Ei Pekkaa pahempaa – eli otteet kaukalossa 2013–2014

  • 425 632
  • 2 094

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
MTV3:n mukaan valmennusjohto ja Toivola (ja luultavasti myös Hirsimäki) istuvat saman pöydän ääreen miettimään mitä pitäisi tehdä, että suunta muuttuu. Valistumaton arvaus on että muutoksia tulee eivätkä ne jää ihan kosmeettisiksi. Joko vaihtuu valmennustiimi tai sitten pelaajistossa lakaisee vähän isompi luuta

Virran potkuihin en usko kuuna päivänä, sellainen luottamuksen korkeakoulu viime kausi (ja oikeasteen jo pari-kolme viime kautta) kuitenkin oli organisaation johdolle. Epäilen siis ennemmin että pelaajistossa saattaa jotain tapahtua.. mutta mitä, sepä se kysymys onkin
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
En usko minäkään Virran potkuihin. Jotkut jo mainitsivatkin, että kuitenkin 2 v soppari ja kuka tilalle tulisi. Joku ratkaisu olisi tietty pistää Virta pihalle, ottaa omasta organisaatiosta valmentaja ja pelaajistossa alisuorittajat pois, sekä tammikuussa ne myyntiin, jotka kelpaavat ja ajetaan junnuja sisälle, alkaisi oikein kunnolla uusi projekti ja tää kausi jäisi välikaudeksi, ensi kaudella sitten uudella tarmolla eteenpäin, ei pitäisi enää mestaruuskrapulat vaikuttaa. Kuitenkin, jotain tulee tapahtumaan. Jos itse saisi päättää, pelaajistossa saisi käydä ovet, ulos ja sisään. Kriittisesti kun pohtii, eikä mieti soppareiden pituuksia tai muita esteitä, pakistossa saisi jatkaa Ude, Marttinen, Lindbohm, Tapsa, rotaatioon Taimi, Parikka, Malkamäki ja sisään ihka oikea fyysinen kaveri sekä myös ylivoimatykki. Senttereistä jatkoon Niemi ja Sillanpää, ehkä se Heinokin tossa jotenkin menisi ja sisään ykköskorin kaveri Krepsin tilalle. Laitureista jatkakoon Hagman, Umi, Lähteenmäki, Huhtanen, Mutanen ja tämän kauden menisi tuossa (näillä otteilla nippa nappa) Pihlman sekä Elo. Laitureiksi täytyisi saada joku kova maalille menijä ja joku snaipperi. Joukkueesta puuttuu kovuus, maalintekovoima ja jossain määrin on melkoisen kapea sentterikalustokin.
 

TD

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Feran tytöt <3
Niin on, ja seuraava peli on keskiviikkona.

Peli on nyt jo NIIN solmussa, että paras olis koko porukan ottaa etäisyyttä jääkiekkoon. Ottaisivat kaksi päivää aivan pelkkää lepoa, unohtaisivat kiekon. Palaisivat sitten tiistaina hieman freesinpänä juonimaan idänihmeiden kaatamista isomäen arki-illassa.

Toivotonta suorittamista oli tänään. Synkkää on ku keskellä marraskuuta.

Pressissä Virta taisi tosiaan todeta nimenomaan, että nyt otetaan parin päivän breikki lätkään ja toimistolla istutaan alas (eli kuten Maikkari uutisoi). Ymmärsin että tauko koski nimenomaan pelaajia... myös jotain "pakko tehdä muutoksia" Virta puhui, mutta ei tainnut sanoa sen tarkemmin, meni hieman ohi.
 

rosnäs

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Joukkue pelkää pelata.

Sillanpää-Mutanen-Jeglic kolmikkoa lukuun ottamatta pelaajat eivät luota toisiinsa ja paskovat tiukan paikan tullen housuunsa siirrellen vastuuta. Pelaajat toivovat, että joku muu (lue: Hagman) hoitaa homman. Hagmankin on ilmeisesti lukenut jatkoaikaa ja todella yrittää yksin vetää jengiä perässään. Bensa alkaa häneltäkin selvästi loppua ja seisovin jaloin Nikke on aivan tavallinen kuolevainen.

Puolustajat jätetään pääsääntöisesti hyökkäyksiin lähdöissä ilman kunnollisia syöttölinjoja. Peli näyttää niinä pieninä hetkinä hyvältä, kun hyökkäyspäähän saadaan pitkä painostus, jossa pelaajat pelaavat enemmän vaistoilla kuin pelikirjaa miettimällä. Pelisysteemi näyttää siis olevan aivan hakusessa, kyse ei enää ole siitä, että pelitapaa ei saada toteutettua, nyt tilanne on se, että osa pelaajista ei ole sisäistänyt edes sitä, mitä pitäisi tehdä, puhumattakaan siitä, miten se tehdään. Tämä korostuu ratkaisurooleissa olevien ulkomaalaispelaajien osalta, joilla lienee vaikeuksia ymmärtää suomeksi kirjoitettua management by perkele pelikirjaa.

Sinällään näen yksittäisten pelaajien otteissa valonpilkahduksia. Meillä on tällä hetkellä rosterissa monipuoliset pelaajat, jotka syystä tai toisesta ovat tällä hetkellä kuin pelokkaita koulupoikia ekoilla treffeillä ja odottelevat, että saiskos nyt tänä lauantaina, mutta unohtavat, että eihän sitä tipu, jos ei edes kysy.

Tilanteen korjaaminen on valmennuksen vastuulla. Valmennus hakee nyt sen kuuluisan jää-ämpärin ja istahtaa siihen rauhoittumaan. Sitten kun pallit on kyllin kylmänä, tiputetaan loput jäät pelaajien pelihousuihin ja pyydetään (so. ei huudeta naama punaisena) jokaista pelaamaan omilla vahvuuksillaan virheitä pelkäämättä ja pelikaveriin luottaen. Homma on nyt sekä valmennuksen että pelaajien korvien välistä kiinni. Tämänpäiväinen Lukko oli aivan voitettavissa, mutta pelokas jengi ei ansaitse edes sitä yhtä onnenkantamoista, joka voisi muuttaa suunnan.

Tietty jos tilanne on se, että jengi on maajoukkuetauon aikana luistelutettu puhki, niin em. analyysillä voi pyyhkiä ahteria, silloin kyseessä on puhdas valmennuksellinen alkeellinen virhe. Tätä on kuitenkin vaikea uskoa.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ässien hyökkäyspelitavan puute tai sekavuus täytyy korjata, muuten ei hyvä heilu. Joka kerta kun Ässät yrittää lähteä hitaalla, ollaan ongelmissa. Minusta on käsittämätöntä, että kiekko ei liiku vaan pakki hakee yhtä syöttöä tai tuo kiekon punaselle, heittääkseen sen päätyyn.

En oikein ymmärrä mitä Virran kiekkokontrolli tarkoittaa. Nyt tuntuu, että hyökkäyksiin lähdöissä yksi pelaaja kontroloi kiekkoa ja muut seuraavat sivusta. Viime kaudella ykköstavoite oli avata b-pisteiden välistä hakevalle sentterille, joka jatkoi oikeaan laitaan ja seuraava tavoite oli vaihtaa laitaa vauhdissa olevalle kaverille. Tässä tuli kolme syöttöä, jolloin vastustaja joutui reagoimaan, tällä kaudella näitä vastustajan pakettia hajoittavia syöttöjä ei ole.
 

Fubar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
En oikein ymmärrä mitä Virran kiekkokontrolli tarkoittaa. Nyt tuntuu, että hyökkäyksiin lähdöissä yksi pelaaja kontroloi kiekkoa ja muut seuraavat sivusta. Viime kaudella ykköstavoite oli avata b-pisteiden välistä hakevalle sentterille, joka jatkoi oikeaan laitaan ja seuraava tavoite oli vaihtaa laitaa vauhdissa olevalle kaverille. Tässä tuli kolme syöttöä, jolloin vastustaja joutui reagoimaan, tällä kaudella näitä vastustajan pakettia hajoittavia syöttöjä ei ole.

+1
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Joukkue pelkää pelata.

Fubar tuossa edellä jo mainitsikin että ongelma tosiaan on varsin pitkälle pelaajien pääknupissa. Ja johtuu tämä sitten tästä tai mistä hyvänsä, niin onko jonkun muunkin kuin minun mielestäni suorastaan hälyttävä viesti useiden pelaajien henkilökohtaisen tehottomuuden tuskasta esimerkiksi se, että Sami Mutanen on noussut pistepörssissä jo neljänneksi (ja siis kaikki kunnia Kaivuri, hienoa että tulossa on kovaa vauhtia uusi ja tällä menolla varsin komea piste-ennätys), josta ei kuitenkaan profiililtaan saa varsinaista pisteidentekijää kirveelläkään..

Kuuden ottelun tappioputki on jo yli sietokyvyn rajan, ja eilinenkin esitys oli ihan tårta på tårta siihen jatkoksi. Eilen ei oltu edes kovin lähellä sitä tilannetta, että ottelu olisi kyetty voittamaan (toisin kuin esimerkiksi vielä Oulussa). Tuska on kova, lumipallo on lähtenyt vierimään hallitsemattomasti väärään suuntaan, muutamaa yksilöä lukuunottamatta kaikki alisuorittavat, eikä näin ollen kukaan pysty tuottamaan niin paljon tehoja että niiden turvin voisi edes taistella pelien voitosta tosissaan. Toisaalta esimerkiksi pelaajavaihdot eivät sikäli ole perusteltuja, että jokainen täällä tietää ettei tuo joukkue ole noin huono, se on jo nähtykin aiemmin tällä kaudella. Kyllä tässä alkaa jo kriisijoukkueen määritelmät täyttyä. Tilanne on viime kautiseen tapaan riistäytynyt hallinnasta, omaa kieltään kertoo sekin että muista tämän kauden kriisiseuroista esimerkiksi aivan romahtimispisteessä ollut HPK (joka oli vielä jokin aika sitten kymmenkunta pistettä perässä) on mennyt jo ohi

Paljon on mietittävää, kyllä uutta valmennusjohtoa nyt todellakin punnitaan
 

Ainapata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Pelinopeus on kuin vanhasta suomifilmistä. Aina on vastustajalla 5 miestä kiekon alla eikä ylivoimatilanteita saada mihinkään osaan kenttää. Jos on olemassa joku pelitapa niin ketään ei sitä noudata. Haisee homma hyvin klassiselta valmentajan ulosistumiselta.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Eilen oli kolmannessa erässä tilanne, jossa Elo ja ketjukaveri menivät peräkkäin kohti kiekollista lukon puolustajaa, tarkoitus oli ilmeisimmin antaa painetta kiekolliseen kaveriin. Pakki antoi oikealta nopean syötön vasemmalle pakille ja tämä antoi heti pystysyötön vasempaan laitaan, Elo jäi selkä suorana hyökkäysalueelle ja toinenkin ässähyökkääjä oli ulkona kuviosta. Koko laita oli niin auki kuin olla ja voi. Tuo mielestäni kuvasi hyvin kurittomuutta ja vetelää pelaamista, tuo oli vain yksi esimerkki.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Tämänpäiväinen Lukko oli aivan voitettavissa, mutta pelokas jengi ei ansaitse edes sitä yhtä onnenkantamoista, joka voisi muuttaa suunnan.

Yksi kuvaava tilanne oli se, kun Gagnon huitaisi Riksmania käsille ja Patapelaajat katselivat vain vierestä. Juuso joutui tällöin ottamaan oikeuden omiin käsiin ja vähän koulutti Gagnonia jäähyn arvoisesti. Okei, siinä vieressä olivat nuoret Parikka ja Lehtinen joilta nyt ei oikein voi mitään kuritustoimenpiteitä odottaa mutta oli siellä myös joku kokeneempi kenttäpelaaja, joka olisi Riksmanin sijasta voinut pitää vähän "jöötä maalinedessä".

Yksittäinen pieni tilanne, mutta ei maalivahdin yleensä tarvitse hoidella näitä siivoustoimenpiteita jos kaikki ovat pelissä täysillä mukana.
 
Tuossa edellä nimimerkit rosnäs ja TosiFani kiteyttivät hyvin olennaisivat ongelmat Ässien pelistä.
Kuvitelkaapa joskus pelissä itsenne pakiksi niin melko usein nämä syöttölinjat on aivan hukassa ja sitä olisi itsekin melko neuvoton siinä mitä pitäisi tehdä. Ei meidän viimevuotiset runkopakit ole voineet muuttua niin epävarmoiksi miltä nyt näyttää muutoin kuin siksi että pelitapa on aivan luonnotonta. Eikä kukaan auta ketään.
Ja joskus jos sinne hyökkäyspäähän päästään niin eiku nurkkiin pyörimään ja aikansa siellä pyörittyään kiekonmenetys ja vastustajan maalivahti voi tyytyväisenä hykerrellä helppoa iltapuhdettaan kun ei noista kulmapyörimisistä synny ainoatakaan vetoa maalia kohti.
Lukon peliä oli hieno katsoa kun sieltä kulmapyörinästä yritettiin päästä mahdollisimman äkkiä pois levittämällä syöttö vaikka viivaan pakille ja sieltä taas veto maalia kohti jossa ässä-maalivahdille kyllä saatiin töitä. Näitä haluaisi nähdä Ässienkin pelissä,maaleja kun ei synny kulmista eikä varsinkaan omalla puolustusalueella vaikeuksissa pyörien.Nämä asiat kuntoon,kyllä meillä materiaali riittää.
 
Suosikkijoukkue
Hihasta vedetyt Ässät, Dallasin Tähdet & Sport
Joukkue ei ole millään lailla enää valmentajansa näpeissä ja kenttätapahtumia seuratessa he ovat alkaneet jo selkeästi pelata valmentajaansa ulos.

Pekka Virta jo epäsuorasti Ässät-Lukko pelin mediatilaisuudessa nosti kätensä pysryyn ja myönsi tavallaan osaamattomuutensa käsitellä joukkuetta. Puheet valmennuksen ja Ässien seurajohdon yhteisestä palaverista ovat merkki surkeasti epäonnistuneesta valmentajasta, joka yrittää viimeisenä keinonaan vaikuttaa siihen, että johto hankkisi hänelle uusia pelaajia.

Toisinsanoen sysää vastuuta omasta kykenemättömyydestään siirtää pelitapansa ymmärrettävään muotoon kentälle pelaajiensa vastuulle. Mestaruuskauden joukkue pui ongelmansa keskenään valmennuksen ja pelaajien piirissä kuntoon, ei siihen tarvittu palaveria seurajohdon kanssa. Asiat alkavat olla siinä pisteessä, että seuraava palaveri on Ässien johtokunnalla ainoastaan se, jossa päätetään valmentajien kohtalo.

Ässillä olisi riittävän yksinkertaisella & ymmärrettävällä pelitavalla ihan riittävän iskukykyinen ja taidokas joukkue asiansa osaavalle coachille, joukkueen valmennus vain ei ole kunnossa. Kun yhteishenki & kemia joukkueesta on valmennuksen ja pelaajiston väliltä kadonnut, eikä valmentajan pelitapaan ole pelaajilla enää luottoa, niin ensimmäisenä korjaustoimenpiteenä on silloin valmennuksen vaihto.
 
Viimeksi muokattu:

Cichorium

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mielestäni Virran pitää nyt vain nöyrtyä vähän ja yksinkertaistaa peliä. Kyllähän Virtakin haluaa, että Ässien pelitapa olisi nopeampi. Pelaajat eivät taida vain luottaa pelitapaan. Varsinkin kun on tullut epäonnistumisia.

Tilanne alkaa muistuttaa viime kautta aika paljon. Hyökkäykset pysähtyvät heti pakkeihin, kun eivät saa avattua peliä hyökkääjille. Ainoa vaihtoehto on sitten heittää kiekko päätyyn, minne ei ole omia menossa oikealla rytmillä.

Itse en välttämättä tekisi muutoksia rosteriin. Nyt pitää vaan saada homma toimimaan taas, mikä onnistuu yksinkertaistamalla peliä ja nauttimalla siitä. Siitä sitten onnistumisten kautta voi taas lisätä kiekollisuutta.

Ps. Tuli mieleen, että ovatkohan Kivi ja Virta syyllistyneet samaan virheeseen. Eli on otettu liian isoja harppauksia pelitavan opettelussa ja sisäänajossa. Sitten on pelattu pelitavalla, joka on huonosti pelaajien selkärangassa ja siitä seuraa epäonnistumsia. Ehkä kiekollisuutta pitäisi lisätä peliin pidemmän ajan kanssa.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ensi viikkoa odottelee ihan mielenkiinnolla, tapahtuuko jotain muutoksia vai vieläkö annetaan aikaa nykyiselle koostumukselle. Ylivoimapeli (mikä toimi jossain vaiheessa) on muuttunut epävarmaksi kiekon siirtelyksi, jossa vastuuta vain siirrellään. Se, että se Cohen häipyi, on edelleen takaisku, siinä olisi ollut se puuttuva elementti ylivoimaan, tehoja olisi varmaan alkanut tulla. Joku Groulx scoutattiin kaiketi tarkkaan, mutta olisko esim. Jurcina tai Lintner olleet saatavilla? Sairastuvalta tulevat avut eivät kaikkia ongelmia poista. Tapsa tuo äijämäisyyttä sekä kovuutta, mutta Kreps tuo tuskin mitään uutta. Jos Ässät päätyy siihen, että valmentaja vaihtuu, uskon organisaatiosta jonkun hyppäävän puikkoihin. Virran 2 v sopimus on kuitenkin jokseenkin rajoittava ja uutta äijää ulkopuolelta tuskin otettaisiin palkkalistoille.
 
Suosikkijoukkue
Hihasta vedetyt Ässät, Dallasin Tähdet & Sport
Jos Ässät päätyy siihen, että valmentaja vaihtuu, uskon organisaatiosta jonkun hyppäävän puikkoihin. Virran 2 v sopimus on kuitenkin jokseenkin rajoittava ja uutta äijää ulkopuolelta tuskin otettaisiin palkkalistoille.

Mika Toivola, Pasi Kaukoranta, Jere Härkälä. Tuolla kolmikolla voisi loppukauden mennä, kun Pade ei näytä kaikille porilaisille kelpaavan vastuuvalmentajan saappaisiin.
 

Hattivatti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Olipa pohjanoteeraus eilen. Odotin täysin erilaista suoritusta edellissä peleissä ajoittain vilahtaneen peli-ilmeen perusteella. Joukkueen itseluottamus on nolla ja usko omaan tekemiseen (heh) katosi toisen takaiskun myötä. Auttaisiko, jos pelaisivat salaa pari erää HC Satakuntaa vastaan ja koittaisivat saada kadonneen itseluottamuksen takaisin?
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mika Toivola, Pasi Kaukoranta, Jere Härkälä. Tuolla kolmikolla voisi loppukauden mennä, kun Pade ei näytä kaikille porilaisille kelpaavan vastuuvalmentajan saappaisiin.

Ei herran jestas, paluu menneisyyteen.

Ässillä on menossa uusi kahden vuoden projekti Kiven valmennuskauden jälkeen. Mikäli Virta päätetään vaihtaa, niin tilalle pitäisi saada valmentaja, joka sitoutuu seuraan vähintään pariksi vuodeksi. Toivola on ollut hyvä UTJ Ässille, enkä löydä yhtään syytä miksi hänet kannattaisi siirtää valmentajan paikalle. Ja Padesta ei ole päävalmentajaksi, pelaajat eivät arvosta häntä johtajana.

Törmänen, Rautakallio, Kivi ovat sellaisia nimiä, joiden joukosta uutta valmentajaa voisi etsi. Tosin Rautakallion julkinen itkeminen taisi sulkea ovet häneltä.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ei herran jestas, paluu menneisyyteen.

Ässillä on menossa uusi kahden vuoden projekti Kiven valmennuskauden jälkeen. Mikäli Virta päätetään vaihtaa, niin tilalle pitäisi saada valmentaja, joka sitoutuu seuraan vähintään pariksi vuodeksi. Toivola on ollut hyvä UTJ Ässille, enkä löydä yhtään syytä miksi hänet kannattaisi siirtää valmentajan paikalle. Ja Padesta ei ole päävalmentajaksi, pelaajat eivät arvosta häntä johtajana.

Törmänen, Rautakallio, Kivi ovat sellaisia nimiä, joiden joukosta uutta valmentajaa voisi etsi. Tosin Rautakallion julkinen itkeminen taisi sulkea ovet häneltä.
Toivola saanee pysyä UTJ hommissa, Kivi tuskin tulee takaisin ja eikä varmaan Rautakalliokaan. Törmänen jäisi ainoaksi, vai olisiko villejä veikkauksia?
 

Mondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen brändipuuhastelu
Toivola saanee pysyä UTJ hommissa, Kivi tuskin tulee takaisin ja eikä varmaan Rautakalliokaan. Törmänen jäisi ainoaksi, vai olisiko villejä veikkauksia?
Pajuoja rupesi Ilveksen UTJ:ksi, joten mitä tekee Juhani Tamminen? Onko tanssit tanssittu Suomen kamaralla?

Varrella Virran mennään, nähtäväksi jää saako sillä käymään edes Warren.
 
Suosikkijoukkue
Hihasta vedetyt Ässät, Dallasin Tähdet & Sport
Ei herran jestas, paluu menneisyyteen.

Ässillä on menossa uusi kahden vuoden projekti Kiven valmennuskauden jälkeen. Mikäli Virta päätetään vaihtaa, niin tilalle pitäisi saada valmentaja, joka sitoutuu seuraan vähintään pariksi vuodeksi. Toivola on ollut hyvä UTJ Ässille, enkä löydä yhtään syytä miksi hänet kannattaisi siirtää valmentajan paikalle. Ja Padesta ei ole päävalmentajaksi, pelaajat eivät arvosta häntä johtajana.

Törmänen, Rautakallio, Kivi ovat sellaisia nimiä, joiden joukosta uutta valmentajaa voisi etsi. Tosin Rautakallion julkinen itkeminen taisi sulkea ovet häneltä.

Törmänen olisi hyvä hankinta jos hän vain on saatavilla, hänellä kun voi olla muutama muukin ottaja.. Siksi toin esille ratkaisun, jossa pelkästään tämä kausi mentäisiin loppuun oman organisaation sisältä tulevilla miehillä ja kesällä katsottaisiin valmentajakysymys uusiksi.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Törmänen olisi hyvä hankinta jos hän vain on saatavilla, hänellä kun voi olla muutama muukin ottaja.. Siksi toin esille ratkaisun, jossa pelkästään tämä kausi mentäisiin loppuun oman organisaation sisältä tulevilla miehillä ja kesällä katsottaisiin valmentajakysymys uusiksi.

Kesällä ei ole hyviä valmentajia tarjolla, ne tekevät joulukuussa sopimuksensa.
 
Suosikkijoukkue
Hihasta vedetyt Ässät, Dallasin Tähdet & Sport
Kesällä ei ole hyviä valmentajia tarjolla, ne tekevät joulukuussa sopimuksensa.

No sitten tehdään sellainen sopimus nyt ennen vuodenvaihdetta jos esim. Antti Törmänen on saatavilla. Muussatapauksessa esittämäni vaihtoehto ei pitäisi olla myöskään poissuljettu. Pääasia, että miehet penkin takana vaihuvat ja hyvin äkkiä sittenkin!

Mutta sinähän olet ollut ollut vakaasti sitä mieltä, että mitään ongelmia ei ole ja luottosi on kova nykyiseen valmennukseen. Katso mies Tosifanina tosiasioita silmiin ja lopeta tyhjänpäiväinen vänkäämisesi.
 

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
No sitten tehdään sellainen sopimus nyt ennen vuodenvaihdetta jos esim. Antti Törmänen on saatavilla. Muussatapauksessa esittämäni vaihtoehto ei pitäisi olla myöskään poissuljettu. Pääasia, että miehet penkin takana vaihuvat ja hyvin äkkiä sittenkin!

Mun mielestä sulla itselläsi on neppisautot täysin katollaan Virran potkujen kanssa. TF on oikeassa, ei valmentajaa kannata vaihtaa vain vaihtamisen vuoksi, pitäisi olla oikeasti joku järkevä vaihtoehto tilalle; muuten ei vaihdu muu kuin valmentajan ääni. Tuollaiset "mennään kausi loppuun tällä vaihtoehdolla" ovat ainakin ihan pelleilyä, miksi pelaajat haluaisivat pelata täysillä valmentajalle jonka he tietävät kuitenkin olevan vain tilapäisesti hommissa? Törmänen ei taas voi olla kovin realistinen vaihtoehto, sillä ei ole edes porilaista vaimoa.

Edelleen sitä mieltä että rauha maahan ja järki käteen, ei tässä voida olla näin paniikissa.
 

Tuamas

Jäsen
Pelkästään kuluvan kauden loppuun otettava valmentaja olisi kuin housuun kusemista pakkasella.

Valmentajanvaihtoa tulee harkita vain ja ainoastaan siinä tapauksessa, että saadaan vähintään yhtä laadukas päävalmentaja joka sitoutuu vähintään puolentoista vuoden projektiin.

Tällä nimenomaisella hetkellä ainoa omat kriteerini täyttävä realistinen vaihtoehto on Törmänen.
 
Suosikkijoukkue
Hihasta vedetyt Ässät, Dallasin Tähdet & Sport
Mun mielestä sulla itselläsi on neppisautot täysin katollaan Virran potkujen kanssa. TF on oikeassa, ei valmentajaa kannata vaihtaa vain vaihtamisen vuoksi, pitäisi olla oikeasti joku järkevä vaihtoehto tilalle; muuten ei vaihdu muu kuin valmentajan ääni. Tuollaiset "mennään kausi loppuun tällä vaihtoehdolla" ovat ainakin ihan pelleilyä, miksi pelaajat haluaisivat pelata täysillä valmentajalle jonka he tietävät kuitenkin olevan vain tilapäisesti hommissa? Törmänen ei taas voi olla kovin realistinen vaihtoehto, sillä ei ole edes porilaista vaimoa.

Edelleen sitä mieltä että rauha maahan ja järki käteen, ei tässä voida olla näin paniikissa.

Voit leikkiä niillä neppiksillä ihan omalla hiekklaatikollasi. Olen seurannut jääkiekkoa yli 30 vuotta ja uskoisin tietäväni, kun aika valmentajan vaihdolle.

Miksi pelaajat haluaisivat pelata enää nykyvalmennukselle, kun kaikki tekeminen ja kehonkieli kentällä kertoo jotain ihan muuta?

Voidaanhan toki kausi pelailla tälläkin lailla loppuun ja ottaa ehkä voitto välillä sieltä ja toinen tuolta, kun ei sarjastakaan ilmeisesti ole kenenkään uhkana pudota. Katsojia ei vaan kiinnosta paskan vertaa munattomat peliesitykset.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös