Ilmoitukset

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Espoo Metro Areena

Viestiketju osiossa 'Espoo United' , aloittajana Pavlovin Koira, 07.10.2015 klo 10.15.

 1. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Sinällään ollaan varmaan aika lähellä totuutta, toki vapaaehtoisjututkin on semmoisia että riippuu aina aika pitkälle miten asian esittää, tuskin ketään missään koskaan saadaan sillä valjastettua että joku vapaaehtoisesti tulisi seuraa tukemaan moneksi tunniksi tiskin taakse vain pyytämällä, toki jossain saattaa sekin toimia ja varsinkin tarpeeksi pienissä seuroissa. Kyllähän siinä sitten pitäisi itse saada jotain tai joku järjestö.

  Mutta totuushan on että varmaan tuo hallin oheismyyntipalvelujen ollessa halliyhtiöden pääteltävissä ja restelin kautta menee on yksi juttu ollut joka on syönnyt niitä voittoja. Eihän tuokaan ole kun yksi osa-alue, mutta kun niitä tulee monessa niin toiminta ei ole kannattavaa. Sinällään jos miettii että nykyiselläänkin hallissa on se joku 1000 ihmistä per matsi niin varmaan rahaa tulisi enemmän jos joukkueen omistajat pistäisi makkarakojun pystyyn ja myisi niitä pelin aikana kuin se mitä tulee tilityksenä per peli tuolta restelin kautta. Toki tietenkin on semmoista ravintolatoimintaa myös jossa tarvitaan ammattilaisia. Ei toki nykyisessä tilanteessa taida olla muita vaihtoehtoja jos kerta sopimus on voimassa ja taitaa liigajoukkueissakin olla vähenemässä tuo vapaehtoisvoimin toimiva ravintolatoiminta, mutta se on myös yksi ainoa vaihtoehto jolla tehdä varsinaisesti isoja voittoja ja pidettyä katteet itsellä.
   
 2. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  Lainaus:
  SaiPalla on aivan täysin ammattimainen organisaatio, mutta kyllä ne vapaaehtoisia on ainakin viime kaudella käyttäneet ihan reilustikin näissä pelien tukitoimissa, mitkä esim Espoossa on Baronan vuokratyöläisten hoitamia.

  Erittäin hyvän tutun poika pelaa SaiPan pikkujunnuissa ja kahdesti kaudessa heidän joukkueelleen on sovittu peli, jossa vanhemmat tulevat ainakin ohjaamaan liikennettä ja myymään kioskeihin (saattoi olla järkkärihommia tai muitakin lisäksi) sillä porkkanalla, että Liiga-SaiPa tukee sitten junnujoukkuetta jollain summalla. Käytännössä kausimaksu on täten junnujoukkueella olikohan se noin 100-200€ pienempi per pelaaja.

  Sitä en tiedä, miten tuo on kirjanpidollisesti järjestetty, mutta näin oli käsittääkseni aivan varmasti ainakin viime kaudella, koska vapaaehtoisena pelissä ollut henkilö on itse näin minulle kertonut, enkä ole kuullut asian muuttuneen.

  SaiPalla on kyllä kieltämättä aika kadehtittavat resurssit puhtaasti jääkiekkojoukkueen näkökulmasta katsottuna, kun on kunnallinen halli, jossa saa toimia käytännössä kaikesta itse vastaten.

  Ja olen kyllä ollut järjestämässä vaikka mitä vapaaehtoistoimintaa, eikä koskaan ole ongelma ollut se, että tulijoita ei olisi. Motiivi tulla mukaan on se, mikä vaan pitää olla selkeästi viestitty. Ei kukaan tule vapaaehtoisena talkoisiin, jos heidän panostaan ei arvosteta (tai koeta, että tapahtuman onnistumisen kannalta heidän panoksensa on aivan yhdentekevä), jos siitä ei koeta olevan tapahtumalle hyötyä tai jos tapahtuman merkitys jonkun tietyn asian edistämiseksi ei ole selkeä. Eikä tuo ole mitenkään erilaista Espoossa kuin Ruotsinpyhtäällä tai Lieksassa.

  Jos ihan jääkiekkopiireistä Espoossa miettii vapaahtoistoimintaa, kyllähän tuolla esim BFC:n porukka on vuosien varrella jopa tarjoutunut itse tekemään vapaahtoisena hommia. Ei nuo tifot esimerkiksi ole muuta kuin vapaaehtoistoimintaa. Lippujonoja on tarjouduttu purkamaan myymällä käteisellä lippuja suoraan jonoon, jotta ihmiset ehtisi halliin ennen pelin alkua. Ei nämä Blues-nalletkaan ollut mitään muuta kuin vapaaehtoista työtä, saati sitten tämä BluesinPuolesta-kampanja.
   
 3. Piiskuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oranssi, sympatiat sinisille
  Lainaus:
  SaiPallahan vapaaehtoistoimintaan osallistuu myös entisten junnujen vanhempia, eikä mm. Hämeenlinnan kuvio taida suuresti poiketa tästä. Motiivina toimintaan yhden tuntemani lappeenrantalaisen vapaaehtoisen mukaan on hyvä porukka ja tieto siitä, että edistävät aktiivisuudellaan hyvää tarkoitusta, eli tässä tapauksessa tienoon junnujen kausimaksujen pysymistä edes jollakin tasolla kohtuullisina ja junnujen pysymistä lajin parissa sen sijaan, että potkisivat roskiksia tai seiniä lähikulmilla. Luonnollisesti vapaaehtoisten valjastaminen hommaan vaatii seuralta pientä panosta toiminnan organisointiin, mutta kääntöpuolena saavat hyötynä mm. kaupunkilaisten sitoutumisen seuraan, kun kokevat olevansa joko suoraan tai välillisesti (pieni) osa sitä.

  En epäile hetkeäkään, etteikö Espoossakin löytyisi kiinnostusta hankkia joukkueille varoja tätä kautta. Junnut myymään arpoja tms. ja vanhemmat ohjaamaan liikennettä / myymään kahvia / järkkäreiksi tai mitä lie. Ja ei, ei suinkaan joka viikko läpi koko kauden, vaan aina silloin tällöin. Jos on halua nähdä junnujen varainhankinnan tukemisessa muutakin arvoa kuin edullinen työvoima, ei luulisi olevan kovin vaikeaa keksiä keinoja homman toteuttamiseen. Tämä voisi myös palvella kasvattajaseurojen sitouttamista EU:n toimintaan aika paljon paremmin kuin tällä hetkellä. Menneenä syksynä EU:sta ei ole nimittäin näin rivivanhemman vinkkelistä kuulunut juuri muuta kuin juniorikorttien toimittaminen pari kk kauden avauksen jälkeen sekä 30.12. pelattava ottelu, johon junnut on enemmän tai vähemmän velvoitettu osallistumaan. Kehotuksen voimaa on jopa pyritty tehostamaan kieltämällä yksittäisiä joukkueita pitämästä treenejä tai muita tapahtumia ko. ottelun aikana (ikään kuin EU:lla olisi moiseen jonkinlainen mandaatti...).

  Ja painotetaan nyt vielä, ettei kukaan ymmärrä väärin: minäkään en tarkoita, että KAIKKI työvoima ottelutapahtumissa järjestettäisiin jatkossa talkoomeinigillä, mutta OSA siitä voitaisiin varmasti korvata ja laittaa tällä tavalla osa ulkopuolisille maksettavista korvauksista melko suoraan junnujen kausimaksujen kurissapysymiseen.
   
 4. Jambo78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoon Blues, HaKi
  Lainaus:
  Kova on hinku saada porukkaa tv peliin jottei totuus tulisi katsojamääristä julki. Onhan se nolon näköistä pelata lähes tyhjälle hallille.
   
 5. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  Lainaus:
  Aika pelottavan kuuloinen tapa luoda yhteisöllisyyttä... mutta toisaalta ei yllätä.
   
 6. björn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo United
  Subway on näköjään lopettanut toimintansa areenalla, harmi. Sibyllan pisteestä saatava kana-avokado-wrap on varsin toimiva, jos haluaa jotain suhteellisen terveellistä syödä.
   
 7. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  Urheilupuistoon 6 000 katsojan stadion ja monitoimihalli | Länsiväylä

  Olisikohan tämä lähinnä sopiva ketju tälle oikeasti mielenkiintoiselle linkille. Eli urheilupuiston alueen osayleiskaavan muutos on nytkähtänyt eteenpäin.

  Mielenkiintoisin kokonaisuuden kannalta on kuitenkin vielä epäselvää - kuka toteuttaa ja mitkä osat, jos tämä kokonaisuus etenee.
   
 8. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Ja ennenkaikkea, kuka maksaa ja kuka operoi? Toi pytinki tulee nimittäin tekemään todella messevät tappiot, ihan kuin tuo tornihotelli siinä vieressä. Veikkaankin, että tämä kaava ei tule toteutumaan lähellekään samanlaisena in real life.
   
 9. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  Lainaus:
  Eiköhän noissa ole erilliset operoijat suunnilleen jokaisessa. Enkä ainakaan vielä tyrmäisi näitä ideoita, kun tarkempia tietoja ei ole.

  Tuo jalkapallostadion on käsittääkseni ollut Esportin visio jo pitkään. Oikealla tavalla toteutettuna voisi oikeasti olla ihan riittävän kannattava. Kunhan ei rakenneta liian hienoa ja ylläpitokustannuksiltaan kallista kompleksia. Espoo ja Honka joka tapauksessa tarvitsee riittävät olosuhteet pääsarjatason jalkapalloilulle, sellaisen rakentaminen ja ylläpito ei kuitenkaan ole niin kallista kuin sisähallin.

  Enemmän tuo muutaman tuhannen kapasiteetin uuden sisähallin rakentaminen yhdistettynä vanhan palloiluhallin peruskunnostamiseen ihmetyttää. Luulisi noiden kahden ylläpidon olevan kohtuullisen rankkaa rinnakkain, kun palvelisivat aivan samaa tarkoitusta urheilun näkökulmasta.
   
 10. Blöö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
  Onko lipunmyynti rikki? Ticketmasterin sivu vain päivittää päivittämästä päästyään. Ei tämmöinen asia voi olla perseellään, eihän?
   
  Viimeksi muokattu: 15.02.2017 klo 14.24
 11. Kiekoton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Tapahtumasta riippumatta ticketmasterin sivut välillä eivät kirveelläkään toimi joka selaimella. Yleensä toista selainta käyttämällä onnistuu.
   
 12. Blöö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
  @Kiekoton Mä yritin Firefoxilla, Chromella ja Explorerilla. Ei onnistunut. Vika on Adoben Flashissa, joka muutenkin on kaatuileva paska. Päivitin sen (Win 10 ei muka tarvitse erikseen ladata), mutta mikään ei muuttunut. Boottasin koneen ja yritin, ei tulosta. Latasin ja boottasin, vitut. Lopuksi ostin tabletilla (android) paksuin sormin. Hermot meni jo ennen peliä...
   
 13. msg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sopimustekninen verovelka
  Nyt kun EU näyttää osoittautuvan yhden kauden ihmeeksi, niin onkohan halli kohta myynnissä? Mahtaisiko sopia Esport-perheeseen? Nimeksi sopisi vaikkapa Esport Garden.
   
 14. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo United
  Lainaus:
  Toivottavasti ei kuitenkaan sinne jos EU nyt kaatuu, mihin en kuitenkaan usko. Esportin ympärillä on sen historian aikana ollut sellaisia suhmurointeja, että oksat pois. Suht läheltä seurasin sen kuplahallin rakentamista ja siinä tehtiin kaikki sillä periaatteella, että on helpompi saada anteeksi kuin lupa. Alkuperäisessä rakennusluvassa se ei edes ollut kuplahalli. Sellainen kuitenkin rakkennettiin ja sitten alettiin hakea muutosta rakennuslupaan kun halli oli jo pystyssä. Sitä lupaa ei herunut paloturvallisuussyistä, jonka jälkeen kupla pinnoitettiin sisäpuolelta palosuojalevyjä liimamaamalla ja nehän tuli sitten myöhemmin sieltä alas kun tollanen kupla jonkinverran elää tuulessa. Lisäksi epäselvyyksiä on ollut mm. väestönsuojissa. Silloin projektia vetänyt rakennusmestari oli aivan kypsänä Ainedtiniin, jonka mieli muuttui koko ajan ja etenkin kaikesta turvallisuuteen liittyvästä olisi pitänyt tinkiä.

  En usko, että Jussi saa hallia myytyä vaikka haluaisikin. Se on huono business ja varsinkin ilman liigatason joukkuetta todella vaikea yhtälö. Aitioiden omistajatkaan ei kovin innoissaan maksa vastikkeita kun aitiolle ei ole juuri käyttöä.

  Jos EU tosta nyt kuopataan, niin halliin tarvitaan joku vakikäyttäjä. Ja jos Espooseen perustetaan uusi jääkiekkojoukkue, joka nousee jollain aikavälillä Liigaan (tai edes Mestikseen), niin tilanne on se, että joukkue tarvitsee hallia ja Espoossa on vain yksi kelvollinen. Toisaalta halli tarvitsee käyttäjää. ja se uusi seura on käytännössä ainoa vaihtoehto, joten neuvotteluasetelmat on aika tasoissa. Mun mielestä tilanne on silloin uuden kiekkojoukkueen tilanne on silloin parempi kuin mitä JE:llä oli kun ne perivät Blues Hockey Oy:n vanhoja sopimuksia ja niiden velvoitteita. Lisäksi Jussilla oli tietääkseni silloin myös muita ostajakandidaatteja, joten jonkinlaista kilpailua oli.
   
 15. DanC Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, Bleg, ACM
  Lainaus:
  Toivottavasti Esport pysyy kaukana Metro Areenasta ja keskittyy omiin lajeihinsa sekä futisstadioniin. Metro Areena on enemmän kuin ehostusta vaativa rahareikä.
   
 16. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  Olisiko mitenkään järjetön yhtälö se, että Metro Areenasta tekisi oikeasti ihan jotain muuta kuin jääurheiluareenan - ja rakennuttaisi ihan "puhtaan" 5-6k vetävän jäähallin erikseen? Kun tuo metro nyt alkaa kulkea, areenasta voisi saada oikeasti jonkinlaisen tapahtumakeskuksen, johon voisi saada kuitenkin yleisötapahtumia. Ylläpitokuluista käsittääkseni yllättävän iso osa on tuota jään ylläpitoa, kun areena itsessään ei ole jäähalliksi mitenkään ideaali (niin korkea, että sisäilma on turhan lämmin jäädytykselle), joten tuon jäädytyslaitteiston poiskytkemisen jälkeen tapahtumavuokratkin voisi saada aika kohtuullisiksi...

  Ihan vaan heitto, ei perustu muuhun kuin omaan "mutuun".
   
 17. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Jos (ja kun) Jussi lakkaa haaskaamasta rahojaan jääkiekkojoukkueen kulujen kuittaamiseen (kun ketään muutakaan ei kiinnosta) niin mahdollisesti tyhjästä polkaistava uusi joukkue joutaa kyllä pelailemaan III ja II divaripelinsä Matinkylässä tai vaikka Kirkkonummella. Ne katsojaluvut kun lasketaan mieluummin kymmenissä tai sadoissa kuin tuhansissa ja tällöin Jussin the Areena on ihan liian iso mesta. Tokihan siitä voisi remontoida jonkun Logomon tai T:reen Tullikamarin kaltaisen konsertti-mestan.
   
 18. Blöö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Ellei Salonoja jollain yllättävällä kevätjuhlaliikkeellä seivaa nykyistä katastrofia, en minä ainakaan enää siihen halliin astu. Syököön paskaa, tuo tatuoitu apina vailla aivoja.
   
 19. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Jos joku ei sitä huomannut niin Jatkoajan toimitus on tehnyt tosta Espoon sähkökatkosta uutisen. Otetaanpa siitä pieni Lainaus:
  Vaikka Salonoja ei haluaisi yksinään upottaa rahoja Espoon edustusjääkiekkoon niin kyllä hallin omistajan tommosesta sähkölaskun maksamisesta pitäisi nyt huolehtia. Kuten tostakin uutisesta on luettavissa niin tommoset sähköt nyt on aika tärkee juttu kiinteistön ylläpitämisessä. Ei tollasta sähköjen katkasemista tehdä köykäsin perustein eikä varmasti ole tullu hallin toimarille/omistajalle puskista. Kyllä tässä nyt herää kysymys että onko Salonoja nykyään köyhä vai tyhmä kuin saapas jos jättää nyt hallin sähkölaskun maksamatta. Oikeasti en keksi muita vaihtoehtoja. Sähkölasku kun ei ole sellainen BJR:n kanssa solmittu yhteistyösopimus jossa vois olla jotain tulkinnan varaa.

  Mutta kannataskohan ton Salonojan myydä toi halli pois jos sillä ei ole varaa edes sähköjä pitää päällä? Kyllä se siitä varmaan muutaman miljoonan sais ja samalla vois unohtaa koko urheilubisneksen. Oikeasti tällaisten uutisten jälkeen tuskinpa löytyy hirveesti luotta siihen että Salonoja olisi oikea mies johtamaan sitä Tapiolan Urheilupuiston potkupallostadion hanketta.

  Tavallaan vetää hiljaseksi miten huonoon jamaan toi hallikin on nyt menny. Mutta sitten tulee mieleen mm. tää Ilta-Sanomien juttu jossa Salonoja toteaa: "Yhtiöideni omistama halli ei todellakaan kaadu siihen, pelaako Blues hallissa vai ei, Salonoja linjasi. Kaupungin johdon kannattaisi ensin kysyä asiantuntijoilta neuvoa, ennen kuin joku sen johtajista alkaa laukoa turhuuksia. Kaupungin on turha haaveilla, että halli olisi kaatumassa tai jäämässä tyhjilleen." Taisipa kuitenkin lopulta olla ne oikessa jotka sanoi että toi halli ei pärjää ilman Bluesia/liigakiekkoa.
   
 20. Jan Koller Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät ♠
  No, toisaalta ei hallissa taida mitään heinäkuussa tapahtua ja säät on "parhaimmat", ettei tuossa toivottavasti suurta vahinkoa pääse tapahtumaan. Mutta kyllä alkaa olla paskamaku Salonojan touhuista. Älä nyt hyvä mies tuhoa koko kiekkokulttuuria Espoossa, vaikka sinuakin varmasti on päähän potkittu.
   
 21. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aggregaatti Metro-Areenan pihalla
  Oikea ketjunnosto. Nimittäin kyllähän Espoossa koko kysymys siitä voidaanko täällä harjoittaa kannattavaa, tai no...edes jotenkuten taloudellisesti kitkuttelevaa jääkiekkoilua kiteytyy tuohon halliin. Ja niin kauan kuin Espoossa tuo halli on JS:n omistuksessa on aivan turha haaveilla mistään "Blegin uudesta tulemisesta" tai muusta kannattajaystävällisemmältä pohjalta lähtevästä toiminnasta. Metron tulo ja kaikenlaisten isojen tapahtumien keskittyminen pk-seudulle toki antaisi tuolle hallille paljon mahdollisuuksia jos se olisi osaavissa käsissä. Pahoin vaan pelkään että JOS Salonoja sen haluaisi ja saisi myytyä niin uudet omistajat olisivat jotain rybyoligarkkeja, kuten itänaapurissa.
   
 22. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Kyllähän tämä sähkölaskujen maksamattomuus vain puhuu sen puolesta, että Jussi Salonoja on sen tason puupää ettei pahemmasta väliä. Onko se pelkkää tyhmyyttä, muiden aliarviointia vai jotain muuta, jäänee nähtäväksi.

  Ei oo kyllä Salonojalla nyt kovin vakuuttavat näytöt.
   
 23. -OO- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Nuo EU:n maksurästit menisi vielä jotenkin siihen piikkiin että Salonoja pelaa jotain peliä jossa yritetään kiristää liigapaikkaa, mutta tämä halli-case pistää kyllä ihan ymmälleen että mistä tässä oikeasti on nyt kyse? Onko JS:n rahatilanne sittenkään niin hyvä kuin on annettu ymmärtää vai mistä tässä on kyse? Tuo hallin sähkölaskujen maksamatta jättäminen ja hallin pistäminen kylmäksi on minusta jo monta astetta vakavampi juttu kuin nuo jääkiekkojoukkueen maksamattomat laskut. Minulla on sellainen käsitys että sähköyhtiö ei tuollaisen asiakkaan/kiinteistön kohdalla ihan kevyin perustein tuollaiseen ratkaisuun päädy vaan sen piikin pitää olla jo oikeasti iso. Ja heillekin on varmasti täytynyt tulka sellainen kuva että mitään muutosta toimintaan ei ole luvassa kun ovat tuohon päätökseen tulleet. On tämä koko tapaus EU kyllä aika käsityämätön juttu, ja kiinnostaisi tietää mitä kaikkea tuolla taustalla on.
   
 24. HMenthal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Paljonkohan tuollaisen pömpelin sähkölasku on kuukaudessa? Ja jos sähköjen katkaisun takana on useamman kuukauden rästit, niin eiköhän tuossakin ole jokunen tonni rästissä. Ja takuumaksu uudelleen kytkemisestä... Morjes.

  Salonojalta tulee kyllä hyvää tekstiä näppikseltä ja suusta. Hyvin yrittää vakuutella, että töitä tulevaisuuden eteen tehdään selkä hiestä märkänä. Todellisuus näyttää hiukan toiselta. Kaikessa säästetään olikin Carunan päätös jne.

  Yhdellä kertaa Jussi voikin seuraavaksi ilmoittaa, että EU:ta ei enää ole ja hallin annetaan mädäntyä pystyyn. Hyvinhän se meni. Jussin kannattaisi siirtyä politiikkaan, aineksia on.
   
  Viimeksi muokattu: 09.07.2017 klo 10.09
 25. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aggregaatti Metro-Areenan pihalla
  Lainaus:
  Eihän noissa puheissa Espoossa ole mitään uutta. "Kassavirta paranee tulevina kuukausina. Hoidamme kyllä kaikki velvoitteemme", "Pelaajien lähtö seurasta loppui tähän päivään" jne.

  On tämä kiekkotouhu Espoossa vaan yhtä farssia toisensa perään. Onneksi olen ajat sitten lakannut suhtautumasta tähän vakavasti. On niin paljon helpompaa kun voi ottaa vain humorilla.