Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Espoo Unitedin ikimuistoinen liiganousu

Viestiketju osiossa 'Espoo United' , aloittajana Ramirez, 06.10.2016 klo 12.47.

 1. oka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekko
  Yleisöä Jukureiden pelejä Mestiksessä kävi katsomassa n 1.5 K ja nyt sitten Liigassa yli 3.5 K. Mikä on sitten siellä uutuuden viehätyksen vaikutus ? aika näyttää.

  Espoossa kannattaisi mennä vielä vuosi Mestistä jotta osasta nyky pelaajista saadaan Liiga-kelpoisia. Lisäksi sopimukset ja sponssikuviot voidaan rakentaa 2018 Liiga-kautta ajatellen.

  Liiga-joukkueesta: Mestiksen kärki pelaaja kestää vertailun Liigan keskiverto pelaajaan, kunhan rooli sopii. Onhan se nähty monen monta kertaa kun Liigasta tulee joku hakemaan peliaikaa Mestiksestä niin ei välttämättä mikään kunnon vahvistus olekkaan.
  Se että onnistuu Liigassa/Mestiksessä on monen tekijän summa. Oman onnistumisen lisäksi riippuu pelikavereista ja peli-systeemistä. Tällä nyky EU:n pelitavalla kenestäkään ei tule pistepörssin voittajaa. Mutta sehän ei olekkaan tärkeintä.
   
 2. oka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekko
 3. T1971 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kolme kovaa
  Lainaus:
  On siinä ainakin tilaa, 80? paikkaa tai jotain. No Busmon omia nuo on eikä seuran, eli jos samalla "hinnalla" saa tuollaisen kyydin, niin miksipäs ei.
   
 4. Blöö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
  Jos kerran bussikin on liigatasoa, niin mitä tässä enää venttaillaan? Nyt mennään Liigaan niin että heilahtaa, ei saa jäädä Mestikseen makaamaan!
   
 5. Ulos T. Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KLaser, Hokki (+Kärpät)
  Missähän vaiheessa talous asetetaan esteeks nousullei?
   
 6. Ulos T. Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KLaser, Hokki (+Kärpät)
  Lainaus:
  Ja vielä pienissä taloudellisissa vaikeuksissa vieläpä.
   
 7. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Ei kai se estä, kuitenkin liigatasoinen bussikin löytyy