EM-kisat 2016 – voimasuhteet

  • 58 632
  • 499

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Saksa on ollut kaikkea muuta kuin vakuuttava hyökkäyssuuntaan, sitä mm-kisoissa nähtyä hyökkäyksellistä säkenöintiä on nähty vain vähän. Saksa kyllä pyörittää palloa mutta on tehoton eikä todellisia vaarallisia maalipaikkoja synny moniakaan. Müller ja Goetze kärjessä ei kumpikaan ole vakuuttanut. Sen sijaan Espanja on kyllä ollut ehkä kisojen parhaiten hyökännyt joukkue, mutta sen ongelmat on näkyneet puolustamisessa vaikka vasta eilen sitä vastaan pystyttiin iskemään maaleja. Tottakai Saksa on kova, samoin Espanja mutta niin on ollut Italiakin tähän mennessä ja mielestäni Italia on myös hyökännyt varsin hyvin.

Toivon että Italia tai Ranska selvittää tiensä finaaliin, ainakin liputan näiden joukkueiden puolesta. Toiselta puolelta kaaviota Puola tai Kroatia saisi mennä pitkällle.
 

Keskiviiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuopion KalPa
Suomen karsintalohkosta jatkoon lopputurnauksessakin pudotuspeleihin etenivät Pohjois-Irlanti ja Unkari, jotka budjetoitiin karsinnoissa ennakolta monissa spekulaatioissa Suomen taakse ja joiden paikalla Suomi "pitäisi" kisoissa olla. Sen sijaan Suomen karsintalohkon ykköseksi ja kakkoseksi budjetoidut joukkueet Kreikka ja Romania menestyivät heikommin kuin suuryllättäjät P-Irlanti ja Unkari. Nämähän ovat nyt Euroopan 16 joukossa, joka sama asia kuin vanhalla mallilla kisoihin selviytyminen.
 

Tifosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Home Box Office
Tänään italia nousisi tasapelillä 7 pisteeseen eli siihen samaan mihin kaikki ennakkosuosikit ylsivät heikommissa lohkoissaan. Voitolla tietenkin ylhäiseen yksinäisyyteensä mutta ei parane mennä asioiden edelle sillä irlanti on kova ja taistelee mahdollisesta jatkopaikasta kynsinhampain ja italialla ei ole panosta ottelussa.

Espanja-pelistä tulee todella mielenkiintoinen vääntö. Tietääkö Morata miten Juven alakerta ohitetaan, tottakai mutta pystyykö hän siihen?
Espanjan alakerran ohittaa eilisen perusteella kuka tahansa mutta ei espanja olisi noin menestynyt viime vuosina jollei se ottaisi jokaisesta ottelusta opikseen.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Saksa on ollut kaikkea muuta kuin vakuuttava hyökkäyssuuntaan, sitä mm-kisoissa nähtyä hyökkäyksellistä säkenöintiä on nähty vain vähän. Saksa kyllä pyörittää palloa mutta on tehoton eikä todellisia vaarallisia maalipaikkoja synny moniakaan...

Eilen kylläkin nähtiin kisojen monipuolisinta hyökkäyspeliä toistaiseksi, Saksa vyörytti laidoilta, keskeltä, keskityksin, seinillä, pystyjuoksuin. Säkenöintiä nimenomaan nähtiin, heti kun Muller siirrettiin omalle paikalleen keskelle, Gomez syöttöseinäksi kärkeen, Götze laidalle jne.

Sitä vastoin tehokkuus uupui, paikkojahan oli voittaa 6-0.

Jos saisi valita Espanjasta ja Italiasta - olettaen että Saksa voittaa ekan kierroksen pelinsä - niin ehdottomasti Espanja. Italia laittaa pystyyn oivan bussin ja hyökkää vaarallisesti vastaan. Espanja taas tarjoilee paikkoja nopeisiinkin vastaiskuihin, koska pyrkivät myös itse pysymään pallossa. Tietysti asialla on toinen puoli, eli Espanja olisi kiinnostavaa nähdä sen takia, että tulisi keskikenttien taistelu. Uskoisin kuitenkin Saksan pitävän enemmän palloa.

Eilinen Kroatia-matsihan oli näiden kisojen ensimmäinen "kunnon" futismatsi, kun pelattiin soljuvaa peliä päästä päähän, eikä vain parkkeerattu linja-autoa rankkarialueelle.
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllähän Espanjan suosikkiasema on toistaiseksi mennyttä lohkovoiton lipsumisen jälkeen. Aiemmin laitoin tänne predictwise-sivuston todennäköisyysarvioita, joissa Espanja oli sillä hetkellä suurin suosikki, joten vertailun vuoksi tämänhetkinen tilanne: 2016 UEFA Euro Cup – PredictWise

Suosikinviitan on palauttanut harteilleen Ranska, jonka mestaruuden todennäköisyydeksi arvioidaan 19%. Seuraavana tulee Saksa (16%), Espanja (14%) ja Belgia sekä Kroatia (10%). Italia on pudonnut siis sekä Kroatian, Belgian, että Portugalin taakse viime katsaukseen peilattuna ja heidän mestaruutensa todennäköisyydeksi arvioidaan enää 5%.
 
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
Itse en laskisi kokonaan ulos myöskään Portugalia. Hyökkäyspeli on ollut todella hyvällä mallilla, se suhteellisen olennainen osa eli maalinteko on vain takunnut. Jos Portugali samanlaista tulitusta jatkaa niin jossain vaiheessa se alkaa uppoamaan ja kaavion myötä tie finaaliin on ihan mahdollinen. Kahden pelikierroksen jälkeen Portugali oli luonut 50 maalipaikkaa, kun toiseksi eniten maalipaikkoja oli luonut Englanti ja Kroatia (molemmat 37 maalipaikkaa).

Näkisin, että toinen finalisti löytyy joukosta Kroatia, Belgia, Portugali. Vastaan sitten joko Ranska tai Saksa. Kroatian paikka välierissä näyttää jo suhteellisen "varmalta", vielä kun saavat maestro-Modricin mukaan. Belgia ja Portugali kohtaavat todennäköisesti toisensa heti avauskierroksella ja tämän parin voittaja olisi suurella todennäköisyydellä Kroatian välierävastus. En jotenkin jaska uskoa Walesin yllätykseen puolivälierässä, enkä myöskään usko Kroatian taipuvan Puolalle tai Sveitsille.

Toiselta puolelta sitten Saksa tai Ranska. Saksa saa puolivälierässä vastaansa Italian tai Espanjan. Italia voi yllättää Espanjan tuolla puolustuksellaan, mutta en jaksa uskoa että sen jälkeen vielä Saksasta ja Ranskasta selviäisivät. Italialla on puolustus, mutta sieltä puuttuu se X-tekijä, joka ratkoisi lopulta pelit. Mielelläni olisin toki väärässä. Saksa saa helpon pelin neljännesvälierissä ja pääsee tällä tapaa helpommin puolivälieräänsä. Ranskan tie välierään puolestaan on helpompi. Ensin täytyy voittaa lohkokolmonen ja sitten Englanti. Englanti on vain Englanti, en jaksa uskoa että heillä riittäisi Ranskaa vastaan.

Yllätykselliset ovat olleet kisat tähän mennessä ja varmasti niitä yllätyksiä tullaan näkemään pudotuspeleissäkin.
 

Keskiviiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuopion KalPa
Päivän panokset joukkueittain jatkopaikan saavuttamisen suhteen.
Unkari - ei oikeita panoksia, mutta tasapelillä Portugalia vastaan lohkovoitto
Italia - ei yhtään mitään
Portugali - tasapeli Unkaria vastaan riittää jatkoon, mutta ehkäpä voittokin kiinnostaa
Irlanti - pakko voittaa ilman panosta pelaava Italia
Belgia - välttää yli kolmen maalin tappio Ruotsille, mutta tasapeli takaa kakkospaikan.
Ruotsi - pakko voittaa Belgia
Islanti - tasapelin saavuttaminen Itävaltaa vastaan
Itävalta - pakko voittaa Islanti

Tuo Islanti vs Itävalta on mielestäni mielenkiintoisin, koska siinä on kummallakin maalla armoton panos ja vielä niin päin että hyvin puolustavalle Islannille riittää tasuri ja Itävallan on pakko voittaa. Bussi vs höyryjuna.
 

Tifosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Home Box Office
Päivän panokset joukkueittain jatkopaikan saavuttamisen suhteen.
Belgia - välttää yli kolmen maalin tappio Ruotsille, mutta tasapeli takaa kakkospaikan.

Irlannin voittaessa italian, yhdenkin maalin tappio lähettää belgian kotiin.

Siinä kohtaa E-lohko lunastaisi pienen piirin odotuksia kun 3:lla pisteellä ei pääsisi edes kolmen joukkoon.
 

KwutsNI

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
@Keskiviiva :n viestiin ikään kuin täydennyksenä.

F-lohkon ykkönen kohtaa E-lohkon kakkosen (Belgia, Ruotsi tai Irlanti) kaavion helpommalla puolella.
F-lohkon kakkonen kohtaa Englannin vaikeammalla puolella.
Kolmonen, jos jatkoon pääsee, kohtaa Kroatian (helpolla puolella)

E-lohkon ykkönen on Italia ja kohtaa Espanjan.
Kakkonen kohtaa siis F:n ykkösen (Unkari, Islanti tai Portugali) helpolla puolella.
Kolmonen (jos jatkoon pääsee) kohtaa Kroatian tai Ranskan. Tämä on E-lohkon pelatessa tiedossa, sillä jos F-lohkon kolmonen menee jatkoon, E-lohkon kolmonen kohtaa Ranskan, muuten Kroatian. (F-lohkon kolmas ei mene jatkoon vain siinä tapauksessa, että Unkari voittaa Portugalin.)

F-lohkossa näyttää siis ykköstila tavoiteltavimmalta, E-lohkossa kakkostila. Mutta F-lohkon kolmostila voi kaikesta huolimatta olla parempi kuin kakkostila, sillä ainakin pääsee helpommalle puolelle. Paljon on kuitenkin auki, ja tuota on vaikea taktikoida.

Sitten vielä mikä riittää kellekin ja mihin F-lohkossa:
Unkari: voitolla lohkovoitto, tasapelillä lohkovoitto, jos Islanti ei mene maalierolla ohi, ja tappiolla toinen tai kolmas, joka tapauksessa jatkoon.
Portugali: voitolla lohkovoitto, jos Islanti ei mene maalierolla ohi, tasapelillä toinen tai kolmas (ja jatkoon), tappiolla ulos.
Islanti: voitolla lohkovoitto maalierosta riippuen, tasapelillä toinen tai kolmas (ja jatkoon), tappiolla ulos.
Itävalta: voitolla toinen toinen tai kolmas (ja jatkoon), muuten ulos.

Portugali haluaa varmasti voittaa, mutta pystyykö ohittamaan Kiralyn verkkarit, se on toinen juttu. Mutta varmaan pystyy, valitettavasti. Islanti hyydyttänee vielä Itävallankin, ja hakee sen riittävän tasapelin. Siis 1. Portugali, 2. Unkari, 3. Islanti.

ja E-lohkossa:
Ruotsi: voitolla toinen tai kolmas (ja jatkoon), muuten ulos.
Belgia: vähintään tasapelillä toinen, korkeintaan kolmen maalin tappiollakin kolmas ja jatkoon, jos Irlanti ei voita
Italia: peli ei vaikuta mihinkään, kunhan eivät ota liikaa kortteja.
Irlanti: voitolla toinen tai kolmas (ja jatkoon), muuten ulos.

Italia pelannee kuin Italia ilman paineita, ja antaa Irlannin voittaa. Näin se saa sitä paitsi Ranskalle vastustajaksi Pohjois-Irlannin sijaan isoveljen, joka on kuitenkin ennakolta aavistuksen kovempi.* Ruotsin näitä kisoja seuranneena veikkaan, että tasapeli ilman vetoja kohti maalia on lopputulos. Näin siis 1. Italia, 2. Belgia, 3. Irlanti.

Ja näin jatkopelit olisivat siis:

Sveitsi-Puola
Kroatia-Islanti

Wales-P-Irlanti
Portugali-Belgia


Saksa-Slovakia
Italia-Espanja

Ranska-Irlanti
Englanti-Unkari


*: Tähän erään irlantilaisen (ei siis pohjois-) stand up -koomikon vitsi (jonka tämä rohkeasti kertoi BBC Ulsterin ohjelmassa): "People ask me, why are there two teams in Ireland? Why not just have one team with all the best players from both sides of the border? I say to them: we already have that, it's called the Republic of Ireland."
 

Ralph

Jäsen
Kun alkulohkot on kahta peliä vaille ohi, voisi tuomita Itävallan kisojen suurimmaksi flopiksi. Erinomaiset karsinnat ja kovat odotukset. Helppo alkulohko ja lopulta vain yksi piste helpoimmasta pelistä ja jumbosija.
 

Keskiviiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuopion KalPa
Neljän parhaan joukkoon etenemässä mitä suurimmalla todennäköisyydellä Belgia, pienin varauksin Wales. Tuo puolivälierä toteutunee.
Belgian paikka välierissä neljän joukossa näyttää varmemmalta kuin minkään muun paikka neljän joukossa?

Kaikissa muissa kaavioneljänneksissä on kiharaisempaa.
 
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
Neljän parhaan joukkoon etenemässä mitä suurimmalla todennäköisyydellä Belgia, pienin varauksin Wales. Tuo puolivälierä toteutunee.
Belgian paikka välierissä neljän joukossa näyttää varmemmalta kuin minkään muun paikka neljän joukossa?

Kaikissa muissa kaavioneljänneksissä on kiharaisempaa.

Uskon, että Belgian välierävastustaja löytyy Kroatia-Portugali -otteluparin voittajasta. On muuten itselleni koko neljännesvälierien kiimaisin ottelupari. Mitä vaan voi sattua ja molemmat osaavat tehdä maaleja, jännä nähdä millaisilla taktiikoilla lähdetään liikenteeseen.

E: Myöskään Ranskan reitti välieriin ei nyt mikään ihan mahdoton ole. Ensin pitäisi kaatua Irlanti ja sen jälkeen Englanti (ellei sitten Englanti tee Englanteja jo Islantia vastaan). Jotenkin en jaksa uskoa Englannin mahdollisuuksiin Ranskaa vastaan.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Nyt alkulohkojen jälkeen tekisi jo mieli tuomita nämä laajennetut kisat mielestäni penkin alle menneiksi. Ok, onhan se kiva että Islannin ja Albanian kaltaisia pienten maiden joukkueita nähdään tekemässä historiaa mutta mielestäni pelin taso on ollut usein heikkoa. Niin sympaattista taistelua kuin pienet maat esittävätkin, niin mielestäni kisoissa ei jaksaisi katsella vähintään yhtä bussijoukkuetta jokaisessa alkulohkossa ja nyt niitä on useita vielä tuolla pudotuspelivaiheessakin. Jääköön nuo jutut karsintoihin silläkin uhalla että Suomi vielä muutamat karsinnat pelaa ennen kuin alkaa arvokisaputki.
 

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
Siellä joutuivat sitten mestarisuosikit samaan kaavioon, kun Italia ja Espanja kohtaavat seuraavaksi toisensa, ja tämän jälkeen vastaan tulee Saksa. Ketä noista kolmesta selvittää tiensä välieriin on vahvoilla mestariksi, koska Ranska ei ole missään vaiheessa vakuuttanut.

Aika kalliiksi kävi Espanjalle Ramosin sekoilut ja mursun pilkunvetäjävalinta. Ihan oikeasti siellä on kentällä Cesciä, Iniestaa, Silvaa ja kumppaneita, ja tämä idiootti valitsee Ramosin vetäjäksi, jonka historiasta löytyy näitä 10. kerrokseen vetoja. Ei pysty käsittämään.

EDIT. Jaahas Iniesta on paljastanut että hänen olisi pitänyt vetää pilkku, mutta Ramos tuli ja otti pallon, kun hänellä oli "hyvä tunne". Voi helvetti Ramos koita ymmärtää, sinä olet huono pilkkujen vetäjä. Vissiin oli kova tarve paikata mokansa, josta syntyi maali, joten meni sitten itsekkyyttään ryssimään joukkueensa pilkun.
 
Viimeksi muokattu:

Unkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
Kun alkulohkot on kahta peliä vaille ohi, voisi tuomita Itävallan kisojen suurimmaksi flopiksi. Erinomaiset karsinnat ja kovat odotukset. Helppo alkulohko ja lopulta vain yksi piste helpoimmasta pelistä ja jumbosija.
Kyllä, ja toinen floppi ainakin minulle oli Ruotsi. Odotin jopa jatkoon menoa kovasta lohkosta, mutta eihän nuo saaneet oikeastaan minkäänlaista joukkuepeliä aikaiseksi. Zlatan näytti siltä ettei sillä edes kiinnostanut pelata noin huonojen kavereiden kanssa. Löntysteli itsensä miljoona kertaa paitsioon, eikä tainnut juosta edes kilometriä per peli.
 

Marquez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, FC Barcelona, Huuhkajat
Belgian paikka välierissä neljän joukossa näyttää varmemmalta kuin minkään muun paikka neljän joukossa?

Kaikissa muissa kaavioneljänneksissä on kiharaisempaa.

Minusta kiharaista on aika lailla joka puolella. Nähtyjen esitysten perusteella en pidä suurena yllätyksenä, jos Wales pudottaa Belgian (ja veikkasinkin sitä tuolla kisaveikkausketjussa). Mestari taitaa kuitenkin lopulta tulla perinteisehköltä akselilta Saksa-Ranska ja mahdollisesti Italia-Espanja, jos jompikumpi yllättäen selviää keskinäisestä jatkoon olematta ihan puhki.

Pettymyksistä vielä: Venäjä tietysti, mutta jaksaako heille edes nauraa. Tai itkeä. Näkisin myös Portugalin pistesaldon ja sijoituksen helpossa lohkossa aika heikkona, mutta heillä taisi parissa ekassa pelissä olla vähän viimeistelyongelmia.
 

KwutsNI

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
EDIT. Jaahas Iniesta on paljastanut että hänen olisi pitänyt vetää pilkku, mutta Ramos tuli ja otti pallon, kun hänellä oli "hyvä tunne". Voi helvetti Ramos koita ymmärtää, sinä olet huono pilkkujen vetäjä. Vissiin oli kova tarve paikata mokansa, josta syntyi maali, joten meni sitten itsekkyyttään ryssimään joukkueensa pilkun.

Eiköhän Ramos nähnyt aivan oikein, että pilkku oli täysin aiheeton, ja siksi herrasmiehenä kävi neppaamassa pallon veskarille. Iniesta ei olisi varmaan tajunnut tällaista tehdä, vaan olisi tehnyt epäurheilijamaisesti maalin.
 
Mestaruusmahdollisuuksista en osaa sanoa mutta eilisen pelin perusteella olen sitä mieltä, että jos Islanti ja Itävalta kohtaisivat parin päivän päästä uudestaan, olisi Itävalta selvähkö ennakkosuosikki. Niin paljon vahvemmalta se vaikutti mutta onneksi pieni pohjoismaa sai huikean taisteluvoiton.

Varmaan nyt joku kertoo, että Islanti vain pelasi fiksusti mutta ei pistetilanne sitä selitä, että ollaan noin pahasti jyrän alla.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Olin Islannin ekan pelin aikana aika vakuuttunut heidän pelitavastaan, mutta jo sen pelin lopulla ja vielä pahemmin kahden seuraavan pelin loppupuolella on minusta näkynyt että väsy tulee. Eilen ehkä pahiten, toki Itävallan pakkotilanne korosti tätä. Jos Islanti jaksaisi pelata koko pelin kuin ensimmäiset 60 minuuttia, olisi se vaikea voitettava, koska jotain spesiaalia, sellaista leicestermaista tehokkuutta ja suoraviivaisuutta heidän hyökkäyspelissään on.
 

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Saatan olla ainoa joka on varsin vakuuttunut Unkarin otteista. Hallitsivat peliä ranking 10 Itävaltaa vastaan ja 2-0 voitto, Islannin bussin mursivat ja kipusivat tasuriin ja lopulta loistava esitys varapelaajilla Portugalia vastaan. Portugali painoi kyllä päälle mutta toisesa päässä 3 maalin lisäksi kolisi tolpat ja oli myös yksi läpäri. Monestikko viimeisten vuosien aikana Portugali on ollut noin lirissä tämmöistä rupusakkia vastaan. Joukkue taistelee armottomasti kaksinkamppailut, ovat yksi fyysisimmistä porukoista maailmassa ja kaiken lisäksi hyökkäykset rullaavat todella nätisti "otetaan mitä annetaan" mentaliteetilla johon kuuluu olennaisena osana pallon hallinta ahdistettunakin. Puolustuksessa on kentälle heittää kisojen nopein ajalla mitattu toppari joten uskoisin Belgian olevan vaikeuksissa seuraavassa koitoksessa. Tämä tässä pieni hehkutus heikomman mutta vakuuttavasti esiintyneen maan puolesta kun ei omaa topikkia löytynyt.
Loppuun vielä oma ennustus jonka mukaan Puola tai Portugali on finaalissa. Toiselta puolelta en ala etes arvailemaan kuka saattaisi menestyä.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
EDIT. Jaahas Iniesta on paljastanut että hänen olisi pitänyt vetää pilkku, mutta Ramos tuli ja otti pallon, kun hänellä oli "hyvä tunne". Voi helvetti Ramos koita ymmärtää, sinä olet huono pilkkujen vetäjä.

Ramos on kuitenkin tehnyt äärettömästi enemmän tärkeitä pilkkumaaleja urallaan kuin Iniesta. Linkitä toki, jos Iniestalta tällainen löytyy, minä en keksi.

Näinhän sen pitääkin mennä, nauha kädessä ja kentällä olevista paras pelaaja, joten ei muuta kuin vetämään. Joskus ei vain uppoa, kuukausi sitten upposi, joten pössis oli varmasti kunnossa.
 
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
Jokohan se Belgiakin alkaisi saamaan ansaitsemaansa arvostusta myös täällä, vaikka yhden heikon puoliajan turnauksen avausmatsissa pelasikin? Joskin hallitsi ja loi maalipaikkoja myös Italiaa vastaan. Joka tapauksessa Belgian finaalipaikka taitaa olla tällä hetkellä todennäköisintä kaikista jäljellä olevista joukkueista. Yksittäisessä ottelussa voikin sitten tapahtua mitä vain, tosin Belgia ei niin suurena altavastaajana lähtisi edes Saksaa vastaan, että voittoa voisi pitää jonain todellisena jymypaukkuna.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Jokohan se Belgiakin alkaisi saamaan ansaitsemaansa arvostusta myös täällä, vaikka yhden heikon puoliajan turnauksen avausmatsissa pelasikin? Joskin hallitsi ja loi maalipaikkoja myös Italiaa vastaan. Joka tapauksessa Belgian finaalipaikka taitaa olla tällä hetkellä todennäköisintä kaikista jäljellä olevista joukkueista. Yksittäisessä ottelussa voikin sitten tapahtua mitä vain, tosin Belgia ei niin suurena altavastaajana lähtisi edes Saksaa vastaan, että voittoa voisi pitää jonain todellisena jymypaukkuna.

Itse asiassa tämänkin illan peli vain vahvisti käsitystäni siitä, että Belgia ei tule voittamaan tätä turnausta, joskin helpompi kaavio voi taata helpomman tien jopa finaaliin asti.

Belgian palloton pelaaminen on aivan karmeaa ja Riihilahti oli turhankin kohtelias kuvatessaan sitä kiltisti sellaiseksi, josta "hyvät joukkueet tulevat varmasti rankaisemaan".

Mutta mutta, jätetään nyt joku varaus, että Belgia onnistuisi tuotakin parantamaan turnauksen edetessä, vaikka tuntuu aika epätodennäköiseltä, jos esim. kovaa joukkueprässiä ei yksinkertaisesti Belgian toimesta osata toteuttaa.

Koko turnaus on mielestäni ollut floppi toistaiseksi - huliganismin paluu, surkea 24 joukkueen systeemi, heikkoja pelejä jne - joten ehkä tälle saadaan joku "huipennus" sitten sillä, että finaalissa ovat jotkut ihan randomjoukkueet.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös