Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Espoo Metro Areena

Viestiketju osiossa 'Espoo United' , aloittajana Pavlovin Koira, 07.10.2015 klo 10.15.

 1. John Copter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nöyrästi ylimielinen rikollislauma, #9
  Lainaus:
  Nordiksen vai jaffalan? Oli kumpi tahansa niin en koskaan ottaisi tuolla alalla halvinta tarjousta, toimijoita on todella paljon suomessa ja tehtaita kiinassa vielä enemmän.
  Eräskin espoossa toimiva yhden miehen firma joka näitä hommia tekee ja koittaa toimia jääkiekon parissa eritoten, on tunnettu alalla siitä että takuu loppuu välittömästi kun rahat on tilillä ja mutkia pistetään suoriksi jos mahdollista.
   
 2. Tonnikala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo / Espoo Blues (liiga), Espoo United
  Pakko mainita vielä että sähköidet (ledi) jumbo, lamput ja ledi mainostaulut mahdollistavat erillisen mainosmyynnin koris ja lätkä matseihin sekä mahdollisesti vaihtuvat väri teemat esim bluesin sininen ja hongalla vihreä. Eli siis tämänkin takia hyvä sijoitus jos ajattelee ottelutapahtumaa.
   
 3. K.Nuget Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo, Kiekko-Espoo, Blegi United
  Nyt on ilmeisesti uudet led-valot asennettu, joten kentälle pitäisi nähdä. Joku hallilla ollut voinee tämän vahvistaa?
   
 4. DanC Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, Bleg, ACM
  Lainaus:
  Ainakin twitter-kommentoinnin perusteella hallissa oli eilen torstaina valoisampaa kuin aikoihin. Oliko kyse sitten vieraskoreudesta, kalliimmista lipuista kun enemmän varaa maksaa sähköstä vai siitä, että lamppuja on viimein viilattu paremmiksi. Veikkaan viimeistä vaihtoehtoa.
   
 5. Tonnikala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo / Espoo Blues (liiga), Espoo United
  Lainaus:
  Tuo kuva espoounin nettisivuilla missä julkistettiin jonkun tryoutpelaajan sopimus oli todella valoisan näköinen. Hämmästyin itse, mutta ajattelin että olivat käyttäneet jotain filtteriä. Jos valot on asennettu niin hyvä homma. Tänään sen näkee.
   
 6. Jambo78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoon Blues, HaKi
  Valavuoren Ig päivityksen kommenteissa oli puhe uusista ledeistä katossa. Muutamissa Ig päivityksistä näkyi myös tuo surkea "jumbo" jossa oli vielä Bluesin logokin, tuskin ovat edes laskeneet kesän aikana tuota alas kun ei lamppujakaan ollu vaihdettu. Mutta tässä on ollut niin kiire uuden joukkueen kasaamisessa ettei kaikkea ole keretty hoitaa.
   
 7. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Jumbossa olleet Bluesin logot oli nyt poistettu, ainakin niistä osista, mitkä näkyivät minulle eilen. Eli kyllä se varmaan on alhaalla käynyt. Yhteen asiaan kiinnitin myös huomiota, eli hallihenkilökunta näytti ihan vieraalta. Onkohan vanha jengi laitettu kilometritehtaalle vai oliko narripelissä vain kesätyöläisiä paikalla?
   
 8. DanC Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, Bleg, ACM
  Lainaus:
  Ainakin Amur-matsissa oli muutamia tuttuja Barona-naamoja tutuilla paikoilla.
   
 9. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Jes, eli ehkä eivät vain osuneet silmään ja istuin toki normaalista poikkeavassa katsomossa. Kaukalossa häärineet kenttämestarit (vai mikä nimike mahtaakaan olla oikea) olivat ainakin ihan vieraita.
   
 10. DanC Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, Bleg, ACM
  Valot ovat ainakin hyvät.
   
 11. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Lainaus:
  Tai kirkkaat. Onko ne sitten hyvät, on eri juttu. Kun ne kaartuvat tuolla tavalla niin sieltä tulee aika suoraa valoa suoraan silmiin, joka rasittaa ihan eri tavalla kuin suoraan ylhäältä tuleva valo.
   
 12. oka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekko
  Lainaus:
  Joo ja ääni on 2 desibeliä liian kovalla, jonka vielä vois kestää mutta diskantin säädöt on niin pielessä että pelkästään diskantin takia jään kotiin. Mutta teen kyllä kaikkeni sos mediassa että Espoolainen kiekko saisi mahdollisimman huonon julkikuvan levittämällä negaa.

  Espoolainen kiekko-kulttuuri on selvinny.
  Joka vitun asiasta pitää valittaa ja mikään ei ole hyvä. Toivetila on se että kiekkoa ei pelattaisi Espoossa edes ulkojäillä mikäli Jussi on jotenkin mukana asiassa. On täällä kyllä erikoista sakkia.
  Eikö tuolla naapuri-kaupungin puolella ole asiat niin hyvin että vois siirtyä sinne kannustamaan (=valittamaan) vai olisiko kenties riskinä se ettei löydykkään naristavaa ?
   
 13. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Jussiko ne valot on sinne käynyt ruuvaamassa vai mistä hänet keskusteluun saatiin?

  Fakta on se, että mikä tahansa tila joka valaistaan sivusta tai alhaalta viistosta, muuttuu raskaaksi silmille.
   
 14. Hannutic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Lainaus:
  Vaikka katto ei ilmeiseseti pidä vettä, niin en ole koskaan kuullut yhdekläkään kulman porukan ihmiseltä että hallin huono kunto vaikuttaisi kannattamiseen. En itseasiassa ole kuullut että tästä porikasta kukaan olisi tosissaan näistä asioista avautunut. Metro Areena lienee edelleen Suomen paras halli about 5000 katsojan peliin. Pääsääntöisesti eri ihmiset valittavat joukkueesta ja sitten hallista. Toki nakkisämpylä/olut-palveluiden suhteen yksikään kuluttaja ei liene kovin tyytyväinen. Olisi muuten mielenkiintoista kuulla näkemyksiä niiltä asiakkailta joiden mielestä homma on toiminut OK!
   
  Viimeksi muokattu: 13.08.2016 klo 02.59
 15. Jambo78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoon Blues, HaKi
  Lainaus:
  Kyse ei ole siitä kuka hommaa vetää! Kyse on siitä kuinka hommaa vedetään! Jos sä tulet ulos kertomaan että joukkue tarvitsee toimiakseen vahvaa yhteisöllisyyttä, sun idea tuomitaan heti kättelyssä, lupaat järjestää aikaa keskustella asioista fanien kanssa, järjestät äänestyksen joukkueen nimestä, katoat ja kutsut sitten fanit vain kertoaksesi kuinka jatketaan ilman mitään perusteita, ei mikään paras tapa. Meille kaikille ei pelkästään riitä että Espoossa pelataan lätkää, meille joukkue oli jotain suurempaa kuin pelkkä otteluissa käynti. Kannattajaksi ei vain hypätä, kannattajaksi kasvetaan joukkueen mukana kokien hyvät kuin huonot ajat. Bluesin ympärillä oli ehkä negatiivinen ilmapiiri ja helpoin tapa siitä pois oli tämä nykyinen, mutta 10v. päästä sekin olisi vain osa historiaa. Kärpät on tästä hyvä esimerkki, -94 konkurssi ja mitä he ovat nyt.
   
 16. DanC Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, Bleg, ACM
  Lainaus:
  Totta tuo. Ajattelin asiaa lähinnä tasaisesti valaistun jääalueen kautta.
   
 17. Blöö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
  Pitääkö perustaa "Kuinka päästä eroon rasittavista blues-itkijöistö"- ketju?
   
 18. DanC Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, Bleg, ACM
  Lainaus:
  Ei kukaan estä perustamasta, siitä vaan. Voitte sitten yhdessä itkeä siellä kun kukaan ei tykkää Jussista.
   
 19. Tonnikala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo / Espoo Blues (liiga), Espoo United
  Nyt on kyllä valoisuus sillä tasolla kun olen toivonut jo pitkään. Värit erottuvat niin kentällä kuin katsomossa ja jo tällä pienellä muutoksella on saatu enemmän väriä (sinistä) halliin. Hieno homma.
   
 20. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Koska täällä kaikki luetaan joidenkin toimesta negalasien kautta, niin tarkennetaan nyt vielä: on ihan hienoa, että hallin sammuilevat valot on vihdoin saatu korjattua. Jos peliä katsoo pitkiltä sivuilta, ei mitään ongelmaa ole. Kun peliä katsoo päädystä, joutuu katsomaan koko ajan jonkun verran valoa vasten koska hallin katto kaartuu voimakkaasti ja valot on asetettu sen muotoisesti.

  Koska en ole arkkitehti, en tiedä onko kyseessä paras mahdollinen ratkaisu, mutta sen tiedän, että päädystä katsottaessa tuo rasittaa silmiä.

  Noin yleisesti toivoisin ketjuun ja koko alueelle vähän enemmän toleranssia vastakkaisiin mielipiteisiin. On aika oletettavaa, että tällaisessa tilanteessa osa jengistä suhtautuu kaikkeen äärimmäisen kriittisesti ja osa taas ottaa ilolla vastaan kaiken joka on jotain muuta kuin aiempi. Itse en asetu kumpaankaan joukkoon, ja suhtautuminen koko seuraa kohtaan on täysin tunteeton. Olen erittäin kiinnostunut seurasta ja kaikesta siihen liittyvästä, onhan se jo synnytystavastaan lähtien hyvin erikoinen, mutta minkäännäköistä (ei negatiivista tai positiivista) tunnetta ei ole. Pidätän jatkossakin oikeuden kritisoida kaikkea mitä halun kritisoida ja innostua kaikesta mistä innostun. Jos se ei jonkun agendaan sovi niin se on voivoi, ehkä se itkijöistä itkemisketju on teille hyvä paikka.
   
 21. Blöö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
  @Juhaht Uusi, aurinkoinen asenteesi on pieni yllätys ... Valoista vielä sen verran, että lätkämatseissa kannattaisi osa valoista sammuttaa. Tarkoitan niitä, jotka ovat päädyissä, eivätkä enää edes kentän päällä. Ne ainoastaan häikäisevät katsojia, oletettavasti myös pelaajia.
  Halliin on pakko tulla isompi remontti jossain vaiheessa, ehkä myös valot uusitaan tuolloin? Nykyinen viritys vaikuttaa tilapäiseltä. Lisäksi isot näytöt ovat hinnaltaan romahtaneet, joten uusi mediakuutiokin maksanee enää murto-osan entisestä.

  Nyt olisi Jussilla iskun paikka, kun IFK:n uusi halli on toistaiseksi vain paperilla ja Ilmalan kattila on siirtynyt vihollisen käsiin. Ja metrohan aukeaa huomenna! Eiku...
   
 22. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Ei asenteeni aurinkoinen ole, mutta se mitä on kuullut kulissien takaa antaa uskoa siihen, että siellä oikeasti tapahtuukin jotain - vaikka siitä ulospäin viestiminen on amatöörimäistä.

  Olen ollut alusta asti vain tyytyväinen siitä, että JE Oyn kusetuksen vuodet loppuivat. Yhtälailla Jussin tapa hoitaa eU:n lanseeraus oli kuin jatkumoa tuolla tunareiden viitoittamalle tielle ja se riitti katkaisemaan kamelin selän itselläni, ainakin hetkellisesti. Olin perjantaina katsomassa peliä ja huomasin suhtautuvani täysin välinpitämättömästi joukkueeseen. Ei mulla seuraa kohtaan ole mitään antipatioita, toivon että se löytää yleisönsä ja pystyy toimimaan ammattimaisesti. Ei seura tosin omalla kohdallani eroa esim. HIFKistä, jota on ihan yhtälailla mielenkiintoista seurata vaikkei se mitään tunteita herätäkään (herätti kyllä kun pelasi omaa jengiä vastaan, vaan ei enää). Kyse ei ole enää omasta jutusta vaan pelkästä jääkiekkojoukkueesta muiden joukossa.

  Just totesin perjantaina, että toivon silti eU:n joskus merkkaavankin itselleni sen verran, että sen matseihin viitsii uhrata vapaa-aikaa. Katotaan miten käy.
   
  Viimeksi muokattu: 14.08.2016 klo 15.33
 23. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  En ole käynyt hallilla ihailemassa uutta valodiodivalaistusta enkä himmeää näyttöä, mutta Juhaht:lle ei ehkä pitäisi antaa ihan näin paljoa paskaa tuosta kirjoituksesta.

  Valaistus on ilmeisesti uusittu, mutta hommaa ei ole mietitty loppuun, jos sieltä paistaa suoraan silmiin. Tämä ei mielestäni ole edes ihan pieni asia, mutta pienet(kin) asiat pitäisi tehdä kunnolla. Homma pitäisi miettiä kuntoon ennen toteutusta. Pienten asioiden turaaminen tuo pieniä ongelmia ja isompien isompia. Parin vuosikymmenen turailun jälkeen tämä oltaisiin ehkä voitu oppia. Nythän tiskiin on löyty fyrkkaa, valot on vaihdettu ja yksi ongelma on vaihtunut toiseen. Tämä vain siksi, ettei asioita olla mietitty kunnolla etukäteen. Kuulostaako tutulta?

  Kaiken kaikkiaan, mikäli homma halutaan saada toimimaan, pitää KAIKKI asiat tehdä hyvin. Tämä koskee yhtälailla hallia kuin joukkuettakin.

  P.S. Kirjoituksessani esitän siis toiveen yleisen suoritustason nostamiseen. Tätä varten käytin valoja esimerkkinä.
   
 24. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Lainaus:
  Toisaalta myydäänkö siellä käytävillä valkoisia ja sinisiä lippiksiä EU logolla? Jos kaikilla on logo päässä, niin logon tunnettavuushan nousee nopeasti...
   
 25. Lievers#22 Jäsen

  En tiedä onko tämä oikea ketju kysyä, mutta en löytäny sopivampaakaan paikkaa. Olen kavereiden kanssa menossa Espoo Unitedin ensimmäiseen kotipeliin ja meistä muutama on työttömiä. EU:n nettisivuilla lukee ottelulippujen alennusryhmien suhteen näin: "Alennusryhmät: 5€ (lapset 7-15, eläkeläiset,työttömät,varusmiehet,opiskelijat)". Lippupalvelun sivuilla taas ainut alennusryhmä jonka saa valittua, on tuo lapset. EU:n sivuilla kuitenkin nuo kaikki alennusryhmät on siis esitelty samassa lauseessa, sekä lapset että työttömät jne. Lippupalvelun sivu kuitenkin ehdottaa jotain kolmatta hintaryhmää, "etulippu". Kyseisiä lippuja saa ostettuja vain tiettyihin katsomonosiin ja niistä mainitaan Lippupalvelun sivuilla näin:

  "Tietoa tilaisuudesta 5e etuliput saatavilla katsomoon 207 riveille 2-7 (paikat 101-106)"

  Tuohon "etulippu"-katsomoon ei kuitenkaan saa ostettua tavallisen hintaisia lippuja, joten kai nuo on sitten vain joku asia erikseen? Meinaan, että ei kai nyt voi olla niin, että jos joku haluaa ostaa opiskelija-/eläkeläis-/työttömän lipun, niin joutuisivat istumaan keskenään tuolla omassa katsomonosassaan ja "tavalliset" aikuiset muualla. Kun tosiaan tuonne muihin katsomonosiin saa ostettua vain noita "normaali"- ja "lapset 7-15v"-lippuja.

  Eli jos haluaa työttömän lipun, niin voiko sen ostaa tuonne muihin katsomoihin lastenlipun nimellä, vai pitääkö sen olla tuollainen etulippu? Liput kuitenkin ovat keskenään saman hintaisia. Kysyisin asiaa Espoo Unitedin some-kanavilla, mutta ensisilmäyksen perusteella vastaavat aika huonosti esitettyihin kysymyksiin. Liekö heillä itselläkään tosin asiasta tietoa, melko sekavalta vaikuttaa mielestäni. Onko kellään täällä parempaa tietoa?