Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Entiset HIFK-pelaajat muualla

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana McJugi, 18.09.2006 klo 08.51.

 1. Sledge Hammer! Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Salmelainen ja Hauhtonen pelasivat viime yönä. Ei tehomerkintöjä. Myös Ottawa pelasi mutta pelasiko Luttinen sitä ei ainakaan espn kertonut.
   
 2. Jude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  HIFK:n miehistä Arttu Luttinen ja Patrick Eaves pelasivat Penguinsia vastaan, mutta toistaiseksi en ole löytänyt ottelun tilastoja.
   
 3. Ioota Rhoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Broad Street Bullies
  Lainaus:
  No täytyy myöntää Väisänen oli yksi niistä joiden HIFK-tausta oli mennyt minulta täysin ohi. Lyhyt sanaisuus johtuu siitä etten oikeasti keksinyt oikein mitään syytä miksei häntä voitaisi joskus kokeilla. Vähäisen antipatian takia joukkoon vain ja koska puolustuksessa vapaapaikka ja mies ei nyt ole profiloitunut mihinkään niin heittetään sinne. Täysin utopistista leikkiähän tämä vain on.
   
 4. Johannes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, jääkiekko.
  Janne Hauhtonen pelasi eilen Columbusin harjoituspelissä ainakin 1. erän ketjussa Mark Hartigan-Janne Hauhtonen-Anson Carter. Columbus voitti Buffalon 4-1. Hauhtosen jääaika oli 12:43 min. Jannen tehot 0+0, 2 min, 0 laukausta ja -1, alotukset 6-4. Toisessa ja kolmannessä erässä Hauhtosen ketjukaverina oli paljon Jody Shelley ja toinen laita vaihteli.
   
 5. mixu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk
  Hifk on tällä hetkellä liigan jotava kasvatti seura.
  Jopa siinä määrin että aika suuri osa joudutaan antamaan joukkueille joiden oma kasvatustyö on niin heikkoa että pelaajia ei nouse junnuista liigaan riittämiin.

  Tiistain Kalpa pelissä Hifk teki seitsemän maalia jotka kaikki (Kuhtaa lukuunottamatta) olivat omien kasvattien tekemiä.Kuhtakin lähes oma kasvatti.
  Mikä muu joukkue pystyy samaan?
   
 6. Tommy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  #17
  Lainaus:
  Vaikka heillehän on propaganda-osaston mukaan luvattu sopimuksessa pelipaikka SM-liigajoukkueessa. Mielenkiintoista.
   
 7. Elton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit.
  Lainaus:
  Kyllä tämä saa taas, jälleen kerran, Hifk henkisten palstatietäjien "faktat" uuteen valoon ja hymyn naamalle.

  Enlundin ja Aaltosenhan piti lähteä nimenomaan varman sopimukseen kirjatun pelipaikan takia Hifkistä, eihän sieltä muutoin kukaan pois halua.

  Ei varmasti tarvitse kenenkään kauaa miettiä onko Lukossa tai Tapparassa tehty sopimusrikkomuksia vai onko muutamien nimimerkkien näppikseltä lähtenyt full of shit tyyppistä tekstiä palstalle.
   
 8. Jermu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Teiltä ei pysy kyllä mikään salassa. Onhan tämä naurettava väite "varmasta pelipaikasta" tullut kumottua jo aikoja sitten, ja asia varmistui jo 1. liigakierroksen jälkeen.

  Mutta itse asiaan, IFK-kasvatit pitävät pystyssä niin SaiPaa, Jokereita ja Bluesia, ja monen muunkin pikkuseuran avainpelaajien joukossa on IFK-kasvatteja (Pelicans, HPK, Ässät). Ei jää epäselväksi missä tehdään Suomen paras juniorityö. Tosin jos toimiva johto osaisi hoitaa asiat vähän paremmin niin ei tarvitse menettää kaikkia parhaita ympäri maakuntia.
   
 9. julle-jr Jäsen

  Lainaus:
  Tällaiset asiat tuottavat hemmetin hyvän fiiliksen. Tältä pohjalta on myös vaikea ymmärtää joidenkin muiden fanien ajatuksia, esimerkiksi narrifanien Hirso-fiilistelyä. Itse en saisi mitään erityisen kovia kiksejä jos vaikka ykkössentterinämme pyörisi joku Jari Viuhkola tai Petri Pakaslahti. Hauhtonenkin oli siinä ja tässä. Ja kyllä, olen ainakin hitusen katkera edelleen, sitä ei tarvitse kenenkään tulla erikseen mainitsemaan. Kiksejä en joka tapuksessa saisi Viuhkolasta tai Pakaslahdesta.

  Ketjun aiheeseen liittyen, oli melkoisen huvittava urheilusivu keskiviikon hesarissa. Sivulla oli isot jutut pääkaupunkiseudun joukkueiden voittoisista tiistai-otteluista. Jokeri-jutun otsikossa hehkutettiin Hirsoa ja Blues-jutun otsikossa Viitaluomaa. Tuli melko nopeasti mieleen tämä ketju. Onneksi suurin juttu ja kuva oli kuitenkin IFK:n maalijuhlista, niin ei liikaa alkanut harmittamaan tämä IFK:n suorittama vähäosaisten avustustoiminta. Muiden joukkueiden peliraportteja en lukenut, kai sieltäkin olisi löytynyt IFK-nimiä ottelun tähtipelaajien joukosta.
   
 10. Rebel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK Helsinki
  Lainaus:
  Rahan takiako he sitten lähtivät? Herättää monia kysymyksiä, että miksi kundit, joita ei puheiden mukaan enää A-junnuissa pelaaminen kiinnosta lähtevät maakuntaan pelaamaan missäs muualla kuin A-junnuissa. Ihmetystä herättää kyllä. En tiedä kuka Elton Johnin faktoja on heittänyt, mutta hymyssä huulin niitä saa lukea.
   
 11. JV Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Marko Ojanen puuttuu, Mäkinenhän ei pelaa tällä hetkellä liigaa.
   
 12. King Jeremy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool, Bayern München, Calgary Flames
  Lainaus:
  En osaa sanoa, miksi kyseiset kaverit pakkasivat kamansa ja häipyivät maailmalle, mutta näin vain kävi. En käsitä, miksi näistä asioista käydään vielä monta kuukautta jälkeenpäin keskustelua, mutta kerron nyt oman mielipiteeni asiasta.

  Luulen, että suurin vaikutus oli agenttien puheilla, jotka nykykiekossa ovat välttämättömiä, mutta myös toisinaan hyvin arvelluttavia. Ehkä juuri agenttien puheet vaikuttivat eniten lähtöhalukkuuteen. Jos joku koko ajan hokee korvaan, että toisessa seurassa sulla on parempi mahdollisuus alle 20-v. maajoukkueeseen, niin kyllähän tollanen jannu sen uskoo. Kaikki nämä jätkät (Aaltonen, Enlund ja Ramstedt) haluavat päästä nuorten MM-kisoihin ja saada varauksen NHL:ään sitä kautta. Alle 20-v. maajoukkueeseen kun ei A-junnuissa pelaamalla päästä, tai ainakin se on helvetisti vaikeempaa.

  Rahan en usko siirtoja ratkaisseen, vaan uskon siihen, että pojat aidosti uskoivat saavansa peliaikaa enemmän muualla kuin HIFKissä. Sikäli älytöntä, että ainakin Tapparalla on sentteriosasto (paperilla) kovempi kuin HIFKillä. Tai ainakin oli Enlundin siirtyessä. Mutta tehty mikä tehty, kuten Nissekin aikanaan sanoi.

  Aika näyttää, kannattiko jätkien siirtyä pois vai ei. Itse en usko näiden siirtojen vaikuttavan HIFKiin ja HIFKin menestymiseen juuri mitenkään, olivat pojat sitten kuinka lahjakkaita tahansa. Ei heistä kukaan mikään Malkin/Crosby kuitenkaan ole. Seura on yksilöä suurempi ja näitä tän tason kavereita tulee joka vuosi. Tai ainakin pitäisi tulla. Toivottavasti tämä silti avasi Penan silmät sille, että joka vuosi ei lähde 3 eturivin lupausta muualle. Kaikkia HIFK ei pysty pitämään jatkossakaan, mutta toivottavasti lähtijöiden määrä pysyy pienempänä.
   
 13. Borre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Enlund pääsee tänään ensimmäistä kertaa Tapparan nelosketjun keskelle. Turussa tuli muutama hajavaihto 13. hyökkääjän paikalta Laineen kympin aikana.
   
 14. Stigu Jäsen

  Lainaus:
  Tämä asettaa nyt kyllä Jokereiden henkisten palstatietäjien "faktat" uuteen valoon. Eikö Pena ajanutkaan Enlundia pois?
   
 15. McJugi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Hirso jatkaa upeita esityksiään, Häppölä saalisti eilen jopa syötön. Vihko teki hienon pörsän. Ahonen hörppäili Bluesin maalilla.
   
 16. McJugi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
 17. tuuski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pallo-Kärpät
  Lainaus:
  Sanokaas nyt tietäjät, että tämä on joku Iltalehden keksimä hulvaton läppä. Siis Sami Helenius vaihdossa pelkkään Askey:hin olisi ollut vitsi, mutta että Hirso vielä mukaan?! Pelicansilla tuskin oli ihan hirveästi dollareita pistää Helsinkiin päin. Ja tuollaisessa kaupassa niitä olisi pitänyt pistää enemmän kuin hirveästi.
   
 18. Ioota Rhoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Broad Street Bullies
  Lainaus:
  Koko artikkeli oli pelkkä iso provo. Iltapäivälehtien toimittajat luulevat pystyvänsä kääntämään veistä haavassa, jonka Hirso teki siirtymällä Narrilaan. Kaikki nämä Hirso artikkelit ovat olleet liioiteltuja. Hirson lähdöstä tehdään elämää surempi asia, eikä tajuta että Hirson hehkutus asettaa koko Jokerit organisation aika heikkoon valoon.
   
 19. nakkisormi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Käsittääkseni vaihdossa piti mennä Askey ja Porthen.
   
 20. Jermu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Juuri näin, kertoo jotakin ko. organisaatiosta, että viime vuonna Askey oli se messias, joka antoi jotain toivoa säälipleijariviivan alapuolella rämpineeseen jengiin, tänä vuonna kaikki hehkutus kohdistuu lähinnä kaksikkoon Hirso & Shedden, toki IFK-kasvatti Riksman saa oman osansa.
   
 21. Nickelback Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NHL yleisesti
  Lainaus:
  Nimenomaan... Ihmetyttää tämä IFK:n dissaaminen joka lehdessä, kuinka Jokerit kaappasi Hir..vitsin. Tosiasiassa Ifk katsoi tuota räpeltämistä 4 kautta ja teki selväksi että tulevaisuutta ei ole näillä esityksillä enää jatkossa IFK:ssa. No Hirso piristyi ja oli loppukaudesta todella hyvä, mutta siinä vaiheessa se oli jo myöhästä. Kummankin osapuolen singnaali oli selkeä jo syksyllä, Hirso ei jatka ja Ifk on jo nähnyt tarpeeksi Hirsoa. Mitä ihmeellistä tässä asiassa on... Kuinka mukamas Ifk on potkinut Hirson pihalle!? Eiköhän lähtenyt ihan omasta halusta. Kuinka Hirso muka on suuttunut Penalle ja muille!? Kaipa jokainen ymmärtää että jos ei saa suunnilleen mitään aikaseks 4 kaudessa, niin lähtö häämöttää.

  Lukiko muka jossain että Somervuori olisi ollut jotenkin vihoissaan Jokereille, kun meni HPK:hon... Ei, koska siitä ei saatu mitään skandaalia ja provoa aikaseks.
   
 22. Hanson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, alasarjat.
  Yksi on unohtunut

  Kaikki ovat joko unohtaneet tai sitten ei ole tiedossa, että Sami Ryhänen on pesunkestävä HIFK-kasvatti. Sami on ikäluokkaa 80-syntyneet. Pelasi junnuvuotensa HIFK:ssa ja lähti sitten "kierrokselle" : UJK (Mestis), Uppsala (Allsvenskan), Norjan liiga, Salamat (Mestis). Oli viime kaudella yhdessä Karo Koivusen kanssa Mestiksen tehopari pistepörssissä, kunnes joulun tienoilla kumpikin sai kutsun liigaan. Ryhäsen liigadebyytti tapahtui siis suht`"vanhana" ja mitä mies teki ensiesiintymisessään HIFK:lle Stadissa : teki maalin ja pelasi loistomatsin ! Nyt SaiPassa ihan ehdotonta eliittiä. Ryhäsen kädet...antaisin mahiksen kokeilla kotikonnuillaan !
   
 23. Syylä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK,Kisa
  Lainaus:
  Tässä käsityksessä minäkin olen ollut- mitä tulee tuohon dissaukseen, niin siinä on tietenkin nämä Sanoma-WSOYn lehdet omana lukunaan, mutta kyllä minuakin itse alalla toimineena hieman ihmetyttää missä nyt mennään, enkä oikein keksi muuta syytä kuin sen että nämä nuoret räkänokkajournalistit ovat jo tottumassa siihen että heitä jotenkin voidellaan kirjoittamaan myönteisiä juttuja ja kun jonkun organisaation taholta ei osoiteta merkkejäkään siihen suuntaan, joka on toki jo valitettavasti vakiintunut käytäntö alalla, alkavat nämä loanheittojutut.

  Yleensähän nämä ovat nk.freelance-toimittajia, jotka kauppaavat jutujaan sinne tänne ja jotka tekevät melkein mitä vaan päästäkseen vaikituiseen kuukausipalkkahommaan .Nyt tuntuu olevan vallalla käsityksiä, että Erkon firma ottaisi hommiin jos sinnepäin oikein kumartaa...


  EDIT: Ja nyt en tosiaankaan puhu lätkästä tai edes urheilusta, kun totean vaan sen , että Ilta-Sanomien päätoimittaja sai nyt sitten tänään mennä.
  Ehkäpä sai jopa vauhtiakin mukaansa. Tuo ennen niin hyvä iltapäivälehti pääsikin jo valumaan tasoltaan vessapaperia vastaavalle tasolle ihan kautta sisältölinjan...
   
  Viimeksi muokattu: 22.09.2006 klo 19.13
 24. McJugi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Mun mielestä se on hulvatonta että Jokereiden paras pelaaja on IFK-kasvatti "IFK-ikoni, IFK henkeen ja vereen" Hirso ja sillä vielä ylpeillään.

  Mutta jokainen tavallaan. Itseäni lähennä oksettaa nähdä miehen naama, vaikka takaraivossa kolkuttaa muistot miehen konttaamisesta kaikki vuodet.

  Mutta ei voi syyttää miestä jos kerran on uhkailtu jo viime kaudella siirrolla. Antoi potut pottuina.
   
 25. Master Chief Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Manchester United, Denny Crane
  Lainaus:
  No tuon jutun Iltalehteen oli kirjoittanut "se" Pekka Jalonen, jonka antipatiat Jokereita kohtaan ovat tunnettuja (ei välttämättä täälä päin). Paperiversion lukeneet saattoivat huomata kuinka "kiimainen kettu" toi tämän vaihvihkaa esille.