En tiedä mitä on feminismisekoilu, avaatko vähän?
Suureksi pettymykseksi ehkä joillekin, tuo "ilmastosekoilu tai -hömpötys" ei Suomen politiikasta tule poistumaan. Kannattaisi tutustua asiaan faktojen kautta ja tottua siihen, että ilmastonmuutoksen vastainen työ ja päätökset kuuluu Suomenkin politiikkaan.
Perussuomalaisten nousu tällä vaalikaudella alkoi Turun puukotuksista ja että olivat oppositioasemassa. Hyvän tuloksen varmisti ilmitulleet Oulun seksuaalirikokset. Noin lyhyesti ja kärjistettynä.
Feminismi on täysin sama asia kuin sovinismi, mutta vastakkainen. Toisessa ajetaan naisten asemaa miesten kustannuksella ja toisessa miesten asemaa naisten kustannuksella, jos siis et tätä tiennyt.
Feminismi ei aja tasa-arvoa vaan naisten "tasa-arvoa", joka siis tarkoittaa naisten ylivaltaa vaikka tätä aatetta yritetään kietoa ihmisten mieliin tasa-arvon suurena aatteena. Varsinkin vihreiden sekä vasemmiston naiset ja jopa miehet hehkuttavat tätä feminismiä ja feminististä politiikkaa.
Jos siis vihreät ja vasemmisto on hallituksessa, tämä on varmasti yksi asia mitä siellä ajetaan heidän osaltaan joka taas tarkoittaa sitä, että demarit menettää kannatustaan miehissä kulovalkean tavoin. Jos joku puhuisi sovinismista samalla tavalla tai että aletaan ajamaan sovinististä politiikkaa olisi se vastaavaa sekoilua.
Itse kannatan, että parannetaan suomalaisten ihmisten, miesten ja naisten asemaa ihan yhtälailla, mutta tämä ei ole feminismin todellinen sanoma.
Vihreä hömpötys on juuri sitä itseään.
Kannatan luonnonsuojelua, järvien sekä jokien puhtaudesta huolehtimista, kalakantojen parantamista, järkevää ilmastopolitiikkaa.
Mutta jos ne asiat mistä suurin osa puolueista puhuu otetaan käyttöön lihaveroineen, energiavero nostoineen yms. niin se on sitä hömpötystä mikä ei johda muuta kuin siihen, että köyhät ihmiset köyhtyy ennestään ja tähän ei varmasti moni demarikannattaja suhtaudu hyvin.
Ei Suomen tule olla mikään kokomaailman koekaniini tässä asiassa, mutta toki meidän tulee kannustaa etsimään innovaatioita tällä saralla ja ottaa niitä käyttöön suuressa mittakaavassa vasta kun se myös hyödyttää taloutta. Tämä sama pätee siihen, että ydinvoimaa tarvitaan enemmän, ei vähemmän.