Ilmoitukset

Nimimerkki Johnny B. Goode palkittiin viikon huililla hänen hyvän maun vastaisesta viestistään "Ärsyttävin mainos?"-ketjussa.

Nimimerkin Hiihtofani hiihtokausi päättyi nyt lopullisesti. Tuomaristo ei kokenut hänen hämmentävillä hiihtoaiheisilla viesteillään ja puhtailla provosoinneillaan olevan mitään annettavaa jääkiekkoaiheiselle palstalle.

Nimimerkki heavylutaa18 passitettiin kahdeksi viikoksi katsomon puolelle jatkuvien provosointien ja henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Micol keskittyi perjantain kierroksen jälkilöylyissä jatkuvasti itsemoderointiin ja henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi hän ei kirjoita palstalle kahteen viikkoon.

Sulje ilmoitus

Kuuma pudotuspelikierros vei muutaman kirjoittajan ylikierroksille. Kurinpito on päättänyt antaa seuraavat pelikiellot:

Nimimerkki lake79 on passitettu kuukauden pelikieltoon toivottuaan toisen pelaajan loukkaamista. Samainen nimimerkki on kunnostautunut samassa asiassa aiemminkin, joten rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki Ultraorthdoxjew pääsee viikon tauolle kirjoitettuaan useamman turhan lestadiolaisiin liittyvän provosoinnin Ilves-Kärpät-ottelun otteluketjuun.

Nimimerkki Crueman kirjoitti useamman hyvän maun vastaisen viestin kyseenalaisia taklauksia käsittelevään ketjuun. Hän kuittasi viestittelyllään viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki bunghole on laitettu kahden viikon jäähylle jatkuvan itsemoderoinnin ja henkilökohtaisuuksien vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Porilaine miäs hakee seuraavan viikon ajan lisäsisältöä viesteihinsä vaihtopenkin puolelta.

Sulje ilmoitus

Espoo Metro Areena

Viestiketju osiossa 'Muut suomalaiset sarjat' , aloittajana Pavlovin Koira, 07.10.2015 klo 10.15.

Tags:
 1. Undrafted Jäsen

 2. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Lainaus:
  Siirrän aloitteen tänne Metro-areenan ketjuun, jota tarkastelemalla historian käänteet selviävät.

  Espoon kaupunki on vuokrannut hallin koko toiminnan pyöritettäväkseen ja jakaa sitä jääurheilijoiden harjoituksiin ja muihin tapahtumiin kuten konsertteihin ja esim. koripallon maaotteluihin. Tapiolan jäähallin ongelmaa on yritetty ratkoa eri tavoilla jo vuosia, Salonoja vuokrasi aikanaan hallin pyörittämisen Espoon Areenat Esar Oy nimellä toimineille Jääkiekko Espoo Oy:n porukoille, eli Bluesin viimeisille omistajille, eivätkä hekään saaneet yhtälöä kannattavaksi.

  Ainakin tuolloin, varmaan vieläkin, iso perusongelma oli täysin ulkoistettu catering, jonka seurauksena ruoan ja juoman hinnat ovat pilvissä, eivätkä tue kulloinkin pelaavaa joukkuetta mitenkään. Huhujen mukaan kahviakin ilmeisesti myytiin vain kuppihinnalla, eli esim. lehdistölle varatut kahvitukset piti ostaa yksittäisen kupin hinnalla. Kalliin sopimuksen vastapainona Restel on tiettävästi satsannut hallin keittiötekniikkaan varsin paljon. Ei tuo ilmeisesti oikein ilman halliyhtiön konkurssia korjautuisi.
   
 3. Vae Victis Jäsen

  Liikuntapalvelupäällikkö (Espoo) on päättänyt Metro Areenan käyttövuoroista jo huhtikuuhun 2020 asti. Vuokraus jääurheilun käyttöön kaupungin toimesta tulee siis olemaan pitkäaikaista ensimmäisen 31.12.2018 päättyneen vuokrauskauden jälkeenkin.
   
 4. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Espoo on vähän pakkoraossa jäiden suhteen, jostakin on aikaa saatava, jahka New Matinkylä Square Garden ja toinen uusi jäähalli valmistuvat. Itse pistän mahdollisen pelipaikan suhteen aika paljon toivoa Matinkylän 2-vaiheeseen. Toki totena on kerrottu pariinkin otteeseen huhuja Metron ostamisesta tosissaan kiinnostuneiden tahojen olemassa olosta, mitään ei ole kuitenkaan aktualisoitunut.
   
 5. msg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sopimustekninen verovelka
  Eiköhän Jukka ja Martti jossain vaiheessa kaiva kaupungin kassasta rahat hallin ostamiseksi kaupungille.
   
 6. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, BJR
  Lainaus:
  Salonojan velkoja ei ole hyväksynyt tarjousta. Ilmeisesti ovat olleet liian pieniä lainaan nähden.
   
 7. T1971 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kolme kovaa
  Lainaus:
  Kaupunki ei todellakaan ole mukana hallin pyörittämisessä, eikä ole vuokrannut halin toimintaa vaan ainoastaan ostaa jäät. Tuo koripallokeissi on kokonaan pelien osalta kaupungin markkinointia. Eli Espoon kaupungille ilmoitetaan halliyhtiön toimesta, milloin järjestetään jotain muuta tapahtumaa ja jäävuorot siirtyvät alta pois. Maksu maksetaan sitten noiden toteutuneiden jäiden mukaan.