Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Epäpuhtaat ja kyseenalaiset taklaukset Pohjois-Amerikan sarjoissa

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Axbor Nocturne, 19.01.2010 klo 08.43.

 1. pikkuvaimo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Harley-Davidson
  Mitä helvettiä. Mikä tää Rassen pelikielto on? Jatkoajan modet vissiin jakaa nykyään tuollakin kakut.
   
 2. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Juuri näin, tasapuolista kurinpitoa olisi mukava nähdä. Aivan naurettava tuomio versus esimerkiksi tuo Malkinin hyppytaklaus Wheelerin päähän. Ei mitään linjaa näissä.
   
 3. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Jepjep. Oot varmasti tyytyväinen myös siitä kun Malkin ei saanut pelikieltoa Wheeler tilanteesta.

  Tämä on aivan naurettavaa. Toi oli max. vitonen, mutta pelikieltoa.. Hohhoijaa. Liigassakaa vedetä näin pahasti vihkoon..
   
 4. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins
  @Knap Luitko sä tota lainaamasi viestiä ollenkaan?
   
 5. Raippacoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rod Brindamour, Darren Langdon
  Ristolaisen pelikielto on aivan oikein. Kyseessä oli selkeä kiekottoman estäminen kovalla niitillä aiheuttaen samalla aivotärähdyksen. Eihän vastustajaa voida alkaa taklaamaan ennakoiden ajatuksella että kiekko mahdollisesti tulee Guentzelille. Paska temppu.
   
 6. Jussizip Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Väsyneet ja myötähäpeää aiheuttavat provot
  Ristolaisen pelikieltohan meni täysin linjan mukaan. Kehnosti menestyvä joukkue eikä kyseessä NHL tähtipeelaaja, joten pelikieltoa voi antaa. Jos kyseessä olisi ollut kärkijengien tähtipelaajat niin pelikieltoa ei olisi tullut.
   
 7. xkouhiax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Täytyy tulla taas avautumaan NHL:n kurinpidosta. Ristolaiselle 3 peliä aika lievän näköisestä tilanteesta verrattuna siihen Malkinin teurastukseen. Sairasta paskaa, miten tyhmiä ne siellä onkaan?? Onko missään kommentoitu, miksi Malkin EI saanut pelikieltoa täysin selvästä hyppytaklauksesta päähän?
   
 8. adetti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Buffalo Sabres, Ryan Miller, HPK
  Onhan tällainen pelikielto Ristolaiselle sekä muille oppia siitä, ettei tällaisia saa tehdä. Rasse on mielestäni liikaa hakenut näitä upeita taklauksia, mutta useimmiten tuloksetta. Pitäisi hieman osata malttaa taklata/puolustaa viisaammin.

  Silti kaikesta huolimatta tämä Crosby selviää kaikesta ilman mitään. Tuo tahallinen huitominen munille on jopa pahempi, mitä Rassen taklaus. Tässä tullaan kuitenkin tahallisuuteen ja tahattomuuteen. Viime yönä huitominen Methotin sormi verille ja Sabresia vastaan Rodrigues aloitusympyrässä, jossa dumari pudottaa kiekon Crosbylle. Ei tässä enää ole järkeä... Ja mitä kaikkea vielä? Crosbyhan voi jatkaa samalla tyylillä, koska kultapoika ei saa mitään.
   
 9. xkouhiax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Eikös upeat taklaukset ole yksi jääkiekon hienoimmista jutuista? En lähtisi itse kitkemään niitä pitkillä pelikielloilla taklauksista, joissa ei muuten syytä pelikieltoon ole.

  Niin Cosbyn mulkku jäikin mainitsematta, se nyt on jo tiedossa, että kultapojan päätä vaan silitellään. Olisi kyllä hienoa, jos joku uskaltaisi mennä antamaan kovuutta Crosbylle.
   
 10. Hypodermic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Tavallaan kiva huomata, että Liiga ei ole yksin näiden pelikieltoperseilyiden kanssa - vaikka saattaa vähän omalla tasollaan perseilyssä ollakin.
   
 11. adetti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Buffalo Sabres, Ryan Miller, HPK
  Lainaus:
  Tottakai, nehän on jääkiekon suola ja pidän Rassen pelityylistä, jossa hän antaa kaverille kovuutta. Silti tällainen holtiton pelaaminen on vaarallista. Kuten mainitsin, Rassen pitäisi keskittyä enemmän puolustamaan viisaammin ja antaa niitä taklauksia "varmemmin". Monta kertaa nähty tällä kaudella samantyylinen selällä ajaminen, joka ei ole tuottanut kaivattua tulosta vaan ollaan ajettu itsensä pihalle. Toki tässä tilanteessa Rasse otti pirusti ennakkoa olettaen, että kiekko vastustajalle tulee. Oliko sitten pelikieltoon johtava taklaus on mielipide kysymys, tällä kertaa mielestäni oli. Jos taklaus ei olisi ollut noin kova, ei varmaankaan olisi pelikieltoa tullut.
   
 12. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  Tämä on muuten erittäin hyvin kiteytetty.
   
 13. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  On useitakin kertoja jo. Päähän saa taklata jos taklaus osuu myös kroppaan, pelkästään päähän ei saa taklata.
   
 14. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Nyt pahoittelen. Olin jostain syystä skipannut silmilläni tuon rivin jossa luki että Malkin olisi ansainnut kieltoa. Sitä en toki ymmärrä, että toi Ristolaisen pelikielto olisi ansaittu.
   
 15. depre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs, FC Barcelona, Helsingin Joker
  Nostetaan tämäkin ketju tässä vaiheessa ylös, kun varmistui että Toronto joutui kutsumaan Garret Sparksin AHL:sta. Tarkoittaa sitä että Andersen ei ensi yönä pelaa Columbusta vastaan ja todennäköisesti myös playoffit ovat vaarassa, jos tuo ei ole aivan täysi varotoimenpide.

  Sportsnet - GOTTA SEE IT: ANDERSEN EXITS GAME AFTER BRUTAL HIT TO THE HEAD

  Andersen sai siis Tom Sestiton lonkan ohimoonsa eilisessä kamppailussa Penguinsia vastaan. Andersen seisoo koko ajan oman alueensa rajalla ja Sestito lähtee varmaan omien sanojensa mukaan maskiin, mutta jokainen voi miettiä että miksi Sestito ajaa niin lähelle Andersenia, joka seisoo paikallaan ja ei varmasti peruuta torjuakseen. Polak ei sulje tilaa Andersenin edestä ja Sestito olisi mahtunut tuosta välistä aivan hyvin. Lisäksi mies on maskia ajatellen todella karusti myöhässä. Lisäksi Sestito hyppää ilmaan ja osuu Andersenia pelkästään päähän. Ainoa osumakohta on Andersenin kypärä. Hyvässä asemassa päivystävä seeprapaita näkee tämän maalivahdin vahingoittamisen 2minuutin jäähyn arvoisena temppuna ja arvostaa sen siis samalle tasolle "kiekko katsomoon" -tason törkeyksien kanssa. Ainakin Leafs lasien läpi aivan käsittämätön kokonaisuus.

  Jos kyseessä olisi joku toinen pelaaja kuin Sestito tai varauksin Crosby niin tuota varmaan joku voisi epäillä jopa tahattomaksi tai vahingoksi tempuksi. Itse näen tuon tarkoituksellisena maalivahdin vahingoittamisena ja ehdottomasti 5 minuutin jäähyn arvoisena. Sestiton tasoinen roska ei tule ensi kaudelle NHL sopimusta saamaan, joten pelikielto on Penguinsin kannalta merkityksetön. Toronton kannalta ottelulla oli sen verran iso merkitys, että tuota ei lähdetty kuittaamaan. Yleensähän näistä maalivahtien tahallisista telomisista ei selvitä ilman tappelua.

  Tuolla voi olla Toronton playoff haaveiden kannalta karut seuraukset. Kuuluuko muiden mielestä tähän ketjuun? Itse en muuta järjellistä paikkaa keksi. Jos ajat keskialueella vastustajan kylmäksi, vaikkakin vahingossa ja kaveri poistuu isoista ovista, niin samalla lähdet itsekin ulos pelistä. Miksi maalivahdin saa ajaa tuolla tavalla kylmäksi?
   
 16. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
 17. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Noita nyt sattuu joka matsissa, kun pelaajilla on niin vahva kilpailuvietti.
  Hienosti kyllä joukkuekaveri seurasi vierestä toimintaa ja keskittyi kaivamaan kiekkoa kaverin alta.
   
 18. faro Jäsen

  Lainaus:
  Maassa makaavan hakkaamista poikittaisella seitsemän kertaa peräkkäin ei todellakaan satu joka matsissa.

  Sen sijaan kiekollisen pelaajan käsille kohdistuneita iskuja tapahtuu joka pelissä useita kertoja.
   
 19. Grainger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  la Duodécima
  Lainaus:
  Samoin kiekottoman miehen kulkusten naputteluja. Toki noissa käsille iskuissakin on eroja, että kopauttaako ilkeästi vai irrottaako puoli sormea.
   
 20. faro Jäsen

  Lainaus:
  Naputteluja on ihan turha verrata tällaisiin kilahtamisiin, mitä yllä nähdään. Puhutaan ihan eri luokan teosta niin teon kuin mahdollisten seurauksien kannalta.
   
 21. tinkezione Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pens, Ipa, Mif
  Lainaus:
  Viittaatko nyt Crosby-Methot -tapaukseen vai oliko tämä vain yleinen kommentti?
   
 22. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Älä ruoki trollia tai kyseinen nimimerkki jaksaa soittaa samaa vanhaa kulunutta kasettia vielä pitkään ja voi toki olla, että jaksaa muutenkin...

  Aikamoinen kilahtaminen kyllä, oliko matsissa tapahtunut aiemmin jotain mistä tämä Wilson olisi voinut menettää hermokontrollinsa täysin?
   
 23. Grainger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  la Duodécima
  Lainaus:
  Sekä että. Crosbyn ja Methotin tapauksessa oli luonnollisesti aimo kasa älyttömän huonoa tuuria mukana, mutta toisaalta ihan perusnaputtelulla ei tule kuitenkaan noin pahaa jälkeä. Eli kohtalaisen kovaa Sidneyn täytyi iskeä, mutta sitten taas vaadittiin sitä huonoa säkää, että napautus osui noin "suojaamattomaan" kohtaan.
   
 24. tinkezione Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pens, Ipa, Mif
  Lainaus:
  Vähän haiskahtaa siltä, ettet nyt osaa päättää, löikö Sidney ihan helevetin lujaa vai kävikö siinä vain tosi huono tuuri. Eye test kertoo tuon kopautuksen olevan kuitenkin samaa luokkaa, jollaisia joka ikisessä matsissa tulee ja menee kymmeniä.
   
 25. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Sekä että mahdollisuus ei ole mahdollinen?