Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

Espoo Metro Areena

Viestiketju osiossa 'Muut suomalaiset sarjat' , aloittajana Pavlovin Koira, 07.10.2015 klo 10.15.

Tags:
 1. Undrafted Jäsen

 2. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Lainaus:
  Siirrän aloitteen tänne Metro-areenan ketjuun, jota tarkastelemalla historian käänteet selviävät.

  Espoon kaupunki on vuokrannut hallin koko toiminnan pyöritettäväkseen ja jakaa sitä jääurheilijoiden harjoituksiin ja muihin tapahtumiin kuten konsertteihin ja esim. koripallon maaotteluihin. Tapiolan jäähallin ongelmaa on yritetty ratkoa eri tavoilla jo vuosia, Salonoja vuokrasi aikanaan hallin pyörittämisen Espoon Areenat Esar Oy nimellä toimineille Jääkiekko Espoo Oy:n porukoille, eli Bluesin viimeisille omistajille, eivätkä hekään saaneet yhtälöä kannattavaksi.

  Ainakin tuolloin, varmaan vieläkin, iso perusongelma oli täysin ulkoistettu catering, jonka seurauksena ruoan ja juoman hinnat ovat pilvissä, eivätkä tue kulloinkin pelaavaa joukkuetta mitenkään. Huhujen mukaan kahviakin ilmeisesti myytiin vain kuppihinnalla, eli esim. lehdistölle varatut kahvitukset piti ostaa yksittäisen kupin hinnalla. Kalliin sopimuksen vastapainona Restel on tiettävästi satsannut hallin keittiötekniikkaan varsin paljon. Ei tuo ilmeisesti oikein ilman halliyhtiön konkurssia korjautuisi.
   
 3. Vae Victis Jäsen

  Liikuntapalvelupäällikkö (Espoo) on päättänyt Metro Areenan käyttövuoroista jo huhtikuuhun 2020 asti. Vuokraus jääurheilun käyttöön kaupungin toimesta tulee siis olemaan pitkäaikaista ensimmäisen 31.12.2018 päättyneen vuokrauskauden jälkeenkin.
   
 4. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Espoo on vähän pakkoraossa jäiden suhteen, jostakin on aikaa saatava, jahka New Matinkylä Square Garden ja toinen uusi jäähalli valmistuvat. Itse pistän mahdollisen pelipaikan suhteen aika paljon toivoa Matinkylän 2-vaiheeseen. Toki totena on kerrottu pariinkin otteeseen huhuja Metron ostamisesta tosissaan kiinnostuneiden tahojen olemassa olosta, mitään ei ole kuitenkaan aktualisoitunut.
   
 5. msg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sopimustekninen verovelka
  Eiköhän Jukka ja Martti jossain vaiheessa kaiva kaupungin kassasta rahat hallin ostamiseksi kaupungille.
   
 6. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, BJR
  Lainaus:
  Salonojan velkoja ei ole hyväksynyt tarjousta. Ilmeisesti ovat olleet liian pieniä lainaan nähden.
   
 7. T1971 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kolme kovaa
  Lainaus:
  Kaupunki ei todellakaan ole mukana hallin pyörittämisessä, eikä ole vuokrannut halin toimintaa vaan ainoastaan ostaa jäät. Tuo koripallokeissi on kokonaan pelien osalta kaupungin markkinointia. Eli Espoon kaupungille ilmoitetaan halliyhtiön toimesta, milloin järjestetään jotain muuta tapahtumaa ja jäävuorot siirtyvät alta pois. Maksu maksetaan sitten noiden toteutuneiden jäiden mukaan.