Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Espoo Metro Areena

Viestiketju osiossa 'Espoo United' , aloittajana Pavlovin Koira, 07.10.2015 klo 10.15.

 1. Tangens Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kannatan paikallista seuraani
  Häiritsee valtavasti kulkiessa sitä Areenan edestä menevää tietä, onko se nyt sitten Koivu-Mankkaan tie, kun Helsingin punainen (ex-?)vihollisemme on vallannut kadunvarsimainokset itselleen. Siellä päässä on oltu hereillä ja sieltä isketään nyt espoolaisten liigatyhjiöön oikein kunnolla, kun he ovat päässeet oman kotihallimme edustalle levittämään isoa ja pahaa propagandaansa juurikin niihin samoihin kyltteihin, joissa aiemmin aina niin kaunis sininen on ollut piristämässä päivää. Yhtä paha kilpailutilanne kuin aikaisemmin ei tietenkään meidän ja stadilaisten välillä enää vallitse, mutta tuntuu silti erikoiselta katsella vierasta logoa aivan Metro Areenan kupeessa.
   
 2. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  Lainaus:
  Voi tulla aika mielenkiintoinen aika myös eteen, jos Nordis puretaan uuden areenan tieltä ja IFK:n pitää pelata kausi Espoossa evakossa... vaikea uskoa, että menisivät Hartwallille, ja metron liikennöidessä Espoo on vaihtoehto.
   
 3. Tonnikala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo / Espoo Blues (liiga), Espoo United
  Lainaus:
  Tämä on kyllä kieltämättä mielenkiintoinen mahdollisuus. IFK toisaalta on profiloitunut ainoaksi oikeaksi Stadin jengiksi, joten olisi varmaan aika imago taippio. Ainakin iso isku Hesa-natiiveille IFK faneille tulla tänne Böndelle, vaikka metro kulkis. Toisaalta Espoolaiset IFK fanit tuskin tästä välittäisivät. Pakon edessä IFK:lla ei välttämättä ole muuta vaihtoehtoakaan, Espoo Unitedin kannalta tämä olisi kyllä luultavasti todella huono tilanne.
   
 4. lartama24 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kerho, Jäähonka, HIFK
  Lainaus:
  Totta. Tosin IFK on tapetoinut ne kaikki bussipysäkit SKAFFAA TSETTI -mainoksilla joka elokuu ainakin vuodesta 2007, kun muutin tähän hallin lähelle.
   
 5. Hannutic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Lainaus:
  Multa on mennyt ihan ohi että Nordis oltaisiin purkamassa ja uusi halli olisi tulossa tilalle. Olen ollut käsityksessä että kaupungin byrokratiassa Nordis on listattu ns. arvokkaaseen luokkaan, joka tarkoittaa käytännössä sitä että siinä on ja pysyy. Mutta tosissaan nyt olen ihan mutu-pohjalla.
   
 6. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, Regal FC Barcelona, FC Barcelona
  Lainaus:
  Mutusi pitää täysin paikkansa. Nordista ei pureta.
   
 7. Salama15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lexa Komarovin kädet
  Tyhmä kysymys, mutta onko "Tapiolan urheiluhalli" sama kuin Metro Areena? EU Naiset huomenna Ipaa vastaan EU:n sivujen mukaan kys. hallissa klo 15.30 ja mietin josko lähtisi tsekkaamaan miten mimmit skulaa...
   
 8. msg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sopimustekninen verovelka
  Ei ole
   
 9. Salama15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lexa Komarovin kädet
  Lainaus:
  Niin siis mikä se sitten on?

  Espoon sivuilta löytyy, notta:
  Tapiolan Urheiluhallissa voi harrastaa monipuolisesti palloilua. Vaihtoehtoina on salibandy, koripallo ja lentopallo. Lisäksi hallista löytyy tilat judolle ja voimailulle. Baletille on varattu oma tila. Istumapaikkoja katsomossa on 2 600

  Tossulätkääkö ne mimmit pelaa?
   
 10. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  Lainaus:
  Tapiolan urheiluhalli on se Metron vieressä oleva "koripallohalli". Ei siellä ole mitään mahdollisuutta jäähän saada. Että tuo tieto on virheellistä joka tapauksessa.

  EU:n naiset pelaa käsittääkseni jääkiekkoa Tapiolan harjoitushallissa siinä Metro Areenan vieressä, varma en tosin ole.
   
 11. msg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sopimustekninen verovelka
  Jollakin on mennyt sekaisin harkkajäähalli ja sisäpalloiluhalli. Matsihan oletettavasti pelataan siellä TMA:n Jousenkaaren puoleisessa päädyssä olevassa harkkajäähallissa eikä suinkaan TMA:n pohjoispuolella olevassa vuosikymmeniä vanhassa rapistuneessa sisäpalloiluhallissa.
   
 12. Salama15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lexa Komarovin kädet
 13. -Jonne- Jäsen

  Tuli käytyä vuosien tauon jälkeen teitin areenalla Yötä kuuntelemassa.

  Ei ole Jussia kiinnostanut liiemmin pitää paikkoja kondiksessa. Oli aika mykistävä näky, kun kaikkien penkkien selkänojien kankaat revenneet ja osa penkeistä paskana, kun ei edes istuinosaa jäljellä. Herätti ihmisissä hilpeyttä. Istuskelin yläkatsomossa. Fiilis oli että ei kauheasti pienet muodollisuudet ole kiinnostanut.

  Porukkaa täysi tupa ja vähän ylikin. Tuolla massalla meni kyllä käytävät ja parkeista poistumiset tukkoon pahasti.

  Tykkään Metro areenasta. Mukavan pieni ja viihtyisä, kyllä tuolla kelpaa Mestistä pelata :)
   
 14. Blöö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
  @-Jonne- Halli tullaan perusteellisesti ennen ensi liigakauden alkua. Tää mestis -välivuosi mennään vanhoilla penkeillä ja mediakuutiolla. Ens syksynä kaikki on toisin. Silloin meillä on uusittu halli ja ihan iskukykyinen liigajoukkue.
   
 15. Mc Potkukelkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kai sen nyt jo uskaltaa tunnustaa: KeuPa HT
  Lainaus:
  Mestiksestä ei voi pudota liigaan.
   
 16. Blöö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Espoossa voi. Läsäkoskella vähemmän todennäköinen tapahtuma.
   
 17. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Pakko esittää tarkentava kysymys, että mitä nämä ihmiset tekivät, keiden penkissä ei ollut istuinosaa jäljellä?
   
 18. björn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo United
  Asiasta on käyty keskustelua aiemminkin, mutta milloinkohan tuo Restelin sopimus Metro Areenalla päättyy? JE Oy:n konkurssin myötä olin toiveikas, että ruoka-/juomapuoli vaihtuisi, mutta sopimus lienee Restelin ja Areenan välillä, joten JE:n konkurssilla ei välttämättä ollut tähän suoraa vaikutusta. Toisaalta luulisi, että Restelillä olisi ollut oikeus irtautua sopimuksesta, kun Liigaa ei enää Metrolla pelata.

  Omaan silmään ainakin ruokailijoiden määrä clubin pöydissä on romahtanut ja kun katsojienkin määrä on liiga-ajoista vähintään puolittunut, niin tuskin tuo mikään kovin kannattava bisnes Restelille enää on (jos on koskaan ollutkaan). Restel ja Areena voisivat yhteisymärryksessä purkaa sopimuksen, 1000+ katsojalle homma olisi varmasti järjestettävissä muillakin tavoin. Itse ainakin kaipaisin hallille "raikkaampaa" ruokaa ja juomapuolessakin voisi petrata.

  En tiedä kuinka mahdoton ajatus olisi tehdä esimerkiksi yhteistyötä ruokakojuyrittäjien kanssa. Jotain tortillakoju, hodarifillari, nuudeliwokkioski tyylisiä ratkaisuja voisi kokeilla. Kyseiset yrittäjät taitavat tehdä tulonsa lähinnä iltaisin/öisin Helsingin kaduilla, joten tämä järjestely voisi tuoda myös mukavasti lisäbisnestä heille ilman, että normaali bisnes kärsisi.

  Juomapuolella homman voisi hoitaa vaikka läheinen Gallows Bird. Joka peliin vaikka pari uutta hanaolutta tarjolle, ylijäävät pystynee myymään sitten baarin asiakkaille. Tämmöiset järjestelyt vaatii toki vaivaa, mutta ainakin omaan ostokäyttäytymiseen nämä varmasti vaikuttaisivat. Tällä hetkellä varsinkin ruokapuolta tulee käytettyä vain "hätätilanteissa".

  Noh, ehkä asian laita parantuu jos ja kun tuo Restelin sopimus joskus loppuu. Se on toki eri asia, haluaako kukaan muu toimija kyseistä bisnestä hoidettavakseen.
   
 19. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Toki Restel näyttää tehneen tarvittavia korjausliikkeitä huonontuneen kannattavuuden korjaamiseksi. Kahvipiste pidetään kiinni, pizzatiskillä tarjottava tuote on ilmeisesti vaihtunut kaupassakin myytäviin Dennis-einespizzan puolikkaisiin ym... JE:n kehuminen on vaarallista, mutta siinä alkuvuoden joukkorahoitussuunnitelmassa aika korkealla ollut visio kohtuuhintaisesta ja maistuvasta ruoasta koko perheelle toisi ainakin meidän ruokakunnasta enemmän rahaa taloon. Nyt ollaan pojan kanssa sovittu, että jokainen paikan päällä ilman Restel-ruokaa katsottu matsi palkitaan käynnillä joko Pohjanmaan grillillä tai Siipiweikoissa.

  Yritin joskus kesällä kysellä palstatovereilta Restelin sopimuksen pituutta ja ilmeisesti on tasoa iäinen. Toki ovat ilmeisen reilusti satsanneet Metro-areenan keittiövarustukseen ja kohtuullista on saada panostukselle jonkinlaista tuottoa. En kuitenkaan pistäisi pahakseni, että vuokraisivat ainakin nuo tiskikioskinsa joillekin paikallisille yrityksille, jotka tekisivät jotain ihan oikeasti hyvää.
   
 20. Hannutic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Lainaus:
  Restel on käsittääkseni investoinut merkittäviä summia Metro Areenan ruoka-infraan, joten kyse ei ole pelkästään sopimuksen päättymisestä. Tämän kuulin hallissa muinoin pelanneen seuran toimitusjohtajalta. Tulkitsen asian niin, että Restel käytännöllisesti katsoen omistaa ne myyntipisteet. Kai siellä ajan saatossa on ollut muitakin toimijoita kuin Restel, joten en sitten tiedä. Asiahan ei tule vaikuttamaan omiin kulutuspäätöksiini, mutta en elättelisi toiveita radikaalista muutoksesta.
   
 21. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Joo toinen seikka sitten on että kuinka kannattavaa varsinki mestiksessä on ulkoistaa hallimyyntiä millekään Restelille tai vastaavalle toimijalle, eikö tuommoisestä jää aika vähän itselle käteen verrattuna siihen vaikka että hommaa pyöritäisi suurimmaksi osaksi vaikka junnujen vanhemmat ja "vapaaehtoisvoimin"?
   
 22. Vae Victis Jäsen

  Lainaus:
  Ei Espoosta löydy sellaisia vanhempia eikä vapaaehtoisvoimia. Jossain muualla voi löytyäkin. Restel maksaa vuokran Tapiolan Monitoimiareenalle ja sillä selvä halliyhtiön osalta. Todennäköisesti homma pyörii Restelinkin puolella tällä hetkellä tappiollisena ja mietitään, että "mitenkähän tämä jatkossa hoidetaan".

  Ideana esitetty mopomyyjät iltatöihin tuonne ennen yönakkisesonkiaikaansa olisi muuten loistava veto. Eikä tarvitsisi kuin päräyttää käytävälle tai jos ei sisälle niin sitten ulos köysillä rajatulle alueelle.
   
 23. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  Lainaus:
  Aivan varmasti Bluesin peleihin olisi löytynyt vapaahetoisia, jos asian olisi tehnyt kuten esimerkiksi Lappeenrannassa tai hyvin monella muulla Liiga-paikkakunnalla olisi tehty. Enemmän haastetta olisi ollut saada hallin muihin tapahtumiin kuten konsertteihin ja muihin niitä vapaaehtoisia. Samoin osa ravintolatiloista on sellaista, jossa vaaditaan jo hieman erikoisosaamista, mutta jonkinlaisella itse kontrolloidulla hybridimallilla (ravintoloissa esim kunkin tapahtuman tarpeen mukaan vuokratut ammattilaiset ja kiskoissa vapaaehtoiset amatöörit) olisi aivan hyvin voinut asiat hoitaa, jos tahtoa olisi ollut. Helpompaa toki halliyhtiölle on ulkoistaa kaikki toiminnot ja periä vuokraa - areenan käyttäjältä vaan tässä mallissa jää oheismyyntituotot kokonaan saamatta.
   
 24. Vae Victis Jäsen

  Lainaus:
  Mitä vapaaehtoisia Lappeenrannassa on? Liiga-Saipa Oy vastaa siellä kaikesta hallin ravintola- ja kioskitoiminnasta jopa pitopalvelua tarjoten. Vakituisia työntekijöitä 50 ja osa-aikaiset mukaanluettuna 200 henkilöä. Se on viimeisen päälle viritettyä ammattilaisten ammattimaista liiketoimintaa, jossa ei ole sijaa vapaaehtoisten sinänsä hyvää tarkoittavalle käytölle.
   
 25. oka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekko
  Lainaus:
  älä nyt tänne tuu pilaamaan unelmahöttöä...
  Varsinkaan Espoossa vapaaehtoolaisten ja talkoolaisten saaminen on lähestulkoon vaikeinta Suomessa ja sitten vielä pitäisi saada organisoitua kaikkiin kotipeleihin.
  Kun on kysymyksessä lähes viikottainen business niin ei vapaaehtoisen ja ilmaisen työvoiman varaan voi laskea. Jukolat ym on eri asia kun ovat kertaluontoisia vaihtaen paikkakuntaa vuosittain.