Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Entiset HIFK-pelaajat muualla

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana McJugi, 18.09.2006 klo 08.51.

 1. ruoska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
  Tobbari??

  Vittu, että rupeaa kiehumaan tää organisaation toiminta. Onko meillä todellakin liikaa noita junnuja kupattavaksi muihin seuroihin? Ei ole. Ymmärtäisin kyllä hyvin, jos Tobbarille olisi annettu edes jonkinlainen mahdollisuus näyttää kyntensä seurassamme. Salamissa tulokset olivat kuitenkin hyvät. Odotin vaihdolla Laine sinne ja Tobbari tänne, että annetaan äijälle näyttöpaikka. Mutta paskat.

  Edit. Luin tuon uutisen itsekin tarkemmin ja huomasin, että näyttää olevan jouluun asti vuokra.
   
  Viimeksi muokattu: 20.10.2006 klo 15.01
 2. KwutsNI Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Niin siis Salmelainen lähtee vuokralle. Eli ei kai se nyt ole iäksi kaikeksi menetetty, jos jouluun asti pelaa Ässissä...
   
 3. Jermu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  No parempi, että Tobbari pääsee skulaamaan Ässissä, vähän eri asia kuin Kirkkonummen Salamit.

  Toivottavasti vuokrasopimus on tehty niin, että jatko Ässissä on HIFK:n päätettävissä, ja saadaan tarvittaessa joulun jälkeen meille.
   
 4. ruoska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
  Lainaus:
  Tota minäkin rupesin kanssa vähän pelkäämään, että ei ole Penailtu koko hommaa reisille. Meidän flaksilla Tobbari nakuttaa kovat tehot ja solmii ässien kanssa 2+1 vuotisen sopparin ja taas on yksi nuorukainen menetetty tehoilemaan muualle. Toivoakseen kaikki on meidän päätettävissä tulevaisuuden suhteen.
   
 5. RustEnuff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Jos tästä nyt jotain haluaa lähteä syyttelemään, niin uskoisin että oikea kohde on hra. Francis. Valmentaja ei ilmeisesti ole toistaiseksi löytänyt käyttöä Tobiakselle, joten seura vuokraa pelaajan toisaalle. Todennäköisesti Ässät on kysellyt Salmelaisen perään, jonka jälkeen asiassa on kuultu valmennusjohtoa ja vasta sen jälkeen vuokralle on näytetty vihreätä valoa.
   
 6. tant gredulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Kyllä olisi todella ihmeitä pitänyt tapahtua, jos joku tuolla sukunimellä varustettu olisi päästetty pois. Organisaatio olisi sotatilassa keskenään tjsp. Kamoon hei, Salmelainen!
  Nyt pitää vielä miettiä miten saan Jouhkimaisen tähän mukaan...
   
 7. Dennis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Itseäni tuossa Jatkoajan uutisessa juurikin hämäävät Hirsimäen kommentit:

  <clips> - Siirto oli pidemmän tähtäimen juttu. Haluamme nähdä, minkälainen pelaaja Salmelainen on, Ässien toimitusjohtaja Jukka Hirsimäki kertoo.

  - Lahjakkaasta pelaajasta on kyse. Hän on energinen ja hyvä liikkumaan, sekä taitaa myös maalinteon, Hirsimäki luonnehtii. <clips>

  Tuosta saan sellaisen käsityksen, että vuokrasopimus olisi tietyn tyyppinen "try-out" ja jos otteet miellyttävät Ässiä, niin pidempää sopimusta olisi tarjolla. Voisiko tässä olla kyse siitäkin, että Tobberi ei ole tyytyväinen HIFK:n organisaatioon ja olisi pyytänyt siirtoa?
   
 8. suomihe1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Epäilen samaa kuin Dennis.
  Näyttää kuitenkin tällä hetkellä siltä että hra Kuusela ei pelaisi Ässissä enää ensi kaudella, voisi kyseessä olla jokin "vaihtokauppa" näiden pelaajien kesken.
   
 9. Salama15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lexa Komarovin kädet
  Lainaus:
  Tuo tuli itsellenikin mieleen.

  Ja kommenttina tuohon Liiga vs. Mestis; nuorelle pelaajalle on kehittymisen kannalta varmasti parempi viilettää Mestiksen ykköskentässä kovia minuutteja kuin rouhia "pelimiehille" lepoaikaa 5-10 min/peli Liiga-jengin kolmos- tai neloskentässä...
   
 10. Jalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Hassua miten toi pätee edelleen Hirsoon, mutta eräs T. Ruutu mahtui ihan kivasti takaisin kissimirreihin.

  Todella huvittavaa.
   
 11. Wiltord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Ruudun lähtö oli paljon ymmärrettävämpi. Se oli peliaika. Lisäksi kaveri oli kuitenkin aika hyvä pelaaja. Hirsoa ei voi mainita samassa lauseessa.
   
 12. Snaipperi #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Flames, Leijonat&Team Canada
  Lainaus:
  Niin kyseessähän on aivan erilainen tapauskin. Hirson kanssa venailtiin vuosia ja annettiin se pelata ja ihan ok liksaa ja heti kun tärppää niin ei kun Naapuriin ja isommalle tilille. No voi itku Pentti saattoi vähän arvostella Hirsoa, mutta niin paljon tämä jengi sille on antanut. No sinne meni, ei tuo nyt niin kovin ihmeellinen ole ollutkaan, jokainen Hirsoa seurannut tiesi ettei tuo pisteiden takominen jatku tuollaisena mitä ekoissa peleissä. Tuomo Ruutu on taas ihan eri tarina, mutta hänkin punainen kasvatti, ja yhden kauden narri, takaisin voit tulla jos haluat. Tosin silloin 10v päästä kun Tuomo lopettelee Änärissä niin Pena ei ole enää GM, joten ei ole mitään syytä kääntää selkää IFK:lle.
   
 13. scholl Jäsen

  Lainaus:
  T. Ruutu oli alaikäinen haksahdettuaan ja tajusi korjata virheensä pikaisesti. Eikä jauhanut skeidaa lehtien palstoilla.
   
 14. Jermu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Miten tänne tunkee aina joku uusi teininarrifani jatkamaan vezqcxujen, gagsin ja muiden eltonjohnien jalanjälkiä. Pitäiskö sun vähän tutkia siirtojen taustoja ja fanien suhtautumista asiaan, ja tulla sitten takas huutelemaan jos on jotain järkevää kommentoitavaa.
   
 15. Jalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Pahoittelen jos sain aikaan hirmuisan tunnekuohun kommentillani. Ei vaan voi nauramatta lukea miten pelaajille annetaan "kerran narri, aina narri" -leima, joka loppupeleissä kuitenkin voidaan kumota jollain ei tavallisen kansan ymmärrettävissä olevalla 'ifkkiekkotietämyksellä'.
   
 16. Jake74 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Lainaus:
  Korjataan nyt sen verran, että T. Ruutu oli kaksi kautta Jokereissa ja tuli sen jälkeen IFK:hon yhdeksi kaudeksi. Eli tavallaanhan hän jo tuli takaisin "kotiin". Ja miten Matikainen liittyy Ruudun mahdolliseen paluuseen 10 vuoden päästä? Siis onko se positiivinen vai negatiivinen asia, ettei Pena ole enää IFK.n puikoissa? Silloin kun Tuomo siirtyi Jokereihin (2000), IFK:n toimitusjohtajana oli Frank, kun taas Matikaisen aikana Tuomo saatiin takaisin (-02). Olen muutenkin ymmärtänyt, että harvinaista kyllä Tuomoon Matikaisen välit ovat hyvät. Olihan Tuomo tulossa työsulun aikana IFK:hon pelaamaan ja tietääkseni nytkin, jos olisi Suomeen jäänyt. Kyllä Tuomo on IFK:n mies.
   
 17. King Jeremy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool, Bayern München, Calgary Flames
  Lainaus:
  Jos näin on, niin sitten alkaa minunkin mitta olemaan täysi nykyjohtoa kohtaan. Toistaiseksi olen yrittänyt pysyä positiivisena, mutta jos TAAS noin lahjakas pelaaja hukataan muualle, alkaa fiilikset menemään negan puolelle. Näitä nimiä on nyt ollut niin paljon, ettei kukaan jaksa edes luetella. En todellakaan haluaisi, että Tobias Salmelainen liittyy joukon jatkoksi. Vuokra joulukuuhun asti on ok, mutta aivan välttämätöntä on se, että HIFK pitää langat käsissään, eikä anna Ässien yksin päättää jatkosta. Myydään äijä Ässille kovalla rahalla vasta sitten, jos kiinnostusta todella on, eikä itse keksitä käyttöä. Puoli-ilmaista siirtoa ei pidä missään nimessä antaa.
   
 18. macnevis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ...
  Lainaus:
  Hassua. Tuomo Ruutu siirtyi EVU:sta vuonna 1997 IFK:hon, vuonna 2000 Jokereihin ja vuonna 2002 takaisin IFK:hon. Mikä tässä määrittää hänet punaiseksi kasvatiksi? Tietysti jos punainen tarkoittaa EVUa niin ymmärrän, mutta käsittääkseni tässä meinataan IFK:n joukkuetta. Joten kenties Tuomo ennemmin pelaa IFK:n riveissä, mutta minun mielestäni se ei mikään IFK:n kasvatti kolmen B- ja A-junnuvuoden perusteella ole. Saatan olla väärässä, joten korjatkaa.
   
 19. Jazerman19 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Masan Massiivinen, sympatiat Leafs
  Lainaus:
  On on, siitä todisteena suomenmestaruus Jokereiden paidassa ;). Nyt vain odotellaan, että Jermut tulee avaamaan sanaisen arkkunsa.
   
 20. HJL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Katso Pallo, Vancouver Cancouver
  Lainaus:
  Ja Esa Tikkasen paita on Hartwall-areenan katossa HIFK:n muinaisen mestaruuden kunniaksi... :)
  Onkohan sillä oikeasti mitään väliä, jos pitää Tuomo Ruutua IFK:n miehenä. Voihan sitä tehdä Jokeri-osioon "kasvatit"-ketjun ja jutella siellä Tuomo Ruudusta.
   
 21. Jazerman19 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Masan Massiivinen, sympatiat Leafs
  Lainaus:
  Ei ole väliä, mutta kyllä se on hieman huvittavaa, kun ottaa huomioon sen tosiseikan, että mies on EVU:n kasvatti joka pelasi ifk:ssa muutaman kauden junnuissa ja sen jälkeen on pelannut jokereissa enemmän pelejä kuin IFK:ssa ja kaiken lisäksi mestaruuskin on pokattu narripaita päällä.
   
 22. Analyytikko_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, QPR, ManU, Hertha BSC
  Lainaus:
  Penasta ei tosiaan koskaan tiedä, mitä se keksii, mutta eiköhän kyseessä ole vuokra ja sitten vuokran umpeuduttua HIFK:n olisi hyväksyttävä sopimuksenalaisen pelaajansa siirtyminen Ässiin. En mitenkään pysty uskomaan, että vuokra olisi tehty niin, että HIFK ei voisi vaikuttaa siihen, pysyykö Tob. meillä myös keväällä. Tuntuu täysin mahdottomalta ajatukselta, että Ässät ikäänkuin katsoisi kaverin taidot ja jos ne riittävät, niin yksipuolisesti lunastaisi miehen rosteriinsa.
   
 23. RustEnuff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Edmonton Oilers
  Lainaus:
  En kyllä edelleenkään suostu uskomaan, että tässä olisi kyse Penan päätöksistä. Uskoisin, että Francis ei ole löytänyt Tobiakselle käyttöä ja Tobias taas itse haluaa peliaikaa liigassa mielummin kuin mestiksessä. Ässät eivät todellakaan pysty noin vain Salmelaista pitämään, mutta jos kerran valmentajalla ei ole käyttöä ja pelaaja ei itse halua syödä pelkkiä hodareita niin silloin ratkaisuna voi hyvinkin olla koko kauden vuokra tai sopimuksen ulos osto. Toivotaan että näin ei tapahtuisi, mutta jos käy niin silloin se on Hra. Francis joka sanoo:"Just nyt ei oo käyttöö...."
   
 24. Analyytikko_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, QPR, ManU, Hertha BSC
  Lainaus:
  Niinno, noniin. Pena on varmaankin lopullisesti sopinut Hirsimäen kanssa tästä lainakuviosta, pituudesta yms. seikoista. Itse päätöksen toiseen liigajengiin lainalle menosta onkin sitten tehnyt mahdollisesti Tobias, Bob tai Pena, sillä sinänsä mitään väliä ole, tätä minä tarkoitin viestissäni. Ja en usko, että Pena olisi niin sekaisin, että päästäisi kiistattoman lahjakkuuden (muutamasta virheestään viime keväänä opittuaan) toiseen leiriin tuosta noin sanomalla: meillä ei just nyt ole käyttöä Salmelaiselle.

  Voin toki olla väärässäkin.
   
 25. LuKi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, LuKi-82
  Lainaus:
  Kuvittelisin, että Hirsimäki/Takko hakee Kuuselan stunttia seuraavalle kaudelle,koska Krisse on melko varma lähtiä. Luonnollisesti Salmelaista ja agenttia kiinnostaa markkina-arvon huima nostatus, mikä varsin todennäköisesti tapahtuu pelatessa Kivenmäen vierellä. Todella sopivan tuntuinen pelaaja tähän rooliin. Hifk:n tarjous voi olla vähemmän kiinnostava, koska suoraa ykköskentän roolia ei Pena voi luvata. Rahaa kyllä tässä vaiheessa enemmän, mutta loistava kausi Ässissä huikealla peliajalla....