Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Entiset HIFK-pelaajat muualla

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana McJugi, 18.09.2006 klo 08.51.

 1. Bedrock Jäsen

  Lainaus:
  Vai HIFK kannattaja pystyy tähän! Et ole A.Ahosta itse kaivannut eikä näin ollen aihetta hankinnalle ole ollut mutta tästäkin huolimatta A.Ahonen olisi pitänyt HIFK:hon hankkia ja Pena on TAAS mämminyt oikein huolella, kun ei A.Ahosta meille ole hankkinut. Voi hyvää päivää!

  Koettakaa nyt herranjumala ymmärtää, että pelaajia menee ja tulee. Se, että joku A.Ahonen siirtyy narreihin ei millään tavalla ole meiltä pois. En voi muutenkaan käsittää näitä kannattajien viestejä siitä, että pelaajia pitäisi hankkia ihan vaan hankkimisen ilosta. Tuntuu, että osa "kannattajista" on tyytyväisiä vain ja ainoastaan silloin, kuin joku uusi pelaaja tulee HIFK:hon. Sillä mahtuuko kyseinen pelaaja okoonpanoon tai mitä paikkaa pelaa ei tunnu olevan mitään merkitystä. Pää asia, etä raha haisee ja balalaikka soi! HERÄTYS!
   
 2. Syylä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK,Kisa
  Jospa herra Retu Kivinen heräilisi itse- en tuossa viestissäni tosiaankaan kaipaillut A.Ahosta tai ylipäänsä ketään pelkästä hankkimisen ilosta.

  Koko viesti oli kylläkin tarkoitettu ihan vaan Anti-Pena-Viestiksi, koska tämä niinkutsuttu TJ ajaa meidät ennen pitkää ihan suoraan suohon ja ja vielä hyppii tasajalkaa virnistellen kyseisen suonsilmäkkeen päällä - ja nostaa puoli miljoonaa vuodessa mummonmarkkoina siinä sivuissa. Mistä hyvästä sille maksetaan ja miksi???
   
 3. BOL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Tobbari Salmelainen on nyt kuntoutettu Ässien toimesta, kahteenkin kertaan. 9.12 pelattavan Ässät- HIFK- ottelun jälkeen on paras ottaa Tobias mukaan kotiin, sillä nyt olisi meilläkin paikka auringossa tarjolla.

  Nykyisessä kilpailutilanteessa, mitä ei nyt ole, olisi täysin idioottimaista antaa Tobbarin puhjeta kukkaan jossain muualla. Vuokraus oli ihan perusteltu ja hyvä juttu kaikkien kannalta, mutta sitä ei ole enää syytä jatkaa. Kyseessähän ei ole kuka tahansa junnujannu, vaan
  S-A-L-M-E-L-A-I-N-E-N.
   
 4. Dunlop Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK ja Savonlinnan Jääkiekon tuki OY
  Lainaus:
  Joo itsekin olen jo odotellut Tobon paluuta petopaitaan, sillä enää ei vuokran jatkamiselle löydy tarpeeksi perusteita. Tobbari on nyt saanut tuntumaa ja jääaikaa, joten takaisin kaveri vaan meille. Tämänhetkisessä rossussa löytyy varmasti käyttöä, kun ei tuo materiaali mitenkää mairittelevan leveä kuitenkaan ole. Nopeudellaan Tobo haastaa hyvin pakkeja, ja vastustaja joutuu rikkomaan.

  Ja kuten Lady mainitsi, kyseessä ei ole mikä tahansa junnu, vaan Salmelainen!
   
 5. Analyytikko_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, QPR, ManU, Hertha BSC
  Lainaus:
  Olisi mielenkiintoista nähdä, heräisivätkö herrat Guolla ja Kuhta horroksestaan, jos siihen ketjuun kolmanneksi sijoitettaisiin Tobias Salmelainen. Liikettä tulisi lisää ja yritystä samaan syssyyn. Toisaalta näkisin mielelläni kolmosketjun muodossa Petrell/Salmelainen-Porthen-Salonen, sen sijaan, että joku Pasi Nielikäinen vie omalta junnulta pelipaikan. Ainut ongelma ketjussa Salmelainen-Guolla-Kuhta saattaisi olla haban puute ja tilan tekeminen ketjukaverille.

  Nielikäinen, Pate, Laine kuuluvat sinne neloseen vääntämään ja paikkaamaan loukkaantumisia, mutta eivät yhtään ylemmäs. Jouhkimaisen ja Fagun ottaessa ne kaksi muuta paikkaa nelosesta jää vain paikka jollekin tästä superkolmikosta. Miten tämä on nyt niin vaikeaa Francisille ymmärtää?

  Alkaa kohta näyttämään sille, että saadaan kaksi uutta omaa poikaa lähetettyä maakuntiin, jossa kaverit sitten tottakai puhkeavat kukkaan, eli herrat Salonen ja Salmelainen. Molemmilta löytyy liikettä ja taitoa, toiselta erittäin paljon taitoa ja sniper-ominaisuuksia ja toiselta yritystä ja tahtoa. Ja sen sijaan pitää katsella jonkun helvetin Nielikäisen koohotusta kaukalossa tai Laineen melkein osuneita pommeja. Eletään taas mustaa aikaa, muutenkin kuin ilmojen vuoksi.
   
 6. Mevatron Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HC Slavia Praha
  Timo Seppänen on merkitty tänään HPK:n kokoonpanoon ottelussa Ilvestä vastaan. Onko tässä kyse viime hetken tilaisuudesta osoittaa kykyjään nuorten mm-valitsijoille ja Kerhon pakkipulan tilapäisestä helpottamisesta vai onko kyseessä pitempiaikainen sopimus? IFK:ssa Seppänen ei ole mahtunut maaottelutauon jälkeen kokoonpanoon.
   
 7. blazee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Kärpät, Ducks, Capitals, Red Wings, Penguins!
  Lainaus:


  Timo Seppänen siirtyy loppukaudeksi HPK:n!
   
 8. King Jeremy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool, Bayern München, Calgary Flames
  Lainaus:
  Älkää vain sanoko, että taas kadotetaan yksi lupaus vain siksi, että pelasi kymmenkunta vähän nihkeetä matsia kauden alussa!!! Siis perkele, jos tämä kaveri hukataan muualle, niin sitten vituttaa ja rankasti. Seppäsestä tulee vielä hyvä pakki, sanokaa minun sanoneen.
   
 9. blazee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Kärpät, Ducks, Capitals, Red Wings, Penguins!
  Lainaus:


  En tiedä mitään sopimuksen laadusta, mutta tällainen tieto tuli tuolta juuri, että loppukauden pelaa HPK:ssa. Olisi kyllä aika outo jos siirtyy ihan kokonaan meinaan rupee pikkuhiljaa ihmetyttämään tuo HIFK:n toiminta junnujen osalta. (case: Ramsted, Aaltonen & Enlund)
   
 10. -BR- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HELSINGIN IFK, DEFC #1
  Kyllä TODELLA vituttaa, jos Bumba ryssitään Kerhoon!!! Toivotaan, että tämä sopimus on VAIN loppukautta koskeva... Prkl!
   
 11. Ioota Rhoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Broad Street Bullies
  Seppäsen sopimus HIFKin kanssa on voimassa vielä ensi kaudellakin. Uskoisin tämän olevan saman tapainen yritys kuin Salmelaisen ja Ahlqvistin vuokrauksetkin. Eli nuorille peliaikaa paineettomassa tilassa.

  Mikäli näin on, niin ihan OK ajatus.
   
 12. scholl Jäsen

  Ottaa päähän se, ettei Mestiksestä tule paikallista AHL:ää, jonne ne lupaukset voidaan laittaa alas paineettomaan tilaan ja nostaa sitten ylös, kun peli kulkee. Ihan hölmöä periaatteessa auttaa kilpailijaseuraa vuokraamalla pelaajia ulos, kun niistä ei kuitenkaan Penan hillopurkkiin mitään kohtuukorvauksia saada. Eriasia tuollaiset Ahonen-siirrot, koska siinä Hjallis sai kuskata yhden mersullisen kahisevaa Espooseen.
   
 13. Johannes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, jääkiekko.
  Seppänen ei selvästikään päässyt Francisin suosioon niissä peleissä, jotka hän esiintyi meidän joukkueessa alkukaudella. Seppänen on kuitenkin sen tason lupaus, että toivottavasti häntä ei nyt menetetä kokonaan HPK-pelaajaksi. Sinänsä on positiivista, että Seppänen pääseen taas pelaamaan sm-liigassa, joka on ainoa liiga Suomessa, jossa hän enää kehittyy.

  Salmelainen ja Ruutu tekivät eilen maalit Chicagolle ja Salmelainen jopa valittiin kentän parhaaksi pelaajaksi.
   
 14. forza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Ja Sepi Seppäselle heti maalitili auki kerhossa. On se hyvä, että IFK:lla on varaa auttaa maaseudun jengejä. vaikka omassa kokoonpanossa kuusi tervettä pakkia. (Jere, Schnappi, Smurffi, Pasi, Laakso, Turunen.)
   
 15. mtuq Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Jos nyt jättää ideologisen vouhkaamisen vähemmälle ja miettii Seppäsen pelillistä antia tällä kaudella, niin esim. Laaksoon verrattuna mies on ollut kyllä aika pihalla.

  Silti toivon, että kyseessä on jonkinlainen vuokrasopimus, ja että kaveri palaa IFK:n rosteriin viimeistään ensi kaudella. Penalla lienee loppuvuoden perunat kellarissa.
   
 16. #8 forever Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Tobbari

  Salmelainenkin kihautti tänään ekan liiga-maalin! Onnittelut! Saa nähdä saadaanko poika joulun jälkeen takas!?
   
 17. Aces High Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Red Wings, HIFK Gimmat, THFC
  Lainaus:
  Se olikin ton matsin paras anti, ainakin tästä näkökulmasta. T.Salmelaisessa on hyvin paljon potentiaalia ja toivoa sopii, että Pena hoitaa taas homman himaan, eli Poriin.

  P.S. Mertaranta..?
   
 18. Syylä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK,Kisa
  Niin muuten teki Seppänenkin ja palasi hyvän matsin heti , kun pääsi joukkueeseen, jossa on hyvä ja pelaajien arvostama valmentaja.

  Sekä ennenkaikkea joukkueeseen, jolla on jonkunlainen pelisysteemi olemassa.
   
 19. mixu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk
  Kumma asia että on varaa antaa pelaajia muille kun samaa aikaan ei saada edes täyttä miehitystä kentälle.
  Itse olisin nähnyt mielummin Seppäsen pelaavan kuin Niskasen mutta tämä tuntuu olevan nykylinjan että parhaat junnut saavat lähteä.
   
 20. Niko_R Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  jokrut
  Lainaus:
  Tuolla HPK osiossa puhuttiin, että Seppänen olisi muodostanut yhdessä Ströbän kanssa pelin pelottavimman pakkiparin. HPK:n kannalta nimittäin.
   
 21. Syylä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK,Kisa
  Syytön Bumba oli pakkiparinsa hasardihommiin- päinvastoin koitti paikkailla niitä, sen mukaan kun kerkisi.
   
 22. Analyytikko_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, QPR, ManU, Hertha BSC
  Lainaus:
  Juu, tämä kummastuttaa itseänikin. Toisaalta Niskanen ei taida olla kovin kuumaa valuuttaa tällä hetkellä ja Seppäsen taso ei vielä riittänyt liigassa, mutta A-junnuissa mies on liian kova tekijä. Ja noita junnujen MM-kisoja varten on hyvä, että pääsee pelaamaan kunnolla liigassa, kunhan palaa takaisin ensi kaudelle punanuttuun.

  Asiasta toiseen, Ässien puolella tuolla vahvistus-ketjuissa ollaan ilmeisesti sen verran tyytyväisiä Tobiaksen esityksiin, että mies oltaisiin valmis ottamaan sinne loppukaudeksi. Tänne Helsingin päähän tulisi korvauksena Häppölä. Kuulostaisi liian hyvältä ollakseen totta, mutta ainahan voi unelmoida.
   
 23. King Jeremy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool, Bayern München, Calgary Flames
  Lainaus:
  Samaa mieltä edellisten kanssa siitä, että Niskanen olisi pitänyt heivata vaikka Irakin liigaan Seppäsen tieltä, mutta jos Francis ei ymmärrä Bumban päälle mitään, niin eihän sille sit mitään voi.

  Salmelaisesta olen sitä mieltä, että tietyin varauksin voidaan antaa loppukaudeksi Poriin, jos saadaan Häppölä tilalle, MUTTA Salmelaista ei missään nimessä, kuten ei Seppästäkään, saa päästää menemään lopullisesti. Eli lainalle maksimissaan loppukaudeksi, vain jos ehdot miellyttävät HIFKiä. Ens kaudeks molemmat takaisin ja toivottavasti meillä on silloin pelitapakin jo. Kummatkin nuoret miehet ovat tulevaisuuden liigapelaajia, ehkä parempiakin. Heitä ei HIFKillä ole enää varaa hukata muualle!
   
 24. BOL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Eiköhän se ole selvääkin selvempää, että HIFK:lla on päätösvalta näissä laina- / siirtoasioissa niin kauan, kun pelaajalla on voimassaoleva sopimus HIFK:n kanssa. Ei kukaan Lintu- tai Hirsimäki voi sanella ehtoja yksin tai edes kaksin, vaan kyllä yhteisymmärrys on tässäkin asiassa päivän sana. Ja viimeisen sanan sanoo IFK. Se onkin sitten eri asia, kohtaako näissä asioissa tässä kohdin HIFK:n virallinen tahto ja fanien toiveet. Paljon mahdollista, että HIFK tekee ratkaisun, joka ei meitä kannattajia tule miellyttämään. Tai sitten ei. Toivottavasti asioita katsotaan nyt pidemmän aikavälin kuin pelkästään muutaman kuukauden näkökulmasta. Ja siltoja ei tule missää nimessä polttaa mihinkään suuntaan.

  Itse näen, että sekä Tobbarin että Seppäsen siirrot olivat positiivinen asia. Salmelainen sai palata liigaan pienemmissä ympyröissä ja varmasti on hyötynyt tästä henkisestikin. Peliaikaakin on ollut varmasti enemmän tarjolla kuin IFK:ssa.

  Seppäsen kohdalla kausi alkoi erittäin epäonnisissa merkeissä eikä nousua ollut juurikaan havaittavissa. Mielestäni Seppäsen virheet kauden ekassa pelissä Jokereita vastaan mursi itseluottamuksen täysin ja siitä hän ei yli meillä päässyt. Ja kyllä Bumballe mahdollisuuksia sen jälkeen annettiin, mutta valitettavasti ei onnistunut potentiaalista huolimatta.

  Ja niin tärkeitä kun omat kasvatit ovatkin, täytyy muistaa, ettei penkillä kehity. Epäilen, ettei Seppänen treeneissäkään ole esittänyt parasta osaamistaan, sen verran usein mies pelaavasta kokoonpanosta puuttui. En usko, että niillä muutamilla minuuteilla, mitä tarjolla on, Seppäsestä saadaan hiottua timantti, siis tällä kaudella. Parempi, että pääsee aloittamaan puhtaalta pöydältä jossain muualla. HPK:ssa yksittäinen epäonnistuminen on kuitenkin täysin eri asia kuin IFK:ssa, omassa seurassa. Ehkäpä tämä on juuri sitä, mitä Bumba tarvitsee noustakseen seuraavalle tasolle.

  Salmelainen siis kotiin nyt, Bumba kauden jälkeen.
   
 25. Johannes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, jääkiekko.
  Tony Salmelainen teki maalin Chicagolle viime yönä Nahvilleä vastaan kiertämällä puolustajan laidan puolelta ja nousemalla maalille, jossa nosto hallitusti ohi mv:n, hienoa. Maali oli ihan samanlainen, joita Tony teki paljon HIFK:ssa viime kaudella.