Esitykset ja suoritukset kaudella 2021–2022

  • 306 490
  • 3 932

McFäde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Nurmisen Pasi
Vastassa Liigan heikoin vierasjoukkue joka ei ole pelannut kahteen viikkoon ja tälläinen esitys saadaan aikaan. En kyllä ihmettele yhtään että yleisö ei löydä paikalle kun tarjolla on tälläistä "kiekkoviihdettä".
Juurinäin. Yleisö pitää loppu viimein ansaita. Ei ole kenenkään velvollisuus hallille raahautua. Paitsi heidän kelle siitä maksetaan. Ketään ei rahalla tonne enää kannata hankkia. Se on täysin järjen köyhyyttä
 

Ja_maali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelsut
Vitutuksen hieman jo laannuttua voi vähän kirjoittaa jos tämä edes vähän helpottaisi omaa oloa.

Nyt on tullut uutta ukkoa niin paljon sisään että ketjujen peli hakee vielä uomiaan. Vähän kuin kausi olisi alkanut kokonaan alusta. Harmi että näin myöhään sillä tässä vaiheessa kautta pelin pitäisi tietysti olla jo lähellä valmista.

Tshekit tuli eilen suomeen? Smejkal oli siitä huolimatta hyvä ja toi ryhtiä tekemiseen. Bartosak on edelleen kunnossa ja siltä osin ei hätää.

Latvian pakki näyttää hyvältä vaikka vielä vähän varovasti pelaa ja katselee mitä Eronen tekee. Eronen on siinä sille hyvä kaveri ja kommunikointi toimii.

Kousa on mielestäni parantanut kokoajan ja Jepen tultua takaisin on tullut sellaista vanhaa tuttua pilkettä silmäkulmaan. Jepelläkin on vielä vähän hakemista mikä johtuu minusta täysin siitä ettei ole pelejä alla.

Mutta mikä on joukkueen pelitaktiikka? Itselle ei ole käynyt selväksi oikein missään vaiheessa mitään ideaa tuossa pelissä. Monia voittoja tuli alkukaudesta yksilöiden huikeilla suorituksilla ja loistavalla maalivahti pelillä. Luotetaanko vain siihen että painetaan satalasissa ja ykkösketju tekee sitten taikatempun?

Monta tilannetta on mennyt niin että kiekollinen pelaaja ei löydä ketään kelle syöttää. Sitten loppuu aika kun vastustaja tulee päälle niin kiekko heitetään nopeasti vain jonnekin eteenpäin ja sinne mennään perään mutta vastustaja on jo kiekossa ja sitten hetki rimpuillaan ja yleensä hävitään se kaksintaistelu. Smejkal on melkeinpä ainoa kuka noita kulmakamppailuja hoitaa omille ja tekee itselleen tilaa ja aikaa sen verran katsoa missä on oma vapaa pelaaja.

Tuntuu vain että onko hyökkäyspäähän pakko koohottaa niin kovaa vauhtia kun ei siinä pää ja kädet pysy mukana?

Elikkä:
-pelinrytmitys kuntoon
-pelataan edes muutama peli samoilla ketjukoostumuksilla
-kiekottomat pelaajat hakemaan vapaita paikkoja joihin kiekollinen voi syöttää
-laukauksia paljon lisää! Ei se tarvitse olla kovin lämäri kunhan vain saadaan kiekkoa maalille
-jokaisen hyökkäyksen tavoite pitää olla maalintekeminen

noh, ehkä tämä tästä taas...
 

Veath_86

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Jos meinataan sääleissä pelata ni ollaan nyt veitsi kurkulla, pakkovoitto pelejä tästä eteenpäin. Tästä tappiosta toipuminen ei ole niin nopeaa kun oli parhaat kentällä ja silti kaikki on niin helvetin vaikeaa.
 

Jägen_pelsut

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Häh? Päästi vain yhden ja oli todella jämäkkä aloitus. Kyllä meidän ongelmat on muualla kuin Barton maalilla olossa. Jotenkin tuntuu siltä, että kun on 10 minuuttia jäljellä, niin aletaan jo varmistelemaan. Mitään kiimaa ei ole ja punttituloksissa jäädään se 30 kiloa järjestään kaverin enkoista. Tuu nyt Niemelä selittään mistä tää mättää?
Voitettiinko me rankkarit vai hävittiinkö? Barto ei myöskään torjunut nollia kolmella yrittämällä niin kuin virkaveli. Eli Bartosta ei ollut apua rankkareihin. Pelit hävitään sen takia ettei osta tehdä maaleja, ihan sama kuka sielä maalin suussa seisoo, yhdellä tehdyllä maalilla ei voita kaudessa kuin yleensä 10 ottelua. Tuo varmistelu oli niin totta, ei haluta edes pelata varsinaisen peliajan voitosta vaan kytätään peli loppuun.
 

SSAA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Petu Matikainen osais varmaan alle viiden minsan teams palaverissa pumpata tohon jengiin enemmän työntöä, kuin nykyinen valmennusjohto koko kauden aikana. Uskomatonta miten kaiken ton mainostamisen ja hypetyksen jälkeen esitys on tasoa syyskuinen harjoitusottelu. Otteet myös näyttivät siltä noin pelillisestikin.

Jantunen sitä aina osas painottaa, että siellä ollaan kuitenkin lopulta esiintymässä yleisölle. Nyt ei oltu esiintymässä eikä voittamassa.
 

egar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, AC Milan, FC Lahti
Oho! Ne näköjään seuraa jatkoaikaa. Tukiainen laitettu vihdoin ykkösylivoimaan.
Kyselin tästä ja kuulemma joku valmennuksesta ainakin lukee myös tätä keskustelupalstaa, muttei kaiketi tämä ylivoimavelho, kun ei aiemmin ole tätä tehnyt.

Muuten tästä Sport -pelistä huomioita.
Katsonkohan mä jotenkin eri tavalla peliä, mun mielestä Pelicans oli tänään hyvä, jos ei laske maaleja. Hallittiin peliä, paikkoja oli, kaikki painoi duunia jne, mutta näkee miten pelaajat puristaa mailaa. Smejkal toi hyvää virnettä peliin ja hallitsi fysiikallaan, jotenkin Smejkal - Saarinen parista hyvä fiilis.

Mä en pistäisi tsekkejä samaan ylivoimaan, mun mielestä Jasek ja Kangasniemi on kentällisissä ne joiden kautta ylivoimaa pelataan ja siksi on parempi että ne on eri ylivoimissa. En ihan ymmärrä miksi palattaisi siihen kaikki munat samassa korissa -juttuun, jota on hinkattu jo kauan eikä se helvetti ole toiminut, muuten kun Iikan tykitykset yläkulmiin, mutta ylivoimapelillisesti on ollut surkeaa.

Olen samaa mieltä siitä ettei joka peliin liikaa saisi muuttaa 5vs5 pelissä ketjuja, nyt esim Smejkal - Vilén - Saarinen oli hyvä, siellähän oli pienestä kiinni ettei Vilén syöttänyt takatolpille tyhjiin jne. Sama tilanne ykkösen kanssa, Tukiainen sopii ahkerana ja ratkaisuhalukkaana pelaajana siihen, tänään ei ollut ihan sen päivä vaan, mutta kiva että on nyt ylivoimassa.
Nikkasen rooli ylivoimassa mietityttää. Mitä helvettiä se on koko kaudella saanut ylivoimassa aikaan? Alkukaudesta meni maskiin usein ja Eronen laukoi tai toimitti maalille, mutta nyt kun kukaan ei oikein lauo..

En oikein ymmärrä noita viivelähtöjä niissä tilanteissa joissa olisi myös vaihtoehtona lähteä nopeasti ylös kun vastustaja ei ole ryhmittynyt. Kuten aiemmin sanoin, viivelähdössä kun otetaan peli haltuun, myös vastustaja ottaa ryhmänsä kasaan. Silloin meidän taktiikan ja taidon pitää voittaa vastustajan vastaava, mikä on nyky-Liigassa todella vaikeaa. Ymmärrän tämän pelin silloin kun johdetaan parilla maalilla ja halutaan pitää kiekkoa enemmän kuin vastustaja, jonka on pakko painaa päälle, mutten silloin jos peli on 1-0 tai 1-1 tms ja olisi mahdollisuus lähteä nopeasti, mutta silloin oma ryhmittymä venyisi, nyt niistä käännytään takaisinpäin ja otetaan hidas lähtö.
Siihen pitää tulla muutos!

Meillä on myös uskomattoman paljon huonoa tuuria, tai sanotaanko että meillä ei käy missään tilanteessa tuurikaan. Nytkin oli monta paikkaa mistä paremmalla tuurilla olisi kiekko mennyt niin että olisi edessä ollut jo tyhjä maali ja varma maali, mutta kun ei niin ei.

Se pitää sanoa että tämä Cukste on hyvä jääkiekkoilija. Tykkään tosin paljon sen pelistä, vaikkei olekaan sellainen fyysinen pelote mitä ehkä enemmän odotettiin, mutta sen syötöt ei jää taakse, valitsee useimmiten oikean ratkaisun oikeastaan tilanteessa kuin tilanteessa jne.
Rajaniemi taas näyttää koko ajan siltä että se tähtää syötöt kohti oman pelaajan kroppaa, eikä mailaa, silloin se näyttää juuri tuolta kuin nyt, eli että pelaajat joutuvat hakemaan sen syöttöjä, tai pysähtymään ja kaartamaan taaksepäin tms. Tänään tarkkailin ihan asiaa ja sillä ei ollut kai ainuttakaan peliä edistävää syöttöä, sen syötön jälkeen aina käännyttiin joko omiin, tai ainakin pelin flow pysähtyi täysin.

Näkee että jätkät puristavat mailaa, mutta kun on kymmenestä viime pelistä jääty vain kahdessa kokonaan ilman pisteitä ja näistä kahdeksasta pelistä joista ollaan otettu pisteitä, niissä on päästetty omiin vain 12 pelitilannemaalia. Kuten täällä on sanottu, niin jos ylivoima olisi ollut edes siedettävällä tai hyvällä tasolla, oltaisi näistä kahdeksasta pelistä kaiken järjen mukaan voitettu suurin osa.
Siksi en ihan siedä sitä että täällä peräänkuulutetaan sitoutuneisuutta ja sanotaan että on munatonta peliä ja vaikka mitä, hei kyllä siellä pelataan aika hyvin tuo omapää ja ollaan sitoutuneita ja uhrataan itseään, ei nuo tappiot siitä johdu etteikö siellä oltaisi sitoutuneita tai taisteltaisi.
Mä haluan uskoa että kun siellä saatiin nyt miltei kaikki mukaan ja nää kuviot alkavat löytyä, pelit alkavatkin kääntyä meille. I want to believe.

Nyt tuli taas niin pitkä analyysi että varmaan ei monikaan jaksa edes lukea. Sori.
 

Wenzel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelikanat
Eiköhän siellä ensi viikolla käy joku "pumppaamassa työntöä". Haluja on kuulemma ollut jo aiemminkin, mutta vielä tähän saakka on onnistunut pysymään poissa. Liekö tämä lauantai-illan lampailu oli se ns. viimeinen pisara, ja pojat pääsevät KHL-tyyliin kuuntelemaan omistajan palautetta. Aika näyttää.
 

SSAA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kiukuttelu, huutaminen ja paskan palautteen antaminen jälkikäteen on täysin toinen asia kuin jengin valmistaminen henkisesti tärkeään peliin ja kotiyleisön eteen. Alan olla pikkuhiljaa sen kannalla, että nyt jo mieluummin överit kuin vajarit. Tulisi edes sitä viihdettä sitten.
 

McFäde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Nurmisen Pasi
Kyllä tässä aika paljon saa peli kehittyä että hallille lähtisi peliä katsomaan. Asikkalan hokiliigassakin näkee laadukkaampaa syöttelyä kuin mitä meidän pelikaanit on pitkään esittäneet. Sieppaa niin vietävästi

Harmittaa avata palstaneitsyys tämmöisellä vuodatuksella
Tervetuola palstalle veli johtava
 

Lemiöö66

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelikanat, änärin Pingviinit ja kaikki lätkä...
Petu Matikainen osais varmaan alle viiden minsan teams palaverissa pumpata tohon jengiin enemmän työntöä, kuin nykyinen valmennusjohto koko kauden aikana. Uskomatonta miten kaiken ton mainostamisen ja hypetyksen jälkeen esitys on tasoa syyskuinen harjoitusottelu. Otteet myös näyttivät siltä noin pelillisestikin.

Jantunen sitä aina osas painottaa, että siellä ollaan kuitenkin lopulta esiintymässä yleisölle. Nyt ei oltu esiintymässä eikä voittamassa.
Katoin alkupalaksi Ipa - Jurrit pelin.
Valitettavasti jouduin kiroamaan ittekseni kun pääruoaksi Pelsut - Sport. Eka oli suurta viihdettä ja tunnetta täynnä kuten kuuluukin. Hetkittäin jopa läikkyi yli mutta kuuluu asiaan. Tykkäsin kovasti. Jälkimmäinen - odotus arvot kovat mutta jäi puulaaki tason läpsyttelyksi ja puuhasteluksi. Nyt prkl ryminää boxiin. OJ jota hieman varovasti kyseenalaistin on onnistunut hyvin. Ja mikä parasta tämä lause. "Ei kiinnosta vuosien projektit vaan mitä tänään tehdään..." Vaikka kuinka kasvetaan joka päivä niin se ei riitä - pitää elää tässä ja nyt !!!
 

Dr_Faustus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Cucste ollut kyllä erilainen mitä odotti. Ei niinkään tuonut fyysisyyttä vaan kiekkovarmaa tekemistä. Omassa päässä rauhoittavan oloinen. Jeppe näyttää ihan entiseltään. Tunnistaa olemuksesta ja liikkestä samantien kentältä. Vielä tutkaparit löytymättä. Smejkal paljon paremmalla ilmeelle liikkeellä kuin ennen lähtöä. Nyt poljettiin niska kyyryssä puolustamaankin. Jasekilla sama kävi kun kerran penkitettiin, niin meni surffilauta varastoon kesää odottamaan. Lambertin tekeminen tulonsa jälkeen näyttänyt peli peliltä paremmalta. Tuli oikein fiilis että tuosta saadaan johtohahmoa hyökkäyssuuntaan. Tänään sitten oli huonompi peli. Jotenkin yksintekemiseksi meni hyökkääminen. Oliko muu ketju unessa vai menikö sitten liian koohottamalla. Eronen alkaa osoittaa hieman merkkejä siitä alkukauden olemuksestaan. Toivottavasti osuisi laukaus kohta kohdilleen. Tuohon remmiin kun vielä saadaan Tyrsky ja ehkä Jalvanti takaisin ja ehkä huhuttu Cerveny, niin on kyllä sitten aika hurja nippu kasassa. Keski-ikäkin sitten noussut reilusti siitä mitä se alimmillaan ollut kun pelaava joukkue täynnä omia junnuja.
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Pari tilastofaktaa:

- Pelicans on laukonut liigasta vähiten.
- Pelicansia vastaan on lauottu eniten.
- Pelicans joutuu ottamaan eniten puolustuspään aloituksia.

Tämä tuskin on mikään taktinen neronleimaus tai tavoite, niin voisiko valmennus pikkuhiljaa kaivaa pallit pöydälle ja lopettaa tämän vitun pylllistelyn?
 

Hili72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk, k-Vantaa, Päijät-Hämeen jengit
Brädi on aina ollut yksinmenijä, ei joukkuepelaaja. Luistelu ja kiekolliset taidot hyviä, mutta ei näe ympärilleen, siksi ne harvat syötöt mitä syöttää usein hasardi syöttöjä. Näyttää todella hyvältä kun kiitää vauhdilla, mutta todellisuus iskee vastaan, ei miesten peleissä yksin voi pelata, pelata vain itselleen. U20 MM kehuttiin, hyvin pelasi, mutta miettikö kukaan millaiset oli vastustajat. Kun poika tajuaisi, että kyseessä on joukkuelaji niin pisteitä alkaisi tulla. Tässäkin luulisi valmennuksen ohjeistavan.
Joukkueessa on taitoa,mutta myös paljon samanlaisia päästä päähän höyryäviä pelaajia, jotka eivät tulosta tuota.
 

Jahva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Brädi on aina ollut yksinmenijä, ei joukkuepelaaja. Luistelu ja kiekolliset taidot hyviä, mutta ei näe ympärilleen, siksi ne harvat syötöt mitä syöttää usein hasardi syöttöjä. Näyttää todella hyvältä kun kiitää vauhdilla, mutta todellisuus iskee vastaan, ei miesten peleissä yksin voi pelata, pelata vain itselleen. U20 MM kehuttiin, hyvin pelasi, mutta miettikö kukaan millaiset oli vastustajat. Kun poika tajuaisi, että kyseessä on joukkuelaji niin pisteitä alkaisi tulla. Tässäkin luulisi valmennuksen ohjeistavan.
Joukkueessa on taitoa,mutta myös paljon samanlaisia päästä päähän höyryäviä pelaajia, jotka eivät tulosta tuota.
Minun mielestä Brad ei niin paljon pelaa itselleen kuin aikaisemmin mutta suurin heikkous on mainitsemasi syötöt kun on aika jakaa kiekkoa. Ihmeellisiä rystylättyjä ja muita vaikeita ratkaisuja jotka yleensä päättyvät kiekon luovuttamiseen vastustajalle. Helpompia ja selkeitä ratkaisuja kaipaisi Bradilta.
 

Karpa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Brädi on aina ollut yksinmenijä, ei joukkuepelaaja. Luistelu ja kiekolliset taidot hyviä, mutta ei näe ympärilleen, siksi ne harvat syötöt mitä syöttää usein hasardi syöttöjä. Näyttää todella hyvältä kun kiitää vauhdilla, mutta todellisuus iskee vastaan, ei miesten peleissä yksin voi pelata, pelata vain itselleen. U20 MM kehuttiin, hyvin pelasi, mutta miettikö kukaan millaiset oli vastustajat. Kun poika tajuaisi, että kyseessä on joukkuelaji niin pisteitä alkaisi tulla. Tässäkin luulisi valmennuksen ohjeistavan.
Joukkueessa on taitoa,mutta myös paljon samanlaisia päästä päähän höyryäviä pelaajia, jotka eivät tulosta tuota.
Lambertin pitäisi saada pelaamiseensa ennen kaikkea malttia ja rauhallisuutta, niin pojasta voitaisiin saada ehkä jonkinlaista hyötyäkin joukkueelle. Nythän siellä koohotetaan laput silmillä ja annetaan hätäinen syöttö minne sattuu, jos syötetään ylipäätään. Kiekottomana Lambert höntyilee itsensä usein paitsioon, minkä vuoksi on myös menetetty lukematon määrä potentiaalisia maalipaikkoja. Lisäksi eri pelilanteiden tunnistaminen on varsin heikolla tasolla. Kiekko on tottakai välillä hyvä tuoda vauhdilla alueelle, mutta se ei suinkaan ole ainoa keino.

Onneksi Saarisen Jeppe on nyt joukkueessa. Juurikaan parempaa tutoria nuorelle lahjakkuudelle on vaikea kuvitella. Toivottavasti tämä mahdollisuus ymmärretään hyödyntää, niin joukkueen kuin Lambertin itsensä kannalta.
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Sieltä tulee kohta HPK:t ja Jukurit vasemmalta ohi. HIFK nyt muuten vaan on tällä hetkellä liigan kovin.
Mulle samoja mitä sä oot vetäny
HPK:n nousu tasoihin tai jopa edelle on kyllä ihan realistinen näkymä. Pikkarainen on saanut joukkueen todella tiiviiksi. Jukureiden osalta en ihan tähän usko, vaikka hyvin juuri nyt pelaavatkin.

Siitä huolimatta Pelicans on kova silloin, kun peli toimii ja kaikki sitoutuvat. Suurin potentiaali näistä mainituista joukkueista on Pelicansilla.
Jaahas, näin sitä tuli mietittyä vielä jokin aika sitten. Paljon on tapahtunut ja Jukurit (ilman mitään projektia) taistelee mitaleista, samoin HPK. Suurimman potentiaalin Pelicans räpiköi tuskaisesti ja tippuu tällä menolla katselemaan playoffeja telkkarista.

On tämä mahalasku ollut ihan käsittämätön.
 

Bobby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Jaahas, näin sitä tuli mietittyä vielä jokin aika sitten. Paljon on tapahtunut ja Jukurit (ilman mitään projektia) taistelee mitaleista, samoin HPK. Suurimman potentiaalin Pelicans räpiköi tuskaisesti ja tippuu tällä menolla katselemaan playoffeja telkkarista.

On tämä mahalasku ollut ihan käsittämätön.

Joo. Ei tuossa mahalaskussa oikein muuta käsittämätöntä ole, kun miten halutonta ja kamppailuissa turpaan tyytyväisesti ottavaa se on ollut.

Kun kyseessä on yksi nimekkäimpiä nippuja tässä seurassa, niin ei tarvi syyttävällä sormella osoitettavaa kovin montaa sekuntia miettiä. Ihan oikeasti. Se on loistanut koko helvetin kauden poissaolollaan. Hauska olisi kuulla niitä selityksiä, että miksi näin on.

En ihmettele, miksi ihmiset ei mene hallille.
 

egar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, AC Milan, FC Lahti
Joo. Ei tuossa mahalaskussa oikein muuta käsittämätöntä ole, kun miten halutonta ja kamppailuissa turpaan tyytyväisesti ottavaa se on ollut.

Onko sun mielestä ollut halutonta ja otettu kamppailuissa tyytyväisenä turpaan kun päästetään maali tai pari per peli varsinaisella peliajalla? Mene sanomaan se Roineelle, Haataselle ja muille jotka kiekkoa siellä syövät samaan aikaan kun me vedetään popcornia ja Pepsiä sohvalla.
Mun mielestä jengi on sitoutunutta ja uhrautuu omassa päässä, hyökkäyspelissä on tietty samaan aikaan parannettavaa, tosin jos ylivoima toimisi edes vähän paremmin, olisi tulokset ollut aikalailla erilaisia, kun omissa olisi kuitenkin soinut melko vähän [muutamaa peliä lukuunottamatta]. Ihan puhdasta kamppailuvoimaahan meiltä selvästi puuttuu, mutta jengihän on kasattu taito edellä, selkesti, mutta se on mun mielestä selkeä pelillinen valinta.

Tällä jengillä olisi todellakin odotusarvona joku 2-3 maalia enemmän per peli, joka olisi raju muutos siihen että puolustus- ja maalivahtipeli on melkein koko kauden toiminut hyvin, paitsi pari peliä, kuten Ässät -peli jossa Larmi imaisi kaksi ja peli oli oikeastaan jo ohi.

Pudotus joulukuultahan on ollut karmea, samalla kun monella muulla peli on parantunut ja kehittynyt, meille tuli loukkaantumisia ja muita poissaoloja ja käyrä lähti ihan väärään suuntaan. Nyt kyllä on valmennuksesta kiinni paljon, mutta kyllä mä kääntyisin myös pelaajiston puoleen, että kokeneet jätkät ottaisivat nyt sitä roolia myös kopissa ja pelien aikana, ettei puristettaisi mailaa niin kovasti.
Ässät ja Jyp olisi pakko voittaa ja niistä olisi saatava hyvät kokemukset ja peliä rullaamaan. Etenkin Ässien heikkoa alivoimaa vastaan olisi hyvä saada onnistumia..
 

Bobby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Onko sun mielestä ollut halutonta ja otettu kamppailuissa tyytyväisenä turpaan kun päästetään maali tai pari per peli varsinaisella peliajalla? Mene sanomaan se Roineelle, Haataselle ja muille jotka kiekkoa siellä syövät samaan aikaan kun me vedetään popcornia ja Pepsiä sohvalla.
Mun mielestä jengi on sitoutunutta ja uhrautuu omassa päässä, hyökkäyspelissä on tietty samaan aikaan parannettavaa, tosin jos ylivoima toimisi edes vähän paremmin, olisi tulokset ollut aikalailla erilaisia, kun omissa olisi kuitenkin soinut melko vähän [muutamaa peliä lukuunottamatta]. Ihan puhdasta kamppailuvoimaahan meiltä selvästi puuttuu, mutta jengihän on kasattu taito edellä, selkesti, mutta se on mun mielestä selkeä pelillinen valinta.

Tällä jengillä olisi todellakin odotusarvona joku 2-3 maalia enemmän per peli, joka olisi raju muutos siihen että puolustus- ja maalivahtipeli on melkein koko kauden toiminut hyvin, paitsi pari peliä, kuten Ässät -peli jossa Larmi imaisi kaksi ja peli oli oikeastaan jo ohi.

Pudotus joulukuultahan on ollut karmea, samalla kun monella muulla peli on parantunut ja kehittynyt, meille tuli loukkaantumisia ja muita poissaoloja ja käyrä lähti ihan väärään suuntaan. Nyt kyllä on valmennuksesta kiinni paljon, mutta kyllä mä kääntyisin myös pelaajiston puoleen, että kokeneet jätkät ottaisivat nyt sitä roolia myös kopissa ja pelien aikana, ettei puristettaisi mailaa niin kovasti.
Ässät ja Jyp olisi pakko voittaa ja niistä olisi saatava hyvät kokemukset ja peliä rullaamaan. Etenkin Ässien heikkoa alivoimaa vastaan olisi hyvä saada onnistumia..

Kyllä. Järjestäen ollaan heikompia kaksinkamppailuissa, ja sanon sen ihan kenelle vaan.
 
Suosikkijoukkue
Pelicans
16-17, 18-19, 20-21 ja nyt 21-22 paperilla olleet sellaiset niput, että pitäisi tosissan tapella mitalipeleihin pääsystä. Viime kaudella ehkä heikoin nippu paperilla näistä neljästä kaudesta, mutta oltiin lähimpänä välieräpaikkaa. Hienoa jälkeä tekee esim Pikkarainen Kerhossa nyt, kun katsoo nimilistaa. En yllättyisi, mikäli ovat välierissä vähintään.
 

egar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, AC Milan, FC Lahti
Kyllä. Järjestäen ollaan heikompia kaksinkamppailuissa, ja sanon sen ihan kenelle vaan.
Kamppailuvoimaa puuttuu, kuten sanoinkin, mutta en mä näe että se oli haluttomuudesta kiinni. Näillä pienikokoisilla taitopelaajilla on tapana hävitä kamppailuja, silloin pitäisi ketjussa olla sitä santapaperia mukana ja roolitukset kunnossa. En mä silti mitenkään näe että olisi halutonta tai että ei yritettäisi taistella ja että otettaisi tyytyväisenä kamppailutappioita.
Haluttomuutta en allekirjoittaisi. Kaksinkamppailutappiot kyllä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös