Epäpuhtaat ja kyseenalaiset taklaukset Pohjois-Amerikan sarjoissa

  • 2 179 851
  • 9 663
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Viime yön ottelussa Canes-Devils tapahtui todella ruma taklaus tai törmäys. Zach Boychuk luistelee ja tavoittelee kiekkoa, eikä nää yhtään kun Devilsien ihmiskuula Anton Volchenkov tulee ja ajaa suoraan päähän.

Youtube

No joo, tuosta olisi pitänyt laittaa penalttia jo pelissä nimikkeellä intent to injury. Ainakin kaksi peliä pelikieltoa, miksei jopa viisi. Volchenkov ei ole likainen pelaaja, joten tulee varmaankin pääsemään suht helpolla?
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Well played, kun rajaat kysymyksen tähän kauteen. Jos kuitenkin huomioidaan aiemmat sankariteot, niin YouTubestahan niitä löytyy.

Minusta on aika merkityksellistä, onko rotta kaudesta toiseen, polvitaklaaja kaudesta toiseen, pelikiellosta toiseen, vai oppiiko pelikielloistaan jotain ja vähentää "vahinkojaan". Sääntömuutokset ovat muuttaneet NHL:ää ja parhaat pelaajat sopeutuvat uusiin sääntöihin, näin nähtiin myös kiekottoman pelaajien estämisen kieltävän säännön tullessa NHL:ään. Niin vaikeaa kuin se onkin ymmärtää ja niellä.
 

FlaPa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers
Monta päivää myöhässä jaksat jo kaulittua ja kaluttua juttua tulla tänne veivaamaan?

Joo siis anteeksi kaikille tuosta linkityksestä. Jaksoin eilen vasta tulla asiasta jauhamaan kun en tuota peliä katsoessa ilman linkkiä halunnut.

Ja miksi päivän myöhässä tuon youtube-pätkän ilmestymisen jälkeen niin meinasin unohtaa koko jutun mutta tuli uudestaan mieleen kun luin tuosta Savardin kauden päättymisestä. Jos vanhoja muistellaan niin Tinkezone varmaan tietää miksi Cooke tuli Savardista mieleen. Mutta se siitä.

Ja en tosiaan tienny, että asia oli jo kirjoissa ja kansissa kuten Setit asian mainitsikin. Katsoin tämän ketjun ja ihmettelin, ettei täälä ollut asiasta keskusteltu, jonka takia sen tänne keskustelupalstalle sitten linkitin keskustelua herättämään. My bad.

Mutta vähän uunituoretta asiaakin ja asialla sama mies.. Tuntuu, että Pens-fanien mielestä tuo selkään taklaus nyt oli pelkästään Tyutinin vika. Missä vaiheessa Tyutin Pens-fanien mielestä näki lähestyvän Cooken? Cookehan tulee suoraan Columbus-pakin takaa ja ajaa lähes hidastamatta selkään. Olisi kai tuon voinut erilailla pelata jos hiukan vastapelureiden terveys kiinnostaisi.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Kritiikkini kohdistui Tinken tapaan esittää asia.

Sitä Ovechkinia on ihan turha koittaa jemmata sinne TÄHTIPELAAJA-statuksen taakse silloin, kun rapataan. Normaaliin tapaansa kohnottaessaan AO#8 asettautuu itse ihan samaan porukkaan, kuin mitä täällä ollaan heti lynkkaamassa jos a) Ovechkinia otetaan rumasti ja/tai b) asialla on Cooke. Asiaa ei auta tietenkään yhtään se vitutus, että nimenomaan Capitalsin edustajista jo mainitun polvitaklaajan lisäksi myös päähäntaklaaja Steckel pääsi omista kolttosistaan suunnilleen selittelemällä pihalle. Edellämainittu tapaus kuitattiin makealla game 7 -murskavoitolla ja kannun nostelulla, toivon mukaan myös tämä jälkimmäinen jollakin vastaavalla tavalla.

Ja mitä tähän argumentointiin yleensä ottaen tulee, tietenkin itseäni nyppii se, että Cooken päätä ollaan vaatimassa vadille milloin mistäkin syystä, vaikka edes edustamansa urheiluliigan kurinpitäjät eivät ole löytäneet tarpeeksi hyviä perusteluja minkäänmoisille rangaistustoimenpiteille. Tätä vasten peilaten nimimerkin FlaPa suu vaahdossa uutisoima OMG COOKEN SIKAPOLVITAKLAUS OVECHKINIIN TAPPAKAA SE!#41§! kaksi tai kolme sivua asian käsittelyä myöhemmin ikään kuin aivan uutena ja ihmeellisenä asiana tällä kertaa vain ylitti ärsytyskynnyksen, myönnetään. Ei vaan aina jaksa. Simmottis.

Vähän tuosta Boychukistakin. Ei kai tuo Volchenkovin kyynärpää niin kamalan lujasti vastapalloon tullut, kun ei mies sen enempää jäänyt vaikeroimaan, tai sitten kyseessä on vain vähän kovempi jätkä. Joka tapauksessa, melko älytön veto Volchenkovilta ojentaa kyynärpää noinkin törkeästi päin taulua ja jotainhan tuosta pitäisi kaiken järjen mukaan seurata. Vanhan liiton peleissä olisi käyty kuittivihkolla, mutta nyt on vaikea sanoa.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Olisi kai tuon voinut erilailla pelata jos hiukan vastapelureiden terveys kiinnostaisi.

Sanotaan mieluummin näin päin, että sen olisi voinut pelata monellakin tavalla eri lailla, jos vastapelaajien terveys ei juurikaan kiinnostaisi. Cooke ei polje lisävauhtia, ei nosta käsiään kropasta eikä muutenkaan anna Tyutinille yhtään enempää vauhtia, kuin mitä tilanteessa jo kohti tapahtumahetkeä tultaessa on. Paljon vähemmällä tuosta ei olisi voinut edes päästä ja jos Tyutin olisi viitsinyt edes yrittää ottaa taklausta vastaan - todennäköisestikin näki kyllä tilanteen koskapa katsoi olkansa yli kulmaan mennessään - niin mitään maininnan arvoista olisi tuskin edes tapahtunut.
 

ipaz

Jäsen
Onhan tuossa Cooken selkäänajossa annos tätä "kunnioituksen puutetta". Aina kun taklaa toista selästä, niin siinä voi sattua, pahastikin. Joskus on puhuttu että takavuosina vastapelaajaa kunnioitettiin jne. Just joo. Ken "rotta" Linsemanin tempauksia tai vaikkapa Scott Stevensin äärettömän kovia ja hienoja, mutta nykyään jo arveluttavia taklauksia katsoessa ei voi välttyä ajatukselta että ei noita vastustajan pelurit kiinnosta. Peli ja tilanne on kaikkein tärkeimmät kun näitä taklauksia jaellaan.

Kuitenkin vielä 80-luvulla NHL:ssä suoranaisesta vahingoittamisyrityksestä joutui maksamaan hinnan - nyrkeillään. Toki vielä nykyäänkin, mutta esim tässä Volchenkovin tapauksessa Carter olisi voinut ns. hypätä miehen kimppuun, mutta tyytyy nyt vain hieman naputtelemaan kypärään, koska ei halua rangaistusta. Vaikka Anton ja Cooke mahdollisesti muutaman pelin kiellot saavatkin, niin ainakaan Cooken kohdalla en usko muutaman 10k dollarin menetyksen muuttavan miehen pelityyliä pätkääkään. Yksi kunnon turpasauna raskassarjalaiselta voisi ehkä vaikuttaa toisin. Tai se että samanlainen olisi aina tulossa kun sikailee.
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Koko asiasta ei edes keskusteltaisi, ellei kyseessä olisi Cooke. Tyutin käänsi vähän hölmösti selkänsä eikä edes yrittänyt ottaa taklausta vastaan, vaikka kaiken järjen mukaan piti olla edes jollakin tapaa hajulla sellaisen tulosta, kun katsoi vielä ympärilleen ennen kulmaan menoa. Cooke ei antanut käsillään extravauhtia eikä muutoinkaan koittanut tuutata Tyutinia mahdollisimman lujaa päin laitaa, vaan vei mahdollisimman vähällä vahingolla tilanteen loppuun. Vitonen pelkästään luistinten irtoamisesta jäästä oli kyllä aika reipas sanktio.

Tottakai asiasta keskustellaan kun kyseessä on Cooke. Ei NHL:stä löydy tällä hetkellä yhtä likaista pelaajaa, ei sen pitäisi olla sinullekaan mikään yllätys enää. Jos lisäsanktiota tulee, niin varmasti jossain 3-5 pelin paikkeilla pyöritään, repeat offender jne. Toki nyt ei Tuytin loukkaantunut, joten NHL:n nykysysteemillä lisäsankiot taitavat olla jossain parin tuhannen dollarin paikkeilla mikä on täysin naurettavaa.

Ja jos oikeasti väität että Cooke "vei mahdollisimman vähällä vahingolla tilanteen loppuun", niin suosittelen katsomaan tilanteen uudestaan. Ja uudestaan. Ja uudestaan. Periaatteessa on ihan sama mitä Tuytin näki tai ei nähnyt, fakta on se että Cookella oli aikaa ottaa joko reippaasti vauhtia pois tai jättää vain taklaamatta kun oli selvää että jos niittaa niin taklaus osuu selkään ja tilanne muuttuu helvetin vaaralliseksi. Cookelta kaiken kaikkiaan likainen taklaus ja mielestäni selvisi todella vähällä tällä kertaa.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
EDIT: Saikka ehti, tuosta haastelusta:

Ross: "He never saw anything but the numbers, and then ran him."
Roenick: "Not one second did he see anything but his name and his number. It goes back to so many different things that I talk about when it comes to the respect factor. Matt Cooke, No. 1, doesn't have respect for anyone. He's one of the least favorite guys in the League by the players for a reason. Hitting Savard, having that all situation ... granted, you decide what you think on that. But this situation last night is exactly what gives players bad names, gives guys bad names. It's why we have injuries. It's why someone's going to get either paralyzed or killed on the ice one of these days. Because of idiot, idiot, idiot people and plays like Matt Cooke did last night."

Tämä on tilanne, johon auttaisi eniten Sidney Crosbyn reagointi. Pelikielto tuskin saa/saisi Cookea muuttumaan.
 

FlaPa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers
Tätä vasten peilaten nimimerkin FlaPa suu vaahdossa uutisoima OMG COOKEN SIKAPOLVITAKLAUS OVECHKINIIN TAPPAKAA SE!#41§!

Sanotaan mieluummin näin päin, että sen olisi voinut pelata monellakin tavalla eri lailla, jos vastapelaajien terveys ei juurikaan kiinnostaisi... ...ja jos Tyutin olisi viitsinyt edes yrittää ottaa taklausta vastaan - todennäköisestikin näki kyllä tilanteen koskapa katsoi olkansa yli kulmaan mennessään - niin mitään maininnan arvoista olisi tuskin edes tapahtunut.

Ja lisää vetää kiukaalle, Jeremy Roenick on avannut suunsa myös Matt Cookesta. Puck Daddyn blogi aiheesta.
Jesjes lisää vettä nimenomaan. Suosittelen Tinkeä lukemaan sen ekan viestin uudestaan ja katsomaan tuon videon uusimmasta tempusta uudestaan koska olet väärässä molemmissa. Ensimmäisessä viestissä ihmettelen vain, että tuo mies saa pelata jatkuvasti tuolla tavalla pääsemällä kurinpidollisesti aika vähällä. Tämä tuskin on vain oma mielipiteeni.. Näyttäisi ainakin muuan Roenick olevan samaa mieltä kanssani. Niin ja jos Cooke olisi vain viitsinyt olla ajamatta selkään - niin mitään maininnan arvoista olisi tuskin edes tapahtunut.

Sulla vaan tuntuu olevan niin keltamustat lasit, että et nää niiden takaa Cooken pelityylissä olevan mitään vikaa/ajattelemattomuutta. Jos Cooke vaihtaisi joukkuetta ja ajaisi tuolla tavalla vaikka Letangin kylmäksi niin ei sinultakaan tuota ymmärrystä aivan noin paljon riittäisi.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Sulla vaan tuntuu olevan niin keltamustat lasit, että et nää niiden takaa Cooken pelityylissä olevan mitään vikaa/ajattelemattomuutta. Jos Cooke vaihtaisi joukkuetta ja ajaisi tuolla tavalla vaikka Letangin kylmäksi niin ei sinultakaan tuota ymmärrystä aivan noin paljon riittäisi.

Myönnetään, että lasit on musta-kulta-valkoiset. Kyllähän Cooken touhut monestikin ovat vähän arveluttavia, mutta näin se menee kaikilla joukkueilla, että omia rakastetaan; kysy vaikka Red Wings -fanien mielipiteitä Kronwallin pelityylistä. Cooke varmaan pysyy puheenaiheena siihen saakka, kunnes joku pelaaja saa päähänsä jotakin muuta ja sitten jauhetaan siitä. En lähtisi kuitenkaan esim. tuota Tyutinin taklaamista tuomitsemaan, mutta Ovechkinin kanssa polvella törmäily oli tietenkin väärin.
 

Setit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Sitä Ovechkinia on ihan turha koittaa jemmata sinne TÄHTIPELAAJA-statuksen taakse silloin, kun rapataan. Normaaliin tapaansa kohnottaessaan AO#8 asettautuu itse ihan samaa.
Katsos, kerrankin ollaan samaa mieltä. Olen aina sanonut, että Ovehckin on täysin ansainnut saamansta pelikiellot ja joskus olisi ansainnut enemmänkin. Ja ansaitsee myös jatkossa, jos sellaisia tilanteita tulee eteen. Mutta Ovechkinin vuodentakaiset ja siitä vanhemmat rikkeet eivät liity mitenkään Cooken taklaukseen häntä kohtaan. Kuten joku sanoi, ei sikailuja tule kostaa sillä tyylillä kuin kosto on ansaittu, vaan ihan reiluilla tappeluilla.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Kuten joku sanoi, ei sikailuja tule kostaa sillä tyylillä kuin kosto on ansaittu, vaan ihan reiluilla tappeluilla.

Kun vaan se kuittivihko olisi(kin) käytössä mutta aivan liian monessa tapauksessa sellainen pidetään "takataskussa" ja epäilemättä eräs syy siihen, miksi sitä niin harvoin käytetään on tämä instigator - eräs NHL-kiekon syöpä tai syy sille miksi "syöpäläiset" elävät.

vlad.
 

Lombardi18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Washington Capitals, Manchester United
Kuten joku sanoi, ei sikailuja tule kostaa sillä tyylillä kuin kosto on ansaittu, vaan ihan reiluilla tappeluilla.

Juurikin näin. Steckel maksoi Crosbyn telomisesta kun se joku AHL jamppa tuli kurmuttamaan. Toisin kuin Cooke joka ei lähtenyt kakkoselta pääsyn jälkeen Bradleyn haastoon keskialueella vaan luikku vaihtoaitioon karkuun. Tästähän Beninati mainitsi sunnuntain pelin tiimellyksessä, ja täytyy myöntää että naureskelin Cookella kotisohvalta. Jos sikailet, vaikka vahingossa, niin otat myös vastuun teoistasi.

Ja mitä siihen taklaukseen AOvsCooke tulee niin olihan se tietenkin polvella ja aivan turha. Tuo Tyutin taklaus onkin taas sitten aivan omaa luokkaansa ja olen asiasta aivan samaa mieltä kuin Roenick, eli vähintään se 20 matsia penaltia. Mielestäni Tyutinilla ei ollut tuossa tilanteessa mitää tietoa Cooken tulosta ja Cooke vetää aivan turhan kovalla vauhdilla selkään. Olisihan Cooke voinut vähentää vauhtia ja "viedä" Tyutinin laitaan pienemmälläkin vauhdilla.
 

Orman Mollis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Tämä on tilanne, johon auttaisi eniten Sidney Crosbyn reagointi. Pelikielto tuskin saa/saisi Cookea muuttumaan.

Eihän Crosby aukaissut suutaan aiemmin, esimerkiksi Cooken taklauksessa Savardiin, mutta kun aivotärähdys sattui omalle kohdalle niin tilanne oli eri.
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
4 pelin bänni Cookelle. Enemmänkin olisi saanut tulla mutta näillä mennään. Tuolta
 

thego

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville
4 pelin bänni Cookelle. Enemmänkin olisi saanut tulla mutta näillä mennään. Tuolta

Pensin tilanteen huomioon ottaen luulen, että tää ihan tarpeeksi kirpaisee siellä suunnassa - joukkuekaverit kiittää? Ylipäätään aiempaa historiaa huomioimatta joku 2-4 matsia ois tähän tilanteeseen aivan sopiva, mutta Cookelle vois huoletta lisätä vaikka sen 10+ peliä jokaiseen pelikieltoon.

Mitä tulee värilaseihin yms. niin kyllä mäki rakastan sitä pientä eskimoa, mutta en silti lähde sen sikailuja (esim. cheapshotteja) puolustelemaan.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Eihän Crosby aukaissut suutaan aiemmin, esimerkiksi Cooken taklauksessa Savardiin, mutta kun aivotärähdys sattui omalle kohdalle niin tilanne oli eri.

Boston-fanit jaksavat aina itkeä tuosta Cooke/Savard-episodista ja kuinka Crosby ei muka kommentoinut sitä mitenkään. Crosby ei heittänyt Cookea bussin alle, mutta ei se olekaan kapteenin tehtävä lähteä haukkumaan omaa joukkuekaveriaan vaikka tämä kuinka sikailisi. Nuo puhuttelut voidaan hoitaa sitten jossain muualla kuin median kautta, mikäli sellaiselle on tarvetta.

Mutta kuitenkin tässä on Crosbyn kommentti koskien Cooke/Savard-tapausta:

"At some point there’s got to be a clear indication from the league because we’ve seen this so many times now,” Penguins captain Sidney Crosby said. “You don’t like to see anyone, their own teammate or an opposing player, lay on the ice like that. That was scary.”

Mitä muuta olisit odottanut Crosbyn tuolloin sanovan? Ei Crosby todellakaan millään tapaa puolustele Cookea tuolla kommentillaan, vaikka ei suoraan myöskään sano sen olleen ruma taklaus.

Boston-kannattajana en muutenkaan huutelisi yhtään, kun katsoo millaisia kommentteja Claude Julien päästeli tuosta Paille-taklauksesta. Elliotte Friedman totesikin osuvasti artikkelissaan:
16. Why the NHL will never have lengthy suspensions, Part I: The Bruins, who lost Patrice Bergeron two years ago and Savard now, complained about Daniel Paille's four-gamer. Boston's not alone on this. Everyone wants justice, until it hurts them.
 

Dogi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Olen yllättynyt, että Cooken pelikielto tuli nimenomaan selkään taklaamisesta. Tyutin vaan näki Cooken tulevan ja käänsi silti selkänsä. En haluaisi edes sanoa tätä, mutta ihan SM-liigahan tuosta tulee mieleen, tietysti sillä erotuksella että penaltti tulee teosta eikä seurauksesta. Toisaalta, Cooken historia varmasti tekee pelikiellosta n. 4 kertaa pidemmän verrattuna johonkin äijään puhtaalla historialla.
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Toisaalta, Cooken historia varmasti tekee pelikiellosta n. 4 kertaa pidemmän verrattuna johonkin äijään puhtaalla historialla.

Näin varmasti on ja se nimenomaan näin pitääkin olla. Jos on niin vitun idiootti, että toistaa sitä samaa rikettä monta kertaa, niin rangaistuksen pitää olla tuntuvampi. Ehdottomasti.

Ja kyllä, tulkaa vaan kysymään Kronwallin pelityylistä.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Mitä muuta olisit odottanut Crosbyn tuolloin sanovan? Ei Crosby todellakaan millään tapaa puolustele Cookea tuolla kommentillaan, vaikka ei suoraan myöskään sano sen olleen ruma taklaus.

Ei se selkeä kannanotto tuonkaltaisessa tilanteessa välttämättä pahaa tekisi. Crosbyn tasoisella pelaajalla kun voi olla lausunnoillaan vaikutusta enemmän kuin kurinpitoelimellä. Ei vaadi bussin alle heittoa tai rotaksi haukkumista tuomita selkeästi pelaajan tekoa.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Ei se selkeä kannanotto tuonkaltaisessa tilanteessa välttämättä pahaa tekisi. Crosbyn tasoisella pelaajalla kun voi olla lausunnoillaan vaikutusta enemmän kuin kurinpitoelimellä. Ei vaadi bussin alle heittoa tai rotaksi haukkumista tuomita selkeästi pelaajan tekoa.
With nine suspensions issued to players this season because of head-related hits, Penguins players said the lack of an official rule to designate head-blows as illegal has helped contribute to the league's problem.

"At some point, there's got to be some kind of rule or clear-cut direction. Right now, it seems like there's an in-between somewhere," Penguins captain Sidney Crosby said. "You've got to hope players will police it and do the right things, but at the same time it's a fast game and there are hard hits. At some point there has to be a clear indication for guys."

http://www.pittsburghlive.com/x/pittsburghtrib/sports/penguins/s_670538.html

"Maybe it's a good thing that the GM meetings were when they are," Crosby said. "There's obviously some confusion as to what's a good hit and what's not a good hit. That's got to be fixed pretty quickly. We've seen it time and time again, and we all debate whether it was a good or a bad hit."

Penguins' Cooke not suspended for hit on Bruins' Savard

Siinä on lisää Crosbyn kommentteja koskien tuota Cooke/Savard-tapausta. Suht selkeä kannanotto mielestäni Crosbyltä, vaikkei nimenomaisesti tuominnutkaan Cooken tekoa (eikä myöskään millään tapaa puolustellut sitä). Siinä Crosby selvästi vaatii liigalta päätöksiä koskien tuollaisia tapauksia ja liiga kielsikin nuo taklaukset tuon jälkeen.

Mielestäni Crosby hoiti tuon Cooke/Savard-tapauksen jälkeiset kommentoinnit tyylillä ja Boston-kannattajien on turha itkeä että Crosby olisi muka ollut hiljaa tuolloin.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Siinä on lisää Crosbyn kommentteja koskien tuota Cooke/Savard-tapausta. Suht selkeä kannanotto mielestäni Crosbyltä, vaikkei nimenomaisesti tuominnutkaan Cooken tekoa (eikä myöskään millään tapaa puolustellut sitä). Siinä Crosby selvästi vaatii liigalta päätöksiä koskien tuollaisia tapauksia ja liiga kielsikin nuo taklaukset tuon jälkeen.

Selkeä ja selkeä. Selkeää olisi ollut tuossakin Savard-keississä sanoa, että Cooken taklaus Savardiin oli likainen. Crosby ei tuominnut itse, vaan toivoi, että liiga ottaa vastuun ja tekee homman pelaajien puolesta. Ja pelaajien tässä täytyy kunnioittaa toisiaan, ei liigan.
 

Dogi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Selkeä ja selkeä. Selkeää olisi ollut tuossakin Savard-keississä sanoa, että Cooken taklaus Savardiin oli likainen. Crosby ei tuominnut itse, vaan toivoi, että liiga ottaa vastuun ja tekee homman pelaajien puolesta. Ja pelaajien tässä täytyy kunnioittaa toisiaan, ei liigan.

Ennen kuin Crosbyn vaaditaan tuomitsevan joukkuekaveriaan, haluaisin kuulla esimerkkejä muista vastaavista tapauksista. Onko kukaan koskaan mennyt sääntöjen edelle tuomitsemaan joukkuekaverinsa tekosia?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös