Epäpuhtaat ja kyseenalaiset taklaukset Pohjois-Amerikan sarjoissa

  • 2 180 139
  • 9 663

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Selkeä ja selkeä. Selkeää olisi ollut tuossakin Savard-keississä sanoa, että Cooken taklaus Savardiin oli likainen. Crosby ei tuominnut itse, vaan toivoi, että liiga ottaa vastuun ja tekee homman pelaajien puolesta. Ja pelaajien tässä täytyy kunnioittaa toisiaan, ei liigan.

No mä en edelleenkään ymmärrä miksi se on Crosbyn tehtävä tuomita joukkuekaverinsa tekoja? Se on ensisijassa liigan tehtävä, ei joukkuekaverien ja vielä vähemmän kapteenien. En muista ainakaan Näslundin toimineen aikoinaan näin case-Bertuzzin kohdalla, enkä myöskään monen muunkaan kapteenin toimineen niin aikojen saatossa. Ovechkinkin muistaakseni aikoinaan puolusteli (ainakin) sitä Campbell-taklausta, eikö? Siinä on kuitenkin liigan toinen johtotähti, joten olisi sieltäkin voinut odottaa selkeää tuomitsemista omalle teolleen ja virheensä myöntämistä? Noissa kun vielä selkeästi kyse sääntöjen vastaisesta toiminnasta, kun taas Cooken toiminta teknisesti ottaen oli sääntöjen mukaista, vaikka nyt muuten selvästi vastustajaa kunnioittamatonta.

Crosbyn kanta tuossa tilanteessa oli juuri niin selkeä kuin joukkuekaverilta voidaan näissä tilanteissa vaatia. Jos siellä sitten jotkut Guerinit ja Ferencet haluavat tuomita nimenomaisesti joukkuekaverinsa teon, niin siitä vaan mutta ei sitä voida Crosbyltä, ja vain ja ainoastaan Crosbyltä odottaa.
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Neljän pelin huili oli kyllä enemmän kuin osasin odottaa, hyvä juttu. Seuraavasta (ja uskokaa vaan että seuraava on tulossa) sitten pari peliä enemmän ja niin edelleen, toivon vaan että rapatessa ei joku oikea jääkiekkoilija loukkaannu.

Cooke on sarjan likaisin pelaaja ja tämän tekojen, (vai vahinkojako ne olivat?) puolustelijat näyttävät faniuden negatiivisen puolen: täydellisen puusilmäisyyden oman joukkueen pelaajien toimille. Tälle osalle Penguinsin faneja töitä varmasti riittää jatkossakin.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Ennen kuin Crosbyn vaaditaan tuomitsevan joukkuekaveriaan, haluaisin kuulla esimerkkejä muista vastaavista tapauksista. Onko kukaan koskaan mennyt sääntöjen edelle tuomitsemaan joukkuekaverinsa tekosia?

Missäs joukkueissa se Cooke onkaan aiemmin pelannut...

No mä en edelleenkään ymmärrä miksi se on Crosbyn tehtävä tuomita joukkuekaverinsa tekoja? Se on ensisijassa liigan tehtävä, ei joukkuekaverien ja vielä vähemmän kapteenien.

Crosbyllä on varmasti tämän liigan pelaajista eniten vaikutusvaltaa Matt Cookeen. Ja sitä kautta myös isoon osaan muita pelaajia. Ei nyt ole yksin kyse siitä, kenen pitää tehdä ja mitä, vaan sitä, kenen teot vaikuttavat. Kuinka monta näitä tapauksia tulee pinnalle vuodessa? Yksi Cooke pelitapaa muuttaessaan tekisi prosenteissa jo mainittavan heiton.
 

TKO

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, NFL

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Crosbyllä on varmasti tämän liigan pelaajista eniten vaikutusvaltaa Matt Cookeen. Ja sitä kautta myös isoon osaan muita pelaajia. Ei nyt ole yksin kyse siitä, kenen pitää tehdä ja mitä, vaan sitä, kenen teot vaikuttavat. Kuinka monta näitä tapauksia tulee pinnalle vuodessa? Yksi Cooke pelitapaa muuttaessaan tekisi prosenteissa jo mainittavan heiton.

Asiat voi hoitaa muullakin tapaa kuin median kautta ja meistä ei kukaan tiedä mitä Crosby on sanonut tai jättänyt sanomatta Cookelle näiden tempausten jälkeen yksityisesti.

Mutta en jaksa vääntää enempää Crosbystä - ainakaan tässä ketjussa johon Sidneyllä ei ole mitään asiaa. Hoiti oman hommansa niin joukkuekaverina kuin myös pelaajana ja liigan edustajana mielestäni loistavasti tuon Cooke/Savard-tapauksen jälkimainingeissa ja näiden kahden viimeisimmän Cooken tempauksen aikaan Crosby on ollut lomailemassa ja parantelemassa päätään eikä niiden osalta ole tarpeen tehdä minkäänlaista kommentointia medialle.

Cooke nyt muutenkin on mitä on ja tuskin siihen edes Crosby voi hirveästi vaikuttaa. Eiköhän Cookeen ole yksi jos toinenkin joukkuekaveri yrittänyt takoa järkeä vuosien varrella siinä onnistumatta.
 

Dogi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Missäs joukkueissa se Cooke onkaan aiemmin pelannut...

Miten se nyt liittyy mihinkään? Pikaisen wikipediaselailun jälkeen tiedän kuitenkin, että Canucksissa ja Capitalsissa.

Jouni Nieminen kirjoitti Hesarin blogissaan tästä Andrew Ferencen kommentista Daniel Paillen taklaukseen. Don Cherry ja kumppanit eivät ilmeisesti oikein arvostaneet kyseistä kommenttia.

Minä arvostin tätä kommenttia erittäin paljon. Ference olisi aivan hyvin voinut heittää jonkun perus "en nähnyt kunnolla, pitää katsella uudestaan että voin sanoa mitään". Todella suoraselkäistä puhetta Ferenceltä, noin sen pitää mennä.

Kun Cooke taklasi Savardia, säännöt sallivat taklauksen. Crosby sanoi, että sääntöjen on muututtava. Jos säännöt olisivat kieltäneet taklauksen kuten nykypäivänä olisi ollut helppo sanoa, että "ruma taklaus, noiden on loputtava". Emme tiedä, onko Crosby vaikuttanut Cookeen median ulkopuolella, mutta olisihan se nyt ollut hölmöä lähteä lataamaan, että "Cooken on muututtava, NHL ei kiellä tuotakaan taklausta, mutta minä kiellän". Tuossa aiemmassa viestissäni hainkin tämänkaltaisia tapauksia historiasta. Onko kukaan tuominnut kanssapelaajaansa sääntöjen puitteissa tehdyn taklauksen jälkeen?
 

Nurmos_888

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Blackhawks, Ducks
Kyseessä taklaajan vastuu, ei TAKLATTAVAN vastuu.

Olen yllättynyt, että Cooken pelikielto tuli nimenomaan selkään taklaamisesta. Tyutin vaan näki Cooken tulevan ja käänsi silti selkänsä.

Cooken pelikielto tuli selästä taklaamisesta, koska taklaus kohdistui selkään. Simple? Sillä ole mitään väliä, näkikö Tyutin Cooken tulevan vai ei. Oikeuttaako se kärkikarvaajan taklaamaan päätykiekko-tilanteessa selkään, jos kiekon hakija on huomannut kärkikarvaajan tulevan perässä? Miten haet kiekon niin, että saat otettua pikkumustan kulmasta ja samalla pidettyä rintamasuunnan kentälle päin? Se vaan ei ole mahdollista.

En ole kanssasi missään määrin samaa mieltä, että Tyutin olisi ollut syypää tähän tilanteeseen. Väitteesi on uskomatonta hevonpaskaa. Naurettavaa pistää tämä taklaus Tyutinin piikkiin. Tuossa olisi voinut sattua helvetin pahasti, mutta onni oli matkassa. Vastustajan kunnioittaminen täysin nollassa, mutta Bodreuen sanoin: "It's Matt Cooke... need we say more?" Jos vastustajan pelinumero näkyy, luulisi kaverilla löytyvän jonkinmoista ammattiylpeyttä olla taklaamatta vastustajaa, vaikka kuinka oma rooli hämmennystä ja rottamaista pelaamista velvoittaisi. Cooke on ollut jo yksi syypää yhden NHL:n parhaan sentterin kauden aikaistuneessa päättymisessä. Tarvitaanko vielä toinenkin tähtipelaaja telakalle, että tämä jätkä tajutaan pistään kunnolla kuriin?! Siinä ei hirveästi auta joukkueen goonin onneton payback seuraavassa matsissa, jos joukkuekaverin kausi (tai ura) on paketissa.

Ja en ole Bruins-fani, vaan intohimoinen taitokiekon ja oikein fyysisyyden kannattaja.
 

McJokke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Sharks, Pelaajat: Joe Thornton,Ron Hextal
Ryan Getzlaf jyrää Dan Hamhuisin

Tämän välttämättä ei tarvitsisi edes olla tässä ketjussa, mutta kun nyt Cooken taklauksen yhteydessä puhuttiin Tyutinin selän kääntämisestä ja että hän olisi myös nähnyt Cooken tulemisen niin on myös hyvä herättää keskustelua tästä tilanteesta.

Eli tässä on mielestäni tilanne, jossa pakki omaa hölmöyttään kääntää selkänsä taklaajalle. Tilanteessa Hamhuis näkee Getzin tulevan karvaamaan maalin taakse, mutta jostain syystä kuitenkin kääntää juuri selkänsä syötön perään ja tässä sitten käykin pahemmin.
Jäähyä ei tilanteesta Getzlafille tuomittu, enkä jaksa uskoa, että jälkeenpäinkään sanktioita tullaan tuomitsemaan.

Oliko taklaus ruma? Ei ollut. Oliko taklaus ilkeä? Ei.
Ikävä tilanne, mutta tämä menee Hamhuisin piikkiin.
 

Kental

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Mitä muuta olisit odottanut Crosbyn tuolloin sanovan? Ei Crosby todellakaan millään tapaa puolustele Cookea tuolla kommentillaan, vaikka ei suoraan myöskään sano sen olleen ruma taklaus.

Boston-kannattajana en muutenkaan huutelisi yhtään, kun katsoo millaisia kommentteja Claude Julien päästeli tuosta Paille-taklauksesta.

Koet että sinulla on sitten paremmin varaa heitellä joka viestissä jostain Bruins-fanien itkemisestä vaikka itselläsi on kauhea double standard riippuen siitä onko kommentoija Crosby vai Julien? Vaikka toki yleisesti arvostankin työtäsi koko NHL-alafoorumilla.

Julien sanoo että puheenaihe on herkkä koska pitää tukea omaa pelaajaa, mutta silti toteaa, että tuollaisille taklauksille ei ole sijaa ja arvostaa liigan toimia niiden kitkemiseksi ja seisoo näiden toimien takana. Vaikka Julien samassa haastattelussa peräänkuuluttikin taklattavan vastuuta, niin mielestäni myös tuomitsi siinä taklauksen suoremmin kuin Crosby noissa postaamissasi lainauksissa.

Jos Crosbyn ei tarvitse heittää kanssapelaajiaan bussin alle niin miksi Julienin pitäisi valmennettavansa? Miksi Crosby hoiti asian mielestäsi "tyylillä" (mitä en kiistä) mutta Julien onkin yhtäkkiä "päästellyt" jotain, jonka perusteella Bruins-faneilla ei ole edes varaa puhua, vaikka Julien tuomitsi hänen tapauksessaan kyseessä olevan teon voimakkaammin kuin Crosby?
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
AWe ehtikin ensin, no kommentoidaan sentään.

Päivän isot propsit menevät kuitenkin Dan Bylsmalle, joka on ottanut Cooken puhutteluun JA asettuu sanomaan, että ei enää. Hieno mies, respektit nousevat.

Ehdottomasti, tätä ollaan ehkä jo odotettukin, mutta nyt ilmeisesti median ja yleisön puolelta paine kasvoi tuon Tuytin-niitin jälkeen niin suureksi että puhuttelu oli väistämätön. Saa nähdä pääseeko tiikeri raidoistaan, norsu kärsästään, Samu Haber paskasta englanninkielen lausumisestaan tai Matt Cooke tavastaan ajoittain vetää likaisia temppuja. Ihan miten tuon haluaa ilmaista. Epäilen, mutta katsellaan.

Muutenkin täytyy OT:na todeta että Bylsma on tällä kaudella kyllä saanut luotua itselleen maailman parhaan valmentajan ja ihmisen kuvan HBO-setin jälkeen. Eikä siinä mitään, hyvältä jätkältä vaikuttaa, toivottavasti valmentaa liigassa pitkään.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Koet että sinulla on sitten paremmin varaa heitellä joka viestissä jostain Bruins-fanien itkemisestä vaikka itselläsi on kauhea double standard riippuen siitä onko kommentoija Crosby vai Julien? Vaikka toki yleisesti arvostankin työtäsi koko NHL-alafoorumilla.

Kyllä koen. Ja niitä viestejä on kylläkin ainoastaan kaksi.

Jenkkipalstoja tullut kuitenkin luettua suht paljon ja Boston-fanit siellä jaksavat edelleen itkeä siitä kuinka Crosby olisi ollut hiljaa Cooke/Savard-tapauksen jälkimainingeissa ja sen vuoksi tällä ei olisi varaa myöskään puhua itseensä nyt kohdistuneista parista taklauksesta. Ei se ollut yllätys kuinka tässäkin ketjussa Crosbyn mukamas hiljaisuudesta tuon tapauksen jälkimainingeissa tuli mainitsemaan Bruins-kannattaja. Olen tuossa yllä osoittanut jo että Crosby todellakin antoi tuolloin kommentteja eikä pitänyt suutaan kiinni.

Ei tässä mitään double-standardia mulla ole. Julien saa puolustella omiaan sen minkä ehtii, en ole edes väittänyt muuta, mutta Boston-fanien (enkä nyt viittaa sinuun tai muihinkaan Jatkoajan Bruins-faneihin, vaan siihen monilukuiseen jenkkipalstoilla kovaäänisesti itkevään porukkaan) on turha huudella sitten Crosbyn perään kun tämä ei mennyt tuomitsemaan Cookea julkisesti, kun ei sieltä omastakaan leiristä mennä yhteen ääneen tuomitsemaan omien törkeyksiä.

Jos Crosbyn ei tarvitse heittää kanssapelaajiaan bussin alle niin miksi Julienin pitäisi valmennettavansa? Miksi Crosby hoiti asian mielestäsi "tyylillä" (mitä en kiistä) mutta Julien onkin yhtäkkiä "päästellyt" jotain, jonka perusteella Bruins-faneilla ei ole edes varaa puhua, vaikka Julien tuomitsi hänen tapauksessaan kyseessä olevan teon voimakkaammin kuin Crosby?

Edelleenkään en ole sanonut että Julienin tarvitsisi heittää valmennettavansa bussin alle. En ole vihjaillut mitään sellaista. Ainoastaan että Boston-leiristä turha arvostella Crosbyä kun ei mennyt median kautta nimenomaisesti tuomitsemaan Cookea, kun vastaavan tilanteen osuessa omalle kohdalle ei omakaan joukkueenne tehnyt niin.

Julienin on nyt myös helpompi tuomita taklaus kun se on yksiselitteisesti sääntöjen vastainen. Tilanne ei ollut sama Cooken Savardiin kohdistuneen taklauksen aikana. Että sen puolesta nykyään on helppo antaa kommetteja, joissa ei suoraan tuomita oman pelaajan toimintaa mutta annetaan hyväksyntä liigan toiminnalle.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Päivän isot propsit menevät kuitenkin Dan Bylsmalle, joka on ottanut Cooken puhutteluun JA asettuu sanomaan, että ei enää. Hieno mies, respektit nousevat.

Ehdottomasti, tätä ollaan ehkä jo odotettukin, mutta nyt ilmeisesti median ja yleisön puolelta paine kasvoi tuon Tuytin-niitin jälkeen niin suureksi että puhuttelu oli väistämätön. Saa nähdä pääseeko tiikeri raidoistaan, norsu kärsästään, Samu Haber paskasta englanninkielen lausumisestaan tai Matt Cooke tavastaan ajoittain vetää likaisia temppuja. Ihan miten tuon haluaa ilmaista. Epäilen, mutta katsellaan.

Niin no tuon AWen linkittämän artikkelin mukaan puhuttelu on jo tapahtunut Savard-taklauksen jälkimainingeissa/uusien blind-side taklauksia koskevien sääntöjen tullessa voimaan ja koskenut nimenomaan noita keskialueella tapahtuvia päähänkohdistuvia taklauksia. Cooken viime aikaiset tempaukset ovat olleet ihan muita juttuja ja ei näiden pohjalta ole pidetty mitään puhuttelua ainakaan tuon artikkelin mukaan.
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Niin no tuon AWen linkittämän artikkelin mukaan puhuttelu on jo tapahtunut Savard-taklauksen jälkimainingeissa/uusien blind-side taklauksia koskevien sääntöjen tullessa voimaan ja koskenut nimenomaan noita keskialueella tapahtuvia päähänkohdistuvia taklauksia.

Itseasiassa kun luin tuon uudestaan, niin puhuttelu on tapahtunut ennen Tuytiniin kohdistunutta taklausta, oikeassa olet. Mutta myöskään tuossa jutussa ei sanota että ko. puhuttelu olisi tapahtunut tuon Savard-casen jälkeen. Jutussa Cooken kommenteista saa vain sen kuvan että mies koittaa välttää sen tapaisia (sääntö 48:n alaisia) taklauksia. Tai sitten sanotaan, ei osu allekirjoittaneen silmään ainakaan.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Mutta myöskään tuossa jutussa ei sanota että ko. puhuttelu olisi tapahtunut tuon Savard-casen jälkeen. Jutussa Cooken kommenteista saa vain sen kuvan että mies koittaa välttää sen tapaisia (sääntö 48:n alaisia) taklauksia. Tai sitten sanotaan, ei osu allekirjoittaneen silmään ainakaan.

Cooke said in consultation with Bylsma, he has altered his game to avoid the type of hits to the head covered in the NHL's new Rule 48 -- adopted at least in part because of a hit by Cooke that left Boston's Marc Savard(notes) with a severe concussion.

"I've altered my game," Cooke said, a reference to eliminating hits like the one that sidelined Boston center Marc Savard for two months last season. "I've had a meeting with the coach for not hitting a guy coming through the middle. There's a really high risk of being suspended, and I've not hit that guy."

Savard-casen jälkeen tuo puhuttelu on tapahtunut, sitä onko se tapahtunut päivän, viikon, kuukauden vai puolen vuoden kuluttua sen jälkeen siinä ei sanota.
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Savard-casen jälkeen tuo puhuttelu on tapahtunut, sitä onko se tapahtunut päivän, viikon, kuukauden vai puolen vuoden kuluttua sen jälkeen siinä ei sanota.

Kyllä, osaan englantia ihan riittävästi että tuon sain myös selville. Jutusta ei tosiaan valitettavasti vain selviä tuon puhuttelun tarkkaa aikaa, mutta myöskään ei voida sanoa että tuo olisi tapahtunut juuri tuon Savard-casen, uusien sääntömuutosten jälkeen vai koska.

Sinänsä kyllä ihan yhtä tyhjän kanssa koko väittely, koska Bylsma teki juuri niinkuin valmentajan mielestäni kuuluukin tehdä Cooken kaltaisen "rikosrekisterin" omaavan pelaajan kohdalla, oli se puhuttelu sitten käyty koska tahansa.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
(enkä nyt viittaa sinuun tai muihinkaan Jatkoajan Bruins-faneihin, vaan siihen monilukuiseen jenkkipalstoilla kovaäänisesti itkevään porukkaan)

Mitä tekemistä tällä on jatkoajan keskusteluiden kanssa? Maailmaan mahtuu paljon typeriä ihmisiä ja tilastollisesti olisi äärimmäisen epätodennäköistä, että jokunen heistä ei olisi inttervebbiin aktiivisesti kirjoitteleva Bruins-fani.

Ference taisi olla henkilö, joka ensimmäisenä heitti kuittia Crosbyn suuntaan aiheesta - eli siitä, että omia ei tuomita silloin kun vastustaja kolataan, mutta vastustajia tuomitaan silloin kun sattuu omalle kohdalle. Ference ei ehkä seurannut teräskaupungin mediaa riittävästi Cooke - Savard -tapauksen jälkeen ja kuittaili vailla parempaa tietoa. Se ei ole oleellista.

Oleellista on se, että jotain tarvitsisi tehdä ja aiheesta pitäisi käydä keskustelua, sillä on melko selvää, että sääntö 48 ei käytännössä ehkäise ollenkaan pelaajien aivovärähdysloukkaantumisia. Pelin vauhti on kasvanut viimeisen vuosikymmenen aikana ja sääntömuutosten myötä siinä määrin merkittävästi, että nykyisillä säännöillä jatkettaessa ja ilman harppauksia lääketieteessä liian monen taitopelaajan ura loppuu ennen aikojaan.

Osin ongelmat ovat kulttuurissa, osin säännöissä. Paljon puhutaan vastustajan kunnioituksen puutteesta, ja enemmän pitäisi kiinnittää huomiota sääntöjen tuoman suojan hyväksikäyttöön ja toisaalta pelin nopeutta säätelevien sääntöjen vaikutukseen.

NHL:ssä on nykyään liikaa "metsästystä". On pelaajia, jotka eivät oikein edes muuta osaa ja on osaavia pelimiehiä, jopa huippuja, jotka harrastavat metsästystä sivutoimisesti. Nimiä on turha mainita, koska menee vain fanien väliseksi itte oot -lässytykseksi.

NHL:ssä on myös liikaa pelaajia, jotka pelaavat laidoissa selkä kaukaloon päin luottaen siihen, että vastustaja ei taklaa ja jos taklaa, niin joutuu jäähylle. On myös pelaajia, jotka syöksyvät nenä jäässä vastustajan siniselle vailla mitään itsesuojeluvaistoa.

Kun näihin yhdistetään mailahäirinnän karsimisesta ja miehen pelaamisen rajoittomisesta aiheutunut vauhdin kasvu, niin seuraa vitusti ongelmia pelaajien terveyden kanssa ja niitä ongelmia ei ratkaista vain kelaamalla videoista osumakohtia ja -kulmia ja rangaistuksia jakelemalla, vaikka näin ilmeisesti vaikutusvaltaiset miehet päättävissä elimissä uskovat.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Mitä tekemistä tällä on jatkoajan keskusteluiden kanssa? Maailmaan mahtuu paljon typeriä ihmisiä ja tilastollisesti olisi äärimmäisen epätodennäköistä, että jokunen heistä ei olisi inttervebbiin aktiivisesti kirjoitteleva Bruins-fani.

Boston-kannattaja heitti täällä kommenttia Crosbyn hiljaisuudesta koskien Cooke/Savard-tapausta ja heitin faktat pöytään ja kuitin toiseen suuntaan. Jos ei olisi tuota kommenttia tullut Bruins-kannattajalta, niin ei mullakaan olisi ollut asiaa tähän ketjuun. Ei siinä sen kummempaa. Tuo lainaamasi pätkä oli enemmän yleisellä tasolla, kun ei täällä asiasta ole niin paljoa valiteltu.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Viime yön Islanders/Pens-pelin tappelut ja cheapshotit. (varsinaisesti taklauksia noista on ainoastaan Gilliesin ruma ajelu, joten moderaattorit siirtäkööt tappelu-ketjuun tämän viestin jos katsovat keskustelun kuuluvan paremmin sinne)

Matt Martinille odotan vähintään 5 peliä, Trevor Gilliesielle vähintään 15 peliä ja Eric Godard tulee automaattisesti ainakin 10 peliä. Propsit kuitenkin Godardille kun lähti veskariaan puolustamaan, se kun on Godardin homma.

Bylsmalle tuli ilmeisesti tuon johdosta sitten myös pelikieltoa. Käskyttikö Bylsma Godardin jäälle vai onko tuo automaattinen pelikielto valmentajalle pelaajan lähdettyä vaihtoaitiosta mukaan tappeluun?
 
Viimeksi muokattu:

janbo

Jäsen
Laitetaan vielä John Tavaresin kahden käden viikateisku Letangin nilkkaan.

Huitaisu kyllä, mutta ei tuota mielestäni viikateiskuksi voi kutsua. Makuultaan/polviltaan huitoo ja mailan liikerata on melko pieni. Vähintään yhtä kovaa Letang huitoi takaisin, mutta osui ilmeisesti vain paremmin suojattuun paikkaan.
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Letang tökki aika kiitettävästi Tavaresta sitä ennen laidassa ja "yrittää" tosiaan kiskaista itse Tavaresta tilanteen jälkeen takaisin mailalla mutta ei oikein onnistu, turhaa kitinää.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
turhaa kitinää.

Toistohuumori on joskus hauskaa, mutta olet nyt tänä päivänä jokaiseen viestiisi sisällyttänyt termit "kitinä" tai "kukkia näille", joten kannattaisiko kokeilla välillä jotain uusia hassunhauskoja sanontoja.

Tavaresin vetäisy ei siis kuulu tähän ketjuun, koska Letang tökki ja yritti lyödä takaisin?
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Saksa vs Ruotsi
  • 10.00
  • 7.00
  • 1.20
Sveitsi vs Tshekki
  • 2.52
  • 4.30
  • 2.30
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös