Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Entiset HIFK-pelaajat muualla

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana McJugi, 18.09.2006 klo 08.51.

 1. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Lainaus:
  Ei pelannut. Tai toki pelasi, mutta skulaili a-junnut Bluesissa.
   
 2. Pluto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Oikeampi termi olisi kuitenkin, että skulasi yhden kauden Bluesin A:ssa. Yksi meni HIFK:ssa, mutta joutui sitten kärsimään aikoinaan kuohuttaneesta nuorennusleikkauksessa, joka toi parrasvaloihin Ruudun, Hirson, Häpän, Ben-Amorin, Mäkelän, Järvisen ja niin edelleen.
   
 3. Syylä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK,Kisa
  Puhuin kuitenkin Ilta-Sanomista-en Iltalehdestä. Iltalehti on sisällöltään nykyään ihan samanlainen kuin nuo aamulla kaduilla ilmaiseksi jaettavat lehdet tyyliin Metro-urheilusivut on liki 1 yhteen Aamulehdestä ja muutenkin ihan karmea kooste.
  Ilta-Sanomat on kuitenkin ollut ihan oikeasti hyvä, enkä ole Agraarifasisti-Kepulainen vaan ihan ammattimielessä se on ollut viime aikoina paska lehti. Se Siitä.

  HIFKin kasvatit on ketjun aihe- ja joku älykkö on listannut omiksi koiriksi nekin , jotka ovat meillä kauden tai kaksi joskus pelanneet. Kyllähän sekin on ihan henkimaailman hommia, että jotkut ovat samantein jonkun uuden joukkueensa avainpelaajia ja kulttuuriin sopivia, jopa siinä määrin, että ehkä ansaitsevat uransa lopetettuaan tulla nimitetyiksi jopa ko. seuran legendaksi.


  Esimerkiksi Hirson siirtoa on puolusteltu vaikka millä ja vaikkapa minä olen todella paljon Anti-Pena ja silti täysillä HIFK-Fani- mutten silti tässä tapauksessa kylläkään syytä Penaa. Jos joku on niin paljon kiero, että hommat on jo muuten sovittu niin menköön sitten tämän suuren mentorinsa perässä- kumma vaan, ettei koko muu jääkiekkoileva maailma ole koskaan tajunnut Doug Sheddenin neroutta ihmisenä ja jääkiekkovalmentajana.
  Katselin eräässä hotellin baarissa yhden viime kevään finaaleista ko. tyypin kanssa ja on se aika epeli, nimittäin erikoinen tyyppi ja helvetin epävarma koko asemastaan- ei mikään luontainen auktoriteetti . Jos joku olisi sen valmennnuskyvyt aiemmin poiminut tai huomannut, niin kaipa tämäkin tyyppi olisi jossain ihan muualla kuin Suomessa. Itse olen asunut Torontossa 2 vuotta ja pidän Ontariolaisia keskimääräisiä punaniskoja älykkäämpinä, mutta muutaman kerran Dougin kanssa keskusteltuani voin sanoa omana vaikutelmanani, että varmasti on valmentajana aikamoinen Velho, mutta ihmisenä todellinen vasen pakki- aivan täysin Moilanen, kuten täällä Suomessa sanotaan erään TV-Sarjan takia- siksi on voinut hyvinkin antaa lausuntoja mm. kännykästään....
   
  Viimeksi muokattu: 22.09.2006 klo 22.59
 4. Seesam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Tony Salmelainen

  Tony oli tehnyt eilisessä(?) harjoitusottelussa tehot 1+1. Hyvin näyttää kulkevan. Tuomo Ruudulla sen sijaan jatkuu huono tuuri. Tuomo on loukannut polvensa jälleen, vamman vakavuudesta ei ole toistaiseksi tietoa.
   
 5. McJugi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  SM-liiga pistepörssin johtaja:

  1. Hirschovits Kim, Jokerit 8+2 = 10pst, 5 ottelussa.

  "Uraani ja tavoitteitani ajatellen uskon, että tämä ratkaisu todennäköisesti palvelee tavoitteitani parhaiten. Tavoitteeni ovat kuitenkin toisella mantereella, ja toivon, että Jokereissa pelaaminen auttaa minua pääsemään sinne jonakin päivänä."

  "Olen tyytyväinen, että olen täällä, sillä meillä on hyvä joukkue ja loistava valmentaja. Toivon, että pystyn auttamaan ensi kaudella joukkuetta mahdollisimman hyvin ja pystyn pelaamaan sillä tasolla, jolla omat odotukseni ovat."

  Ei ole iha tuulesta mies temmannut juttujaan. Jäätävä aloitus.

  Surkuhupaisaa että Jokereiden viime kausien "messias" Peltonen sekä tuleva "messias" Hirso ovat kumpikin "IFK:n miehiä"..

  miettikääpä sitä.
   
 6. Johannes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, jääkiekko.
  Lainaus:
  Pienen miettimisen jälkeen sanoisin, että Hirso on aloittanut kauden hienosti, mutta.....

  ...hän ei ole pelannut vielä yhtään maaottelua, ei edes EHT-tasolla. Hirson uran huippu toistaiseksi on HIFK:n kanssa voitettu sm-liigapronssi kaudella 03/04.

  Ville Peltosen saavutuksiin seura- ja maajoukkue tasolla ei riitä muistikapasiteettiini, eikä tila tällä palstalla.
   
 7. McJugi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  True, true..

  Hyvin on mies jatkanut siitä mihin jäi.

  Jatkoa odotellessa..
   
 8. Pate44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, QPR, ManCity
  Lainaus:
  Tämän päivän (26.9) HBL-hastattelussa kysyttiin syitä miksi IFK:n lupaavimmat juniorit (Ramstdt-TPS, Enlund-Tappara, Aaltonen-Lukko) jättivät kesällä pääkaupunkiseudun.
  Frank totesi yksikertaisesti ettei IFK:ssa aleta maksaamaan keltanokille 100.000 euroa kaudesta.

  Mielummin kuitenkin näin päin että päästetään junnut heti muualle kehittymään muutamaksi vuodeksi ja otetaan sitten pelimiehinä takaisin ja maksetaan se niiden pyytämä 100.000e/kausi. Nykyinen tapa että pidetään ne huippu-junnut edustusjoukkueessa väkisin 3-4 vuotta ilman mitään tulosta ja päästetään/pakotetaan ne sitten lähtemään kun ne on valmiita pelimiehiä (Hirso, Viitaluoma, Grunn, Vihko...) on selkeästi huonompi vaihtoehto.
  .
   
 9. Johannes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, jääkiekko.
  Arttu Luttinen ja Janne Hauhtonen lähetettiin 26.9 AHL-liigaan NHL-seurojensa training campilta, tietolähteenä TSN.ca. Hannu Pikkarainen siirrettiiin AHL:n 25.9, tosin Pikkarainen on kuulemma loukkaantunut ja joutuu olkapääleikkaukseen, ennuste "kausi ohi". Tästä kertoi NHL-osiossa JLand.
   
 10. mixu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk
  Ei ole erikoisesti alkanut Viitaluoman ja Vihkonkaan kausi.
  Molemmilla vasta 1 maali plakkarissa.
   
 11. BOL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Tuollahan se Hanna hallilla lauantaina Blues-matsissa käsi paketissa laahusti... ei sitten päässyt vissiin edes lentokoneeseen asti?

  Loistavan viime kauden jälkeen, olisin kyllä uskonut Hanurin vakiinnuttavan paikkansa Rangersien 2 ekassa pakkiparissa. Petyin.
   
 12. Betoz Jäsen

  Lainaus:
  Ei taida kolmikko Enlund, Ramstedt, Aaltonen saada sataatuhatta euroa edes yhteenlaskettuna. Vai meinaatteko, että esim. Aaltosta peluutettaisiin huoletta A-junnuissa SM-liigan keskitulon ylittävällä palkalla?

  Enlund pelannut neljä ottelua alle 5 minuutin peliajoilla ja Ramstedt kuusi ottelua noin 8 minuutin peliajalla. Eipä noilla minuuteilla vielä kuuhun mennä - saatika pistepörssin kärkeen.

  Jotenkin tuntuu, että tuollaiset 5 minuuttia heruisi Enlundille HIFK:ssakin ilman suurempia järjestelyitä.
   
 13. Daespoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hameenlinna Moderators
  Ei kai Frankki luule että kukaan nielisi tuollaista paskaa? 100K€ A-junnujen ikäisille kavereille? Yritä nyt Frank edes vähän, varmaan talousvaikeuksissa kamppaileva TPS-maksaisi tuollaisia palkkoja A-junnulle.

  Muutenkaan Frankin propagandakoneisto ei taida oikein toimia, ei anna kovin uskottavaa kuvaa esim. Hirson tilanteesta nuo Frankin lausunnot.
   
 14. MS Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Et-Po 72, EuPa, Veitsiluodon Vastus,Hoopi Hänninen
 15. McJugi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Hirsolla vähän vauhti hiipunut. Hiljasta ollut viime kierrokset. Hmm. Kukaan seurannut muiden menoa? Vihko, Viitaluoma..
   
 16. CFC Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK,Chelsea
  Lainaus:
  Kuka on Hirso?!
   
 17. Voppie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Hauhtosen Jannellakin on kausi alkanut synkissä merkeissä. Ensimmäisen treenipelin ensimmäisessä vaihdossa sormi murtunut, ja Keskisuomalaisen mukaan saikkua tiedossa noin 6-8 viikkoa.
   
 18. Viherpuiston Ruoska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Pikku-Hakkia ei ole vielä taidettu mainita. Nikkehän pelasi muutaman kauden Nordiksella aika vaatimattomin teholukemin, eikä tulosta tullut vielä Espoossakaan, mutta siirto Ouluun avasi pisteputken. Änärissä ei mihinkään huippulentoon ole tainnut koskaan päästä, mutta siellä ilmeisesti yhä yrittää tulosta tehdä. Mitäs luulette, mikä on osoite, kun kotomaa aikanaan kutsuu? Kai äijä kotiin palaa, eikä eksy muualle?

  Pari äijää, joita en myöskään jo-mainittujen joukossa huomannut: Olli Ahonen ja Lauri Puolanne. Spock teki pitkän päivätyön Keski-Suomessa ja sittemmin tuossa naapuripitäjän puolella, mutta mikä on nykyinen osoite vai onko pistänyt hokkarit naulaan? Entä Puolanne? Tästäkään herrasta ei ole aikoihin kuulunut mitään. Liekö hänkään enää aktiivipalveluksessa missään päin maailmaa? En ole rahtaamassa kumpaakaan Stadiin, vaan ihan uteliaisuudesta kyselen...

  edit: Jahas, Ahonen ilmeisesti viettää "välivuotta", sanotaan tuolla pelaajasiirrot-osiossa.
   
 19. Rebel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK Helsinki
  Lainaus:
  Ainakin muutama vuosi sitten pelaili HKKK:n höntsäjengissä ja ilmeisesti myös siellä opiskeli. Että olisikohan muut hommat vieneet miehen?
   
 20. Renegade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Diego Padres
  Spocki Ahonen viettää välivuotta, mutta hyvin todennäköisesti lopettaa hommat kokonaan hyvinkin pian. Tsekinkielen opiskelut ja "läheinen kontakti" kyseiseen maahan vievät miehen ajatukset pois jääkiekosta. Sääli, miehessä on potentiaalia hyväksi liigajyräksi joka käy Euroopassa pari vuotta ja pelaa loppu-uran Suomessa 3-4 ketjun kokeneena ja fiksuna sentterinä.
   
 21. wezq Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lauri Puolanne. Mies oli ainakin pari vuotta sitten pankkialalla töissä rahoituspuolella, mutta ei ilmeisesti enää. Opiskelu vei miehen ja nykyään taitaa ansaita todella todella hyvin normaalin työnsä parissa. Pelaili harrasteliigassa myös pari vuotta sitten.
   
 22. JV Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Puolannehan lopetti 97-98 kauden jälkeen ja keskittyi opiskeluihin.
   
 23. Analyytikko_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, QPR, ManU, Hertha BSC
  Lainaus:
  Siis onko kaveri lopettamassa aivan kokonaan vai onko Ahosella jotain virityksiä jossakin tsekkijengissä. Vai mennäänkö tässä nyt siis tsekkiläisen naisystävän alueelle tuon lähikontaktin osalta vai mihin viittaat?

  Sinällään tosiaan sääli, sillä mies olisi tosiaan tervetullut HIFK:n sentteriosastolle omasta puolestani terveenä oikeastaan milloin vain. Kokemusta joukkueessa ei ole koskaan liikaa ja suomalaisena ei vie ulkkaripaikkaa+taitotaso riittää nykyliigassa.
   
 24. Salama15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lexa Komarovin kädet
 25. scholl Jäsen

  Vähän hämärä juttu tuo Salmelaisen siirto. Kohtalaista jälkeä Salamissa, joten ajattelin, että saisi näyttöpaikan. Varsinkin kun Järvinen, Salonen ja kumppanit ovat olleet täysiä lapasia syksyn aikana. Jouhkimainen tosin yllättänyt positiivisesti.

  Pitkä loukkaantuminen toki aiheuttaa sen, että ei ole helppo päästä liigavauhtiin, joten siinä mielessä hyvä hakea nyt syksyllä vauhtia häntäpään joukkueesta.