Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Espoo Metro Areena

Viestiketju osiossa 'Suomi-sarja' , aloittajana Pavlovin Koira, 07.10.2015 klo 10.15.

Tags:
 1. Undrafted Jäsen

 2. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Lainaus:
  Siirrän aloitteen tänne Metro-areenan ketjuun, jota tarkastelemalla historian käänteet selviävät.

  Espoon kaupunki on vuokrannut hallin koko toiminnan pyöritettäväkseen ja jakaa sitä jääurheilijoiden harjoituksiin ja muihin tapahtumiin kuten konsertteihin ja esim. koripallon maaotteluihin. Tapiolan jäähallin ongelmaa on yritetty ratkoa eri tavoilla jo vuosia, Salonoja vuokrasi aikanaan hallin pyörittämisen Espoon Areenat Esar Oy nimellä toimineille Jääkiekko Espoo Oy:n porukoille, eli Bluesin viimeisille omistajille, eivätkä hekään saaneet yhtälöä kannattavaksi.

  Ainakin tuolloin, varmaan vieläkin, iso perusongelma oli täysin ulkoistettu catering, jonka seurauksena ruoan ja juoman hinnat ovat pilvissä, eivätkä tue kulloinkin pelaavaa joukkuetta mitenkään. Huhujen mukaan kahviakin ilmeisesti myytiin vain kuppihinnalla, eli esim. lehdistölle varatut kahvitukset piti ostaa yksittäisen kupin hinnalla. Kalliin sopimuksen vastapainona Restel on tiettävästi satsannut hallin keittiötekniikkaan varsin paljon. Ei tuo ilmeisesti oikein ilman halliyhtiön konkurssia korjautuisi.
   
 3. Vae Victis Jäsen

  Liikuntapalvelupäällikkö (Espoo) on päättänyt Metro Areenan käyttövuoroista jo huhtikuuhun 2020 asti. Vuokraus jääurheilun käyttöön kaupungin toimesta tulee siis olemaan pitkäaikaista ensimmäisen 31.12.2018 päättyneen vuokrauskauden jälkeenkin.
   
 4. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Espoo on vähän pakkoraossa jäiden suhteen, jostakin on aikaa saatava, jahka New Matinkylä Square Garden ja toinen uusi jäähalli valmistuvat. Itse pistän mahdollisen pelipaikan suhteen aika paljon toivoa Matinkylän 2-vaiheeseen. Toki totena on kerrottu pariinkin otteeseen huhuja Metron ostamisesta tosissaan kiinnostuneiden tahojen olemassa olosta, mitään ei ole kuitenkaan aktualisoitunut.
   
 5. msg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sopimustekninen verovelka
  Eiköhän Jukka ja Martti jossain vaiheessa kaiva kaupungin kassasta rahat hallin ostamiseksi kaupungille.
   
 6. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, BJR
  Lainaus:
  Salonojan velkoja ei ole hyväksynyt tarjousta. Ilmeisesti ovat olleet liian pieniä lainaan nähden.
   
 7. T1971 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kolme kovaa
  Lainaus:
  Kaupunki ei todellakaan ole mukana hallin pyörittämisessä, eikä ole vuokrannut halin toimintaa vaan ainoastaan ostaa jäät. Tuo koripallokeissi on kokonaan pelien osalta kaupungin markkinointia. Eli Espoon kaupungille ilmoitetaan halliyhtiön toimesta, milloin järjestetään jotain muuta tapahtumaa ja jäävuorot siirtyvät alta pois. Maksu maksetaan sitten noiden toteutuneiden jäiden mukaan.
   
 8. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Nimi ja pelaavat joukkueet vaihtuvat, mutta sama farssi jatkuu vuodesta toiseen. Nyt siellä on alkamassa naisten MM-kisojen alkusarjan ottelu Suomi - Venäjä ja ulkopuolella kiemurtelee tolkuttoman pitkä jono. Mikä helvetti siinä on aina niin vaikeaa vai onko alalla vaan kilpailua niin vähän ettei viitsitä panostaa riittäviin resursseihin, jotta tapahtumajärjestelyt sujuisivat edes välttävästi?
   
  Dfence tykkää tästä.
 9. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  Luulisi, että tuokin case on huonoa mainosta nimen omaan kaupungille. Vähän surullinen olo.
   
 10. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Joo yksi sisääntuloauko kuulostaa melko pieneltä jääkiekkomatsiin olkoon odotettu väkimäärä sitten melkeinpä mikä tahansa. Toki suomalaiset tuntuu myös olevan aina semmoisia että pakko aivan viimetinkaan olla paikalla ja kasantuu aina noita jonoja eri tapahtumissa.
   
 11. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  45min ennen peliä mentiin halliin eikä ollut minkäänlaista jonoa. Näköjään klubipuolen ala-aula oli lehdistökeskuksena, joten sieltä ei päässyt sisään.
   
 12. Dfence Jäsen

  Oliko Suomi-Venäjä matsissa kaikki palvelupisteet auki?
  Suomi-USA pelissä oli kiinni palvelupisteitä iso määrä. Kaverin kanssa otettiin pizza-slice ja limu törkeään hintaan ja maku vaikutti siltä että on ollut pakastimessa jostain Bluesin viimeisen liiga-kauden ajoilta lähtien.
  Muutenkin hallissa huomaa että siellä täällä repsottaa, järjellä tai rakkaudella ainakaan ei hallia ylläpidetä.
  Tosin katsoin huvikseni talouslukuja ja 2017 tilaudella on tehty enemmän tappiota kun liikevaihtoa, onko tietoa kellään tietoa miksi?
   
 13. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Villi veikkaus että Espoo United. Ottelutapahtumien järjestäminen kun kuitenkin aiheuttaa aika lailla vakiokulut ja niistä matseista ei tainnut tuottoja tulla käytännössä mitään.
   
 14. T1971 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kolme kovaa
  Lainaus:
  Kannattanee reklamoida järjestävää tahoa, eli jääkiekkoliittoa. Sisäänotto ja miehitys on kuitenkin heidän vaatimustensa mukaan rakennettu.
  Ja jos turvatarkastukset IIHF vaatii, niin kai ne on pakko tehdä? Sisäänotto tosiaan vain tuolta yksistä ovista, liitto ei vissiin odottanut et peleihin tulisi katsojia.
  Toki mun mielestä asiakas on tyhmä, jos vuodesta toiseen tulee 10 min ennen tapahtuman alkua jonottamaan, eikä opi.
   
 15. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Tulin matsiin vartin myöhässä, mutta jono oli ehtinyt kuihtua pois. Sen sijaan sisään johti rivi kaiteilla erotettuja käytäviä, joista vain vasemmanpuoleinen lippuluukulle - sekin piti erikseen kysyä järkkäreiltä. Länsipuolen pääovilla parveili joukko vierasmaalaisia, englanninkielisten termien perusteella, mutta se oli heillekin väärä paikka. Yhdelle järkkärille riitti opastettavaa. Sain lipun kuitenkin nopeasti ja pääsin paikalleni, mutta ihmettelin samalla järjestelyjä. Näinkö nopeasti Metrolla unohdetaan 6000 ihmisen palvelu?
   
 16. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Minusta tässä tehdään jälleen kerran kärpäsestä härkänen. Itsekin olin vajaa tunti ennen ottelun alkua hallilla, ja pääsin sisään hyvin lyhyen jonotuksen jälkeen. Toki käytössä oli vain yksi ovi, mutta turvatarkastajia oli ainakin viisi tuossa vaiheessa ja se tehtiin jo pihan puolella. En myöskään näe, että ongelmat johtuisivat hallista tai Espoon kaupungista. Kuten todettua, järjestävä taho on vastuussa siitä, montako ovea avataan ja montako turvatarkastajaa ulos laitetaan.

  Halli sen sijaan on todellakin kunnostuksen tarpeessa. Penkkien verhoilut repsottavat siellä täällä, lattia halkeilee ja isoja paloja oli lohkeillut irti ainakin katsomon 208 kohdalla. Lisäksi äänentoisto oli heikompi kuin Espoonlahden hallissa.. Eivät nämä toki fiilistä pilanneet, eli lätkästä pystyi nauttimaan suht normaalisti.
   
 17. F#21 Jäsen

  Lainaus:
  Mä olen viimeksi käynyt Metrolla joskus 13-14 kaudella ja jo silloin halli tuntui tarvitsevan isompaa kunnostusta, varsinkin tuolien verhoiluihin. Sitä aiemminkin oli yläkatsomoissa paljon penkkejä, joissa verhoilu oli lähtenyt repeilemään.
  Muutenhan tuli digattua hallista, mutta niin paljon siellä tuntui olevan korjattavia asioita jäänyt tekemättä, että laski vähän fiilistä.
   
 18. Mustanaamio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Piipahdin la RUS-FINN pelissä ja kun ennakkotiedot kertoivat "tuvan olevan täysi", niin tulin hiukan aikaisemmin. Kyllä tuo amatöörimäisyys hiukan paistoi läpi asiakkaiden ohjauksessa, mutta ystävällistä ja asiallista oli kohtelu. Hienosti pääsin jonossa sisälle.
  Ticetmaster tarjosi valintana valitsevansa paikat ja loppu tulemma oli, että istuin junnun kanssa olut-katsomossa. Lasten lipulla pääsi kaljalle, eheh? Järkkäreiden esimies (oma oletus) puuttui kyllä asiaan varsin tomakasti ja ohjeisti järjestyksenvalvojia, että ei säädetä ja lapsi menee lipulla omalle paikalleen. Alkoholilainsäädäntö ei nyt niiltä osin päde tässä tilanteessa. Ammattimies tuntui olevan ja hoiti homman hienosti. Ja asiallista oli menokin, possupukuinen mies viihdytti ja neidit voittivat tyylikkäästi.

  Hiukan oli haastetta ymmärtää numerointeja katsomon osien kesken ja paikoissakin oli epäselvyyttä. Rivinumerot tosin stemmas heti. Hiukan hämmästelin, kun on jokusessa stadionissa/teatterissa yms. tullut käytyä ja koskaan ei ole joutunut noin tarkasti paikkaansa etsimään. Olikohan vain oma kartta hiukan sekaisin?

  Muuten ei moittimista ja 20x katsomosta näki kyllä hienosti peliä.

  Hodari kahdella sormella oli ok!
   
 19. Moto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Onko kisoissa käyneillä havaintoa, pääseekö pääareenan ja harjoitushallin välillä siirtymään sisäkautta (mikäli se ylipäänsä on teknisesti mahdollista) vai pitääkö jonottaa uudelleen sisään pääareenalle, jos käy harjoitushallin matsissa? Jäi tarkistamatta torstaina - huomenna ajattelin, että ehtisi katsoa sitä 18:00 alkavaa peliä varmaan kaksi erää, mutta ehkä ei kannata, jos joutuu ulkopuolelle jonon hännille sieltä. Tosin, eipä torstaina ollut siinä parikymmentä minuuttia ennen ilmoitettua alkamisaikaa, eli käytännössä puoli tuntia ennen, mitään mainittavaa jonoa.
   
 20. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), Suomalaiset (TML, VGK) & Kummitus
  Lainaus:
  Ei pääse sisäkautta ja joutuu uudestaan turvatarkastukset yms normaalisti jonottaa, jos poistuu hallista.
   
  Moto tykkää tästä.
 21. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Jos ymmärsin sinun kokeman hankaluuden oikein, niin koitan selittää asiaa. Kun marssii jonkun katsomon sisäänkäynnistä katsomon puolelle, vasemmalla puolella on istuinnumerot 101- ja oikealla 1- (en muista ovatko juuri näin päin mutta idea selkeä). Sitten kun sataset vaihtuvat kymmeniksi eli esim 120 paikasta seuraava on 18, tietää siirtyneensä seuraavan katsomon puolelle. Sama systeemi on vaikkapa Hartwall Arenalla, eli ihan normimeininki.
   
 22. Mustanaamio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Lainaus:
  Piti ihan kartasta katsoa (https://metroareena.fi/fi/areenan-pohjakartta) ja kyllä ainakin tämän kartan mukaan tosiaan, keskellä penkkiriviä vaihtuu katsomon osa toiseksi. Miksi ihmeessä???
  Kerran olen Hartwallissa käynyt, ja tuolloin vissiin toikkaroin tenupäissäni tuurilla oikeaan koloon. En minä nyt kovin selkeänä osaa tuota pitää, mutta toki tuolta paikan löytää aivan kohtuudella. Itse tekisin toisin, jos saisin päätää numeroinnista. Nyt toki ymmärsin miten katsomo vaihtuu kesken penkkirivin, mutta vaikea tuota oli käytävältä nähdä.
   
 23. T1971 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kolme kovaa
  Lainaus:
  Tuo kai on ihan yleinen käytäntö ympäri maailmaa, eli ei mikään suomalainen keksintö.
   
 24. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Metron katsomo- ja paikkanumerointi on perin selkeä. Katsomon numeron ensimmäinen numero kertoo mistä kerroksesta siihen mennään. Siksi päätykatsomo on 100-sarjaa ja muut alakatsomot 200-sarjaa. Katsomon numero kertoo sen aukon mistä katsomoon kuljetaan. Ykkösellä alkavat paikkanumerot ovat toisella puolella portaita ja 101-alkavat toisella. Jaffalla on tosiaan sama systeemi.
   
 25. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  En oikein tiedä, miten muuten tuon hoitaisi, kun katsomo tosiaan vaihtuu siellä keskellä rivejä.. Ei ole kauhean järkevää eristää jokaista katsomoa esim aidoilla tai muilla esteillä. Silloin menettää selvää paikkatilaa.