Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Espoo Metro Areena

Viestiketju osiossa 'Suomi-sarja' , aloittajana Pavlovin Koira, 07.10.2015 klo 10.15.

Tags:
 1. Aabe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Heh. Mitähän sitten tarkoitit rahan työntämisellä muihin lajeihin? Eikös YU yms ole juurikin muita lajeja?

  Espoon nuorille tulee tarjota harrastusmahdollisuuksia on se sitten koripalloa tai jääkiekkoa. Onko mm. koripallosalit myyty klo. 17-00 joka päivä niinkuin jäät on? Tarvitaan lisää jäätä, jotta nuorten koulunkäynti ym. ei kärsisi liian myöhäisten treenien takia.

  Jos ei ole rahaa rakentaa/korjata vanhaa hallia, niin miksi ei vuokraisi jäätä jo olemassa olevasta hallista?
   
 2. msg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sopimustekninen verovelka
  Sori @Aabe, mutta vaikutat sellaiselta vähän yksikertaiselta kendojanarilta, jolle on turha yrittää selittää mitään. Ymmärtäisit kuitenkin tahallisesti tai tyhmyyttäsi väärin.
   
 3. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  En tiedä millä kriteereillä Espoon kaupunki jakaa rahaa harrastuksiin, mutta etenkin nyt kun Matinkylän halli on käytöstä poissa, tuntuu ihan fiksulta paikata sitä jääpulaa ottamalla jäätä olemassaolevasta hallista. En tiedä koripallon ja salibandyn tilanteita, mutta veikkaisin niiden olevan hyvin paljon helpommassa tilanteessa harrastustilojen suhteen ihan jo siksi, että jokaisesta koulusta löytyy liikuntatilat noihin lajeihin.

  Jos Espoon kaupunki haluaa kohottaa imagoaan - en siis tiedä haluavatko, mutta oletuksena on että haluavat - on edustusurheilu siihen yksi parhaista keinoista. Ellei paras. Kun taas puhutaan edustusurheilussa, ei jääkiekkoa edelleenkään uhkaa suosiossa mikään muu laji tässä maassa. Vaikka futis ns. kuningaslaji onkin, ei sen näkyvyys ja kiinnostavuus ole lähimainkaan samaa luokkaa kuin jääkiekon. No miten tämä sitten liittyy Espoon tämän hetken tilanteeseen? Siten, että jos Kiekko-Espoo haluaa nousta liigaan jossain vaiheessa, kuten se varmaan haluaa mikäli kaikki sujuu hyvin, täytyy sillä olla pelipaikka. Ellei Espooseen rakenneta uutta hallia, on LänsiautoBaronaMetroAreena ainoa vaihtoehto. Ja jos/kun Kiekko-Espoota pyöritetään fiksusti, talous edellä, on LänsiautoBaronaMetroAreena käypä vaihtoehto vain silloin jos sen vuokra on järkevä. Ja se voi todennäköisesti olla järkevä vain jos kaupunki omistaa hallin ja subventoi siten sitä. Tässä ei ole mitään erikoista, näin toimitaan monessa muussakin liigakaupungissa. No miksi sitten jääkiekko ansaitsisi kaupungilta tämän panostuksen? Juuri siksi, että se on paras ja tehokkain keino tehdä sitä imagotyötä Espoon hyväksi.

  Eri asia on sitten, jos kaupungille ei ole tuolla imagopuolella mitään väliä ja Helsingin läntisenä nukkumalähiönä oleminen on jees juttu.
   
 4. ErkkaMailainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Hienoa Juhaht. Nyt olet ytimessä, kun puhutaan miesten edustuskiekosta. Aika monta liikkuvaa osaa pitäisi ratkaista ennen nousua edes mestikseen jo kauden päästä.

  Blues4ever
   
 5. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Lainaus:
  Ratkaistaan sitä mukaan kun niitä eteen tulee. Aina voi myös jättää ratkomatta ja vain ihmetellä miksei mitään tapahdu.
   
 6. ErkkaMailainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Jep. Kuulostaa tutulle toimintatavalle. Ymmärrät kyllä ytimen, mutta sinulla ei tunnu olevan mitään käsitystä vaikuttavista tekijöistä, taustoista, missä ja kuka päätökset tekee. Hyvä, että tehdään, mutta esim nousu ja meatispelaaminen on jo haasteellista Espoossa, saati sitten liigakiekon. Perse edellä puuhun meneminen on huono ja kallis harrastus.

  Blues4ever
   
 7. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Eiköhän olisi aika keskustella myös vääjäämättömästä noususta NHL:ään. Oman ennakkokaavailun perusteella veikkaisin tämän olevan tapetilla viimeistään 2022-23 -kaudella. Tuolloinhan on pakko ottaa haltuun Hartwall-areena ja espoolaisten kiekkojunioreiden rahoillako se on sitten ajateltu tehdä hä? Ja mistä jäät, sanokaapa se.
   
 8. T1971 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kolme kovaa
  Lainaus:
  Taitoluistelu (sis.muokkarit) on Espoossa harrastajamäärin tuetumpaa kuin jääkiekko. Ja mm. jalkapallolle on rakennettu kenttiä ympäri Espoota, eli en ymmärrä perusteitasi puhua jostain jääkiekon ylettömästä suosimisesta.
  Kaupungilla oli oikeastaan vaihtoehtona ostaa jäät Metrolta tai muutoin olisi käytännössä "lakkautettu" joukkueiden toiminta, koska markkinahintaa ei moni noista joukkueista vain kykene maksamaan, saati että olisi jäitä joita ostaa. Käytöstä on poissa Laaksolahti ja Matinkylä ja kellään ei ole tietoa kuinka pitkään.
  Harjoitushallin omistuksessa ei ole vielä tapahtunut mitään muutosta, eli Espoo on vähemmistöosakas edelleen.
  Mainitaan nyt vielä se, että kaupungille on edullisempaa ostaa nuo jäät Metrolta, kuin pyörittää omalla henkilökunnallaan omaa halliaan. Kaupunkien kulurakenne kun jostain kumman syystä tuppaa olemaan näissäkin asioissa vapaiden markkinoiden kulut x 1,5.
  Muutenkin puheesi jostain Jussin talouden tukemisesta kaupungin taholta tuntuvat kumpuavan omista harhaluuloistasi. Nuo välit eivät ole siinä kunnossa, että kaupunki ilman omaa intressiä laittaisi rahaa yhtään kiinni hallin toiminnan tukemiseen.
  Tunnut olevan niin jääkiekon tukemista vastaan, niin kerro missä muut lajit on jääneet vaille tukia? Eikö fudis ole saanut tarpeeksi? Mites salibandy? Onko koulujen salit suljettu? Eikö kaupunki enää maksakaan kompensaationa hallivuokrista esim.Esport Arenalla treenaaville säbäjengeille?
  Jääurheilu kaikissa muodoissaan maksaa enemmän, niin käyttäjille kuin kaupungeille. Se on faktaa ja tukemisen tietysti voi lopettaa, jos siihen yhteinen halu löytyy.

  E.Muokkausta
   
  Viimeksi muokattu: 12.08.2018 klo 12.54
 9. Vae Victis Jäsen

  Otetaanpa talteen HS 22.8.2018 uutinen:

  Vanhemmat eivät pääse katsomoon, kun lapset pelaavat jääkiekkoa Espoossa – ”Tuli yllätyksenä, että katsomot ovat sekä harjoituksissa että lähtökohtaisesti myös peleissä kiinni”


  Lainaus:
   
 10. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
 11. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Aika paljon tuntuu olevan tätä ilmassa että vähän kaikesta säästetään tuolla areenalla, jos ilmastointiakaan ei pidetä täysillä päällä niin helposti alkaa muutamassa vuodessa näkyä jossain. Sen päälle että peruskorjausta ja huoltamista ei juurikaan hallissa taideta tehdä. Saa nähdä jos Espoon kaupunki ei tulevaisuudessa tue hallia nykyiseen tahtiin jos jääajalle ei ole enää tarvetta. Toisaalta varmaan nykyinen tilanne on espoollekin ihan ok kun pystyvät tukemalla vuokraamaan tarvittavat vuorot, jos halli olisi omassa hoidossa niin menot voisi olla isommat. Käytännössä hallin toiminta on jo nyt melkein kaupungilla kokonaan, mutta omistus ei. Toki nyt kun paikan ostaisi niin pääsisi vielä varmaan aika pitkälle pintaremontilla, mutta myöhemmin rakennus voi olla arvoton.
   
 12. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
 13. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Aika yksipuolisesta kulmasta tätä tarkastellaan. Jos jäitä ei kertakaikkiaan ole ihan siksi, että omien hallien on annettu mädääntyä pystyyn, jäätä pitää jostain saada. On aika iso ero kirjoittaa "Espoo tukee Metro-areenaa" vs. "Espoo vuokraa jääaikaa". Ja jollakin logiikalla esitetään negatiivisena sekin, että summa nousee, jos Metrolla järjestetään muuta toimintaa. Pidän ihan positiivisena, jos siellä järjestetään tapahtumia, joilla kassaan saadaan jotain takaisinkin.
   
 14. SouthernSun76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, FC Liverpool, Juventus, Azzuri, Leijonat
  Tuota otsikkoa lukiessa tulee mieleen, että kaupunki oikeasti tukisi viidellä miljoonalla eurolla tuota Metro-areenaa. Siis menisi suoraan tukemiseen koko summa, eikä noin niinkuin itse jutussa kerrotaan että se koostuu jäävuorojen ja erilaisten tapahtumien vuokrista. Luulen, että noilla kaupungin maksamilla vuokrilla ei areenan huoltoon paljon panosteta, vaan rahat menevät johonkin Jussin pohjattomaan kaivoon.
   
 15. T1971 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kolme kovaa
  Lainaus:
  Tämä. Lisäksi tuossa jutussa on jokunen asiavirhe, mutta pääasia lienee repiä shokki otsikoita.
   
 16. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Lainaus:
  Näin voi olla. Toisaalta Salonoja saa tällä tavalla areenasta edes jotain tuloja ja silloin kannattaisi löytää jostain motivaatiota pitää halli kunnossa. Ihan tyytyväisenä luin tuonkin, että jään osalta Espoo on sitoutunut vain tämän syksyn jäävuokriin. Jos palvelutaso alkaa heittää, voidaan jättää jatkovuorot ostamatta.
  Susijengin tukemisesta en ole vielä mielipidettä muodostanut, periaatteessa kylläkin pidän ihan hyvänä jos Espoo vetää huomiota metroradan tämän suunnan tapahtumille ja niitä saataisiin jopa lisää.
   
 17. msg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sopimustekninen verovelka
  Lainaus:
  Jos tilasta on pulaa, niin sitten pitää sopeuttaa toiminnan määrä tilaan. Tämä on ihan perusjuttuja kaikkialla muualla paitsi espoolaisessa kiekkoilussa.
   
 18. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  No menee kyllä hivenen nihilistiseksi toiminta, jos ilmoitetaan taito- ja muodostelmaluistelijoille, jääkiekkoilijoille ja ringeten pelaajille, että miettikääpä uusi harrastus, kun me mällättiin teidän harrastuspaikat.
   
 19. T1971 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kolme kovaa
  Lainaus:
  Onko? Kerroppas nyt muutama esimerkki vaikka Espoolaisesta jalkapallosta.
   
 20. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Itsehän en mitään asiasta tiedä, mutta eikö olisi fiksumpaa ostaa halli Salonojalta pois?
   
 21. T1971 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kolme kovaa
  Lainaus:
  Tuskin. N.25 M€ ja siihen vuosittaiset käyttökustannukset a' la kaupunki, niin veikkaan tuon vuokraamisen tulevan reilusti halvemmaksi pitkässäkin juoksussa. Saati muutaman vuoden aikajänteellä.
   
 22. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Jep. Ja ideahan on nyt paikata se aika, jona Matinkylän jääurheilukeskus ei ole käytössä. Sen jälkeen Tapiolalle ei löytyne käyttöä ainakaan kaupungilla.
   
 23. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, BJR
  Lainaus:
  Halli in kuulemani mukaan lainan panttina ja velkoja ei ole hyväksynyt tähän mennessä tehtyjä tarjouksia. En tiedä mitä tarjoukset ovat olleet, mutta yritetty on.
   
 24. ErkkaMailainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Lainaus:
  Onneksi saatiin lisää tilaa, että Espoon junnut pystyy jatkamaan edustustasolla. Vaihtoehdot olisivat olleen katastrofaalisisa joukkueiden toimintojen lopettamisineen. Onneksi kaupunki osti jäitä, jotta harrastaminen jatkuu eikä kenenkään tarvitse lopettaa rakasta harrastustaan.
   
 25. Undrafted Jäsen

  Lainaus:
  Onko liian iso korjausurakka tulossa, että kannattaisi ostaa? Kaupungille riittää pienemmät hallit eri jääurheilujen tapahtumiin.