Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Espoo Metro Areena

Viestiketju osiossa 'Suomi-sarja' , aloittajana Pavlovin Koira, 07.10.2015 klo 10.15.

Tags:
 1. Jambo78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Kauniita sanoja ja komea video, mutta tapahtuuko kehitystä alueelle ja halliin millä aikataululla.
   
 2. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Aika mielenkiintoinen tilanne muuten että kaikista paikkakunnista juuri Espoo poikkeaa nyt useimmista liigapaikkakunnista siinä, että hallin pääsponsoriksi tulee kaupunki, siis me veronmaksajat. Voihan tuo sinänsä olla järkevää ja toivottavasti mahdollistaa sen, että urheilupuiston aluetta kehitetään nyt aiempaa paremmin kokonaisuutena.
   
 3. Mechalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Detroit Red Wings, Idän ihme, Honka
  Lainaus:
  No, eiköhän Mäksy urheilumiehenä tiedä mitä tehdä, miehellähän on pihapeleistä kokemusta jo lapsuudesta asti. ;)
   
 4. Kiekoton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Ja nettiosoitehan on nyt Espoo Metro Areena

  Ensimmäiseksi tulee mieleen mahdolliset muutokset vaikka järkkäreissä ja pysäköinnissä. Kenen taskuun rahat valuvat tai laskeeko vaikkapa parkkilipun hinta?
   
 5. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Hallia kehitetään käsittääkseni jatkuvasti, mutta tuossa on aika monta muuttuvaa osaa.. Tuskin sellaista tilannetta tulee eteen, että hallin ja sen ympäristön ilme olisi yön aikana muuttunut ihan täysin. Pitkällä aikajänteellä muutoksia on kuitenkin käsittääkseni tulossa. Videosta sellainen huomio, että miksi ihmeessä jääkiekko-kohtaus oli kuvattu Rinkelinmäellä?
   
 6. Orca Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Bluesin junnut
  Melko hiljaa tehtiin tämä lanseeraus. Heikoimmillan muutos on siis yhtä "merkittävä" kuin Länsi-Auto => Barona -muutos = ei oikestaan mitään uutta. (Eihän tässä omistuksessa mitään muutosta tapahtunutkaan.)
   
 7. Jambo78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Hallin kehittäminen on aika hidasta hommaa kun eivät ole edes käytävillä tai baareissa olevia telkkareitakaan saaneet koskaan toimimaan ja kuutiossa on lamput pimeinä. Alue kaipaa piristystä ja jotain syytä tulla ja olla tuolla pellolla.
   
 8. K.Nuget Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo, Kiekko-Espoo, Blegi United
  Uusi nimi on mielestäni varsin mainio. Odotetaan että jotain positiivista tapahtuisi hallille. Toivottavasti uutta nimeä "juhlistetaan" myös jossain Bluesin pelissä ja samalla tulee julki jotain hallin sisäisiä uudistuksia.
   
 9. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Olisihan se sinänsä järkevää, että ensi viikolla hallissa olisi tapahtunut jotain muutakin, kuin pelkkä logon muutos seinissä. Ei Espoon kaupunkikaan varmasti halua nostaa asiaa esille ilman, että palvelut olisivat parantumassa.
   
 10. MrBitter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Lainaus:
  Niin no, taitaa kaikkien muiden liigajoukkueiden hallit olla kaupungin omistamia... Ja käsittääkseni vielä sitä kautta on melkoista piilosubventointia, eli ei makseta "markkinavuokraa" (toki varsinaista toimivaa markkinaa ei olekaan). Plus lisäksi kun katselee maakuntien joukkueiden sponsoreita, niin siellä on kaupungin liikelaitoksia lähes poikkeuksetta isoina sponsoreina. Väittäisin melkein, että Espoon kaupunki on vuosien varrella ollut paljon vähemmän tukemassa liigakiekkoa kuin monet, monet muut kaupungit. Toki sitten se oman kaupungin liigaseura onkin paljon merkittävämpi jollekin Raumalle, jossa ei sitten juuri muuta enää olekaan ;)
   
 11. Bª™ªN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HC Puhis
  Diggaan nimestä ja huonommaksi ei voi asiat tuolla hallissa ja alueella hoitaa, eihän?

  Tehtäskö jotain tuolle lipunmyynnille?
   
 12. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Kyllä kaupungitkin laskuttavat tilojensa käytöstä, nykyään yleensä vieläpä ihan markkinahintaista vuokraa (Espookin on omien koulutilojensa suhteen varsinainen riistäjä). Espoo on aina kuulunut ainakin suurimpien kaupunkien vertailussa kitsaimmin liikuntaa ja urheilua tukeviin kaupunkeihin, oli kyse sitten aikuisten edustustoiminnasta tai nuorten harrastustoiminnasta. Ja oma viestini oli toteava, ei kritisoiva. On monia syitä joiden takia kaupungin kannattaa edistää urheilutoimintaa.
   
 13. Jambo78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Onko Barona mukana muutenkuin henkilöstön vuokrauksella? Eiköhän tuo henkilökunta sieltä tule. Päästäisiinkö tuosta parkkeeraus "ryöstöstä" hieman inhimillisempään suuntaan?
   
 14. Blöö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
  Se maksullinen parkki on vielä turhan kaukana. Houkuttelee isosti piilottaa auto jonnekin muualle ilmaiseksi, kun saa lähes samalle etäisyydelle.
   
 15. Mechalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Detroit Red Wings, Idän ihme, Honka
  Toivottavasti tämä parannus tarkoittaa sitä että nyt hallin voisi mahdollisesti muokata Bluesmaisemmaksi(vanhojen pelaajien kuvia hallin käytäville, sininen pääväriksi yms). Ja toivottavasti myös ruokatarjonta paranisi nykyisestä.
   
 16. MrBitter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Lainaus:
  Toki laskuttavat, mutta se onkin eri asia että mitä. Kyllä useimmilla jääkiekkojoukkueilla on ollut perinteisesti aika pienet vuokrat, tai sitten kaupunki on ainakin toisella kädellä tukenut (jos ei suoraan niin liikelaitosten/konserniyhtiöiden kautta). Nykyään suuntaus on kyllä ihan yleisesti kohti markkinavuokria - toisaalta Espoossa junnukoripallojoukkue maksaa koulun liikuntasalin käytöstä 4 euroa tunti (en nyt muista tarkkaa summaa, mutta tuota luokkaa) ja junnujääkiekkojoukkue maksaa 150 euroa tunti. Hyvähän se on, että kaupunki tukee edes sitä koripallojoukkuetta matalalla vuokralla, joka ei nyt ihan markkinavuokra ole.... Raumalla käsittääkseni ainakin joskus jäät olivat ilmaisia junnuille. Mutta menee nyt sen verran ohi aiheen että parempi lopettaa.
   
 17. Orca Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Bluesin junnut
  Miksi oletetaan, että tämä vuodessa 250k€ arvoinen nimisponsorointi muuttaisi nyt kaiken? Summa voi toki parantaa halliyhtiön tilannetta niin, että edes osa penkeistä ja mediakuution lamput vihdoin uusitaan, mutta ei tuolla summalla kuuhun mennä. Kaupunkihan ei edelleenkään päätä juuri mistään halliin liittyen.

  Linkissä uutinen sopimuksesta jo elokuulta: http://www.hs.fi/kaupunki/a1305978553575
   
 18. Radiopää Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Greta Thunberg
  Lainaus:
  Kielenhuoltajat ovat varmasti samaa mieltä.
   
 19. K.Nuget Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo, Kiekko-Espoo, Blegi United
  Lainaus:
  Joo, toki. Espoon Metro -areena olisi varmasti ollut parempi tai Espoon Metroareena. Pointtini oli lähinnä, että valtavan hyvä verrattuna Barona/Hartwall/Lansiauto Areenaan. Saatii sitten johonkin Espoo Gardeniin tms.
   
 20. Hannutic Jäsen

  Espoo Metro Areenan kaksi ensimmäistä sanaa ovat sekä suomea, englantia, ruotsia ja montaa muuta kieltä. Aivan kuten Espoo Blues. Tämä symboloi kansainvälisen tason paikkaa, dynaamisuutta jne. Areena-sanassa onkin sitten kaksi e-kirjainta, eli se on suomea. Siinä mielessä kyseessä on eräänlainen kielten hybridinimi, mutta merkitys kuitenkin taipuu kielelle kuin kielelle.

  Itseäni aikoinaan häiritsi tuo väliviivan puuttuminen ennen areena-sanaa monien hallien nimissä, mutta nyt olen siihen tottunut ja väliviiva itseasiassa näyttäisi hölmöltä. Nimien ja tuotemerkkienhän ei kaiketi tarvitse noudattaa kielioppia. Nimi on nimi, ei lause. Esim. monien bändien nimet on tahallaan kirjoitettu "väärin".

  Offtopic: Henk. koht. mulla menee kahvit väärään kurkkuun kun luen vaikkapa hs.fi sivustolta jostain Espoon Bluesista. Jos ei osaa nimeä kirjoittaa oikein, niin tarvitseeko sitten kirjoittaa ollenkaan?

  edit.: Tykkään siis itsekin tuosta nimestä. Ja helppo sanoa englanniksi, ulkkareita tulee kuitenkin aina silloin tällöin peleihin pyydeltyä.
  edit2.: Vantaan Energia Areena on kyllä sponsoroiduista hallien nimistä ehdoton ykkönen.
   
 21. K.Nuget Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo, Kiekko-Espoo, Blegi United
  Jos jotain uudistusta on tapahtunut hallin sisällä, seuraavaa matsia kannattaisi mainostaa myös sillä. Jos (ja todennököisesti) kun ainoa uudistus on valokylttien vaihtaminen, olisi tyylikästä informoida esimerkiksi ensi pelistä lähtien hallille, milloin jotain parannusta on tapahtumassa. Vai vaikuttaako nimen vaihtaminen lopulta mihinkään hallin sisällä? Varmasti Espoon kaupungillakin on intressinsä siihen millaiseen laatuun kaupungin nimi yhdistetään.

  Eilen kävin katsomassa hallia ulkopuolelta. Pääovien valokyltti oli vaihdettu suhteellisen pieneen Espoo Metro Areena -valokylttiin. Sen sijaan Koivu-Mankkaan tien suuntaiselta sivulta ei ollut vielä eilen otettu Barona Areena -kylttiä pois. Joskin vierään oli tullut suuri Espoo Metro Areena -lakana.
   
 22. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Espoon kaupungin panostus Areenaan on vuositasolla 250 000 euroa. Ei tuolla summalla kannata kovin valtavia uudistuksia odottaa.

  Lisäksi tuossa on muutamia muuttujia. Kaupunki on jo pitkään ostanut Areenalta yleisöluisteluvuoroja ja maksanut niistä kohtuullisen kovaa hintaa. Sisältyvätkö nämä jatkossa tuohon neljännesmiljoonaan? Jos sisältyvät niin se kaupungin "uusi" rahallinen satsaus jää hyvin pieneksi.

  Jos Areenan fasiliteetteihin halutaan kohennusta on oleellisin asia jatkossakin se, että paikka on saatava tuottamaan voittoja joilla siihen voidaan investoida. Parantuvat liikenneyhteydet helpottavat sitä ensi vuonna paljon.
   
  Viimeksi muokattu: 08.10.2015 klo 09.08
 23. Jambo78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Onhan hallin käyttö lisääntynyt merkittävästi alkuajoista lisääntyneen konsertti ja tapahtuma tarjonnan johdosta. Eiköhän tuo helpota pitkällä aikavälillä Bluessin taloutta kun ei tarvitse niin suuria vuokria maksaa. En silti usko että saamme hallista enempää Bluessin näköisen koska kyseessä on monitoimi-areena, värityksen voimme saada kaupungin mukaantulon johdosta vastaamaan enemmän sini-keltaista joukkuettamme.
   
 24. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Mä en ole koskaan ymmärtänyt, miten monitoimiareenana toiminen estää tekemästä hallista sen pääasiallisen käyttäjän näköistä. Miten seinillä olevat logot, kuvat tai lakanat vaikuttavat siihen, tuleeko joku katsomaan Sabatonia tai Nightwishiä halliin? Ihan hyvin konsertti tms. ihmiset tuntuvat käyvän Helsingin jäähallissakin, vaikka siellä huomaa heti saapuneensa IFK:n kotihalliin...