - ainakaan noista asioista, jotka nostin esille. Jussi halusi eroon Bluesista, muttei jääkiekosta. Ja on vahingoniloinen siitä, että JE meni nurin. Kohtuullisen ikävää, ettei tuosta voi suoraan copypasteta, pitää kirjoittaa se, mitä lukee ruudulla - tosin jos voisi kopioida, varmaan kopiointi olisi yleisempää.

  Toinen itse asiassa ihan mielenkiintoinen seikka tuossa jutussa on, että Jussi yrittäisi hankkia GrIFK:n futispuolta Unitediin, mutta se ei nyt tähän ketjuun liity. Kai se Granikin Espooseen kuuluu, jos Espoosta ei halukasta tahoa löydy.
   
 25. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Lainaus:
  Sitten olen kanssasi samaa mieltä. Salonoja on jostain syystä pahoittanut mielensä Raution porukalle ja on tuossa ilkikurisen onnellinen, että homma ei toiminut. Sinällään Bluesia vastaan hänelle ei ilmeisesti ollut. Ei vaan enää halunnut on tekemisissä seuran kanssa. Tämä selittänee myös Bluesin ehdot halliin käyttöön aiemmin.

  Tuo ilkikurisuus ei mielestäni oikein kuulu liike-elämään. Eikä varsinkaan sen tuominen mediaan. Tuo kohta ei tosiaan anna Salonojasta kovin hyvää kuvaa.