Viikon aikana tulee niin paljon paskaa että pahaa tekee. Korjataan pahimmat aivopierut.
Yrityksen tulee olla KANNATTAVA, joka on eri asia kuin VOITOLLINEN. Se ei vaan mahdu ideologisen fiksaation päähänsä saaneiden monetaristien aivoihin.
VMP. Kannattava yritys on aina voitollinen ja toistepäin. Se että kannattavuutta lasketaan ei-markkinataloudellisesta syistä nollatulokseen ei muuta tätä fakta mihinkään.
Viherhuumassa olevat humanistisekoboltsit eivät vain tajua talouden reaaliteettejä, paras esimerkki tästä on Vihreiden PJ Niinistö joka on täysin ulapalla.
Yritystoiminnan kannettavuus taas ei edellytä voittoa, vaan sitä, että ei tehdä tappioita.
Voi jösses teitä viherhöperöitä. Pitkän ajan kannattavuus vaatii yritystoiminnan voitollisuutta. Jos yritys ei tee voittoa, se ei ole pitkällä tähtäimellä kannattava. Learn the basics.
Hauskaa muuten että huutelet ideologiasta.
Mutta jos osaa nähdä asian vain yhdeltä kantilta oikealta, syntyy kokoomuslainen ja jos vasemmalta, syntyy demari, jos omistaa maata, syntyy kepuli ja jos ei vaan muuten ymmärrä, syntyy persu.
Ja jos ei edes tajua että asia on olemassa voi jatkaa elämäänsä vihreällä pilvellä.
Tätä se "persuilu" teettää, "putkimiähiä tarvitaan aina" retoriikka on uponnut, ja iso osa valitsee lukion sijasta ammattikoulun (jonka toki itsekkin olen käynyt) ja sitä kautta mennään vähemmän korkeakouluun..
Demarit, Persut ja Keskusta hyötyy koulutustason alenemisesta (vähiten koulutettu kannattajakunta), toisn kepulit ovat parhaassa asemassa, kun kannatusta löytyy koulutettujenkin parista. Mutta sopii miettiä mitä tämä tarkoitaa Suomen kilpailukyvylle pitkänajan katsannassa. Me kun eletään tiedossta, ei duunista tulevaisuudessa.
Tämä kertoo kuinka pihalla viherhiihtäjät ovat. Suomen kilpailukyky ei riipu siitä kuinka monta tohtorikoulutettua itä-mongolian jurtta-kulttuuriin erikoistunutta luontoantropologia Suomessa vaan ihan jostain muusta.
Putkimiehiä, kirvesmiehiä yms. tarvitaan aina ja yhteiskunta hyötyy suorassa suhteessa heidän ammattitaitoon, muuten nämä duunit menevät ns. halpamaihin.
Eroavatko muut puolueet tässä suhteessa? Minusta Suomessa 99 % äänestäjistä on henkisiä demareita. He tahtovat itselleen lisää muiden kustannuksella. Jos jostain omasta ollaankin valmiita luopumaan, niin se on sen verran kosmeettista, ettei sillä velkaantuvaa taloutta pelasteta. Kokoomuksen äänestäjä on aivan yhtä demari kuin demareidenkin äänestäjä. Omaa pulleaa persettään hän äänestämisellään pyrkii tukevoittamaan.
Vitun iso höpöhöpö. Kokoomuksen äänestäjät ovat valmiita tekemään uhrauksia myös omalla kohdallaan yhteiskunnan hyväksi kun taas demariäänestäjät eivät suostu esim. ay-jäsenmaksun verovähennysoikeuden poistamiseen vaikka se on puhdas tulonsiirto ay-liikkeille joiden ei tarvitse raportoida omaisuudestaan ja saavat omaisuutensa sijoitustuot verottomina.
Siksihän järjestelmä on sellainen kuin on. Jos jokin puolue rupeaisi leikkaustalkoisiin omiltaan, sen kannatus laskisi. Siksi päätöksiä ei tehdä.
Totta. Kansa saa sellaiset ministerit kuin se ansaitsee. Jos Rinne jatkaa valtionvarainministerinä niin ei voi syyttää kuin kansaa tästä.
Vihreät ja RKP lienevät ainoat puolueet joiden olemassaolo ei perustu ensisijaisesti oman eturyhmänsä varallisuuden kasvattamiseen?
Herranjumala mitä paskaa. Et ollut varmaan tosissasi?
Näinpä. Jotenkin veikkaisin, että esim. suursäätiöiden verottaminen tai kaikkien ihmisten asettaminen tasa-arvoiseen asemaan yliopistojen pääsykoepisteiden osalta ovat sellaisia asioita, joita RKP ei hyväksy.
MUAH! Suomen suurin veroparatiisi sijaitsee Hakaniemiessä ja sitä demarit suojelevat hamaan tappiin asti. SAK ja sen liitot saavat jäsenmaksut verosubventoituna ja SAK itse saa kaikki sijoitustuotot verovapaina ilman mitään raportointivastuuta.
Joka kerta kun kuulette jonkun vasurin mussuttavan veroparatiiseista, mainitkaa SAK ja kysykää miksi se saa olla veroparatiisi. Tiedän, hiljaisuus seuraa.
Huutonaurua. Ongelma ei ole minun tajuamisessa, vaan sinun kestämättömässä lähtökohdassa tälle keskustelulle.
Ei ammattiliittojen primäärinen tehtävä ole tukea poliittisia puolueita.
Ensinnäkin, sinun tajuamisessa on erittäin suuria puutteita. Mutta sinänsä olet oikeassa ettei ay-liikkeen primääritehtävä ole tukea poliittisia puolueita, todellisuus on se että vasemmistopuolueiden SDP+VAS primääritehtävä on tunkata ay-liikkeen asemaa joka johtaa täysin kestämättömään eturistiriitaan esim. siinä kun Antti AY Rinne toimii valtionvarainministerinä.
. Teillä kokoomuksessa ollaan joko älyllisesti epärehellisiä tai valtavaa epätasa-arvoa kannattavia, kun ihan puheenjohtajan suulla vaaditte ay-maksujen verovähennysoikeuksien poistoa, mutta työnantajien vastaavasta etuoikeudesta ette ole luopumassa. Tuo jos mikä on härskiä peliä ja toisten taskuilla olemista.
Kova väite, pistä todisteita. Kuka Kokoomuspoliitikko on vaatinut että ay-jäsenmaksun verovähennysoikeus on poistettava mutta työnantajien vastaavasta etuoikeudesta ei pidä luopua? Suorat lainaukset kiitos.
Ihan samalla tavalla yritysten antamat tuet näyttelevät hyvin suurta osuutta kokoomuslaisten vaalikassasta.
Todisteita tälle kiitos.
ongelma on, että ei voida etukäteen tietää mikä perustutkimus poikii tulevaisuudessa. Kukaan ei voi sitä ennustaa ja jos 60 luvulla olisi ajateltu päivänpolttavia metsäteollisuuden tutkimusrahotuksen lisäämistä poistamalla vaikka Oulun täysin turhana pidetyltä radioelektroniikan tutkimukselta tai sosiaalitutkimukselta, meillä ei olisi syntynyg Nokiaa 30 vuotta myöhemmin, eikä peruskoulua olisi koskaan kehitetty. .
Mikäköhän oli sosiaalitutkimuksen rooli Nokian synnyssä? Arvostan sinänsä surkeata yritystä tunkea humanistiset huuhaatieteet Nokian menestyksen taustalle.
Sitä mihin koulutukseen ja tutkimukseen pitäs sijottaa et tiä etukäteen. Ideana on pitää mahdollisimman laajaa ja korkeaa koulutuksen ja tutkimuksen tasoa yllä, jolloin se mahdollisuus niihin innovaatoihin kasvaa..
Tiettyyn rajaan asti. Suomessa on todella paljon full-hömppätieteitä joista voidaan varmuudella sanoa että panos/tuotto suhde ei ikinä tule olemaan kannattava,
Tiedän kyllä, enemmän kuin varsin hyvin, että tämä rahoitus on sinun mielestäsi oleellista. Mitäs luulet, mistä esim. tämä Ranskan tiedeakatemia 1800-luvulla rahoituksensa sai? No yllättäen Ranskan verokirstusta. Onko Ranskan kansantalous tai vaikka se yksittäinen omistavaan luokkaan lukeutuva agentti jonka näkökulmasta et jutuissasi pysty/suostu koskaan irtautumaan, hyötynyt myös taloudellisesti siitä että naiset ovat lakanneet laiskottelemasta ja alkaneet tavoitella voittoa? Aivan varmasti on. Olisiko näin käynyt ilman tätä ns. tutkiskelua? Tuskin.
Tästä voidaan todeta suhteellisen suurella varmuudella että raavitaan tynnyrin pohjia argumenttitasolla.