Eiköhän tämä ollu tässä? Miten Baxterista eroon?

  • 328 268
  • 1 066
Tila
Viestiketju on suljettu.

sovhoosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jaahas, meilläpä on sitten valmentaja joka uskoo metsänpeikkoihin ja muihin taruolentoihin. Eipä siinä mitään, jos tulostakin syntyisi.

Dino-osasto tekee viimeistään joulutauolla päätöksen Baxterin suhteen. Veikkaan että valmennustiimiin palkataan Anne Pohtamo ja Viktor Klimenko vahvistamaan jumalten sanomaa.

Tämän hetkisen veikkauksen mukaan jumalista ainakin Ahti on Baxterin potkujen kannalla, mutta Ukko funtsii vielä.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Vittu että on mennyt mukavalla tavalla kipeäksi tämäkin valmentajaketju :D. Rankkaa yleistystä on pitää automaattisesti ateistina sellaista henkilöä, joka kritisoi uskonnon tuputtamista. Tuotan nyt varmaan pettymyksen mixulle, kun totean, että en ole itse ateisti. Pidän silti vakaumukseni yksityisasiana. Baxterinkin kannattaisi tehdä niin. Mutta hänen lajityyppinsä edustajat kompastuvat nimenomaan siihen, minkä M&T ja Vakio ottivat esiin: lähetystyö kuuluu mukaan kuvioon. Pitäisin Baxteria itse asiassa feikkiuskovaisena, jos hän ei ajoittain toisi vakaumustaan esille.

Mainitsin jo alkukaudesta tähän liittyen, että Baxter totesi eräälle hyökkääjällemme näin: "Olet jo elämässäsi muuten tehnyt oikean päätöksen menemällä naimisiin avoliiton sijaan. Toivoisin, että tekisit urheilussakin oikean päätöksen ja huomaisit itsekin, että tämä ei ole sinun joukkueesi." Pelaajahan on #74 , joka on ilmeisimmin päässyt pois eksyneen lampaan asemastaan. Jos valmentaja sanoo pelaajalle, että voisit painua vittuun minun joukkueestani, en pidä sinusta pelaajana, se on aivan normaalia toimintaa ammattiurheilussa. Suora palaute on aina hyvä asia. Mutta jos noinkin yksinkertainen asia verhotaan uskonnollisen paatoksen kaapuun ottamalla itse muina miehinä moraalisesti ylempi asema, on tällainen esimies henkiseltä kapasiteetiltaan ja tasapainoltaan epänormaali henkilö. Millä näytöillä Baxter pystyy kommentoimaan muiden ihmisten elämänratkaisujen oikeellisuutta? Kuvottavaa jeesustelua. Sallinette ilmaisun.
 

hannes_ko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fly Emirates
Ihmetyttää vähän, että missä tynnyrissä ihmiset elävät, jos jonkun uskossa oleminen tulee yllätyksenä.

Valtaosa suomalaista kuuluu kirkkoon ja puolet kansasta uskoo kristittyjen Jumalaan. Vaikka jääkiekkoilijat olisivatkin tavallista maallistuneempia, niin on turvallista olettaa, että joka pukukopissa istuu 5-15 uskista.

Pohjois-Amerikassa jonkun julkiateisimi saattaisi nousta tietyissä tilanteissa jopa ongelmaksi. NHL:ssä on pelaajia ja valmentajia, jotka vetävät raamattupiirejä. Kun jonkun pelaajan lapsi sairastaa tai äiti kuolee, niin keskustelupalstoilla rukoillaan pelaajien ja näiden läheisten puolesta.

NHL-historian ennakkoluulottomimpiin ja värikkäimpiin valmentajiin kuulunut Roger Neilson oli tunnetusti harras kristitty. Uskovaisuus ei siis mitenkään rajoita valmentajaa, jos valmentaja ei rajoita itseään.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Pitäisin Baxteria itse asiassa feikkiuskovaisena, jos hän ei ajoittain toisi vakaumustaan esille.
Kaikella vilpittömyydellä, kuinka tämä pitäisi ymmärtää? Usko ei haittaa, mutta ei ole oikea uskovainen, ellei kerro sitä julkisesti ja kuitenkin uskonsa myöntäminen on huono asia.
 

Red Beast

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk, Sihvosen Petteri & Tammisen Juhani
En ota kantaa siihen mikä uskonto on oikein ja mikä väärin, itselläni ei ole ongelmia kenenkään/oman uskomisen kanssa. MUTTA näyttäähän se nyt helvetin naurettavalta kun ISON pahan ifk:n päävalmentaja pyörii televisiossa kaikenmaailman herätysjuhlissa. Jos tämä on jonkun mielestä ahdasmielisyyttä niin sitten olen. En myöskään pitänyt Mika Myllylän tai Tony Halmeen uskoon tulemista julkisesti kovinkaan mairittelevana ks. henkilöitä kohtaan. Minkä helvetin takia sitä omaa uskoaan pitää oikeen tulosruudussa esitellä?
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Haluasin kuulla, mihin perustuu näkemys, että uskovaiset olisivat jotenkin kykenemättömiä johtajuuteen ja kovaan duuniin?
Ei tällaiselle näkemykselle minun tietääkseni ole mitään perustetta. Tuli ilmeisesti kirjoitettua epäselvästi, ei valmentajan kyvykkyys millään tavalla riipu siitä onko hän uskovainen vai ateisti tai jotakin ihan muuta. Yritin tuoda sitä esille, että puhuessaan jumalan johdastuksesta, tappioiden tarkoituksesta jne. niin valmentaja puhuu eri kieltä kuin pelaajat. Esim. juuri kirvelevän Kärppä-tappion jälkeen Baxter olisi voinut joko olla hiljaa tai todeta joukkueen kaatuneen umpisurkeaan kolmanteen erään.

Kyllähän pelaajat näkevät nuo haastattelut ja takuulla enemmän kuin yksi pelaaja haastattelun jälkeen pohtii onkohan tuo meidän koutsi ihan tosissaan. Tällainen voi olla perussettiä jossakin päin maailmaa, mutta täysin vierasta Suomessa. Tässä näen sen ongelman, pelaajat ja koutsi eivät ymmärrä toisiaan ja se sitten onkin jo isompi juttu ja ongelma valmentamisen suhteen.
 

Stigu

Jäsen
Itse nostan kyllä hattua tuolle Baxterin uskolle ja oman uskonsa tunnustukselle. Siis hänen henk.koht uskoonsa omaan jumalaansa + uskoonsa IFK:n nousuun. Kaverissa on kyllä periaattellisuutta, särmää ja periksiantamattomuutta, eikä hän tunnu liiemmälti välittävän siitä, mitä muut hänestä ajattelevat. Harmi vain, että hänen pelikirjansa on SM-liigan huonoin. Tai ainakin se näytttää siltä tällä hetkellä, ja on näyttänyt siltä koko alkukauden. Mutta kaikessa alkeellisuudessaankin Baxter on IFK:n vätysjohtajien seassa ihan piristävä poikkeus- ollapa hänen pelikirjansa vain 2000-luvulta!
 
Suosikkijoukkue
IFK, respektit suomalainen Jokerit
PTL-Network...

Ei tällaiselle näkemykselle minun tietääkseni ole mitään perustetta. Tuli ilmeisesti kirjoitettua epäselvästi, ei valmentajan kyvykkyys millään tavalla riipu siitä onko hän uskovainen vai ateisti tai jotakin ihan muuta. Yritin tuoda sitä esille, että puhuessaan jumalan johdastuksesta, tappioiden tarkoituksesta jne. niin valmentaja puhuu eri kieltä kuin pelaajat. Esim. juuri kirvelevän Kärppä-tappion jälkeen Baxter olisi voinut joko olla hiljaa tai todeta joukkueen kaatuneen umpisurkeaan kolmanteen erään.

Juuri näin. Usko on henkilökohtainen asia, eikä sen tarvitse vaikuttaa valmentajan kyvykkyyteen millaan tavalla. Periaatteessa vaikkapa Osama bin Laden apuvalmentajanaan Ajatollah Khomeini voisi valmentaa puolestani IFK:ta, jos miesten vakaumus ja henkilökohtainen, jääkiekon ulkopuolinen ajatusmaailma ei häiritsisi valmentamista ja joukkueen spirittiä, siis sitä työtä, joka tapahtuu pukukopissa, jäällä ja pressitilaisuuksissa. Ei siis muuta kuin faxia Afganistanin suuntaan...(2. coach ei taida olla saatavilla?)

Baxterin kohdalla näin ei ole. Bozik ilmaisi asian erinomaisen hyvin; Paulie-boy ei puhu samaa kieltä pelaajien, fanien ja lehdistön kanssa vaan suoltaa skeidaa uskonnollisella höystöllä. Ja mikä kaikkein pahinta; piilotellessaan saarnamies-statuksensa suojissa hän tavallaan laiminlyö vastuunsa valmentajana; Montako järkevää kommenttia on tällä kaudella Baxterin suusta kuultu esim. presseissä tai haastatteluissa? Mitä *itun tekemistä Baxterin henk. koht. harrastuksella on tekemistä IFK:n menestyksen kanssa, jotta se otetaan esille urheiluohjelmassa?

Samoin kuin politiikka ja uskonto on jääkiekko ja uskonto pidettävä täysin erillään toisistaan. Jos ei Pauli-sedällä homma onnistu, niin adieu vaan. Tietysti tässä hommassa tulee vielä käymään niin, että Baxter pakotetaan hylkäämään uskonsa ja liittymään mukaan poliittiseen liikkeeseen. Toivotaan, ettei meillä ole lähitulevaisuudessa maalaisliittolaista penkin päässä...mieluummin vaikka Osama apunaan Khomeini ja maalivahtivalmentajana Ahmedajabad (vai mikä helvetti se Iranin pressa nyt on).
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Kaikella vilpittömyydellä, kuinka tämä pitäisi ymmärtää? Usko ei haittaa, mutta ei ole oikea uskovainen, ellei kerro sitä julkisesti ja kuitenkin uskonsa myöntäminen on huono asia.

Eiköhän tässä ole enemmän kyse kulttuurieroista. Suomalaiseen kulttuuriin kuuluu se, ettei turhia hempeillä eikä varsinkaan uskonasioista julkisesti puhuta, vaikka kuinka siellä kannon juuressa puukko lapojen välissä rukoillaan sitä perkeleen Jumalaa.

Pohjois-Amerikkaan tai Australiaan aikoinaan lähteneet tienraivaajat olivat pääosin uskonnollisia ryhmittymiä, jotka lähtivät etsimään maanpäällistä paratiisia melkein toiselta puolen maapalloa. Suuri osa heistä jäi matkalle, ja matkaoppaat eivät muusta kuin rahasta välittäneet, mutta perille päässeet loivat oman kulttuurinsa niille sijoille joihin majoittuivat. Niissä kulttuureissa uskonnolla oli iso sijansa ja edelleen on. Merkittävä asia on kuitenkin noihin eri uskontoihin kuuluva suvaitsevaisuus, joka pääosin puuttuu suomalaisesta perimästä. Amerikkalaiset ovat tottuneet moniin eri uskontoihin, Suomessa kun tätä ev-lut-meininkiä vaan juntataan päähän, niin muita ei juuri ole suvaittu.

Eli juuri em. asioiden takia, Baxterin esiin tuoma myönteisyytensä määrättyä kirkkoa kohtaan oli normaalista poikkeavaa meille, mutta ei varmaan esim ulkomaalaisille pelaajille. Jos PB olisi ollut laittamassa ev-lut-kirkon joulupataan kolikoita ja istunut ev-lut-kirkossa sunnuntaina, niin tuskin olisi moista porua saatu aikaan.

Minä kunnioitan jokaisen vakaumusta, toivottavasti muutkin kunnioittavat omaani.

Edellä oleva ei kuitenkaan poista valmennuksellista mielipidettäni: GO HOME, BAXTER!

EDIT. Kari Eloranta kuulema vapaana....
 

Isaksson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Itse nostan kyllä hattua tuolle Baxterin uskolle ja oman uskonsa tunnustukselle. Siis hänen henk.koht uskoonsa omaan jumalaansa + uskoonsa IFK:n nousuun.


Jos Jesse on Päxterin kaveri, kuten hän väittää, niin ei tässä mitään hätää ole. Kerrankin voi sanoa, että me on voitettu tää kausi.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Kaikella vilpittömyydellä, kuinka tämä pitäisi ymmärtää? Usko ei haittaa, mutta ei ole oikea uskovainen, ellei kerro sitä julkisesti ja kuitenkin uskonsa myöntäminen on huono asia.

Koetin nimenomaan esittää -yhtä vilpittömästi- Baxterin dilemman. Jenkeissä asuneena uskallan yleistää sen verran, että tiedän suurinpiirtein minkälaista on sikäläinen uskonkäsitys. Siihen kuuluu se, että uskovaisuuttaan ei kuulu peitellä, vaan se tulee esiin vääjäämättä. On sitten jokaisesta henkilöstä ja hänen ominaisuuksistaan kiinni "haittaako" tuon uskon esittely niitä, joilla ei ole tapana avautua vakaumuksistaan. Kun Baxter tuli, olin ensimmäisiä, joka totesi, että minua ei hänen julkiuskovaisuutensa haittaa mitenkään. Valmentamaanhan hän tulee. Eli hyväksyin siinä jo, että mies mutkattomaan tyyliinsä paljasti itsestään tällaisen piirteen. Sehän on vähän sama kuin jos joku heittäisi puoluekantansa välittömästi peliin ns. löysät pois -asenteella ennen muiden duunien tekemistä.

Mutta en tiennyt tuolloin Baxterin uskonnollisuuden ulottuvan sille asteelle, että hän pitää itseään henkilönä, jolla on oikeus antaa elämänohjeita pelaajilleen. Antaisi mieluummin ohjeita ylivoimaan tai alivoimaan. En myöskään tuolloin tiennyt sitä, että Baxterin käsityksen mukaan Jumala johdatti hänet HIFKiin. Luulin, että hän tuli ihan sporttipohjalta. Viime aikaiset tapahtumat ja lausunnot osoittavat, että hän on toivottoman kaukana jääkiekkojoukkue HIFK:n arkipäivästä. Ja se on pelottavaa HIFK:n kannalta. Yhtä ihmeellistä olisi, jos julkikommunisti-valmentaja käyttäisi otteluiden jälkeiset lehdistötilaisuudet oman jargoninsa latelemiseen.

Stigun tapaan jostain pervosta syystä diggaan Baxteria tämänkin takia. Hän todellakin on oman tiensä kulkija, mutta aivan väärä henkilö valmentamaan HIFK:ta. Ja keneenkäs tämäkin soppa loppujen lopuksi päätyy? Olisiko jonkun pitänyt ottaa tarkemmin selvää hra Baxterista valmentajana ja ihmisenä? Ei ole Baxterin "vika" että hän on arkisesta elämästä vieraantunut taivaanrannan maalari. Eikä todellakaan ole Baxterin vika, että hän on HIFK:n valmentaja. Kaiken takana on krooninen epäonnistuja ja luuserien luuseri Pentti Matikainen - kuka muu jääkiekkojoukkueen toimitusjohtaja kykenee vastaaviin valmentajahankintoihin? Baxterhan on vain yksi Pentin luunkovista koutsiässistä.

Ai niin, ei mua Francisissakaan häirinnyt se, että hän tenutteli vapaa-aikanaan. Aivan sama. Francisissa oli sama vika kuin Baxterissa; hän oli paska valmentaja. Miksi samoilla runkosarjasijoituksilla kyntävä Baxter saa pitää duuninsa? Tätä en käsitä.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Jos Jesse on Päxterin kaveri, kuten hän väittää, niin ei tässä mitään hätää ole. Kerrankin voi sanoa, että me on voitettu tää kausi.

Ei tuo automaattisesti pidä paikkaansa. Jessellähän on ollut monenlaisia kavereita, kuten muuan Juudas Iskariot.
 

Lawless

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Miksi samoilla runkosarjasijoituksilla kyntävä Baxter saa pitää duuninsa? Tätä en käsitä.
Viime kauden meriiteillä. Hän nosti joukkueen suosta. Mutta se oli sellainen ihmetemppu, joka ei ihan joka kausi onnistu.

Mielestäni olisi ihan (melkein) se ja sama, minkälaisen kuvan Baxter antaisi itsestään tai mitä tahansa sammakoita päästelisi suustaan, jos joukkue menestyisi. Mutta kun joukkue ei menesty, pitkälti juuri Baxterin ammattitaidottomuuden takia, tuollaiset lausunnot särähtävät pahasti korvaan.
 
Suosikkijoukkue
IFK, respektit suomalainen Jokerit
Ei tuo automaattisesti pidä paikkaansa. Jessellähän on ollut monenlaisia kavereita, kuten muuan Juudas Iskariot.

Tä? Onko Peltosen Ville Jessen tuttuja? ;)

Asuin itse aikaisemmin kesät ja osan talvesta Atlantassa, joka on niin sanottua syvää Etelää. Praise the Lord-Network ja Raamattu ovat kovassa huudossa. Niin tai näin, ainakin Atlantasta löytyy valmentajia, jotka ovat onnistuneet pitämään kaksi asiaa, uskonnon ja urheilun erillään. Liiallinen jeesustelu ja oman vakaumuksen vaikutus valmentamiseen ja joukkueen toimintaan ei ole hyvästä rapakon toisellakaan puolella. Kaksi toisistaan riippumatonta asiaa.

Tätä haluaisin IFK:n valmentajalta; 100% keskittymistä joukkueen asioiden eteen. Kuten jo aikaisemmin totesin, nyt herra B. on halunnut verhoutua "Jumalan miehen" viittaan sen sijaan, että ottaisi jonkinlaista vastuuta ja kantaa joukkueen tilaan.

Todellakin ihan sama, mitä uskontoa valmentaja kannattaa. Mutta valmentajan täytyy osata olla valmentaja eikä mikään sielunpaimen.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
JHag ynnä bozik,

ymmärsin rautalankaa. Eilen tämän ketjun pari ensimmäistä viestiä jaksoi vielä huvittaa, mutta pidemmän päälle alkoi v-tuttaa sen verran, että näin teidänkin viestit värilasien lävitse.
 

JacceH

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Chelsea, Medvesak Zagreb, Hajduk Split,
Pakko huudella tänne vieraisiin pöytiin, keskelle kiivasta hengellistä keskustelua. Kari Eloranta on saanut kenkää Sveitsistä, joten siinäpä teille koutsi! Nyt Fööni tarkkana!
 

Knower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit+Petteri Nummelin
Kaikella vilpittömyydellä, kuinka tämä pitäisi ymmärtää? Usko ei haittaa, mutta ei ole oikea uskovainen, ellei kerro sitä julkisesti ja kuitenkin uskonsa myöntäminen on huono asia.

Luulen osittain ymmärtäväni mitä JHag ajaa takaa - jos on Raamattua jumalan sanana pitävä heppu, se pitää ottaa kohtuullisen kirjaimellisesti tai ainakin soveltaen tosissaan. Tähän kuuluu tämä "tehkää kaikki jääkiekkojengit opetuslapsikseni" -setti jne. ja tämähän ei ole jääkiekkovalmentajalle hyvä juttu, mielestäni. Jos taas kykenee tällaiseen normaaliin elämään kuten perus suomalainen ihminen ja samalla vähän uskoo näihin tarinoihin, ei varsinaisesti ole tosi uskovainen, ts. jos ei allekirjoita noita kirkon juttuja, miksi siihen sitten edes kuuluu.

Ok, enemmän toisen ketjun kamaa mutta ei kyllä itselleni lisää positiivisia väristyksiä PB:stä tuo Jeesuksen fanitus. Kuten joku totesikin, nyt olisi HIFK:n kannalta hyvä jos keskittyisi siihen hyökkäyksiinlähtöjen kehittämiseen sekä YV ja AV-pelaamiseen.
 

Lipes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vastaten viestiketjun kysymykseen:

Olisikohan aika laittaa legendaarinen broileri kentälle...
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Olisikohan aika laittaa legendaarinen broileri kentälle...
Broileri on nähty ja haukikin on kentällä käväissyt. Oma ehdotukseni teille on lahna.

Siinä olisi sekin hyvä puoli, että Baxter voisi duunata siitä eväät joukkueelle pelin jälkeen. Riski on toisaalta se, kuinka Baxter tällaiseen suhtautuu, ottaako kritiikkinä vai kiittääkö yläkertaa jokapäiväisestä murkinasta.
 

Animal

Jäsen
Broileri on nähty ja haukikin on kentällä käväissyt. Oma ehdotukseni teille on lahna.

Siinä olisi sekin hyvä puoli, että Baxter voisi duunata siitä eväät joukkueelle pelin jälkeen. Riski on toisaalta se, kuinka Baxter tällaiseen suhtautuu, ottaako kritiikkinä vai kiittääkö yläkertaa jokapäiväisestä murkinasta.

Miten olisi viisi leipää ja kaksi kalaa?
 

wezq

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Broileri on nähty ja haukikin on kentällä käväissyt. Oma ehdotukseni teille on lahna.

Siinä olisi sekin hyvä puoli, että Baxter voisi duunata siitä eväät joukkueelle pelin jälkeen. Riski on toisaalta se, kuinka Baxter tällaiseen suhtautuu, ottaako kritiikkinä vai kiittääkö yläkertaa jokapäiväisestä murkinasta.
Ei pidä unohtaa leipää, joka on tärkeä osa raamattua ja ravintoa jota Jeesus (kovin jätkä koskaan ikinä missään) jakoi nälkäisille. Siinä alkaisi varmaan Baxterillakin sukat pyöriä jaloissa kun pian olisi jää täynnä kalaa ja leipää. Täytyy kyllä sanoa että on todellinen jumalanlahja tuo Baxter, Francisin mongerrus haastatteluissa ei ollut läheskään niin viihdyttävää kuin nuo Baxterin mukahauskat heitot ja matsista toiseen jatkuvat syyt tappioihin. Parhaiden pitää olla parhaita tai muuten katsellaan peiliä.

Baxterin päähän sattuu kun tapahtuu?
 

ajmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Kyllä minäkin vielä viime viikolla ennen lauantain juhlaa, olin kovin positiivisilla mielin, mutta... Kärppäpelin kaksi ensimmäsitä erää hoidettiin lähinnä Kärppien pelaamattomuuden ja jäähyilyn ansiosta, sen verran heikkotasoista peli oli.

Kärppien aloittaessa kirinsä, oli Baxter aseeton. Oikein pahaa teki, kun pahimman Kärppä -myllytyksen ollessa käynnissä mies ei käyttänyt edes mainoskatkoja hyväkseen. Nokka sen sijaan marssitti erikoiskentällisiä jäälle, peluuttaen mm. Hannesta pakin paikalla ---> maali.

Jos homma ei radikaalisti muutu, niin meikäläisen visiitit nordikselle on tämän kauden osalta tehty. Niille tosifaneille (ilman ironiaa), jotka hallille vielä matkaavat ehdotan edelliseen viestiin viitaten teemaa, "viisi leipää ja kaksi kalaa".
 

King Jeremy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool, Bayern München ja Boston Celtics
Yksi vaihtoehto voisi olla se, että kaikki (pelaajat, muut joukkueen johtohenkilöt, seuran työntekijät ja fanit), eli siis ihan kaikki, tunnustavat julkisesti uskonsa ja osallistumme porukalla johonkin vastaavanlaiseen tilaisuuteen, mistä tämä kohu alkoi. Ehkä tuo "Jeesuksen lähetti" kokeen työnsä tulleen tehdyksi jä häipyy itse, ihan omatoimisesti, vaikkapa toiseen jengiin käännyttämään? Myönnän, että keino on epätoivoinen, mutta sellaisia nämä fanien keinot alkavat pikku hiljaa olemaan.

Korostan vielä, että tämä ei ole minkään valtakunnan kannanotto uskonasioihin. Itse uskon Jumalaan ev-lut. tyyliin, mutta se siitä. En pidä pahana, että joku julkisesti tunnustaa uskonsa, mutta siinä ei ole mitään mieltä, että antaa uskon häiritä työntekoa. Tai selittelee surkeita esityksiä uskonasioilla... Puhumattakaan siitä, että alkaa antamaan jotain elämänohjeita, mutta ei osaa antaa oikeita ohjeita niistä asioista, mistä saa palkkansa.

Baxterin olisi nyt syytä unohtaa raamattu hetkeksi ja keskittyä pelikirjaan. Opettelisi vaikkapa nyt alkuun tuota avaus- ja lyhytsyöttöpeliä. Pyytäisi jeesiä mieluummin joltain kollegalta (vaikkapa Jalosen Jukalta) kuin Jeesukselta. En nimittäin usko, että Jeesuksella on vastauksia näihin asioihin.

Silti pitää heittää vielä propsit Penalle siitä, että kyllä jotkut osaavat valita alaisensa erikoisesti. On kommari-sivaria, on juoppoa ja nyt kiihkouskovainen. No, eipähän puutu väriä. Paitsi jäältä...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös